9dragons

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MadeInHell
Mongyátok hogy nem csak engem dobott ki 5 kor event közepén!!! és megint - 1 van

TAO BoT Warr

Egy próbát megér: töröld a sütiket és a helyben tárolt fájlokat.
Hi!
Az lenne a problémám hogy mit kell csinálni hogy eltünjön játék közbe a parancs fálj hiba üzenet letöltötem flah playert és nem müködöt ezzel se kérem segítsetek!!!<#duma><#duma>
Blood Raven
Hali!
Én sose javulok meg<#nyes>most épp romozok 42/38 wari knight de valoszinü megfogom unni és megyek rohangálni meg ismét 9d mert ezt nemlehet végleg itthagyni<#law>addigis jo gamelést kivánok mindenkinek gl hf

Hollo

Jabbba
Hmmmm.Ez egy igen fura eset.Haveromnak a szomszédja olvasott egy ilyen esetrõl,ott a meszkalin volt a ludas <#beka3>
A drog rossz,értem?<#ejnye1>

DrGenya

MadeInHell
ha én minden dc után így járnék márt hermit lennék, ilyen bug nincs hogy up olsz és viszamegy a karid standolni,azt se hinném hogy valaki feltõrt és nekiált este 10 kor grindelni poénból.ezek szerint Sixtail nak van igaza.

TAO BoT Warr

Szerintem otthagytad, de már annyira "függõ" lettél, hogy már csak errõl tudtál álmodni. Ezek az álmok elõidézhettek egy alvajáráshoz hasonló "betegséget", ez pedig az "alva9Dragons-ozás".
Te nyilván nem emlékszel erre, hiszen azt hitted álmodsz.
Viszont ha jobban belegondolsz, ez mindent megmagyaráz. <#nyes>

\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"

hellosztok ez bug vagy feltörtek? ott hagytam hefeibne a karimat este 10 kor rc 12 és 23,56% reggel láttam ki dc-zet nézem ugyan ott álok ahol hagytam csak RL1 -esen semmim nem tünt el söt még cuccaim is lettek pl infiniy axe msot szerintetek feltörtek vagy csak mákomra összefutotam egy bugal?

ZzoleE
Sziasztok!
Kellemes Húsvéti ünnepeket!(bár már mindjárt vége) 😊

Ja és Doki, a Blade&Soul is jó gém lesz,de az Aion sem lesz rossz azért <#wink>

...9D,BoI,WoT,BFP4F,NFSW,WF...

ToshiBá
Bardo UP!

Live: DoZeR 982

ToshiBá
Ilyenkor nagyon nehéz bejutni fórumra. Én bent vagyok de még semmi hivatalos. Csak a játékosok gyalázzák acclamet.

Most látom hogy a weboldaluk is bedöglött.Tehát egyértelmü.Megkezdõdött a Húsvéti event.
Jó szorakozást
MadeInHell
nem csak készítik a husvéti 10x eventet

TAO BoT Warr

Hmmm.Azt hiszem meglocsólták a szervert.Vagy a nyuszi elrágta a tápkábelt.
ToshiBá
<#wink> Köszi! <#wink> Csak egy gondolat tõlem minden 18+ játékosnak. 😊 <#wink>

Jabbba
Bár nem támogatom a politizálást semmilyen játék fórumon de ismét kellemesen csalódtam Dózer kollégában 😊 <#worship>

DrGenya

ToshiBá
Kellemes Húsvéti Kockulást Kívánok Mindenkinek! =)

Kellemes Húsvéti Ünnepeket mindenkinek!!!!

Na és persze jó játékot! <#nyes>

nem állt szándékomban reklámozni (nektek akartam csak jót), én kérek elnézést....

Fõnök, Neked meg <#worship>

Jabbba
Nyílván a társaság okolható érte de télleg visszajárunk ide,másnem kis infó szerzésre,hogy mi lehet a "régiekkel"/s titokban irigyeljük õket a kitartásukért 😊/
Free apó tõled meg nem szép hogy holmi aijont reklámozol itt mikor tudjuk hogy a Blade&Soul sokkal jobb lesz XD <#worship>
Végül is meg mindegy mert elõbb utóbb úgyis összefutok veletek valahol,valamelyik bugos npc elõtt,addig meg mindenki azzal tölti el idejét ami a legkevésbé idegesíti/én pl rohangálok megint mert az jó a kis habtestemnek/
Viszont Ravent ha látja valaki zavarja el hozzám léci mert nem láttam már vagy 2 hete,kezdek aggódni hogy megjavult<#eplus2>

DrGenya

mellesleg úgy kezdtem "off"

látom kötekedõs idõszak van, ezért elmagyarázom miért írtam egyáltalán ide:

tehát, a játékos ismerõseim kb 60% a még mindig ezt a "szart" (ha már 9D fórum) nyomja és szerintem mindenkit érdekel egy esetleges jónak mondható új MMO elérhetõsége
nyilván akit nem érdekel, nem nézi meg és többek közt ezért nem raktam képeket sem (MadeInHell)
ide tartozik még, hogy sokan, akik itt játszottunk hónapokig, évekig a mai napig visszajárunk ide és olvassuk a fórumot, én rájuk is gondoltam

azért köszönöm, hogy felvilágosítottatok, ismét okosabb vagy inkább bölcsebb? lettem

jó játékot mindenkinek

ToshiBá
Bocs a triplázásért, de az elõbbit meg én szúrtam el. Na most remélem összejön.

ToshiBá

Bocs a duplapostért, de SG már megint b*zul...

ToshiBá
Asura szerver furi hekkere ismét hallatott magáról. Utoljára ugyanezen a néven csinált +12 es sabert 1k crit ornamenttel. Akkor bannolták. Most megint õ de már FD... No komment. Valamit tud az tuti mert most 2 +12 es sabere van és 200 def ornamentje. XD

ToshiBá
Bocs Free!

Ez még mindig 9D fórum...

Most néhány infó Acclaim jövõbeli elképzeléseirõl.

Most Szerdán egy nyílt beszélgetésen (Acclaim és Indy21) elhangzottakat fogok írni.

Májusban tesztjelleggel lekapcsolják a mindenki által szeretett AD bart.

Változtatni szeretnének a Prémium csomagok tartalmán. (valszeg bõvíteni a szolgáltatási listát)

Aukciós házak bevezetését tervezik. (vége az örökké online állapotnak 😊 )

Vagabondoknak egy saját klán.

És lassan érkeznek ADV klánok is.

Tömören ennyi.

ReszegKoldus
EC6
Szó sincs ilyesmirõl, csak annyi az egész, hogy most van egy role, akármi diamond monk, fire demon stb 2nd rolenál elé kerül hogy Senior, utána lehet késõbb új skilleket tanulni, meg némelyik már meglévõt 10-es szint fölé fejleszteni.

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

hello hallotam valami 2 dik kaszt választásrol az majd hanyas szinten léeszés mit jelképez monjuk most hybrigyvagyok akkor ott azt választom wari akkor megmaradnak a hygbes skiljeim és mellé jönnek az ujjak és nem arra a kaszt váltáésra gondolok ami ha elbaszod akkor lehett ujbol

MadeInHell
Elnézést kérek Dialosa

TAO BoT Warr

nem kommentálnám a hszed, ha nem baj.....

MadeInHell
ha már ajánlasz képeket akkor szurjál be 1-2 öt vagy találjam ki hoyg mi van veled UI:ittam nem ér

TAO BoT Warr

Off

amikor van kis szabadidõtök, nézzetek át Aion fórumra

elindult a Kínai OB, sok magyar tolja, képeket ajánlom figyelmetekbe

üdv.

hehe régen is ilyen volt a szerver ,látom most is ilyen és nagy a valoszinüsége hogy ilyen is lesz ... Levélben küldok nekük egy atom bombát attol majd észheztérnek 😊)) bár engem nemzavar hisz már nemjátszom 😛 most jöttem haza melobol reggeltöl dolgozom és mellette lvl up-olok (edzés 6000-el) De sokszor jolesne leGrindelni pár Moobot és Noobot, de NEEEM mert akkor megint el kockulok hehe

Ezt kötelező meghallgatni minden nap!!! Rammstein - Mein Herz Brennt

Nova910
Hát ja. Van egy rakat buffolni valóm. És még mindig nem enged be. Na persze szép h lesz kompenzáció, de ez fõleg annak jó, aki ma is tudott játszani.

_El_Diablo_, Blod Demon, Bardo, Dark_Rebirth_of_Hungary league\'s master

P0Th3aD
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Engem most ez nem vígasztal annyira, ugyérzem mint sokan mások szivesen loggolnék már és játszanék kicsit.

Gyökerek csak elrontják az ember örömét...
Kitartás

Apokalipszis - BOT warrior

ReszegKoldus
Dear Players,

There will be compensation on weekend 2xp event due to the login issue tommorow, that is 3xp for 2 hours instead of 2xp.
This applies on the servers which are affected.

Thanks

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Geeforce
Persze, hogy alig voltak 😄 még mindíg nem lehet bejutni, nemhogy eventre 😄
Gondolom eszük ágába nincsen kompenzálni a jónépet.
Acclaim te kalap ***************************************************

ToshiBá
valai= valaki

ToshiBá
kb 20 perce lett vége az eventnek. alig volt fent valai. whiteok nyerték a wart (milyen meglepõ).

Nova910
Dettó. Egy talicska ló****t nem ér ez a játék.

Geeforce
Hiába, ha még mindíg nem enged be 😄 :@

ReszegKoldus
Az event még tart.

Nova910
Egy nagy túrót. Még mindig -1. de nem baj. elvok én itt írogatok. remélem nem tolnak le offolásért.

Nova910
beengedett a honlap. remélem a szerverek is mennek.

Nova910
Mondjuk az amcsi szerverek is zöldek, Bardó fehér. Szal valószínû h a gm-ek anyjai csuklanak rendesen.

Nova910
engem csak levágott. azóta se tok visszamenni.

Geeforce
De a legviccesebb az, hogy ilyenkor még a hivatalos fórumra se lehet ránézni, hogy mi a pacikaki van, mert ahhoz is be kell jelentkezni, ami persze nem jó 😄
Acclaim rulez!

MadeInHell
remélem 1 darabig nem is lesz és holnap bedobnak 4x eventet mert ez márt el van b...va

TAO BoT Warr

MadeInHell
Ah én örülök neki mert fél 7 kor áramszünetem volt és fél óráig nem volt netem világgá ment:-)

TAO BoT Warr

Nova910
Jah. Hogy dugná fel a Sucklaim a tetves játékát oda ahova való. Dupla alatt error code -1. Remélem lesz vmi kárpótlás.

Geeforce
Már megint szar a szerver! :@
Errorcode -1
Dupla közbe! Anyátok!