9dragons

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

És mennyi erõfeszítésedbe kerül elviselni a téged elviselõ embereket? <#miaz>
Be jó itt a PvP,legalább nincs lag meg karmát sem veszitesz.
Na jó,szevasztok és éljen a Golden Gate<#nevetes2><#nevetes2>
Mentem egy kis grindre amásik szerverre mert itt tudja a franc miért de nincs semmi dropp
ReszegKoldus
Nagyjából ezzel egyetértek, különösképpen ki kell emelni ezt: kell egy bizonyos tolerancia a másikkal, másokkal szemben

Rám már akadt, aki mondta, hogy gyûlöl, egészségére, nem nagyon érdekel, többen vannak akik nem gyûlölnek. Akik maguk köré gyûjtik azokat, akiket elviselnek és akik õket elviselik, azok könnyen egy bandben találják magukat, ahol egy tucatnyian vannak altokkal együtt több hónapon keresztül. Nekik is egészségükre, gyakoroljatok egy kis toleranciát.

Tudom, hogy én vagyok a megtestesült gonosz, de kínkeservesen valahogy mégis elviselnek egyesek, talán egy tucatnál többen is, altok nélkül <#buck>

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

csak annyit tennék hozzá ezekhez, nincs leírva sehol, hogy mindenkinek ki kell jönni mindenkivel és itt játékon belül is megmutatkozik a korosztályok, vagy talán úgy lenne helyes nemzedékek közti különbség, amiben természetesen vannak kivételek, ahogy máshol is

azt gondolom mindenki tudja mi a véleményem a szabályokról, és ahol szabályokat kell felállítani ott az emberek már nem szabadok
inkább azt mondom, kell egy bizonyos tolerancia a másikkal, másokkal szemben

a magyarokról a külföldi ligákban meg nem mondok véleményt, de sosem értettem vele egyet, akkor amikor mindkét oldal rendelkezik több magyar társasággal, de ha megnézitek kik mentek külföldi klánokba, akkor azt hiszem sokat megtudunk

ezzel nem kritizálnék senkit, fõleg nem a fehér oldalon levõket, hiszen õket alig ismerem (természetesen, tudom, hogy kritizáltam, de itt állítólag szabadon lehet véleményt nyilvánítani)

a nyomorékok ellen is megvan az ellenszer bp-n <#hamm>

(tuti kihagytam valamit, de mindegy, jöhet a flame, majd közben eszembe jut <#vigyor2>)

jó játékot

Ez csak 1 játék!

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

hehehe, de jó külföldi ligában lenni 😄
csak annyi, hogy wts: 300 female dmg wb, és gl12 spear 1slot +9 0/3
további jó szórakozást
ToshiBá
Jaja!
Bírom a szókumitét! De csak okosan... 1szer (név nélkül de minimum 2 ember tudja ki az) HP ból engem is felnyomtak 1 kis szösszenetem miatt... 10k perc chatban a HD warrimnak... =)

Én nem jelentgetek magyart ha perverzkedik roarban. Még a hülyegyerekeket sem, akik tizenpárévesen anyuciék pézét költik MMO-ra.Tegyék csak. De ha borul a bili én is beszállok. ^^

Lehet az én korosztályommal van a defekt de nálunk a punci többet ért egy deconál...( pláne mivel nem voltak még MMO-k. volt kocsma meg dizsi XD )SÕT!! Nekem még ma is. És ha éppen a Golden Gate-tel nézek farkasszemet felõlem lehet 100x is. Én akkor is d...i fogok. ^^

Na písz. =)

Live: DoZeR 982

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én nem gyûlölködni járok ide. Viszont ha valaki rajtam akarja gyakorolni ezirányú ferde hajlamait, azt (ahogy a példa mutatja) nem igazán fogom kímélni (ld. PK)...
A lényeg azért látszik: A HP még mindig itt van (annak ellenére, hogy többen szerették volna, ha mindenestül eltûnünk).
Hungarian meg... <#wave>

Zseblampa, Remeteleelek, Ervenytelen stb. stb. http://holtpont.rulz.hu

<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>
Ez jó volt. Lényeg a következetesség vagy annak hiánya.
ReszegKoldus
Nem kell sajnálni õket, nem mondtam. Van White Resistance league, õket pk-zhatjátok a jóval nagyobb szintû karijaitokkal, ha az a menõ.

"Ha valami nagyon nem tetszik, itt a lehetõség, hogy véleményt nyilváníts!"
Kösz a lehetõséget, de kihagynám. Az én véleményem ismert és ugye heves nem tetszést váltott ki egyesekbõl, ezért is történt, ami történt. Ez a vélemény azóta se változott, legalábbis nem pozitív irányba.
Egyébként gondolom még véletlenül se tõletek írta valaki, hogy a hõs cselekedeteitekrõl a tagjaitok ódákat zenghetnének <#miaz>

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Kellene sajnálni? Hát sajnáld õket, ha még maradt zsepi.
Emberek jönnek és mennek, ligák alakulnak és megszûnnek.
Csak ezeket méltósággal is lehet tenni, amit az esetükben nem láttam.
Én sem sajnálom õket. Sok dolog lehet amiért kialakulhat ellenszenv. Ez így van. Nagyképûek vagyunk? Lehet! Mi nem érezzük annak. Ha ez valakinek nem tetszik, nem kell velünk foglalkozni. Jól elleszünk. Ha valami nagyon nem tetszik, itt a lehetõség, hogy véleményt nyilváníts!
ReszegKoldus
Igen így van, az én hibám <#crazya>
Valóban nem éreztem a hozzászólásból ezen két liga megszûnésének sajnálatát...

Kicsi te meg rosszul érezted, én nem reagálok sehogy, csak leírtam, hogy esetleg irigységen kívül mi adhat okot valakinek az ellenszenvre. Nem tudom hogy pont a Solitude/Hungarian/akármi miért nem szimpatizál veletek, õ dolguk.
Ami biztos, hogy egyesek közületek beleesnek a "fenn hordja az orrát" "le kéne szállni a magas lóról" stb. kategóriába.

LOL?
Jézusom..Kit kritizáltam?
Még csak nem is a te postodra válaszoltam...
1 rossz szót nem szóltam hozzád😊)
na mind1...Ha te ezt kritizálásnak fogtad fel, akkor csak sajnálni tudlak!

Valamiért éreztem, hogy te így fogsz reagálni. 😄 Nem sírni jöttem ide, hanem tisztázni pár dolgot. Az, hogy ezek a ligák megszûntek (?) nem az én hibám/dolgom. Úgy változtatják a nevüket ahogy akarják. Nagyképûség, mire gondolsz?
Tudom az én hibám, hogy nem beszélek románul és ezért nem is értem, hogy miket roaroznak. Ha nem értem, nem is zavarhat.
Leölni valakit 1 órán belül többször. Ha megtámad és meg tudom ölni meg is fogom. Talán egyszer fordult elõ, hogy valakit egymás után többször megöltem, így reagáltam a folyamatos anyázásra. Tudom, ez is az én hibám. Ez van.
Sziasztok!
Bocsi hogy közbevágok de ha valaki árul Dragon Scales-t vagy Tear-t az írjon pls!<#vigyor4>
Köszönöm!<#integet2>

HUN_IMREX - PS HYB [Hungarian_Forces]

Mert így akartad értelmezni. <#ejnye1>
Amúgy lehetett volna jövõjük, csak bpn nem tudták, hol a helyük.
ReszegKoldus
Pont ez az, mert úgy értelmeztem, hogy ez egy jó dolog, hogy ezek a ligák nem léteznek, tehát nyilván amíg léteztek hatalmas problémát jelentettek, így most már jobban alszol.

Nem voltam/vagyok tagja egyik érintett ligának sem. <#ejnye1>
ZzoleE
Hát Mad, szomorú ezt hallani, de tudom mirõl beszélsz...(sajnos)
Sok sikert az új karihoz! Azért köszönj ránk, ha látsz minket! 😊

...9D,BoI,WoT,BFP4F,NFSW,WF...

ReszegKoldus
Ettõl, hogy nem léteznek, jobban alszol? <#ticking><#fejvakaras>

ReszegKoldus
Nem én akarok venni, én adnék el nekik, meggazdagszom <#vigyor1>

Egyébként ez csak az én véleményem, de nem hinném, hogy bárkinek a holtpont iránt érzett bármihez köze lenne irigységnek, dropoknak, vagy a refinernek.
A teljesség igénye nélkül, nagyképûség, gondolom ti GL-rõl egybõl LM-re léptetek, talán értitek mire gondolok (humble=...), mások lenézése, nem rég egy rakás román roarozott valami hackeléssel kapcsolatban, röpködött a sok "pula" meg hasonló szépségek, remélem küldtetek róluk képet és kapták a chatbant, mert azt tudom, hogy magyarokról szívesen küldözgettetek, vagy szelektív a látásotok és csak azt jelentitek, ami bántja szegény szemeteket, nem tudom, viszont ha jól tudom itt griefingként hivatkoznak arra amit ti is ûztök/ûztetek mindegy, szóval aki pl 1 órán belül egynél többször leöli ugyanazt az ugyebár nem szép dolog hisz semmit nem kap érte <#szomoru2>
Egyébként persze, megérdemelték a chatbant, de ugyanúgy egy rakás másik is megérdemli, akit szintén láttok csak nem külditek be ki tudja miért...

WTB PZS clean if possible

Dehát a bosszú kétélû fegyver, mint tudod.
Hol van most a Hungarian?
Hol van most a Solitude?
Sehol, nem léteznek.
WTB,és nem WTS 😉

ReszegKoldus
Kértek papírzsepit?
WTS Papírzsepi
<#rinya><#rinya><#rinya>

Jaja Archlordban az AOE skillekkel nagyon lehet grindelni ,ott ugymondták vonatozni 😊

Ezt kötelező meghallgatni minden nap!!! Rammstein - Mein Herz Brennt

Természetesen Premivel és bekockulva 😄

Lássuk csak, miért is szeretik a Holtpontosokat. (fõleg Zsebet) Mint azt sokan tudjátok a Holtpontnak volt egy kis összetûzése a Hungariannal (késõbb Solitude). A dolog mindig úgy kezdõdik, hogy a másik visszaütött. ^^ Többszöri békekötés után a Solitude liga még mindig nem fér a bõrébe. Na már most, Zseb a Holtpont vezetõje, tehát õ a fõ célpont! Sokan ismerik Zsebet, nagy szerencséje volt/van a droppokkal, a refi mesterrel, lehet, hogy az irigység is közrejátszik a gyûlöletben!?
Az, hogy Six így reagál a Holtpontot érõ sértõ megjegyzésekre, teljesen érthetõ. Mivel õ tudja, hogy mi volt.
Dózi Az eddigiekbõl egy nagyszájú embernek ismertelek meg, aki odamondja a tutit. A mostanában lefolytatott roarcsatáid nagyon tetszettek. Végig nevettem az egészet. Szerintem nem a Holtpont védelmében kezdtél el roarozni, hanem mert nem tetszett egyes emberek viselkedése. Ha téged zavart a dolog, akkor képzeljétek azokat mennyire zavarja, akik nem beszélnek úgy, mint a kocsisok és nem is szeretik a trágár beszédet.
dsun anem tom mikor játszotál de még xp cardal is kemény lenne egy du a 38 nekem 2 hónap volt exp cardal és igazábol a 10000cc-n van a hangsuly és annak irtam akit érdekel téged nem akkor miért kell kritizálni én se teszem veled...
és nem bántásként irom akit érdekel a csere azoknak szol akiket nem azok meg vegyék fiyelem nélkül és plz több reag ehez nem kell akit érdekel a csere pm

Hangyás,Herceg

MadeInHell
Sziasztok nekem is volna egy bejelentenivalóm,valamelyik nap nagyon felhúztam a játékon de inkább a magyarokon magam.Egy kis karimmal benéztem bp re aztán egy paraszt magyar odajön hogy adjak neki 1 sms t coinra én meg mondom nem, hát jól elkûldött az anyukámba kb fél órán keresztûl aztán egy másik magyar poénból leölt mert unatkozott safe ba, hozzáteszem tudta hogy magyar vagyok neveket nem is szeretnék említeni mert nem vagyok olyan tapló mint ezek,lehet hogy csak én vagyok így de én szeretem a honfitársaimat és bármibe segítenék nekik ha tudok föggetlen mekkora és melyik ally ba van.No még sorolhatnék egy pár hasonló esetet mikór egy másik magyar direktbe pk zta a magyarokat mert neki ez buli volt nevet ismént nem szeretnék mondani. Meg fél bardo black jét utálom úgy ahogy van.Szóval arra az elhatározásra jutottam hogy eladtam kk ért az accomat és kezdtem egy új karaktert egy shau nukert és magányosan fogok grindelni ally nélkül mert így találom helyesnek a pénzbõl bevásároltam mindent ps ig csak grindelnem kell<#crazya>.Szóval ha összefutnánk game ba az nem én vagyok.Budha tanítását követve eljön az én idõm mikór megbüntetek minden rossz fiut bardo n. Hiányozni fog FS meg mindenki de hát ez van.Köszönöm az eddigi segítségeteket.

TAO BoT Warr

Nem okoskodni szeretnék, de régebben játszottam Archlordal, és nekem lvl26 jött össze 1 délután alatt😊)
Szóval nemhinném, hogy a lvl38 ott nagyobbnak számít. mint itt az fd!!
Ez csak az én véleményem^^<#beka3>

Jah ha van premid,és 24/16-ot grindelsz talán megvan 😉

zseb mivel érdemelte ki ezt a gyülöletet? nem mindenkit tisztelnek meg ezzel. sok az ellenség, miért is? mindenki hülye csak én nem effektus? hehe

netán sokat akar a szarka effektus?
Egy hétvégi napokon duplakor is grindelve 3 nap alatt megvan az FD 😛 de lehet hogy hamarabb is 😊

akit érdekel 10000cc plusz 38 orc arhlordon elcserélném egy 9d accra min fdsre plz pm

Hangyás,Herceg

van vagy 4 buff amit nem ismerek, de ha kapsz 120 reduce buffot, akkor nem kell se 300 str se 300 dex
ReszegKoldus
Érdemes figyelni az item mall pilleket 😄

Jah nem rossz....Bár érdekelne milyen cucok vannak rajta. 😉

ToshiBá
Találtam ma 1 videót, ami megmutatja miért is jó a sok Dex grindhez.
300/300 str/dex build HM valamennyi a szintje. Érdemes figyelni a HP ját... Kicsit NEM fogy.

Live: DoZeR 982

ReszegKoldus
Igen így van para fed nukere volt(?) csak láttam, hogy roarozza hogy UF rulz ebbõl gondoltam, hogy nem az eredeti tulaja játszik vele, bár ki tudja ^^
Amúgy annak, azt és úgy válaszolsz ahogy akarsz, nem az én dolgom, mindenkinél elszakadhat a cérna 😊

Így van, jól következtettél, de nem tudom ki az a -Para-. Nyilván Fed egyik másik karija, gondolom azért írod, hogy játszhat vele is.
Azzal a másik résszel nem arra céloztam, hogy neked vagy bármelyik másik bandának mondják be, hogy HP sux, hanem arra, hogy eddig nem szóltam semmit rá. Bocs, de ha õk ilyeneket írnak, akkor kérlek engedd meg, hogy én válaszoljak rá a szerény kis "tünés noob" megjegyzésemmel.

\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"

képeket küldök pmbe akit érdekel mert nem engedi hogy berakjam ide

Hangyás,Herceg

hello archlordos karit cserélnék 9dre min fdsre

Hangyás,Herceg

ReszegKoldus
"És persze Fed nevû karakter kiléte is gyorsan egyértelmû lett (hála valakinek, legyen az egy "személy A" :-D )."
Ebbõl én azt hittem ryo játszott fed karijával és akkor parával is játszhat õ akár...

"mindig nekem/nekünk vágják be a "HP sux" illetve hasonló megjegyzéseket"
Látod én ezt nem értem. Unicumos létemre én meglepõdnék ha nekem írnák, hogy HP sux, nyilván hp-soknak fogják írni így ezen nagyon nem kell megütközni 😊

Ha valaki nem sejti, az vagy nem tud a kis "összetûzésekrõl", amik voltak nem is olyan rég, vagy csak simán vak, illetve szellemileg elmaradott...
Azt a Parás részt nem nagyon értem, de örülök hogy te igen...
Igen, beírtam, nem tagadom, vállalom. Tudod meguntam, hogy mindig nekem/nekünk vágják be a "HP sux" illetve hasonló megjegyzéseket. Eddig nem nagyon irogattam vissza, próbáltam az "elvárásoknak" megfelelõen eljárni, de már nagyon elegem lett belõle. Így maradt a "fight fire with fire" eljárás...
Megjegyzem én is : Six már halott... ohh nem is, áruló kari lett belõle.
Valaki ott azon a szép "hungarian" fórumon beírta, hogy "sztem jatszanak, csak maintol eladtak mindent, toroltek, EEESSS uj karit kezdtek azert van ilyen nagy szajuk xD VAAAGGYY torlik az accukat es igy okoskodnak, hogy BP-n ne kapjuk le oket"...
Azt hiszem most lehet egy ilyen irónikus beszólásom Csabához: És mondd, ez a teória rád is érvényes?
A választól megkímélhetsz...
Szóval, cheers, további jó játékot mindenkinek!

\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"

Minden más, esetleg külföldi fórumon szeretet és béke honol?

Akkor azonnal nem magyar szeretnék lenni..... <#help>

Jah,elég sok karit feltörnek mostanság.....Sajnos!!!!!

Ma beakartam lépni az egyik accommal és azt írta password incorrect... Lekértem a jelszót e-mailben beléptem és letörölték a karimat😞 Meg persze gondolom elõtte kipakolták mert itt volt kb mindenem.De mindegy ebbõl látszik h mennyi f*szopó játszik evvel a játékkal. Így én már nem fogok. BB

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

Látom itt megy az oltás+egymás fikázása,és a többi jó " magyar " dolog.....

ReszegKoldus
Sehol, amíg nincs kész nem rakják bele a játékba.