9dragons

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

P0Th3aD
Csoki!
Ha gémbe nyomsz egy V betüt akkor megjelenik a band amiben vagy, és a bal also saroknál ott van hogy Leave, na arra katt és már szabad préda vagy ismételten! 😊

Játékban meg irj rám (puniella) és elintézzük a magyarbandot!

Arra a skillre visszatérve, nem rossz skill csak mobokra 6mp ha pvp van az max olyan 2-3 mp és nem mindig segít, de ha jobban megy ugyis meg fogod tapasztalni xD

Na Tsók

Apokalipszis - BOT warrior

ReszegKoldus
Ez még talán mûködhetne is alacsony szintûek ellen, a gond abból adódik, hogy pvp módban, mint minden más is le van redukálva, szóval az a 6 mp inkább 1 vagy annyi se.
Kilépni úgy tudsz bandbõl, hogy (például) V betûvel behozod a communities fület és bal alul ott egy Leave gomb.

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Bevettek egy szövetségbe én meg nem tudtam mi az és hirtelen leokéztam<#rinya><#rinya>, de nem magyar szövetség, és ezért ki akarok lépni <#help><#help><#help>. Valaki aki HD-s be tudna venni egy magyar szövetségbe <#confused>. ja am a nyukerekhez pedig csak azt tom mondani, hogy szerintem nekem és a HD warioroknak könnyû, mert van egy "Flaming Saber of Lightning" nevû képességünk, amivel odafutunk(nagyon gyorsan,szinte egy pillanat alatt) és bestunnoljuk 6 mpre ameddig kinyírjuk mivel már ott vunk mellette és amúgy sincs sok élete<#nevetes1><#nevetes1>.
ReszegKoldus
Elhiszem, hogy nem izgat, de azért a tökéletes jellemzésed ott van a #8731-ben. <#nezze>
Egyébként igazad van, az ilyeneken (mint te) csak át kell nézni és kész. <#vigyor1>

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Elhiszed h egyáltalán nem izgat ? az ilyeneken csak át kell nézni, és kész és te is nagyon okos vagy, hogy hallgassam meg? ;d max elolvasóm lehet h én azt írtam de attól még "ki javíthattad vólna ahogy sokan mások szeretik" 😉

http://1234sdsdsdsd123.mybrute.com

Hááát én tévedtem,HUNgarocell,nincs valami kérdésed ? Aztán ha "Kussolok" akkór írd a bunkóságom számlájára.Inkább bunkó legyek mindsem müveletlen,neveletlen meg a franc tudja micsoda csodabogár.De azért kedves sorstársaim,változtassak szótárt,avagy kapcsiljam az IQ szintet alacsonyabbra ? Nem másért csak hogy én is összhangba legyek a fórum hõsies,1000 éves kúltúrahagyományával ? Na tehát ti szemét......a többit kitörõltem,nehogy 25 éves kényszer9dragonos munkára itéljenek..A lényeg megfogalmazására csupán Einstrein proffeszórt idézném.Két végtelenséget ismerek.A világûr végtelenségét meg az emberi butaság végtelenségét,ami a világûr végtelenségét illeti,nem vagyok meggyõzõdve hogy végtelen......

Cak pihenjetek tovább mert e fórum kóveti a Bólyai-Lobacsevszki anti-Euklidiánszi mértan logikáját.Csak egy baj van,sokszór nem követri a jóérzés törvényeit.

Bocsánat a zavarásért
ReszegKoldus
Ha nem érdekelt, minek mondtad, hogy meghallgatod?

hát nagyábol nagyon nem érdekel én csak reagáltam arra amit írtál 1 hete nem írtam semmit most meg semmibõl ide írsz? ki vagy te gondolkozzál már ha problémád van ne fórumon mond b+.

ReszegKoldus
Nem muszáj játszani. Gondolom épp fegyverrel kényszerítenek rá.
Szemetek! <#sniffles>

LordTusy
Jah...majd elfelejtettem...szarklém még a nyalieventeket se képes jól csinálni...ez egyre szánalmasabb...kárpótlásul csinálhatnának végre egy hosszú sokszoros xp eventet.<#gonosz3>

t3fun/Aika Online/Lenaria: Ryuuya (warlock) /készül?ben/ http://myanimelist.net/profile/Tusy

LordTusy
Nevetséges...a nukerek nagyon elkanászodtak...szarklém csinál végre ckdmg csökkentést vagy valamit? Dehogy...egy FC+ nuker lemegy cc-be és gyönyörûen leölhet mindenkit, akit lenn talál...ciki...
Ráadásul most lemegyek def bosshoz erre egy SR-es barom rögtön elkezd lõdözni,támasztom magam,szólok hogy csak gb11 vok szal álljon le,erre megint leölt...aztán meg jön a szar duma,hogy mindjárt kinövi a bosst és most muszáj hogy az övé legyen.Érdekes...mikor már 8-10en álltak ott nem lövöldözött senkire.
Fújj de utálom a nukereket...és mi kell ahhoz hogy írthasd õket?Csinálnod kell egy saját nukert. <#falbav>

t3fun/Aika Online/Lenaria: Ryuuya (warlock) /készül?ben/ http://myanimelist.net/profile/Tusy

ReszegKoldus
*nem primitív kicsit se

ReszegKoldus
Azért vicces, elõször azt írja szívesen meghallgat, aztán meg hogy kussolj...nem primitív kicsit <#ejnye1><#whatever>

HÁHÁ Ezt jól meg mondtad XD<#taps><#nyes><#nyes>
"kussoljál" - pont errõl akartam beszélni. Ez a stílus gyerekes. Jártam eleget BP-re és CC-re is. Nem volt bajom senkivel. Csak próbáltam rájönni, hogy mi az oka a fura/agresszív viselkedésednek. A stílusodból és a helyesírási hibáidból, maximum 13 éves lehetsz. Nem akarlak megsérteni, de egy gyerek is viselkedhet intelligensen. Én legalább próbállak megérteni. Sosem késõ megváltozni! Tudom, a tinédzser kor nem könnyû, de túlleszel rajta hamar. Idõvel elmúlnak a pattanások, a hajad és a bõröd sem fog zsírosodni. Szóval kitartás! Az agresszió nem megoldás!
lol valószínû..akkor te már csak tudod h nem vagyok népszerû ha nem jársz bp cc be te már csak tudod, lehet h IA meg 1-2 nyomoréknál nem vagyok népszerû de többivel jóba vok SR,NP,Des,Uf,Fb, stb stb szóval inkább kussoljál mert nagyon nem vok rád kíváncsi . És Holpont fórum ról ki indulhatsz engem nem nagyon érdekel akikkel jóba akarok lenni azokkal jóba vagyon pl.: hungarian-nal,Holtponttal sincs semmi bajom meg Imiékkel sem enyi

A holtpont fórumából indultam ki. Nem megint mit csináltál, hanem folyamatosan. Velem semmit, mert én nem keresem a bajt(BP és CC). Nem vagy túl népszerû, ennyi. Másik dolog, hogy nekem semmi bajom veled és semmi közöm hozzá. Csak megyjegyeztem.
És piknik mit csinál?

Igen, és mit csináltam megint ? elmondanád ? azon kívül, hogy fehéreket ölöm + néhány noob ot? szívesen meghalhatlak csak mond el.

RYO sok a panasz rád, kezdesz olyan lenni mint Piknic<#boxer><#banplz>
LordTusy
Csápikám most az egyszer egyetértünk... Te láma vagy!!!<#hehe>
Na de picit komolyabbra véve a figurát, igazad van: inkább kérdezõsködés legyen,mint vita.Csak a legalapvetõbb dolgokat hatékonyabb lenne allyból megtudni,mert így csak évek múlva kezdhet normálisan játszani. <#miaz>

szerintem inkább kérdezõsködések legyenek a fórumon a viták helyett<#lama>

Úgy van de Tisztelt HUNgarocell !
Van egy F1 es billentyüd,ott a billentyüzeten az Esc gumb után rögtön az elsõ(jobbra mert balra nincs egy sem)Szerintem ez a billentyü segitségével sok kérdésedre találnál választ és talán hamarább mindtha a forumon várnál válaszra.Ne vedd rossznéven de sokan akik e fórumon írnak,olyan rég tettek túl e kezdeti eseményeken hogy már el is felejtették.És még valami. Próbáld venni a fáradságot hogy végigolvasd e fórumot,mert sok kérdésre találsz itt választ.Azért egy kis önállóság nem árt.Még egyszer elnézésedet kérem ha e tanácsomat önzõségnek ítélnéd,de õszintén,mikór elkezdtem játszani,biza voltak olyan küldik,melyek teljesítésére akár két napra is volt szükségem hogy mególdjam,de türelmes voltam és noha lett volna kitõl megkérdeznem,mégsem tettem mert vólt egy olyasmi hogy A FRANCBA,EZT MEGÓLDANI MÁS SEGITSÉGÉRE LENNE SZÜKSÉGEM ?? Persze máskór,magassabb szinteken elkapott a hevület hogy DE MOST RÖGTÖN AZONNAL de akkor is elöbb végigolvastam a 9d fórumot és csak a ködös helyzetek tisztázására kérdeztem rá.Melegen tanácsolom hogy olvasd a 9d fórumot mert kb,fc-s szintig kimeritõ leírásokat találsz.

Sok sikert és ne siess,mert nem kerget a tatár,avagy magyarosan,LASSÚ VÍZ PARTOT MOS.
Köszi majdnem elrontottam az eddigi munkámat
Ha jól tudom a Blood a Wari a Phantom a Healer a Fire a Hybrid és a Strom a Nuker
Bocsi h újra kérdezek<#rolleyes>de ez most naon fontos. Eljutottam a HD-ban ahoz a küldihez amikor megkérdi h mi akarok lenni. Választhatok a Blood Demon, a Phantom Demon, a Fire Demon, és a Strom Demon közul. Ha WARIOR akarok lenni ügye a Strom Demon-t válasszam<#conf><#conf><#conf><#confused><#confused><#confused>? Lécci válaszoljatok hamar PLS.
nincs valaki aki HD-os és magyar szövetségben van és be tud venni a szövettségbe?(Ma estére már RC-s leszek)
LordTusy
Röviden én Nevermore helyében mocskosul elszégyelném magam,ha valaha ilyesmit kéne írnom a játékosoknak, hogy az állítólag 100% biztos refisiker sem 100%.Mellesleg ha már bakikból szemezgetünk röviden leírnám, hogy végre szóba elegyedtem egy inteligens, munkaképes customer service munkatárssal.Újra írtam nekik a -3140 coinom miatt és végre közölték velem,hogy mi a problémám oka.Annó,mikor egyszer,azaz egyszer,tehát egyszer...nem tudom eléggé hangsúlyozni hogy egyszer és többször soha, vettem coint;szarklémesek kétszeres mennyiséget utaltak és miután többletet költöttem ílymódon blokkolták a coinforgalmamat.Jelenleg 3140 coinnal lógok szarklémnek,de amint ezt törlesztem szabadon garázdálkodhatok.<#hehe>
Nyah...szóval,ha több coint kaptok,mint kéne semmi esetre se örüljetek,mert azzal csak a baj van.Egyetlen tanácsom,hogy azonnal lépjetek kapcsolatba egy szarklémessel és mentsétek meg magatokat az enyémekhez hasonló rendszeresen kialakuló,zsibbasztó és elég kellemetlen fejfájásoktól...bocsi...egy hangyányit frusztrált vagyok.<#miaz>

Hungarocel,ha elfogadsz egy jótanácsot,vadássz le egy nagyobb magyar hd-t és valahogy juttasd be magad a törzsbe,mert így nem haladsz egyrõl a kettõre.

(u.i.: Mesterke ne kiabálj,mert megijedek és visszamegyek fordítani<#nyes> )

ToshiBá
Rövid válasz erre.

Nevermore GM azt írta, hogy hallott már ilyet. Ennek a helyzetnek az elõfordulási esélye szerinte millió az 1hez. Ha elõfordul akkor BUG. És ebben az esetben support visszaadja a fegyvert. VGM dexter nem tudja jól. Mellesleg nem EC WD hanem CS wd-t írt a gyerek. (ami ugye tudjuk, hogy csakis collectfegyó lehet...) Végezetül pedig. Nevermore csekkolta a logjait a postolónak. ÉS NEM VOLT SEMMILYEN FEGYÓTÖRÉSE +1-EN.

Ennyi röviden.

Live: DoZeR 982

Mert elakadtam
thx a felvilágositásért. Amúgy azért itt teszem fel a kérdéseket mert még nem tudtam belépni a Heavenly Demon klánba és így nem tok belépni egy szövetségbe.
LordTusy
lol Te mázlista majom,Te...gratulka +9hez <#taps>
Hungarocel, szerintem lépj be egy magyar szövetségbe és az ilyesmit inkább ott kérdezd meg,mert így fórumon sokat kell várnod és nem is biztos,hogy elmondják ami érdekel.A blind madman egyébként egy mob, amit ha fekete vagy shi zhangban a macik után találsz,csak vigyázz velük,mert ha kinyírsz egy blind madmant abból broken blind madman lesz és az egy picit nagyobb mob.

Ki vagy mi és hol található az a Blind Madmen??? Köszi a fejlesztési tanácsot.
P0Th3aD
http://www.sg.hu/forumkepek/2009_02/9.jpg

P0Th3aD
😊

P0Th3aD
Sziasztok!

Bomb, ez az eset ha most történt akkor nem meglepõ, csak azért mert miota kijött az ujpecs, 2nd role stb stb és lehet max +12 refint csinálni, azóta a fegyók is törnek már +1nél is...

Ugyhogy ez meglepõ de mulatságos is, fõleg ha ec wdröl van szó ami nem kispénz, körülnéz vagy tudakol az ember hogy mi a helyzet refi terén! 😊)

További szép estét sziasztok!

ennyit tudnék hozzáfûzni!

Tud valaki segíteni egy Heavenly Demon küldetésben a Ten Years of Peace(IV)-ben? Nem akarom leírni az egészet mert sok.
Szevasztok !
Elnézést a zavarásért de ez dúrva,gondoltam megosztom veletek is,fõleg az acclaim fórumát ritkábban olvasók számára.Az ürge megpróbál egy ec wd-s fegyót +1 re refizni....megszakad a nyaka....(nem az ürgének hanem a fegyóé) Valaki okosabb visszaír hogy ss és irány az acclaimsuport email-re mert ez lehetetlen és a fegyót visszadja az acclaim.Erre jön a meredek rész.A szerzõ DEXTER VGM(noha ezt sem értem hogy lehet egy rajzfílm fõszereplõnek ideje még 9dragonozni is.Azaz hogy értem hiszen ez is pont annyira tragikomokus.Vagy csupán fikció)Szóval a szakképzett válasz.A Dexteré.Idézõjel kihagyva hiszen szabadfordításban idézem. Nagyon sajnálatos eset de elõfordúlhat a fegyótörés akár +1 nél is.Benne van a pakliban,melyet több mindt 2 éve nem kevertünk meg(mármint az acclaim fõkrupie)Tehát.....Ami rosszúl indúl az még rosszabbúl fog végzõdni......Ezt Murphi mondta.Én meg szónélkûl maradtam.

Jó estét mindenkinek és ne feledjétek hogy a remény hal meg utoljára.Jaaa még ezt elmondom.Apropos remény. A rendszerváltás elött peszimista voltam,mindig azt hajtogattam hogy ennél rosszabb úgysem lehet.Azóta optimista lettem és azt mondogatom hogy biza még ennél rosszabb is lehet.
KÖSSZÍ<#worship>
LordTusy
Most így visszaolvasva ezt frankón leírtam...bocs,egy picit fáradt vagyok és figyelmetlen.A lényeg,hogy MY-ban hefei kapu környékén lévõ klánkapu körül vannak a mobok,amiket keresel.

LordTusy
Mindkettõ MY-ban a hefei kaputól egy hangyányit visszább dobja õket 2 mob.Twinblade woman dobja a small case-t a másik bunkós némber dobja a golden caset...elfelejtettem a mob nevét. Bloodwolfot shi zhangban találsz.Ha minden küldetést megcsináltál shi-ben és MY-ban, akkor elvileg már benn kéne lenned a törzsben.A #8533-as számú hozzászólásban már írtam egy alap warri pontelosztást.A magyar fordítás még nincs kész és nem részletekben rakják be a játékba,szóval arra még várnod kell.A fórumozók szerintem mind nagyobbak nálad,de nagyon sok magyar játszik és bármikor találkozhatsz eggyel a saját szinteden.Ha magyarokkal akarsz játszani,ajánlom lépj be egy magyar szövetségbe,miután HD lettél.

Hol van golden- és small case??
Már OC3-as vagyok és meg van csinálva az összes küldetés(Mount Yanmoban nincs felkiáltó- és kérdõjel) de még mindig nem csatlakoztam a Heavenly Demon klánhoz. Mit csináljak?
Sziasztok...
ti betudtok lépni nekem nem megy a program se és a fõoldalt sem találja a loginem...
nektek?
Sziasztok. Én egy új játékos vagyok a Bardo szerveren és OC-s. 4 dolgot szeretnék kérdezni. Az egyik az, hogy mit ajánlotok hogyan osztjam el a statjaimat(Chiket) a Heavenly Demon Wariorral? A másik az, h van e valaki a fórumon akivel tudnék együtt nyomulni? A játékban Fearsome a nevem. Heavenly Demon Wariorhoz van e már fordítás és ha van azokat hol találhatom meg? És végül az, hogy hol találok Bloodwolf-ot? Bocsi a sok kérdésért egyszerre.
LordTusy
Ámen, atyám! <#hehe>

9D és Acclaim sucks.

Bardo: Fed[HuN] Golden Lotus 1 HD warrior. Killer of True General Wei. -Para- Floral Crown BoT Nuker. 83% Combat Record.

ReszegKoldus
Nem tudom, amikor elkezdtem én is sokat játszottam, napi 4 óránál többet, de aztán elmúlt egy idõ után és azóta nem nagyon jött elõ. Nem úgy mint egyeseknél, akik még magasabb szinteken is képesek rengeteget játszani, és közben még elégedetlenkednek is, hogy így acclaim meg úgy...ez az ami igazán röhejesen szánalmas. Van akinek már az hatalmas probléma, ha 1-2 mobbal kevesebbet öl meg event alatt stb. 😊

Ne töröld már a karikat hagyd meg emlékbe és ha van kedved gyere fel egy kicsit..én is már sokszor meguntam de,nem tudtam otthagyni haverokat/barátokat és a riválisokat/ellenségeket (: