9dragons

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MadeInHell
Hali valaki tud vmit az új nuker def cap ról? mert hallottam több féle verziót pl:1500 lesz meg 2200 meg olyat is hogy max 150 base stre.jó volna tisztázni a nukerem miatt.kössz

TAO BoT Warr

ZzoleE
Õt már én is láttam, de nem, nem magyar, hanem japán.Hogy miért ez a neve, azt nem tom 😊

...9D,BoI,WoT,BFP4F,NFSW,WF...

ToshiBá

Na Õ ki lehet? O.o Magyar +10es axeval Japó 9d ben... Ha nem jön a kép a következõ postban bent lesz a link.

Live: DoZeR 982

ToshiBá
Asura sorsa kb ez. Legalábbis amíg nem rendezik a nukerek okozta morális válságot. =)

Ha meg minden igaz, akkor visszahozzák a "régi" invite friendset.
(vagy coint vagy IM cuccot szerezhetsz) De ez szigorúan pletyka. Ok?

sherlock1
Vicces, lezárták a fordítást. Most még kevesebben fognak játszani 9d-vel. Asura teljesen halott lesz.

http://youtu.be/4v8qae11_-M

ReszegKoldus
http://phpbb.acclaim.com/9dragons/viewtopic.php?t=105532
Olvasgass itt, nem is kell sokat csak pár hsz.
Igaz kép nincs ott, ami nem is baj, szerintem, aki ilyen kis felvágós az az ereit is felvagdoshatná nyugodtan <#nezze>

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Itt meg nem lehet Zoomolni><
Mind1, az a lényeg, hogy 5.6kkk-ja van Noob-nak, ami még úgy is rengeteg, hogy xp kártyák bejöttek tradeable-nek(bár, tényleg nem vagyok tisztában az árakkal most, de sztem ez akkor is atomdurva)

Egy másik képet, ha lehetne.^^ Mióta eladható az xp kártya, nagyon sok milliárdos lett. Akinek meg volt ingame pénze és nem akar vagy nem tud valódit költeni, az most ingame csóró. 😊 Nem tudom, hogy mennyire vagy tisztában a jelenlegi árakkal, de pl: 7%os dmg plate vagy Blood Bead of Earth ára darabonként 2k BE + 1kkk. Ezt az összeget sokan ki tudják fizetni. Hol van már az az idõ mikor megérte mansionbe - wtbe menni a ruhákért, és abból gazdagodni? Vagy GCbe menni a lvl5-ökért? ....
WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Noob szeginyem milyen csóró, ha vki ennél gazdagabb, ne szégyellje megosztani velünk!!

MadeInHell
így legyen zsele. erre a hero band duelre kiváncsi leszek.

TAO BoT Warr

Mind szép és jó de mikór az acclaimról van szó.......na szóval az elmélet és gyakorlat között tátongó szakadékról van szó,melyben sokan szegik nyakukat.Ebben meg különösképpen remekel az acclaim.Ettõl eltekintve kösz zsele 1000 hogy megosztottad velünk a legfrissebb infókat.Remélhetõleg amit Sárkányfõ mondott,nem csupán óhajok fölsorolása,hanem nagyon hamarosan mególdandó gondok lajstroma.

Szevasztok és egy jó hétvéget mindenkinek.
Még van reklámcsík! De tegnap beszéltem DragonHead-del és azt mondta, hogy következõ héten jön egy patch ami eltünteti. Ami nekem még tetszett abban amit mondott, az az, hogy az több item rakásolható lesz, úgy mint a BE. 'soon'. pl: elixek, manualok A másik. Mondtam neki a refi sikertelenségét. +8ig ment scale nélkül, aztán 5/5 és 5ször tört a +9be. Csak nézett nagyokat, nem akarta elhinni. Pedig nem wd-rõl van szó. Van egy opció Hefeiben, a Hero Band Duel. Na azt is megcsinálják. Epit fog adni.(Ultimate One) Az epi meg nem fog sokat adni 😄D. Be fogják vezetni a scale-tear trade-elhetõségét a sok scammer miatt. Ezek után kíváncsi leszek, hogy mi fog történni.
Fiuk még mindig van reklámcsik?

Ezt kötelező meghallgatni minden nap!!! Rammstein - Mein Herz Brennt

ToshiBá
Igen úgy szerettem volna, de SG már megint remekel... ,,I,,
Na akkor linkelek. =)
elsõ forma elõtt

második forma kezdése

nincs KG go med =)

Epirun sikerrel záródott ^^

Csak hogy tiszta legyen mim volt

KB ennyi. ^^ fak jú SG!! XD

MadeInHell
Sziasztok elészült a honlap amin dolgoztam 9Dragons remélem tetszeni fog és ha van kedvetek adjatok a honlapon egy nevet és felraklak titeket a magyarok közé. köszi

TAO BoT Warr

Háj!
DOZER másold be inkább a kép cimét igy pl: www.mittudomén.hu
és akkor müxik aszem , de ha mégsem akkor 'mittudomén.hu' probáld meg igy . De szentem ezt te is tudod 😛 csak gondolom ugy akarod betenne hogy lássuk SG-n is 😄

Ezt kötelező meghallgatni minden nap!!! Rammstein - Mein Herz Brennt

ToshiBá
[/url][/img]

[/url][/img]

[/url][/img]

[/url][/img]

[/url][/img]

ToshiBá
Nem akartam triplapostot. -.- Megpróbálom újra. De SG nem akarja a villogásomat.

Ha nem látszik most se, akkor B+ SG. Amúgy csak bementem epirunra CoF ba. =)

@POT Jaja! Szopikálós BOSS. Mikor még igazi noobok voltunk rendesen betett nekünk párszor.^^

P0Th3aD
nájsz nájsz!

Mikor anno naon régen még smen 2en ütöttük kék kezût felváltva stunnal hogy ne szopasson annyira?!

Eheehe, de szép is volt...warival lehet bossolni de ugye sokkal hoszabb és nyögvenyelõsebb mint ált. a grind is 😊))

Apokalipszis - BOT warrior

ReszegKoldus
Tele is raktad. Lenyûgözõ mennyi hõstett. <#worship><#beka2>

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

ToshiBá
[/url]

[/img]

ToshiBá
Olyan üres a fórum gondoltam telerakom hõstettes képekkel. És prezentálnám, hogy a warri nem is olyan nagyon rossz. =)

Mert az évek meg a rutin...^^

ToshiBá
Grat Made! Jó ötlet!

@POT!!

Régi szép idõk... ^^ Én mondtam Neked "az évek meg a rutin"

MadeInHell
Hali tegnap kicsit unatkoztam és ez lett a vége link faján megfogom majd csinálni addig meg nem ér bántani :-)

TAO BoT Warr

ToshiBá
Bocs az offért.

ToshiBá
Ha mindenképp valami egyedi játékot kerestek akkor tessék. War Rock F2P FPS Nekem tetszik, hogy végre nem fantáziavilág...

ToshiBá
Szégyelld magad, mert le seggfejeztél minket! Mi "segfejek" vagyunk!<#nezze>

Mellesleg én 9D bõl fogok nyugdíjba vonulni sztem. Mert ha abbahagyom akkor konzol. =)

Blood Raven
Hy!
Mivel kaptam par privi üzit is ezert elmondom itt😊 a Jade Dynasty az a Celestial Destroyernek az europai változata ahol NINCS LAGG de ha valakit jobban érdekel keresse meg a forumot: celestial destroyer mmorpg
bocsi az offolásért megint <#buck>
gl hf

Hollo

Én már nagyon nem értem mi folyik itt...
Ez kajak Celestial Destroyer, és Zhu Xian!!

LordTusy
Nem használtam eddig vistát,de az alapján,amit eddig hallottam Vista-val egyenlõre több bakija van,mint haszna,szóval még jobb lenne várni vele.A jó öreg xp is tökéletesen megfelel a játékok szerelmeseinek.Egyébként olyasmit hallottam,hogy Microsoft-osok nem csak a kövi oprendszerükön dolgoznak,hanem már az az utánin is...<#circling>

Raven te meg állj le a keresgéléssel...a kemény mag vagy marad 9D-nél vagy kisebb-nagyobb szüneteket tart,de visszatér.A keresgélés csak idõpazarlás.Sehol nem találod meg ugyanazt a bandát,mint itt,ezért rendszeresen visszajársz.Inkább fejleszd a 627359. karakteredet!

Semmi hasznosat nem írtam,de szerintem tõlem nem is vártok többet...<#miaz>

t3fun/Aika Online/Lenaria: Ryuuya (warlock) /készül?ben/ http://myanimelist.net/profile/Tusy

MadeInHell
inkább a vistárol mondj le szerintem.

TAO BoT Warr

Blood Raven
Hali!
Voltam ma bent kicsit délután de nagyon csendes volt mindenki=)
az uj gamét nekeresd aki nemakar 9d t játszani az jöjjön 26.-án lesz Jade Dynasty CB kulcsokat itt lehet szerezni:
http://contest.mmosite.com/giveaway/jade_dynasty/
bocsi az offtopikért de nemtudok máshonnat ijen "seggfejeket" keresni akikkel ojan jokat és sokat játszottam😊
gl hf

Hollo

sajnos nem jött be, még egy dolgot megpróbálok, ha az sem segít, akkor le kell mondanom a játékról és keresek egy másikat 😞

ToshiBá
Sok Vistásnak kattog a GG utolsó update óta. Kapcsolj le minden programot, és úgy indítsd a játékot. És esetleg megpróbálhatod kitörölni GG mappát 9d mappából. Ha indítod launchert újra letölti magát. Launcher optionsban meg winnet downloader1 legyen a download method-hoz beállítva.

Remélem segít...

Szervernek Bardo-t válaszd majd ha eljutsz végre odáig! Azin vagyunk mi "segfejek" a legtöbben. =)

SEGFEJ RULEEEEZ!!! XD

Jabbba
Érdekes ez a sok "segfej" magyar,most éppen a "nem segítünk senkinek" õsi eszme egy tipikus példája látható <#law>

DrGenya

Le frissítettem a videó driver-t, majd újraraktam a játékot, most legalább nem indul újra a gép. A tûzfalat és a vírusirtót lekapcsoltam próba képen (Comodo Interner Securit-t használok) és az alábbi hiba üzenetet kaptam:
"GameGuard initialization error. Try rebooting and executing the game or close the program considereto cause a collision."

Ha esetleg NOD32-t használsz az lehet egy ok. Nekem is sok bajom volt amíg az futott.
ZzoleE
Szia!
szerintem próbáld meg úgy indítani a játékot, hogy az ikonra jobb klikk, és katt a "Run As Administrator" (nem tom hogy írja magyarul pontosan 😊 ) Hátha segít. Sok sikert!

...9D,BoI,WoT,BFP4F,NFSW,WF...

Úgy tûnik, kék halált kaptál. A tûzfal nem engedi futni a játékot, esetleg a víruskeresõvel akad össze.
P0Th3aD
Hm érdekes...nekem is vista alatt fut de iennel még nem találkoztam!

Lõvésem sincs mit lehetne csinálni vagy hogy mi lehet a baja...

sajnos semmit nem ír, egyszer csak resetel.
Nagyon bosszantó, mert semmilyen más proginál nem csinálja. Nem tudom van a Vista-ban hiba naplozás, azt lehet megkeresem hátha az ír valami okossat.

P0Th3aD
Nos nem tudom, ien újraindulás nem volt még nekem, ha esetleg hibaüzenet lenne akkor hangkártya driver lehetne az szokott a bökkenõ lenni, vagy esetleg még rendszergazdaként kell futtatni vistánál!

Én ezekrõl tudok, nem ír esetleg vmi hibaüzenetet, vagy csak egybõl restart?

Sziasztok!

Tegnap szerettem volna kipróbálni a játékot, de nem ment:
Letöltöttem, fel is települt, majd mikor elindítom az egész gép újra indul, lefuttattam a vírus keresõt de az nem talált semmit.
A gépemen VISTA fut és általában FF-el böngészek.
Valakinek van ötlete, mi lehet a probléma?

ToshiBá
Most tök nyugodt vagyok. De tényleg!! >.< Én sem vagyok teljesen Magyar csak 27 éve élek itt...
Viccet félretéve. "megnyugodhatsz tõletek még egyszer segítséget inkább a halál" Ezt a szövegrészt érti valaki? O.o
Én megfejtettem, de nem volt egyszerû.
Aki arra gondol hogy inkább meg akar halni, az ne hívja NETCsernyus dokit! herceg NEM akar róla beszélni... =)

Tusyyyyy!! Nem vagyok PK bajnok! =) És MSN egy olyan dolog a gépemen ami van. (csak elég lusta vagyok bejelentkezni) =) Azé luw ya ! XD

Acclaim küldött IP címet. Eredmény durci volt 4 bõl 0 válasz pingstatisztika... Supportos csóka is nekifeszült UPC nél. Ugyanezt dobta ki neki. 9D support elfelejtette kikapcsolni tûzfalat, vagy csak simán szivattak. Kérték ha van elveszett csomagom írjak nekik. Majd most meglátjuk mit válaszolnak, mert 4 bõl 4 veszett.

LordTusy
pff...szégyenlem magam az összes FS tag nevében...
Hogy mertek ilyeneket irkálni???Mi az,hogy nem értetek virágnyelven???
Vén tökfejek modernizáljátok magatokat!!!Már nem a '80as-'90es években járunk,amikor mindig mindenki mindent értelmesen a szánkba rágott...ma ez már nem divat...csak írj ami t3txik zt yo 1!Nekem ég a pofámról a bõr miattatok,pedig inaktív vagyok.
No jó,viccet félrepakolva elsõre én sem értettem a probléma lényegét,mert a fordításért fordító pontot kapsz,amit negyedelve beválthatsz coinra.Na ami a lényeg,hogy egymás fikázása helyett szidjuk együtt szarklémet,mert a coin-rendszerben tényleg vannak fatális hibák,amik már nekem is nem egyszer,nem kétszer komoly gondot okoztak.
Kedvenc Brutál-verbális sznob pk-masina barátom: Nyugika,lazaság!És picit sûrûbben is feltolhatnád képed MSN-re! ^^
Egyébként rólunk magyarokról mindenki tudja,hogy kegyetlen,vérszomjas gyûlölködõ népek vagyunk,akik egy felmérés szerint még egy nemlétezõ népet is kiüldöznénk Magyarországról,mert nem szeressük a bevándorlókat.

t3fun/Aika Online/Lenaria: Ryuuya (warlock) /készül?ben/ http://myanimelist.net/profile/Tusy

amúgy nem maki vagyok de, nem baj az csak 16 éves és megnyugodhatsz tõletek még egyszer segítséget inkább a halál, amúgy nem vagyok teljesen magyar csak 10 éve élek itt...

ToshiBá
Hurráhurrá! Végre kiderült mi a rákért laggolok/dc zek mint atom. UPC nek valami bibernyéje van egy társszolgáltatójával. Kértek tõlem ping tesztet. Na itt game over =)... Írtam Acclaimnak remélem megértik mit nyöfögtem. De ha valaki tudja a Bardó címét az megírhatná nekem pls!

Köszönöm és viszont kívánom.Persze csak ha Magyar vagy.Ha igen akkór a tanáraidat is megilleti az a "becses" jelzõ.Ha meg nem vagy Magyar,akkór bátran írd oda hogy csak önszorgalomból nyekeregsz magyarúl.Biztos lehetsz hogy ez esetben lelkes segitségre találsz mert elvégre a "segfej" (mellesleg helyesen 2 darab G vel írják) Magyar mindig segítõkész.Tudod,ha akármi mást kérdeztél volna,egyáltalán nem zavar a helytelen írásod.De amikór ilyen helyesírással még fordítani is akarsz...........ez meghaladja a béketûrésem.

Szevasztok és egy kellemes napot mindenkinek
ToshiBá
Totally agreed! XD

Amúgy "segfej" mi? Hehejj!!! Ez pont olyan, mint a "fokkrém" vagy mint a "bicigli" (meramúgyez kerékpár 😄 ). Na cinkelés over! Majd a PK beszél helyettünk! =) Meréntudomkivagymaki. 😛 😉