21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
#11205 @lolka: Ezt most majdnem célzásnak vettem...^^
B.Ú.É.K. MINDENKINEK! -
#11204 Mindenkinek B.U.É.K -
#11203 Előre is B.U.É.K. (Bújjék) Mindenkinek! -
#11202 #11200-ban kb minden benne van.
Még az is megoldás lehet, ha valaki csinál egy nukert és azzal (is) kockul ps-ig...én csak tényeket írtam -
lolkaésbolka #11201 Nuker elég költséges kaszt. Amint látjuk a játékban is azok sikeresek akik százezeket költenek a játékra (Ft) -
Sixtail #11200 Bocs, nekem is van pár tényem:
1. Kérek CK Def trinketet és más CK def itemet; minden ami normál defre ad, az adjon CK defre is.
2. Igen, építs és jobb lesz... Na már most... 1 warrior, 1 hyb és 1 nuker után, elmondhatom, hogy nukereknek sokkal könnyebb dolguk van PvP és PvE építést tekintve. Nem fogom részletezni, szerintem egyértelmű. Ha valakinek nem lenne az, próbálja ki és tesztelje.
3. 1 STR pont = 6 Def pont. Ezzel összehasonlítható az 1 ESS pont = 2 CK def pont...
4. Egyik kaszt sem kap bónusz pontokat semmilyen buffból a penalty pontjára (Pl. warr nem kap ck defet semmiből, healer nem kap HPt semmiből, hyb nem kap CK ARt vagy dodget pluszba), kivéve ugye a nukert, aki szép termetes Defet kap a kis buffjából...
5. Túl késő van, holnap korán kelek és nagyon-nagyon későn fekszek (talán az is "korán" lesz), szóval majd máskor írok még egy pár érdekes dolgot.
6. Nem, senki nem ismeri a nukerom, nem is fogja.
Csápi, aki nem is Csápi:
Lődd le a vírusírtókat meg a tűzfalakat, futtasd a játékot rendszergazdaként és talán úgy menni fog.
Valamint ne legyen maximumon a windows riasztási trutyija, mert az jót nem eredményezhet (feltéve ha windows 7-ed van).
Sok sikert!
Jó éjt és előre is BUÉK mindenkinek! :) -
#11199 kapcsold ki a tűzfalat -
Csaprago #11198 Hi all.
Nem Csáp vagyok, hanem moylepke alkotója, újabban csiperke_.
A problémám a következő:
Install, Patch, minden ok. Első indítás:
Csodálatos. Ennek folyományaként no text a játékban, tehát se chat, se szint ,se százalék, semmi ami betűvel van írva. Több reinstall, flashplayer reinstall után is ugyanez. Most mi legyen?
Előre is köszi az ötleteket.
moylepke után újabban csiperke_ rc 2 (:$) BoT healer -
#11197 Jó, köszi csak nem voltam benne biztos. Gondoltam inkább megkérdezem, nehogy aztán meglepetés érjen :) -
#11196 Nehogy felkapd a vizet lol! Csak magasalapjárat. =) -
#11195 Nem tudod, mert le fog olvadni a merevlemezed, és az alaplapod is el fog folyósodni. Ráadásul a monitorod a kábelénél fogva fogja felakasztani magát a csillárra.
Persze hogy lehet. Ez nem fegyó, amit ha refinelsz már nincs JS lehetőség. -
#11194 Lenne egy kérdésem: Ha egy slottos decoa rakok ornamenteket utána még tudom tovább slotozni? Tehát például egy 2 slottos decoba rakok 2 ornamentet utána később még meg tudom csinálni 4 slotosnak?
Nem vagyok benne biztos és tutira szeretnék menni :P -
zsele1000 #11193 Üdv! A nukerek kemények? Az mondja ezt akinek nincs pvp építése. Egy nukernek kell def, és persze van neki ck def. Más role-oknak is kell def, de csak pvphez kell ck def. Aki nem áldoz rá, az ne menjen pvp mapre! Jöhet a sírás, hogy a harcosnak 2 pont 1 ess. És? A nukernek 2 pont 1 str. Nincs ck dodge-od csak normál? Építs és máris jobb a helyzet!Régen ment a sírás, hogy a hyb parája milyen kemény. Az is volt. Elvették. Most megy, hogy a nuker milyen kemény. Erre csökkentenék a dmg-ét? pfff Utána mi lenne? Warrior uralom? Később azt a rolet is megnyomorítanák. A pvp szint, építés, felszerelés, és BUFF kérdése. Ha valamelyik hiányzik, már nagyon nehéz.
Nem szidni a nukereket, hanem okosan harcolni ellenük! Nem megy? Kerüld BPt!
Lehet vitatkozni, én csak tényeket írtam!
-
#11192 Menjél Puncsolni Shi Zangba... Jah. Hófehérke vagy. Akkor a Ti kis mapotokra.
És most M&D legnagyobb vicce!!! :
Majd leestem a székről a röhögéstől. -
Sixtail #11191 A tanítvány választ téged.
Hogy ő hogyan csinálja, arról fingom sincs. :D
Ha már a fejed felett van a "Master" felirat, akkor már választhatnak mesternek. -
#11190 A tanítványodnak kell megkérnie h legyél a mestere.
Rádkattint, char menu és a legalsó.
-
kalidor #11189 9D Hermit
9D Hermit
9D Admin
Posted: 30 Dec 2009 19:14
Warriors,
We have learned much from this "Illusion" and steps will be taken to make it a balanced "reality" eventually, following Tibet.
Hermit válasza a tegnapi napra... Hát igazán kedves ez még így 1-2 év nuker rémuralmat jelent.. :)
-
Lawless #11188 hogy lehet valaki a tanitvanyom hol vehetem otet fel vagy mit kell csinalni es hol...shao warr vagyok es akarnak 1 kis tanitvanyt magamnak...hova menjek,hol tudom felvenni...ennyi -
#11187 Nem írtam,hogy BOT nuker kell,azt írtam hogy én az vagyok. ^^
(Amellett warri és hyb is,de ez annyira nem számít...) -
#11186 Szia Mindenki!
Csak 1x fogom leírni. Utána nem érdekel majd a dolog.
Fekete Mesternek Fekete Tanítvány. Fehérnek Fehér. ENNYI! Nincs Klánbontás! Rolebontás meg PLÁNE nincs.
Nekem igaz 2 HD van, de abból 1ik warrior. (Nem furi? Dóz hyb...)
HD nak lehet SF, Botnak lehet HD... Csak Black side legyen.
Na Sziasztok!
És akivel nem Találkoznék, annak előre is B.Ú.É.K. !!!!
Detoxot és sötét utcákat kerüljétek... Mindkettő sokba kerül. =) -
#11185 látom zajlik az élet...
Aki quillin's mirrort vesz az pls szóljon,hogy tudjak kit köpködni hyb-el! ^^
Masterek küldijéhez van már npc?
Ck dmg bugot örülök,hogy javították...és ha belegondoltok a legtöbb coint a nukerek veszik szóval nem meglepő a gyors javítás.
Jut eszembe...BOT nukernek keresek tanítványt!Minnél kissebb annál jobb,mert hosszútávra tervezek."Szívesen továbbadnám a tudásomat az új generációnak."Picit konkrétabban segítenék a játék megismerésében,karakterfejlesztésben (nem,nem power lvl,hanem elméleti segítség),küldetésekben,stb.Ha valakit érdekelne a dolog írjon nekem PMkét és majd megbeszéljük.(Japán/anime fanok előnyben.) -
yecga #11184 www.bestfifasok.gportal.hu -
Jani79 #11183 na megint 1 csodás bug LD-ben eltunt az az npc akinél GC pazz-t lehetett csinálni -
Lawless #11182 sziasztok volna 1 kerdesem valami mar master lett ? aki tudja mirol van szo irjon nekem mert en is akarok valakit felvenni tanitvanynak -
lolkaésbolka #11181 Igen, kijavították a pvp-t. Azért wei-t még levertem beloggoláskor :) -
#11180 CC-t kijavítani vagy egy hét volt, ezt meg egy nap alatt megcsinálták...vajon miért nem megy minden javítás ilyen gyorsan -
#11179 rohadjon meg acclaim 2x dc ztem ki boss alatt és le ks elték.A nukereket meg kijavították megint a régi gz asslaim. -
#11178 Ez igaz!Én sem értek vele egyet.Jó legyen a nukereknek nagy dmg je mert ő a nyilas de 2500-3000 defje azért ne legyen mert az rohadtúl nem frankó. -
egervarig #11177 Na az arabok meg az afgánok elhúztak hállelúújaaaa!:) -
#11176 Egyébként nem értem miért sír mindenki, hogy "jaj nem lövök 5K-t PS emberbe GL-en" meg, hogy így nem jó.... Kérdezem én az jobb amikor nem lehet semmit csinálni BP-n mert 3 nuker írt mindenkit?! Mert szerintem az sem jobb, de lehet, hogy csak velem van a baj és hülye vagyok, hogy nem istenítem a nukereket.:) -
egervarig #11175 és ez magától elmúlik?
mert ha nem akkor letörlöm a 9D-t és nézek vmi olyat amibe nincs terrorista...vagy afgán menekült aki mindenáron fel akar robbanni...:@ -
lolkaésbolka #11174 terrorkód van, biztos most javítják ki a pvp bugot -
egervarig #11173 Hellosztok, lenne egy idegesítő problémám...lehet h lejjebb már vki megírta a választ de amár mátrixban látom a szöveget annyit olvastam a hiba után...
ezt írja ki a 9D-nekem miután beírtam a felhasználómat és a jelszavamat:
an unknown error has occurred. error code=-1
A vicc ebben az h tesómnak ugyanezt megcsinálta tegnap vagy tegnap előtt erre csinált 1 új felhasználót az oldalon és ma meg engem kidobott dc-vel a játék és nem engedett vissza...hanem nekiállt ezt írogatni nekem:@
Valaki tud segíteni?
-
BrightSky #11172 Ha te sem kaptál bant, mások miért kapnának?
New Itemek ---> #11156 hsz. -
unusual #11171 Igen mirrorokból jönnek ezek a dolgok,és 200k coin lol! Az eredti ára meg 500coin szoval arra is ráfognak menni. -
lolkaésbolka #11170 9d forumon írják, hogy PS-eknek valamiféle xp bug van. Akkor akik ezt kihasználták biztos bant kapnak!?!?! 400 -as wb és 7/1k hp leech stb itemek eredete még mindig titok marad. Nekem még mindig gyanús, hogy quillin mirrorból esik azoknak akik korábban eventen kiváltották és nem nyitották ki csak most. -
unusual #11169 Mondjuk 2k-t sebzett a nuker BP-n valakibe,az most olyan max 500. -
Lory87 #11168 De mennyire buggos? Régen a nukerok 3-4k Dmget nyomtak 1 hit el a Warrimra, ez mennyire csökkent? -
#11167 Senkinek nincs pontos infoja, hogy ez most bug vagy direkt van így. Pedig nagyon jó lenne tudni mi lesz. Mondjuk szinte mindenki szerint csak egy bug és a patch-nél sincs írva, hogy ilyesmit csináltak volna. De furcsa, hogy pont a nukerek dmg-a buggolt be bp-be.
Úgyhogy ha valaki tud valami pontosat szóljon gyorsan. -
#11166 az a fúrcsa vgm gm nem nyilatkozik mi ez,vagy csak én nem láttam.