21072
  • ReszegKoldus
    Ezen a képen semmi nem látszik, csak hogy egy barack vagy...
  • BarackHUN
    Ha belogolnál néha látnád a karim, és nem mondanád, hogy csak egy Barack vagyok, de linkelek egy képet, ajánlom figyelmedbe az Epimet (nem, nem a DMG miatt ezt a képet rakom) ^^.

• Peter55
    Na, látom acclame továbbra is hozza a formáját. Többek közt az ilyenek miatt kezdem unni őket, de valahogy már nem lep meg semmi tőlük:)... Bari, te meg még mindig csak egy barack vagy:D:D
  • BarackHUN
    Coin hackről tarthatnék neked kiselőadást 1500 kiosztott xp kártya után (meg 50 qilin mirror 1 accountra múltkor), de nem teszem, és Zoli se egy hacker féle szóval nem kell vádaskodnod :)
    [Peach]voltam.
  • ZzoleE
    már minden megvolt, van 3 ps karim gold cappel, 100x 255 be-vel, stb...
  • zsele1000
    Nem lol, hanem egyszerű kis progihasználat. A progival nem lesz refizve a fegyó, csak te látod úgy mintha az lenne. Zole mi lesz a következő? Speed, gold, coin vagy lvl hack?
  • unusual
    Na ez lol!!!!! :P
  • ZzoleE
    Más téma..
    refiztem már párat... :P

http://imagerz.com/QENOXktvAwINXlIbGAVR

http://imagerz.com/QENOXktvAwINXlIbQAVR

http://imagerz.com/QENOXktvAwINXlIbQwVR

(joke ofc, és titok :)))
  • BarackHUN
    Jó jó, csak enyhén utaltam rá hogy én vagyok az, ofc más accountról raktam fel, nehogymá :D
    Na estig off, addig se exploitolok 1-2 ezer xp kártyát.
    Habár acclame értékelhetné, hogy a kiosztott 1k ból csak 500at utaltam magamnak, 500at meg kiosztottam a ligának, nem sok ember tette volna ezt már csak a lebukás miatt se :D
    Adhatnának kárpótlásnak egy scalet vagy valami... :P
  • Sixtail
    Whoops, nem szóltam, már látom. :D

Tényleg feltünően hasonlít a karakteredre, egy nagy fekete firka rofl. :D
  • Sixtail
    Lolz, mikor mikor? :D
    Nem akarok lemaradni róla. :D
  • BarackHUN
    Az igaz, ja, egy bizonyos pokahontas20 postolni fog acclame fórumra az XP cardos szekcióba egy képet az inventoryjáról, és feltűnően hasonlít a karakteremre habár név nélküli a kép.
    Javaslom megtekinti az első 2 slotot (csak az látszik :PP)
    Menj röhögni egyet te is Z :D
  • ZzoleE
    Nyugi Pícs, ezért nem fogunk ban-t kapni. Ha mégis akkor sem Te vagy a hibás, hanem akláma, amiért ilyen hülyék, és nem értenek semmihez... és ezt csinálják már hány éve... omg...
    na mind1 legalább volt egy jó esténk ingém :)
  • BarackHUN
    Még annyit, ha BÁRKIT megkeres acclaim, vagy bannolja vagy akármi, AZONNAL fogja rám!
    Megmondjátok nekik, hogy én [Peach] (acc: saipo ami) kértem el a TI account neveteket, gift miatt, de TI nem tudtátok, hogy bármilyen bugot/exploitot jelent ez, én úgy is ezt fogom nekik mondani, semmi értelme engem védeni ha gond van. Csak ennyit akartam.
  • BarackHUN
    Nem, az a szánalmas hogy IM bugot 30 perc kijavítani PQ bugot meg 2 hét ++.
    Ez a szánalmas...
  • Sixtail
    Lol Pícs, remélem nekem nem küldtél haha.
    Btw elég szánalmas, hogy bannal fenyegetőznek a saját hibájuk miatt. -.-
  • ZzoleE
    LOOOL!Eszem megáll... Azért mert ilyen bénák és tele van buggal a gém, megint csak a ban megy, ahelyett hogy megcsinálnának végre vmit rendesen...na mind1... Bari azért jó volt xD

U.I: nincs card, nincs grind :/
  • MadeInHell
    Busido! Azért mert 10 lm h nuker átmegy white ra pk zni ne húzd fel magad.Folyamat ott vannak,de semmi gond lasan 6 évesek lesznek és suli meg talán evolet is talál melót meg a többiek 2-3 év után.Én se nyomom 9d t megvárom míg lesz valami változás a játékba mert ez így szar és unalmas.Sokan írkáltataok kéne másik mmorpg szerintem egyáltalán nem kéne nyomni ilyen hülyeségekkel mert minden arról szól vegyél coin t meg mittudomén,régebbiek emlékeznek rá 9d nem vólt mindig ilyen most lasan azért is kell venned coint hogy belépj.Szabadidőmben age of pirates 2 vel nyomom ajánlom mindenkinek.
  • BrightSky
    Legalább volt egy jó napotok.
  • P0Th3aD
    Bari...ülsz?!?!?!? : )))))

• BarackHUN
    Igen! Ma olvastam és akinek FSbe küldtem már írtam PIGEONGRAMOT!
    Akinek küldtem XP KÁRTYÁT PÉNTEKIG Tegye az 1. táskája 1-2-3 slotjába!!!
    Kérlek tegyétek meg! Nem akarom hogy bannoljanak titetek miattam!!!
    Aki KAPOTT tőlem xp kártyát, akár 5 darabot is tegye a táskája 1.-2.-3. (ha 255 van akkor az 1., ha több akkor 1.-2. stb.) slotjába!!!!
  • ReszegKoldus
    Végre valami örömhír.
  • ToshiBá
    Bari, és mindneki!!! Aki kivett xp kártyát ingyen Szerdán az item mallból, az sürgősen rakja be mindet a táskájába, és tegye egybe őket az 1-2-3 slotba (első táskába)!!! Ellenkező esetben Permanens BANN! 108 embert érint. Bari! Megemlíti Hermit az 500 kártyás megmozdulásodat...

9D Hermit

9D Admin

Posted: Wed Mar 03, 2010 2:37 pm

Warriors,

An interesting event has just occurred, and needs to be rectified. It holds several lessons in Human nature for us.

We were testing an upcoming special event in which we would be gifting 1 free set of Experience Bonus Cards (5) to all who dwell in The Land, when an accident occurred.

The test went live and the normal restrictions for 1 Item per player were bugged.

This event lasted approximately 35 minutes. During this time, many players (108 to be exact) became aware of the bug and exploited it by gifting XP Cards to both themselves and other accounts. Now, this is a clear violation of our rules, and is a permanent ban offence. I have no doubt the players who exploited the bug were 100% aware that what they were doing was a wrongful act; though I also have little doubt that some of you will argue here that somehow Acclaim's mistake entitled you to 500 free XP Cards. I assure you, it does not. And it certainly would not be fair to all the rest of the players if we allowed you to keep them.

We understand that it is Human Nature to take what you can for free, and we do not wish to permanently ban any players if it can be avoided. So as to guilt, let's categorize this as a wrongful impulse, and we shall give those who followed through on that impulse a chance to redeem themselves.

We discussed the issue at Acclaim and reviewed many options, including a rollback (but we felt that would harm too many innocent players), and an instant ban on all offenders... but then we chose what we feel is the fair middle ground...

So, we know who you are. We know where the Cards went. And we are prepared to ban both the account which purchased the XP Cards, and the account which received them.

If you do not wish to be banned, you should acknowledge a change of heart and simply return the cards, or pay for them.

Here's how:

1. Move your XP cards from your purchase inventory, and place all the XP cards stacked in the first two or three slots of your Main Character.

2. The GMs will be checking the list and removing the exact number of XP Cards from your character on Friday, March 5th at 6:30 PM PST.

3. To those who surrender all of the Cards in this orderly fashion, full Amnesty will be granted. We will treat this as a simple mistake.

4. For those who do not surrender all their cards in this fashion, your accounts will unfortunately be banned.

This is a big Land and many things can and will go haywire from time to time. It is how we deal with the aftereffects that matters most.

LINK!!!

Mégyegyszer! MINDENKI AKI AJÁNDÉKOZOTT, ÉS AKIK KAPTAK!!! MINDENKI!!!
  • bushido90
    Sziasztok!

Sokak örömére (egy időre legalábbis) búcsúzok a 9D-től. Kicsit fárasztóak már a feketék BP-n más értelmet meg nem látok a játékban. Esetleg majd a healerem viszem. A nukert stand karivá minősítem.

Sok sikert és kitartást mindenkinek, kivéve, akinek nem! ;-)

• P0Th3aD
    Zn!

Probáljon meg levelezni a jóképességű akklámával, hátha összeszülnek vmit a végén!

Amúgy...Csani te a saját postjaidra válaszolsz?! : ))))

Béke
  • Csani22
    Úgy áll a helyzet, hogy bannolták, mivel jogtalan tranzakciót történt. A csak baj az, hogy ő nem csinált ilyesmit. Lehetséges, hogy feltörték az accját és esetleg valaki más csinált rajta ilyesmit. De teljes tanácstalanok vagyunk mit kéne csinálni.
  • LordTusy
    Néha duplán utalják a coinokat.Ha ezt nem veszed észre és elköltöd,akkor utólag kérik számon rajtad,azaz minuszba viszik az egyenleged.Szerencsére velem még a fordítós időszakban történt és egy fillérembe se került a dolog javítása.

IM áremelkedésekre mit mondjak?Premmyboyok 70% meg 50% off sale alatt egy évre betankoltak...

Maki pillanatnyilag nem játszom semmivel.(Animézek,252 befejezett animénél járok.Akit érdekel kukk ide vagy ide.)
  • Sixtail
    Semmi extra nem kell.
    Nem árt bejelölni a "Futtatás rendszergazdaként" opciót, de ezenkívül semmi más nem kell.
  • Jani79
    Sziasztok!!
    Win7 alatt kell valami extra, hogy fusson a játék vagy megy simán azzal a verzióval amivel XP alatt is. Elöre is köszi

• Sixtail
    Jahh, btw Terrorkód van megint. :)
  • Sixtail
    Uhh, akkor próbálja kikérni tőlük a "transaction history"-t, mert így azok a gyökér fukari acclaimesek is csak mutogatnak bizonyíték nélkül.
    Mindenesetre ne hagyja annyiban a dolgot.
  • Csani22
    Ne tud ott se belépni. Sehol nem lehet így belépni az accjával.
    A -4k coinsot pedig ő sem érti, sőt megkockáztatom acclaim se,
    de azt írták
  • Sixtail
    Nekem van egy:
    Spammolja Hermitet a fórumon PMekkel, pontos leírással a problémával. Ez általában beválik.
    De most nem azért, de hogy a fenébe mehet valaki -4k coinba? o.O
    Sztem nézze meg a "Transaction History"-ját a főoldalon "My Account" opció alatt. Talán onnan megtudja miért van mínuszban.
  • Csani22
    Szeretnék segítséget kérni és megkérdezni járt-e valaki hasonló képen.
    Egyik barátom nem tud belépni már több mint 1 hete. A következőt írja ki neki mikor be akar lépni: The account is currently restricted from logging in.
    Mondtam hogy nekem akkor volt ilyen mikor mínuszba ment a coinsom. Írt e-maileket és neki is írták hogy -4011 coinsa van. Azt nem tudja miért, és hiába írt nekik többször is nem hajlandók megnyitna az accját hogy kifizesse. Mellesleg megkérdezték tőle miért ír ennyi e-mailt és nem csinálnak semmit.

Akinek van bármilyen ötlete segítsen. Fontos lenne.
  • unusual
    Érdekes történések.....
  • ToshiBá
    Jah. Item Mall rulez. Olvastátok esetleg ezt? :

9D Hermit

9D Admin

Posted: 28 Feb 2010 20:51

Warriors,

This is fair notice that once Tibet has been implemented (and certain Items meant to re-balance the game, which shall be available as in-game drops as well as Item Mall purchases) certain Items in the mall will have their prices permanently raised. For example, Korean Ginseng will likely undergo a price raise, as well as Experience Bonus Cards. These and other Items were initially incorrectly priced; however Acclaim left the mis-priced Items as they were, and we did not feel it fare to raise them whilst we kept you waiting for Tibet. Fair warning in case you wish to stock up before the price hike in March.

Google Translator FTW verzióban . (übermagyarul)
  • Sixtail
    Lol makiii, ez szép volt! :D
  • makiii
    Jah igen és a refit befolyásolja az event :DDD
    Mert hefei olyankor nincs tele :DD
  • makiii
    sőőőt ne pm ide leis ííírom :D:P
    aki az első azé azt csááá :O :D
    Acc: devilgabe
    PW: piccolo

Sok szerencséét. :O
    UI: nyugodtan változtass meg mindent :DDDD(1.e-mail 2. pw :DDD)
  • makiii
    Nah akkor..
    Nem vagyok ebbe jó de megpróbálom ..
    Nah szal abbahagytam a 9d-t ha vkinek kell ingyen 300def set meg gb11 healer Az PMPM MEEEEE :D
    öööö..
    ja igen :D
    Tusy te most mivel tolod? :DD
    lehet megkukkantom :P :D
    nah ennyi csőőő alllll :DDD
    GO FS :P :D