21072
  • lolkaésbolka
    Mi változott, hogy PS1-ről valaki már PS3-ra fejlődött? Ezt hogyan?
  • Csani22
    Jelenleg cc-t be sem tölti ugyebár, így elég nehéz magam megöletni
  • Lory87
    Csani de ha megöleted magad akkor nemtudsz visszateleportálni a kezdőfaludba?
  • lolkaésbolka
    CC-vel sem csinálnak semmit(napok óta) és aki premit vett azoknak nagy része sem kapta meg a promósün cuccokat. Bármit csinálnak, mindent elrontanak. Sok helyen ennek töredékéért is kirúgnak embereket a munkahelyükről.
    Azt hiszem tegnap 2-2,5 órán át nem volt LD, cserébe 1,5 órás kompenzáció volt. De szerintem nem volt teljes 1,5 óra.
  • Csani22
    Nem rossz, 3 óra 4x. Csak az a problémám van vele HOGY BE VAGYOK SZORULVA CC-BE!
  • P0Th3aD
    Hi Players,

We are sorry for the inconveince and issues caused by this new patch and roll back, as a compensation there will be a 4x event for 3 hours from 5 pm to 8 pm on Sunday 27th December 2009.

Vagyis ma 6-9 event 4x, több mint a semmi^^
  • P0Th3aD
    Nos nem tom kinek hogy mi merre hányméter, nekem az az infom hogy 2 slotos ba lehet 3. 4. slot rakni csak elöbb le kell vinni a szintjét.
    Én tegnap tettem egy hermit sabbert 4 slotossá és kellett az npcnek adni egy cuttert is meg a JS-t ugye.

Eddig csak JS kellett neki a lvl reduce meg kovácsnál működött, ugynéz ki most ez egybe olvadt. Ha benne van a lvl reduce és az első JS 3. slotnéál akkor elvileg a 4.hez már nem kell!

Ez azomban nem saját tapasztalat, csak mondták bár logikusnak tűnik, legalábbis eléggé szar lenne ha még1x le kéne vinni a szintet egy 4. slothoz, főleg ha elsőre 12vel vitted le o.O

Sok jó fegyót, szép naPOT :)
  • Csani22
    Éljen soké acclaim!!!
    De legalább nem nálam van a baj és majd meg tudom csinálni.
  • zseblampa
    Iron sep. se működik, szóval minden bugos :-D
  • Csani22
    Amíg nem vittem le a fegyver szintjét nem engedte berakni :S
    Levittem így beengedi rakni de nem csinálja, szóval lehet tényleg bug.
    De a fegyóm alapból 2 slottos volt.
  • zseblampa
    Ok, új info: Bronze separator használata után NEM tehetsz a fegyóba Jade separatort-t. Gyanítom, hogy bug, tessék várni, és reménykedni, vagy levélben panaszkodni Acclaimnál :-) (Na jó, az utóbbi felejtős, és értelmetlen.)
    Vagy... vehetsz iron separator-t jó pénzért.
    Vagy nem viszed le a 2 slotos fegyó szintjét, és úgy teszel bele JS-t.
  • Csani22
    Igen elég pénz volt nálam és a szintjét már levittem, nem enged cuttert berakni.
  • zseblampa
    (Elég) pénz volt nálad?
  • LordTusy
    Oda groove cutter kell,az viszi le a fegyver szintjét.
    (De nem vagyok biztos benne,hogy azt is hefeiben kell csinálni,de ez nem 100%,szal nem mondtam semmit.)
  • Csani22

A fegyver:
    -new bd
    -nem refis
    -szintet levittem
    -2 slottos (alapból az volt)

Elmegyek heifeibe az npc-hez berakom a fegyvert meg egy jade seperatort.
    Ha confirmolok nem csinálja meg.
    A 3. helyre pedig nem enged semmit berakni, se másik seperatort, se nugetet, se cuttert, semmit.

Valaki segítsen léci
  • gamehunter
    Skrimer, nemtudom mi, a kiskarimnak is van accem. De még nem próbáltam :)
    Ha valaki tudott szintet lépni ebben a M&D rendszerben pls postolja hogy hogyan... Vagy írjon pm-et.
  • Csani22
    Berakok heifeibe az npc-hez egy new bd 2slottos fegyót szintet levittem nem refinos berakom a jade seperatort de nem rakja bele a 3-slottot. Ha tud valaki akkor segítsen! Lehet kéne mégvalami a 3. üres helyre de nem tudom mi.
  • skrimer
    nemtudjátok,hogy ez mire jó?
  • Csani22
    Szóval felmegyek 10k fölé, aztán egyből megveszem amit akarok és majd kapom a cuccokat? Ezt tudják folyamatosan ellenőrizni és megjegyezni?
  • gamehunter
    Szintet se lehet lépni MD-ben
    A küldi Bugos.
    CC be ne menjen le senki mert beragadt, és úgy csinálnak wart h CC rossz, a végén meg a Whiteokat leküldi CCbe
  • ZzoleE
    Megint jó az event, sok mindenki beragadt vmelyik mapra, én nem tok belépni 1 órája... gz accláma megint...
  • skrimer
    köszi... a gond viszont az,hogy beragadt a karakterem Nc -be....
    nemtudok belépni ara a mapra,de szerintem sokan mások se.
    A hibán nem lepődtem, meg de már igazán kijavíthatnák-.-
  • gamehunter
    Van egy küldi amit 1k pont után kapsz, az bugos és szerintem az növeli h menyi tanítványod lehet. Vagy a szintet. Katt a Pupilra és ott görgesd lejjebb ahol írja h Master.. és ott írja h Level:
  • skrimer
    a mester lvlt hogy növelhetem?és hol mutatja?
  • Sixtail
    Rofl, Dóz, 04:57... :D
    Jól bírtad. :D

Law, nem hogy nem szabad, hanem határozottan kötelező 50% offon elköltened! :)
  • ToshiBá
    * A kártyás vásárlások esetére érvényes bónusz coinok 1általán nem számítanak bele a 10k coinba.
  • ToshiBá
    Tesszék Vászárolni! Tesszék Vászárolni! VÁSZÁROLNI! (Ne légy barom I.része)

Persze, hogy elköltheted. Itt az a lényeg, hogy a promo ideje alatt megvedd a szükséges összegű coint.
  • Lawless #11098
    most olvastam ezt skacok valaki tudna segiteni es leforditanna nekem rendessen mert en is tudok angolul de nem profin,tehat aki dec15tol jan1ig vesz 10,000coint az kapja a sok cuccot igaz? de ezt nemszabad elkolteni jan1ig vagy elszabad most az 50%offsalenal? vagy jan1nel tobbnek kell lennie mind 10rongy csak akkor kapja a cuccot? ja azt h kap meg 2500azt ertem meg valamit irnak arrol is h nemervenyes a dupla bonus pontra?
  • unusual
    Remélem ma megcsinálják CC-t,mert 2karim is ott van. :-(
  • ToshiBá
    CC kerülendő az elkövetkező pár napban. =)

Nekem egész jól összejött ez a ma este. HM11 ről LM2 re léptem 3-4 óra alatt kb.

Karcsifát balakon kivágósos monitor szélére hányós 9Drgaonsosat játszós BOLCSI KARCSI UTCSI NAPCSIT MINDENKINEK!!!

Ecsém... Ideje lenne lefeküdni.

CBF Powah! (CukorBorsóFőzelék)
  • Nova910
    Ráadásul úgy megfagyott ez a szar, hogy még feladatkezelővel se tudom lelőni.
  • Nova910
    Lol. Mondom belépek már. Ráklikk aztán cc tölt, és kivágott vmi hibával.
  • lolkaésbolka
    Akik kezdőfaluban ragadtak, azokat már kiszabadították?
  • Jani79
    Mi mindent lehet még elbaszni?
  • Jani79
    Most jöttem ki az srs-ből LD black városába rakott ki. Gyönyörűűűűű
  • Sixtail
    Vagy tanítvány, vagy mester, 2 egyszerre nem lehet sajna.
    Szerintem white white kari tanítványa lehet és fordítva. De ebben nem vagyok biztos. A role biztos nem számít.
    És hiába csinálsz sok kis karit tanítványnak. Master akkor kap contri pontot és level up-ot (M&S-ben), ha a tanítványa akkor grindel, ha ő is online. Fordítva is igaz. Szóval hiába van pár non-stop afk tanítványod, nem ér semmit.
    Ennyiről tudok, még tesztelgetni kell.
  • gamehunter
    Nem kell azonos kasztúnak lennie, a klánt nem tudom de szerintem white-white és azon belül mind1
    Nekem is terrotozik má megint
    Szerintem akár ls 1től is lehet tanítványnak lenni egészen sm 1ig, utánna már csak mester lehetsz
    Ja és a pontok amivel szintet lépsz csak akkor nő amikor a tanítvány és a mester is online, ha megölsz egy mobot mind a 2töknek jön a pont, érdemes együtt grindelni.
  • ZzoleE
    szájlensz áj kill jú!
  • ReszegKoldus
    az SG fórum
  • Nova910
    Mondjuk ez felvet még egy kérdést. Ha vki vkinek a tanítványa, akkor attól még lehet egy másik ember mestere?