9dragons
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hangyás,Herceg
Van egy kis problémám és nem szeretnék minden ismerõsömnek pm et írni, szóval itt közölném, ha már Ti úgysem írtok ide! <#vigyor3>#vigyor3>
Múltkor voltam fent, körülnéztem és nem igazán találom a def trinketem!
Sajnos mivel rohamosan öregszem, nem emlékszem, hogy kölcsön adtam valakinek vagy valaki kölcsön vette és "véletlenül" nála maradt.
A becsületes "megtaláló" kérem jelentkezzen! Vagy aki tudja merre kellene keressem! Nem fogok leszidni senkit és elküldeni sem fogom a tarka k..a anyjába, de örülnék ha elõkerülne, mert megérdemlem.......
Na csók! <#awink>#awink>
a másik kettõ is fasza, de mit küzdött annyit ez az arab fazon? vagy leugrok már az elején vagy lejjebb veszem, ott volt a keze ügyénél a gomb...buta buta xD
Apokalipszis - BOT warrior
Ezt kötelező meghallgatni minden nap!!! Rammstein - Mein Herz Brennt
Live: DoZeR 982
Ment privi, óvasddddd máááá eeeeeeeeeeee!!!!!
Ne kockújjjjjááááá annnyyyyyiiitttt!!!!!
Gyere csak ugyis kell mindig az erõsités, na meg nyári szünet, arra csak azt tudom mondani (sztem minden dolgozó társ nevében) BEKAPHATOD!!!!!
Béke
Nem bírom már ki LoL<#gunyos1>#gunyos1><#gun>#gun><#eplus2>#eplus2>
Fõleg, annak a tudatában, hogy 1hét van hátra suliból..
Szerintem néhány nap, és találkozni fogtok velem újra ingame!!
Hihetetlen, mennyire 9d/9D-s társaság hiányom van <#zavart2>#zavart2>
Nukereknek meg szorongassátok meg a nyakukat(,kiv enyém,mert azért ölök...<#hehe>#hehe>)
t3fun/Aika Online/Lenaria: Ryuuya (warlock) /készül?ben/ http://myanimelist.net/profile/Tusy
Nem tudom mi volt nem is érdekel, de megcsinálták!
Belekerül jó 5-6 email váltásba, de végre jó...
Nyugodalmas jo8 mindenkinek...
Egyszerûen miután kiléptem nem enged vissza ezzel a accommal bardora, Nirvánára mehetek, másik accal meg még bardora is be tudok lépni!
Eléggé idegesítõ, nem tudom miért csinálja, irtam hogy sztem tuti azt hiszi a gém hogy bent vagyok, arra hogy Already logged in azt irták hogy nem szokványos rendszerhiba üzenet, akkor van ha többször probálok beloggolni vagy ha DC után akarok!!!
De basszák meg már 2 órája szraxom, amiket irtak nem segített tûzfal igy virusirtó ugy...nincs is bassza meg mert routerem van!!!!
Azt mondták probáljak várni meg ujrainditani a gépet és 10-15 perc mulva megprobálni, mint irtam 2 órája csak ezt probálom....gép ujraindult josokx meg modemet is restartoltam de semmi!!!!
Kérdeztem a gyereket hogy õk ezt onnan nem tudják megoldani?!
Most várom a fejleményeket....
Bocs hogy ennyit irok csak annyira idegesít és a legrosszabb hogy nem tehetek érte semmit....
Te bent vagy? engem kurvára nem enged be...
Vagy be vagyok loggolva azt irja, vagy pedig nem talál gém szerót!!!!
Istenem...irtam ezeknek a lámáknak hogy basszanak vele vmit, mert ez igy nem állapot...
Restart után meg is lett Shen papa, pedig fc wari jött kselni +11es saberrel de ugylátszik elég volt az a 10% amit levertem belöle xD
Jippá
Gogogo aki torolni akar, nekem is van pár kiegyenlítetlen számlám és ha wari jobban oda tud sózni nukinak akkor vicces lesz a dolog, bár néha igy is jó, de nem baj ha még kiélezetebb lesz a pvp...
és akkor várhatunk 1 hónapot a kövi peccsig ami erõsíti a többi role-t 😊
...9D,BoI,WoT,BFP4F,NFSW,WF...
TAO BoT Warr
NINCS REKLÁMCSIK 😊))))))))))))))
(igaz bardo nincs de amcsi szerveren már gyönyörködök a látványban)
Hollo
Úgyhogy én még grindelek a "kis" noobommal (nem sokáig lesz kicsi hehe), hogy bevégeztessem a véres bosszúmat azokon, akiket nagyon nem bírok...
Sajnos egyre több van belõlük, de megfelelõ szinten el lehet bánni velük.
Azért sok sikert a továbbiakban, remélem megtalálod azt, amire mindig vágytál!
FS & HP forever! (Nekem legalábbis biztos 😊 )
\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"
http://www.youtube.com/watch?v=eZeYVIWz99I&feature=related
This is SPARTA
Ismét Uninstall lesz mert kiveszek még egy kis pihenöt (5-6 honap, de remélem hogy több 😛 )Az ok peddig mert GECC SZAR játék és csak az aggressziot váltja ki belölem mert ha megyek BP be akkor csak nagyon felhuzom magam a sok pöcsön, és dühöngö örülté válok a való életben napokra! A legtöbb faszjancsinak BP ben Premiumja van, Tigram(800HP/500VE) , még egy Tigram mert egy ugye nem elég ! ez nem is lenne még annyira gond ,de kijövök BP-böl és egy paraszt megöl 16476-szor mert megteheti és röhög is közbe meg Noobozik lol ,hiába vagyok nagyobb 10lvl-el ugyis szarráver. Ilyenkor pff de jolenne a gyerek mellé teleportálni és szarrá tapodni hogy mee teee ganyééé most Noobozzá!
Na meg a másik hogy ha a gépen van a játék nemtudom megállni hogy egésznap nejátszak vele 😄DD MIATTATOK!!!(FS)mert joo veletek játszani!De ha egésznap játszom akkor semmirenemvagyok jo utánna vagyis egy hulla ,mert kifáraszt a játék.
BB all és nehaggyátok magatok !!! 😄
csak rendszeresen üríteni kell a képeket...
t3fun/Aika Online/Lenaria: Ryuuya (warlock) /készül?ben/ http://myanimelist.net/profile/Tusy
Nekem is hasonló problémám volt, én ezt úgy oldottam meg hogy nyomogatom a prtscr-nt.Egyszer mielõtt elkezd számolni és egyet ha már számol...Ha nagyon nem megy a számolás alatt mégegyszer...😊) Remélem segíteni fog!
aztán indítsd el a gémet, elvileg újra letölti a GG-t, és aztán jó lesz.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Remélem látszani fog a kép rendesen.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer
de a tippem az ez: xyGM:Sory but... we will do it soon...
Hollo