21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
lolkaésbolka #11445 hja, menjen mindenki oda játszani és akkor nem lesz LD crash
-
unusual #11444 Köszi! ;) Csak neked high lvl Shaman = http://www.youtube.com/watch?v=HX-yFoDLJ24
High lvl Warrior = http://www.youtube.com/watch?v=YzwPJbsAkck&feature=related
High lvl Hunter = http://www.youtube.com/watch?v=JyKhi-imy2w&feature=related
Több infó-t youtube-on is simán találtok. ;) -
Hm...Tényleg jó kis gammának tűnik!
Itt is gratulálok LM-hez Uni, te kis PROkocka!
Meglesném énis majd ha lesz EU-s verzió, gondolom lesznek jobb és durvább skillek is mert ahogy leveszem még alacsony a kari.
További szép napot mindenkinek na és peszre crash és terrorcodce mentest is
-
Lory87 #11442 Huha ez tetszik nekem is :D Unusual szólj ha majd lesz EU szerver! Joo gamenek tűnik :) , és a Hp ja alatt nemlátok olyant hogy 'Premium pákedzs' ez joo jel :) -
jegesmaca #11441 Sziasztok! A scale-témához szólnék hozzá: eleve csak magyarokkal üzletelek ilyen bizalmi dolgokkal, mint scale/tear stb. Sajnos, ennél jobb védelem nem létezik, kivéve, ha az ember maga készíti el a fegyóját...
Más: lehet, hogy pici a klánunk, meg nem batár nagyok a tagok (még), viszont összetartunk és támogatjuk egymást, amiben csak lehet. Szerintem egy csapatban ez a fontos, nem az önös érdek. Utóbbi soraimat nem éllel, csupán népnevelői célzattal írtam. Jah, és a klánunk neve: _Dark_Rebirth_of_Hungary_ (fekete klán)
Igazából ennyi... Jah és jó gémelést, mind1, hogy ki milyen játékkal játszik, meg milyen karival...
-
Sixtail #11440 Na ezzel megfogtál! Pont az én stílusom. :) -
unusual #11439 A 9Dragon's-t ismered? :) Jó csak vicceltem! :) Én pl ezt a gamet várom EU verzióban. :)
http://www.youtube.com/watch?v=908LFlsvL6E -
A legegyszerűbb megoldás...csak olyantól vásároltok,akit ismertek 
(Mondjuk ez se 100%,szerencsétlen Abu-t egy haverja lopta meg...)
Gondolkodom,hogy a maradék scale egy részét eladjam,majd meglátom.
Holló értem mire gondolsz és igazad is van kb.Elnézést,ha megbántottalak.Most akkor javítanám magam: Allods és ROM is azonnal WOW-ot juttatta eszembe,ezért nem látok bennük fantáziát.
Annyival azért kiegészítenélek Raven,hogy mi most a fantasy MMO-król beszélünk.Természetesen nem fogjuk azt mondani egy sci-fi MMO-ra,hogy WOW koppancs.Igazából én csak egy kis eredetiséget várnék el a készítőktől.Elég unalmas,hogy a fantasy MMO-k többségében a mapeken kívül minden egyforma.Leállok offolással...
Ha valaki ismer egy jó harcművészeti MMO-t,amivel már lehet is játszani,az pls írja.(Igazából bármi jöhet,ami játszható és nem "koppancs".) -
Sixtail #11437 Wow... 3 napos figyelmeztetést kaptam 9d fórumon. o.O
Vicces mert csak 2 hozzászólást írtam az utóbbi időben.
Az egyik a "Hungarian" részlegben volt, ahol megpróbáltam segíteni valakinek, a másik meg a "Genereal Discussion"-ban, ahol megdícsértem őket az újabb bugok miatt. :D
És hogy lehet odaadni egy ec wd +9 full hardness fegyót egy tök idegen alaknak? -.- -
Én is buktam már ezen :|
phawgyi :@
Storm-ot én is utállom, pofátlan BP-n meg nagy a szája. -
Teljesen egyet értek veled!
Én kb 2hete buktam az ec wd +9 0/2(hardness inc possible) axe-mat...
Az úriember neve pedig stormshock !
Ugyhogy tőle sem ajánlatos bármit is venni(scale&tear-re gondolok) -
vennék 3 scalet pm HERUN -
Szerintem ilyet senki nem mond egy játékra sem, mert ilyen szó nincs :) -
Felszeretném hívni a figyelmeteket hogy a scale eladók 90%scammer!gondolom ezzel nem mondok újat de a lényeg hogy mit tehettek ha átvernek titeket.Kűldtem acclaimnak egy levelet hogy 3 ember scammelt és mellékeltem 3 fényképet is róla amin látszik az esemény.Ők vissza írtak egy levelet hogy megvizsgálják az esetet de ha be is bizonyosodik akkór se fogják vissza adni a fegyvereimet mert az én felelőségem.Magyarul ha megkeresik az embert aki elcsórta a fegyveremet úgy is azt fogja mondani hogy ki dc zett aztán nem ért el,de persze odáig úgy sem fogok eljutni mert acclaim szarja le mivan velem,tehát buktam nem kevés pénzt phawgyi, cp6uja , Floren csórta el a fegyóm.Viszont vannak rendes emberek is pl 3x logolt be a gyerek alt al hogy 3 scalet belerakjon és a végén ő is átverhetett vólna és nem is járt vólna szarul egy 4 slotos 3/3 fegyóval.Szerintem inkább érdemes beruházni 3 scalera coint mint egy jó fegyvert elveszíteni. -
unusual #11431 Hm error code..... -
Egy kis offtopic
Ez a wow kopincsos dolog nekem ugy tetszik az mmok 99% ára azt mondják hogy wow kopincs pedig ha jobban belegondolnának (Tüsi,Six) rájönnének hogy az mmorpgknek ugyanaz a lényege grind,küldik,dungik és pvp némejikben több pvp vagy kevesebb a grind enyi erövel rálehetne mondani a legelsö mmora hogy az utána következök annak a koppincsai.
Anyi különbség van az mmok között hogy a korral a grafika is egyre jobb persze van kivétel is.
Én probáltam a wowot és nagyon nemjött be a romot is probáltam azzal még mostis játszok az egyik legjobb mmmo amivel játszottam rövid életem során:) wowban meg nemtudom hogy épitesz csatahajokat amivel a földrészek között utazol kifosztva mások hajoit.
(de itt abba is hagyom mivel már Tüsi is megmondta ez a forumozok többségét nemérdekli
)
-
lol Pot,igaz PC-mben sincs minden rendben,de azt ne mond nekem,hogy ha Rappelz-ben semmi grafikai hibám nincs 9D-be meg nem tok úgy belépni,h mindent lássak és semmilyen grafikai elem ne hiányozzon az a gépem hibája.Játszottál vele,úgyhogy nem kell bemutatnom a 2 játék grafikája közti különbségeket.
Six Cabal-al kb 4-5 órát játszottam és rájöttem,h nekem az nem jön be.Rappelz tetszik,csak lenne valami normális magyar közösség benne...egyedül qva unalmas,mint az összes többi...
Am Allods nekem is WOW koppintásnak tűnik,mint ROM és a többi,amiket nem fogok felsorolni,mert túl sok van belőle...ha már WOW se tetszett ezeknek tényleg semmi esélye.
Csápi már próbáltam Archlordot,de nem jött be.
Szétnézek SG-n,hátha van más normálisabb MMO-ban is frankó magyar közösség,ha nem találok semmit,akkor néha beloggolok dumálni 9D-be azt csók.
(Igen,hosszú post lett és a fórumozók többségét nem érdekli...sry) -
unusual #11428 Archlord nekem nem jött,be ahogy a többi sem,de sok sikert annak aki kipróbálja. ;) -
Csaprago #11427 Ha már új játékokról van szó, akkor én is megemlítem Archlordot :) Nem nagyon van benne hiba, nem kell standolni, nem kell buffokat húzni. Csak most átvette a webzen az irányítás és vannak bakik, de attól még nagyon jó. Egyetlen hátrány hogy nagyon sokan vannak :( de hát ez is csak azt mutatja, hogy jó... :) -
Sixtail #11426 Én ebből az eventből így semmit nem értek. >_>
Mi az a Statue of Snow land? Meg Mirror of SL, meg Fortune scroll meg mittoménmi? -.-
Egyik reward sem ismerős, úgyhogy nem tartom érdemesnek, hogy benézzek. :)
Tusy nekem az a Rappelz nagyon Cabal másolatnak tűnik (habár nem tudom melyik volt előbb).
Az Allods meg 100% WoW utánzat, már azért sem adok neki esélyt. :P
Eddig Made választása a nyerő, de az nem tudom mikor indul. Lusta vagyok utána nézni, állítólag még februárban.
Azért happy valentine's day-t mindenkinek! :) -
Éljen az új pecs! Belépek és mi fogad?!....
Server will be restarted for patchfix!!! xD
Hozzánemértő dilettáns banda!
Tutykó, én tudom meg sejtettem is hogy acclaim egy kalap kaki, de ha belépsz és ien befagyás illetve egyébb grafikai hibák vannak akkor a hiba az ön készülékében van...
Ezeket nem lehet acclaim számára írni, arra a ott a sok bug meg dc illetve a crash!
Örülök h tetszik a Rappelz, mondom 37es szintű máguscsajszit csináltam és meguntam :D
Pet rendszer elég jo benne, meg nem acclaimos és elhiszem h az is nagyon számít egyeseknek!
Azért rem majd visszajössz ha meguntad^^
Szép napot all, bb
-
Gondoltam benézek,hátha van valami normális ajándék az eventben...
2 indításból 2x betölti a map-et,aztán befagy 9D és nem rak be a játékba.
No comment...ennyit ér ez a szarrakás,örülök hogy átmentem Rappelz-be.
További jó szenvedést mazochisták!Apropó,ha normális MMO-val akartok játszani kövessetek...Rappelz se tökéletes,de legalább fosklémhez és a töketlen indy-sekhez semmi köze. -
unusual #11423 - Chinese New Year’s Event
1. Event Quest
: Snow Lady and Ricecake Soup -> For every user, one time for each account / Reward: Statue of Snow land & Mirror of Snow land
: The Return of the Snow Lady -> For a character who finished Tears of The Snow Lady(last event) /Reward: 2 Statues of Snow land & Mirrors of Snow land
: Nan Xuanchen, Headgear Craftsmen & Fortune Teller -> For every user, repeatable / Reward: Fortune Scroll -> tradeable for other gifts (Nan Xuanchen)
: Nan Xuanchen's addiction to dried persimmons -> For every user, repeatable / Reward: White Tiger Hat
2. Collection
: Scented Bead, Carnation, Pinwheel(drop items) -> Three-colored Pouch, Five-colored Pouch, Duanwu Fan
3. Buff Event
: Valentine’s Glow (Feb 12~14/19~21) -
Lawless #11422 ami szerintem meglepo mert Bardon joval tobben jatszanak..habar az amcsik meg a (mittudoménhonnandvalósiak is) mindig akkor logolnak fel amikor en mar alszok...:D:D:D -
Nincs miért bocsánatot kérned, ha úgy nézzük (és ha jól emlékszem) az előző gyűjtögetést is a Nirvana nyerte
-
Lawless #11420 elore bocsanatot kerek reszeg koldus bacsitol...es gratula mindenkinek ugyanis Nirvana,Bardon es Asura is 100%ra megcsinalta a coll kuldijet...gogo 4hr 5xezni sok lvl up-ot...csatok -
Sixtail #11419 Item Mall ---> Quillin's Mirror
Ott lehet "találni" olyan wbt. :D -
Lawless #11418 akkor siessetek mert mar nincs sok ido es nemfogtok tudni ugralni a beggar meg bot-okkal :D -
Az ne zavarjon, hogy holnapig lehet gyűjteni, így a Bardon is lehet 4 óra 5x -
Lawless #11416 hehe Nirvana nyerte a nagy bardo ellen a coll cuccot :)
tehat 4hr 4x lesz Bardon es Asuran es 4hr 5x lesz Nirvanan....jo szorakozast mindenkinek hetvegen. -
Lawless #11415 hol vettel vagy talaltal olyan wb-t? :D -
Na zsír! Megy a Lucky, és mellé a terror code -1. Hogy létesítene anális kapcsolatot a mindenható az összes homoszexuális acclaimos útszéli üzletasszony anyukájával...... -
Nagyjából pont erre tippeltem volna, hogy ilyen skilljei vannak :) -
tessék Jad3Dragon -
wts 400ck dmg wb male (Bardo) =) -
Mert ezt nem pont rá értettem! Inkább ezt nézzétek MMORPG Ez 9d féle csak szerintem jobb -
Csak én nem látok egy darab kg-t sem és hp pillt sem? -
ennyi buffal rc healerrel szétverem black safet -
Már értem minek olyan erősek a blackek mikór átjönnek pk znipár buffés még zli től kunyerál bs t.no meg kg hp pill speed pill meg anyám kínja. -
NE BECSÜLD ALÁ A HÖRCSÖGKOMMANDÓ EREJÉT!!! xD