21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
#11365 Warriors,
Due to a looming power outage in the India Office.
We shall be releasing Patch 103 at approximately 8PM PST. It should take about 30 Minutes.
The new patch will (hopefully) include a bug-free Master & Disciple system and non-tradeable XP Cards in the Mall.
#11364 CoF: fd 9es boss
VoH : gb 9-es boss
Mansion - Wild Tower Fc Boss
Golden coin - Beast Tower : gl boss, 130+ mobok
SRS: 170+ mobok, ps bossok -
#11363 fel tunátok sorolni nehézézségi szint szerint azokat a helyeket ahova pazzal lehet menni!köszi -
#11362 És erre ez a legmegfelelőbb reakció. Egyértelmű :) -
#11361 Azt írja Bushido hogy miska hagyta meghalni míg coma ba vólt.Kex amíg meg nem bizonyítod hogy ellopta az accod ne rakjál senkit se kos ra.Milyen accoundot lopottel tőled? -
Kexii #11360 amúgy az alkonyatnak most zárolva lett a honlapja? -
#11359 Nem tudom mit ír Tequila a postban, mert nekem az kb olyan nyelv mint Gandalfnak a mordori... (csak én Istenkének hála nem tudok egy mukkot sem a szomszéd nyelven ^^ (bozgor kb kivétel...) )
Viszont szégyellje magát, amiért nem az anyanyelvén írta le amit írt... -
Kexii #11358 hát nem tudom Bushido(Tequila)-nak ez egy jellemzője Miska volt a legjobb ember akit ismertem a )d-ben mindenkinek ott segített ahol tudott és nem 1x nem 2x Tequilának is segített de ő nem 1x nem 2x hátbatámadta a magyarokat és uszította ránk a románokat értem itt a Hungarian hero leag(későbbi Pia-Fiak) és a Namelesspetch(mondjuk őket is jól kihasználta):D -
#11357 http://imagerz.com/QENDDktvAwIMUl1KEQVR
Csak, hogy legyen (szerencsére) nem tipikus magyar mentalitás is. -
#11356 Stép is az egymás elleni uszítás! Tipikus magyar mentalitás..."Nézd már az anyja szemit már megint nincsen rajta sapka"
Rem van aki érti...Amugy én anno grindeltem vele együtt nem voltunk nagy spanok, de okot nem adott nekem arra h bármi nézet eltérés legyen közöttünk!
A másik dolog meg az hogy én nem is a drop rate-re irtam hogy azért csökkent le, mert nem azért már rég óta igy van, hanem h az ára amiatt ment fel mert már nem csak WD-s def sethez kellhet!
Idővel akár még FS is felmehet, bár most is vannak bátrak akik 1kk/db áron rakják ki hefeire.
Szép napot -
Kexii #11355 hmm hmm lenne egy kérésem minden Bardo játékostol:) itt van az én "jóbarátom" -Tequila- azaz miután megváltoztatta a nevét --BushidO--
és kérlek aki tudja ölje le vagy amit akar.Ellopta az accomat és nem 1x nem 2x románul káromkodott a régi klántársaira(magyarokra)előre is köszi.
HAJRÁ S-MiskA gogo PS:):):) -
unusual #11354 A drop rate már elég régóta kaki! :( De a piaci helyzet még borzalmasabb!!!!! -
Kexii #11353 Hali! régi post de ehhez írok! nem tudom ez Koreai változatos settek szóval mire elér hozzánk az még jó 1 év szal szerintem nem ez az oka a hirtelen drop rate csökkenésnek -
#11352 Mindig ezen sírnak, hogy teszt meg teszt meg bugjavítás meg fordítás. Aztán mit kapunk? Vödör szart az arcunkba meg 1 rakás bugot. Ki fogják adni... Nem számít nekik, hogy bugos vagy nem. ($$ rulez) A sok román szar ki fogja erőltetni. ($$ rulez) Erre van 1 fogadásom. -
bomb1111 #11351 A jó munkához idő kell...................a rosszhoz még több -
#11350 tctrack wrote:
... how do they test these new items and who does the testing?
I will try to make an small compilation:
Once Indy has the request for balancing and what is necessary, they create the items and test them, when they think all will be ok then they send the patch to Acclaim who test it in their test server, checking the corrected things, the bugs, etc.
Then a full report is sent to Indy who works in fixing all.
This process is repeated until all is working correctly, then the patch is released. And then, in the live server the items may have a different behavior or a new bug may come.
Note that I have omitted the translation time that it is very important when the patch includes more than few new items.
Warda irta a forumon vagyis kb itemekkel lesz pvp balance, de mire az is kijön...ááá
Ingy megalkotja letesztelei majd ha oks akkor elküldi Acclaimnak aki szintén leteszteli és ha minde ok akkor visszaküldik és jöhet a pecs...
Csak az a baj h sok a ha meg a de és vagy netán tán, habár azon által hogy mind amelett....
Remélem érzékelhető volt a mondanivalóm!
Békés jo8 mindenkinek. -
Warder #11349 Köszi -
bomb1111 #11348 A psyhical critical rate t a dex növeli.A chi kung critical rate t a wis növeli.Plusszot adhat még az epi,relik,mastery vagy weapon ornament(a perfect gold nugget chi kungos meg a psyhical változata)Amúgy eddig nem tudtam rájönni hogy mi az alap amiből kiindúlva számolunk plusszba vagy minuszba.LS0 ás 0 dex es karival is ütöttem már criticalt és 300 dex ws karival is misszeltem zöld mobon.A SF healernek van egy szkillje mely c 10 en 100 % os critikal betalálást biztosit(acclaimék szerint) és meg ott sem mind kritikus. -
clv192 #11347 Khmmm... Lory, elolvastad Warder #11336-os bejegyzését? -
Lory87 #11346 + vannak olyan cuccok amit a fegyoba lehet tenni ha jolemléxem 'Critical rate increased by 1000/10000' na ilyent belepakolsz a fegyoba 4 darabot (4000/10000)és lessz ott Critical :P :) ,És a régi BK relicek is adnak Critical rateot.
Aszem minél több Attack Ratinged van annál több a betalálat és a critical. -
Warder #11345 Köszi arra választ kaptam Csani kérdése alapján hogy sem az ornamentek sem egyébb dolgok nem befolyásolják a critical sebzést, de akkor mi alapján számolódik (csak az alap tulajdonság pld wisd, dex ,strengt)?
-
#11344 Én most ezt nem értem, ne haragudj...lehet az én szegénységi bizonyítványomat erősíti, de konkrétan mire is gondolsz?!
Ha raksz be yybs ornikat nő e tőle a critical?! Ez lenne a kérdés, mert ha igen akkor NEM! a válasz, hisz az yybs dmg-t ad nem pedig criticalt! : ) -
#11343 Azt szeretném kérdezni, hogy a soul, physical, yin és yang dmg-nál is számít-e a critical rate vagy sem?
Előre is köszi. -
#11342 Bomb megelőztél... :)
Jo eventet mindenkinek :D -
bomb1111 #11341 Szevasz ZzoleE !
Próbald meg : Start menü > Run > %temp% és törőld az összes "file" okat amik ott találhatóak.
Külömben ez az újraindulásos história inkább hardvare hibara utal,mint pl. a RAM elégtelenség,merevlemez szektor sérülés. -
bomb1111 #11340 Warriors,
We looked at the schedule for tomorrow's 2hrs of 2XP and we thought... This is not much for the day after Armageddon, when the Dark Hermit was successfully routed! So we've decided to throw in a little more time to level up toward Tibet. And yes, you can still get Tradeable XP cards until Midnight PSD, and yes they shall remain tradeable, and yes, they stack. Enjoy your raised XP, Warriors... today you fought and died for it.
Revised Sunday XP Schedule is as follows:
Beginning on Bardo in 4 Hours!!!
The following XP rates were previously scheduled for Sunday, 01/31/10
2hrs 2x
(Bardo) 4pm GMT to 6pm GMT
(Nirvana and Asura) 4pm PST to 6pm PST
and
1hr 3X (Witching Hour)
Bardo 6PM GMT to 7 PM GMT
Asura 3PM PST to 4:00 PM PST
Nirvana 6:00 PM PST to 7:00 PM PST
The new approved hours are as follows:
8hrs 2x
(Bardo) 10AM GMT to 6pm GMT
(Nirvana) 10AM PST to 6pm PST
(Asura) 10AM PST to 7pm PST
and
1hr 3X (Witching Hour)
Bardo 6PM GMT to 7 PM GMT
Asura 3PM PST to 4:00 PM PST
Nirvana 6:00 PM PST to 7:00 PM PST
Play at your own risk during Witching Hours!
Amúgy túl nagy a csönd ami a kinai újévet illeti
-
#11339 Szia Zozi!
Sajnálattal olvasom, micsoda hibák vannak nálad...
Segítenék nagyon szivesen, csak éppen fogalmam sincs mit kéne tenni.
Nem volt részem iesmiben...
De lehet nem ártana tényleg egy új winfos, az megvan 1-2óra alatt.
Hátha segít...
Várunk vissza, csáó -
#11338 Sziasztok!
Egy hétig nem tudtam 9D-zni, mert nem volt rá időm.Most ráérnék, de nem tudom elindítani. Betölt a GG, és mikor indulna a gém, akkor újraindul a gép. Már újraraktam 9D-t,frissítettem drivert, kikapcsoltam antivírust/tűzfalat...Írtam supportnak, egyelőre nem tudtak újat írni...
Ha esleg vki tudna vmi megoldást Winfos reinstallon kívül, az kérem jelezze. Köszi -
#11337 Nos, Persze hogy nem befolyásolja, hiszen rá is van irva
hogy +150 (vagy épp amennyi) ck dmg!!! nem ck crit...
Dodges slotos cuccok tényleg jók, bár ha alap 2 slotos akkor
sztem nem éri meg, vitatkozni tuti fognak, meg lehet is, hozzáteszem
Nukerem sosem volt és egy jódarabig nem is szándékozik lenni!
Más...
Nem tudom ki mennyire észlelte a hirtelen GT növekedést, már mint az ár szempontjából, mert ugye drop rate?! inkább hagyjuk... :)
Az ok viszont itt keresendő!!!
Nem lehet rossz egy ien settel nyomulni, persze amien collection kell hozzá, fene tudja, lehet nem éri meg?!
Ezt döntse el mindenki saját maga...
Kellemes napot, sziasztok -
Warder #11336 Sziasztok! Lenne egy (két) kérdésem.
Tegnap észrevettem, hogy a nukerem (fd6) critikus sebzését nem befolyásolja a wristband (chi 150-es).
Többször is próbálkoztam, de nem hogy kissebbet, hanem néha nagyobb sebzést is kaptam a criticalokra wrist nélkül.
A sima sebzést befolyásolja a fennlévősége de a critikalt nem.
De akkor nem érdemesebb +220 dodgeos vagy valamilyen resistanszosat viselni? -
#11335 két időrelé meg egy billentyüzet belseje^^ -
unusual #11334 Próbáltam már igen. ;) Már nem kell bracer! :) -
#11333 Ezt próbáltátok már vásárláshoz?
-
Sixtail #11332 Screw the buff trainer!
Fingers FTW!
És WTB 4x Jade Sep! :P
-
#11331 visszatérve a videóra, elvben működik hogy ez a nyavaja nyomkod, a kari meg dobja a buffot
Az másik dolog hogy az csak egy videó betéve mögé vagy rendesen csinálta
de sztem működhet :D
Csak.. ha működik egyszerűbb az a progi, de lehet h azzal lebuksz :( -
unusual #11330 WTB HM12 BD 2slot Bracer. :) -
Lawless #11329 lol baszki es igaz...elejen meg csak 1re van teve es akkor is dob healt csak lesd meg
-
#11328 ejj már na...tiszta hírdetőtábla feeling van...
(Vennék 2/1k male ve sapit) -
#11327 1:03 tól ha nézed. -
#11326 a sas szemeiden zöld hájog van! Ha jobban megnézed az 1-2 gombot egyszerre nyomja le.