9dragons

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hali! Jelenleg melyik szerveren van a legtöbb magyar?
Játszottam már Acclaimnál vele, és akkor az összes Clan-t kipróbáltam. Bot fogott meg úgy igazán, mivel nagy favorite fegyver a Lándzsa, de mivel szeretek Healerkedni, ezért is szeretnék BoT-ban lenni valami support. 😄
Bár mikor régen toltam, akkor BoT Warrior voltam, csak akkor nem nagyon toltam magyar Crew-ben ezért nem igazán ízlett a grind grind hátán. 😄
Akkor majd ha észbekapok és letöltöm a gamet, akkor kezdek egy BoT Healert. 😉 Köszönöm a segítséget. 😉

BarackHUN
Elsõ karakternek mind pénzszerzési, mind tapasztalatszerzési okokból hybridet ajánlanék, vagy ha nem hybrid akkor healert. Mind a warrior mind a nuker nem valami jó kezdõkarinak, mivel mindkettõhöz sok jó cucc kell és tudni is kell velük játszani. Legalábbis ez a személyes véleményem.
De külön plusz pont, hogy BoT akarsz lenni, rossz ember nem lehetsz 😄

I S A e o e m o w s m !

TopGun
Sziasztok! Esetleg ma nem erne ra a mesterem egy Master-Apprentice fordulora? NapsugaramHU-vagyok. kb fel tiz korul tudnek belepni, ha lenne esely?

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Na lehet ma neki kéne esnem a játéknak..
Mit ajánlotok, BoT Warrior, vagy healer? 😊

P0Th3aD
Árultam 😄
+8 lm spear...akkor ezekszerint megvették 😄 ehhe ehhe

Apokalipszis - BOT warrior

Már voltam 10 fele, akkor adtam neked. Írtam is, de nem válaszoltál...Kiültél hefeibe, de nem értem minek. Ha árultál volna oké,de így... 😊
Kami
P0Th3aD
Ha beloggolsz nem tudsz nekem leadert adni plzzzzzz...

Nem nagyon jó hogy sosme vagy ott mikor kellene 😛 😛 😛

A holnapi nap számomra tuti esélytelen, és utána nem is tudom mikor fogok tudni belépni. Szombat meló 2ig, de nem fogok tudni elszabadulni mert egy uj rendszert tesztelünk és amiatt bent kell lenni vagy este 8-9ig -.-
Vasárnap barátnõméknél lesz szülinapi evés-ivás uh az megint esélytelen...
Igy elõreláthatólag, legközelebb kedden tudok majd lenni, bármi nemû band dologra alkalmas.
Ejj de szép magyarságos mondat kerekedett ebbõl 😄

Ne haragudj, de a mai nap nekem tuti nem jó. 😞 Holnap délután (5-6 fele) egyenlõre úgy néz ki jó, de még ez is alakulhat...Sajnos ez most egy ilyen hét. 😊 Ha mentek akkor sok sikert!
Kami
P0Th3aD
Sziasztok!

Ma du. 5-6 óra között lenne pár SrS epi run!
Szõke, flower1, és ha jön akkor Okinak is megcsinálnánk az epit!

Számítanék Kami segítségére, illetve Petya, ha tudsz gyere Te is mert jól jönnél, és még jó hatással is vagy a körök mienségére 😄

Kösszencs!

BarackHUN
Acclaimnál nem volt ilyen gond 😄

I S A e o e m o w s m !

Blood Raven
hát ez szemétség már 20 körül volt a Pumpkin and Candle mijen event már hogy ki se lehet gyüjteni sapit?

Hollo

Hello Dragons,

We will be having our regularly scheduled maintenance tonight. Please make note of this maintenance as you will not be able to log into the game until the maintenance is completed. Also, if you are in-game when the maintenance starts, you will be kicked from the game as well. Once maintenance has completed, you'll be able to log into the game as you normally would. We apologize for any inconvenience this has caused.

Maintenance Start Time
21:00:00 (9:00 PM) Server Time

Maintenance Content
Bug Fixes
Quest Fixes
Routine Server Checks
Removal of Pumpkin and Candle Drops
Pumpkin and Candles can be traded both by Headless Horseman
Transfers

Sincerely,
9 Dragons Team

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

Értem, ha van egy jó csapat, akik mellett nem lehet unatkozni,akkor mindenképp megéri, csak az a gáz, hogy mikrofonom a hónapokban ment széjjel és -lustaság fél egészség- lusta vagyok elmenni venni másikat.😊

Raven, esik olyan könyv gc-ben, ez sajnos egyféle bug. 😊 Bár nem írja ki, de second rolos könyvek ezek: különbözõ nukok, aktívok, ezeket megveheted klán bázison is.
Hikoro szerintem arra, hogy az ember szórakozzon, beszélgessen egy jót mindenképp megéri! Yangon az ikrek olyan hangulatot varázsolnak TS-en, hogy észre se veszem közben grindelek, mert végig nevetem az esi órákat. 😊)
Kami
Sziasztok!
Gondoltam írok pár sort, mivel rájöttem kicsit unalmasak a mindennapjaim, és megkérdezném, érdemes-e újrakezdeni az egészet az elejétõl? 😊

Blood Raven
1 kérdés a pro Yangosokhoz😊
azon tünödtünk itt Taon hogy esik e c11 es könyv ami nem 2nd rolés állitolag gc ben mindig esik vagy bugos ezis?
(piacon még nemláttam c11 es buffokat)

Hollo

Már elnézést amiért ennyire felejdékeny vagyok.Szeretnék egy leltárt hogy kinek milyen epire lenne szüksége a Yangos FS be.Már amibe mi is segíthetünk.
P0Th3aD
Én nem bánnám ha lenne egy name change és ujra Hugi lehetnék!

ToshiBá
Name w/ Special Characters
Use of special characters in name
Punishments:
First Offense - Name Change
Second Offense - Name Change + 3 Day Ban
Third Offense - Name Change + 1 Month Ban
Fourth Offense - Permanent Ban

Ennek utánaérdeklõdnék Miki... A " " elég speciális, ha jól tudom. 😉

Live: DoZeR 982

P0Th3aD
Szkúúúzi!!!

Nem jó nekem vasárnap! Uh ha holnap nektek jó akkor a holnapot tudom igérni, illetve hétfõ-kedd.

Léci irjátok meg kinek mi lenne a jó!

THX, jo hétvégét

lájk😄

-Norbi-\"Killer of True General Wei\" BoT Nuker PS8-BPn vagy Tibetben megtaláltok:)- IOwnU BoT Warr FC10-ezzel meg cc-be:P- NorthLight LM1 HD Warr ----->SRS!

P0Th3aD
Szreintem igy teljesen rendben van a dolog!

Ezeke a fake hiyamik idegesítettek tegnap igazábol, hogy az istenért sem akartak kijönni a falbol! Persze amikor cuppra ment mindegyik akkor Te kaptál DC-t. Tipikus Murphey.
Amugy sztem jól ment volna a kör még ketten is, de maradjunk a 3 emberes epi runokban, már csak azért is ha 3unk közül vki DCzik még ketten mindig elegek lesznek az epire.

Egy másik javaslat!
Tegnap Bombival mikor végigmentünk ketten, nem mentünk ki Misses 3. alakja után mikor jön a debuff! Igazábol az epit adó hiyami a testõrökkel együtt pont a terem közepére spawnolt. Esetlegesen meg lehetne próbálni hogy mi van akkor ha nem megyünk ki mindahányan, hanem meglessük meik is az egyböl rá tudunk menni és kicsalni hogy adjon epit 😄
szerintem 1-2 próbát megérne, maximum ha nem jön be akkor marad a jolbevált 90% az összes hiyami és akiknek maxon az élete azt csaljuk ki!

A hétvégével kapcsolatban, igy elõre láthatólag vasárnapot tudnám mondani, amikoris rá fogok érni maximálisan!
Jó lenne ha Kami esetleg Oki, Petya és akiknek még kellene epi jönnének és rá tudnák szánni a vasárnapot. Én úgy tervezném hogy akkor nekifekszünk és mindenkinek megcsináljuk. Ha az is belefér akkor Okinak Hiyamik, majd még kiderül. Petyának majd szépen lassan segítünk a többi mobbal, mert neki sok kellene. Vagy Petikém segítek én neked egyedül is csak egyeztessük össze mikor merre meddig.

És TS természetesen! Jó lenne ha jönnének azok akik bent lesznek velünk SrSben, egyrészt hamarabb terjed az információ másrész tudunk figyelni a mobokra.

Vélemények?

FS Yang ! Nincs miért tagadjuk,de ha nincs legalább Kami,Hugi meg Bombika,nincs értelme SRS killert próbálni a kissebeknek.Csak értelmetlen idõ meg pazz pazarlás.Látjátok hogy ha nem DC,akkor bent vannak a Fakek a falba.Tehát lenne egy javaslatom(illetve több is ) :
1 - Ha vagyunk elegen próbálhatjuk a SRS killert a kissebbeknek is

2 - Ha nem vagyunk elegen,nincs értelme a kissebbeket reménytelen körökbe rángatni.

3 - Ha van Kami,Hugi meg Bombika,szerintem mehet a SRS epi azoknak akik az epit adó Hiyamit sebzik.
4 - Ha nem vagyunk teljes epi szerzõ létszámba,csupán dropp köröket próbáljunk,lévén hogy én meg Hugi,teljes körre voltunk képesek,csupán kettesben.Tehát ha nem epi,legalább dropp,csak legyünk onn.

És persze : Idõközben Petinek meg Okinak az Unsealed epik.

És csak reménykedjünk hogy a fake Hiyamik nem lesznek a falba ))))

Jó éjt mindenkinek

P.S.Aki képesnek érzi magát SRS epi szerzésre,és én nem emlitettem a nevét,(bocsánat)szoljon.Szõke te ne szolj mert a listán vagy,épp ahogyan Norbi,csak legyetek onn meg mi is.Petert utoljára hagyom épp ahogyan Okit is,mert az õk SRS küldijükhöz nem kell nagy létszám.

Hajrá FS !!
TopGun
En legkozelebb csak jovo heten szerdan, keso delutan leszek megint net kozelben.

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

P0Th3aD
Ez csak természetes!

Esetleg TS és akkor mindent le tudunk vajazni! : ))
Nekem viszont a 8-9 már késõ, asszonyozom elég csúnyán atájt 😄
Legközelebbi alkalom majd hétvégén, de pontosat nem tudok mondani 1x majd csak bejelentkezem : ))

Üdv minálunk, jó hogy összejött kisebb küzdelem árán : ))

Akkor leszek 5 órára.És persze rápróbálunk az epire a lányoknak.Majd ingame megszervezzük a stratégiát.

Kellemes napot mindenkinek

Üdv a Fekete Solymok körében NapsugaramHU
TopGun
Sziasztok! Orulok, hogy a Fekete Solymok csapatanak a tagja lettem. Mindenkinek koszonom a segitseget, amit eddig kaptam. Ha esetleg a mesterem is jelen van a topicban, jo lenne ma este kicsit master&apprentice-t vinni. En 6-8-ig leszek elso korben, utana 9-11-ig kb megint. NapsugaramHU a karakterem neve.

Én ma olyan 8-9 között tudok csak felmenni... De ha mentek sok sikert! 😊
Kami
P0Th3aD
Jóreggelt!

Nos, úgy néz ki a dolog hogy fél8-8ig tudok fent lenni oan 5órától.
Ha esetleg lenne vmi szervezkedés akkor abban részt tudnék venni, esetleg egy epi próba iesmik?!
Ha ketten lennénk sztem akkor is rá tudnánk próbálni az epire hiszem marad idõnk bõven ha Kamival vagyunk, de persze ha nem akkor nem ez csak egy ötlet. Max megyek picit grindelni és pont.

Petya, BK trade?!?!?!
Van már 10 bkm : )) Uh sztem tudunk tradelni, bár elötte jó volna kicsit felhúzni a szuper clan skillemet 😄 De igy is menni fog sztem, ráérsz?

Koszi a választ fiuk. Jó látni az aktivitást a black oldalon.Nálunk kevés az aktiv nagy kari 😞

Yang: Skandi- senior shao wari

P0Th3aD
pffff

Azért a 9/1k HP leech sem gyenge! : ))

Peter55

Yang/Peter55-HUN - FC10 HD Healer Yang/Peter55[HUN] - PS2 HD Hybrid

Peter55
+15 Spear:

Yang/Peter55-HUN - FC10 HD Healer Yang/Peter55[HUN] - PS2 HD Hybrid

P0Th3aD
Én ezt értem Bombi! : )))

De mivel Yangon játszik Szid és ott csak egy Senior Shao warija van, neki nem annyira lényeg az Unseald Gold, uh több mint valószínû hogy õ jelen esetben Unseald Conquerorra gondolt! : ))

Esélyes hogy holnap nem fogok ráérni, de ha mégis ugyis szólok! Több ráció van rá hogy majd vmikor hétvégén tudok bent lenni többet!
Ja és nagyon jó volt a tegnapi TS, remélem máskor is össze tudjuk igy hozni a dolgokat! : ))

Sajnálom Szid, csak fekete oldalon van karim.

@Hugi
a 20 Yaku+Abe adja az unsealed Gold epit,ami nuksiknak jó mert ad VE licset
az unsealed silver HP licset ad

Az unsealed conquror epit 13 Hiyami után kapod
P0Th3aD
Hali!

El kell keserítselek, hogy A Yakumo még nem a vége!
Utána kelleni fog még 11 vagy 13 nem tudom biztosan Hiyami is és majd csak azután kapiod meg az Unseald CoNS epit!

Fehérek révén nem tudok tanácsot adni sajnos, de esetleg vedd fel Uniqum vagy Csavargókkal a kontaktot!

Szevesztok,

csak halkan 😊 merem megkérdezni:

feher oldalon tud valaki SRSben segítteni?
H4 vagyik és 1edul unalmas a grind, nomeg kéne 19 yakumo az unsealed epimhez. (Pazz van)

Yang: Skandi- senior shao wari

Én szerintem 6 körül fel tudok menni majd, elõbb biztos hogy nem. 😞

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

Jajj, ott vagyok én is! 😄

\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"

P0Th3aD
Majd egyszer lehet kipróbálom, bár jelen körülmények között örülök hogy van idõm 9D-re. Nem fére bele más sztem am ost az életembe játék terén.
Mást pedig tuti nem próbálok ki, ha már ennyire összekaptam a karaktert.
Érdemes vele már játszani, tudok haladni/fejlõdni.
Elsõdleges célom az hogy akinek lehet DS epi, plusz nagy kariknak GL set és hogy elérjem a DB-t!

Bomb

Ezekkel a dolgokkal énis egyet értek! Mondjuk nekem nicns pazzom sajnos, uh ez számomra eléggé demotiváló, de ha közösbe tesszük a droppokat, és mindenkinek lesz aki nagyobb, akkor máris jobb a helyzet!
Ha lesz ma Petya akkor neki mehet az epi és megpróbálhatnánk az ikreknek is elsõ körben, én már láttam FCn rohangászni embereket DS epivel, annyira csak nem lehet nehéz!

Mielött mennék be, majd menjünk fel TS-re mert sokkal sokkal egyszerûbb a heklyzetünk ha neked sem kell nagyítózni, viszont tudod egybõl mit merre hányméter!

Remélem sikeres lesz az SrS run és sokan tudnak jönni ismételten.

UI.: Ha Oki vagy Petya be tudna lépni, picivel elöbb egy pici BK tradere, azt megköszönném, bár nekem az is jó ha SrS után megyünk! : ))
Vagy elötte is utána is 😄

TopGun
Hello! Igen jol irtad, NapsugaramHU a neve a karakteremnek es nagyon nagy valoszinuseggel bent leszek hatra a gameban. Elore is koszi mindenkinek a segitseget!

ToshiBá
Ígérem hogy elsõ, és utolsó volt. 😊)
Bomb úgy is a szenteltvizet is le fogja vakarni rólam ezért. 😉
Annyit még halkan, hogy a kép után meglövöldöztem kicsit még a maci fejét. Kicsit összevérezte a bundáját.
Ja meg ha itt bleedelsz, akkor szó szerint ömlik a karakteredbõl a vér. 😉

ToshiBá
Nem trailereket kell nézni, hanem karaktergenerálásnál az álladat felcsukni, aztán az elsõmásodik dungeonrun után visszavarratni.

Nekem halálira tetszik, ahogy lifeg a kis csajszi cicije, mikor ugrál. xD
De meg az, hogy a nem tank warri beletalpalja a mobot a falba... Na az azért morci dolog. 😄
Vagy mikor a kislánnyal annyiszor csaltam bosst egy jégpillérhez, és annyiszor vágtam rá ott egy jeges skillel, hogy megrepedt a pillér... 😉
Részletek. Apró kis részletek.

Ja,és mielött megszólnátok.Mehetünk azon alapon is hogy aki teszi a pazzt,azé a dropp.Viszont ez esetben a H 8-9 alattiak kiesnének a droppból,ha full köröket mennénk,mivelhogy nem várható el hogy a pazz ellenébe,megkapjad a droppot,és a nagyok,akik leverik a bosszt csak dolgozzanak ) Hozzászólásokat kérnék.És hogy tiszta legyek :

1 Mindenki aki tud segíteni jön,és ez esetben mindenkit szép lassan felöltöztetünk,GLs damage vagy Chi-Kung damages szettbe(vagy CSs szettbe)
2 Csak azok jönnek akik képesek aktívan hozzájárulni a végsõ bossz leveréséhez,és ez esetben a dropp,megegyezéses alapon,köztük oszlik.

Tudom komplikált mivelhogy kevesen vagyunk akik CSs Chi-Kung os szettel rendelkeznek és oda adnák a CSs szettet GLs szett ellenébe,de azért én mégis a csapat munka mellett voksolnák.Már csak a FUN érdekében.Majd ha akkorák leszünk hogy leszólozzuk a SRSt,akkor beszélhetünk az önzõségrõl,illetve a személyes érdemrõl.De szerintem az még messze van.
Addig is Goo Goo Fekete Solymok és ne feledjétek hogy Solymok és nem Solyom.
Tehát ami engem illet,holnap leszek de csak 6 óra körül-után(Pesti idõ) És javasolom :

1 Peternek killer
2 Esetleges killer azoknak akik tudják sebezni a PS 3 as epit adó Hiyamit
3 Csapat munka dropp érdekében.
Miért a dropp ? Pl: ha kapnék GLs Damage female alsó+felsõt,a CS s szettemet oda adhatnám másnak.

Gondolom érthetõ.Vagy hogy ragozzam,van már 1 Male damage felsõ.Csak az alsó kéne és máris tudnánk egy GL+os meleet öltöztetni,aki a CS s damage szettjét oda adhatná másnak.
skrimer

GC Tao:-Klea- HM\" (Healer) [Bardofriends League\'s Master] GC Yang:YunkChi GL\" (ck Hyb) [-] Play9D: Orange[HUN] HM\" (Nuker) [Afterlife Hero League]

már csak azért is jobb,mert ha pld SRS-be vagyunk/vagytok akkor az infót könnyebben le lehet adni, és lehet jobban a mobokra,bossokra,magadra figyelni😊(meg nukereknek is könnyebb mivel aközbe nyomhatják a nukokat és nem kell írjanak😊)

-Norbi-\"Killer of True General Wei\" BoT Nuker PS8-BPn vagy Tibetben megtaláltok:)- IOwnU BoT Warr FC10-ezzel meg cc-be:P- NorthLight LM1 HD Warr ----->SRS!

Minden további nélkül leszek holnap.
Persze majd beveszem akkor. 😊 De lehet hogy csak 6-kor tudok jönni, annyi biztos hogy este leszek. 😊