9dragons
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Maintenance:
Patch No. 145
Bloody Plain Guards updated
Tibet Guards (Trader's Campsite) added
Candles & Pumpkins 2011 (Halloween Event) drops added
Pumpkin Mask (Halloween Event) added
Red Ginsengs:
will not dropped from mobs anymore after today maintenance.
(item can still be traded in Hefei)
Halloween Event:
Exciting news!
Halloween is here this year at GamesCampus 9Dragons!
Hope to see you all there!
Mark your calendar!
Date: Oct 29 - 30th Server Buff
Yang/Peter55-HUN - FC10 HD Healer Yang/Peter55[HUN] - PS2 HD Hybrid
Én tényleg "óbégattam" de semmi reakció nem volt! 😄
Igy bemelegítõnek teljesen jó volt sztem, a következõnél már simán mehetnek az epik!
A két lány pedig nagyon ügyes volt! Bár lehet hogy nekik eléggé uncsinak hatott, mivel sok mindent nem tudtak csinálni, illetve minden piroslott nekik! Ez amit találtál, eléggé hasznos és szerintem is jónak tûnik ez a metódus. Üssük le azokat akik középen vannak és a 100%-ost pedig kicsalja vagy Oki vagy te az egyik nukoddal.
Esett egy LM H wheel belöle, oda is adtam Ale-nak jól jön majd az neki Icyn 😄
Kéne nekem még egy lvl hogy már citromok legyenek Hiyamik és semmi bajom sem lenne, mert azért volt hogy nem bírta a HPm 😄 Bár nem sûrûn, na és persze kellene a 3. Scale 😄
Na most az lenne a kérdés hogy GL alsó/felsõ az epit adó Bossból esik ugye?!?!
Jó volna tudni...
Jaj majd elfelejtettem, csak te hamarabb leléptél!
Kami azt irta hogy neki a csütörtök lenne a jó, uh akkor esetleg csütörtökre lehetne szervezni 1-2 epit. Nem tudom mennyire vagy meddig fogok ráérni, lehet az is hogy az viszont nekem nem lesz jó?!
De próbáljuk meg a csütörtök fél 6-ot megint, okés?!
Apokalipszis - BOT warrior
1 - Megkeresni azt a Hiyamit a fõszobában,amelyet nem lehet megütni(azazhogy állandóan miss)
2 - Valaki figyelje ezt a Hiyamit.
3 - Megtalálni a jobbra meg balra lelhetõ mellékszobákban a hamis(fake) Hiyamikat,melyek könnyen sebezhetõek (ezeknek csupán 1 alakjuk van) és levenni az életüket 1-2 százalékra.
4 - A többi összes,fõszobában található Hiyamik életét lecsökenteni 80-90 százalékra.
5 - Medi,buff Abe szobájában.
6 - Megõlni a hamis Hiyamikat.
7 - az addig sebezhetetlen Hiyamit lecsapni,és ennek a 3. formája lecsapása után meg fog jelenni a fõszoba közepén egy Hiyami,melynek az élete 100% on lessz,(ezért kellett a többi Hiyamik életét lecsökkenteni,hogy meg lehessen könnyen találni az epit adó Hiyamit)Ezennel meg fog jelenni néhány Bodyguard is de azokkal nem kell foglalkozni.
8 - Az epit adó Hiyaminak(melynek élete 100 % os) csupán egy alakja van és annak lecsapása után,a szerencsés,megkapja a SRS killert
9 - Mindezek után ki lehet nyitni a lot szobát(a lépcsõk tetején) és onnan ki lehet menni a SRS bõl.
Te vagy az elsõ FS tag akinek meglett a SRS killerje.(itt GCn)
Tudom hogy nekem szántad de aval a vakító fegyóddal ki látja mit ütsz))) Mert én nem.
Most már minden tiszta és a mai napot vegyük bemelegítõnek.
Külön dícséret a lányoknak és szerintem most már csak annyi a kérdés hogy mikor tudjuk megismételni ezt a szép csapat létszámot,és akkor boldogan mehetnek a SRS killer epik,EC-FC seknek is.Csak annyit javasolnék hogy az epit adó Hiyamit hozzuk ki a többi közûl.
Szevasztok,jó éjt
Az IP:91.82.85.29:9988
Ott megkeresítek a Born2Kill szobát és ott a Fekete Solymok alszoba,oda a pw:fs
beírjátok és bentvagytok😊
-Norbi-\"Killer of True General Wei\" BoT Nuker PS8-BPn vagy Tibetben megtaláltok:)- IOwnU BoT Warr FC10-ezzel meg cc-be:P- NorthLight LM1 HD Warr ----->SRS!
Akkor aki érintett, ma du 17:30 órakkor lenne a gyülekezõ LD faluban, aztán irány SrS! Hidegélelemet és innivalót kérszítsetek be! 😄 😄 😄
2 kört biztos tudok maradni, de legkésöbb 18:00kor szeretnék már bent haladni a mobok ölésével. Remélem igy megfelel mindenkinek a dolog!
Napközben mindig lesem a fórumot uh ha bármi van vagy közbejönne vmi szóljatok plz.
Köszi
Bár hülye vagyok mert Kami healer 😄DDD
Mind1, mondjuk a hybrid az template uh hiába ec8 60as scale befigyel 😄
@ Szabi
Sztem leszünk elegen, de aki szeretne jöjjön nyugodtan, sztem elférünk!
amúgy nem😊) csak van egy sf hyb karijuk amelyiknek max scaléja van😊
-Norbi-\"Killer of True General Wei\" BoT Nuker PS8-BPn vagy Tibetben megtaláltok:)- IOwnU BoT Warr FC10-ezzel meg cc-be:P- NorthLight LM1 HD Warr ----->SRS!
\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"
Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer
Neked is jót fogtenni Altar után...még pár piros mob 😄 😄 😄
Viccet félre téve, majd ha esetleg lesznek oan hétvégék (inkább akkor ér rá mindenki) amikor mehetünk full runokat, csinálhatnánk az epiket illetve mehetnénk GL settekért. Sztem meg tudnánk csinálni ha jönne mindenki.
Kellene egy healer ugye leech miatt, Aztán Oki, Petya, Kami, Bomb, Én nem tudom kik vannak még nagy karikkal, de az tuti hogy például az Ikrekkel le kéne tisztázni hogy jöjjenek mind2en! Egyikük healer másik a hybriddel, nehogy már ne legyen 3x60 scale : ))
Mondjuk egy problémám van, miszerint pazzom az nincs egy deka sem, de Petya neked tuti akad pár, nem? Ott grindelsz vagy esetleg Bomb barátunknak akinek ugyis mindig minden jó be van spájzolva rakat szám!!! : )))
Aquaman IS hyb,DrunkenGod IS nuker,ThePhoenix IS warrior,Lawless HI nuker
Úgy azért necces!
Bár nekem sem volt semmien cuccom, igy kénytelen voltam némi pénzt áldozni a játékra, mint annó. ez csak akkor a kellemetlen ha nem jön be az amire költöttél.
@Kami
Nekem jó a holnap, kb oan 5re hazatoppanok és oan 7-8ig tudok is gépezni, uh ha másnak is megfelel akkor mehetnénk holnap egy laza body-t SrSben 😄
Kellene egy HD hybrid is, persze sf sem ártana, maximum meg lehetne kérdezni az Ikreket hogy ráérnek e?! Akár csak egy körre is, már az is vmi! De nagyon kiváncsi vagyok rá mien a 3 scale-es SrS run...
2höz már volt szerencsém de a 3 vhogy kimaradt!
Akik tudnak és akarnak jönni, vélemény a holnapról???
Law te meg mértnem irsz akkor privet a kérdéseddel?😄
Hollo
Doz nem te írtad még pár hete, hogy milyen jó, hogy nem nagyobb az xp? 😊 A refi meg igen, nem lehet mindenki olyan szerencsés, mint Hugi...😄
Kami
Azt hogy megint a nullárol kezdjek vmit...na ne! Igaz volt benne vmi csalogató de már FD közepénél kezdõdött a küzdelem, és megkeserítette a játékot az hogy nincs semmien cucca sem az embernek!
Yangon legalább megvoltak a karakterek és némi nemû cucc is párosult hozzájuk. Nem tudom mennyire él igy a Tao-s liga ha az alapítók leléptek?! Az megint más hogy Vindictus-t játszotok, ebbe egyet értek hogy azt majd ne itt beszéljétek meg, mivel eznájn dé, bár ha ezt akarjátok szidni akkor viszont itt a helyetek! 😄
Amugy sincs ez a 200óra 20% ért, bár ha nincs hétvége és sokadik szintû vagy, esélyes! Viszont lvl 14en itt is haladsz mintha muszáj volna : )) uh ez sztem nem mérvadó!
A lényeg az hogy szórakoztasson a gém, ha ez nem megy akkor nem kell játszani! Gondolom ez volt a végkifejlete a refizésnek, hogy végleg eltört benned vmit 😄
Véget ért egy korszak, sztem jó volt, kissé hányadtatott de szép 4 év, én csak sok sikert tudok kívánni az uj játékhoz.
A közösség ami volt FS-ben tovább él, szóval mi tutira elleszünk!
És
És
És
Mehetünk SrSbe, ha vmikor összejönne a csapat, mert jelentem készen állok rá! Kedvem is volna, uh ha majd ráértek ti is egy azonos idõben akkor megleshetnénk hogy mibõl is élünk!
Aquaman IS hyb,DrunkenGod IS nuker,ThePhoenix IS warrior,Lawless HI nuker
Live: DoZeR 982
Részemrõl emeltem a kalapom, és kellemes szórakozást kívánok a megmaradtaknak 9D ben. Vindictus a játékom. 😊
Ezt meghagyom nektek. 😉
Neked egésszen más bajod van.
Szevasz,szevasztok,jó éjt.
hogy a jó égbe lehetek WT?
-megvannak a skillek 2esen
-oc9vagyok
milyen questnek kéne lenni a felvezetõnek?
GC Tao:-Klea- HM\" (Healer) [Bardofriends League\'s Master] GC Yang:YunkChi GL\" (ck Hyb) [-] Play9D: Orange[HUN] HM\" (Nuker) [Afterlife Hero League]
Tavaly egész évben vártam a Vindictus-t.
És az a játék jobban érdekel, mint 9D.
Na mindegy. Nem fogok eltûnni. Ha akarsz megtalálsz. Szerintem ezt tudod. Csak 9D-vel hagyok fel végleg.
In game engem ne keressetek. 😊
Vindictusban esetleg. 😊
Nagyon vártam, és láttam, hogy van EU végre. 😊)
\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"
Nem értelek, de ha neked ez a megoldás hogy kiiktatsz mindent ami 9D-hez kapcsolódik akkor hajrá!
Eltûnni remélem nem tûnsz el, úgyis mindig jelentkezel és hát rossz pénz.. 😄 Mondjuk amint Kicsi is említett refi miatt felkapni a vizet?!
Sztem nem kell neked mondanom, vagy bárkinek aki kicsivel jobban ismeri a refis szokásaimat, hogy a sikerek töredékei voltak a bukásaimnak! Talán épp Kicsi segített anno Acclaimnál, mikor 6x törtem PS Speart +10re :S
Néha viszont még a kóbor kutya seggét is érheti napsütés de az kárpótol az össze elötte lévõ bukás miatt. Akárhány pofon is van mindig fel kell állni, persze nehéz az elkeseredettségen felülkerekedni, pláne ha igazi pénzt feccölsz bele a gémbe.
Azért remélem talizunk még ingame, bár ezek a full kari törlések eléggé kiábrándítóak!
@evo
Ha ez te vagy akkor nocomment! : ))
Zseb mellett Te vagy a méltó ellenfél refizés terén!!
Szebb jövõt, bár +12nél nem hiszem hogy lehetne szebb 😄
http://i1095.photobucket.com/albums/i465/gbrr/2011October1608-52-22.jpg
Nincs is ettõl szebb 😄
Yang: Skandi- senior shao wari
Mindannyian buktunk nagyon sokat! Sokkal többet, mint egy +8 +9 vagy +11 fegyót! Ugyan már.
Ha ennyire kiakadsz a refi miatt, keress egy jó hacker havert! Irass vele valami progit és használd!
Ha tisztán akarsz jó fegyót és nincs hatalmas mákod, mint Huginak vagy Zsebnek, akkor rengeteget fogsz költeni.
Holnap estig sajnos nem nagyon tudok lenni, de mindenkinek jó eventet! 😊
Kami
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
GC Tao:-Klea- HM\" (Healer) [Bardofriends League\'s Master] GC Yang:YunkChi GL\" (ck Hyb) [-] Play9D: Orange[HUN] HM\" (Nuker) [Afterlife Hero League]
Én igyekezni fogok! 😄
Igen ez az elsõ ien fegyó, de sztem ezzel kihúzom a végtelenségig!
Tegnap láttam egyet SeaDragonnál. 12es bracers. Nagyon durva volt. (remélem nem hackelt cucc!)
Mindenkinek jó játékot!
This weekend we will be doing another weekend event for your leveling needs.
The Rates will be the same as the last bonus weekend
+50% Bonus EXP Starting at 12:00 Friday until 23:59 Sunday
And
2x Bonus Skill EXP Starting at 12:00 Saturday until 12:00 Sunday
All times are on a 24 hour clock so 12:00 is Noon, as well as all times are PDT which is GMT - 7
Have a good weekend.
Sincerely 9 Dragons Support.