21072
  • kalidor
    Ezek az epik egész szépek, amiket lehet majd szerezgetni... :)

http://forum.gamescampus.com/viewtopic.php?f=658&t=93561&hilit=dungeon+epithets+epis

Azért gondolom, hogy piros körrel egyedül nem lesz az olyan könnyű...:)
    Kami
  • kalidor
    Új dungi....érdekes. :D
    Kami
  • kalidor
    Tuesday]Dec. 20, 2011

Patch No. 156

Christmas Event:
    Let it snow!
    Christmas Resource Added
    Christmas Decoration Added
    *Removal of Halloween Resource & Red Ginseng Resource

King Jin's Dungeon & Black Temple in Tibet:

[New]Weapon Options:
    Available:
    Hermit's Weapons: 2 ~ 3 options
    Black Dragon Weapons: 4 ~ 5 options randomly applied (highest rank).
    *dropped weapons from mobs are not available for weapon options.

There are 5 options such as Very Low, Low, Medium, High, and Very High for weapons (options will be differentiated by type of weapons).

List of weapons that are assorted by doable/non-doable of its weapon type.
    *Additional Information will be provided

[New]Item Collection (combine system):
    The Purpose of Combining Accessories:
    A.] This function allows you to craft newly updated accessories by using materials. This function can be used from Liaodong to Tibet maps.

B.] Flowstone, Golden Thread, and other map/monster dropping items can be combined this way.
    There are certain chances of failing while preceding the combination process.

C.] Providing a chance for users to acquire mid-high rank accessories by elaborating their possessing materials.
    The high rank accessories will have lesser chance to success.

*Additional Information will be provided
  • skrimer
    100%nál újra is indul, majd ha nem nyomsz semmilyen gombot mikor kiírja hogy:
    ("Press any key to boot from CD or DVD....")
    akkor utána elméletileg befejezi a telepítést.
    ha nem így történik akkor passzolok :=/
  • P0Th3aD
    Először is, mit indít hová?
    Ez még az előtt van hogy mindent felinstalláltál volna?
    Ha ezt csinálja akkor érdemesebb volna leszedni egy új win7-et.
    XP-vel alapból nem is próbálkoznék, hiszen amióta kijött Vista után a 7, alap hogy az pörög!
    Gondolom a gép jó, és még azt is meg merem kockáztatni, hogy jól dugdostad össze a cumókat, különben el sem indulna.
    Ha viszont nincs másik rendszered kiirva kérj meg vkit a baráti társaságból, hogy adjon kölcsön, vagy csak addig mig le nem szedsz egy ujat rakj fel oan OPrednszer amin letöltesz egy normális verziót!

Igy vakon ennyit tudok tanácsolni, remélem segít.
    Bár annyira nem vagyok PRO ha bármi lenne még ird ide, max ha nem én majd más megválaszolja több szem többet lát.

Jó telepítgetést : ))
  • Lawless #20147
    jol hangzik, de van egy kis gondom...tudsz segíteni? vettem egy új gépet és nemtudom feltenni rá a windowsot...xp-t egyálltalán és a win7et meg bejátsza de mindig újraindul amint 100% lesz a telepítés...mintha nemolvasná be vagy mi a fax...3 napja volt véve...mi lehet a baja? mindig korbe-korbe újraindítsa magát :/ így nemtudok játszani
  • skrimer
    **~ChRiSTMaS EVeNTS~**

Christmas Gift
    Duration: Dec. 22. 2011. ~ Jan. 05, 2012
    Overview: Random box give away hourly

Details:
    - Random box will be given every hour after a user log-in to 9D
    - Item list is as follows (ticket for Santa wardrobe- Go to Hefei to meet Santa).

Items Details
    (NEW)Ticket for Santa W Costume 1 Santa Costume(M)(15 days)
    1 Santa Costume(F)(15 days)
    Lucky Berry (small) 1 Increasing Critical Hit Rate by 2000/10000 (for 10 min)
    Blood Essence 1 Blood Essence
    Blood Essence 5 Blood Essence
    Blood Essence 10 Blood Essence
    Flowstone (Low lv) 10 Resource
    Golden Thread(Low lv) 10 Resource
    Flowstone (Middle lv) 1 Resource
    Golden Thread (Middle lv) 1 Resource
    Flowstone (High lv) 1 Resource
    Golden Thread (High lv) 1 Resource
    A piece of steel 30 Resource
    Cold-Hot Wine 1 Increasing skill max damage by 30%
    Ginseng Liquor 1 Lift recovery 30%
    Mushroom Liquor 1 Vital energy recovery 30%
    Christmas Sweet Bread 1 All attribute point +10

Snowman Event!
    Duration: Dec. 22. 2011. ~ Jan. 05. 2012.

Details: Spawning snowman monsters in all maps
    - Monsters will appear at the place of Golden Chest
    (During this event, monsters will be replaced by Golden Chests.)

- Snowman monster drops a resource item, a Talisman of ‘Snowman’
    - Gather the resource items and exchange with event epithet. (Go to Hefei to meet Santa NPC)

Epithet: 15 days (Portion will be provided and portion will be available for 7 days.)
    <Snowman Catcher>
    Increasing Physical/Chi-kung damage by 500
    Increasing Physical/Chi-kung attack rate by 500
    Increasing Critical rate by 1500/10000

[Big Snowman]Hefei
    - Big Snowman appear in Hefei every 4 hours.
    - After destroying, Christmas Buff will be given away.

Christmas Buff:
    All attribute point + 10, Anger growth twice, 180 minutes
  • Lawless #20145
    jogos, johet de most hétvége kiesett :/ volt jobb elfoglaltság
  • skrimer
    Van egy pár manuálom ha kell:)
  • Lawless #20143
    nincsmit reméllem segítettem :)
  • roli9dragons1
    Köszönöm szépen :)
  • Lawless #20141
    valaki eltudná nekem magyarázni ezt a Tournament os soul-t roviden és érthetoen mert hát elég sok mindent írnak rola :) koszke itt a hozzá kapcsolodó link :
    http://9dragons.gamescampus.com/news/eventsdetail/1/2695?searchtype&searchword
  • Lawless #20140
    hát ha az az amire gondolok azt egy NPC-nél kell venned egy olyan italt amit ha megiszol tudod majd használni....olyan kövér sziver árulja minden faluban :)
  • roli9dragons1
    Nagyon köszi sikerült a küldetés!!!
    de megvan a shaolin gyors futás de annál van még egy amit nem tudok hogy kell megszerezni és van egy képesség amit végkép nem értek Purity Art of Sutra a neve (Diamond Monk vagyok)de nem engedi használni és egy butha szeruszég van szürkés háttéren.
  • ReszegKoldus
    Bloody plain az a hely, ahol meg kell szerezni a szénakazalból a beadeket, Hefeiből lehet odajutni. Gondolom a szénakazal van ezen a 152,154-es koordinátán.
    Lightfoot (a gyorsfutás) az a bázison egy questből szerezhető, legalábbis az alap, talán gathering chi 1-es szinten adja.
  • roli9dragons1
    Üdv mindenki

Most kezdtem ezt a játékot kb 5 napja lenne pár kérdésem .
    Láttam sokk karakternél hogy gyorsabban futnak mint én az Alt gomb lenyomásával és nem tudom hogy kell megszerezni azt a képességet.
    Van egy küldetés amit nem értek (shaolin Duel Tournament for Groom II) ott kéne szereznem Bloody plain de nem tudom hogy hol s hogy kéne egy oldalon láttam a küldetést

(Duel Tournament for Groom II
    Blind madmen: Zhengzhou, outside Wuan village, near twin brutes
    Beads: Bloody plain, haystacks near cc entrance 152,154)

elmentem 152,154 a küldetés egyik részét sikerült megoldanom de 1 Bloody plain-t fogalmam sincs hogy kéne megszerezni pedig kb 10-20 embert megöltem ott.

nagyon megköszönném ha tudnátok segíteni nekem.
  • Lawless #20136
    TAO-n 600k korul megy a BE szoval nemnagydolog :D habár csóró vagyok de 30be-m mindig van alapban !
    visszatérve a refihez az én maximum elég gyatra a tietek mellet :/ LM hermit +1slot hogy 4 legyen és úgy +8 :/ majd felrakom ha megtaláloma képet....de a mocskok az ilyen fegyokat nemadják vissza hogy szopjanak hanyatt :D
    anno acclaimnál láttam 1 max 2 +12es fegyot de sztem az már a csúcs volt nem úgy mint koreain a +16 :D nekem a +12es tetszik.....pfff égő fegyverrel vernék mindenkit :D
  • P0Th3aD
    Én telhetetlen vagyok, nekem a +12-re fáj a fogam!
    De esélytelen...
    Vagy 10 HH speart tuti refiztem már, abbol egy ment 9 fölé a többi vagy 9 vagy 8 de volt ami csak 7ig ment igaz az elég kevés.
    De ritka és hogy pont kifogd azt ami fel is mehet +12re, hát eléggé karcsú az esély rá. De természetesen ha van rá esélyem próbálkozom...
    azon is gondolkoztam hogy rányomok a +11re hátha, de inkább nem válaltam be mert ez igy is nagyon szép, inkább megvárom hátha összejön elöbb utóbb ez a +12es csoda.

A többieknek is sok sikert a refihez már aki refizik, mert ien BE árak mellett nem könnyű!
  • kalidor
    Nekem nincs képem róla, de Huginak tuti van... :) Bár igazából azt a bracert is nyugodtan megmutathatja... :D
    Kami
  • Lawless #20133
    +8ig ment fel legnagyobbra de kozbe betort 5bol 5xor szoval nekem nemond hogy hgoy tornek....ha azt a BE-t amit eltordeltem belefektette volna fegyoba már rég +9es +10es fegyóval futkározhattam volna...de tudod mindig benned van a kisordog hogy hátha ez és épp most sikerul nagyra :D !!! aztán az 5ik torés után azt mondod majd a kovetkezot :D ! nembaj majd most :) úgy is csinállok +9et :)
  • P0Th3aD
    Az a baj ezekkel a 2/2-kel hogy betörnek a végén : ))
    De azért nem fáj a szívem ha ien magasra felmennek a reifk :D
    Persze irtózatosan ritka.
    Nem egy nem két HH fegyót refiztem és a +11en kivül ez a második ami +9 fölé ment. Eszméletlenül törnek...
  • Lawless #20131
    nekem egy +9 is már elég lenne nemkell nagyobb :)
  • Lawless #20130
    hát az komoly Kami...linkeld ide meglesném :D hát attol jobbat még nemláttam :)
  • skrimer
    Egyébként azt tudjátok, hogy honnan lehet tudni mokor fog spawnolni Shen Mo?
    Mikor már rajtad kívül még 4en várják:DD
  • kalidor
    Nem tudom, amit korábban mutatott itt Hugi, szerintem picicel szebb volt... :) HH spear +11 és 2/2. Szerintem azt kb nem lehet überelni. :D
    Kami
  • Lawless #20127
    én meg már azt hittem hogy magyaroknál nincsen hacker csak vieteknél :) !!! gz ettől szebb már csak az amit én látam :D EC WD +10 4/4 scale :) fel is rakom amint hazaértem :) de sztem ez a ketto egy helyen van!
  • zsele1000
    Délután hívlak!!! :)
  • P0Th3aD

Ha bár nem PSH, azért megfelel Kicsi?
  • kalidor
    http://forum.gamescampus.com/viewtopic.php?f=590&t=98567

Van köztük pár szép fegyó... :)
    Kami
  • Lawless #20123
    helyes kis béka :) ...probalj valami feltoltovel és annak a kodját idemásolni
  • zsele1000
    Hm, nem tudom, hogy miért így sikerült. Ha valaki elmondja, hogy hogyan kell normálisan, akkor újra felteszem.
  • zsele1000
    Nem tudom, láttátok-e már. Szerintem eddig a legszebben sikerült saber.
    "amcsi verzio, Yang server"

• P0Th3aD
    Jólvan, majd akkor lesz vmi.

Jó szórakozást igy előre is!
  • kalidor
    Ma olyan öt óráig tudok lenni, holnap meg délelőtt illetve fél9 után este...Ma este haverokkal mulatozunk kicsit, szóval nem igazán leszek elérhető este. :D
    Kami
  • P0Th3aD
    Hát a semminél több!

Bár én most pont nem vagyok abban a grindelős állapotomban.
    Azért aki(k) nyomják hajrá, sok sikert az eventeken és sok szintlépést!

@Kami

Leszel ma? Tegnap is kerestelek de már AFK voltál, ha vagy ma ird már meg mikor, mert lenne itt számodra vmi, persze csak ha érdekel :D
  • skrimer
    only 2X EVENT!
    Start:12/10.Szombat-21:00
    Finish:12/11.Vasárnap-21:00

Only skill xp Event
    12/11.Vasásnap 2100 - 12/12.Hetfo 2100
  • Lawless #20116
    én úgy értem hogy valami új skill dolog...lehet hogy így nemnagy szám de mindig orulni kell valami újnak :) kíváncsi leszek hogy melyik cég rakja már be az új charaktereket,de az új skillnek is már orulnék szoval csak legyenek :)
  • szabi34
    hát szerintem nem nagy cucc. engem nem fogott meg.
  • Lawless #20114
    kosz...jol néznek ki foleg a nuker,hyb :) végre valami nekemvaló :D de HM,LM,H úgyhogy bele kell húznom hogy megtanulhassam oket :D
  • szabi34
    gondolom ez az...
    http://forum.gamescampus.eu/archive/index.php/t-8667.html?s=bbaead5bbbf589f9ed1e346aa4dcdf26