21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
Csaprago #11765 *jobb :) -
Csaprago #11764 És job lett? :) -
bomb1111 #11763 Amúgy néhány perce megvolt a Game Guard update. -
bomb1111 #11762 [GM] Fugen
Site Admin
We know that some of you are still experiencing sporadic and/or frequent DC issues.
Gameguard is working on it. We expect a patch early this week. Hopefully that will fix things. -
#11761 szar így is 10 perc múlva kidob -
#11760 9d alatt sg zek -
#11759 Jó az aláírásod. SG-ről dc-ztél? -
#11758 Én is 2 percenként dc ztem aztán felraktam az operat az ie helyett és most semmi gond talán nektek is bejön. -
bomb1111 #11757 [GM] Fugen
Site Admin
Posted: Sat Mar 20, 2010 3:11 pm
Congratulations to all three servers. Even the folks on Asura took time out from killing each other to repel the furry hordes.
5XP tomorrow, Sunday, 3/21/10.
Bardo - 3pm-7pm GMT
Asura/Nirvana - 3pm-7pm PST
Enjoy your reward, Warriors, you've earned it -
#11756 Az én maradékom bőven elég lenne arra, hogy 10x diplomázz vele.
Jaja! Büdös hekkerek vagytok mind!! A GG tudja! Most már mi is! -
#11755 Nem akarok kötekedni (dehogynem ), de semmi köze a patch-hoz.
GameGuard miatt DCzel, azt hiszi hacker vagy és kidob (csak sajna mindenkire azt hiszi szinte), na majd ha azt patcholják akkor lesz jó (elvileg). -
unusual #11754 Soon! Talán majd a 110-es patch-el. -
Csaprago #11753 Nincs valami hír arról, hogy mikor javítják ki ezt a sok dct? :( vagy lesz valaha javítás?:D -
#11752 Ne nézz annyi TVt, elrohasztja a maradék kis agyadat .
UI:CS vagy már? o.O -
#11751 Ne tagadd Te kis majom! Te vagy Jet Li unokahúgának a lábköröm alatti gombás része! =)
Ásóka vagy! A nehezen eltávolítható körömgomba. xD -
Lawless #11750 kuld kuld yunk nagyon kell. remelem 1re gondoltunk a gmail cimem tudod? -
#11749 Law.majd elkűldöm ,mert nekem megvan.most alxok. -
#11748 Ha figyelmesen elolvasod a mondataim sehol se mutattam jelét annak, hogy bármennyire is érdekle DC-zel-e.
Mellesleg mint említettem, én se DCzek amióta rájöttem, hogy kell megelőzni.
UI: Valóban Awesome vagyok, és én nem Chosen Few-be vagyok hanem én vagyok a Chosen One (nem, nem Jet-li mielőtt a filmre gondolnál) -
#11747 Bari! Úgy értettem, hogy DC miatt repültök. Ugyanis tegnap este 6 óta bent vagyok. Egész éjjel stand mostanáig. Semmi DC... =)
Szóval Te Awesome vagy.
Én viszont benne vagyok a "Chosen Few" -ben... xD -
szoki182 #11746 még mindig 2percenként dc mostmár sose lesz jo ez a sz@r?:O -
unusual #11745 Mondjuk a healeremnek se mükszik a dmg ;) -
unusual #11744 ck dmg nuku ;) Meele kariknak elég jó jah,főleg warrior ;) -
Sixtail #11743 A buff nagy része működik.
A 30% def nem működik belőle.
A többi az jó.
Nem árt tudni, hogy ezek az alap HP/VE és dmg-et növelik.
Szóval ha van egy 14 base con-nal rendelkező hybridünk, akkor az kb max 50-100 HPt fog kapni (jah, kb annyit kaptam). :D
DMg-nél ugyanez van. A fegyó sebzését nem növeli, csak azt a sebzést növeli 30%al, ami az alap str-ből van.
Szóval működik, csak nem éppen úgy ahogy azt legtöbben elvárnák. :P -
unusual #11742 Már persze ha működne is ;) -
unusual #11741 Nem is rossz ez a mai buff = 30%dmg+def+hp+ve :) -
Lawless #11740 meg valami tudom h nem a témához de még 9dhez sincs koze a kerdesemnek,de felteszem! :)
amikor kicsi voltam (nemojan reg) jatszottam 1 olyan játékot h olyan kigyo fajtaval voltam es csak fel,le,jobra,balra lehetett irányítani es az volt a lenyeg h minnel nagyobb teruletet hódítsak meg persze voltak ellenfelek akik jottek felem es olyankor mindig megkellet varnom amig elmennek es aztan megint kerítennem nagyobb teruletet...és ezt addig amig be nem szoritottam az ellenséget olyan kis helyre h nyertem es mehettem a kov palyara! ha valaki tudja mirol is van szo pls irjon nekem, szivessen játszanám a már már gagyi játékot de jo emlékezteto lenne a gyerekkoromra! thx! tudom h 9d forumot sokan olvasnak azert irtam ide bocsi a hosszu postert -
Lawless #11739 Yunk namármost :D nekem is van olyan decom Lawnal de most 1 masikat akartam Pro-nak és olyat amit lehet tradelni mert amit te vettel azt nemlehet rájottem tobb probalkozas utan :P ! kiprobaltam beletenni a JS a csajtol balra levo npc-nel de nemengedi belerakni!
Yunk inkabb dogoljek meg minthogy eladjam :) majd jonnek a Hermit hermit fegyok es majd abba rakok 1et és fel+ +12re :) persze scale nelkul -
#11738 Na barátom!
Én vettem coinért decot ami alapból 2slot,ugyhogy ahhoz csak 2jade kellett azt helo.namost nemhinném hogy máshogy lenne a játékban található decókkal.
meg egyébként is annyi jadéd van LAW, hogy kibirod hogy elb@szol párat:-Dmár amugy se ér sokat:-D:-D probálgasd^^ -
Xilyanah #11737 Szia Law :)
A deco-ba (ha fullosra akarod, akkor) 4 db JS kell... ezt Hefeiben a refis csajtól balra lévő npc-nél lehet megtenni egy kis lóvéért cserébe.
:)
Ha fegyót akarsz slotozni, akkor az már kicsit bonyolultabb :D
-
Lawless #11736 Sziasztok...látom az osztás még mindig megy csak a nevek változnak 2-3éve ! namármost az én problémám ilyen...vettem 4 jade separatort mert akartam csinalni 4slotos shao deco-t klan decot nem a itemes decot ! namármost mit csinaljak veluk mert valaki azt monta nekem h kell meg hozzá vennem valamit de nemtom a nevét se,2. valaki azt is monta h nem 4 kell hozza hanem 1,2hoz iron a tobbihez kell csak jade separator...3.ha valaki elarulja hogy kell 4slot shao deco-t csinalni akkor azt is arulja el h hol kombinalhatom ossze a refis csajtol balra álló csákónál? koszi a helpet elore is...csa -
#11735 Dóz ne szívd mellre (szívd máshova), nyugika a kártyákat visszavették, ha nem tették volna már rég az orrod alá dörgöltem volna .
UI:I'm So Awesome -
#11734 Mondom hogy random. De miután Ti repültök. Én kirakom tradelni ribikét. Hátha most nem dc zek trade közben, mint általában.
Elmész te a Pícsába. A Te esetedben max Very Idiot Person ! =) -
szoki182 #11733 nemtom engem 2-3 percnél tovább nem hagyott benn. az a kedvencem amikor bejön a karakterválasztoképernyö és már akkor kiirja h disconnect(L) -
#11732 Én nem verified gifter vagyok hanem V.I.P. öcsém, 1075 kiosztott xp kártya után -
#11731 Mert sz*r vagy. PS5 vagy már?^^ Engem nem dob ki. És már PQ is volt. Szóval ez ilyen random. Olyasmi minthogy én pl verified gifter vagyok. =) -
#11730 Szerintem Awesome vagyok.
Bocs ez kitört belőlem ^,-,^
UI:Ha nem fut háttérba MSN, firefox, avast akkor elvileg nem dob ki.
Legalábbis amikor én ezeket kilőttem bírtam bent másfél órát, és magamtól léptem ki.
UI 2: Dóz CS vagy már? -
unusual #11729 Jó volt ez a film,nekem legalábbis bejött akkoriban. :) Jöhet a 110-es patch amugy,mert ez így elég gázos!!!!! -
#11728 részlet a filmből
bocs az offért, és a duplapostért.^^ -
#11727 Minden amcsi egyetem focicsapatának van egy zenekara. na ez a tag tuti egy olyan csoportból származik. láttam egyszer egy filmet, amiben a dobosok rendesen versenyeztek a címe : Dobszóló rohadtul tetszett.
unu. New York. ilyen nyilvánosan senki nem merné megkockáztatni a gyorsulást arrafelé. =) -
unusual #11726 Mire képes az spd mi ?!? :) Vagy ala natur? :)