9dragons

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem kis árak vannak rajta

Hangyás,Herceg

mondjuk ez inkább lol, mind a hat fegyó +11 hermit

Jaja!
Ha vietnámon nem késnének a skillek, szerintem fél acclame ott játszana...
Legalább is én biztos!!😄 De sok ismerõsöm van, aki azért nem játszik ott, mert skill csúszás van<#rinya>

ezek a képek vietnámiról vannak
Én régen játszottam!Van ott egy sm12-es sf hybem..De már jó rég nem voltam Vietnámon...<#shakehead>

valaki játszik vietnámi szerveren?

Hangyás,Herceg

Az de lol ;-)

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

talán ez jó lesz:

ide azzal a refi hackel, nekem is kellenek ilyenek 😄 😄 😄

háttérben +11 és +12
Szereztem egy refin/speed hacket 9d hez de én már nem gamelek pm ha kell valakinek 😊

http://1234sdsdsdsd123.mybrute.com

nem vagyok kocka... ha kocka lennek akkor mar leeloztem volna zseblampat XDD... de az is erdekes hogy aki mar jatszik es nagyob szintet eler azt egybol kockazni kezdik , minden ok nelkul... erdekes en pia nelkul is jol erzem magam a haverjaimmal... 😉
es most akkor mivan ha valaki napi 4 orat jatszik?? meg van melelett 10 oraja mast csinalni, a maradekban alszik, gondolom 😄
de hat mindenki eldonti, mindenkit lehet valamiert piszkalni, egyszerubb lenne inkabb ha sokan magukba neznenek 😊, nah ezt is pont en mondom xD
Hát ha részegvagy jól érzed magad,ha kockulsz egyedül vagy egy magadba és lehet, hogy szarul érzed magad, de aki inkáb kockul mint, hogy sportolna,haverokkal elmene bulizni...egyéb helyekre akkor az a kocka rosszab mint a részeg állat 😊

hat inkabb gep mint kocsma vagy egyebb szarsag aminek annyi ertelme sincs mint egy jateknak XDDDD mert mi jo abban hogy reszeg vagy?? pusztulnak az agysejtek, es hulyek leszunk XD raadasul rosszabb esetben semmire se emlekszel, de azt a par orat ugyan ugy eltoltod, csak tudatlanul, az jobb? raadasul jatszani penz nelkul is lehet <#vigyor2><#vigyor2>
WTB kis manók!!! Sokat vennék!!

A kis manók már csak ilyenek. 😉

ReszegKoldus
Jaj ugyan már ZaTalibantól megtanulhattuk, hogy nem kell egész nap grindelni a ps-hez, neki is a jószívû manók lépték naponta a szinteket HM-en meg LM-en <#nevetes1><#nezze>
de azon is el lehet merengeni, hogy valóban károsabb-e kocsmázni, mint egy gép elõtt ülni minden nap órákat <#unalmas><#unalmas><#unalmas><#unalmas>

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Nem töltöm életem nagy részét játékban. Az, hogy játszok, az azért van mert szórakoztat. A régi kocsmatúrákat és egyéb káros tevékenységeket helyettesítem a játékkal.
xbox jobb

asd

Van értelme itt tölteni életed nagy részét, hogy PS1-ként díszelegj?
Semmi.
inkabb orultseg mint kitartas 😄D , nah de gratulaljak mar neked, meg ha nem is vagyunk joban, azert grat xD
Köszönöm! Nem vagyok a legnagyobb magyar, csak itt a játékban a legnagyobb szintû. Nem nehéz megcsinálni, csak kitartás és õrültség kell hozzá. ^^
Jó játékot mindenkinek!
Kicsi-kicsi...Nem is vagy már olyan Kicsi<#nevetes1>
Gratula!!<#law>

Pacseee<#wave>

Grat a PS-hez Kicsi.

A legõszintébb gratulációm Kicsi nek aki a LEGNAGYOBB MAGYAR (be szépen hangzik)

Gratula Kicsi és remélem az acclaim,szarklájm(hogy Tusyt idézzem ) hamarosan esélyt ad nektek is hogy hosszas munkátok gyümõlcsét élvezhessétek.

Csak így tovább
Sites Mex
Sziasztok

Made tényleg abbahagyod? <#confused> Ha igen akkor is csak elrakom hátha meg gondolod magad. Bocs csak nem volt idõm a 9D-re, de mos már úgy ahogy lesz.<#ravasz1> Ha beszélni vagy találkozni akarsz akkor küldj egy F8-at.

&#964;&#959; &#960;&#945;&#953;&#967;&#957;&#943;&#948;&#953; &#964;&#949;&#955;&#949;&#943;&#969;&#963;&#949;

Csõd?? Nem is biztos, hogy az olyan messze van... Opp, off-topic, bocsánat! <#nyes>

Zseblampa, Remeteleelek, Ervenytelen stb. stb. http://holtpont.rulz.hu

Annyit fozetnek hogy remélem csödbe mennek 😊

ZzoleE
*teszt szerver (ha nem lenne 1értelmû) 😊

...9D,BoI,WoT,BFP4F,NFSW,WF...

ZzoleE
Mint írtam ez egy test szerver(ott az új dolgokat tesztelik,és a játékosok is részt vehetnek rajta!), azért vannak lvl 1es skillek, sok quest/cucc. Amúgy meg csak vieten van sok hekker, koreain van gg szerintem.

Jogos, bár én sem értem, hogy H12-n hogy a fenébe van neki annyi questje hefeiben...
Hát, ez kész retély!

ReszegKoldus
Az Acclaim verzió sem hacker mentes.
Koreaiaknál meg meg lehet venni item mallban a blood beadet is például, de biztosan egy GM, aki vett magának premiumot meg item mall trigramot és még egy ligába is bevették a kép erejéig...

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Mennyit fizet neked Acclame, ezért a hozzászólásért?<#mf2><#nevetes1>

<#wave>

Lehet hogy azért van annyi Qja mert GM ek csinálták a karit?? ha H12 lennél hefeibe neked is enyi Q d lenne GM ek fogtak egy lvl 0 sat és felnyomták 180 asra és Koreai és Vietnámi 9d sokal rosszabb mint az acclaimé tele van hackerel azegész.

Nálunk ez kb 2020ban lesznek Bardon. Sajnos. De tényleg csinálhatnának valamit. Annyi bevételük van,hogy abbol lehetnének kicsit rugalmasabbak is. Nem hiszem,hogy veszteséges lenne.

nem rosz, es jo sok Qja van hefeiben 😮
Hmmm, jó kép! Nem hiszem, hogy normál játékos. H12-es, megvannak neki a legjobb gk platek meg 8 bead. Ez mondjuk bardon eléggé lehetetlennek tûnik. Ezzel szemben minden elix +5 (?) amikor ott vannak lvl 7-esek is. A wb-je alap questes. A skillek elég alap szinten vannak. De tudnék örülni neki ha pár dolgot átvennének onnan.
Hát Koreai és Vietnámi szerokok nincsen GG szóval sok a hacker lehet hogy ez is az vagy egy GM féle de inkáb hacker 😊

Persze, persze... ezt a kivonulást már 9D-ben is eljátszottad.
Nem megsértõdni kell. Itt legalább vissza tudod olvasni, miért is írtam neked ezt.
MadeInHell
jah még valami a képhez kapcsolatban, milyen fúrcsa hogy a gyereknek mennyi questje van csak hefeibe.Quest bõl acclaimnak adnék egy nagy 1 est mert azok inkább ilyen jaj ne márt megint ide oda idióta találd meg vagy nyírj ki pár mobot értelmetlen szar.Grindelésen kívül nem sok minden jut nekünk az emberek töbsége a társaságért jár fel amit nehezen tud otthagyni mert azt kétlem hogy minden játékos régi gyerekkori álma teljesülne az órák hosszán tartó grindeléssel.

TAO BoT Warr

MadeInHell
FS tagok légyszives szóljatok Sites Mex nek hogy írjon sg n pm et mikór lessz fent valamelyik nap este mert átszeretném ruházni rá a vagyonom.Áttérek konzolra bb kockulás meg idióta mmo-k. elõre is kössz és minden jót.

TAO BoT Warr

ZzoleE
Egy jó kép a sok közül, azoknak akik még nem látták.(koreai teszt szerverrõl)Mert ugye nekik van új map,fegyók,skillek...
indzsoj 😊

<#fejvakaras><#fejvakaras><#fejvakaras><#fejvakaras><#fejvakaras><#fejvakaras><#fejvakaras><#fejvakaras><#fejvakaras><#fejvakaras>

ahh brigh... inkabb megyek a forumrol
Semmi meglepõ nincs abban, hogy odaírtad a nevét. Ha ennyit hazudtál, a többi hazugság már könnyedén jön. Úgyhogy Six, kapd össze magad, mert Csaba szereti rugalmasan kezelni az igazságot.
azt nem ertem ha ennyi ember suxolja acclaimot akkor miert jatszanak meg? 😄, amugy six, a 9d forumon nem kell ennyir suxolni h whiskeyt beirtam a bardo jo pvpsei koze 😉 inkabb fejezd be , mi is megprobalunk rendesek lenni de ha te itt kotekedsz nem nagyon fog menni, es megint olyan lesz a vege h mar mindenki mindenkit anyazz. probalj meg viselkedni, ha nekem megy neked is menni fog.
Nem parázok,csak nagyon ritkán vagyok bent avval a karival akinek kéne a win buff. 😉

ReszegKoldus
Jó az a teszt war, legalább a blackek is nyernek néha valamit.

Én tényleg nem értem miért paráztok ennyit...
Így legalább kapunk még egy esélyt war buffra, tgw-re meg tgw buffra. (az hogy melyik fél nyer, teljesen lényegtelen, az esély mindkettõ félnek megvolt)
És mégis valakik mindig beszólnak, hogy "mi a fene ez? miért nem tudtuk elõre? meg ugye acclame sux".
Bakker örüljetek már valaminek egyszer! >;<

\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"

Ez a tesztszerü war akkora 1 kamu!!!!! Eldöntik a GM,vagy VGM-ek,hogy van azt kész. De már nevetséges amit tesznek. Mert kb 2-3hét mig javitanak valamit,vagy még több.....

Úgy tûnik bevált. No party bug! PQ PQ PQ! :-)

\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"