9dragons
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az lenne a problémám hogy mit kell csinálni hogy eltünjön játék közbe a parancs fálj hiba üzenet letöltötem flah playert és nem müködöt ezzel se kérem segítsetek!!!<#duma>#duma><#duma>#duma>
Én sose javulok meg<#nyes>#nyes>most épp romozok 42/38 wari knight de valoszinü megfogom unni és megyek rohangálni meg ismét 9d mert ezt nemlehet végleg itthagyni<#law>#law>addigis jo gamelést kivánok mindenkinek gl hf
Hollo
A drog rossz,értem?<#ejnye1>#ejnye1>
DrGenya
TAO BoT Warr
Te nyilván nem emlékszel erre, hiszen azt hitted álmodsz.
Viszont ha jobban belegondolsz, ez mindent megmagyaráz. <#nyes>#nyes>
\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"
Kellemes Húsvéti ünnepeket!(bár már mindjárt vége) 😊
Ja és Doki, a Blade&Soul is jó gém lesz,de az Aion sem lesz rossz azért <#wink>#wink>
...9D,BoI,WoT,BFP4F,NFSW,WF...
Live: DoZeR 982
Jó szorakozást
DrGenya
Na és persze jó játékot! <#nyes>#nyes>
Fõnök, Neked meg <#worship>#worship>
Free apó tõled meg nem szép hogy holmi aijont reklámozol itt mikor tudjuk hogy a Blade&Soul sokkal jobb lesz XD <#worship>#worship>
Végül is meg mindegy mert elõbb utóbb úgyis összefutok veletek valahol,valamelyik bugos npc elõtt,addig meg mindenki azzal tölti el idejét ami a legkevésbé idegesíti/én pl rohangálok megint mert az jó a kis habtestemnek/
Viszont Ravent ha látja valaki zavarja el hozzám léci mert nem láttam már vagy 2 hete,kezdek aggódni hogy megjavult<#eplus2>#eplus2>
DrGenya
látom kötekedõs idõszak van, ezért elmagyarázom miért írtam egyáltalán ide:
tehát, a játékos ismerõseim kb 60% a még mindig ezt a "szart" (ha már 9D fórum) nyomja és szerintem mindenkit érdekel egy esetleges jónak mondható új MMO elérhetõsége
nyilván akit nem érdekel, nem nézi meg és többek közt ezért nem raktam képeket sem (MadeInHell)
ide tartozik még, hogy sokan, akik itt játszottunk hónapokig, évekig a mai napig visszajárunk ide és olvassuk a fórumot, én rájuk is gondoltam
azért köszönöm, hogy felvilágosítottatok, ismét okosabb vagy inkább bölcsebb? lettem
jó játékot mindenkinek
Ez még mindig 9D fórum...
Most néhány infó Acclaim jövõbeli elképzeléseirõl.
Most Szerdán egy nyílt beszélgetésen (Acclaim és Indy21) elhangzottakat fogok írni.
Májusban tesztjelleggel lekapcsolják a mindenki által szeretett AD bart.
Változtatni szeretnének a Prémium csomagok tartalmán. (valszeg bõvíteni a szolgáltatási listát)
Aukciós házak bevezetését tervezik. (vége az örökké online állapotnak 😊 )
Vagabondoknak egy saját klán.
És lassan érkeznek ADV klánok is.
Tömören ennyi.
Szó sincs ilyesmirõl, csak annyi az egész, hogy most van egy role, akármi diamond monk, fire demon stb 2nd rolenál elé kerül hogy Senior, utána lehet késõbb új skilleket tanulni, meg némelyik már meglévõt 10-es szint fölé fejleszteni.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
TAO BoT Warr
amikor van kis szabadidõtök, nézzetek át Aion fórumra
elindult a Kínai OB, sok magyar tolja, képeket ajánlom figyelmetekbe
üdv.
hehe régen is ilyen volt a szerver ,látom most is ilyen és nagy a valoszinüsége hogy ilyen is lesz ... Levélben küldok nekük egy atom bombát attol majd észheztérnek 😊))
bár engem nemzavar hisz már nemjátszom 😛 most jöttem haza melobol reggeltöl dolgozom és mellette lvl up-olok (edzés 6000-el) De sokszor jolesne leGrindelni pár Moobot és Noobot, de NEEEM mert akkor megint el kockulok heheEzt kötelező meghallgatni minden nap!!! Rammstein - Mein Herz Brennt
_El_Diablo_, Blod Demon, Bardo, Dark_Rebirth_of_Hungary league\'s master
Engem most ez nem vígasztal annyira, ugyérzem mint sokan mások szivesen loggolnék már és játszanék kicsit.
Gyökerek csak elrontják az ember örömét...
Kitartás
Apokalipszis - BOT warrior
There will be compensation on weekend 2xp event due to the login issue tommorow, that is 3xp for 2 hours instead of 2xp.
This applies on the servers which are affected.
Thanks
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Gondolom eszük ágába nincsen kompenzálni a jónépet.
Acclaim te kalap ***************************************************
Acclaim rulez!
TAO BoT Warr
TAO BoT Warr