9dragons

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amúgy majdnem megszakadt a suívem ma reggel, amikor megláttam az 50% off-ot ...<#rinya> xD

Köszönöm szépen mindenkinek a szép szavakat😊
Doz, most sajnos végleg abbahagytam..
Pot, Minél elönn felpróbálok majd menni, 1ik ismerõsömhez majd elmegyek, mert vtam olyan hülye h letöröltem 9D-t..😄
Ryo, köszi a tippet, sztem én meg is próbálom ezt a játékot..😄

ezt most találtam olyasmi mint a 9d:
http://12-sky.aeriagames.com/

http://1234sdsdsdsd123.mybrute.com

Száni! "Válaszd az életet!" Sok sikert hozzá!
Vanaki azt mongya, hogy 9d-t fel hackelték vagy nem tudom és álítolag össze akarnak vonni nirvanával de ez valami rosz pletyka lehet nem tudom..

Be lehet jutni végre...😊
Na most kezd elegem lenni....
lehet tartok egy kis szünetet ha ez így megy....
és visszakérem a pénzem 😊))))
MadeInHell
remélem betolnak egy 4x bánatunkra

TAO BoT Warr

ReszegKoldus
Nincs event még egyébként.

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Blood Raven
én meglepödtem volna ha csak simán betudtam volna lépni 2x re 😊

Hollo

Valahogy meg se vagyok lepve... 😊
ToshiBá
9d oldal is meghalt.

Live: DoZeR 982

ToshiBá
Bardo halott. Pleasant a szerver dupla elõtt pár perccel... Fórumra felmenni lehetetlen.

Dettó...
MadeInHell
Sziasztok!csak én nem tudok belépni vagy alapból szar??? mindjárt event és ez meg szarakszik :-(

TAO BoT Warr

Mea culpa
ToshiBá
és ahogyan írtam... Grafika miatt meg is bukott szépen a dolog. Na meg hogy van össz 1 szerver az is PvP. Karakterszerkesztés egész pofás. 2 faj van. A többit nézze meg az aki akar vele majd játszani. De az unreal motor nekem betett. Jah. És még ami fontos. FIZETÕS lesz.

ToshiBá
Sun! Az ajtót halkan csukd be, mert hangos lesz mikor visszajössz... =)

Hajrá srácok fordítsatok!

Émmeg kicsit tesztelem a spellbornt. (gépem grafikai teljesítménye miatt valszeg darabos lesz az elsõ pillanattól, mint 2 moons) Behívtak cb-re. =)

Elnézést a kicsit megkésett válaszért 😛

A pontos állás:
/március 18. 22:00/
Hungarian Status
Await Translation:
12231 phrases
204054 words

Pending Approval
152 phrases
833 words

Approved Phrase
16109 phrases
238850 words

Azaz a napokban léptük át az 50% küszöbét 😉
De még mindig akár 204054 coint összeszedhet egy ügyes ember a fordításokért, vagy ~1300 darab BEt, vagy ~600 darab lvl 6 elixírt.

... Lehet József Attila mielõtt lefeküdt a sínekre Móricz regényének a címét mondogatta magában ...

TeeBooh: Wu-Tang Blue Dragon H12 100%, Holtpont Hero Band [Bardo] Killer of True General Wei

DSUN !
A hited segéljen.Remélem valami hasznod csak vólt e közösség érintésébõl.Két dolgot mondanék még.
1 Ahogy József Attila mondta LÉGY JÓ MINDHALÁLIG
2 Az Euklidiszi mértan szerint egy egyeneshez,egy kivûl alló pontból,csupán egy párhuzamos húzható.Bolyai - Lobacsevszki szerint e párhuzamosok száma végtelen.Remélem te is fogsz találni végtelen lehetõséget hogy e közösség párhuzamába kerûlj.

Isten áldjon
Vitez77
Köszönöm 😊

&#22825;&#20351;&#12383;&#12385;&#12399;&#31169;&#12434;&#35211;&#23432;&#12427;

Hi.

Köszi h válaszoltál de pls vki le tudná irni a nevét a skillnek?

Köszi
Sun, itt azért találkozunk, remélem!
Örülök, hogy a barátodnak mondhatom magam! <#vigyor3>
Sok sikert Neked is, meg minden jót! (és kezd egy új MMO-t <#nevetes1>)

Jó játékot mindenkinek!

P0Th3aD
Szia Sun, sok sikert a továbbiakban is 😊))

Jó volt veled játszani, azért remélem néha visszanézel majd...

Ui.: ha tényleg kilépsz akkor majd az axet add oda Zolinak léci!
Köszi és szia még1x

Apokalipszis - BOT warrior

ZzoleE
Hát Suni, ha most tényleg abbahagyod akkor további jót kiívánok a való életben, tanulj sokat meg minden!és ha igaziból is olyan jó "bizniszmen" vagy mint a gémben akkor hamarosan látunk a 100 leggazdagabb ember között 😄

Amúgy én sem vagyok túl aktív már,de azért benézek párszor. 😊

Dózi: a selfbuff 100def-et ad, ha jól emlékszem.

Vitez77: ha jól tudom akkor a white tiger a hybrid, és annak olyan a build-je mint egy warriornak. sok str, ess nem kell sok, wis is csak a relicekhez, con sem kell sok mert van buffod és healed, dex pedig a fegyóhoz legyen elég, vagy 1 kicsit több. de jobb ha ingame megnézed/megkérdezed pár magasabb kari statját, sokat segíthet 😊

...9D,BoI,WoT,BFP4F,NFSW,WF...

Blood Raven
Nos Sunnal ugyis találkozunk pár hét mulva<#crazya>
9D nem a legjobb mmo söt már elég elavult de 1 mmoban sincs ijen jo társaság ezért nemtudok én elszakadni töle<#wink>
(szerdán már énis leszek<#law>)

Hollo

Na sziasztok!!
Eljött az én idõm hogy abbahagyjam.Tudom, sokszor mondtam már, hogy abbahagyom, de most végleg.Ma rájöttem, hogy tulajdonképp olyan dolgokért fiezettem eddig amit 1-2 órea alatt simán elveszíthetek..
Kicsit hülyén hagzik, de én értem😄 Szóval az a lényeg, hogy rájöttem arra, hogy túl nagy jelentõséget tulajdonítottam egy játéknak..és ez elég sokminden rovására mennt..itt az ideje, hogy kilépjek az ördögi körbõl!!
Ugyhogy, itt szeretnék el búcsúzni mindenkitõl!!
Ezalatt a 2 év alatt nagyon sok jó embert ismertem meg, és nagyon sok jóbarátot szereztem😊
Kiváltképp: King,Free,Pot,Merw,Kami,Zoli,Szabi,Tusy,Bomb,Zseb,Kicsi,Vala,Army,Gabi
Doz,Lory,Raven,Doki..és még sokan mások, akik hirtelen nem jutottak eszembe!!
További szép játékot, és minden jót az életbe

<#wave>

u.i.:Nagyon sokmindent elszokott cseszni Acclaim, és nagyon sokmindenért lehet szídni õket, de ez azon a tényen nem változtat, hogy 9Dragons a VILÉG legjobb mmorpg-je!!😊 gl

ToshiBá
Holnap remélhetõleg megoldódnak netgondjaim. Csak 1 kis infót kérnék lécci! Hyb selfbuff c12 def mennyi lett? pápá

Marci : A 2nd role utáni a legjobb. Addig azt használod amelyik a legjobban tetszik. Bár warriort csinálni.. Mindegy. Nincs infóm a PvP jelenlegi állásáról, csak azt látom hogy a nukerek mekegnek. De mindenesetre sok sikert a warrihoz!

Hello.

Meik a legjobb blood demon active támadás????

Köszi

Sziasztok!
Ezt a kérdést Tee-nek tenném fel, vagy ha van még más SG-n megforduló translator Manager, akkor neki!
Körübelül hány %-nál tartunk?Meg lehet ezt nézni vhol, vagy csak a Managerek tudják?
Elõre is köszi az infót!!

Vitez77
Hello!
Biztos sokan megkérdezték már, ezért elõre is bocs:
Tegnap (újra) elkezdtem a 9dragonst, s ezúttal szeretnék White Tiger lenni. Tudnátok mondani egy jó Chi elosztást?

&#22825;&#20351;&#12383;&#12385;&#12399;&#31169;&#12434;&#35211;&#23432;&#12427;

szerintem jobban jársz, ha itt kérdezel

egyrészt az épp aktuális tippeket kapod

másrészt elég nagy tapasztalattal bíró játékosok vannak itt, akik MAGYARUL fognak válaszolni

sok sikert

Hehe, tudtam én, hogy egyszer még jó leszek valamire. :-)
Nincs mit, 50kk lesz. :-) Természetesen csak vicceltem.

Trebel, csinálj nukert, az a nyerõ most! Haha :-)
Amúgy menj fel 9D honlapra, mármint ott a fórumra és keresd meg a "Tips and Guides" részt. Ott találhatsz néhány ilyen fejlesztési tippet.
Habár nem tudom mennyire segítenek azok, mindenesetre újabbat nézz, mert a régiekben még 2nd role elõtti (ahol még 250 volt a max att pont) tippek vannak. És ugye nem árt az angol tudás...
Jó keresgélést!

\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"

Sziasztok!
Azt szeretném meg tudni hogy lehet megnézni néhány fejlesztési tippet, hogy melyik karaktert hogy érdemes fejleszteni, hogy erõs legyen?

Elõre is köszi a segítséget.
koszi ember 😊 az volt a hiba hogy a 2.ikon volt és most updatel 😄 koxi még1xer jovok neked 1el 😊!

Aquaman IS hyb,DrunkenGod IS nuker,ThePhoenix IS warrior,Lawless HI nuker

No még egy ötlettel tudok szolgálni :
A beállításoknál ellenõrizd le hogy a download method "WinINet downloader"-en van (az elsõ opció). Ha nincs, tedd erre, restartold a launchert és mûködnie kellene...
Ha nem ez a gond, akkor fogalmam sincs...

\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"

ToshiBá
Sziasztk! Bocs, hogy betûntem... Nem tudom mikor tudok jönni, mert NET problémim vannak. Remélem jövõ hétre rendezõdik minden. Most is telóról vagyok. Legyetek jók! És lécci spawnidõket csekkoljátok! Köszi! Sziasztok!

Csá mindenkinek...van 1 problémám és pedig olyan h bármilyen gombot megtudok nyomni kivéve a Startot.linkeltem ide 1 képet is róla, valaki már találkozott ilyen vagy ehhez hasonló problémával! mi a megoldás...valaki segíthetne ha tud...koxi elore is mindenkinek!

http://www.postimage.org/image.php?v=aV1v7A_r

Jani amint megoldom ezt megyek gameba is 😞 ! csátok

igen, az övé!!

nektek megy a game? mert en nemtudom megnzomni a Start gombot a fakomba is

jaja ez Zeus-X -é nem ? ö roarozta meg minden 😄 csak lehet kárba megy az a 3 hardness xD

Hybrids
Liaoshang Healing, Healing of Enchanted Land, Healing of The Sun, Healing of The White Cat, Hermit Healing of Violet, Demonic Healing of Ice
Change: internal wounds recovery -> Life recovery for 15 seconds
Protection of The Universe, Summoning Spirits of Griffin, Greater Diamond Art of Protection, Armored Art of Diamond, Fortitude Art of Iron, Demonic Protection of Thunder
Change: Becomes invincible for some time -> 100% attack success for some minutes

Warriors
Sound of Begging, Enchanting Spirits of Luck, Xumi Art of Luohan, Basic Conqueror's Art, Xuanxu Art of Earth, Demonic Confusion of Darkness
Change: Increase Attack rate -> Target's damage is increased by %d whthin %d radius for %d minutes.
Azure Dragon Smashing, Smashing Wheels of The Dance, Smashing Pole of Power, Smashing Spears of Destiny, Smashing Spears of Destiny, Infernal Saber of Ghosts
Change: Target’s Defense Reduce (Highest Cheng -> Defense 150/100%/cooldown 2 seconds/duration 30 seconds) -> Target’s Defense Reduce (highest Cheng -> Defense 250/ 60%/cooldown 10 seconds/duration 12~21 seconds)

Mastery modification

Healers
Drunken Fists of Eight Hermits, Plum Flowers Dagger Attack, Luohan Fists of Great Arhat, Fierce Axe of a Conqueror), Boundless Fists of Deva, Bloody Hands of Massacre
Application rate increased by ~% -> Increase maximum/minimum damage(10%, 5%)
More detail to be added soon:

Update
- Valentine’s day event removal
- Vault of Rising Dragon – New dungeon
- Blood Essence drop rate change – back to normal
- Dutch, Portuguese, Spanish, German update
- XP booster & Drop rate increasing Items
- Epithet Event in NSIP removal
- Pass of Vault of Rising Dragons collection in NSIP(Yang Jun)

Modification
- Nuker Attack rating drop
- Mastery bug fix
- Skill Modifications
- Mastery modification

Bug Fix
- Skill description changed
- Blacksmith Bug
- Hybrid self buff (for all clans)
+6nál tört 1szer,+7nél 1szer,+10nél 2szer><..De végül +10-et beadta..😄

ne lehessen véletlenül sem szerkeszteni...
maradjunk ennél:
http://i329.photobucket.com/albums/l373/xyklonez/mysaber.jpg

Azt írja fórmun h +10-ig nem tört, csak 1szer tört +10-11nél!!nem semmi

http://i329.photobucket.com/albums/l373/xyklonez/mysaber.jpg

Hopp, csak most veszem észre, hogy volt ott 1-2 hibácskácska😄😄
Elnézést, bár sztem kilehetett találni mit akartam írni..😊

azért ilyenkor jó elolvasni eme pár hszt. ...
még jó, hogy vannak ezek a Sólymok <#worship>
minden tiszteletem uraim (nem sorolom mi mindenért)

Én ugyanezeket a szépeket, és jókat tudom kívánni!!
Szintúgí hiányozni fogsz nekük!!
Sok sikert😊

ToshiBá
Én csak sok boldogságot tudok Nektek kívánni! És Boldog-Egészséges-Nyugodt életet! A picit meg készítsétek allyra, ha eljön az ideje... =)