9dragons

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hello Bello!!!!!

Én fejlödöm 6000-el ... de nem a 9Dragonsban 😛PP de nem is a számitogép elött valameik játékban ,hanem a munkahejen fejlesztem magam hogy minél jobb és gyorsabban beton lapokat tudjak önteni 😄DDD na és mellette gyurok vaze,hehe 😄DDDD
Bár néha jolesne legrindelni néhány moobot és noobot 9D ben, de NEEEM inkább azalatt az idö alatt eszem egy nagyot és joot 😄D persze a saját föztömböl!
Üdv néktek megyek most megyek csinálok valami vacsit 😊

Ezt kötelező meghallgatni minden nap!!! Rammstein - Mein Herz Brennt

P0Th3aD
Jóreggelt!!!!!

Meek melózni, juj de remek...csak gondoltam írok már vmit olyan kihalt fórum 😊))
Biztos mindenki fejlõdik 1000rel, na további szép napot!
Sziasztok

Apokalipszis - BOT warrior

ok megy neki köszi a segítséget!
LordTusy
Talán hülyeség,de régebben olvastam itt,hogy néhány játékosnál a hangkártya driver vagy egyéb hasonszõrû progi hiánya miatt nem indult a játék.

t3fun/Aika Online/Lenaria: Ryuuya (warlock) /készül?ben/ http://myanimelist.net/profile/Tusy

MadeInHell
Szerintem nemtudja lehúzni a patch eket.az optionsba a downloadnál válasza ki a WinInet downloader 1 et.

TAO BoT Warr

ToshiBá
Nekem már nem is kell hozzá"szólnom" ... Ennyi ökröt 1 helyen. XD<#worship><#banplz> Nem csodálnám, ha a srácnál most elpattanna az a bizonyos húr. <#violent>

Live: DoZeR 982

a francba elfelejtettem hozátenni....indítja a te,epítést <#felkialtas> a haverod biztos ezt játszotta be mert ebben mit akar építenni? házakat? az egy ablakkal odébb van 😄😄😄

Hello

Aquaman IS hyb,DrunkenGod IS nuker,ThePhoenix IS warrior,Lawless HI nuker

ahelyett h valami okosságot montál volna ökörséget bexélsz!😄😄😄<#banplz>
de az egéralátétes dologra szavazok 😄😄😄

Ennyi infora azt tudom mondani hogy ujj egér vagy ujj billentyüzet kell vagy lehet hogy a képernyö a ludas?? Á megvan ujj számitogép aszal kel neki és mennifog! de ujj egéralátéttel mert hanem ugyan ez a hiba fog jelentkezni 😛

indítja a te,epítést és akkor jön ki
Hi!

egy haverom feltette a játékott és amikor indítja ki ír valami errort mit lehet tenni hogy menjen????
Hello Bello!

600 Def cucc,2slotos 20% speed csuka,2 slotos 300dmg wb,2 sltos 80 Attack Rationgos sapi 😄 szerintem ez egész jo kis ruházat hehe

P0Th3aD
Szia(sztok)!

Hülyeséget nem akarok irni de sztem def ruci vagy 250es vagy 300as, 300as dmg wb és sapesz és cipõ az mansion. Ha még slotos is a mansion-od akkor királyság van...

ReszegKoldus
Def ruha a ck def miatt kell szerintem, a ruha setek közül se mindegy melyik, fõleg mert van ck-s és sima is, a szerintem mansiont el lehet felejteni kivéve a slotos cipõt pl. 😊

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

csak megkerdeznem a nagyobbaktol h a warriornak mi a jobb felallas?
1) 2nd role ruha egész set az mind1 hogy EC6,CS6,GL6!
2) def ruha 250def felso,also +300dmg wb
3) mansion ruha +300dmg wb

mert azt montak nekem h warrinak nemkell a def ruha amit érdekesnek talállok! alig várom h már full magyar legyen a game 😄!
további szép napot mindenkinek

az old puch elveszik a quest után és amugy ez mit add ?

ReszegKoldus
http://phpbb.acclaim.com/9dragons/viewtopic.php?t=11155

Kulcsokat a mobok dobják RC-n.

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

helsoztok ezt a küldit csinálju kavalaki segiten hol vannak a kulcsok és stb aki ezt már megcsinálta?

ZzoleE
Nem rossz ez sem 😊
Gyorsan vki szóljon egy gm-nek, Peti egy hekker 😄

...9D,BoI,WoT,BFP4F,NFSW,WF...

hehe nekem tetszik a gyors munka is 😄 ha nokrol van szó de ez 9d 😄 adjuk meg Acclaimnek ami jár! Dozi...te nemtudtad? aki megheckelte a rafis cuccot annak simán belefér h a helyet is áthekkelte például 1000er férõhelyesre 😄😄😄 ! de nem valószinû! 😄😄😄 mindenesetre jól néz ki az a szám ami a dmg után van 😄 kicsit kevés és rovid! hi all

Peter55
Szép, mikre nem képes a PS 😊
Ilyet én is tudok csinálni 😄, ezt raktam össze gyorsan :
http://img4.imageshack.us/img4/2950/photoshop2copy.jpg

Yang/Peter55-HUN - FC10 HD Healer Yang/Peter55[HUN] - PS2 HD Hybrid

ReszegKoldus
Igen.
A +23-as bracer van a vietnámi szerverrõl, ami állítólag nem hack és nem photoshop.

ZzoleE
Szerintem ezt a képet margeman csinálta, hogy megmutassa milyen könnyû fotosoppolni 😊

ToshiBá

remélem látszani fog a kép...

ToshiBá
felhívnám a figyelmeteket a 2es számú képen látható +400 as iron ring sword mellett látható táskában a BE-k mennyiségére. 754 et lehet látni. Ha jól emlékszem 255 a limit mindenbõl, utána új csomagba kezdi rakni.... =)

ReszegKoldus
Valóban, már a hivatalos fórumon se látszik.
Mindegy is, azon csak egy +23-as bracer volt <#miaz>

hat az elsot meg se tudom nezni ugyhogy en hixek neki idaig 😄

ReszegKoldus
egy
kettõ
Az elsõre azt mondja a készítõje: "I no hack/no GM/no photoshop"
Hehehe

Szegények soha nem jártak, és soha nem is fognak jól járni ebben a játékban!!😊(természetesen Acclaimnál😄)

Jó játékot midnenkinek!

Geeforce
Nah megint a gazdagok járnak jól -_-

Eszközök-->Beállítások-->Adatvédelem-->Sütik megtekintése-->Összes süti törlése--->OK
Remélem tudtam segíteni. (btw ez Mozillára érvényes)

No bakker, micsoda akció... Miket ki nem találnak az acclamesek...
Látom a szerver még mindig a "legjobbak" között van, mást sem látok fórumokon, csak hogy eventkor elszáll a szerver...
Azért majd szóljatok, ha eltûnik az az idegesítõ reklámcsík, lehet akkor visszanézek nosztalgiázni. Hallom május körül lesz ez a felejthetetlen esemény.

Jó gamet mindenkinek!

\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"

Hol lehet törölni a cooki-k at?(bocs kezdõ vagyok)
ZzoleE
Na látom a pénzcsinálás az megy Acclaimnak 😊
jó vásárlást 😉

"BluFlash
Site Admin

Biggest Spender Promotion is Back!
To reward the players that help keep this game going, we will be rewarding the top 3 spenders this weekend with the prizes below.
1st Top Spender - Elemental Crown Wan Daye +10
2nd Top Spender - Elemental Crown Wan Daye +7
3rd Top Spender - Elemental Crown Wan Daye +7
n order to be the winner, you must have spent the most coins on items from April 17th (PST) to April 19th PST.
The coins must be spent and not just purchased from the website.
Coins earned from translations will count towards this promotion.
Winners will be posted on this thread the following week.
You must PM me which weapon you would like if you are the winner. (Sword, saber, wheels... etc.)
Please allow a week for item delivery depending on data availability.

BluFlash
Site Admin

This Saturday only, all Refinement Items will be 50% off.
You will be able to purchase all your Dragon Scales and Tears for 50% off the regular price.
Saturday, April 19th only."

ReszegKoldus
Nem sokkal volt más az a felállás akkor sem.

P0Th3aD
Bruhahaha....dejo hogy rám sem értem a lucky eventre, ahogy látom mindekinek eléggé "lucky" lett xD

balint neked üzenem hogy az a legyeszerûbb ha keresel egy magyar bandot, vagy itt esetleg leirod mien klán vagy és valami találka a játékban, mert ugy sokkal de sokkal könyebb. Live-ba kapod a segítséget stb stb...

Kitartás mindenkinek
Béke

Sziasztok valaki vállakozik arra h segít nekem?😊 msot gameltem elõször a gammel eléggé szép a graf de teljesen kezdõ vagyok😊 ha valaki lenne olyan kedves akkor pls nyomjon itt egy priv üzit.<#gonosz1> csak mondom nemleszek rátapadra csak néha segítséget kérek egy két alap dologban köszi elõre is😊 <#puszi>
MadeInHell
A ranglista márt nem azt mutatja ki kockul a legtöbbet hanem kinek van több pénze xp kard ra mert azelött kicsit más volt a felálás

TAO BoT Warr

Megy a game....
Gogo akinek van még kedve...

HUN_IMREX - PS HYB [Hungarian_Forces]

ZzoleE
Lagalább már írtak vmit a fórumon is.

"Acclaim Smoke
9D Admin

Hi Players,
Bardo is under maintenance. We are working on it.
Extra time will be given for event once the server is up."

hát pedig kell ha a menyaszonyod csak ilyenkor hagy játszani napi 2 órát akkor a dupla nagyon fényesen hangzik

MadeInHell
Semmi baj majd pénteken kapunk 3x eventet amibõl 2x lesz

TAO BoT Warr

ZzoleE
Na, amíg nincs szeró addig nézzétek meg ezt:
http://www.9d.freeonweb.com/e107_plugins/dragonstats_menu/ranking.php
9D ranking list, kukululu PS1(lvl 181) lett...

És óvatosan jegyzem meg, az RL4-et nem nagy gond pótolni...
nem kell ahoz dupla 😊
Csak azért gondolom...
mert Elsõnek az összes északi nép hullott ki😊
Sziasztok!
Szerintem ez spontán egy csomópont hiba ....
kitartás
akkor enyit ma az rl4röl gondolom nem fognak semiut se csinálni hogy be potolják az eventet

Geeforce
Ismét gratuláljunk drága édes egyetlen Acclaimnak!
Mennétek a vissza anyukátokba, ez még rosszabb, mint régen!

MadeInHell
Halál közeli állapotban voltam dc elött remélem ha bemegyek ott fekszek a fûbe:-(

TAO BoT Warr

Peter55
Valami hihetetlen, megint event közben nem jó a szerver. nem igaz hogy nem tudják már megcsinálni.

Yang/Peter55-HUN - FC10 HD Healer Yang/Peter55[HUN] - PS2 HD Hybrid

Nyugi nekem is most volt DC és egybõl errorcode! =)
Ari kis Aclaim....

HUN_IMREX - PS HYB [Hungarian_Forces]