9dragons

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

azt nem tom mert most jöttem haza de azt tom hogy akkor leállították a szervert

Hangyás,Herceg

Nem hiszem. 😉 Semmi új patch,és semmi frissítés nem volt.....

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

És bevált az elmélet?

\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"

helló mindenki most írták ki 15 perc múlva újból indul a szerver és megcsinálják a party bugot elméletileg innentõl kezdve jó lesz

Hangyás,Herceg

Sziasztok...
Bocsi de ez a mocsok játék újra telepiti magát, nem is értem....
Bocsi Vala és Mury....
talán elkészül
na én aztán semmilyen bandmaster nem vagyok, de nagyon örülök a felvetésnek <#wink>

régen ez egész jól mûködött és igen, a mostani nagyok többsége is így kapott epit, ezt azért ne felejtsétek......

jó játékot

ReszegKoldus
Killert lehet csinálni a party bugtól függetlenül, persze kényelmesebb, ha nincs bug <#wink>

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Szevasztok !
Lenne egy javaslatom :

Ahogy elnézem,legalábbis a fekete oldalon vagyunk egy páran,magasabb szintüek akik napmindtnap fönt vagyunk több,kevesebb idõre.

Ki kéne nevezzünk egy napot,hetente vagy kéthetente amelyen a kissebb szintüeknek seg1tünk epi szerzésben (COF,VOH,WT,GC,stb,) Persze szerintem ezt a Band mesterek kéne pontosabban megszervezzék,de az ötletet-javaslatot földobtam.

-Szerintem az event mentes napok(hétfõ,kedd,csütörtök) lennének a legmegfelelöbb napok.
-A bejelentkezéseket vagy itt vagy a banda mesterekkel kéne közõlni
-Persze meg kéne várjuk míg ezek a dilletánnsak kijavitják a party bug ot

Várom a hozzászólásokat és különösképpen megtisztelne a Banda Mesterek egyeztetése.
P0Th3aD
Én léptem vagy 20%-t uh remek volt az event, bár volt aki más helyett is szintet lépett...

Mostanság kevesebbet leszek mert visszacsábított a való élet, no meg premi sincsen most uh az sincs hogy muszáj legyen gémelni, itt sgre rálesek mindennap ha esetleg kell vmi akkor szoljatok nyugodtan!

Bár sok mindenem nincsen, sajna 😊))

Jok legyetek, vagy épp rosszak kinek mi... pápá

Apokalipszis - BOT warrior

<#vigyor2><#email>

Ezt kötelező meghallgatni minden nap!!! Rammstein - Mein Herz Brennt

Grat mindenkinek aki tegnap kockult,és sikerült pár lvl-t upolnia. 😉

MadeInHell
<#wow1>Kössz Imi ez jól hangzik!!!

TAO BoT Warr

Sziasztok!

Hi all,

On Saturday - July 4th, there will be 2x exp running the whole day... 24 hours of 2x exp.
There will be no boosted exp during normal 2x time.

Hoszabb a szöveg de sztem ez a lényeges!
Jó szórakozást!<#integet2>

HUN_IMREX - PS HYB [Hungarian_Forces]

sziasztok.
váltottunk pár privi üzenetet bardo-val és elég logikusnak tûnik amit ír. hirtelen felindulásból egybõl õt gyanúsítottam meg, de lehet hogy nem volt igazam. de nem tudtam másra gondolni, mert õ tudta az accomat és tuti, hogy magyar törte fel. az is igaz, hogy megengedtem, hogy használhatja néha csápot csak vigye vissza a helyére. láthatta, hogy nem vagyok húdegazdag. Õ pedig eléggé gazdaggá tudja magát tenni, hogyha akarja. úgyhogy nem tudom, hogy most mi van de az biztos, hogy magyar volt.

hát majd lesz ha nem leszek lusta sendelni egy e mailt =)

http://1234sdsdsdsd123.mybrute.com

akkor küldjétek a gmeknek és legalább bebizonyosodik hogy nem én voltam
amúgy csápival épp megbeszéljük a dolgokat...
ryo amúgy nincs nálam a cuccai mivel nem én voltam de ha ekkora a szád van bizonyítékod vagy csak pattogsz?

Hangyás,Herceg

lenne pár kérdésem mindenféle dolgokkal kapcsolatban (magán élet nem érdekel)
konkrétan valami ember kéne FS bõl, aki kicsit tájékoztatna, mondjuk nem bánom ha Genyának, Dózernek hívják, vagy nem tudom kik játszanak még....

ölég sürgõs lenne..... jöhet a pm, köci

MadeInHell
ha azt az ss t elkûldöd acclaimnak õk megtudják nézni mit tradeltek és még a cuccot is visszakapod ha õ volt.Húúú de izgi kiváncsi vok.

TAO BoT Warr

Hát szerintem mér nem kéne mentegetözni...és még GM ek azt mongyák h én vok a scammer =))

na mind1 Gia_hun sztem ad vissza csápi dulgait és legyen k******tt nagy lelkifurdalásod =)

igen én álltam akkor ott és nem törtünk fel vittem a testvéremet coffba csápi megengedte és a coff passokat kaptam át addig. bizonyítani nem tudom így maradok ugyanúgy aki elhiszi aki nem...
még az elején megengedte hogy nyugotan mehetek vele coffba meg bárhová csak vigyem vissza a kariját aki nem hiszi kérdezem meg öt is errõl de ha kell msnes beszélgetéssel ezt viszont tom bizonyítani hogy megengedte a coffozást. és mivel akor a kis karijaik fd1esek voltak akkor igy azé öcsém helaert én leütöttem a bosst.

Hangyás,Herceg

David9317
Na... kiderült h én tévedtem 😄
Bocsi a postért DSUN!
Vedd ugy hogy meg se szólaltam 😄DD
Még1x elnézést 😄DDD

Viszlát!!!

David9317
Hali!
DSUN erre csak annyit tudok mondani h HFes nem nagyon lehetett.
Már egy ideje én sem játsszok, de ameddig játszottam HFbe nem is volt SFes band.
Tehát vmit rosszul láttál 😊) (ha én tévedek elõre is elnézést)

Sziasztok!!
Most épp Tatáról postolok, találtam 1 internet kévézót!!xDD
Na, Csápis témához hozzászólok!!
Vasárnap hefeiben mászkáltam, miközben észrevetten 1 sf karit és csápit 1más melett!Köszöntem is nekik természetesen, a sf visszaköszönt de Csápi nem..Eddig nem is volt semmi feltünõ..Mentem tovább standok között, aztán erre rá 5 percre, megint láttam õket 1ütt, de már más helyen álltak...Itt kezdett beindulni az agyam, és tudtam, hogy valami nem stimmel...Ezután picit tovább mentem, és rá 1-2 percre visszamentem megnézbi, hogy valyon még mindig ott vannak e...És még mindig ott voltak!Ettõl a pillanattól kezdve tudtam, hogy valami nincs rendben, és én is egybõl erre a szánalmas lehetõségre gondoltam(feltörték, vgay csak simán kirabolják Csápit..)Erre meg ma olvasom a fórumon...😞
Csápi nagyon sajnállak!!
SS-t természetesen készitettem, az biztos h SF kari volt, és ha jól emlékszem Hungarian_Forces-os!!(a 2. nem biztos!!)
De ha hazaérek az lesz az elsõ, hogy itt postolom az SS-t!!

Valószinü, hogy vasárnapig még majd leugrok ide, ugyhogy informálódni fogok az eseményekrõl😊)

További szép napot, jó játékot!!
<#integet2>

További szép napot, jó játékot!

"köszönöm, akkor most Te kérdezhetsz valamit a "külvilágról".....

biztos tudok olyat mondani, ami meglepetésként érne"

Nekem nem kell kérdeznem róla én tudom mien ;-) nem ugy mint eggyesek

köszönöm, akkor most Te kérdezhetsz valamit a "külvilágról".....

biztos tudok olyat mondani, ami meglepetésként érne <#nevetes1>

már rég nincs

van e még reklám csík e??? heee?

Mért szeretnéd megtudni? 😛 amugy nem nagyon gamelek lefoglal a külvilág :-)

hülyék vagytok hülyék vagytok hülyék vagytok hülye vagyok hülye vagyok UPS

Ezt kötelező meghallgatni minden nap!!! Rammstein - Mein Herz Brennt

ryo, mi a neve a mostani karidnak, amelyikkel jatszol? 😊
megtudják* sry :-P

MEgmondom én inkább csápinak hiszek, talán azért mert 1-2 éve már ismerem és nem ojan ember aki csak úgy, gyanusítana meg embereket de ezt GM ek negtudják nézni, hogy te voltál-e vagy nem.
Szóval engem idézem "aki meg nem hiszi az igy járt" vagy "aki meg nem azt meg sajnálom..."

akit érdekel és aki elhiszi nem én törtem fel csáprágot aki meg nem hiszi az igy járt én csápival jobban voltam és nem gondoltam soha arra hogy feltöröm... aki ezt elhiszi annak köszönöm aki meg nem azt meg sajnálom...

Hangyás,Herceg

dbl post ftw

lassan eléritek, hogy visszamenjek játszani............grrrrrrrrrrr

az nem is free é <#vigyor3>

amúgy szándékosan nem akartam hozzászólni ehhez a témához, de most már mindegy

egyrészt nagyon sajnálom Csápit, másrészt kurvára fel vagyok háborodva azon, hogy feleslegesen jártattam, jártatom a pofámat most már lassan évek óta, mind ingame, mind itt a fórumon, hogy ne adjatok kölcsön accot (még nekem se <#smile>)

az ilyen szarházi embereknek meg tessék elvenni a kedvét a játéktól!!!!!
(ha nem megy, szóljatok, majd felmegyek <#nyes>)

na, jó játékot, csak ügyesen!!

ToshiBá
Makkerbakker... Még jó, hogy Free HP Trinkete nálam van...

Live: DoZeR 982

1-2 dolgot én is adhatok már ami nekem is megmaradt :-) de legalább megtanultad, hogy ne add oda sennkinek az accod akit nem ismersz eléggé.

mond a nevét a tolvajnak majd "rászolok" hogy passzolja vissza 😄

haverom is igy jart, egy magyarral "egeszen osszehaverkodott" es oda adta neki az 500 defeset kiprobalni, erre a gyerek ellopta... nem ertem ebbe mi a buli, egy jatekossal csak a cuccert haverkodni, vagy barmelyik ligaba csak a cuccert menni...
LordTusy
Hogy õszinte legyek én is vártam,hogy mikor történik meg...már az elején voltak kétségeim az acc adatainak megadásáról...Ha új accot kezdenél vagy jönnél egy mellékkarival szólj,természetesen szponzorállak.(Úgy mellékesen,ha szeretnéd fplytathatnád valamelyiket a 3 alapkarimból...)

t3fun/Aika Online/Lenaria: Ryuuya (warlock) /készül?ben/ http://myanimelist.net/profile/Tusy

MadeInHell
Grat neked hogy a cs warid odadod olyannak akit nem ismersz,legalább az accod megmaradt örülj neki.ha kell 1-2 cucc írj pm et adhatok kölcsön pl ec relikek stb.

TAO BoT Warr

sziasztok!
sajnos kirabolak tegnap (mármint a játékban), amiért én is felelõs vagyok. megbíztam megy olyan emberben, akiben nem kellett volna. az az igazság, hogy gondoltam hogy meg fogja csinálni, csak kiváncsi voltam mennyire lehet bízni egy idegenben. szóval megérdemlem, de sajnálom, mert elment a kedvem a játéktól. 😞 aki kirabolt azt csak szánni tudom, mert egy kis senki... a hackerekben legalább tehetség van, de õ csak "átvert", most biztos nagyon örül magának. bár nem járt jól velem, mert nem én voltam a leggazdagabb a játékban 😊) bocsi, hogy iylen hosszúra sikerült...
ui.: Gia_Hun-t rúgjátok ki lécci a bandbõl, mert nem érdemli meg hogy FS legyen 😊
többieknek sok sikert és jó droppot^^

RYO -- DOZER -- RYO -- DOZER -- RYO -- DOZER RYO -- DOZER -- RYO -- DOZER -- RYO -- DOZER RYO -- DOZER -- RYO -- DOZER -- RYO -- DOZER RYO -- DOZER -- RYO -- DOZER -- RYO -- DOZER RYO -- DOZER -- RYO -- DOZER -- RYO -- DOZER RYO -- DOZER -- RYO -- DOZER -- RYO -- DOZER RYO -- DOZER -- RYO -- DOZER -- RYO -- DOZER RYO -- DOZER -- RYO -- DOZER -- RYO -- DOZER RYO -- DOZER -- RYO -- DOZER -- RYO -- DOZER RYO -- DOZER -- RYO -- DOZER -- RYO -- DOZER kinek megy mar agyára? nekem! nyissatok kulon szobát magatoknak és kész vagy mennyetek szobára nekem 100 csak már nyugi legyen!
habár ha jobban belegondolok...akkor mit olvasnánk? mert a játékról már rég nincs szó!
pf.......! mennyetek levegore is azért néha !

Aquaman IS hyb,DrunkenGod IS nuker,ThePhoenix IS warrior,Lawless HI nuker

ezt kimondta neked ? Én egy szóval nem mondtam iet vagy irtam le csak beképzelted én tudom mik a hibáim. És akkor mivan ? Mint ha másnak nem lenne.

Örömmel hallom <#nevetes1>
Azt viszont nem, hogy pont most mész Pestre lol...
Na mind1, majd máskor<#vigyor>
Na, most el is búcsuzok, majd vasárnap leszek már!!
Írjatok jó sok postot, hogy legyen mit bepótolnom!!<#eplus2>

Na, Jó játékot, és jó nyarat!!<#guluszem1><#email><#law>

<#wave>

ToshiBá
Megint magadat minõsítetted, és gyermeki butaságodat reklámoztad.
Írtam én valahol hogy meg akarlak b.szn.?
Azt meg ugye tudod hogy nem az a köcsög b*zi aki csinálja, hanem aki tûri.
Hehe.

Én nagyon is tisztában vagyok minden hibámmal. Ezért merem elengedni magam azokkal szemben, akik csak a jót látják magukon/magukban.
Mint Te.

Live: DoZeR 982

Hát ezzel magadat oltod de semmi baj ha a kurvád lennék akkor te meg egy köcsög buzi 😉 Te meg csak az írással vagy elfoglalva mert egy ratyi vagy aki nem tud mást csinálni unalmába mint másnak a hibáit észrevenni de a magáét soha.

omg... Whiskey egyedul ol boss-t, Necro semmi... folyamatosan a stun skill a boss megse sebzi... es minden loves majd 10-15k felett van.. healerrel meg orulok a 4-8knak... :S ezzel a systemmel a nukker mar mindenre jo
ReszegKoldus
2nd roletól a stun skillel elképzelhetõ lehet.

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Boss-olásra nuker? 😊 Hm ez nekem uj! 😉 Healer + Hybrid egyedül bossol. Nuker-t nem látam még egyedül bossolni 😉