9dragons

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LordTusy
ha ez nekem szólt,akkor:
Attila vagyok és gépfüggõ. *Szia Attila!*
Nem oltottam se Nano-t se Ryo-t,tudod miért?Mert volt elég eszük,hogy értsenek a szép szóból és amúgy egyikük sem írt olyat,ami indokolta volna.Te viszont...pff...minõsíthetetlen stílusban írsz,ami egyszerûen bántja a szemem.ezzel nem vagyok egyedül,lásd #8575.Ha lehet inkább írd meg neki PM-ben mi mindent csinálnál a péniszeddel és minden eddig nem említett testnyílásával...elõre is kössz!

t3fun/Aika Online/Lenaria: Ryuuya (warlock) /készül?ben/ http://myanimelist.net/profile/Tusy

figyelj már ide kis hülyének nézed az embereket lealázod itt az arcok amikor neked nem írtak semmit és bezzeg te neked be kell szólni nekik mondd már meg ki vagy te???? ne gép elött legyen nagy a pofád álljá ki magadért az igazi életbe vagy ott már nem tudsz szegény nano-t meg ryo-t osztod napok óta hát öszintén kinek képzeled magad??? mielött megkérdeznéd én kinek? én az apád vagyok és szétrugom a segged ha ilyen nagypofájú maradsz továbbra is kis pöcs
LordTusy
Sólyom lett?Gratulka nekije!Ha figyel akkor ott nem csak kosz ragad rá <#nyes>

Legendás bátyám,ha lehet hagyjuk a személyeskedést...abbafejezem a szájtépést,mert rád nem hat a józan ész és a szép szó...Gondolom nem mondok újat azzal, hogy most sg olvasók nagyrésze,kiv. Ryo,bunkó tajparasztnak néz.És a buta boxoló sztereotípiát is erõsíted<#shakehead>

(A mókás az egészben,hogy az abbafejezem FF szerint szép,ízes magyar kifejezés,ami nem szorul javításra <#hehe>)

t3fun/Aika Online/Lenaria: Ryuuya (warlock) /készül?ben/ http://myanimelist.net/profile/Tusy

ToshiBá
Nem nem meri. Nem fogja. Teljesen más perspektívából közelíted meg a helyzetet. Mert agyatlan boxzsák vagy .

Live: DoZeR 982

ToshiBá
Nano-nak tudunk segíteni allyban is... =)

LordTusy
Koldus,ha megmondod ki vagy én PMelem a storyt elejétõl a végéig<#nyes>
Félreértés ne essék,csak egészséges kívááncsiságból kérdezõsködöm már megint <#hehe>

ToshiBá
Hogy õszinte legyek.. Fogalmam sincs róla. Kissebségi komplexusa van a gyereknek. Esetleg feltûnési mániája. De nyaktól felfelé tuti kirakhatja a rokkant táblát.

LordTusy
Mert a spammom miatt nem bírtad volna screenelni egy szavát sem.
Szerintem a játékból bunkóság lenne törölni...nem figyel oda mit ír,de ezért nem kell elszakítani a jáktól,amit szeret és sok energiát fektet bele.
Isten áldja a frissítés gombot <#hehe>
Rohadt jó a mûsor!Hajrá Legenda!Még 5-6 ilyet légyszi!Egyébként ha boxoló vagy használd picit az agyadat is...súlyos testi sértés miatt és a kötelezõ pszihológiai elemzésen való bukás okán gyorsan eltüntetnek a ringbõl.<#taps>
A csetszóbás kijelentés igaz!!!Nano,ha ébren vagy és sg-t is olvasod most kérdezz,azonnal válaszolunk!<#papakacsint>
Dózi mielõtt parádésan ellent mondanál mindennek amit korábban írtam,légy oly jó és tartsd magad a kulturált vitaformához! <#nezze>

ToshiBá
UI.: Barátod Neked a 230V az. De szerintem itt most nem lettél túl népszerû.

ReszegKoldus
Ha már így belemelegedtetek engem azért érdekelne, hogy honnan is indult ki ez az egész, mert így sajnos a kívülállók nem sokat értenek az egészbõl. Azt látom, hogy nem most kezdõdött a 3 felkiáltójel szerint már vagy fél éve. Bocs, nem akartam megzavarni semmit, csak tudni mirõl is van szó 😊

Tusy, nem ismersz, én a napfényes fehér oldalon vagyok, nem roarozok egész nap, nem PK-zok orrba-szájba hogy ismert legyek, de az Unicum azért elfogad így is 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

ToshiBá
Mondtam hogy sérült az agyad... Gondolom gonosz boxolótársaid téged használnak boxzsáknak + kikorodban a Nagybácsi... ehh Mentehtetlen vagy. Menj ki Ferihegyre és ugorj bele egy turbinába. Vagy fogj kezet egy magasfeszültségû vezetékkel, vagy nemtudom.

ToshiBá
ejha! átalakult a fórum csetszobává. Jellemzésed tökéletesen helytelen pubi. A probléma az, hogy keményen kevered a cybert a valósággal. És idáig úgy fest cyberben bukós vagy. Nem érintenek meg különösebben gyenge próbálkozásaid, mert hozzászólásaidból is látszik hogy egy lelkileg (és szellemileg sem kisssebb mértékben) súlyosan megnyomorodott ember vagy. Téged egy erõs Trauma ért kiskorodban. Talán egy Nagybácsi volt. Keress fel egy jó orvost sürgõsen..

Látod ez a gyengeség még mindig csak ingame tudsz fenyegetözni..😊 mért nem vagy ember mért bujsz mások mögé mért vagy kutya?😊megmondom miért mert egy gyáva alak vagy a valóságban sose állsz ki magadért és mindenki megaláz itt vagy kemény soha nem leszel ember mert egy gyáva kutya vagy legszívesebben pofán köpnélek és beléd rugnék te rohadt féreg😊😊
ToshiBá
Szerintetek postás, és mérges az ajánlott levelek miatt hogy ennyire kell neki a címem?

ToshiBá
umm. Valaki más is jelentené? Én már megtettem. Nem kell ide ez a gyök. Remélem in-game is elkapom egy SS erejére.^^ Mondjuk akkor kellett volnamikor cigányozott... Miért is nem tettem meg? ehh

LordTusy
Nem küldök senkit <#gonosz3>
Elõszöris rettegek,ha kinyírja a fejvadászom,akkor én következem<#nyes>
Amúgy meg jómagam is bõven elég lennék a helyzet rendezésére BP-n,de mint azt írtam az alacsonyabb inteligenciára vallana és nem szeretném,hogy a jelenleginél is hülyébbnek nézzetek.<#hehe>
Egyébként helyesírási hibák kiküszöbölésére mindenkinek FF-t ajánlanék,abban autómata helyesírás ellenõrzés van.
Azt hittem azóta megint belekezdtél egy +2634598-as fegyóba,de ha nem akkor még képben vagyok <#nevetes1>
Tiszta szerencse,hogy nyomtam egy F5-öt még post elõtt<#hehe>
"Hát drága barátom" Legenda,állj le szépen légyszíves ezzel a címes baromsággal...a játék és a fórumozás lényege az anonimitás.
Hühhhûûûûû de jó,hogy megint frissítettem...ezzel a hozzászólással minden határt átléptél...gondolom a modik még szunyókálnak,de remélem holnap benéz egy.A legutolsó hatszor bukott nyolc általánost elvégzett alpári mucsai paraszttól sem várnék ilyen igénytelen,rendezetlen,trágár,kifejezéstelen szóegyveleget.

ReszegKoldus,ha lehet PM-ben vagy itt írd már le in-game neved légyszíves.Kíváncsi vagyok ismerlek-e.A hszek alapján jóarc vagy (és a plebsz utalás miatt eszed is van<#nyes>)

ReszegKoldus
Panem et circenses!

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

ToshiBá
pedig direkt megnéztem neten. 😉

De Tusy. Leálltam miután 80 BE-t, és 20k "értékes" forintot kivágtam az ablakon...

Én Permanent Ban-t ajánlanék Legendásan idióta pajtinknak IP alapon... Ugyanis itt a fenyegetõzéssel kissé túllépett minden határt. Pláne hogy még fikázta is élõ személyek (pajtik/haverok/barátok/osztálytársak) kinézetét.

Tusy! Küldd rá Tee-t =) Majd õ lerendezi. xD

LordTusy
Hühühhûûûûûûha...és jujj!
Na most becsináltam Legenda bácsi...nem volt veled személyes problémám,de úgy látom te mindenképp szeretnéd hogy legyen...
Ne haragudj,de egyre mélyebbre süllyedsz...már "kiskorúakat" is fenyegetsz...ez kezd egy picit szánalmassá válni...Te tényleg nem veszed észre milyen alacsony inteligenciára utal,ha egy jól felépített érvrendszerre csak erõszakos fenyegetéssel vagy képes válaszolni?Hmm...most rettegnem kéne minden alkalommal amikor kimegyek az utcára,nehogy feltûnj az egyik sarkon és csúnyán eldádázz?Szerintem elõször vegyél nyelvleckéket,menj el pszichiáterhez,aztán folytasd a fórumozást...A tiedhez hasonló hozzászólások miatt zuhan a legtöbb fórum színvonala "anyád!a te anyád!nem,a ti anyátok!" szintre...szerintem ez nem csak engem zavar.Nem ez az elsõ eset és legutóbb is én voltam az elsõ,aki reagált.Most hogy így gondolkodom bevillant az ominózus black list-es történet és láss csodát ott is spammolnom kellett,hogy FS-tagok ne undorító szitkokat olvassanak játék közben.Lehet,hogy egy minden lében kanál kis "beképzelt köcsög" vagyok,de szerintem a színvonal fenntartásának érdekében illene reagálnunk a céltalan beszólogatásokra...
Dózi nem azt mondtad leállsz a refivel?<#fejvakaras>

ReszegKoldus
Én is gondolkodtam "valyon" hogy sikerült <#vigyor1>

ToshiBá
Ezt az érdekes-furcsa dolgot hogy a francba tudtam összehozni?... ehh
Lehet rossz hatással van rám ez a Legendás Helyesírási verseny...

ToshiBá
Kösz Tusy! Tõled olvasom ezt az "én tudom milyen vagy-ot" másodszorra ma. És jól esik!^^

murmurka (Legenda) Nem vagy black listemen de kb le se kakilom a fejed. Se itt se in-game. Dóz nem fog senkit bántani BP-n sosem. Majd a kis angyalkája, akirõl sokat nem szeretnék elárulni. De axe-d valószínûleg el fogod ejteni párszor miatta. De még hízz addig egy kicsit. Amúgy elég érdekes, hogy furcsa módon NEM MAGYAR allyban vagy. Valyon miért? Lehet bírják a stílusod.(ezt hangsúlyoznám)

Kis helyesbítés Tusy! Én a refi áldozata lettem. =) córó vagyok mint állat.. xD (igen córó nem csóró)

ReszegKoldus
Nem ismerem, csak abból tudnám megítélni, amit ezen illetve a hivatalos fórumon látok, az alapján ítélkezni...mondjuk úgy, hogy túlreagál néha egyet s mást, de ezzel nincs egyedül egyébként, csak furcsa 😊
Ami azt illeti rám is mondtak már érdekes dolgokat, de hát õk a kisebbség és azok is maradnak mindörökkön örökké, Ámen 😄
Remélem õk is olvassák a fórumot, ha épp van idejük kihúzni egyik testrészüket egy másikuk másik testrészébõl ^^

LordTusy
Ó elnézést,a magyartalan kifejezések sajnos megfertõzték a generációmat...kérlek nézd el nekem újabb botlásomat.<#hehe>
A Dózer ellenesek csoportjára céloztam,hmm nem is tudom...lehet hogy még nem szervezõdtek csoportba<#miaz>

ReszegKoldus
Elõbb érdekelne mi az az "antyfan klub" aztán majd meglátjuk tag vagyok-e. 😊

LordTusy
Jaj majdnem elfelejtettem!!!Hála Potnak megtudtam mi lett war vége...
NAGY GRATULA TEE A TGW KILLERHEZ!!!<#taps><#taps><#taps>

LordTusy
Sûrûbben kéne frissítenem,így talán követni tudnám az eseményeket<#wow1>
Legenda szerintem maradjatok BP-s meetingnél...értelmes felnõtt emberekhez nem méltó a "gyere ki a hóra" felfogás...

LordTusy
Koldus Te is az antyfan klub tagja vagy vagy csak szellemi támogatást nyújtasz nekik? <#hehe>
Ez persze nem kihívás,csak egészséges kíváncsiság. <#nyes>

és mindez egy hülye játék miatt, grat <#worship>

LordTusy
Ezt írtam én is,csak picit nyakatekertebben...tudod...a hozzám hasonló "beképzelt köcsögök" szeretnek villogni a nagy szókincsükkel meg a puccos taníttatásukkal.<#hehe>
Örülök,hogy e korai órán megtisztelõ figyelmeddel illettél és jelenléteddel emelted gondolataim satnya megfogalmazásának elektronikus kivetülését.
Kösszcsi...vilcsi???<#bee1><#nevetes1>

ReszegKoldus
"Dózer nem jobb vagy rosszabb egyikünknél sem."
Ez nem kérdés, õk azt vetették fel, hogy jobbnak képzeli magát 😊

Látom másnak is kijut a jóból, nem csak nekem.

újfent, köszönöm Tusy

akkor én mi vagyok, ha ezt, hajnalok hajnalán még el is olvastam? <#beka3>

mellesleg Dozi nem olyan rossz ember, csak jól leplezi <#nevetes1>

LordTusy
(Egy apró baki,ami máris egy jó kiindulási pont a válaszotokhoz: "ha a barátomnak nevezem magam".Helyesen: ha a barátjának nevezem magam.Ezt a hibát leginkább a fáradtság vagy az áradó gondolatözön számlájára írnám./Vagy esetleg komplett idióta vagyok,aki képes hajnalok hajnalán egy "beképzelt köcsög" védelmében felszólalni,aki ráadásul még mindig nem hajlandó helyesen írni a nevem./<#idiota><#beka3><#beka3><#beka3><#hehe>)

LordTusy
gratulálok...ügyesen bemutatkoztok mindenkinek,aki eddig nem ismert...
Ryo nem kifejezetten a helyesírásoddal van baj...de ha már azért kezdesz egy fórumon vitázni,mert szerinted valaki "beképzelt köcsög",akkor nem igazán mutatnak jól a betûtévesztések és az indulatból eredõ önismétlés vagy önmagagad cáfolása.Ezekkel az apróságokkal ezüst tálcán kínálsz neki néhány új lehetõséget,hogy belédkössön egy olyan bakiért, amit mindenki más is észrevesz.Dózer FS mastere (Hangsúlyoznám,hogy csak az egyik mastere,nem felejtjük el Free-t.),de ez csak formalitás.Senkinek se mondja meg,hogy mit csináljon vagy hogy mit ne.Nincs hatalma felettünk,nem vagyunk a talpnyalói.Minden tag önálló akarattal bír és saját belátása szerint cselekszik.Ha valakinek valami nem tetszik szól vagy radikálisabb esetben távozik FSbõl.Ezzel arra próbálom rávezetni a díszes társaságot,remélem utoljára,hogy ha Dózer "beképzelt köcsög" módon bánna a kicsikkel vagy ha egyáltalán be se engedné a kicsiket FSbe szó nélkül lelépnénk és újraalakulnánk nélküle.
Egy számító kis rohadék vagyok,csak ezért van tervem erre az esetre is...de természetesen nem látom okát ehhez hasonló lépéseknek.Dózernek salyátos egyénisége van,ami néhányakra rossz hatással van.Remélem nem sértem meg,ha a barátomnak nevezem magam...szóval mi a barátai is néha összekapunk vele valami baromság miatt,de ez szerintem mással is így van és amúgy a játék módfelett unalmassá válna,ha nem csipkelõdnénk néha.Dózi,hozzád hasonlóan Ryo,sokszor indulatból cselekszik...ez néha jó,néha rossz.Ha két hozzátok hasonló "hangulat ember" azonos környezetbe jut,abból eddig sok jó nem származott.
Dózer nem jobb vagy rosszabb egyikünknél sem.Egyébként ha objektíven nézed elég sokat elért ebben a khm..."játékban",ami talán okot adhatna neki egy kis büszkeségre...magas karakter,anyagi jólét,sok barát,had ne soroljam tovább.Külön kitérnék a sok barátra...Szerinted ilyen sokan kedvelnénk ezt a "beképzelt köcsögöt",ha tényleg az volna?Vagy talán mi is "beképzelt köcsögök" lennénk,akik "azt hiszik ök at istenek" ?
Újabb hosszú hozzászólás,amiért újra elnézést kérek.Csak még annyit tennék hozzá,"drága" Legenda,hogy ez a hangnem,stílus és szóhasználat nem õt,hanem téged minõsít.
"ennyit errõl" Mégegyszer bocsánat a hosszú hozzászólásért.

ezek a mai fiatalok <#ejnye1>

hát dózi roszul hiszed akikkel beszéltem mindenki azt mondta.
volt SM,Fc,Cs, minden lvl volt ojan is aki az FS ben volt/van leszállhatnál a magas lóról vagy néz tükörben.és Nano nem miattad csak már mindenkinek megongya h mit csináljon és csak a helyesírással tud jönni mással nem mert azt hiszi ö at "isten" ennyit errõl

http://1234sdsdsdsd123.mybrute.com

ToshiBá
Ryo. Akik ezt gondolják rólam, azok szerint nekünk EC alatti tagunk nincs. (és a kicsiket gátlástalanul kifosztjuk, minden epit maguknak kell megszerezni a megfelelõ szinten.)

Pot. No komment. Igazad van. De az idõ engem igazolt...

Nano. Semmi bajom Veled. Csak nem tetszett a reakciód. Ha valami bajod van in game tudod a nevem.

Tusykeka. Ennyi. Eret vágok magamon és rádfojatom a gépolajat. <#wilting> Egy világ omlott volna össze bennem, ha nem kommentelsz hozzá. <#nevetes1>

LordTusy
Reméltem jól megfogalmaztam,de nem jött össze...szóval amiket írtam azok 2nd role elõtti,pve,Bk pontelosztások.Még mindig bele lehetne kötni,de több most nem jut az eszembe.<#hehe>
Még egy kis apróság...elvileg BOT hyb/healer, Shao nuker (Ezt csak hallottam,szerintem BOT nukerek is jók.), BOT vagy Shao warri a legelõnyösebb törzs és kaszt párosítás.

Dózi Te beképzelt köcsög, Te ne ugassá helyesírás miatt!!!Következetesen rosszul toldalékolod a nevemet, Teeeeeeeeeeeeee!!!Már meséltem az eredetét és úgy amúgy minden mást. Mély hangrendûen toldalékolódik a tusy, szokj hozzá vagy hívj a valódi nevemen, ha még emléxel rá, Te vén beképzelt talpnyaló köcsög!!!<#hehe>
(Elég inteligensnek tartlatak ahhoz, hogy érezd az írásomban rejlõ iróniát, de mielõtt rámfognák, hogy puccsra készülök utálatod miatt elõre elnézést kérek! <#nyes>Ja és mégegyszer boldog 9. születésnapot!)

A malee melee szótévesztés remélem megbocsátható, de köszönöm ReszegKoldus!

ja okok
ReszegKoldus
Én úgy értettem, hogy a BoT és a SF hybriden kívül mindnek kesztyû...

és wu-tang??
ReszegKoldus
Kesztyû, kivéve BoT, annak axe, sacred flowernek dagger

Demon: Gloves
Bot: Axe
SF: Dagger

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

Még 1 kérdésem lenne a hyb-nek melyik fegyver alkalmas....
Tusy kössz a leírást!
Üdv mindenkinek!
Végig olvastam z egész fórumot mióta bekapcsolódtam...és úgy veszem észre h miattam estetek egymásnak.. ha tényleg így van bocsánat<#szomoru1>
mondom engem nem érdekelsz a helyesírásoddal attól még ugyan olyan beképzelt ....ög leszel, majd ha észreveszed magad és nem csak másokat fogod fikázni. am mindenki egyet értett velem 9d ben h eby beképzelt k.. vagy ennyit errõl.

http://1234sdsdsdsd123.mybrute.com

P0Th3aD
LOL!

Gyerekek csak okosan, nem kell itt szitkozódni, ez nem az a fórum!
Aki nem tud helyesen irni, nos részemröl leszarom mert nem ez a lényeg ugyis megértem mit akar!

Nona vagy kicsoda, Te meg légyszi tényleg gyere be mert ez olyan mint a távszerelés telefonon, nem megy! Nagyobb a rálátás dolgokra ha ott vagy közöttünk virtuálisan, bár ha nemis közöttünk hiszen szépen elvagy kedves Mesterünkkel, attól még van 2-3 fajta magyar band!!!

Dózi Te meg okosan de tényleg, ne boruljál ki ien hülyeségeket nem kell egymás torkának esni, elvileg ez egy játék ahova kikapcsolodni jönnek az emberek de ha még itt a fórumon is megy az attack annak semmi értelme!!!

És teljesen mind1 hogy Õ kezdte vagy Más esetleg Tamás 😊))

Písz

UI.: Tusy jo hogy leirtad hogy csak azért nem jössz mert gémmel van vmi, már azt hittem bekoccolsz! Nem ajánlom!!! 😄

Apokalipszis - BOT warrior

ToshiBá
Helyesírási szösszenetek RYO-tól. Aki nem így írja mostantól az írástudatlan, beképzelt köcsög.

#8518 : warior,wari,ö (mint Õ),igy (vagyis: így)
#8527 : wari (megint), tol (túl akart lenni szerintem)
#8532 : szánalmasba,emberel (Itt egészen a végéíg bírta cérnával, de aztán csak hozta a formáját.)

Akarod, ogy folytassam takonyeke? Vagy lepihensz? Elõször néha olvass vissza mielõtt beugatsz valakinek. Nem én kezdtem a szarozást Nanoval. Hacsak azt nem vesszük annak, hogy jeleztem lehetne normálisan is köszönni. Erre ugyanúgy beintegetett nekem, mint Tusynek. Én meg nem vagyok az a túl toleráns fajta. Mellesleg ha a pofádra sz*rnék gépezés helyett ahoz sem lenne semmi közöd.

ReszegKoldus
Melee, nem malee