21072
  • LordTusy
    lol...azért mert nem köteles minden karakterének nevét/szintjét/statjait közölni veletek.Six számára az a karakter jelenti a magánéletet.Ha sokáig zaklatjátok beperel és elintézi,hogy 50m-es távolságot kelljen tartanotok minden karakterétől.Ha nagyon eldurvul a dolog,még 1-2 hónap bann-t is kaphattok.

Picit késve,de válaszolok:
    Pot még nem megyek vissza.272-nél járok és 300 a cél.Jövőhéten befejeznek majd 6-7et ami nagyon érdekel+van raktáron 250GB.Ha meglesz a 300 visszamegyek 3 hónapra és utána megint lesz mit nézni.Sörözés tőlem bármikor mehet,dumáljátok meg ingame kinek mikor jó,dobtok egy PMet és megyek.

Dóz (#11782) ,nem kell rólam példát venni.1 zakkant elég az allyba.Egyébként attól,hogy parkolópályára állítod 9D-t még nyugodtan kockulhatsz.1-2 hét kihagyás elég lenne új játékok kipróbálására,nyugodt filmezgetésre,stb.

Gubberx csak így tovább,jót tesz a fórumnak egy kis vérfrissítés.

Picit hosszú lett,pardon.

Ui.:Six én veled vagyok!
  • Sixtail
  • BarackHUN
    Ez becsületbeli ügy, amikor egyszer rákérdeztem titkolózott, ez számomra felhívás volt keringőre, és hát így kezdődött az egész.
    Az hogy a többiek is elkezdték nem az én hibám, rám nem róható, engem tényleg érdekel a nukerének a neve és hogy melyik klánhoz tartozik, nem tudom miért nem hajlandó megmondani.
    UI:Six a CS2es karidnak mi a neve és klánja?
  • P0Th3aD
    Mondjuk engem hidegen hagy Six nukerének a neve...
    Nem tudom nektek miért oan fontos, de mondjuk az sem érdekel annyira :D
  • BarackHUN
    Ott a pont.
  • ReszegKoldus
    csinálj ss-t Six nukerének nevéről
  • P0Th3aD
    Ő izééé

Nem vágom de tényleg...nekem tegnap dolcsis szutykot dobott fel és ugy is vont, és kevesebb coint adott, na mind1!

Tanulság h legközelebb csinálok SS-t és a szemetek elé tárom XD
  • Sixtail
  • BarackHUN
    CS2 a nuker, megnéztem
  • BarackHUN
    Lassan fel lehet adni? Még el se kezdtük.
    4x-es XP-n lehet KSellek, lehet nem, de a nukerod nevét úgyis megtudom!!!

UI:Írd meg PM-be a nevét, senkinek se mondom el :D
  • Sixtail
    A helytelenség nem a kérdés modorában volt Pícs. :D
    Hanem abban az információban, amit megpróbáltál eltalálni, de nem sikerült. :P
    Javaslom nézd meg az aláírásomat megint a fórumon. :D

Amúgy lassan fel lehet adni. :P
  • ToshiBá

Nem igazán értelek Pot...

Six...

Ki a nukerod?
  • ToshiBá
    Nemigazmárhogyna...

Six...
    Ki a nukerod?

Mai ajánlatunk : Kirántott netkábel á'la Mazarex

Six...

Ki a nukerod?

HP ja tökmindegy hogy mennyi... Van KG ja.

Six...
    Ki a nukerod?
  • BarackHUN
    Sixtail, Leszel oly szíves, és megmondod a nukerod nevét/klánját és azt is, hogy én miért nem tudtam eddig a létezéséről?
  • Sixtail
    Pícs legalább helyesen kérdeznéd... >_>

Remek már Lin is kezdi. ><
  • unusual
    12:00-tól 4óra 2x 16:00-tól 4óra 4x lesz holnap.
  • Mazarex
    amugy átmentem usa szeróra is ott nem volt dc, csak mikor kirántottam netkábelt:P
  • BarackHUN
    4x lesz "csak" mivel nem lett 100% a collection, előtte pedig pár óra 2x, nem vagyok biztos benne hány óra 2x, és most nem is nézem meg :D
    UI:Six a CS4es karidnak mi a neve/roleja/kasztja/defense buff nélkül/HPja buff nélkül/VEje buff nélkül?
    UI2: miért kínzod magad Six? Tudod, hogy nem állok le amíg meg nem tudom :D
  • P0Th3aD
    Én 4x-et hallottam, de majd kiderül a dolog...
  • David9317
    holnap 5x lesz? (game-be mondták)
    ha igen mikor kezdődik helyi idő szerint?
  • ReszegKoldus
    Szerintem meg kéne várnod míg megjavítják a gameguardot vagy nem tudom mit amit éppen elszartak, mert ez a dc másnak is probléma a legutóbbi patch óta, illetve meg kell kérdezned Sixtailt, hogy mi a nuker karijának a neve.
  • unusual
    Üdv. Az most sajnos 1bug.....
  • BarackHUN
    Six újítottam, a ki a nukerod már uncsi.
    UI: A CS4-es karidnak mi a neve?
  • Mazarex
    hali ma kezdtem játszani, feljelentkeztem eu-s szeróra, de ijen2-5 perces közönként ledc-z, szeritntetek mit kéne tennem?
  • Gubberx
    Hétvégén megcsinálom :)
  • Sixtail
    Ne értsd félre, nagyon is jó látni, hogy még valaki foglalkozik ezzel a fórummal és próbálsz újítani.
    De ha egyszer nem látom, hogy mit írok, akkor nem látom. :D

Viszont itt egy tipp:
    Itt az összes RTD questhez a link. Ezeket tedd be valami látható helyre ide, mert már elég fárasztó mindenkinek 20x ugyanarra válaszolni.
    És azzal ne jöjjön senki, hogy nem ért angolul képek is vannak mindenhol. Ha ebből valaki nem jön rá mit kell csinálni, akkor az tényleg nehéz felfogású ember lehet.

Nahh, linkek:
    HD questek
    BoT questek
    SF questek
    WT questek
    Shao questek
    LoB questek

Háttérnek meg tegyél olyasmit, ami nem nehezíti meg az írást illetve olvasást itt. Legyen kicsit átlátszó és kerüld a fekete/sötét színek használatát, mert attól nem látni a betűket.

Na ez hosszú lett, bocsi.
    BájBáj!
  • P0Th3aD
    Mióta?! Mióta anyád Pilóta...

Amugy igen, különben meg Gubber csak jót akart és ha netán tán vki elírná magát lehet már mire fogni, a szegényes nyelvtanon kívül is!

Más...Tamás...Coin!

Miért lett kevesebb a megvásárolható csomagokban a coin?! Monjuk oké mert már $-ban számol és nem kell átváltania még €-ból de akkor is...
    2k coin = 20 dolcsi most...
    Mondjuk ha akarsz venni 50xp cardot és 0 coinod van 50% offkor akkor ugye eddig a 20 €-s pakk megoldotta a problémát, most meg csak 2 tranzakcióbol tudod mindezt véhez vinni!

Biztos igy több marad nekünk a pénztárcánkba...haha

Na szép kellemes napot/7végét akik meg melózni fognak azoknak kitartás =)))
  • Sixtail
    Holy cow... >_>
    Abba lehet hagyni...

U.I. Dóz, ha még mindig kemény 3-4k HPd van, akkor még a pve hybem is le tud szedni. :P

U.I.2. Ez a "9D" felirat a háttérben csak azt segíti elő, hogy még véletlenül sem lássam, amit írok. -.-
  • BarackHUN
    Love is in the air.
    UI: Six ki a nukerod?
  • unusual
    Szeretet legyen a többi nem számít! ;)

Six : Ki a nukerod? :)
  • BarackHUN
    Én is téged mindörökké <3
    UI: Six ki a nukerod? o.O
  • David9317
    WTB JS
    köszi :D
  • ToshiBá
    És kösz az újítást Gubber. Mondjuk azt nem láttam amitől Bari szemecskéjét zavarta. De őt nyugodtan elküldheted a Pícsába. xD

Six. Nem fogod tudni, ha ugyanolyan lazy vagy azon is mint minden más karidon.

Ki a nukerod?
  • ToshiBá
    Kicsit belejavítgattam a wikibe. Aki teheti majd hagyja jóvá. ;)
  • Gubberx
    np :)
  • BarackHUN
    Nem, az volt a baj, hogy a szemem zavarta.
    @Gubberx: köszi.
  • Gubberx
    Na kivettem :D
  • unusual
    Nem tetszik nektek az újítás az a baj! ;)
  • BarackHUN
    Az én szemem is szétkúrja, ha lehet maradjon a régi :D
  • P0Th3aD
    Nem tudom hogy jó e ez igy nekünk?! Nekem nem az tuti, ha lehetséges kérlek állítsd vissza a hátteret mert ez igy baromira rossz!

Köszi szépen