9dragons
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A többi meg <#action>#action><#levele>#levele>
Tudnék rosszindulatú is lenni, de minek? Csak egy játék <#wink>#wink>
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Eddig csak feltételeztem, hogy te vagy ReszegKoldus néven. Mindig is imádtam, amikor beszóltál nekem, de elfogadtam, hogy az életre akartál nevelni. <#smile>#smile>
Talán az fejezze be a témát, aki elkezdte, én csak reagáltam 1-2 dologra, ez gondolom nem tilos, még ha neked nem is tetszik, nyilván ami ide kerül, arra itt reagálok, nem máshol. Amit leírtál az a másik oldalról is igaz, nem tudom mi alapján kéne nekem azt elhinni és nem ezt. <#papakacsint>#papakacsint>
Talán azért nem beszélünk a játékról, mert már teljesen ki van merítve a téma, nincs mirõl beszélni...ja, de, már lassan egy hete megint van partybug <#taps>#taps>
Szörnyülködjetek nyugodtan tovább! <#wave>#wave>
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Szóljon a fórum a 9Dragonsról. Lin és DSun menjen oda elvbarátaival, ahova akar, élje ki magát ott.
Amúgy a kisfilmrõl annyit röviden: baromság. Egy keresztény teológián tanítok, együtt szoktunk néha szörnyülködni a kollegákkal az ilyen szennyeken. Fõleg, ha hallgató szájából hangzik el hivatkozási alapként. Korunk vidiótáinak elég, ha valaki öltönyben egy könyvespolc elõtt beszél valamirõl, azonnal hitelesnek fogják fel. Javaslom mindenkinek megtekintése Siklósi Szilveszternek Az igazi Mao címû filmjét.
Elnézést, hogy eltértem a fórum tartalmától.
Aquaman IS hyb,DrunkenGod IS nuker,ThePhoenix IS warrior,Lawless HI nuker
Így van, pedig annak a közösségnek is van szép, napfényes oldala, ami...fogalmam sincs hogy mi az <#nemtudom>#nemtudom><#help>#help>
Law nálam gond nélkül futott a játék egész délután.
Free,mint legtöbbször most is egyetértek veled, Bomb jól fogalmaz.
Dózi: Ámen!
Ez egy meddõ vita,amit nem hiszem,hogy mi fogunk megoldani.A probléma valójában maga az emberi természet.Az emberi faj legjobb és legrosszabb tulajdonsága a sokszínûsége.Lehetetlen két egyforma személyiséget találni,ebbõl következik,hogy egymás megítélésében lehetetlen egyetlen egységes véleményt alkotni.A játékban mind ugyanahhoz a népcsoporthoz,a kockákhoz,tartozunk és ha már úgyis egy csónakban evezünk (i love szarklém) ne vágjuk fejbe egymást az evezõkkel.
Gyurci csak egy apró malõrrõl akartam dumálni,de a dolog nem kapott nagy vízhangot,úgyhogy én sem erõltetem.Ettõl függetlenül nyugodtan PMelhetsz,rég hallottam felõled (néhány in-game szót leszámítva).
Sun az csak pénz...ráérsz vele.A lényeg,hogy,amint tudsz gyere vissza és csatlakozz a megújult,kisebb vérfrissítésen átesett FS-hez!
A videót nem szeretném kommentálni,csak annyit fûznék hozzá,hogy újra láthattuk egy közösség borzalmas oldalát.Csak hét percig néztem,de leszûrtem a lényeget.A magyar történelemben is találhatnánk hasonló ocsmányságokat...
"tusy off"
t3fun/Aika Online/Lenaria: Ryuuya (warlock) /készül?ben/ http://myanimelist.net/profile/Tusy
Valaki megtudja mondani hogy Bloodraven jatszik e meg ?
Jólenne tudni mivan vele 😄
jó játékot
LOL Higany PUBG Higany83 Division 2 Higany83
megy most valakinek a game? mert nekem Nirvana,Bardo semi se akar elindulni...elkezdi h Login server aztán Game server és úgy 15-30mp várás után kidob! mi a fuck ez? 2-3 korul még játszotam rendessen!
a téma nem érdekel.....
üdv.
Elegem van ebbõl a témából. És az az érzésem, hogy rajtam kívül sok más embernek is.
Nem fogom részletezni mi mindent tudnék mûvelni az emberiség nagy részével. Pedig elhihetitek, hogy néhány magányos pillanatomban elkapnak brutálisabbnál embertelenebb ötletek. De ez az enyém. Ezt nem fogom senkivel sem megosztani. Egyszer talán egy másik világban kiélhetem majd magam.
Addig marad a pusztítás élvezete a játékban. És azoknak az embereknek a társasága akik közt lehetnek zsidók, cigányok, sárgák, fekák,... LESZAROM! Az ott egy közösség ARC nélkül. EZ PEDIG ANNAK A KÖZÖSSÉGNEK A FÓRUMJA!!! ÚGYHOGY NYUGI LEGYEN MÁR AZ *ST*N B*SSZ* MEG!
Köszi! ^^
Utóirat: Lehet kövezni, meg utálni emiatt a hozzászólás miatt. Elfér a cyberhátamon.
Live: DoZeR 982
+1
Dominus Vobiscum
Et cum spiritu tuo
Elnézéseteket kérem hogy az ilyen jellegü hozzászólalásokat nem hagyom ki,de mindamellett hogy kamelem a filozófikus teret,talán tanúlságosabb is mindt a 9d-s mobok kinyírási tehnikája.
Rég nem mutatkoztam már jó ideje, vszínü visszajövök pár napon beül 😄
Tusy bocsi a félbehagyott törlesztésemért..Visszajövök és törlesztek, nem felejtettelek ám el.csak elég sok dolog összejött...
Visszaolvastam fórumot, nem is nagyon akarok hozzá véleményt írni, de azért ezt a videót ajánlom mindenkinek...:
http://www.youtube.com/watch?v=CVXZxkd2la8&feature=related
Nem szeretnék semmilyen népcsoportot szídni, mindenesetre érdemes dolgok bizonyos dolgok után nézni!!
Még1szer, ajánlom figyelmetekbe a linket(az még hazsnosasbb ha az egész filmet végignézed, az 1sõ résztõl)
t3fun/Aika Online/Lenaria: Ryuuya (warlock) /készül?ben/ http://myanimelist.net/profile/Tusy
Bár a két hozzászólás idejébõl akár még azt is kinézem, hogy visszasétált LD-n keresztül 😄
max 100x meghalsz de nem buksz semmit. =) woooo... ejejj. hát már tudom miért nem akarok színi többé..
Azt hiszem...
\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"
az unrevaled love questbe mit kell írni vagy melyik részt valaki írja le lécci.
Ha a amonitór védelmében próbálsz érvelni......akkór én tévedtem.Ha a játékra érted,tuti igazad van.De próbálj meg érthetõbb lenni mert talán fálreérthetjük a nagyrabecsûlt hozzászolásaidat.Látod ? itt az egésszünk közûl Dózer a legbõlcsebb.A fórum lényegére öszpontosít.De annyit megsugok neked kedves RYO123 hogy egy Dóseréhez hasonló jellemü ember,nagyon csúf tud lenni ha a pohár betelt.Ha az én hozzászólásomra értetted a megjegyzésedet(elnézést ha én értettem félre) akkór az én hozzászólásaimat (ami offtopic) többet ne olvasd mert úgysem érted.Nem véletlenûl fejeztem be az elözõ hozzászólásomat a "Következne" kifejezéssel.Ez egy feltételes fogalmazás.Amit fólytathatok avagy nem.Mi a folytatás föltétele ? Azt csak én tudom biztosra,mások csak sejthetik.
Szép jóestét mindenkinek !
#8811...
http://www.youtube.com/user/Gforcee1
http://1234sdsdsdsd123.mybrute.com
http://1234sdsdsdsd123.mybrute.com
Részemrõl : Úgyis visszajön egyszer. De a videó az faja amit csinált. Egybõl nem levágós, hogy Piknik az akivel harcol.. =)
Õszintén megvallva,nem akartam folytatni e témát mert a valós esetek hihetõ leírása hiányában,csupán szubjektív elbírálás áldozata lehetnék.Mégis miért folytatom ? Kedves Sixtail ! Egyet értek veled ami a nemzetgyûlölet indoka hiányát illeti,viszont az elmúlás érve nem egy nyomós ok amiért nem kéne feltennünk bizonyos kérdéseket a múlt-multunk irányába.Bizonyosan ismeritek azt a mondást miszerint az a nemzet mely nem ismeri a múltját,nem jogosúlt a jövõre.Mikór ennyire kiterjedt régiók multjáról beszélünk,a nemzet kifelyezést bátran fölcserélhetjük az emberiség(homo sapiens)kifejezéssel.Ez a megközelités nem veszi figyelembe az emberiség faji felosztását.Csupán elkülöníti a Homo sapiens sapiens-et a hominidák(hominidae)csoportjától.Hogy a bõrszín fekete,fehér sárga vagy vöröss,azt a genetika nagyon szépen,érthetõen megmagyarázza-megmagyarázta.Ezért van az hogy mikór globálisan fogalmazunk,(emberiségrõl lévén szó)félre kell tennünk a faji osztottságot.Az hogy bizonyos fajoknál vannak "dominatív-hangsúlyozott"gének nem tagadható.Csupán példaként említeném meg nektek,ha van köztetek neonatológus(avagy jövendõbeli),hogy a magyar újszülött gyerekeknél még mai napig is föllelhetõ a "mongolfolt"A dolgok íly nemü áttekintése,áthidalhatja a hétköznapi értelmezését.Na jó,ezt lefordítom.Amíg meg nem tanulod a tizedes vesszõ értelmét, hajlamos vagy a vesszõ utáni érték elhanyagolására.
Visszatérve a lényegre elõre is bocsánatot kérek,a türelmeteket igénybe vevõ terjedelmes fogalmazásért.Sajnos szükséges a bizonyos félreértések megelõzésére.Az elözõ hozzászólásom leglényegesebb értelme a dolgok faji,nemzeti,vallási elõitéletek mellõzése.Hogy ezt elérjük,rengeteg élettapasztalatra van szükségünk,amit emberi távlatban nincs hogy elérni.Itt megint egy talán banálisnak tünõ hasonlat jút eszembe.Van egy torony,melynek a csúcsából teljes áttekintésre van lehetõség.Még senki ember,nem jútott föl a csúcsra de voltak emberek kik megtanúlták hogyan lehet elérni bizonyos szintet.Ha te,mint áttekintésre vágyó novice ellesed a mester tapasztalatát,már csak az ujabb fokozatok elérését kell kifûrkészned.Szóval azt akartam mondani nektek hogy e élet során volt alkalmam megismerni embereket kik a náci haláltáborokból tértek haza és még õk sem hitték hogy amint túlmentek az valóság,de a karjukon lévõ tetoválás eloszlatta a kétségüket.Volt alkalmam olyan emberrel találkozni kik a Bajkál tó melletti munkatáborból tértek haza(illetve szöktek haza) és évtizedek után sem tudtak normális életet élni.Na én ezekkel az emberekkel sokat beszélgettem,sokat kérdeztem tõlük,és mindezeket összetéve a leírt történelemmel bátorkodtam némi álláspont megfogalmazásra.De megint hangsúlyozom,annyira aláaknázott ez a terület hogy a szakképzett történészek sem mernek egyértelmü leírást-magyarázatot megfogalmazni.De ami tény,hogy kezdve az ókori egyiptomtól egéssz a III ik Reich ig,kezdve az "Újföld" meghóditásátol egésszen a Szovjetumió épitéséig,mindig voltak bizonyos kritériumokra alapozott tisztogatási törekvések de egyik sem hozta meg a várt eredményt.És e törekvések legkézenfekvõbb kudarcának a bizonyitékai a cigányság.Ha visszagondolunk hogy még 1859 ben is voltak cigány rabszólgák európában,megfosztva minden nemü tulajdonjogtól kik azt sem ismerték mit jelent az enyém szó.......Ezért globálisan fogalmazva MI VAGYUNK HIBÁSOK.Azért hogy a rroma közösség némely(sajnos számottevõ)egyede nem tudott fölzárkózni a mai-modern életvitelre azért már csak a rroma közösség vádólható.Úgyhogy a megoldás náluk van és nem a mi eltaszító álláspontunknál.
Egyelõre mára elég ennyi.(ez csak a bemelegítõ védõbeszéd volt mert a fekete leves ezután következne)
Elnézést a fárasztó terjedelemért.
Szevasztok
http://www.youtube.com/watch?v=B4QHhKR-WXs&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=zLeo0Kyo8fY&feature=related
RYO, azok vagyunk, akik BP-n le fognak pk-zni.
Aztán...én is szeretlek te kis Füves, teee <#lama>#lama><#beka3>#beka3>
Tudom, írtam hogy már nem szólok hozzá a korábbi témához és nem is tenném,de nemrég ért véget a Heti Hetes eheti mûsora.Nem részletezem a véleményemet,csak annyit mondanék, hogy tetszett és szerintem aki nem látta annak érdemes megnézni.
Az elõzõ témákhoz nem szólok hozzá úgyis felesleges...amit lehetett már kitaglaltátok!
Acclaim meg bekaphatja! Pont olyankor kell x2 egész nap mikor du.s vagyok =.= hányinger...nade majd ha lészen ien féle fajta móka remélem a köviröl nem csúszok le!!
HUNgarocel, neked üzenem ezúton is ha esetleg még nem oldódott meg a band dolog akkor holnaptol már aktívabban leszek in-game, uh nyugodtan wisper-elj rám és beveszlek!!
Joccakát!
UI: Há Tusy dikhe, mindig is gyánús vótá nékém he...az anyád xD
(amugy imádlak) béke<#worship>#worship>
Apokalipszis - BOT warrior
9D oldal többünknek is xar,elvileg,ha van linketek topicról, akkor be tudtok jutni.
Véleményem minden ilyen és ehez tartozó dologgal kapcsolatban megtartom a való életbe.
Tegna k*rva jóóóóó 2x volt!!!!!!!!!!!!! Éjjel 2 kor szálltam ki, és még ment... Szóval mostantól 9D hsz-eket szertnék, ha lehetséges.^^
Tusy, neked ---> "Deep Bow"
A többiröl meg szerintem mindenki tudja a véleményem.
És igen, mellözhetnénk itt is és a játékban is az ilyen témákat. Mindenki jobban járna...
Ja és igen, azok akik ott "dolgoztak" azokban a bizonyos haláltáborokban, Sztálin, Hitler és még az a pár millió "híres" ember már réges rég MEGHALTAK! Nincsenek! Nem élnek! Úgyhogy nem értem - és soha nem is fogom megérteni - miért is kell most gyülölni azt a nemzetet...Ennyi...
Six out! >;<
\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"
Bomb 100%ig egyetértek és köszönöm.
Hagyom a náci és roma témát,amúgy sem én kezdtem.
Egyébként, amit elõször írtam, az alapján nem derül ki egyértelmûen, hogy én a németekrõl írtam volna, az oroszokra is igaz az...csak persze sose azok jutnak elõször az emberek eszébe, akik többet gyilkoltak, hanem azok, akik elvesztették a háborút.
<#awink>#awink>
Tudom, hogy bomb kért ne jöjjünk arányokkal, de ha 100 emberbõl 80 "ilyen" és 20 normális (persze, attól még van 20 normális, ezt nem tagadja senki, csak nem õket kell elõtérbe helyezni, ha 80 "ilyen" van mellette). Ha 100-ból 10-20 "ilyen" egész más lenne a helyzet, de nem 10-20 van (legalábbis bizonyos régiókban). Pl. szerintem ebben az esetben, ha végigmegy valaki egy kihalt, sötét utcán, amin jönnek ketten szembe, lehet, hogy elõbb az fordulna meg az ember fejében, hogy "áh, kicsi az esély, hogy pont olyanok legyenek", de a mostani dolgok ismeretében, lehet, hogy inkább átmenne a túloldalra..és akkor se biztos, hogy megúszná. Az meg, hogy én mit tagadok...hát olyan is tagadta már, aki ott járt és olyan is beismerte már, hogy baromságokat hadovált a könyvében, aki fogoly volt állítólag.
Látom keményen dolgoztok a fórumon.Igazatok van hisz elvégre "Arbeit macht frei"Na de komólyra fodítva a szót.Elõre kijelentem hogy senkinek a meggyõzõdéseit nem akarom megváltoztatni.
Higyjétek el nekem hogy miután a saját szemeddel elolvastad a helyszínen az Arbeit macht frei kapufelíratot és megnézted a kapu mögötti borzalmak maradványait,érezted a tarkódra lehellõ halálszelet,a síri csöndben visszhangzó szellemsikoltást,jó pár éjszaka rémálmaid lesznek.Azért egy ilyen nemü tapasztalat után,kiváncsi lennék hogyan itélitek meg az "Arian" elméletet.Tudom jól hogy a történelem a hazugság azon változata,melyrõl megegyezés született,de azért ami tény,a történelem bebizonyitotta az ilyen nemü kisérletek kudarcát.Nem akarok túl sokat filozófálni e téren mert ez nagyon aláaknázott terület.
Látom írtatok a veszprémi esetrõl......az elhunyt Cozma Marian édesapja többek közt azt mondta hogy egy száraz-rothadt fáért nem kell az egéssz erdõt felégetni.Túl e nyilatkozat politikai zöngáján,életem során találkoztam már tróger magyarral is meg becsületes cigánnyal is.Nem lehet egy egyed magaviselete alapján megítélni az egéssz fajt.(Megkérlek ne ellenérveljetek az esetek számarányával,mert ebben az órában nincs kedvem vitát nyitni a genetikáról avagy Gauss harangelméletérõl)
Bezérolag,mindamellett hogy az ilyen témák némi szinfoltot hoznak a fóromra,mégis RészegKoldusnak van igaza.Talán nem ez a legmegfelelõbb hely.
Lord Tusi ! Kérlek fogadj el tõlem egy hatalmas nagy piross pontot,a bátorságod,egyenes jellemed tisztelete jeléûl.
Ryo ! Auschwitz-Birkenau megtekintése csak akkór érdemes ha az embernek van némi élettapasztalata,hogy megérthesse-átérezhesse a komóly dolgok mélységét.Tisztellek becsüllek mind bármely fórumost vagy 9d játékost,de azt tanácsolom neked hogy korlátozd magad a játékkal kapcsolatos témakõrre.Inteligens srác vagy de szerintem a sorok közti olvasásra nem fektetsz elég hangsúlyt.
HUNgarocell ! Sajnos azok az animációk egy siralmas állapotot tükröznek de mindamellett hogy nem vagyok cigány(még átvitt értelemben sem)tehát nem ezért védeném õket,a vádlóujjam mégis a hatóságok irányába mutat.De most ne firtassuk miért.
bomb1111 ! Fogd már be a pofádat mert túl elnyújtottad.
Ok ok,megértettem,elnézést és Szevasztok !