21072
  • miamoto
    Hogy létezik hogy az öcséd halott szerverek mellet is tud játszani?
    Mond el a titkot légyszi pls....
    Egyébként ényleg durva amit ezek müvelnek az utóbbi napokban!!!
  • zsele1000
    Ki is vagyok akadva, mert az öcsém régóta bent van és játszik. Ráadásul megy a 2x event.
    Milyen patch?
  • skrimer
    új patch->elb@szás->maintenance->2x->elb@szás->maintenance->új patch XD
  • Neila
    Hugi, ment egy privi.
    Szép napot nektek!
    Aki tudja, élvezze ki a 3x eventet!
  • Blood Raven
    hy all lebannolták a vindictusos accom és gondoltam viszajövök 9d be de mij meglepö 9d nemindul:D
    másnak is van ijen gondja vagy nálam a hiba?
  • P0Th3aD
    Nem tudok mondani sajnos pontos időt!
    Ha sikerül bejelentkeznem majd szólok, de ugyis szoktál játszani hétvégente, ha van rá időm és módom belépek és leboltoljuk.
  • bomb1111
    Köszi szépen,megkaptam.Már csak az maradt hogy odaadjam a te itemedet.Pontos időt kérek.
  • kalidor
    Sajnos nekem is ez van...GM-ek meg nem is reagálnak... :) Jellemző...
    Kami
  • zsele1000
    Következő a problémám. Tegnap simán megy a játék. Ma reggel indítom error code 380. A gameguard nem tud updatelni. GG mappa tartalma töröl, nem kezdi el leszedni újra. 9D reinstal. Most viszont magát a játékot sem kezdi patchelni.
    Van-e valakinek használható ötlete?
  • P0Th3aD
    Semmi gond!

Drága fiadnak adtam oda a BE-ket, remélem igy megfelel.
    Biztos többet van fönt mint én, illetve nektek igy könyebb a dolog, és még családban is marad! : ))
  • bomb1111
    Lehet lekéstem a tegnap,mert vendégeim voltak és csak utána játszottam egy picit de csak Oki meg Cica volt fönt.És az igazat megvallva,csak most néztem meg az SGt,úgyhogy elnézést ha a tegnap voltál az általad megjelölt időben és én nem voltam.Általában naponta vagyok késő délutánonként úgyhogy csak összehozzuk.

Üdv és köszi
  • P0Th3aD
    Természetesen!

Ha neked mai napon megfelel ilyen 7óra tájt, magyar idő szerint akkor belépek és odaadom!

Üdv
  • bomb1111
    Hugi ! Remélem nem veszed rossz néven.Jan 16 ig vagy a BEk vagy semmi BE és ami a te tulajdonod és nálam van,nálam marad.Csak mert nem mindegy......persze a dátum.
  • zsele1000
    Tender stone-nak hívják. Akkor eshet a dobozból ha 3mat nyitsz.
  • Udead
    Szia nem hiszem hogy ez lenne a probléma mert emiatt nem is banolhatnak, mit írt ki amikor nem engedett be?próbáld meg később is lehet a játékkal volt valami
  • merciss
    sziasztok!segitség kelene!egyik barátomal együt játszuk a 9D!eljöt hozám és az én gépemröl beléptünk a játékba az ö felhasználojával!mikor kiléptünk a játékbol,én be akartam jelentkezni az én felhasználomal és nem engedi hogy bejelentkezek!mi történhetet?engem banolhatnak ezért?kérlek segitsetek!elöre is köszönöm!
  • Udead
    Sziasztok segítségre lenne szükgségem:) valaki tudnak nekem 600 def malet válltani ? majd üzizen köszi szépen(itt üzizen:))
  • P0Th3aD
    HM...

Ez nagyon nagyon érdekes!
    Akkor ebbe érdemes lesz MAJD! pénzt feccölni, de gondolom vagy csak a +1es vagy a +2es mehet bele a fegyóba 1x, ugye?!
    Azért eléggé oltás lehet ha már vkinek +13as fegyója van, bár nekem a +12is elég volna :D
    Mondjuk kétlem hogy ez most fog bekövetkezni, viszont az fix, hogy a 2x refirate lötty vagy mi az, nem éri meg a pénzét...
  • kalidor
    A ref sikerességet duplázó itemnek az ára jelenleg 3kkk. :)

Ezek hol, vagy miből esnek? Ezek is a dobozokból esnek?

Kami
  • zsele1000
    Ez a zsákbamacska dolog azért nem olcsó! 2 részre vannak osztva a kapható itemek. Ha csak 1 dobozt nyitsz, akkor a 2. csomagból kapod a droppot. Amik eléggé hanyagolhatóak (bsm, be, ginseng root, panaceák). Ha viszont 3 dobozt nyitsz akkor kaphatod a jó cuccokat.
    Hugi: A +1 +2-es cuccok igazak. Pl: neked van egy +11 speared és esik egy +1es cucc, akkor az +12 lesz!
    Biztos láttatok olyan képeket ahol a refi +15+2 volt. Na ezzel a cuccal lehet megcsinálni.
    De annak az esélye hogy ilyen ref dolgot kapsz elég kicsi. pl: egyik emberke 15k coint költött erre és a legjobb drop 3 scale volt. :)
    A próbálkozóknak sok szerencsét!
    A ref sikerességet duplázó itemnek az ára jelenleg 3kkk. :)

Tetszenek az új bannerek (flag-ek). Csak éppen vagy sikerül megcsinálni vagy nem. 15 nagy gt 15 nagy flowstone meg a többi elég sok, pláne ha nem sikerül. Az esély very low! Eddig HM karma relik próbálkozás 1ből 0. :)
    Az új dungi vicces. Lila kulcs - ps10es mobok, boss, az IM7-es harcos betérdel, a PS12es hyb betérdel. Az epik nagyon jók, de csak pvpre, vagy ck építésnek grindre. (nukerrel lazán 2,8-3k def) Viszont farmolni az ES-t meg a KJSB-et érdemes ott. 2-3 ES a bossdroppban! Csak az a piacon most 50kk /db. ( a kulcs 250k /db)
  • kalidor
    Hugi, ha azt a scrollt használod, nem kell menned a refis nénihez se. Nem kell hozzá be, semmi. A játékban már jópár embernek volt szerencséje, így van már pár +12,13-as fegyó is. Minden fegyónál egyszer lehet használni ezt a scroolt, és ha jól tudom, utána nem is lehet már refizni.
    Tehát ha lenne egy ilyened, és használnád a fegyódon, biztosan kapnál belőle egy +12 vagy +13-as fegyót ( attól függően melyik scrollod van ).
    Kami
  • P0Th3aD
    100% mi? :D
    Tehát ha lenne egy ienem és ellövöm akkor a +11nek +12re fel kell mennie. És ha betörik mert mondjuk a 100% mégsem 100%?

Majd akkor hiszem ha látom, mondjuk ha tényleg igy van akkor nem csak 7x lehetne törni a fegyókat, na mind1 majd kiforrja magát a dolog.
  • kalidor
    Ja az első kiegészítő, lefelejtettem a következő statokat adja:

all+5, weapon damage +20%, és crites damage +20%...

Kami
  • kalidor
    HUgi, van mostmár olyan cucc, ami 100%-os valószínűséggel felviszi 1 vagy 2 szintel a fegyód refijét. Az egyetlen gond vele, hogy szerencse játék a dolog. Veszel ezt a dobozt, kinyitod, és a sok féle ajándék közül az egyik lehet ez. :) Alapvetően a legtöbb ajándék se rossz azért, de természetesen a legjobb ez a refi scroll. MOndjuk nem olcsó játék, hiszen 39 probálkozás jelenleg 7500 coin. Majd ha lesz leértékelés, jobban megfogja érni szerintem. :)
    A dobozokból ezek eshetnek:

Blue Dragon's Treasure Box
    The Blue Dragon's Treasure Box Contains All Of The Following Items

Blue Dragon Banner (Accessory)
    Extreme Refinement Scroll + 2
    Extreme Refinement Scroll + 1
    Dragon Scales (3)
    Removing Extreme Refinement Scroll
    Tender Stone
    Voucher For Wardrobe (15 Days)
    Voucher For Hat (15 Days)
    Elixir 7th
    Purple Bamboo Leaf
    Blue Stone Mushroom
    Ticket For 9D Premium Package (1 Day)
    Ginseng Roots (3
    Voucher For Trigram (7 Days)
    Ethereal Mushroom's Stalk (3)
    Blood Essence (1)
    Blood Siphon Panaceas (3)
    Spirit Siphon Panaceas (3)
    Voucher For Jade (7 Days)

Azért ha 3 scale esik ki valakinek az elsőből, az se fog reklamálni azt hiszem. :))

Kami
  • P0Th3aD
    Kicsit skeptikus vagyok ezekkel a "refi segítő" löttyökkel kapcsolatban.
    Véleményem szerint ha +10ig lehet felvinni a fegyót akkor a fejed tetejére is állhatsz akkor sem lesz +11 +12, annyira nem nagy cucc hogy a 3% refi succes ratet megduplázhatod...
    De mind1 parasztvakításnak jó lesz! Lehet majd énis veszek, bár jelenleg nincs szándékomban a játékra költeni!
    Viszont abban még mindig tartom az álláspontomat, hogy jó irányba megy a játék ami a szolgáltatót érinti. Ugyhogy maximálisan jót tett ez a váltás 9d-nek.
  • kalidor
    7500 coinért 39 darab dobozt kapsz, természetesen lehet ennél kisebb tételben is venni őket. Szerintem ez a probálkozásuk sikeresebb lesz, mint amilyen a mirrorok voltak, mert nagyon sok embernek megfogja érni, hogy nagyobb refis fegyót kaphassanak...
    Venus írta, hogy idén tervezik a 3. role bevezetését...Ez azért nem olyan rossz hír, a végén még 1-2 év és lesznek adv klánok is. :) De persze várjuk ki a végét...
    Kami
  • Udead
    hátigen ez a 7500 coin enyhén túlzás kipróbálni a szrencsédxDmeg nagyobb rfine lesz de ref rate pillek ide vagy oda már a +6 is ntszes scalenélkül eg slottos fegyóba most akkor pl+15 ig?:D..nem baj költsünk minnél többetxDhát legalább remélhtőleg bejönnek az új skillek meg az új epik is durvákat adnak én csak az epimiatt fogok nőni:D
  • Lawless #20205
    ooo minden nap majdnem jo...én,merw 2en is megoldjuk de jobb lenne egy healer :) is a csapatba
  • Blood Raven
    Még annyit hogy wt-zni viszamennék szivesen ha irtok idöpontot hogy mikor lenne jo nektek.
  • Blood Raven
    irj privet hogy mi a gond:) meg hogy mikor vagytok online
  • MadeInHell
    csak 7500coin és ha szerencséd van lesz benne. A jo ..... édes ...... nekik!
  • skrimer
    Hello Dragons,

We have just released some new content for everyone to enjoy. Please take the time to review all the information below to understand the new content that is now here!

New Dungeons
    Black Monk Dungeon
    King Jin's Dungeon
    Both New Dungeons Can Be Found In Tibet. Key Pass can be bought from the 3rd Village Chief in Tibet

New Items

Blue Dragon's Treasure Box
    The Blue Dragon's Treasure Box Contains All Of The Following Items

Blue Dragon Banner (Accessory)
    Extreme Refinement Scroll + 2
    Extreme Refinement Scroll + 1
    Dragon Scales (3)
    Removing Extreme Refinement Scroll
    Tender Stone
    Voucher For Hat (15 Days)
    Elixir 7th
    Purple Bamboo Leaf
    Blue Stone Mushroom
    Ticket For 9D Premium Package (1 Day)
    Ginseng Roots (3
    Voucher For Trigram (7 Days)
    Ethereal Mushroom's Stalk (3)
    Blood Essence (1)
    Blood Siphon Panaceas (3)
    Spirit Siphon Panaceas (3)
    Voucher For Jade (7 Days)

Blue Dragon's Treasure Box Can Be Found In The Item Mall Under The Misc Tab
  • helloleo
    A karaktereim eladóak. H6-os Beggar male nuker full PVE settel és egy CS7-es beggar male warrior szintén full PVE settel. Mindkét kari a Yang szerveren van, külön account-on. Ha érdekel valakit írjon privit.
  • MadeInHell
    Ez a venus ott majomkodik minthogy elmagyarázná rendesen.Ha szerzek olyan pillt npc töl akkór pl 100% succes rate lest 30 sec ig?Van olyan érzésem hogy ez nem lesz ilyen egyszerü.
  • kalidor
    Hm...egy kép ami szép élénk zöld refis fegyót jelez...Vajon ez a +13,14 vagy 15 lesz? :)
    Kami
  • kalidor
    http://forum.gamescampus.com/viewtopic.php?f=590&t=100441&sid=cb7f3c4b70201ed58bcc5a7af4575525

Hoppá, refi rate esély *2 pill... Érdekes dolgok lehetnek ezektől az új npc-től. :)

Kami

• Lawless #20196
    Raven gyere vissza egy kicsit mert van kis gond :/
  • ReszegKoldus
    annyira durván nem követem nyomon a játékot, így ezeket eddig nem tudtam:

aowfan: no lvl in this game
    aowfan: its a sandbox style
    david: you don't have to kill the same mob over and over again to gain progress

• Blood Raven
  • morzsi555
    Age of Wulin Closed Beta 2 live stream minden nap kb. 18:00-tól:
    http://www.livestream.com/aowfan