21072
  • unusual
    Kíváncsi vagyok meddig tart ez a kánaán a warrior-oknak!?! :-)
  • Lory87
    hehehe van benne valami :P :))
  • ToshiBá
    @: lolka. Jogos lol! nincs. ;)
    @: Lory. Ne tedd mert aztán 3 hónapig azt fogjuok olvasni, hogy a gyúrás meg a póker jobb mint 9D. lol! ;)
  • Lory87
    Miaz most a warriorok nyekeregtetik a nukerokat? :D hehe jovolna látni lehet letöltöm megint a 9D-t :)
  • Csani22
    Remélem tényleg csak bugg és nem rontották el a nukikat. Engem nem zavarna ha kb ugyanolyan erősek lennének a kasztok bp-be, nekem nem kell nuker uralom de ne legyenek már gyengébbek mint a többiek, mert most tényleg nagyon szarok. És akkor talán nem is szidnák mindig őket. És nem is olyan könnyű grindelni nukival :P Például és most épeen szívok cc-be a kis gyors nagy dmg-ú meg lövős mobokkal amik mindenhol ott vannak
    De legalább cc jó meg az ornaments master heifeibe. HURRÁ
  • lolkaésbolka
    Ja én is erre gondoltam, most már ki is vehetik ezt a role-t. Logikára visszatérve, mától van CC, az új cumók meg legalább 2 napja. Van máshol is black market, nem csak CC-ben? Valamiröl nem tudok?
  • ToshiBá
    Már bocs... De ez egy harcművészetes játék nem? Egyáltalán minek bele az a role? Archer jobban passzolna... Na mindegy. Most be lehat találni, hogy akkor a Helaer/Hybrid-nek sincs létjogosultsága buf/heal szempontból. De ez a kettő legalább küzd. Nem csak 1-2-3 hit és 10 mob halott.
  • lolkaésbolka
    A kérdés most, hogy nuker mire jó? Se PVP-ben, sem PVE-ben nem jó, szemben a többi kaszttal.
  • ToshiBá
    A nukerek "nerfelése" pedig szerintem sokunk számára a kéjes elégtétel reményével teli pillanatokat fogja elhozni. Ha valóban bug. Ha nem, akkor javasolnám a többi role folytatását, mert sírás lesz de nagyon. =)
  • ToshiBá
    Gondolom sokan hallottátok, hogy vannak új cumók. 7/1k HP absorb, 25% speed cipő, 400dmg wb, stb-stb. Nos. Tegnap este nálunk is téma volt, és felmerült hogy esetleg CC Black Marketes cuccok. Mivel Master's mind ezért logikusnak tűnt. De nem. Quilin's Mirror [new] rewardok.

Itt a LINK, amin megleshetitek a cuccokat. Enjoy!! =)
  • LordTusy
    Nem értem szarklémeseket...p98/99 után most még1 buggos patchet csináltak.
    Ezek még a leghűségesebb kockák kedvét is el akarják venni 9Dtől.
    Igazán tanulhatnának már a saját hibáikból,nem szabad félkész patchet kidobni.
  • kalidor
    Hát srácok, ez a pvp balance még ha bug is, de el lett találva... Mondanám hogy sajnálom a nukerokat, de nem lenne igaz... :))
  • MadeInHell
    nukerek sírnak mert baj van a dmg vel :-)
  • MadeInHell
    hurra patch!
  • szabi34
    Mikor csinálják már meg CC-t?
  • bomb1111
    Loooool A SF klán bázison az NPCk Shao tekercseket árulnak
  • MadeInHell
    Bocs nem direkt köszöntem 4x csak behalt az sg
  • MadeInHell
    Köszi
  • MadeInHell
    kösz
  • MadeInHell
    kösz
  • MadeInHell
    a +24lvl az jó!Csak leszakad a gatyám.
  • P0Th3aD
    Made vagy az igen amit irtak 24lvl nagyobb leöl, vagy guard öl le, akkor 2bk és 12 gk-t vesztesz.

Csani a 10k fölötti vásárlásért járó bonuszok majd csak január elsején leszenek postolva. Remélehtőleg.
    Mert hogy a premi után járokkkal szarakodás van az fix...

Kitartás mindenkinek, sziasztok
  • ReszegKoldus
    Ölesd le magad több mint 24 szinttel nagyobb emberekkel.
  • MadeInHell
    mi a legjobb módja hogy bk t veszítsek? GK szeretnék lenni és valahogy úgy kéne megoldani hogy kevés gk t bukjak.kösz
  • Csani22
    Tényleg nagyon idegesítő, hálát adok az égnek, hogy már tudok fejlődni ip-be. Továbbra sem jó cc, buggos minden és még mindig nincs semmi.
    Remélem most már legalább a bónusz cuccokat odaadják a 10k coins után. Elvileg holnaptól kezdik el osztogatni, ha jól tudom. Mondjuk kész csoda lenne ha nem lenne vele valami gond. (Bízom benne, hogy van 12 szabad hely a karimnál ami cc-be be van szorulva és nem tudom megnézni)
  • Lawless #11140
    minnel jobbat,tobbet akarnak annal rosszabb LD mar par honapja event alatt hasznalhatatlan sajnalom szegeny embereket akik ott vannak es ott kell grindelniuk vagyis nemkell mert Acclaim elkuldi oket alukalni event kezdetekor vagy 5 percel event utan
  • MadeInHell
    Aha!Jól berúgtam látom a connection fejsze alatt.Most benézek! De ha nem lesz jó a megfejelem magam.
  • LordTusy
    Ez most komoly?"Fail to connect to urgrade information server"?
    Még terrorcode-ig se visz el?
    Tippeket kérek most milyen nyalievent lesz kárpótlásul.Aki legközelebb áll a valósághoz,kap "I Acclaim!" kitűzőt és egy "Indy21 rulez!" pólót.
  • Fenyi111
    Nyilván 40%-os terhelésnél nem aról van szó...
    berohantunk mint a hülyék oda...
    aki ott az kigyilok
    és lekapcs valami

baromira utálom már az egészet eszküszöm fizetek egy rohadt játákét...
    csak játhassam...
    bár az itt a gond, ezért is fizetek...
    megy a villany PC egyre nagyobb kell, nem beszélve a sávszáleségről..
    és bármikor azt mondhatják ja bocs
    restart
    azt mehet előröl minden.

tudom nagy betű a mondat eleje :)
    csak elmélkedek, miért kellene ezt befejezni

imádok minden Magyar játékost még azt is aki nem tudja ki vagyok...
    és ez így is marad.

de lehet lesz egy kis szünetem, erősen gondolkodom rajta.
    lemegyek BP-re és tuti nem jövök 2 hónapig :)

Üdv: Gábor, mindenkitől bocs de kurvára ki vagyok akadva
  • ToshiBá
    Buktad >.<!!!! Én elköszöntem szépen, és kilogoltam. Jóval azután, hogy LD ről mindenki repült (FL kb kiürült).

Pedig majdnem átmentem én is, csak beszélgettem kicsit.^^
  • ToshiBá
    Szoptad... >.<!!! Én elköszöntem, és kilogoltam!! =)

Aki LD ben volt az kapott meghívót terrorkód partira. :S
  • Sixtail
    Én abban nem hiszek, hogy "túlterhelés" miatt szállna el mindig LD.
    Az igazság az, hogy fingjuk sincs miért, ennyi.
    Errorcode meg ugyanígy. Bénák, ez van.
    És csak a kiválasztottak maradtak benn, mint Peti, Moy meg én. :D
  • Peter55
    Én azóta is grindelgetek^^
  • Fenyi111
    van egy fogadásom
    10:00-id mi nem lépünk be.... na ki fogad?
  • Fenyi111
    Tusy
    ne idekeskedj
    rájöttem mi a játék
    priviben majd bent elmondom
    bocsi, hogy nem osztom meg mindenkivel de nekem ez már 200kk ba került
  • LordTusy
    Remek...ledobott ez a xar,most meg terrorcode van
    Idevezetett szarklém "soon"-ozása.Nincs olyan event,amin ld ne halna be.
    Vagy zárják be SRS-t a francba vagy rakják új map-re.Semmi bajom h4++ emberekkel,de miattuk ec/fc/cs-ek se tudnak normálisan fejlődni,akik bármilyen meglepő többen vannak >.<"
  • lolkaésbolka
    3 órás LD off-ért cserébe 2 órás LD on és megint off.
  • P0Th3aD
    Háháhá!

Terrorcode! Persze mikor buffot trénelnék, hogy kapják be...
  • Nova910
    Hát, kitöltöttem. Remélem kikerülök cc-ből. De hogy hova fog tenni...
  • P0Th3aD
    Warriors,

As you know, patching was a mess, and oulr lead GM went into the hospital, but we did the best we could with what we had, and none of us left for Christmas, and all of us were happy to stay and try and fix things, including Indy. When it seemed there would be no Xmas, we gave out free Item Mall Items and bumped XP and gave Buffs. Now we have Xmas and M&D, though it's still not complete, but the GMs managed to keep the game on with the bugged patch Indy sent, which is a miracle in itself.

We will endeavor to make all things good again.

However, the patch has caused other issues. For one, we have temporarily lost a few GM tools, specifically the one that allows us to complete handing out the Blood & Tears rewards, or replace lost Items. A major bug list has been delivered to Indy; including some long overdue overhaul issues, but they are not working over the weekend.

And so, on Monday when they return, we shall begin to put everything right.

New Years Weekend, when The Land is hopefully stable, I shall revisit all that has happened and compensate accordingly.

Until then, play as you can, have fun ingame and in TRW, and try to report your bugs in a helpful way so that we can come out of this with a stronger game.

Peace to The Land.

Ezt először, elvileg béke és nyugalom (persze ez nálam sincs meg) és 7főtöl javítgatnak

CC bugosok

Ezt meg azoknak akik a ccben ragadtak!

Rem segít.