9dragons

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hehe, most én is írhatok egy újat, szóval, szerintem pvpben ess 14 relic miatt, wis 8, fölösleges több, ck def úgyis szar, dex 150-200 között warriorok ellen és crit miatt, str csak annyi hogy meglegyen a 3000 def, a többi con nukerek/hybek ellen
tusy, ha grind statot írtál, akkor ok, ha nem, akkor ezt a buildet pvpben rommá verik 😊)
LordTusy
Remek...hála SG csodás rendszerének hiába néztem át, még így is sikerült szétkúrnia a hozzászólás healerre vonatkozó részét. A rendszer áldozata vagyok (honnan ilyen ismerõs ez??khm...szarklém).Szóval healernek szerintem ugyanaz a pontelosztás megfelel,mint hybridnek.
(Azt a zsenit meg csókoltatom, aki szerint a hibák korrigálásának lehetõsége luxus.)

t3fun/Aika Online/Lenaria: Ryuuya (warlock) /készül?ben/ http://myanimelist.net/profile/Tusy

LordTusy
Köszönöm Free <#nyes>
"hát én nem értek egyet ezzel mert a warior nem tud leölni nukert,vagy hyb ed csak ha a wari jóval magasabb szintû hyb vagy nukert (cs wari nem tud leölni egy ec hyb et vagy nukert)amikor ec 11 voltam dueleztem tran1234 el ö volt magas GL kis HM vagy valahogy igy és a 2nd role elõtt és legyõztem nem 1x. szerintem most a legerõseb a healer,nuker,"

Ryo, részben leírtad azt, amit én, részben önmagad ellen "beszéltél". A hszemben benne volt,hogy nukert pvpben csak nuker ölhet le és az is, hogy malee hyb nála 6-8 szinttel nagyobb warrit is leölhet. Én is elrontottam, mert nem írtam oda,hogy 2nd role elõtt vagy ha mind2 fél 2nd role után van. Gondolom nem kell írnom mivel mondtál ellent magadnak. Azzal viszont nem értek egyet, hogy healer benne lenne a top 2ben. Szerintem, ha az elmúlt pár napban nem történtek radikális változások, akkor healer még mindig a leggyengébb. Ha esetleg ck healerre gondoltál, abban én is látok fantáziát, de elvileg még buggos healerek wisdoma és ezért nem elég jók a statjaik. Ha ezt javították, akkor bocs nem szóltam.

Nano, elõzõ kis leírásomban nem került szóba, de szerintem kb személyes támadásnak vetted, hogy nem írtam buildeket...nem szokásom ismeretlenekkel szívózni, aki ismer az tudja. Jóindulattal írtam, hogy lépj be egy szövibe. Kezdéskor hatalmas segítség tud lenni, ha aktív kapcsolatban vagy néhány tapasztalt játékossal, akik segíthetnek a karakterfejlesztésben. Ezt én a saját káromon tanultam meg. Kb rl közepe körül járhattam, amikor bekerültem FS-be, de addig sikeresen tönkrevágtam warrim pontelosztását, bagóért árultam a collecteket,stb. (Nem röhög,rl-en 200k is nagy pénz!<#ejnye1><#beka3>)
Csak itt, csak most, csak neked leírom mind a 4 kaszt alap pontelosztását BK-hoz:
warri:
dex: amennyi a fegyverednek kell
wis: alap 8,tehát 1et se rakj rá
ess: 14 relic miatt (kezdetben 10 vagy 12 is elég)
con: annyi hp-t csinálj vele,hogy kényelmes legyen a grind
str: a maradék (Warrinak mindig str-bõl kell a legtöbb!)

nuker:
dex: alap 8,tehát 1et se rakj rá
str: 14 (kezdetben 10 vagy 12 is elég)
con: kb 20,ezt a kényelemérzeted befolyásolja,nagyobb szinteken általában több.
ess: annyi ve-t csinálj vele, hogy kényelmes legyen a grind vagy amennyit fegyó kér
wis: a maradék (Nukernek mindig wis-bõl kell a legtöbb!)

hybrid:
con: kb 20,ezt a kényelemérzeted befolyásolja,nagyobb szinteken általában több.
ess: annyi ve-t csinálj vele, hogy kényelmes legyen a grind
wis: alap 8, tehát 1et se rakj rá
dex: amennyit a fegyód kér (Miután maxolják str-t, általában dex-et kezdik húzni.)
str: a maeadék (Malee build, tehát mint warrinál itt is ebbõl van a legtöbb.)

healer:
kb 20,ezt a kényelemérzeted befolyásolja,nagyobb szinteken általában több.
Igen, healerre ugyanazt írtam, mint hybridre, de a nagyobb buffok miatt kevesebb con/ess is elég lehet. (Bár szerintem ezzel megfosztjuk healert a non-stop +25 attribute /vagy több/ elõnyétõl.)
Mint azt már írtam, ezek alap pontelosztások bad karma relicek használatához igazítva. Természetesen írhatjátok ck hyb/healer, str nuker vagy wis warri pontelosztását is,de azokat LM szintek alatt szerintem teljesen felesleges próbálgatni, mert kevés a chi egy ütõképes karaktert.

Dóz, reméltem nem veszitek észre távollétemet,na de mind1. Nem kívánom SG-sekkel megosztani az okát, egyenlõre legyen elég annyi, hogy a játékkal kapcsolatos és ha minden jól megy 1-2 héten belül meglátjátok az eredményét.

Ez most tényleg nagyon hosszú hsz lett,ezért elnézéseteket kérem. Remélem hasznos, amit írtam, ha nem véleményeteket itt a fórumon vagy obszcén kifejezésekben bõvelkedõ PMekben megoszthatjátok velem.

t3fun/Aika Online/Lenaria: Ryuuya (warlock) /készül?ben/ http://myanimelist.net/profile/Tusy

hát ha te nem tudod a helyesírást akkor sajnállak. és jobb lenne ha informálódnál néha. és akkor örülhetsz magadat nem kicsinyíted le.
majd ha nem egész nap a gép elõtt ülsz lehet észreveszed magad. ennél szánalmasba emberel nem találkoztam

http://1234sdsdsdsd123.mybrute.com

Na ki lettél osztva Te "beképzelt köcsög" <#taps>

mellesleg minden karinak megvan az ellenfele, csak tudni kell okosan csinálni, ettõl függetlenül Tusy jól általánosít

na pápás

ToshiBá
Grat Ryo... Ennél lejjebb nem is süllyedhettél volna. =) És most sem ment a helyesírás.

Nano. Gyûjtsed csak az ilyen "jó" embereket.^^ De megvan! Csatlakozz hozzá. BloodLustban van asszem Bardón. GOGO! A kicsiket nem nézem le.

Live: DoZeR 982

NA végre egy jó ember[#<#vigyor2>
Csak egy beképzelt köcs*g

hogy nem a wari a másik legerösebb

Dozer sztem kussolhatnál tol sokat képzelsz magadról.

Dozer mondd már meg h mi a bajdod, mért kell másba belekötnöd ha neked nem tetszik vmi? Légyszíves ne legyél nagyképû mert nagyon idegesítõ.. és ne nézd le a kezdõket<#gonosz3>
ToshiBá
Nem Tusy az elsõ. Szerintem nem is az utolsó. Mondom. Menj pokemonozni/máriózni. Azokhoz nem kell agy.

Bomb. Cinkes. Remélem nemsokára lesz ideje pihenni. =) Kellene nemsokára védelem cc5 elõtt...

patratel nagyon el van foglalva.A tegnap beugrott hozzám egy kávéra,de még azt sem tudta rendesen meginni mert egyfolytában csörgött a telefonja.Vasárnap elött nem hisazem hogy föntlessz.Esetleg szombat este a warra.
Dozer.Ne keménykedj már.Amúgy sem neked mondtam és nem kéne beleszólni meg nagyképüsködni! -.-
ToshiBá
Nano. Ha nem megy a logika akkor Pokemonozz... Nem kell mindenkinek beszólni itt.

Tusy. Mi is okozza jelenlegi offline módodat?

Bomb. patrával mi van?

ReszegKoldus
Bocs nem te, Ryonak ment a #8518-ra

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

ReszegKoldus
És akkor most mégis mivel nem értesz egyet?

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

hát én nem értek egyet ezzel mert a warior nem tud leölni nukert,vagy hyb ed csak ha a wari jóval magasabb szintû hyb vagy nukert (cs wari nem tud leölni egy ec hyb et vagy nukert)amikor ec 11 voltam dueleztem tran1234 el ö volt magas GL kis HM vagy valahogy igy és a 2nd role elõtt és legyõztem nem 1x. szerintem most a legerõseb a healer,nuker,

LordTusy
Én is szeretlek Noobzer <#nyes>

Nano már ezt is írták,de ám legyen...írom még egyszer...a speart a BOT warriorok, a polet a shao warriorok használják.A warriorok a legnagyobb fizikai sebzõk.Nem lehet ilyen elhamarkodott kijelentéseket tenni, hogy warrik a legerõsebbek.Egy jó pontelosztással hybrid nála 6-8 szintel nagyobb warrikat is kinyírhatja.Warri amúgy nukerrel kézrnfogva a legköltségesebb kasztok.Apropó nuker...pvpben semmi se lehet jobb egy nukernél,csak egy másik nuker.Összegezve, nuker és warri a két "legerõsebb" kaszt,de egy bizonyos szint után veszettül lelassulnak a fejlõdésben már a kezdetektõl party és buff függõk,magányos grind kb felejtõs,ha normálisan akarsz fejlõdni.Healer és hybrid ezzel szemben tökéletesen fejleszthetõ kasztok,könnyû velük a grind és healer ugyan gyengusz pvpben,de malee buildes hybrid nagyon jó.Nem fogok pontelosztást írni semmihez,mert az is csk attól függ,hogy grindelni vagy pvpzni szeretsz jobban.Lépj be egy szövibe és majd ott mondanak egy jó pontelosztást!

ToshiBá
És mielõtt elfelejtem...

Pussy. Kabbe!<#crazya><#action>

Bomb. Köszi a jókat. De én államtól nem nyerek majd nyögdíjat. Magánnyugdíj kötelezõ. De lehet jobban járok azzal. <#nezze>

ToshiBá
heal c12 õn 565 (van már) +all buff c12 õn +19 all (nincs még). madness c12 õn nem tudom (van már csak kell 7x% hogy megtanuljam.

Kösz és igazad van,elnézést.Nálam ez már mellényúlás mert a nevemet is a helyzet függvényében vagy i vel vagy y onnal kell írnom.
ReszegKoldus
Ez a 2 skill minden hybridnek ugyanazt adja a heal 479-et talán, a buff 13 percig 140 damage, 45 def, 34 const.
Kölcsey Ferenc

Igaz hogy a spear és a pole-s karik a legerõsebbek?
Dózi !
Minden álmaid teljesûljenek és egézségben érd meg az államfosztó nyögdíjas(igen igen ö vel és nem u val) éveidet.Ahogy hallottam a korhatárt megemelik 90 évre <#nevetes2><#nevetes2>Szeressenek a legszebb nõk,szeneslapáttal számold a pénzedet és légy egyenes.igazságos.És egy tanács.A nejemmel, közjegyzõ elött aláírtunk egy egyezséget,miszerint mikor én betöltöm a 120 as életkort,a nejemet megilleti az ingyenes vadászengedély,hogy engem le tudjon lõni.

És egy 9d-s kérdés.
Valaki vitte e fõl a "Demonic Madness of Spirit" meg a "Demonic Healing of Yama" HD-s hybrid "skilleket" c11-re ? Ha igen, mit adnak ezen a szinten ?

És ha megengedett egy hibaigazítás a tegnapi hozzászólásom után,Kölcsei Ferenc 1823 január 22-én fejezte be a "Hymnus,a Magyar nép zivataros századaiból" címü költeményét mely Erkel Ferenc 1844 es megzenésitése után,1903 óta Magyarórszág himnusza.(kihagyom Egressy Béni-t,Rákosi Mátyást,Illyés Gyulát,Kodály Zoltánt) Tehát a Magyar kultúra napja január 22.
De a 9D napja mindennap,mikór az idõ engedi,meg a szerver.
Szevasztok és jó szorakozást !

Nem felesleges csak nem válaszolnak egybõl rá. Nem nézi mindenki egyfolytában a fórumot.Csak várni kell kicsit max 1 nap és valaki biztos válaszolni fog.<#vigyor1>

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

Tusy és csk segítséget vártam nem kari mutogatást<#felkialtas>
a nem játszottam az arra az órára vonatkozik gyengébbek kedvéért....
oké nyugi csak nem játszottam és kezdõ vagyok ezért kérdezgetek...de felesleges...<#gonosz3>
LordTusy
Nano szerintem már nem egyszer és nem kétszer írtuk,hogy ez nem egy online chetszoba,hanem fórum. Ne várj azonnali választ,csak szerver leálláskor,mert akkor mindenki felnéz,hátha írtak valamit a baki okáról. Egyébként,ha rám hallgatsz ilyesmit nem egy fórumon,hanem játék közben kérdezel a szövetséged magasabb szintû tagjaitól. A feltûnési viszketegségtõl szenvedõket kivéve senki se szereti nagy közönség elõtt mutogatni a karaktere felépítését.

LordTusy
HBD Dózi úrfi!<#taps>
Raven, ha szarklémnek jó napja van 9D is élvezhetõ...sõt...tulajdonképp,ha nem veszed komolyra a figurát akkor non-stop élvezhetõ (már amikor bejutsz a szeróra<#gonosz3>).Amúgy szerintem MMO-k nagy része csak akkor élvezhetõ,ha nagy a karid,mert akkor kihasználhatod a játék minden apró kis bambaságát.
Pot, Dózi még fényévekre van a nyugdíjtól,hisz még csak 9 éves <#hehe>
lolka,ha nem tetszik nem kell reagálni, én se válaszolok minden hszra. <#nyes>

?
?
<#help>
Sziasztok!
ööö hülye kérdés... ti mire nyomjátok a karitokat?(str,dex...)
és milyen karitok van?
Kitsit uncsi! De éééédi! <#zavart2>
ToshiBá
Köcce Nagy Kíncsi Vázcsi! xD
nemnem^^ Az még hosszú út lesz. De a kis caterpillar igazi excavator-rá fejlõdik szépen lassan. =)

Blood Raven
Hát én nemazért játszok 1 gaméval hogy legyen 1 nagy karim és ha van sose hagyom ott az a gamét hanem azért hogy élvezzem a játékot és 9d-t már nemlehet élvezni és a társaség ott is jo föleg ha átjönne pár solymos<#crazya>

Hollo

P0Th3aD
Kis Kötsi Kancsi!!!!
HAPPY BIRTHDAY TO YA!!!!

Most lettél nyugdíjra jogosult vagy az csak jövöre lesz? 😛<#finom>

Apokalipszis - BOT warrior

P0Th3aD
Szijja Raven!! 😊))
Derégen nem hallottam felöled.
Amugy sztem már mondta vki vagy vkik de énis azért nem megyek másik játékra mert már annyi energiám van ebben a kakiban hogy nincs szivem itthagyni!<#nemtudom>
Tudom nagyrészben eléggé ellehetetlenedett a helyzet, de engem még mindig leköt a gém...Társaságrol nem is beszélve!!!
Lö pá <#integet2>

Apokalipszis - BOT warrior

ToshiBá
uhummm.. Nekem elõbb volt születésnapom Január 22.-e, minthogy a Magyar kultúra napja lett volna. Ez volt a reklám helye.

Félreértés ne essék! Én nem lehordtam RYO-t. Sõt maximálisan nem érdekel, hogy hol-mit csinál. Csak azt nem értem, hogy ha játékban szívesebben ír angolul, mint magyarul akkor miért nehéz neki lecsekkolni 9D fórumot? Ha senki nem írja ide akkor is meg fogja tudni.

offkérdés. Elég sûrûn elõfordul, hogy kimarad egy-egy betû szavakból amiket írok. Ezt az SG frissülése okozza. Hogy tudom blokkolni?

Blood Raven
Én senkit nemakarok lebeszélni 9d röl de amig valami el van baszva pl most szerverek (ma 4x probaltam belépni sikertelenül)addig atjöhetnétek CD be hogy ne unatkozzatok<#nevetes1>

Hollo

ReszegKoldus
"ez a fórum nem a Magyar Helyesírás bölcsõje"
Tény, de miért kell folyton-folyvást bizonygatnotok azzal, ahogy írtok? 😄

Ez szép,1,5 kisérõ nélkül.Még a kupica mellé is szokás kisérõt adni.Ja hogy ezek nem tudják mi a kupica meg a kisérõ ? Lehet hogy itt a bibi. De hogy azt sem tudják mi a jó érzés az is biztos.Személyesen nem sóvárgok a xxP után mert többet ér a drop mindt a lvl de egy fél napi szerverkiesés után legalább bocsánatot kérhettek volna egy hangsújozottabb módon mindt ez a nevetséges 1,5 xp szemszúrással.Meg sem gondolják,mit jelent fél napi kiesés egy premiumos játékos esetében.Na de ez az acclaim és ezen csak a neutron bomba segíthetne.Amíg el nem felejtem hogy teljesen semleges vagyok az egyedek bõrszíne iránt(tudjátok az a O X játék)mégis meg kell emlitsem azt hogy miután a fehérházat több mindt vaéószínü feketére fogják átfesteni,az acclaim-tól sem lehet elvárni hogy napok alatt a feketébõl fehéret fog varázsolni.Legföljebb a világosfeketébõl sötétfeketét fog kidolgozni.Ja amíg el nem felejtem,RYO123 szegényt lehordtátok a fekete földig.Több mindt valószínü levonta a tanúlságot de azért ez a fórum nem a Magyar Helyesírás bölcsõje avagy az angól helyesírés Shakespeare által elképzelt fõiskolája.Szerintem addig amíg valakinek a hozzászólása megérthetõ korlátok közt mozog,nem kell a kákán is csomût keresni.Na de hogy térjek a lényegre,holnap is lessz majd egy nap a Jóisten segétletével.Ha megérem, majd folytatom a beígért account-biztonsági tanácsokkal.Elõre megjegyzem hogy csak olyan dolgokat fogok elmondani-megírni,melyek eddig nem hangzottak el.És hogy el ne felejtsétek,ma a Magyar kultúra napja.Miután meghívottja voltam egy József Attila megemlékezõ estnek,nehezemre esik e hangulatot összekötni az acclaim hangulattal.Majd holnap folytatom.

Szevasztok és egy nyugodalmas jó estét !
Dozer, felmentem asurára, csináltam egy fan karit és írtam egy vgm-nek 😊
ReszegKoldus
Kár itt szenvedni minden alkalommal, ahányszor nem lehet belépni..nem kötelezõ játszani.

Tehát jó sokszor küldjem el nekik, különben nem is foglalkoznak velem?
ToshiBá
[email protected]

Én mostanában ha akarok valamit akkor vagy 10-15x beírom küldésnél az emilcímet. nem is nagyon szaroznak a tikttel. =)

csakhogy a weboldal sem érhetõ el, szóval a címet sem nagyon tudom...
ToshiBá
ne roarolj. küldj nekik mailt. =) azért nem büntethetnek. xD