9dragons
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na jó,szevasztok és éljen a Golden Gate<#nevetes2>#nevetes2><#nevetes2>#nevetes2>
Mentem egy kis grindre amásik szerverre mert itt tudja a franc miért de nincs semmi dropp
Rám már akadt, aki mondta, hogy gyûlöl, egészségére, nem nagyon érdekel, többen vannak akik nem gyûlölnek. Akik maguk köré gyûjtik azokat, akiket elviselnek és akik õket elviselik, azok könnyen egy bandben találják magukat, ahol egy tucatnyian vannak altokkal együtt több hónapon keresztül. Nekik is egészségükre, gyakoroljatok egy kis toleranciát.
Tudom, hogy én vagyok a megtestesült gonosz, de kínkeservesen valahogy mégis elviselnek egyesek, talán egy tucatnál többen is, altok nélkül <#buck>#buck>
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
azt gondolom mindenki tudja mi a véleményem a szabályokról, és ahol szabályokat kell felállítani ott az emberek már nem szabadok
inkább azt mondom, kell egy bizonyos tolerancia a másikkal, másokkal szemben
a magyarokról a külföldi ligákban meg nem mondok véleményt, de sosem értettem vele egyet, akkor amikor mindkét oldal rendelkezik több magyar társasággal, de ha megnézitek kik mentek külföldi klánokba, akkor azt hiszem sokat megtudunk
ezzel nem kritizálnék senkit, fõleg nem a fehér oldalon levõket, hiszen õket alig ismerem (természetesen, tudom, hogy kritizáltam, de itt állítólag szabadon lehet véleményt nyilvánítani)
a nyomorékok ellen is megvan az ellenszer bp-n <#hamm>#hamm>
(tuti kihagytam valamit, de mindegy, jöhet a flame, majd közben eszembe jut <#vigyor2>#vigyor2>)
jó játékot
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
csak annyi, hogy wts: 300 female dmg wb, és gl12 spear 1slot +9 0/3
további jó szórakozást
Bírom a szókumitét! De csak okosan... 1szer (név nélkül de minimum 2 ember tudja ki az) HP ból engem is felnyomtak 1 kis szösszenetem miatt... 10k perc chatban a HD warrimnak... =)
Én nem jelentgetek magyart ha perverzkedik roarban. Még a hülyegyerekeket sem, akik tizenpárévesen anyuciék pézét költik MMO-ra.Tegyék csak. De ha borul a bili én is beszállok. ^^
Lehet az én korosztályommal van a defekt de nálunk a punci többet ért egy deconál...( pláne mivel nem voltak még MMO-k. volt kocsma meg dizsi XD )SÕT!! Nekem még ma is. És ha éppen a Golden Gate-tel nézek farkasszemet felõlem lehet 100x is. Én akkor is d...i fogok. ^^
Na písz. =)
Live: DoZeR 982
A lényeg azért látszik: A HP még mindig itt van (annak ellenére, hogy többen szerették volna, ha mindenestül eltûnünk).
Hungarian meg... <#wave>#wave>
Zseblampa, Remeteleelek, Ervenytelen stb. stb. http://holtpont.rulz.hu
Ez jó volt. Lényeg a következetesség vagy annak hiánya.
"Ha valami nagyon nem tetszik, itt a lehetõség, hogy véleményt nyilváníts!"
Kösz a lehetõséget, de kihagynám. Az én véleményem ismert és ugye heves nem tetszést váltott ki egyesekbõl, ezért is történt, ami történt. Ez a vélemény azóta se változott, legalábbis nem pozitív irányba.
Egyébként gondolom még véletlenül se tõletek írta valaki, hogy a hõs cselekedeteitekrõl a tagjaitok ódákat zenghetnének <#miaz>#miaz>
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Emberek jönnek és mennek, ligák alakulnak és megszûnnek.
Csak ezeket méltósággal is lehet tenni, amit az esetükben nem láttam.
Valóban nem éreztem a hozzászólásból ezen két liga megszûnésének sajnálatát...
Kicsi te meg rosszul érezted, én nem reagálok sehogy, csak leírtam, hogy esetleg irigységen kívül mi adhat okot valakinek az ellenszenvre. Nem tudom hogy pont a Solitude/Hungarian/akármi miért nem szimpatizál veletek, õ dolguk.
Ami biztos, hogy egyesek közületek beleesnek a "fenn hordja az orrát" "le kéne szállni a magas lóról" stb. kategóriába.
Jézusom..Kit kritizáltam?
Még csak nem is a te postodra válaszoltam...
1 rossz szót nem szóltam hozzád😊)
na mind1...Ha te ezt kritizálásnak fogtad fel, akkor csak sajnálni tudlak!
Tudom az én hibám, hogy nem beszélek románul és ezért nem is értem, hogy miket roaroznak. Ha nem értem, nem is zavarhat.
Leölni valakit 1 órán belül többször. Ha megtámad és meg tudom ölni meg is fogom. Talán egyszer fordult elõ, hogy valakit egymás után többször megöltem, így reagáltam a folyamatos anyázásra. Tudom, ez is az én hibám. Ez van.
Bocsi hogy közbevágok de ha valaki árul Dragon Scales-t vagy Tear-t az írjon pls!<#vigyor4>#vigyor4>
Köszönöm!<#integet2>#integet2>
HUN_IMREX - PS HYB [Hungarian_Forces]
Amúgy lehetett volna jövõjük, csak bpn nem tudták, hol a helyük.
Sok sikert az új karihoz! Azért köszönj ránk, ha látsz minket! 😊
...9D,BoI,WoT,BFP4F,NFSW,WF...
Egyébként ez csak az én véleményem, de nem hinném, hogy bárkinek a holtpont iránt érzett bármihez köze lenne irigységnek, dropoknak, vagy a refinernek.
A teljesség igénye nélkül, nagyképûség, gondolom ti GL-rõl egybõl LM-re léptetek, talán értitek mire gondolok (humble=...), mások lenézése, nem rég egy rakás román roarozott valami hackeléssel kapcsolatban, röpködött a sok "pula" meg hasonló szépségek, remélem küldtetek róluk képet és kapták a chatbant, mert azt tudom, hogy magyarokról szívesen küldözgettetek, vagy szelektív a látásotok és csak azt jelentitek, ami bántja szegény szemeteket, nem tudom, viszont ha jól tudom itt griefingként hivatkoznak arra amit ti is ûztök/ûztetek mindegy, szóval aki pl 1 órán belül egynél többször leöli ugyanazt az ugyebár nem szép dolog hisz semmit nem kap érte <#szomoru2>#szomoru2>
Egyébként persze, megérdemelték a chatbant, de ugyanúgy egy rakás másik is megérdemli, akit szintén láttok csak nem külditek be ki tudja miért...
Dehát a bosszú kétélû fegyver, mint tudod.
Hol van most a Hungarian?
Hol van most a Solitude?
Sehol, nem léteznek.
WTS Papírzsepi
<#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>
Ezt kötelező meghallgatni minden nap!!! Rammstein - Mein Herz Brennt
Az, hogy Six így reagál a Holtpontot érõ sértõ megjegyzésekre, teljesen érthetõ. Mivel õ tudja, hogy mi volt.
Dózi Az eddigiekbõl egy nagyszájú embernek ismertelek meg, aki odamondja a tutit. A mostanában lefolytatott roarcsatáid nagyon tetszettek. Végig nevettem az egészet. Szerintem nem a Holtpont védelmében kezdtél el roarozni, hanem mert nem tetszett egyes emberek viselkedése. Ha téged zavart a dolog, akkor képzeljétek azokat mennyire zavarja, akik nem beszélnek úgy, mint a kocsisok és nem is szeretik a trágár beszédet.
és nem bántásként irom akit érdekel a csere azoknak szol akiket nem azok meg vegyék fiyelem nélkül és plz több reag ehez nem kell akit érdekel a csere pm
Hangyás,Herceg
TAO BoT Warr
Szóval nemhinném, hogy a lvl38 ott nagyobbnak számít. mint itt az fd!!
Ez csak az én véleményem^^<#beka3>#beka3>
netán sokat akar a szarka effektus?
Hangyás,Herceg
300/300 str/dex build HM valamennyi a szintje. Érdemes figyelni a HP ját... Kicsit NEM fogy.
Live: DoZeR 982
Amúgy annak, azt és úgy válaszolsz ahogy akarsz, nem az én dolgom, mindenkinél elszakadhat a cérna 😊
Azzal a másik résszel nem arra céloztam, hogy neked vagy bármelyik másik bandának mondják be, hogy HP sux, hanem arra, hogy eddig nem szóltam semmit rá. Bocs, de ha õk ilyeneket írnak, akkor kérlek engedd meg, hogy én válaszoljak rá a szerény kis "tünés noob" megjegyzésemmel.
\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"
Hangyás,Herceg
Hangyás,Herceg
Ebbõl én azt hittem ryo játszott fed karijával és akkor parával is játszhat õ akár...
"mindig nekem/nekünk vágják be a "HP sux" illetve hasonló megjegyzéseket"
Látod én ezt nem értem. Unicumos létemre én meglepõdnék ha nekem írnák, hogy HP sux, nyilván hp-soknak fogják írni így ezen nagyon nem kell megütközni 😊
Azt a Parás részt nem nagyon értem, de örülök hogy te igen...
Igen, beírtam, nem tagadom, vállalom. Tudod meguntam, hogy mindig nekem/nekünk vágják be a "HP sux" illetve hasonló megjegyzéseket. Eddig nem nagyon irogattam vissza, próbáltam az "elvárásoknak" megfelelõen eljárni, de már nagyon elegem lett belõle. Így maradt a "fight fire with fire" eljárás...
Megjegyzem én is : Six már halott... ohh nem is, áruló kari lett belõle.
Valaki ott azon a szép "hungarian" fórumon beírta, hogy "sztem jatszanak, csak maintol eladtak mindent, toroltek, EEESSS uj karit kezdtek azert van ilyen nagy szajuk xD VAAAGGYY torlik az accukat es igy okoskodnak, hogy BP-n ne kapjuk le oket"...
Azt hiszem most lehet egy ilyen irónikus beszólásom Csabához: És mondd, ez a teória rád is érvényes?
A választól megkímélhetsz...
Szóval, cheers, további jó játékot mindenkinek!
\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"
Akkor azonnal nem magyar szeretnék lenni..... <#help>#help>
Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer