21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
Lawless #11325 ez kamu nem? mert ha nezitek akor 1 gombot nyomkall akkor 1 skillt tud fejleszteni es a vege fele mar dob magara heal-t is a sas szemeim eszrevettek...na ez hogy lehetseges? -
#11324 Használt centrifugát veszek!Ilyet én is csinálokbuff gép -
Lawless #11323 ez a buff progi megy is valakinek...? mert igaz h a warrimnak mindenje max ami nemvolt nehez mert alig van valami buffja,de a nukeromnak elkellene mert van a ve shield skillje ami meg csak 7es es mar most kell 5xor nyomni h 0,01et adjon...szoval joljonne ilyen es ehez hasonlo mukodo progi...vagy tudja valaki biztosra h a nostromo meg mindig mukodik rendessen es lehet vele buffolni? -
opic #11322 óóóó nagyon köszi! -
Sixtail #11321 Remélem megy az angol:
Beggar RTD Questek
Shao RTD Questek
Wutang RTD Questek
BoT RTD Questek
HD RTD Questek
SF Questeket nem találtam sehol. -.-
Remélem segít! ^_^
És tessék betenni őket a könyvjelzők közé! >_>
És wb Dsun rofl! :D -
#11320 Hát, még nem próbáltam de sztem valahova el kell bújni :D
De az is lehet h ha gm arra jár vagy bármi akkor csak anyit lát h nyomkodod a gombokat és megy a buff -
#11319 Szerintem alapból az összes ilyen trainer működik, csak épp játékon belül nem, ahogy ez sem. -
#11318 a programot felraktam és belőttem eddig minden rendben,ha entert nyomok működik is csak kéne valaki akinek van another accja amin kilehetne próbálni pl rc healer hyb nuker. -
#11317 Most itt azt kéne kipróbálni ami az első hozzászólásban van és a második hozzászólás alapján már lassan két éve nem működik? -
#11316 valaki próbálja ki mert én parázok.Félek game guard elkap,de viszont jó kis proginak tűnik.A tapasztalatokat postoljátok pls. -
#11315 Grat nekem!Buff Trainer -
#11314 Nos volt...de már nincsen!
Vmeik okos VGM letörölte, mert szte eléggé időtmúlt volt.
Érdemesebb minnél elöbb ligásodni, lehetőleg magyarba, bár ha mennek az idegennyelvek akkor szabad a pálya, és ott tuti segítenek majd!
Szép estét
-
#11313 Hamár mindenki itt üzletel:)
vennék 4 Jade separatort vagy 4 slotos SF decot jol megfizetném pm rám -
opic #11312 hellósztok. küldetés leírás nincsen valhol a neten? -
#11311 őőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőő
LOL
őőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőő
LOL
Amúgy wb, ha már igy bejelentetted h itten vagy!
ui.: Adjatok el nekem Yakumo leveleket...na na na nektek ugysem kell(het) annyira mint nekem^^
-
#11310 Sziasztok!
Körübelül másfél hete vissza csábított játszani 1-2 videó, miközben nosztalgiásztam...:D Szerencsét próbáltam újra acclaimnál, a karaktereimmel kapcsolatban, és szerencsére sikerrel jártam:D
Szóval, hogy ha látjátok ShaoNuker-t,DSun-t, illetve Leilas_Back-et, akkor az az eredeti tulajdonosa lesz!
Remélem ennyi baszakodás után benőtt a fejem lágya!:D
Csak gondoltam tudatom ezt a "régi" ismerőseimmel!=)
További szép napot midnenkinek!
-
#11309 Engem meg sok sok Yakumo Letter, 120k/db áron!!!
Hahaha, de amugy tényleg...uh engem meg ezért lehet zaklatni...
Szébb napot! -
Szid #11308 Engem érdekelnének a 2-3slotos refizetlen polek is FC12-GL1kozott is.
ha van valakinek, pls priviben tudassa.
Skandi -
#11307 Akinek van cs-s lehetőleg slottos min. +6 max +10 pole-ja az keressen meg.
játékban gamehunter, vagy itt is írhat. Bardo server. -
Exxtazy #11306 Fasza volt az event!:D
Van egy eladó gb wd+7 1/3(hardness inc possible) bracerem!!
Ha esetleg valakit érdekel, akkor pigeon elementality, vagy --Extazy-- -
Sixtail #11305 Pfff megint terrorcode -.- -
#11304 Terror h kapják be, dee most a mobok nem tűntek el. :D azonnal dc
Jól kezdődik ez is -
Imrex #11303 LD-nek lőttek és errorcode.
Fasza kis 5x! :) -
#11302 Köszönöm Bombom! =)
Pontosan! -
bomb1111 #11301 Boldog Születésnapot Dozi ! Egézséged legyen mert a többit pénzzel is meg lehet vásárolni. -
#11300 Köszi Pot&unu! =)
Flo azt mondta játsszak ma nyugodtan... ;) De nem szeretném, ha unatkozna...
=) -
unusual #11299 Happy Brithday Dozer!!!!! :) -
#11298 Bolcsi Szülcsi Napcsi!!!!
Jaja eléggé sok már most 8kk a kard de holnap lesz sztem a tetőpont mivel 5x lesz és kell a gyors xp a népnek...
További nyugodalmas jo8, Sziasztok -
Csaprago #11297 Mit jelent aza gift system? -
#11296 Köszi Csápi, Mex, Jani, és Made! ^^
Van valami coin hack. Ezt kihasználva rengeteg pénzt keresnek a goldspammerek. Ingyen szedik ki a kártyákat, és eladják a játékban. Aztán most ott tartunk, hogy 1kkk gold ilyen 12$...
Szóval most majd a gift systemre akarnak rámenni Acclameék. -
#11295 Ez csak addig lesz amíg a 40% os off, nem? -
Lawless #11294 sztem meg jobb h ez igy lesz...mert valljuk be eleg sokan lettek milliardosok sok billiomosok a sok xp cardbol....mert anyuci penzelte a kis fiukat most meg ennek tapsolnak a füleik h ők mennyire gazdagok es van 15 BBOE-juk meg 15x255 xp cardjuk meg +15os fegyojuk...grat minden ilyen kis szarosnak. vegre 1 jo huzas acclaimtol -
#11293 Boldog születésnapot!Acclaim meg rohadjon meg,coinért nem veszek card ot mert az nagyon drága. -
Jani79 #11292 Boldog Szülinapot Dozi -
#11291 !! Boldog Szülinapot Dozi !! -
Csaprago #11290 Boldog Szülinapot Doz!! :) -
#11289 Nyáááá!!!!!
Kis kiigazítás. 24 órán belül az újonnan vásárolt XP kártyák (Item Mallból) nem lesznek tradelhetőek. Amik most kézben vannak még eladhatóak lesznek. Ki akar fogadnio velem, hogy nemsokára 6-8kk lesz 1 xp kártya? hihihi -
#11288 És az in game xp kártyákat vásárolgatók gyorsan vegyék meg az összeset amit csak tudnak, mert... 24 ÓRÁN BELÜL NEM TRADELHETŐVÉ TESZIK!!! HIHIHIHIHI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Boldog Szülinapot Nekem! -
#11287 Hívek!!!!
Seggpárnákat előkészíteni, folyadékokat kézközelbe, katétereket bekötni...
MERT...
Sikeresen Zárult a Collection Event!!! 100% !!! GZ aki adott le collectiont!!!
Eszerint Szombat és Vasárnap 4órától 8ig 5x lesz : ))))
GOGOGO LVL ALL
Béke -
#11286 ugylátszik mostmár elindul mert tölt a GG azért nemsemmi hogy avasat szerint a 9d 1 virus:)