9dragons

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Elöször várd meg ameddig kijön a game eddig 3x zárták be a beta-t

http://1234sdsdsdsd123.mybrute.com

Jaja, én is láttam már, nekem is tetszik!!
De én arra is kiváncsi leszek, hogy majd hány 100 ezer Ft.-os gép kell majd hozzá, hogy élvezhetõen lehessen vele játszani😊)

Már látam párszor ezt az avit,és nekem nagyon tetszik! Grafika nagyon ott van az tuti. Kíváncsi vagyok milyen lesz ha kész lesz végre.

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

MMORPG nézzétek végig, brutál benne a PVP
http://www.youtube.com/watch?v=PCsmuMDXXcU

Ezt kötelező meghallgatni minden nap!!! Rammstein - Mein Herz Brennt

ReszegKoldus
Én nem vettem magamra, mondom nekem tiszta a lelkiismeretem, de akkor biztos zsebre gondoltál, megértem, tényleg lehetne toleránsabb <#vigyor3>

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Nagyapámnak volt egy mondása,embert embernek és a disznót sûlve. Aztán hogy az HU,RO DE vagy micsda,kit érdekel ? A tányérban úgyszem röfög.

daszvidanija daragije drjuza ºi sã auzim numai de bine fraþilor

Hmmm... Hogy is mondják azt...
Ja megvan!
Akinek nem inge, ne vegye magára! Vagy valahogy így...
A tükröket már rendelem is. :-D
Továbbra is: Gogo, kill 'em all!

\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"

ReszegKoldus
Ha netalántán rám (is) gondoltál volna, nekem tiszta a lelkiismeretem (nyilván erre majd azt mondanád, hogy nekem nincs olyanom, de van^^), én addig elég toleráns voltam veletek, amíg nem kezdtetek a hátam mögött okoskodni, utána meg mit vártok? <#nevetes1>
Esetleg a rendellenes viselkedésû elemekkel kapcsolatos vélemény nyilvánításom/nyilvánításaim, ami nem tûnik toleránsnak, naja, annak nem is célja annak lenni, attól én még játékon belül elviselem, aki elviselhetõ. A toleranciát én eddig is csak játékon belül értettem <#hehe>
Egyébként teljesen igazad van, nem csak magyarok és románok léteznek.
Szervusz, Szergej! <#wave><#taps>

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

ToshiBá
szerk. :

Live: DoZeR 982

ToshiBá

XD! Buta kicsi Padalávaló... (Padavannak nem lennél jó, mert Téged nem az erõ, hanem a gyökkettõ sötét oldala tart fogva... XD )

Geeeez...
Elég unalmas látni, hogy mindenki a románokhoz hasonlít mindenkit...
Igen, 90%-a ezen a fórumon az utóbbi "pár" hozzászólásában ezt tette...
Ideje kinézni a világba és rájönni, hogy nem csak magyarok és románok léteznek.
Továbbá meglepõ, hogy egyesek "toleranciáról" irogatnak itt, holott azt csak fogalomként ismerik.
Az is meglepõ, hogy mennyien érzik érintettnek magukat ebben a nem szép témában (gondolom ezért irogatnak errõl, ugye?)
De nem gond, majd ha lesz pár fölös tükröm, osztogatok párat. Látom ráfér itt a társaság nagy részére.
Gogo, kill 'em all!

Mért ki vagy te hogy meg mond, hogy mit csináljak?

ReszegKoldus
Nem biztos, hogy jól értem, de adtál neki cuccokat 100-100 kulcshoz, neki annyit kellett csak tenni, hogy odamegy az NPC-hez, kattint párat és ezután cserébe képes volt egy kis részt levenni belõle? Ez még viccnek is rossz. Gondolom azután meg eladta...szép.
Igaz írhatnánk mikor halt meg a Def boss, de ott úgyis leölnek, Icy bossokat is írhatnánk 4.5 óránként spawnolnak, de azokat meg kempeli a sok paraszt, akik dropokért segítenek epit szerezni.

Erre a církuszra csak jegyszedõnek merek benevezni.Nektek tényleg az agyatokra ment.Elnézést kérek attól aki csak "de azért sem hagyom magam" alapon írt.Lényegébe véve,a Magyar játékosok közössége, számszerint a románokéval vetekedik.És mi,ellentétbe a "bocskoros mocsok oláh" közösséggel szembe mit teszünk ? Egymást szabjuk,agyba,fõbe,orrba,szájba.Szépek vagyunk.Szégyelhetjük magunkat.Egy javaslat ha már úgyis följárunk az SG re :mikór halt meg a Def boss,az icy boss,stb talán hasznosabb lenne.De erre nem hiszem hogy sor kerûl mert mi MAGYAROK vagyunk.Hogy egyesek elmentek nemmagyar ligába ? Õszintén megvallva aki pár angol szót ismer,nem fog maradni egy olyan közösségbe ahol a magassabb szintü játékosok elkérnek 10% ot a beváltott pass okból.És hogy ne legyek titokzatos,nagyon szókimondó leszek.Gabor 23 beváltott nekem 100 lila,meg 100 zöld srs belépõt.Mennyiért ? Én ráplusszoltam hogy lássam mennyi a talpvastasság.Hát nincs olyan. De istenem,az én balfaszságom.Azóta egy mocsok oláh váltja be nekem a dolgokat,suhogó ingyen.
Szóval rég elmenhettem volna egy idegen ligába,de miért nem tettem ? Mert a Magyar vér vízzé úgysen válik.De ha csak ilyen szentelt(álszentelt) vízrõl van szó,kösz,nemkérem.
Bocs hogy hosszura sikeredett,szevasztok és cseszek rá ,mert egyedûl is boldoguloik.
no problem 😉 Remélem lassan jobb lesz a netem,és ujra tudok gamelni kicsit.....Kiváncsi vagyok milyen helyzetek vannak mostanság.

en dicsertem, de a haverom, bar nem mindig volt ez igy de akkor jott cica es minden oke 😄

szoval shedar szavaival elve: diplomacia rulz , es persze ekezet xD
ToshiBá
Bakker NEM is Te írtad... püffneki! Bocsi! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ fene... Mindegy. Aki dícsérte az tudja, hogy ki a majom... XD

ToshiBá
Rijo123

Melyik majom-rol is van szó? 😊

ToshiBá
szer. : *magyarul 😉

ToshiBá
"nem cell comment"

Hát...

1.: Furcsa ízlése van a srácnak.

2.: Még a "commentet" megérteném, bár magyrul kommentnek írják. De a "cell" . Hubazd! Na az kicsit sok volt. Nem elég, hogy írni nem tudsz, még reklámozod is. SZOKJ LE SG-RÕL LÉGYSZÍVES! VAGY JÁRJ NYELVTAN KORREPETÁLÁSRA!

unusualnak :
1.: NEM! Magasalapjárat... =)

2.: Légyszi nem bíztasd azt a majmot, mert a végén azon kapod magad, hogy a "barátod" lesz. És tudod. "...Embert barátjáról." 😉

Végre valaki SG n aki észreveszi a tehetséget xD nem cell comment 😉

Meik az a SU forum? , linket pls... Ty

Ezt kötelező meghallgatni minden nap!!! Rammstein - Mein Herz Brennt

ReszegKoldus
Az, hogy te utálod a ~nyalizást, még nem feltétlenül jelenti, hogy a környezetedben nincs olyan, aki szeret nyalni és ezt a cselekvést nem is gyakorolja 😊
Áá szerintem mind túltettük magunkat azon, hogy mondvacsinált ürügyek miatt kiléptetek. Nekem nem sok közöm van ahhoz, hogy a tolerancia szikrája sincs meg néhány emberben és nem képesek kompromisszumokra, no de ez lerágott csont már. ^^
Mindenféle komolytalanság vagy szarkazmus nélkül állíthatom, hogy a "Mit köszönhetünk a HP-nak?" listán ez a tett állna az elsõ helyen, hogy kiléptetek, így mindenki járhatja a maga útját. És mindenek elõtt örülök neki, hogy mind a két csapat boldogul azóta is, a maga módján ki így, ki úgy, több-kevesebb sikerrel.

"Azt viszont nem állíthatod, hogy azért, mert nem kedvellek, egyszer is PK-ztalak volna."
Nem is állítottam ilyet szerintem sehol. Volt aki írta, hogy utál, volt aki írta, hogy gyûlöl, de észérveket senki nem bírt felsorakoztatni.
(A -.- lol -.- noob nem merítik ki az észérvek fogalmát)<#unalmas><#szomoru2>

"Valamiért ez olyan, mintha azt mondaná: aki utál az utáljon csöndben, aki meg kedvel az meg dicsõítsen."
Látom, mûködik a fantáziád... Már sokszor megtettem, de leírom megint: csak annyit szeretnék, ha mindenki békén hagyna (engem és a HP-t is). Ha valaki nem igazán kedvel, meg lehet azt mondani anyázás nélkül is. A "dicsõítést" (~= nyalizást) meg kifejezetten utálom.

Azt viszont csodálom, hogy 1 év alatt sem voltál képes túltenni magad azon, hogy páran otthagytuk a "nagy magyar fehér ligát" miattad. Nem mondom, hogy errõl csak te tehetsz, a részletek le vannak írva a HP fórumon. Azt viszont nem állíthatod, hogy azért, mert nem kedvellek, egyszer is PK-ztalak volna. (Ahhoz, hogy PK-zzak, többet kell tenni.)
Javaslom, hogy fejezd be a rágódást, és próbáld meg a 9d-t játékként és kikapcsolódásként felfogni. Veled amúgy sincs semmi bajom, mióta nem vagyunk egy ligában.

"...hat geri nem Y hanem I..."
Elnézést kérek, a hibát javítottam...
A történet meg szerintem igenis vicces. Fõleg úgy, hogy azt reklámozzátok, hogy mi "küldtük rátok" az illetõt.

Zseblampa, Remeteleelek, Ervenytelen stb. stb. http://holtpont.rulz.hu

Nekem nem azzal volt/van gondom, hogy öldöstük egymást. Szerintem természetes ha valaki kiáll a haverjáért. Nekem a beszédstílus, az anyázás nem tetszett/tetszik. Szerintem lehet nyugodtan pvpzni, miért kell egybõl káromkodni? Majd tantárgy formájában vagy az életbõl megtanulod, hogy nem ez a legjobb módszer más idegesítésére. A beszéded jellemez, az hogy mit mondasz, az még jobban.
Dozi! 😉 Bazz te ittál már mikor ezt irtad,vagy alapban,vagy ilyen? 😊 Amugy nem baj! 😉

hat lenyegeben mi kialtunk BP-re amikor HP ott volt es elkezdtunk karomkodni, fogadasbol... XD kivancsiak voltunk mennyi SS jut el a forumokra, hat 100% el jutott XD

nah mindegy, elismerem sok dolgot nem kellett volna, de inkabb legjobb haverom mellett allok mint hogy egy jatek miatt ellene. en elmondtam neki mit gondolok ezzel tema lezarva. ha szegyenfalra raknak amiatt mert egy haver mellett allok legyen.

Es szerintem RYO jo fej 😄, nekem tetszik a stilusa, olyan kis vagesz gyerek mint rambo XD

Jah es Zseb, ez tetszik: Solitude-Brothers 😄, hat geri nem Y hanem I, es pontosabban Ikrek vagyunk, es whiskey annyira jo haver h mar testvernek szamit, szoval javitsd at a sztorid SU forumon 😛
ReszegKoldus
6k BE-vel biztos lehet refimesterkedni <#nezze><#nyes>
"Az nem érdekel, ha van (jó)pár ember, aki nem kedvel, ezze van a PVP. Kár, hogy egyesek a PVP területen kívüli ugatásban lelik örömüket. (Nem, Dózi, nem rád értem. A pozitív irányú kritikával nincs semmi bajom...)"

Valamiért ez olyan, mintha azt mondaná: aki utál az utáljon csöndben, aki meg kedvel az meg dicsõítsen.
Aki így gondolja annak akkor úgy kéne viselkednie, hogy ne kapjon negatív kritikát...engem sem különösebben érdekel, ha valaki nem kedvel, senki kedvéért nem fogok nagyon megváltozni, bizonyos szabályokat betartok, bizonyos témákat játékon kívül hagyok, de ennyi. Például ezért nem kerültem soha a szégyenfalra sem <#bee1> mert nyilván raktak volna képet, ha lett volna, még kértem is, hogy rakjanak, hogy legalább okuk legyen utálni, deee sajnos nem volt <#ravasz1>
Aki nem kedvel, azt nem fogom leölni, amiért nem kedvel, akármit mond, szóval hiába van pvp ez nem old meg semmit (Fúj leöllek, mert nem kedvelsz), az meg hogy valaki szóban válaszol pvp helyett, nem tudom miért baj <#confused>
Persze nem mindegy hogyan válaszol, de nekem hiába kezdene el valaki káromkodni, anyázni stb. kiröhögném azt kész. Érdekes módon nekem eddig még (kopp-kopp) senki nem mondott olyasmit, amiért azt mondtam volna hogy hú ezért le fogom ölni, vajon miért? Tán mert nem adtam rá okot? Meglehet...tolerancia...

Bahh Dózi, nem látom a képeket. >;<
De mondd, mit értesz te "emó" alatt? (illetve mit értetek "emó" alatt?)
Tudom, hogy off-téma, de tényleg érdekel. :-)
Meg azok a szövegek... "moncsi" meg az a hosszú "arcsi vagy stb, stb"... bakker még felét sem értettem meg. o.O

Ezt tudod kinek magyarázd, hogy csak 1 játék.......

majd tegye fel a kezét aki ezt szentül hiszi és így játszik minden nap ( Dózi tudom, Te kivétel vagy, Te már megtértél <#nevetes1>)

Hát hogy ha egyszer a "nagy" karidal nem mertél Bp re jönni :-/

Engem meggyõzött 😊 Én csak tényeket közöltem és nem az indulatok vezérelnek. Tényleg csak egy játék ez, légyszíves az érzelmeket hagyjuk el! föleg dr ryo god <#rinya> Különben sem kell sírni a ban miatt sem. Legalább felszabadulsz a játék rabsága alól. Továbbá nem boszantod a játékosokat <#eljen> Mindenki jól jár.
ToshiBá
Jáááááá!!! Találtam példakép emóst !!! XD

Nem elég hogy Barack...

ToshiBá
húúúúbazd!!!!!!!!!!!
Ez a "moncsi" KO volt vaze! Fél percig tartott mire leesett... Én még azt hittem a Moncsicsire gondolsz.

De olyan arcsi vagy hogy ilyen ötcsiket adcsizol nekünk...
Leszünk barcsik? Vagy örhiharcsi amiért SZÉJJEL CINKKELLEK??? ^^

XD NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

UI: Ez most csak puszta cinkelés volt semmi tartalommal. De szerintem szokj le az emóról... Vagy

<#law> Ez csak 1 ki******t játék! Írjátok ki a moncsira! 😉 Ki igy,ki ugy jut ehhez,vagy ahhoz ami lehet boszantó.....A többi no comment! 😉

ToshiBá
ehemm... GB vs CS vége? heh. majd egyszer lezúzom az összes nyomorék defektes kölcsönkaridat. De majd csak 1x.^^

ehhez csak ennyit :<#worship><#worship>

*Dozer észrevettem, hogy csak SG n nagy a szád. Amikor BP n voltál, akkor mindig befutottál elölem a safe be <#mf1>

LordTusy
<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>
Írhatnám,hogy mind zakkantak vagytok és kapjatok az agyatokhoz...EZ CSAK EGY JÁTÉK!!!De igazából én vagyok a hülye,hogy képes voltam mind a 73 olvasatlan hszt elolvasni.9D tényleg jó,de ennyire azért nem...Most komolyan...van nektek életetek?Nekem nincs,egy rohadt kocka vagyok,de még én se cserélem le a valóságot erre a virtuális ló****ra.
Áhh,végülis ki vagyok én,hogy kioktassam a jónépet?Nem is kellett volna írnom,de úgy éreztem én sem maradhatok ki a buliból.
Biztos csak egy sunyi kis "talpnyaló" vagyok,de egyetértek Dózival (és remélem nem vagyok egyedül).9D csak egy játék,aminek a szórakoztatásunkat kéne szolgálnia.Már minimum 6-8x tartottam néhány hetes-hónapos szüneteket,mindig azért,mert a játék elvesztette az élvezeti értékét.Lehet néhány embernek követnie kéne a példám és 1-2 hetet 9D-mentesen,békében,nyugalomban kéne eltöltenie.
Hmm...ez picit hosszabbra sikerült,mint terveztem és kb semmi haszna nem lesz,de legalább kinn van a nevem a fórumon.<#hehe>

Jaj,majd elfelejtettem...Pot adj életjelt!Nagyon eltüntél.Firkants rám MSN-en vagy küld egy PM-et légyszi!

t3fun/Aika Online/Lenaria: Ryuuya (warlock) /készül?ben/ http://myanimelist.net/profile/Tusy

http://clever.extra.hu/forum/fel04.jpg
És ez most mi is?

Hol mondtam, hogy mindenki hazudik? Kiemeltem azokat a részeket, amivel nem egészen értek egyet. Ebbõl következik, hogy mindenkire ráfogom, hogy hazug? Kár, hogy középsuliban nem tanítanak manapság logikát, lenne pár ember, akire ráférne...

Az nem érdekel, ha van (jó)pár ember, aki nem kedvel, ezze van a PVP. Kár, hogy egyesek a PVP területen kívüli ugatásban lelik örömüket. (Nem, Dózi, nem rád értem. A pozitív irányú kritikával nincs semmi bajom...)
Mellesleg az miért a mi rosszindulatúságunk, ha nem szeretjük, ha anyáznak minket, és lépéseket is teszünk ez ellen?

nah jo, dozernek igaza van, kicsit elszaltam a foldtol :S, nah jo zseb csá XD, I_Csaba_I-t toroltem, es egy naab karival jatszok amikor van kedvem , kikapcsolodni akarok es nem haboruzni... ahogy dozer mondta "PIHENEK és a SZABADIDÕMBEN KIKAPCSOLÓDÁSKÉPP JÁTSZOK."
nehanyszor? 10/10 neked nehany? XXDDDDD egyeb a kis lelked 😄

http://clever.extra.hu/forum/fel04.jpg <--- itt elvezte whiskey tarsasagat xD nah jo, zseb latod, itt is mindenki hazudik csak te mondasz igazat, ez mindig is igy lesz, te mindenkit felteszel szegyenfalakra, forumokra, csak hogy neked jobb legyen, hat tudod mit csinald, egeszsegedre... lol...
ToshiBá
szerk : *táján... =)

ToshiBá
Ez a jobbra-balra mekegés kezd kicsit bosszantani...

Nem igazán érdekel ki-kit, miért-mennyire utál.

De tisztán látszik, hogy néhány (jó pár kb 70%) embernek aki az elmúlt pár napban írt ide el kéne gondolkoznia, hogy mit is akar az élettõl.

SRÁCOK! Nektek AGYATOKRA ment ez a K*RVA JÁTÉK(!!!) !!!

Az egyik olyan magasan száll, hogy ha pofára esne kipusztulna az emberiség. (mint a dínók anno csak ez nagyobb pusztítás lenne, mert a bolygó is pusztulna.)

A másik meg akkora gyökkettõ állat, hogy ha bunkó lenne egy egész mammut csordát agyon lehetne b*szni vele 1 csapással.

Ez az egész (majdnem) intelligencia és érzelmek háborúja.
Én mikor elkezdtem játszani a gyökkettõ kategóriába tartoztam. Aztán majdnem kinyírtam a bolygót vaze.
Aztán felfogtam, hogy mit is csinálok.
PIHENEK és a SZABADIDÕMBEN KIKAPCSOLÓDÁSKÉPP JÁTSZOK.

Halkan megjegyzem ez a szégyenfalas hülyeség Zsebék oldalán tényleg elég beteges. Kb pont leszartam anno patratel témáját is. Egyéni akció volt, és patra nem ugrik neki senkinek ok nélkül. Kicsit szét kéne néznetek a saját házatok tályán is... És mint láthatjuk a hozzászólásokból megintcsak report lett a vége.

Az arrogancia és a rosszindulatúság az burjánzik bennetek gazdagon.
És ez NEM csak HP nak szól.

Még egy faja idézet szégyenfalról. (felhívnám a figyelmet az ikszdé (xD) jelzésre)

Re: No Comment!
Szerzõ: Zseblampa Dátum: 2009. március 8., vasárnap 17:55

"Geri_93 írta:

nem kötekedtek vele ö se kötekedik veltek bár most már Sirata mindig feküdni fogsz ha megltát xD(itt az ikszdé)

Zseb válasza:

Háborút akartok? Rendben. Meg fogjátok kapni..."

Én megígértem magamnak amolyan hülyegyerekesen, hogy az utolsó szintig el fogom vinni valamelyik (vagy mindegyik) karakteremet. Kíváncsi leszek kik lesznek még akkor is bent a játékban.

Addig meg pofa súlyba azt mindenki csinálja azt, amihez a legjobban ért.

Mostantól lehet utálni engem is szépen. Simán lekaksilom. Max nem megyek PvP zónába ha valaki(k) rámszáll(nak). (mert ez is egy lehetõség. PvP zóna elkerül és probléma megoldva.^^)

...kivétel erõsíti a szabályt... (én nem 2 emberbõl vonom le a következtetést, de ebbe ne menjünk bele, nem szeretnék megbántani senkit)

jó játékot!

ui.: Hazugságkampányhoz próbáljatok meg megalapozott tényekre építve összeállítani az elképzeléseiteket, hátha az jobban fog menni...

"azt nem regeled el amikor LM-en kikaptal whiskeytol duelban amikor FC volt?"
Lol, de büszke itt valaki. Tudod te hányszor csatáztam Whiskey-vel? Persze, hogy leöl néhányszor, naés? Errõl szól a játék (nem az anyázásról, ahogy te gondolod.)
Nem tudom, hogy miért nekem kéne magamba néznem. Ajánlottunk békét nektek hányszor is? Legalább kétszer. Ti mindig felrúgtátok valamivel. Csak annyit kértünk, hogy fejezzétek be az anyázást, nem tettétek. Tessék elfogadni a következményeket.

"a HP forumon a szegyenfal a legaktivabb koztuk minimum 5 Tema csak az en ligammal foglalkozott"
Már mondtam, hogy ki kell érdemelni azt, hogy valaki oda kerüljön.
Mellesleg van egy új téma is :-)
Érdekes módon találtatok mégvalakit (nem HP tag), aki (tudtommal) sose ártott nektek, mégis elkezdtétek gyûlölni mert . Ja, bocs, nektek mindig kell valakit gyûlölni, különben nem elég színes az élet :-)

"HP nagy része meg SvS-en SR-ben díszelgett, mindent az anyagiak felhalmozása érdekében"
Rotfl... anyagiak. Mert lojalitásról meg barátok segítésérõl még csak messzirõl sincs elképzelésed. Mellesleg az amit SVS-en lehet gyûjteni, már akkor is csak aprópénz volt, szóval... Jó próba volt, de elbukott.
(Mellesleg a fél fekete oldal ezt csinálta nemrégiben, ott ezt taktikának nevezték; ha a HP-ról van szó, akkor ez átdefiniálódik kapzsisággá?)

"Régebben láttam 1 fotót zseb "refimester" táskájáról 25X 255=6375 BE"
Képet kérekszépen. Ugyanis ezt tagadom, mint annak a rendje. Sõt kimondom: hazudsz!!! Sose volt ennyi BE-m.

"De tudok amit tudok, biztos forrásból."
Bírom ezeket a sejtelmes, megalapozatlan, és teljes mértékben bizonyíthatatlan kijelentéseket. :-)

"de egyiknek sincs töredéke sem ennek a BE mennyiségnek"
Jelenleg kb. 50 BE-m van, lusta vagyok a hajóra menni, na...
Kövezzetek meg érte!

Egyébként nem értem, hogy mire ez a nagy gyûlölködés. Vagy csak néhány instabil lelki állapotú tizenéves képtelen ésszel felmérni az "ellenség" és az "ellenfél" közötti különbséget?

"ha megnézitek kik mentek külföldi klánokba, akkor azt hiszem sokat megtudunk" - Ryo noob pl. külföldi klánba ment, evolet pedig az egyik legjobb fej a játékban szintén külföldi klánban. Ez mit árul el? 😊
HP nagy része meg SvS-en SR-ben díszelgett, mindent az anyagiak felhalmozása érdekében. Nem irigységböl, mert engem sosem az anyagiak érdekeltek. Régebben láttam 1 fotót zseb "refimester" táskájáról 25X 255=6375 BE és még több is volt, amit a "hihetetlen szerencsés" dropjával droppolt. [#ejnye1 BE hack program létezett valamikor. Ennek használatát agresszíven tagadni fogja. De tudok amit tudok, biztos forrásból. <#banplz> Ezekért is kedveljük refiner mester zsebet. Sok karaktert ismerek, aki olyan rég óta játszik mint refimester, de egyiknek sincs töredéke sem ennek a BE mennyiségnek. Így könnyû. <#taps>
csáó all, Csaba vagyok, es White _ Resistancet hagyatok, Solitudebol lett 😄, amugy Zsebbi, azt nem regeled el amikor LM-en kikaptal whiskeytol duelban amikor FC volt? es mind ez a misselos patch utan volt... lol... TeeBooh kivetelevel egesz HP-t leolte whiskey... es mellesleg zseb csodalod miert utalnak titeket.. hat nezz melyen magadba es nezd meg mit muvelsz... a HP forumon a szegyenfal a legaktivabb koztuk minimum 5 Tema csak az en ligammal foglalkozott, es most meg szar SU forumra es irsz rolunk... szerinted te / ligad normalis h nehany jatekost kifog es mindenhogy igyekeztek eluzni jatekbol??

A kovetlezo tortent: nehany napja HP-s ember jott hazhoz hogy hogy merunk HPval igy beszelni... noh ember latom ezt leirtad SU forumra szepeket rohogtel.... ebbol is latszik hogy HP mindent megtesz annak erdekeben hogy nyugodtan jatszhasson, es ha valaki mar kicsit is megprobal kialni magaert akkor ti ezt teszitek vele... legyel buszke magadra... whiskey kb 2 bant kapott 2x 2 napra, meg kb 3x24 oras chat bant csak HP miatt... neha megerdemelte, de akkor is tulzasba viszed... Xfireal mit muveltel... egyik magyar se tette meg ezt meg a masikkal amit te / ligad meg enged maganak... es hogy honan szedem a tomeget akik utalnak titeket? nez korbe magadon...
ReszegKoldus
Szinte semmi erõfeszítésbe nem kerül, de vagyok annyira toleráns, hogy meglegyünk "egy fedél alatt". Van, hogy rászólok emberekre, olyasmi miatt, amikor írnak valami olyat, amit nem kéne, de igazából azt is csak azért, hogy ne legyen belõle semmi konfliktus, ne lépjen ki senki ilyenek miatt, engem nem zavarnak, ahol röpköd a sok "bozgor" "sugi pula"...ezekkel se foglalkozom. Az a szerencsém(?), hogy én ilyen szempontból "jó" embereken edzõdtem itt a játékban, valamint még korábban is, volt ez+az, amit szemrebbenés nélkül el kellett viselni, szóval én nem veszem fel ezeket.
Ha white oldalon vagy, akkor esetleg tudhatod, ha black oldalon vagy, akkor elmondom: sokkal nagyobb erõfeszítés elviselni engem, mint nekem másokat <#alien>
Viszont vannak toleráns emberek, akik ennyit képesek megtenni egy -még akár online- közösség érdekében is.