21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
TeeBooh #11285 Avast okoskodott tegnap ^^
Megoldottam, írtam nekik, hogy ez nem vírus papikáim. És köszönték szépen :)
Tessék frissíteni, gépet újraindítani, és mehet a 9D.
Ninedragons.EXE-t pedig itt megtaláljátok, ha törölte volna az avast:
http://szakall.anyanyelvapolo.hu/9d/NINEDRAGONS.EXE -
Csaprago #11284 Próbáld meg kikapcsolni a vírusírtót és a tűzfalat amíg elindítod. -
#11283 "Win32:Malware-gen" has been found in "E:\9DRAGONS\NineDragons.EXE" file.
ez az elsö üzenet volt
"Win32:Rootkit-gen [Rtk]" has been found in "E:\Sárkány\9Dragons\NINEDRAGONS.EXE" file.
ez pedig miután ujraraktam
ezt irja ki a virusirtom akár mit csinálok (letörlöm,ujrarakom,kiirtom,karanténbazárom)nem indul el game és csak ennél csinálja ezt amikor rámegyek startra nemtörténik semmi ha valaki tud segiteni HELP PLZ! -
#11282 Remek kaptam 1 üzenetet hogy féreg költözött a ninedragon exe file ba játék közben 2nd role elött 5% al most lehet letölteni ujrarakni és patchelni... -
#11281 Most ért véget meglepi 3x event.
Elvileg akkor 30 napig minden nap kéne lennie szombattól számolva?
(Úgy mellékesen DH elég töketlen játékos...lazán elsunnyogtam,mikor megállt mellettem.2 percel később visszamehettem sárga mobokra a zöldekről és csók.) -
#11280 zz -.- -
Sixtail #11279 Amennyiben DH tette, nyugodtan tehetsz panaszt, bannoltasd! lol
Neki nem szabad hefeiben ölnie. -.-
Vagy nem hefeiben volt? :) -
#11278 Hihi... Bemennék azzal a karival Hefeibe, és szétbüntetném az agyam... Na legközelebb nevezek is. HIHI!!! ^,..,^
-
#11277 Ömm... Dark Hermit?! -
#11276 Berosálok!Árulás közbe meghaltam:D
beszarás....
ez mi a gyikomtol lehetett?o_O -
unusual #11275 GRATULÁLOK!!!!! Szép munka! ;) -
Sixtail #11274 WTF? o.O
Grats Army! ^_^ -
Jani79 #11273 Grat Army Nagyon ügyes vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(Már épp ideje volt ) -
#11272 gézégézégézégézé :D
GZ -
#11271 NAGY GRATULA ARMYYYYYYYYYYYYYYYYY!!!
Mégegy magyar PS!Bükszék vagyunk rád!
-
#11270 5től 7ig van event.
Ha bejelentenek egy különleges eventet annak az időpontjár is közlik. -
Exxtazy #11269 Sziasztok!
szerda,péntek,szombat, ill vasárnaponként hány órától is vannak az eventek?
Előre is köszi! -
Szid #11268
"Hopefully LD will not crash on Bardo."
hát mit mondjak:
1 szerverrestart meg volt vagy 10 dc, :(
(fél év alatt nemvolt ennyi DCm mint ma) -
#11267 Azt tudja valaki hogy lehet lecserélni ezt az epithetet, pontosabban a master and disciple band title-t? -
#11266 Failed on the "first big test"... -
Lawless #11265 mi ez az automatikus xp meg egyalltalan, mert en nemertem -
Sixtail #11264 Az utolsó sor a legjobb... -
unusual #11263 *érthető sorry. :) -
unusual #11262 :-) Elég más a fordítás,de legalább érhető. :) -
#11261 unu postja magyarul... ( translator rulez XD ) -
unusual #11260 To avoid confusion:
The 5X shall run as follows:
Bardo 4pm -7pm GMT at 5X.
Nirvana 4PM -7pm PSD at 5x.
Aura 4PM-7pm PSD 5X.
The "Witching Hours" as stated above, where The Dark Hermit may roam, and the VGMs may hunt him are as listed:
Bardo 4pm -6pm GMT during 5X.
Nirvana 4PM -6pm PSD during 5x.
Aura 4PM-6pm PSD during 5X.
Dark Hermit remember, you may not use Venom unless Raised XP has begun, so make sure.
This XP Event replaces any previously scheduled XP Events.
And please note, we are going to attempt to test the XP jump on automatic. It will be our first time doing so.
Hopefully LD will not crash on Bardo. Consider this our first big test of that as well. -
#11259 Eddig nem jutott eszembe, de most leírom.
Elvileg lehet szerezni koreai "ID"-t netről. Ha ilyened van, és sikerül regelned KR 9D be, akkor viszont csak pár dolgot kell megjegyezned.
1: Ne nagyon erőltesd a kommunikációt.
2: Bármikor bannolhatnak.
3: Valahol olvastam, hogy Koreában elég szigorúan veszik az "ID" lopást.
Házadnál nem biztos hogy fognak kopogni, de LG és Samsung
gyárlátogatást ne tervezz pár évig Koreában. ;)
------------------------------------------------------------------
DragonHead elbúcsúzott 9D-től tegnap. Aki nem tudná Ő volt a Head GM. Ő lett rosszul karácsony előtt nem sokkal. Valószínűleg nem bírta az öreg piás szájszagát... :)
Dark Hermit szabályokat lefektették.
Nem kell instant Venomozástól rettegni. Csak és kizárólag "kiemelt időpontokban" fordul majd elő. Azokban az időpontokban mindig 3x XP lesz. Ha mégis bemrégez valakit a tiltás ellenére azonnal bannolják.
Oki várja a ligából a karakterképeket a : [email protected] címre.
Ennyi röviden. =) -
#11258 102.Christmas event quest removed.A painless relationship between Master and Disciple’ quest removed.
-
Lawless #11257 sziasztok...tegnap is volt event? -
#11256 Tusy! Csekkold aláírásom, és módosítsd a Tiedet is. =) -
#11255 állj meg ott most ahol vagy!Fordulj meg és körülbelűl annyit menj előre amenyit a megfordulás pontjáig tettél.Ha minden jól megy ott találod magad ahonnan elindúltál. -
#11254 Lehet lemaradtam valamiről,de a legutolsó infó az,hogy koreai szeróra nekünk nem lehet bejutni. -
Lory87 #11253 Jajj de most jut eszembe hogy ha nemvagy roleban asszem ez nem müxik gondolom még Vagabond vagy -
Lory87 #11252 Én mondok egy könnyebbet és egyszerübbet :) hagyd hogy öljenek meg a Moobok (ez könnyen fog menni mert ugye nagyobbak :P ) és mikor komában vagy katt a legfelsőre és tádáám otthon is vagyol :) :P -
Lawless #11251 hasznald a labaidat vagy csak menny az uton :D es elobb utobb ha nem Hefeibe visszajutsz oda ahonnand elindultal :D:D:D
viccet felreteve...menny vissza a kezdohelyre nezd meg az M-betuvel hogy hol a faluk es vedd az iranyt azok fele es nezd a mobokat h mellyik jo neked...mink is igy keztuk..ehhez meg segitseg se kellet -
#11250 hello! segítség kéne.. elmentem a kezdőhelyről tök messzire és sokkal erősebb mobok vannak mint én és nem találok vissza mert ma tettem fel újra és elég rég játszottam vele.. nos az lenne a kérdés hogy hogyan tudnék vissza jutni.válaszokat előre is köszi -
#11249 Amúgy valaki nem tud közülletek egy guide-ot vagy linket, hogy hogy lehet a koreai szerverrre reggelni? Viccen kívül megnézném mi a különbség a két verzió között. Meg hogy az is ilyen bugos-e. -
Sixtail #11248 Spammold őket, anélkül még ennyit fogsz várni. :P -
#11247 Az a nayvaja nem ad semmit, csak egy kiírás. -
#11246 Ilyen kis lófax fölös baromságokat be tudnak dobni a játékba,de a névcserét baxnak felpörgetni...(csak 13 napja piszmognak vele a beígért 3 helyett)