21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
#11485 A Chat funkció csak akkor működik, ha a Support épp online. Ha offline akkor mail megy eCommerce-nek. Mindkét opció ugyanabban a "Need help ..." linkben van. Ma nekem 9 kódot karmoltak be chaten keresztül. De most már offline van a support.
Konspiráció. : Mióta rendberakták a goldspammer dolgot azóta "bugos" az sms beírós oldal. Kissé átlátszó trükk. De ha csak így lehet sms coin csítet megszüntetni, akkor Ámen. És végre Hefei is tiszta. =) -
#11484 15 perc alatt megoldódott, utalták a coint.
Grabowsky hívta fel a figyelmem a Coin vásárlásos oldalon alul a "Chat" ikon használatát. Rámentem, 7 perc alatt írt nekem valaki és kérte az adatokat. Rá 8 percre megvotl a coin kb :) -
unusual #11483 Velem is ez van most. :) De mit is várhatnék..... ;) -
#11482 Már adtak tippet, hasonlót a tiedhez, de én inkább Chaten próbálok velük beszélni, állítólag úgy 5 perc amíg odaadják, csak az operátorra kell várni egy keveset, remélem sikerül, és köszi a válaszod. -
#11481 Nekem is volt ilyen gondom múlt héten. Ahol beírod a kódot ott meg van adva egy e-mail cím. Oda írd le a problémádat minden adattal. Én egy napin belül megkaptam a coinsokat. -
#11480 Üdv!
Vettem 6 SMSm kódot, 2őt beírtam de mind2 azt írta hogy 0 coint kaptam, ez meg mi a fene?
Írtam PMet fórumon Hermitnek, Smokenak meg Wardanak, és remélem segítenek, de ti tudtok erről valamit? :S -
unusual #11479 70% off van ha érdekel valakit. ;) -
#11478 sry a dupla postért,de SG-n ügye még mindig nincs javítás...
"a legjobb lehetőséget"*
"olvasod-e"*
Fáradt is vagyok és vak is...sry még1x -
#11477 Six...a legjobb ingame pénzszerzésre acclaim nyújtja kb évente 2-3x nyalieventekkel vagy bénázás miatti ingyen IMes cuccal.Ezzel max időt vesztesz,de pénzt egy fillért se.
Sun,Te tudod.Gondoltam előre szólok,hogy ne csinálj megint nagy baromságot.
Oki nemtom olvasok-e SG-t,ha kéne a kis "segítség" fegyóval szólj!(Ha valaki ingame emlékeztetné azt megköszönném.) -
#11476 Mhhh
Ki mondta neked azt, hogy a limit az amiatt van, hogy nincs több pénzem?
-
Sixtail #11475 Jah, vigyázz a scammerekkel! Ezek még a non-slotted decot is lenyúlják, aztán majd sírhatsz mint én. :D
Made, nem tartom éppen a legtisztességesebb módszernek a tied, de abban egyetértünk, hogy a leghatásosabb ingame pénzhez jutás a gold-spammerek felé mutat manapság. Elég szomorú. -
#11474 jah de ps en nem tudnék grindelni ez a baj. -
#11473 Brutál -
#11472 Ha már a biznisznél tartunk... Mennyit ér egy JS mostanság? És esetleg ad-e el vki 4-et, vagy 4 slotos bot male deco-t? (ja, az árnál vegyétek figyelembe, hogy nekem nincs sok k k k-m a spammerektől, köszi xD )
Ja szkemmerek ne írjatok.. tök drága egy clan deco >.< -
Lory87 #11471 MadeInHell ha te 1 karakterrel játszodtál volna amióta játszól , már fél éve PS lennél :P :) -
#11470 Kösz elfogadom a meghívást BoT nukerrel tolom kegyetlen oc2Majd rád whisperelek. -
#11469 Á jessz, veri nájsz! : ))))
Most akkor vissza a gyökerekhez vagy vissza a GYÖKEREK-hez?
Ha esetleg nem bandless-ben tolod, szólj nálunk mindig van helyed!
Szép napot -
#11468 sokan vesznek spammertől lóvét,gondoljatok bele milyen árak vannak 4 k k k egy fegyóért.Én is vettem spammertől kb 2200 huf ért 1.2kkk-t jobban megéri mint sms t.A spammereknek nem érdekük hogy átverjenek mert akkór nem vesz senki tőlük,amugy meg másik accal kell felvenni a lóvét mert úgy tudom hackelik az xp cardot majd azt adják el és aztán veheted tőlük kp ra a kk t.De szerintem acclaim mozgatja a spammereket mert ez neki + lóvé.Ha akarsz +600 def setet meg jó fegyót az kijön kb 9 ezer forintból ha sms eket nyomatsz akkór kb 100 ezer forintból :-).Érdekes gondolom nektek is feltűnt hogy 1-2 embernek hm-lm 3 hét ha 24/7 be nyomna card nélkűl menne vagy 4 szintet nem 12 őt.Jah még valami átjöttem a sötét oldalra mert eléggé sötét vagyok én is :-) akit érdekel shao nuker gl3 meg wu wari ec 7 acc + regis email cím az írjon privit természetesen nem ingyen hanem kk ért -
Sixtail #11467 Wow 70kkt adsz 265 coinért? Nem vagy semmi. :D
Amúgy nem mindegy, hogy xp kártya vagy scale.
1 scale 1300 coin (?), 3000 coinból csak 2 és fél jönne ki, ami max 100kk ingame gold lenne (mert ugye fél scalet nem adhatsz el :D).
Legalábbis ahogy láttam, a scalek még mindig 50kk körül vannak max.
Aki pedig xp kártyát vesz 12kkért/drb, az nagyon sejthiányos, agysejthiányos. :D
Persze ez csak az én véleményem. :P -
unusual #11466 Ha nem változik pár dolog,illetve rendeződik,akkor én AION-ozni fogok. További minden jót. -
#11465 Egyszerű...nem kell rendelni tőlük,hanem keresni kell valami biztos pénzforrást.Minden szinten van,csak meg kell találni.
Sun most szólok,ha minden pénzed coin-ra költöd az nem csak nagy baromság,de a következő leállásod oka is lesz...Maradj nyugton csöpp seggeden és gyarapodj tovább szintben és lóvéban is!
Free utólagos elnézésedet kérem,pöttyet huzatos az agyam,ezért sokszor sok dolgot elfelejtek.Természetesen tervben volt,hogy kérdezősködök FS-ben csak nem jutottam el a kivitelezésig.
(Nem mintha akárkit is érdekelne és kicsit off is...most próbáljuk RAN Online-t Csápival,ha bejön akkor azt toljuk.) -
Lawless #11464 yunk szerintem az ingame spammolokra gondolt akik hf-ben irogatjak h pl 10dollarert adnak 100met :D:D:D mondjuk ez eleg kockazatos vetel mert vagy adjak vagy nem...habar ez acclaimnal is igy van :D:D:D -
#11463 Nem muszály sokat adni! Ha valaki csak 1-2őt szeretne, az is nyugodtan írjon!
További szép napot! -
#11462 1 sms-ért 265 coint kapsz!
1 sms ha midnen igaz 480Ft-ba kerül!
Erről jut eszembe.Aki Bardo-n játszik, és ingamepénz szerzésért szeretne sms-t küldeni(XP kártyát venni, majd eladni.Vagy scale-t, mindegy), az lépjen velem kapcsolatba!
legjobb esetben(most 40% off van), vesz mondjuk 50 XP kártyát 3000 coinért(12 sms), és eladja őket LEGJOBB esetben 15kk/db-ja(már sokan árulnak 12-13kk ea is). az 750kk(3000 coinból)
Én fizetek 1 sms-ért akkor mondjuk 70kk/each, vagyis 12 sms-ért 840kk!!(máris +100kk haszon)!
Na mind1, hagyjuk a számolgatást! Az a lényeg, hogy :
WTB sms Codes 70kk each!(limit az kb 25 db)!!
Akit érdekel a dolog, írjon 1 pm-et msn címmel 1ütt!
-
szabi34 #11461 Dialosa te melyik szerveren nyomod aiont?
Ja és milyen karival?:)
-
#11460 Akkor miként tudok goldot szerezni ha smsseln ne, lehet?
Bár én úgy hallottam ,hogy valaki smssel vett goldot...
aki többet tud erről,vagy már vett goldot az irja le ,hogyan lehet beszerezni.
és mi az ára.
thx
-
unusual #11459 sms-el max coin-t lehet venni! -
#11458 Valaki meg tudná mondani hogyan zajlik smses gold vásárlás az acclaimnál?
meg,hogy milyen csomagok vannak.
ide irjátok le pls!nem tudok linkeket megnézni mert csak sg-t adja be az itteni net.
köszönöm
-skr- -
Sixtail #11457 Igen Pícs, bonyolultabb lesz mint a hit vagy miss, ezért is tetszik. :)
Ahogy látom leszünk egy páran benne ha lesz angol/EU verzió. :D
Na de vissza 9dbe.
Dóz, megnéztem megint az össz accountot a SS of green jade könyvért és kiderült, hogy a listámat frissítenem kellett volna mikor leléptem. :D
Szóval van SS of Green Jade könyvem ch11re is.
Ma még töltögetek, úgyhogy el lehet érni játékban is délután. -
Dialosa #11456 Sziasztok!
Látom, megy az új játékok off topic, szóval én is beszállnék.
Akit érdekel, annak küldök Aion trial hozzáférést. Tusy nak már írtam régebben priviben, de rám sem bagózik!
Egyébként szép ez a C9, de had ne mondjak véleményt!
Jó játékot! -
unusual #11455 Én egyenlőre úgy tudom,hogy free lesz,de ez elég távlati dolog,majd kiderül. -
#11454 WTB 1 tear& 2 scales! ><
Ha valaki bizniszel ezekkel, az írjon!
köszi -
#11453 Picit utna jártam, illetve megnéztem 1-2 videót és ezeket a kombókat illetve támadásokat betűkombinációkkal érik el, mint annó a mortal kombatba. PL: láttam videót ami mutatta melyik betűsor mit csinál és ilyenek voltak hogy S F S + S S és ez ütött vágott a 2 darab S meg a hátragurulást hajtotta végre. Na így azért bonyolultabb lenne a PvP annál, hogy megnyomom a stun nuke gombot és várom hogy hit vagy miss :P -
#11452 Unusual lenyűgözött ez a játék, amint lesz angol verzió, még ha tört is de kipróbálom, hihetetlenül jó grafika és végre nem click2move mint 9dragons.
UI: Nem tudod hogy fizetős lesz-e?
-
#11451 Ha jobban megnézed videot látod hogy sámán lödöz mint a nuker de az assasin ami nem wari:) az elugrik a skill elöl és nemsebzi le szoval mégse egész ojan mint BP n a pvp:P -
#11450 Hát köszi a videókat...
Shaman eléggé bejövős, wari annyira nem hunter még csak csak de maradjunk inkább a shaman-nál...
Ha lesz englishul, tényleg megérné kiprobálni :D
Raven a te videod is jo, bár itt is mintha egy wari/nuker küzdelmet látnék bp, bár hozzáteszem ez mintha kiegyensulyozotabb lett volna :D
És végezetül rem mindenki halálra grindelte magát a 7végén és lvl1000 lett^^
Szép estét, pápá
-
#11449 Csak jelentkeznék a 9D szökevények ligába
És itt van 1 pvp video is:
http://www.youtube.com/watch?v=sFiNX9pvTww
nagyon tetszik a pvp rendszer végre nem az az egymás elé állos és addig ütjük egymást amig valaki meg nem hal hanem a játékos tapasztalatán is mulik ki nyeri a harcot. Remélem hamar játszhatunk addig is Allods ftw (kedden indul az OB ha érdekel valakit) -
#11448 Némítsd a hangot 2-3 percre...jobb megoldás sajna nincs.
Vagy hallgathatsz párhuzamosan más zenét is,de az se tökéletes megoldás. -
#11447 Hogy a kárikittyomba lehet kikapcsolni a bejelentkező hangot?
már annyira idegesít,hogy nagyon... -.- -
#11446 nem rossz-nem rossz...Ami hirtelen megtetszett,az az,hogy egy warri kb alap skillekkel egyedül végigvitt egy dungeont
Ha lesz US/EU verzió átvonulhatnánk és csinálhatnánk egy ally-t "9D szökevények" néven