21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
unusual #11645 3-ig jó vagy,40k contri aszem. -
Sixtail #11644 M&D questek is jók már? Elég gyatra, hogy még mindig lvl5ös vagyok. :D -
#11643 thx -
#11642 Due to the servers being down for Asura and Bardo yesterday, we have decided to offer 4 hours each of 5XP on Saturday, March 13th and Sunday March 14th . 5XP will be from 3pm-7pm GMT for Bardo and 3pm-7pm PST for Asura.
-
#11641 Nemvlona rossz ha kereszteznék a 9d-t meg a Fable-t.
Elég ütős kis gém lenne.
nekem tetszene :)
föleg,hogy most evvel tolom^^ -
unusual #11640 Csak avval a karival tudod használni amivel kiváltottad. -
#11639 "kiváltom a pontokat"--> beváltom cuccokra
sry a dupla post-ért -
#11638 lenne egy olyan kérdésem, hogy a M&D rendszerben az egyik karimmal kiváltom a pontokat, akkor azt át tudom adni a másik karimra? -
unusual #11637 PQ-ek is működnek elvileg. :) -
#11636 Tőlem elvették, de állítólag pár embernek akinek adtam megvan még, de gondolom azért mert előbb a "fő" emberektől szedik be. -
Szid #11635 köszi, mindjért megyek haza és kipróbálom én is.
Bari xp kártyákat már visszavették? -
#11634 Ment a válasz, remélem segít, de majd in-game is adhatok tanácsot. -
Csaprago #11633 Bari ment egy pm. :) -
unusual #11632 Nekem minden okés volt. -
Szid #11631 térképet váltottál, minden ok?? -
unusual #11630 Megy rendesen.....Vagy valami ilyesmi. ;) -
unusual #11629 De 107-es van még a szerón ;) lol Szóval nem tudsz felmenni. ;) -
#11628 Kössz az infót! Rem kivették a vackokat drop rateből... -
unusual #11627 108-as patch...Hm..... -
#11626 Na én beléptem egy kamu acc-cal! Ment a gém, de nem tudom mi van ha eltűnnek még mindig a cuccok...lehet várok még picit! -
#11625 Azt irták hogy elvileg jók már a szerverek, de ez még nem a végleges infó, 30 percet irtak, kb tesztre! Uh még mindig csak saját felellőségre lépjünk be.
-
Szid #11624 azert majd szóljatok ide, ha mehet a loggolás -
#11623 Senki se LOGOLJON be amíg acclaim nem mondja!
Állítólag ha belogolsz eltűnnek cuccaid!
Tehát senki se logoljon be, előtte nézze meg fórumot hogy mehet-e.
Purchase inventoryből tűnnek el cuccok stb, és moderátor írta hogy amíg GM nem szól senki se lépjen be, vagy csak saját felelőségre. -
#11622 Mi ez a Tibet dolog?
Ki írta hogy Tiber news....... -
#11621 Hmmmmm....
Lehet csak vakláma?!?! Az a jó isten áldja meg őket. -
#11620 Aha 3pm PST mi?!
Kb most tudtam belépni, folyt köv melobol! Szép napot
-
unusual #11619 Acclaim9Dragons
We expect Bardo & Asura to be back up at 3pm PST. Check back for official confirmation. -
#11618 Kb!
Én mentem aludni... -
unusual #11617 Bezár a bazár,vagy WTF? :) -
Sixtail #11616 Jah, most próbáltam.
Csináltam karit, beléptem, dcztem rögtön, azóta én sem tudok belépni. >_>
Marad a fórum spam. :D -
#11615 Mennék és de oda sem tok belépni.. xD -
Sixtail #11614 Nem, az nem lehetséges, hogy nagy kérés tőlük, hanem biztos, hogy nagy kérés tőlük. :D
Megyek Nirvanára szórakozni míg Bardo hulla. Gyertek ti is, LS0 vaga FTW! :D -
#11613 :P
Arra vagyok kíváncsi miek kompenzáció lesz! Mert legyen!
Na meg arra is hogy ha ennyit szüttyögnek a játékkal, kijavítják e a laggot?! Többet nem várok el tőlük, hisz tapasztalatom van, és ők ugysem fogják túl teljesíteni magukat, lehetséges hogy a lagg kijavfítása is túl nagy kérérs lenne?! o.O -
Sixtail #11612 Mire vagy kíváncsi?
A vége mindig ugyanaz. :D -
#11611 Egyet értek veled Zsele!
Remélem azért adnak vmit kárpotlásul mert akár hogy is ingyenes a játék aki/k költenek rá, lásd premi, azoknak ketyeg a pénz! És ezeket alapul véve máris felmerül a kérdés ha 1x fizettem valamiért miért nem használhatom amikor csak jólesik.
Majd kíváncsi vagyok mi lesz ennek a vége! -
zsele1000 #11610 Ilyenkor persze egyből Phew-val postoltatnak, mert talán az ő szava még ér valamit. Talán holnap lesz egy kis 9D. ^^ -
bomb1111 #11609 warda wrote:
I understand it, but be patient, GMs are working on it:
Acclaim Phew here wrote:
Hi Players,
We are facing some server application crash issues, which has stopped the login system on Asura and Bardo servers, for now servers will be down for few more hours until the develops and Acclaim Team fixes the problem with the server applications.
We sorry for the inconvenience and we will announce the compensation as soon as the server is back online.
I will keep everyone updated on this announcement post and we appreciate your patience and co operation.
Thanks,
Phew
IT Team
És megkezdődött a vége
Sziasztok -
unusual #11608 Hi Players,
We are facing some server application crash issues, which has stopped the login system on Asura and Bardo servers, for now servers will be down for few more hours until the develops and Acclaim Team fixes the problem with the server applications.
We sorry for the inconvenience and we will announce the compensation as soon as the server is back online.
I will keep everyone updated on this announcement post and we appreciate your patience and co operation.
Thanks,
Phew
IT Team
lol -
Szid #11607 Gcben voltam a haverommal es most mennek vissza ld-be :( Marad nekem is a filmnezes.
allods, pedig megfogott volna, ha nem 9Dzek ")
-
Fenyi111 #11606 én bent vagyok