9dragons
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszi az összes magyar nevében is. Ebbõl látszik mien primitív is vagy, egybõl ítélkezel! Hozzáteszem jogtalanul mivel össze-vissza írsz, amit az ember nem gyõz kihámozni, így nem is tud senki segíteni!
Ha meg nem teszik amit itt látsz akkor bõven el lehet tolni a szekeret pl 9D fórumra nem kell itt rontani a levegõt!
Ott találsz magadnak annyi "nemsegfej" embert hogy a végén elveszel közöttük!!!!
Magam nevében én kedvelem az összes "segfej" magyart illetve azokat is akik nem magyarok de keresik az ien "segfejek" társaságát mint mi!
Szebb napot, pápá <#hehe>#hehe>
Apokalipszis - BOT warrior
Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer
Genie - A spirit believed by Muslims to inhabit the earth and influence mankind by appearing in the form of humans or animals.
"Genie" is a name that signifies or is derived from: "to be well born", "good", "well", "to be born".
<#banplz>#banplz>
Live: DoZeR 982
További szép napot!^_^
Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer
A többit Dózira hagyom
Szevasztok
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Arról van valami info hogy hogy áll a magyar fordítás?
Ha két slotos fegyót teszel be, ugyan úgy marad két slotos. Én két fegyót is csináltam így.(2 slotos cs pole --> 2 slotos fc pole, ill 2 slotos lm saber --> 2 slotos hm saber)...
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Szintet csökkenteni a groove cutterekkel lehet.
Site Admin
Posted: 05 May 2009 14:46
As a matter of fact, we are expanding. Check out our new languages that we have launched to invite more players to join your community.
I apologize for any misinformation that may have reached you. This was perpetuated by an ex-VGM, for whatever reason he felt it necessary. 9Dragons and its servers are not closing. In contrast, we are actually looking into launching a new server to accommodate the new European players. Also, as mentioned in our recent webinar, we recently received a commitment from Indy21 to create new maps and the advanced clans. Although the details have yet to be worked out, there is plenty more in store for 9Dragons.
Egy VGM (Venom) terjesztette ezt a pletykát. Blu threadja lockolva lett és töröltek minden postot. 1 a lényeg : VGM nek még amit kérdez se. Én kicsi kommentem. : Acclaim megválogathatná kikbõl csinál kit. Múltkor Asurán tömegmészárlás Hefeiben, most meg ez.
Remélem hogy csak kamu és tovább lehet "élvezni" a játék adta lehetõségeket, bugokat és egyébb finomságokat!
700 ember Bardon? ROFL! Csak Hefeiben több százan árulnak mindig...
Blu is megírta, szerintem nem kell ettõl aggódnotok, 9D még nem járja a végét.
Szóval nyugi, nem kell rögtön pánikot kelteni! :-)
\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"
http://phpbb.acclaim.com/9dragons/viewtopic.php?t=105291
TAO BoT Warr
- acclaim szerint indy gõzerõvel dolgozik a skillek megújításán (= egy kicsit nagyobbat fognak sebezni a skillek lol)
- lesznek új mapek és egy dungeon "soon", de természetesen semmit nem tudnak róla, miért is tudnának ugye...
- spammerek ellen börtön mapet találtak ki, 3szori figyelmeztetés után odaküldi õket a rendszer, de ebben az évben ne számítsatok rá lol
- eladható xp/drop card egy teszt, ha bejön akkor a többi cash item is eladható, vásárólható lesz (= a gazdagok még gazdagabbak lesznek, a szegények még szegényebbek...)
- ckdef itemrõl olyasmi volt, hogy azért nem rakták bele, mert akkor még erõsebbek lennének a nukerek vagy mi
- good karmáról "próbáltak" egyeztetni az indyvel, hogy jobb legyen, de eddig nem sikerült lol
- kérdezték hogy miért használtak fel régi animációkat az új skillekhez, de nem bírtak normális választ adni, mivel õk se tudnak semmit se...
- pvprõl: mivel a koreai rendszer se lett valami jó, ezért az indy egy újat csinál és ezért nem akarják belerakni az acclaimosba a mostani koreai rendszert, inkább hagyják olyan szarul, mint ahogy most van
- a mostani patch késett kb 1-2 hetet, a következõ patch máj. 14-e körül lenne, de mivel késésben vannak ezért nyugodtan adjatok hozzá 1-2 hetet...
http://youtu.be/4v8qae11_-M
Kiderül belõle hogy az acclaimosok szart se tudnak a saját projectjükrõl és hogy milyen nagy kommunikációs szakadék van az acclaim és az indy21 között...
http://youtu.be/4v8qae11_-M
t3fun/Aika Online/Lenaria: Ryuuya (warlock) /készül?ben/ http://myanimelist.net/profile/Tusy
Site Admin
Posted: 01 May 2009 21:46
...and.. this is why we don't give dates.
The patch that removes the ad bar will be ready when it is ready. I won't even give you a time frame for the community to twist into a "lie."
Szerintem egyértelmü.Csupán idõ kérdése.
Szevasztok
Mert ugye ugyvolt hogy leveszik de lehet az csak 'SOON' lesz 😄DD
az XP kártyák azok 1 darab 3kk? 1 darab 30 perc 2x XP ha jol emlexem ... az is valami. BB
Ezt kötelező meghallgatni minden nap!!! Rammstein - Mein Herz Brennt
ez eleg jo fegyver lehet foleg 30% critical ornamentel 😊
Aquaman IS hyb,DrunkenGod IS nuker,ThePhoenix IS warrior,Lawless HI nuker
9D Admin
Posted: 28 Apr 2009 08:30
Hi all,
Following are the updates of Patch 78
1. New weapon combining system.
Can add sockets to weapons using new item : Separator
A weapon can have up to 2 slots.
Can reduce weapon level requirement using new item : Groove Cutter (Store and Monster drop)
Refined Weapons cannot be used for combining. NPC and Wan Daye weapons cannot be combined.
The 'NEW' weapons and Blood Dragons weapons can be combined.
Weapon combining can be done from all Blacksmith NPCs. Weapon combination will always succeed.
Items combined with supplementary items cannot be further combined.
2. Item bonus/XP bonus card are now tradable
3. Cash outfit: options added(option: Critical rate increased by 10% , Movement speed increased by 10% , Damage increased by 50 , chi kung damage increased by 50)
4. Smithy in Jinan sales list changed(weapon for white clans)
5. Lighting Axe Collection fixed
6. German version Bug fix(client used to crash during teleporting)
7. Quest name fix ... Bandits at Xinnam Vilage (V) ->Bandits at Xinnam Vilage(Last)
8. New Cash Items
Mastery Reset Pill
Vault of Rising Dragon Passes
New deco - Golden Dragon Wardrobe (M)/Red Peony Wardrobe (F)
Ornament Detachment Tool
Have fun
Acid
pár hónap után visszatérek gamelni.Azt szeretném tudni hogy közületek van e olyan aki venni nekem acclaim coint egy "kis" játékpénzért. Szóval ennyi lenne: Irjatok pmben
400-ast FC4-en