9dragons
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
dbl post ftw 😊)
na páááá
van víz, zene, meg virág!!!!!!!!!!!!!!!!
ja meg egy csomó csajeeeee, meg miegymás <#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
én meg holnap megyek Pestre, vagyis ma, vagy mittomén mi van most, a lényeg, hogy megyek.....
<#wave>#wave>
Kurvám még lehetsz... 😉
Mellesleg elmesélhetnéd, hogy ki költ több 10k forintot erre a játékra.
Mellékesen.: Formádat hozod gazdagon megint. Kíváncsi lennék a kézírásodra. Sztem azt elolvasni sem lehet. Volt/lesz valaha is jobb jegyed 1esnél Magyar Nyelvtan tantárgyból? Báááár. Lehet Neked olyat még nem kell tanulni. Elsõ osztályban még csak a betûírást tanuljátok...
Lehetsz vagy 14-16 éves de kisegítõs gyökkettõ vagy, aki még mindig az elsõ osztályt nyírja. =)
Live: DoZeR 982
http://1234sdsdsdsd123.mybrute.com
Azért köszi!
Bomb, nekem nem azért kell, hogy amíg mondjuk én bemegyek a városba, addig otthon tollja a program!!Mivel nekem valami összeférhetetlenség van a játék, és a net közt, és nagyon-nagyon gyakran DC-zek+ledobál a net!!Tehát én semmiképp sem hagynám magára, hanem arra kell, hogy ne nekem kelljen nyomkodnom, hanem magától csinállja, és én mondjuk a gép melett olvasok,rajzolok stb...Tehát ha esetleg valaki odatéved, és észrevesz, netán leszólít, akkor valószínû észreveszem, és tudok válaszolni!(mert nyilván folyamatosan ellenõrzés alatt tartom^^)
Viszont ha nem lenne gubanc DC-vel, és netledobálással, akkor természetesen éjjel nappal magától nyomná, míg én külömbözõ kontinenseken végzem tevékenységeim..<#beka2>#beka2>(de sajna erre nincs lehetõségem...)
További szép napot, jó játékot!<#wave>#wave>
Pot, igen, még szeretnék küzdeni😄
smodoos, addig eljutottam ezzel a progival, hogy beállítom melyik billentyûnek felel meg a JoyStick-on a gomb, és tudom nyomogatni ingame úgy, hogy mûködik!!
Viszont nemtudom, hogy hogyan lehet aktiválni az Auto Shooting-os részt..
Tehát, mondhatjuk talán azt, hogy nemtudom, hogy kell elindítani...
Ugyhogy ha te rájöttél, akkor légyszi írd meg😊
Talán ingame még praktikusabb lenne, whispereld Carni-t, vagy ha a f k vagyok, vagy offline, akkor küld 1 pigeont, hogy legalább tudjam kit kell keresnem😄😄
Sikergazdagabban osztogattam buffjaim azáltal hogy tudtam mennyit szenvedtem vele mire fullosak lettek<#nyes>#nyes>
De ha továbbra is szeretnél küzdeni akkor ird meg és rákérdezek a szupertitkos embernél... xD
Apokalipszis - BOT warrior
És ez a program arra is jó, hogy magától nyomkodja a 'gombokat'
Pot, megköszönném, ha megkérdeznéd azt az illetõt, hogy engedélyezi e, hogy nekem egy PM-ben leírd azt a bizonyos programot..😄
További szép napot!
mert egy IJEN ember vagyok....... pm pm pm pm, pls pls pls
<#rinya>#rinya>
Ezek az idõk lejártak, már nincs bufftrain(napersze) mindenki nyomogatja a gombokat és várja a dupla xpt hogy jobban mûködjön a manulálja!!!
De ha mégis ily badarságokra fecsérelnéd a pénzed vagy idõd akkor jo egy joystick is vagy pl játékkormány, ezek tökéletesen alkalmasak az általad említett "könnyítés" elérésére...<#szomoru2>#szomoru2>
pápá
De kell mellé egy program is, amit viszont lövésem sincs honnan szerezhetsz be, vagyis lenne tippem de nem adom ki a forrásomat, mert tuti seggbe rugdosna és követelné egyben a sok tartozásom...hupsz lehet el is árultam magamat<#eplus2>#eplus2><#integet2>#integet2>
ReszegKoldus -pedig nagyon is köze van
bomb1111 -Szerintem hagyjuk békén ezt a témát
Szevasztok,kellemes hétvéget mindenkinek
Bár nemhinném, hogy ilyen most van!.. <#schmoll2>#schmoll2>
Jó játékot!<#wave>#wave><#beka2>#beka2>
Tudna valaki olyan linket adni, ahol olyan GamePad-ok vannak amit lehet használni például bufftrainre?Mert az a baj, hogy még vcsak azt sem tudom, hogy néz ki egy olyan..
Szóval, ha valaki tudna linket adni, azt megköszönném!
nálunk minden zöld.....
vagy lehet rózsaszín.... hmmmm
<#integet2>#integet2>
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
HH=Hei Hitler vagy mire akartál kilyukadni?!
Sajnos nem vagyok ennyire mûvelt, csak olvastam focihírekben egy kint légióskodó magyarról németeknél és neki van 88as mezszáma, amivel egybõl jöttek az elõítéletek hogy mert tuti az ábécébõl a 8. betûre gondolt...
Ha nem erre gondoltál, akkor 1000bocs!
+1 Brightnak.
Mellesleg akik nem ismerték a "régi" Faust érát azoknak kuss! Rijo 1 az 1ben ugyanazt a színvonalat hozza. Nekem kb SEMMI bajom nem volt Fausttal. De sokaknak volt. Jah! És Rijo még gyökér karakterkolduló is.^^
Tudja valaki, hogy miért nem IP bant kapott?
És ha visszaolvasnád mindazt, amit eddig írtál, akkor megértheted, miért nem hiszem el, hogy most hirtelen az erkölcs védelmezõjévé léptél elõ.
Egyszer sem mondtam, hogy elég, amíg a whiteok vitatkoztak. Mindenki álláspontját elolvasom, maximum nem értek egyet vele. Sem meggyõzni, sem a véleményét megmásítani nem akarom senkinek. Nekem EZ a tolerancia. És nem nagy elvárás, ha ugyanezt viszont is elvárom. RYO meg... egyszerûen számára nincs tolerancia.
A székely góbé a szilvafa elött kérdi az apját : Eédesapááám,ez milyen szílva ? Aa besztercei kék szílva fiam.Háát akkór meért piross az eédesapám ? Azért piross mert még zõld.
Na most már tényleg joccakát
1 es döntõs : Én a tavaly nyáron fölúsztam a Niagara vízesésen
Zsûri : Hûû ez kemény,na lássuk 2es döntõs,tudsz ennél nagyobbat lóditani ?
2 es döntõs : Én ott voltam és láttam ahogy a pacák fölúszott a vízesésen.......
Én nem tudom hogy végül is ki vitte el a nagydíjat de amit itt a fórumon látok,szinte ugyanaz,csak zõldbe.
Na szevasztok,jó éjt mindenkinek
RYO nem számít embernek, csak valami kezdetleges formája az életnek. Hosszas kutatómunkával akár értelemre is lehetne találni benne... De ennek valószínûsége olyan csekély...
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Na ez kb pont annyira volt életveszélyes, mint amennyire komolyan veszem egy takonyeke tojáshéjas hülyeGYEREK fenyegetõzését.
Vegyél magadnak egy kurvát, hogy beavasson az interneten kívüli életbe....
Vagy szerezz magadnak valami kis nyomi barátnõt, aki korban és intelligenciában a hû másolatod tud lenni.
Vagy csak simán akaszd fel magad, és minden problémád meg lesz oldva.
Kezd szánalmasba átmenni a Ryo gyûlöletetek!!<#fejvakaras>#fejvakaras>
Hermit healing of thai chi az ress könyv. Az is max 1-2kk.
De itt egy link, minden skill leírása megtalálható itt :
Skill List
\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"
-pff-
Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
Hangyás,Herceg
" Betörném az orrod, de minek javítsak a kinézeteden? "