9dragons

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

P0Th3aD
Bruhahaha...

Köszi az összes magyar nevében is. Ebbõl látszik mien primitív is vagy, egybõl ítélkezel! Hozzáteszem jogtalanul mivel össze-vissza írsz, amit az ember nem gyõz kihámozni, így nem is tud senki segíteni!

Ha meg nem teszik amit itt látsz akkor bõven el lehet tolni a szekeret pl 9D fórumra nem kell itt rontani a levegõt!
Ott találsz magadnak annyi "nemsegfej" embert hogy a végén elveszel közöttük!!!!

Magam nevében én kedvelem az összes "segfej" magyart illetve azokat is akik nem magyarok de keresik az ien "segfejek" társaságát mint mi!

Szebb napot, pápá <#hehe>

Apokalipszis - BOT warrior

igen a pontokat coinra de tök mindegy szeretem a magyarokat mindigis segfejek voltak kivétel pár embernek

De a 82-es hsz-edben azt írtad hogy beváltottad...de inkább hagyjuk😊

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

Egy kurd-angol szótár szerint a "cinoke":

Genie - A spirit believed by Muslims to inhabit the earth and influence mankind by appearing in the form of humans or animals.
"Genie" is a name that signifies or is derived from: "to be well born", "good", "well", "to be born".

szoa cssakk asszt akkarttam ellmóndani titeknek hóggy nekemnek ís volt forditásosos akklaimkojnszos góndlyaim.Min várókóztam hógy mekkaplyam a fáradalmazásosabbikk munkkáim eredmélyét.Naszoa besszéltem valakkivvel aminek a tanácsvára véggûl iss megiratkoztam azz akklajmosoknak hóggy a fórditásom maggyar-angol vót.Nahá képzejétek el hoggy víszairtak a alymok,és boccsánatot kérlleltek tölemtöl a késedelmeskedésejíkért ara hívataloszkodva hógy azzért késleltek merrt nem tútták miljen-miljen fórdittást csáltam,de míútán eszt tísztásztuk,rõktõn kûdíkk a kojnszajimat.uggyhógy ha tí ís igylyártok,nefélyetek mertt mekkaplyátok akojszokat csakk kel szóni nekíjek hógy mijenn nyrlbö mijen nyellvbe vót a fórditás.Nacsá,mejekk mert van egy oklevéltépekezésesi õsszelyõvetelem a nemzzetti kõnyvtárba.Éste Dózi nebõcsekeggy mert õsszevissza adtam a fejadatodat pappírcerúza nékû is és kílyõtt a végeredménny.Pónnt anyí.
<#banplz>
ToshiBá
Nem pubi! Én egy verbális sznob vagyok idõnként vulgáris megnyilvánulásokkal... Ezt add össze! XD Ha nem megy elsõre, akkor adj magadnak még 10-20 évet mire megérted. ^^

Live: DoZeR 982

dozer te egy cinoke vagy ha gondolod járj utána mit jellent

ToshiBá
Segélykérést szerettem volna de megtaláltam amit kellett. Most csak azt kell tisztáznom Acclaimmal mit is kéne törölnöm.

ToshiBá
No komment. Éppen a Magyar nyelvbe vetett hitemet temetem... XD

nem váltotam be hiba történt a accleaim már javitja de köszönöm a normálsi válaszokat

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

További szép napot!^_^

Hát gondolom azért tûnt el mert beváltottad...

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

Atyaságos Úristen<#falbav><#falbav><#falbav>
A többit Dózira hagyom
Szevasztok
hello valaki mondja el hogy az miért van hogy eddig forditotam kaptam érte egyszer 93 coint meg 2 odjára 104 coint ma végre ujbol elfogadtak pár forditásomat 85 coiné beváltotam és a réggi coinok eltütek és csak a 85 maratt 😞

ReszegKoldus
http://9dragons.acclaim.com/store/store.jsp

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

amugy a cash itemeket hol tom megvenni?a ruákra gondoltam valahol tanálkoztam velük de nem tom hol

Hali
Arról van valami info hogy hogy áll a magyar fordítás?

Egyenlõre separator csak egy slotot ad, lehet késõbb fog majd esni két slotos is. Nem enged betenni többet és csak egyszer lehet combine-olni.
Ha két slotos fegyót teszel be, ugyan úgy marad két slotos. Én két fegyót is csináltam így.(2 slotos cs pole --> 2 slotos fc pole, ill 2 slotos lm saber --> 2 slotos hm saber)...

ReszegKoldus
Csak olyanba lehet rakni ami New, vagy BD.

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

amugy a nugeteket miért ne mtom belerakni a fegyoba mindig faildete ir

seprator milyen gyakran esik? és hanyas lvltöl éri meg vadászni rá?

ToshiBá
Kell 1db Separator és 1db cutter. Nem elfelejteni! Ha van 1 1slotos fegyód és végignyomod a cuccost ugyanúgy 1 slotos marad. Nem lesz 2 slotja. (saját tapasztalat) Ha 2 slotos fegyót raksz be megszívod, mert 1 slotos lesz. A léyeg mindig 1db separator és 1 cutter kell. Nem tudom miért. Ha esik még 1 separator megnézem enged-e 2 õt berakni.

mert nekem a weaponösnél beraktam a fegyot a goovet de nem engedte a configet pedig zöld volt mind a kettö a comb meg a másik is

igen de a grovhoz kell az a izé is nem?

ReszegKoldus
Amit linkeltél azzal 1 slotot lehet csinálni a fegyverbe.
Szintet csökkenteni a groove cutterekkel lehet.

és csak avval az izével lehett elvini a szinteteket?

ToshiBá
BluFlash

Site Admin

Posted: 05 May 2009 14:46

As a matter of fact, we are expanding. Check out our new languages that we have launched to invite more players to join your community.

I apologize for any misinformation that may have reached you. This was perpetuated by an ex-VGM, for whatever reason he felt it necessary. 9Dragons and its servers are not closing. In contrast, we are actually looking into launching a new server to accommodate the new European players. Also, as mentioned in our recent webinar, we recently received a commitment from Indy21 to create new maps and the advanced clans. Although the details have yet to be worked out, there is plenty more in store for 9Dragons.

Egy VGM (Venom) terjesztette ezt a pletykát. Blu threadja lockolva lett és töröltek minden postot. 1 a lényeg : VGM nek még amit kérdez se. Én kicsi kommentem. : Acclaim megválogathatná kikbõl csinál kit. Múltkor Asurán tömegmészárlás Hefeiben, most meg ez.

Droppból esik és nem adható el.Nekem esett egy de át sem tudom tenni a másik karimra.

valaki megmondaná hogy ez hol szerezhetö be lehett valahol venni vagy cska dropp és menyi az ára ha dropbol esik?

P0Th3aD
Nem szeretnék pánikot kelteni csak azért aggódik az ember, meg sok roar is volt bardon, én sem szeretném hogy vége legyen hisz magam sõt sztem mindekinevében mondom, hogy nem ezért küzdöttem éveket hogy utána eltûnjön minden.

Remélem hogy csak kamu és tovább lehet "élvezni" a játék adta lehetõségeket, bugokat és egyébb finomságokat!

Ugyan már! Kamu az egész...
700 ember Bardon? ROFL! Csak Hefeiben több százan árulnak mindig...
Blu is megírta, szerintem nem kell ettõl aggódnotok, 9D még nem járja a végét.
Szóval nyugi, nem kell rögtön pánikot kelteni! :-)

\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"

P0Th3aD
Nos újabb remek hírek azoknak akik szeretik vagy még tán pénzt is invesztáltak ebbe a gémbe...
http://phpbb.acclaim.com/9dragons/viewtopic.php?t=105291

MadeInHell
mert acclaim zárja kapuit év végére.megérte az idõmet baszni idáig ezzel a szarral!

TAO BoT Warr

MadeInHell
nájsz tud valaki 1 jó mmot?

TAO BoT Warr

sherlock1
Amennyire emlékszem belõle:

- acclaim szerint indy gõzerõvel dolgozik a skillek megújításán (= egy kicsit nagyobbat fognak sebezni a skillek lol)
- lesznek új mapek és egy dungeon "soon", de természetesen semmit nem tudnak róla, miért is tudnának ugye...
- spammerek ellen börtön mapet találtak ki, 3szori figyelmeztetés után odaküldi õket a rendszer, de ebben az évben ne számítsatok rá lol
- eladható xp/drop card egy teszt, ha bejön akkor a többi cash item is eladható, vásárólható lesz (= a gazdagok még gazdagabbak lesznek, a szegények még szegényebbek...)
- ckdef itemrõl olyasmi volt, hogy azért nem rakták bele, mert akkor még erõsebbek lennének a nukerek vagy mi
- good karmáról "próbáltak" egyeztetni az indyvel, hogy jobb legyen, de eddig nem sikerült lol
- kérdezték hogy miért használtak fel régi animációkat az új skillekhez, de nem bírtak normális választ adni, mivel õk se tudnak semmit se...
- pvprõl: mivel a koreai rendszer se lett valami jó, ezért az indy egy újat csinál és ezért nem akarják belerakni az acclaimosba a mostani koreai rendszert, inkább hagyják olyan szarul, mint ahogy most van
- a mostani patch késett kb 1-2 hetet, a következõ patch máj. 14-e körül lenne, de mivel késésben vannak ezért nyugodtan adjatok hozzá 1-2 hetet...

http://youtu.be/4v8qae11_-M

ToshiBá
Elkezdtem meghallgatni. Ez tényleg szánalmas. Tesztelgessék anyukájuk idegrendszerét azt! A játékosokat kéne megkérdezni de nem egy kérdõívvel, hanem normális oda vissza párbeszéddel. Mondjuk a PvP annyira nem érdekelt eddig sem, a továbbhalgatástól meg elment a kedvem.

sherlock1
Szombati webinar: http://thehistorian.org/podcast/9Dragons%20Community%20Webinar%20May%202nd.mp3
Kiderül belõle hogy az acclaimosok szart se tudnak a saját projectjükrõl és hogy milyen nagy kommunikációs szakadék van az acclaim és az indy21 között...

http://youtu.be/4v8qae11_-M

LordTusy
annyira szánalmasak...képtelenek tartani a határidõket,ezért inkább már nem is mernek ígérni...<#gonosz3>

t3fun/Aika Online/Lenaria: Ryuuya (warlock) /készül?ben/ http://myanimelist.net/profile/Tusy

BluFlash

Site Admin

Posted: 01 May 2009 21:46

...and.. this is why we don't give dates.

The patch that removes the ad bar will be ready when it is ready. I won't even give you a time frame for the community to twist into a "lie."

Szerintem egyértelmü.Csupán idõ kérdése.
Szevasztok
lol leveszik a reklámcsíkot?? Lehet még akkor majd kicsit vissza megyek játszani majd😄

ReszegKoldus
Május van, igen...azt mondták áprilisban tradelhetõvé teszik az xp kártyákat. Ez megtörtént április 28-án. Ha azt mondták, hogy májusban leveszik a reklámcsíkot, nem igazán hinném, hogy rögtön az elsõ nap tennék meg.

Fiuk Lányok Május van,levették azt a fránya reklám csikot a gaméban?
Mert ugye ugyvolt hogy leveszik de lehet az csak 'SOON' lesz 😄DD
az XP kártyák azok 1 darab 3kk? 1 darab 30 perc 2x XP ha jol emlexem ... az is valami. BB

Ezt kötelező meghallgatni minden nap!!! Rammstein - Mein Herz Brennt

http://www.postimage.org/image.php?v=gx346cJ

ez eleg jo fegyver lehet foleg 30% critical ornamentel 😊

Aquaman IS hyb,DrunkenGod IS nuker,ThePhoenix IS warrior,Lawless HI nuker

nincs valakinek 2kk elado xp kártyája lécci vennék 2töt enyi az össz vagyonom plz valaki szánjol meg enyivel vok a játékban bardon nyomom

ToshiBá
Hermit buffot csekkoltam. Csak textbug. A 90 napos +25 öt ad a 30 napos +20 at.

ToshiBá

Lettek új ornamentek. Hermit bugos +25 allt ír de +20 at ad... =)
Kártya árak agyamentek. 2-3kk ért veszik/adják de a mohó majmok 9-10kk-t akarnak érte... (persze nem kapnak)

ToshiBá
Acclaim Acid

9D Admin

Posted: 28 Apr 2009 08:30

Hi all,

Following are the updates of Patch 78

1. New weapon combining system.

Can add sockets to weapons using new item : Separator
A weapon can have up to 2 slots.

Can reduce weapon level requirement using new item : Groove Cutter (Store and Monster drop)

Refined Weapons cannot be used for combining. NPC and Wan Daye weapons cannot be combined.
The 'NEW' weapons and Blood Dragons weapons can be combined.

Weapon combining can be done from all Blacksmith NPCs. Weapon combination will always succeed.
Items combined with supplementary items cannot be further combined.

2. Item bonus/XP bonus card are now tradable

3. Cash outfit: options added(option: Critical rate increased by 10% , Movement speed increased by 10% , Damage increased by 50 , chi kung damage increased by 50)

4. Smithy in Jinan sales list changed(weapon for white clans)

5. Lighting Axe Collection fixed

6. German version Bug fix(client used to crash during teleporting)

7. Quest name fix ... Bandits at Xinnam Vilage (V) ->Bandits at Xinnam Vilage(Last)

8. New Cash Items

Mastery Reset Pill

Vault of Rising Dragon Passes

New deco - Golden Dragon Wardrobe (M)/Red Peony Wardrobe (F)

Ornament Detachment Tool

Have fun
Acid

nyufnyuf... =)

sziasztok
pár hónap után visszatérek gamelni.Azt szeretném tudni hogy közületek van e olyan aki venni nekem acclaim coint egy "kis" játékpénzért. Szóval ennyi lenne: Irjatok pmben
ReszegKoldus
300-ast GB4-en
400-ast FC4-en

Geeforce
Sziasztok!

Valaki lenne olyan kedves, és elmesélné, mikortól lehet kiváltani a 300 ill. a 400 def-es ruhákat?

Nagyon köszi elõre is 😊