21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
bomb1111 #11886 Bruhahahahahahahahaha.Az már sajátmagát eszi-falja.Na ez jóóóóóó,csak semmi köze az"echte" magyar Barack hoz és ráadásúl 9ds barackhoz. -
#11885 Meg azt is mondtam hogy lesz legalább 5 aki kapásból lepontoz, 1 megvolt.
A másik: 2004 óta használom internetes névnek a Barackot, Kajszibaracknak indult, akkor még valahol nigériába vadászott oroszlánra tisztelt Obama, szóval le lehet szállni a nevéhez való asszociációról!
Figyelitek milyen komolyra vettem a végét? -
#11884 Te mondtad, hogy vitassuk meg 10-es skálán...megvitattuk, kijött a hivatalos végeredmény, hogy semennyire
Amúgy ilyen amikor Barack magához nyúl és... -
bomb1111 #11883 Biza a pincsi azt is megteszi.Megnézi ha a padláson lévő patkányfogó nem fogott e keszeget. -
#11882 Nem épp arra gondoltam, hogy úgy is igazad van, de rád hagyom! :)
@bomb: szerintem mindkettő jó, de mégis a kutyára voksolnék, hűségesebb, akár megvéd, és nem megy fel a padlásra amikor a házat kéne őrizni. -
bomb1111 #11881 Na itt megfogtalak.Az egyszerü algebrában valóban értelmetlen bármely osztandó osztása nullás osztóval.De van úgynevezett absztrakt algebra is -
#11880 Persze, hogy nincs értelme vitatkozni, úgyis igazam van, tudhatnád :) -
bomb1111 #11879 Tudom de akkor is élvezem a modorodat.Még ha mások rossz néven is vennék.Na akkor hogy állunk a macska-kutyával? -
#11878 Zéróosztó warning.
Matematikailag értelmetlen nullával osztani, kb annyira van értelme mint veled vitatkozni. -
bomb1111 #11877 Még most is röhögöm a 11872 esedet.De erre az utolsúdra,mondanék egyet :
Két haver vitatkozik az általános műveltségről
1 es Miiii ? neked jár a szád ? Hány könyvet olvastál ki ?
2 es Egyet sem
1 es Na látod ! Én tízszer annyit -
#11876 viszont ha 0-t elosztod 0-val akkor megkapod Barackot :D -
#11875 Owned by bomb.
@bomb: 1 ligába vagyunk, tudhatnád hogy nem kell komolyan venni.
Nem BP-s PK-s dologra gondolok ^^ -
#11874 jó, legyen 0/10, csak nehogy elbízza magát... -
bomb1111 #11873 Hehehehe ! Szép kis bók de megjegyzem hogy matematikailag az is 100 % -
#11872 olyan vagy mint a legtöbb refizett fegyver 0/0 -
bomb1111 #11871 Tisztelem a "jópofaságodat" De lenne egy kérésem : bővitsed az awesome általad elgondólt jelentését-értelmét.Angolul tudok úgyhogy ne fáradozz a nyers fordítással mert nincs értelme.Ha valami BPs PKs +x weapon os sztorira gondolsz.....ebből kimaradnék,noha az első javaslatod a harmadik fölsorólt témajavaslatod részleges válasza.Tehát marad a kutya-macska.Csak részletezzed hogy háziállat,gasztronómiai,fajevolúciós, reinkarnációs,extraszenzoriális szemszögből kezdjük taglalni. -
bomb1111 #11870 Helyes ! És most már személyesen is van kinek átadni a gratulációkat. Jól esik tudni hogy valaki a " SG staff" ból néha néha benéz kockáékhoz is.
Ja és ha az aláírásod nem munkabeosztási kötelezettség,lecserélhetnéd valami ötletesebbre is vagy valami komolyabbra.Persze hardware téren értelmezendő a második eset.
Kösz még egyszer és további jó ötleteket. -
#11869 Vitassuk meg hogy 10es skálán mennyire vagyok awesome.
Ebből jó vita lennem, mert kapásból mondok 5 embert aki 1/10et fog írni, holott 10/10-et akarna, de nem teheti, mert akkor elismerné.
De ha ez nem jó vitázhatunk arról, hogy a kutya vagy a macska a jobb, indokokkal, vagy arról hogy minket elvetemülteket mi hajt még mindig, hogy 9dragonsozunk?
És még jó párszáz dologról lehet vitatkozni, de nekem valamiért az első jön be . -
#11868 Nincs mit, majd még átrendezem őket vízszintesen meg ilyesmi :) -
bomb1111 #11867 Amúgy senki sem dob fől egy jó vitatémát ? Már hiányzik egy jó kis filozófikus vita,olyan igazi,anyázás mentes. Ja és nehogy megint a "Ki a Núkerod" legyen az. -
bomb1111 #11866 Sziasztok !
Nem tudom kié volt az ötlet a 9d linkek beszúrásával és nem tudom ki volt a kivitelező de GRATULA -
#11865 Ühümm...Deep Bow meg minden! :D -
#11864 Köszönjük (bátorkodtam többesszámot írni) a moderátornak, hogy kirakta a questeket, szerintem nagy segítség lesz mind a kicsiknek, mind nekünk, hogy nem kell linkelgetni, csak elküldeni őket SG fórumra :) -
#11863 Némá, most nézem, hogy a vasárnapi eventen villámlott ^^
http://yfrog.com/832010march28174251j -
#11862 Rice is everything! -
Soulkiller #11861 Sziasztok!
Ha valaki meg tudná mondani mit kell beírjak a Bamboo mester által feltett kérdésre,hogy meglegyen az "The Endless Clan" questem hálás lennék -
#11860 Szia
Azóta annyi változás történt, hogy még awesome-abb lettem, már ha ez lehetséges.
És ja, a többire in-game rájössz. -
#11859 Ha az alapok megvannak, akkor majd in-game segítenek. :P -
#11858 Srácok legalább 1 éve nem 9dragonsoztam, és hálás lennék ha vki leírná hogy azóta történt-e vmi újitás stb :P ty -
#11857 Hát az kizárt dolog, mert nem tudom! -
unusual #11856 Lesz ugyanaz mint tegnap,csak gondolom én 1órával később,vagy nem! ;) -
#11855 Ok az világos... de ha jól látom ő is kérdezte :D -
unusual #11854 11850-es post. :) -
#11853 Akk ma is lesz 4x v 5x? -
#11852 Megtiszteltetés -
#11851 Háhá, tess...csak miattad meg is változtattam, ez sokkalta életszerűbb! XD -
#11850 Hát...
Tömeglázítás gyanánt, na meg kis figyelem elterelés arról a bizonyos nukerről!
És ma akkor 13-17 2x és 17-21 4x (bár tegnap is 5 volt) ugye jól gondolkodom? :D -
Sixtail #11849 Aww, szegényke. :(
Most először nem kaptad meg, amit akartál? Awwww... :(
De rossz sorod lehet neked.
-
#11848 Pot, nem ehhez a HSZ-edhez kapcsolatos, de neked írom.
Nemrég észrevettem az új avatarod és nem tudom nem megjegyezni, hogy miközbe kockulsz a nukeroddal, hogy lehet ilyen avatarod? :D
UI:Six a magánélet szent és sérthetetlen, épp ezért nem tudja senki az igazi nevem, csak nem tudom mi köze a magánéletnek egy CS2es nukerhez egy játákba? :D (ez tusynak is szól)
UI2:Mostantól leállok a kérdésekkel, de lehet, hogy teljesen megváltozott az életem az által, hogy nem kaptam meg amit akartam, és az eddigi terveimet húzhatom le a budiba, Six most boldog vagy? -
Sixtail #11847