9dragons
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Azért köszi a választ!
ShaoNuker/fc Nuker(Shao) Leilas_Back/fc Hibryd(Bot) DSun/gb Nuker(Bot)
@Sun : Koreaiba sem regelhetsz. Majd pont a Koreai tesztszeróra fogsz tudni nem?^^
Live: DoZeR 982
Mi ennek az oka?
Ott kapsz egy 180as karit,minden féle cuccbõl 255-öt, egy rakat fegyót stb... (kár hogy nem lehet oda regelni)
...9D,BoI,WoT,BFP4F,NFSW,WF...
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Ezeknek 99% a hacker és naponta csinál magának 100 191 es karit 😄 és nem tom láttátok e van egy csaj shaoként...
http://1234sdsdsdsd123.mybrute.com
Koreai verzióban meg igazából a buffikonok érdekesek ^^
Szerintem érdemes megnézni.
http://phpbb.acclaim.com/9dragons/viewtopic.php?t=113491
HUN_IMREX - PS HYB [Hungarian_Forces]
http://phpbb.acclaim.com/9dragons/viewtopic.php?t=111336
http://clever.extra.hu/9d/acc.jpg (dozer ez nem vicc 😉 )
jah es whiskeyt ne oljetek, elajandekozta az accat egy magyarnak (igen zseb bontsd a pezsgot) 😉
New xp event is up !
24 Aug 6pm to 27 Aug 10.30am
1. LD - 1.1x
2. NC/HZ - 1.2x
3. CC - 1.4x
4. JN/DT - 1.8x
5. ZZ/SZ - 2.6x
6. no xp event for initial map
privát megjegyzésem, hogy elég szép kis event <#vigyor4>#vigyor4>
Ami meg a legfontosabb, GL-en (vagy már HM-en) nem túl nagy kunszt cc1-ben pk-zni <#szomoru2>#szomoru2>, ráadásul maszkban? ne viccelj, még karmát se kapsz érte, biztos poén látni hogy egy lövéstõl megfekszik valaki, de a nuker az egyébként is elég erõs, de igaz, lehet hogy valakibe lehet, hogy 2-3 lövés is kell <#nyes>#nyes>
Aki volt vasárnap ezen a ládavadászatos valamin leírná lenne olyan kedves, mi is történt, hogy zajlott, meg hasonlovak.
Thx
elõre is köszi
Viszont mintha most ebbõl is lehetett volna tapasztalatot szerezni, hogy elolvastam, eddig se vágytam a np-be és ezzel se változott semmi 😄
Egyetlen pozitívum a sok aktív játékos, a többi mind negatívum, kezdve a..igen azzal, és folytatva a többivel 😊
A blackekrõl meg csak EZ jut eszembe <#vigyor1>#vigyor1>
nem egyszer öltek le black safe ben white nukerek (nem 2 éve volt..)
az NP rõl meg annyit semmivel sem alkotják különb emberek, mint bármely black ligát, volt szerencsém megtapasztalni....
na gf, hf, hg, jt, er, tk, np, nm, ld, kl, tökömtudja.........
Köszi
A legviccesebb, hogy amikor unicumban voltam és majd minden nap lementem védeni, unicum nem kapott napot. (nem is kell, szóval nem mintha baj lenne) Amikor meg belépek NP-be, úgy szabotálnak, hogy szpájnak kiáltanak ki és letiltanak a forumról engem, aki a legjobban írtja a blackeket BP-n, ahol érem õket. Szerintem legalább annyira odatettem magam, mint más, ha nem is érdekel a drop, inkáb a PvP móka kedvéért.
Más meg azt fogja mondani, hogy nem jelenik meg neki a kép.
Erre nem tudok mit mondani<#wilting>#wilting><#bdead>#bdead><#lama>#lama>
Letöltöttem a játékot és szeretnék belépni a játékba de a login ablaknál egy hibát kapok!
A honlapon be tudok lépni szóval nem az accounttal van a probléma
Ha valaki tudja a megoldást az szóljon plshiba
Hallo!
Majd szólj, és visszaveszünk.
Jah és gogo FS😊<#wink>#wink><#wink>#wink><#wink>#wink>
\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
Már akkor is gyanús volt. 😄
Remélem elrendezitek...mármint békésen. :-)
Én sem leszek hétfõig játékban sajnos.
Tusy, ne siess annyira! Free, te siethetsz! 😄
\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"
Azt elfelejtettem írni, hogy debilmobil netem van. Fórum meg MSN játszik. Remélem Petya tudja majd oldani a dolgokat. Bár nekem gyanús, hogy itt ice epi lesz a háttérben... XD
Live: DoZeR 982
A tegnap menina_jesus leszólitott hogy ki a FS leader,mert talán Péter átverte valamivel.Mondtam neki hogy keresse Dózert,de csak egy hét mólva mert most csajozik és nem játszik egy pár napig(persze nem mondtam hogy lenyúlták pár napra a valós Dózit DD)
Csak azért tartottam érdemesnek ez ügyben itt hozzászólni mert egy adott pillanatban menina megkérdõjelezte a FS tagok komólyságát.Persze ez ellen hevesen tiltakoztam,megjegyezve hogy a FS nem ragaszkodik a komólytalan tagokhoz és ezért nincs komolytalan egyed a FS ben.
Na de gondolom Péter elrendezed a dolgokat meninával.Jaa és mégvalami,SEMMI KÖZÖM hogy valaki miként viselkedik a 9d ben,bárki legyen is az,épp úgy ahogy senkinek semmi köze a viselkedésemhez a 9d ben.Én tudok magamra vigyázni,ahogy feltételezem hogy ti is tudtok magatokra vigyázni.Meg az FS liga becsületére.
Köszönöm a fegyó-deko szlottozási útbaigazitásokat.
Ahogy Army szokta mondani : LEGYETEK JÓK és jó játékot meg nemjátékot mindenkinek.Noha ma augusztus 20,a hsz met nem fogom a szózattal bezárni......