21072
  • Lawless #11325
    ez kamu nem? mert ha nezitek akor 1 gombot nyomkall akkor 1 skillt tud fejleszteni es a vege fele mar dob magara heal-t is a sas szemeim eszrevettek...na ez hogy lehetseges?
  • MadeInHell
    Használt centrifugát veszek!Ilyet én is csinálokbuff gép
  • Lawless #11323
    ez a buff progi megy is valakinek...? mert igaz h a warrimnak mindenje max ami nemvolt nehez mert alig van valami buffja,de a nukeromnak elkellene mert van a ve shield skillje ami meg csak 7es es mar most kell 5xor nyomni h 0,01et adjon...szoval joljonne ilyen es ehez hasonlo mukodo progi...vagy tudja valaki biztosra h a nostromo meg mindig mukodik rendessen es lehet vele buffolni?
  • opic
    óóóó nagyon köszi!
  • Sixtail
    Remélem megy az angol:

Beggar RTD Questek
    Shao RTD Questek
    Wutang RTD Questek
    BoT RTD Questek
    HD RTD Questek

SF Questeket nem találtam sehol. -.-
    Remélem segít! ^_^

És tessék betenni őket a könyvjelzők közé! >_>

És wb Dsun rofl! :D
  • gamehunter
    Hát, még nem próbáltam de sztem valahova el kell bújni :D
    De az is lehet h ha gm arra jár vagy bármi akkor csak anyit lát h nyomkodod a gombokat és megy a buff
  • ReszegKoldus
    Szerintem alapból az összes ilyen trainer működik, csak épp játékon belül nem, ahogy ez sem.
  • MadeInHell
    a programot felraktam és belőttem eddig minden rendben,ha entert nyomok működik is csak kéne valaki akinek van another accja amin kilehetne próbálni pl rc healer hyb nuker.
  • ReszegKoldus
    Most itt azt kéne kipróbálni ami az első hozzászólásban van és a második hozzászólás alapján már lassan két éve nem működik?
  • MadeInHell
    valaki próbálja ki mert én parázok.Félek game guard elkap,de viszont jó kis proginak tűnik.A tapasztalatokat postoljátok pls.
  • MadeInHell
    Grat nekem!Buff Trainer
  • P0Th3aD
    Nos volt...de már nincsen!
    Vmeik okos VGM letörölte, mert szte eléggé időtmúlt volt.

Érdemesebb minnél elöbb ligásodni, lehetőleg magyarba, bár ha mennek az idegennyelvek akkor szabad a pálya, és ott tuti segítenek majd!

Szép estét
  • Blood Raven
    Hamár mindenki itt üzletel:)
    vennék 4 Jade separatort vagy 4 slotos SF decot jol megfizetném pm rám
  • opic
    hellósztok. küldetés leírás nincsen valhol a neten?
  • P0Th3aD
    őőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőő

LOL

őőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőő

LOL

Amúgy wb, ha már igy bejelentetted h itten vagy!

ui.: Adjatok el nekem Yakumo leveleket...na na na nektek ugysem kell(het) annyira mint nekem^^

• ShaoNuker
    Sziasztok!

Körübelül másfél hete vissza csábított játszani 1-2 videó, miközben nosztalgiásztam...:D Szerencsét próbáltam újra acclaimnál, a karaktereimmel kapcsolatban, és szerencsére sikerrel jártam:D

Szóval, hogy ha látjátok ShaoNuker-t,DSun-t, illetve Leilas_Back-et, akkor az az eredeti tulajdonosa lesz!
    Remélem ennyi baszakodás után benőtt a fejem lágya!:D
    Csak gondoltam tudatom ezt a "régi" ismerőseimmel!=)

További szép napot midnenkinek!
  • P0Th3aD
    Engem meg sok sok Yakumo Letter, 120k/db áron!!!

Hahaha, de amugy tényleg...uh engem meg ezért lehet zaklatni...

Szébb napot!
  • Szid
    Engem érdekelnének a 2-3slotos refizetlen polek is FC12-GL1kozott is.
    ha van valakinek, pls priviben tudassa.

Skandi
  • gamehunter
    Akinek van cs-s lehetőleg slottos min. +6 max +10 pole-ja az keressen meg.
    játékban gamehunter, vagy itt is írhat. Bardo server.
  • Exxtazy
    Fasza volt az event!:D

Van egy eladó gb wd+7 1/3(hardness inc possible) bracerem!!
    Ha esetleg valakit érdekel, akkor pigeon elementality, vagy --Extazy--
  • Sixtail
    Pfff megint terrorcode -.-
  • gamehunter
    Terror h kapják be, dee most a mobok nem tűntek el. :D azonnal dc
    Jól kezdődik ez is
  • Imrex
    LD-nek lőttek és errorcode.
    Fasza kis 5x! :)
  • ToshiBá
    Köszönöm Bombom! =)

Pontosan!
  • bomb1111
    Boldog Születésnapot Dozi ! Egézséged legyen mert a többit pénzzel is meg lehet vásárolni.
  • ToshiBá
    Köszi Pot&unu! =)

Flo azt mondta játsszak ma nyugodtan... ;) De nem szeretném, ha unatkozna...

=)
  • unusual
    Happy Brithday Dozer!!!!! :)
  • P0Th3aD
    Bolcsi Szülcsi Napcsi!!!!

Jaja eléggé sok már most 8kk a kard de holnap lesz sztem a tetőpont mivel 5x lesz és kell a gyors xp a népnek...

További nyugodalmas jo8, Sziasztok
  • Csaprago
    Mit jelent aza gift system?
  • ToshiBá
    Köszi Csápi, Mex, Jani, és Made! ^^

Van valami coin hack. Ezt kihasználva rengeteg pénzt keresnek a goldspammerek. Ingyen szedik ki a kártyákat, és eladják a játékban. Aztán most ott tartunk, hogy 1kkk gold ilyen 12$...

Szóval most majd a gift systemre akarnak rámenni Acclameék.
  • gamehunter
    Ez csak addig lesz amíg a 40% os off, nem?
  • Lawless #11294
    sztem meg jobb h ez igy lesz...mert valljuk be eleg sokan lettek milliardosok sok billiomosok a sok xp cardbol....mert anyuci penzelte a kis fiukat most meg ennek tapsolnak a füleik h ők mennyire gazdagok es van 15 BBOE-juk meg 15x255 xp cardjuk meg +15os fegyojuk...grat minden ilyen kis szarosnak. vegre 1 jo huzas acclaimtol
  • MadeInHell
    Boldog születésnapot!Acclaim meg rohadjon meg,coinért nem veszek card ot mert az nagyon drága.
  • Jani79
    Boldog Szülinapot Dozi
  • Sites Mex
    !! Boldog Szülinapot Dozi !!
  • Csaprago
    Boldog Szülinapot Doz!! :)
  • ToshiBá
    Nyáááá!!!!!

Kis kiigazítás. 24 órán belül az újonnan vásárolt XP kártyák (Item Mallból) nem lesznek tradelhetőek. Amik most kézben vannak még eladhatóak lesznek. Ki akar fogadnio velem, hogy nemsokára 6-8kk lesz 1 xp kártya? hihihi
  • ToshiBá
    És az in game xp kártyákat vásárolgatók gyorsan vegyék meg az összeset amit csak tudnak, mert... 24 ÓRÁN BELÜL NEM TRADELHETŐVÉ TESZIK!!! HIHIHIHIHI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Boldog Szülinapot Nekem!
  • P0Th3aD
    Hívek!!!!

Seggpárnákat előkészíteni, folyadékokat kézközelbe, katétereket bekötni...

MERT...

Sikeresen Zárult a Collection Event!!! 100% !!! GZ aki adott le collectiont!!!
    Eszerint Szombat és Vasárnap 4órától 8ig 5x lesz : ))))

GOGOGO LVL ALL

Béke
  • Blood Raven
    ugylátszik mostmár elindul mert tölt a GG azért nemsemmi hogy avasat szerint a 9d 1 virus:)