21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
#11525 Ha kérsz segítséget akkor megmondják hogy mi a koordináta arrafelé, de a legrosszabb esetben is emlékezhetsz hogy a map meik részén vagy, mien feliratnál, mien mobok, fék esetleg vagy a mapon egy NPC, épület.
Ha meg eventen halsz meg lehet hogy fel is élesztenek.Sosem baj ha van egy healer vagy hyb a pt-ben. -
#11524 Grindre sztem 1k crit/slot.XP event nem hiszem,hogy befolyásolná a refit.Max akkor,ha crowded a server és erős a lag,de persze ez csak saját tapasztalat.
Bomb ez szarklém verzió.Mapeken kívül kb semmit se szabad a többi verzióra alapozni.70% offnál jobb IM event szerintem sose lesz...max az ajándékok,de az elvileg twitter-függő,stb.
Halál esetén mobok és a jellemző tereptárgyak alapján könnyű megmondani épp hol napozol.Ha semmi sincs körlötted,akkor jön hogy: "XY mob/hely előtt/után döglődök a semmi közepén..." -
BrightSky #11523 Az is egy megoldás.
bomb, vétkesek közt cinkos aki néma
Koreai verzióra merész dolog alapozni a várakozásokat, de nem lehetetlen. -
#11522 milyen cuccot érdemes hibrid fegyoba rakni grind céljából?
a másik hogy ugy tudom 5x alatt 50%esel többed lehet hogy nem törik ha plusszolod?!?! -
#11521 vagy kinézel magadnak egy jó kis koordinátát és igyekszel odaevickélni meghalni -
BrightSky #11520 Ha meghalsz nincs map. Chat van meg választhatsz hogyan akarsz újra élni. Vagy ez valami új? -
bomb1111 #11519 Csak megemlitem(bocs de nincs hosszú I m) ha netalán valakit kell rezzelni de nem tudja pontosan megmagyarázni a helyet ahol van,hasznos az X-Y koórdonata.A minimap megnyitásakor a map bal alsó sarkában irja az X-Y helyzetedet.Talán jó tudni.
Ami az acclaimot illeti : Ne siessetek Icy harcosok.Változni(nőni)fog az xp.A GT ket gyüjtsétek mert új Def es rucik lesznek.A fegyókba se pazaróljátok a Tears-eket meg a Scalest mert talán nem éri meg.De persze mindenki azt teszi amit akar.Jaaa és mégvalami:az a 70% os discount csak bemelegitő.Töbet nem mondok mert vannak itt okosabbak is mindt én de sajna hallgatnak mindt a szar a fűbe.
Tisztelet mindenkinek
Hátha megúszom ban nelkül. -
Flooor #11518 Igyekezzetek benn maradni ,mert terror cod van :( -
unusual #11517 Don't stop mindenkinek 4óra 5x ma + holnap! ;-) Go go all ;) -
unusual #11516 Nyugalom a hosszú élet ritka...... :-) -
#11515 Terror kód, hogy fulladnának meg -
#11514 Jah szia gyere vissza van faxa 3kkk ért def ruha meg 1-2 jó cucc. -
#11513 Szeva Petya...
Semmi kül, gift system, sok sok sok, kevés kevés kevés, bug bug bug, scam scam scam, event itt event ott, bug bug bug, scam scam scam...
Kb ennyi^^ Ha bővebben is érdekel toljad befelé az arcod!
písz -
#11512 Nincs kedvem vissza olvasni.:D
viszonylag "régen" voltam már, mi a helyzet erre felé?:) -
unusual #11511 Az egyik bug a sok közül. ;) -
#11510 na egy okos kérdés!az mitől van ,hogy amikor standolok és rá kis időre (mostanában egyre sürübben)eltünik a kiirás a fejem fölül és a kisablak helyett amibe a cuccaim vannak átváltoznak valaki más cuccára,mintha vásárolni akarnék... -
#11509 magamnakmis van deco,csak maradt coinom és mondom veszek valamit még 70% off van -
unusual #11508 Pedig már kezdtem reménykedni valami jobban! ;) -
Lawless #11507 yunk te jo eg mit csinaltal :D:D:D csak klan decot tudsz tradezni amit veszel felkesszen fucklaimtol azt nemlehet azt csak storagebe tudod max :D:D:D ui: a szerelem megy az agyadra inkabb magadnak csinalhattal volna es nemlenne gondod :D:D:D -
zsele1000 #11506 Cseréltetni tudod male decora. -
#11505 vettem egy decót valakinek de nem tudom tradelni:=/
így útólag kiderült.
már irtam a fuccklaimnak ,hogy hogy tudnám odaadni a meglepit az illetönek de irták hogy nem tudnak segíteni.
Most mit kezdjek egy női decoval mikor van 3shaolinom azon az accounton??:S
esetleg valami tipp hogy mit kellene nekik irni hogy átadják vagy csak visszakapjam a cointot?
thx
ui:ij -
#11504 GIFT system ON! Guidet majd postolja Fugen (mr. BanHammer mer egy állat lol).
De a tasiból másnak opciót verjétek ki buksitokból. A vásárlás pillanatában kell majd beírni acc ID-jét annak akinek akarod adni. Vagy valami ilyesmi. Lehet eljut inventoryba. De tasiból visszaút nincs. -
Szid #11503 gyüjtögessél addig:)
a 3/1000 min 42kk a 4/1000 min 100kk. Nekem ennyiert sikerült vennem.
más:
-
unusual #11502 Én úgy gondolom,hogy FC-n max 3/1k absorb fegyóba + 1/1k sapi elég simán,olyan CS-ig. -
xudolasi #11501 Warrior vagyok amugy. Köszi a válaszokat. :P -
Szid #11500 Azért ld végén a hajó körül már jólesik a warinak 4/1000 hp absorb.
csak activot es smasheket használva kibirja a fél órát is medi nélkül.
-
Sixtail #11499 Van még időd bőven.
HP absorbos fegyó szerintem elég CSn, LD végén és icyn sokat segít.
De addig megvagy nélküle is. És tessék szépen bánni a hyb/healerekkel, akkor tuti nem lesz gondod. :)
Btw warrior vagy nuker vagy? o.o -
#11498 IP-re kell (North sea..) addig nincs túl sok értelme, de az nem baj ha van egy 1/1k-s sapkád.. -
xudolasi #11497 Sziasztok. Nem olyan régen kezdtem a game-t,és olyan kérdésem lenne,hogy FD kell e már HP absorb,vagy hagyam a fenébe,és fejlődjek eventeken,és majd ráér később mondjuk FC-n csinálni 1 olyan fegyót? -
unusual #11496 Szerintem 12:00-ig,vagy amikor ránéznek a gm-ek,hogy még az van. ;) -
#11495 Meddig wan 70% os item bizé? -
#11494 Elég hozzá 4 JS, egyesével kell belerakni hefeiben a refiner mellett azt hiszem. -
Lawless #11493 en ugy olvastam h tradable szoval nemlattam ott idot yunk.
en meg annyit akarnak tudni ha akarok csinalni clan deco-t akor mi kell hozza es mennyi es persze hol kell ezt kombinalni! mert van 4 jade-m de gondolom elcsesztem mert kell hozza iron sep is! irjon valaki hozzaerto mert nagyon fontos meg ma tudnak olcson venni valakitol ingame :) ma ezzerrel arulnak mindent -
#11492 xp cardot ha veszek coinból az meddig tradelhető? -
Sixtail #11491 Aki szerint meg a PvP csak a H/PS játékosokat foglalja magába, az el van tévedve. :P
És nem mindenki remeg a coinért! o.O
Unu, csak így tovább, üdv a klubban! :) -
unusual #11490 Gondolom..... -
#11489 Semmi nincs, örülünk neki :D -
unusual #11488 Akik nem csalnak,és nem használják ki a bugokat azok sírnak minden egyes ft-ért,mivel,hogy pénzből élek amit melóval keresek meg. Ennyi! Az meg,hogy most kicsit kevesebbet gamelek 9D-vel,és akkor mi van? -
#11487 Hát.... : ))
Én mondjuk ott szoktam lenni, de azért nincs kiegyenlítve a harc.
Tekintettel ezekre a vackokra, amik kb mindenből esnek, átstatoltam magamat pvp-re, ameddig nem jön új patch!
Azért egy jól felépített nuker simán lenyom, igaz azért tudok nekik meglepetést okozni és fájni is ha kell! :D
Amit meg a balance-ról mondtak, hogy beraknak itemeket a mall-ba, na arra kíváncsi leszel, de ez mind a jővő zenéje, azt még meg is kell élni!
Szép napot, és jó eventet majd mindenkinek! -
lolkaésbolka #11486 De ..... vagytok! Kicsit lejjebb mindenki másik game-val akart játszani, meg anyázott a játékra, most meg mindenki remeg a coinért
Amúgy aki meg a pvp balance miatt sirt, menjen BP-re PS nukerrel, PS warrior simán leveri. Tényleg érdekes a pvp balance.