9dragons
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TAO BoT Warr
...9D,BoI,WoT,BFP4F,NFSW,WF...
Ha meg minden igaz, akkor visszahozzák a "régi" invite friendset.
(vagy coint vagy IM cuccot szerezhetsz) De ez szigorúan pletyka. Ok?
Live: DoZeR 982
http://youtu.be/4v8qae11_-M
Olvasgass itt, nem is kell sokat csak pár hsz.
Igaz kép nincs ott, ami nem is baj, szerintem, aki ilyen kis felvágós az az ereit is felvagdoshatná nyugodtan <#nezze>#nezze>
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Mind1, az a lényeg, hogy 5.6kkk-ja van
WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Szevasztok és egy jó hétvéget mindenkinek.
Ezt kötelező meghallgatni minden nap!!! Rammstein - Mein Herz Brennt
Na akkor linkelek. =)
elsõ forma elõtt
második forma kezdése
nincs KG go med =)
Epirun sikerrel záródott ^^
Csak hogy tiszta legyen mim volt
KB ennyi. ^^ fak jú SG!! XD
TAO BoT Warr
DOZER másold be inkább a kép cimét igy pl: www.mittudomén.hu
és akkor müxik aszem , de ha mégsem akkor 'mittudomén.hu' probáld meg igy . De szentem ezt te is tudod 😛 csak gondolom ugy akarod betenne hogy lássuk SG-n is 😄
Ezt kötelező meghallgatni minden nap!!! Rammstein - Mein Herz Brennt
Mikor anno naon régen még smen 2en ütöttük kék kezût felváltva stunnal hogy ne szopasson annyira?!
Eheehe, de szép is volt...warival lehet bossolni de ugye sokkal hoszabb és nyögvenyelõsebb mint ált. a grind is 😊))
Apokalipszis - BOT warrior
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
TAO BoT Warr
Mellesleg én 9D bõl fogok nyugdíjba vonulni sztem. Mert ha abbahagyom akkor konzol. =)
Mivel kaptam par privi üzit is ezert elmondom itt😊 a Jade Dynasty az a Celestial Destroyernek az europai változata ahol NINCS LAGG de ha valakit jobban érdekel keresse meg a forumot: celestial destroyer mmorpg
bocsi az offolásért megint <#buck>#buck>
gl hf
Hollo
Ez kajak Celestial Destroyer, és Zhu Xian!!
Raven te meg állj le a keresgéléssel...a kemény mag vagy marad 9D-nél vagy kisebb-nagyobb szüneteket tart,de visszatér.A keresgélés csak idõpazarlás.Sehol nem találod meg ugyanazt a bandát,mint itt,ezért rendszeresen visszajársz.Inkább fejleszd a 627359. karakteredet!
Semmi hasznosat nem írtam,de szerintem tõlem nem is vártok többet...<#miaz>#miaz>
t3fun/Aika Online/Lenaria: Ryuuya (warlock) /készül?ben/ http://myanimelist.net/profile/Tusy
Voltam ma bent kicsit délután de nagyon csendes volt mindenki=)
az uj gamét nekeresd aki nemakar 9d t játszani az jöjjön 26.-án lesz Jade Dynasty CB kulcsokat itt lehet szerezni:
http://contest.mmosite.com/giveaway/jade_dynasty/
bocsi az offtopikért de nemtudok máshonnat ijen "seggfejeket" keresni akikkel ojan jokat és sokat játszottam😊
gl hf
Hollo
Remélem segít...
Szervernek Bardo-t válaszd majd ha eljutsz végre odáig! Azin vagyunk mi "segfejek" a legtöbben. =)
SEGFEJ RULEEEEZ!!! XD
DrGenya
"GameGuard initialization error. Try rebooting and executing the game or close the program considereto cause a collision."
szerintem próbáld meg úgy indítani a játékot, hogy az ikonra jobb klikk, és katt a "Run As Administrator" (nem tom hogy írja magyarul pontosan 😊 ) Hátha segít. Sok sikert!
...9D,BoI,WoT,BFP4F,NFSW,WF...
Lõvésem sincs mit lehetne csinálni vagy hogy mi lehet a baja...
Nagyon bosszantó, mert semmilyen más proginál nem csinálja. Nem tudom van a Vista-ban hiba naplozás, azt lehet megkeresem hátha az ír valami okossat.
Én ezekrõl tudok, nem ír esetleg vmi hibaüzenetet, vagy csak egybõl restart?
Tegnap szerettem volna kipróbálni a játékot, de nem ment:
Letöltöttem, fel is települt, majd mikor elindítom az egész gép újra indul, lefuttattam a vírus keresõt de az nem talált semmit.
A gépemen VISTA fut és általában FF-el böngészek.
Valakinek van ötlete, mi lehet a probléma?
Viccet félretéve. "megnyugodhatsz tõletek még egyszer segítséget inkább a halál" Ezt a szövegrészt érti valaki? O.o
Én megfejtettem, de nem volt egyszerû.
Aki arra gondol hogy inkább meg akar halni, az ne hívja NETCsernyus dokit! herceg NEM akar róla beszélni... =)
Tusyyyyy!! Nem vagyok PK bajnok! =) És MSN egy olyan dolog a gépemen ami van. (csak elég lusta vagyok bejelentkezni) =) Azé luw ya ! XD
Acclaim küldött IP címet. Eredmény durci volt 4 bõl 0 válasz pingstatisztika... Supportos csóka is nekifeszült UPC nél. Ugyanezt dobta ki neki. 9D support elfelejtette kikapcsolni tûzfalat, vagy csak simán szivattak. Kérték ha van elveszett csomagom írjak nekik. Majd most meglátjuk mit válaszolnak, mert 4 bõl 4 veszett.
Hogy mertek ilyeneket irkálni???Mi az,hogy nem értetek virágnyelven???
Vén tökfejek modernizáljátok magatokat!!!Már nem a '80as-'90es években járunk,amikor mindig mindenki mindent értelmesen a szánkba rágott...ma ez már nem divat...csak írj ami t3txik zt yo 1!Nekem ég a pofámról a bõr miattatok,pedig inaktív vagyok.
No jó,viccet félrepakolva elsõre én sem értettem a probléma lényegét,mert a fordításért fordító pontot kapsz,amit negyedelve beválthatsz coinra.Na ami a lényeg,hogy egymás fikázása helyett szidjuk együtt szarklémet,mert a coin-rendszerben tényleg vannak fatális hibák,amik már nekem is nem egyszer,nem kétszer komoly gondot okoztak.
Kedvenc Brutál-verbális sznob pk-masina barátom: Nyugika,lazaság!És picit sûrûbben is feltolhatnád képed MSN-re! ^^
Egyébként rólunk magyarokról mindenki tudja,hogy kegyetlen,vérszomjas gyûlölködõ népek vagyunk,akik egy felmérés szerint még egy nemlétezõ népet is kiüldöznénk Magyarországról,mert nem szeressük a bevándorlókat.
t3fun/Aika Online/Lenaria: Ryuuya (warlock) /készül?ben/ http://myanimelist.net/profile/Tusy
Szevasztok és egy kellemes napot mindenkinek