9dragons

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ReszegKoldus
Csak koreai állampolgárok tudnak, mert kell hozzá valami személyi szám féle

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

ShaoNuker
Na, mert nekem azt feltétlenül tudnom kelett volna, hogy sima koreaira nem tudok regelni...
Azért köszi a választ!

ShaoNuker/fc Nuker(Shao) Leilas_Back/fc Hibryd(Bot) DSun/gb Nuker(Bot)

ToshiBá
@smoodoo : nem tudom mit kéne viccnek vennem 1 töküres account karakter screenjén.

@Sun : Koreaiba sem regelhetsz. Majd pont a Koreai tesztszeróra fogsz tudni nem?^^

Live: DoZeR 982

ShaoNuker
Biztos nem lehet oda reggelni?
Mi ennek az oka?

ZzoleE
Ezek teszt karik a teszt szerón, nem hekk 😊
Ott kapsz egy 180as karit,minden féle cuccbõl 255-öt, egy rakat fegyót stb... (kár hogy nem lehet oda regelni)

...9D,BoI,WoT,BFP4F,NFSW,WF...

ReszegKoldus
Csaj shaot nem tûnt fel, de szerintem ezek nem feltétlenül hackerek, ha azt vesszük, hogy ott lehet kapni item mallban +12-es fegyvereket, BB-t, egyedül a skillek szintje, ami gyanús lehet, de elvileg ott lassabban fejlõdnek, illetve Acclaimnél fejlõdnek 5x-ösen ezekhez képest.

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

http://phpbb.acclaim.com/9dragons/viewtopic.php?t=113491

Ezeknek 99% a hacker és naponta csinál magának 100 191 es karit 😄 és nem tom láttátok e van egy csaj shaoként...

http://1234sdsdsdsd123.mybrute.com

ReszegKoldus
Egyáltalán nem 100%, hogy ettõl sikerül a refine.
Koreai verzióban meg igazából a buffikonok érdekesek ^^

Itt meg pár kép a koreai verzióból.
Szerintem érdemes megnézni.

http://phpbb.acclaim.com/9dragons/viewtopic.php?t=113491

HUN_IMREX - PS HYB [Hungarian_Forces]

Most kicsit eltérek a témától. Találtam egy linket (na jó, Csaba mutatta), amiben leírtak néhány dolgot, amire ha figyelünk elvileg 100%os a refinement success rate. Lehet hogy már linkelték be elõttem, de én még nem láttam itt a fórumon😊

http://phpbb.acclaim.com/9dragons/viewtopic.php?t=111336
nyeh csámcsogjatok ezen xDD
http://clever.extra.hu/9d/acc.jpg (dozer ez nem vicc 😉 )
jah es whiskeyt ne oljetek, elajandekozta az accat egy magyarnak (igen zseb bontsd a pezsgot) 😉
ShaoNuker
Azoknak akik játszogatnak japánon is:
New xp event is up !
24 Aug 6pm to 27 Aug 10.30am

1. LD - 1.1x
2. NC/HZ - 1.2x
3. CC - 1.4x
4. JN/DT - 1.8x
5. ZZ/SZ - 2.6x
6. no xp event for initial map

privát megjegyzésem, hogy elég szép kis event <#vigyor4>

ReszegKoldus
Nekem zavaros az egész, pláne hogy miért Unicum, amikor nem is ott vagy már hetek óta és ez állítólag 20-án volt...<#fejvakaras>

CC-ben csak UF, Destiny és Juggallo van a pk listán. Maximum véletlen aoe lehet, ami végezhet kisebbekkel, de abban az idöpontban nagyon távol jártam onnan. Nem nekem kell védekeznem, hanem neki bizonyítani, ami lehetetlen. Ha ilyen alaptlan dolgok miatt bármi szankció ér, akkor az elég nevetséges. Viszont én készítettem SS-t, hogy ö pk-zik engem CC-ben, úgyhogy õ szorul. De nevetséges, gyerekes az egész. Én nem is törõdöm vele, amíg fel nem b.ssza az agyam a pk-zásával.
ki az altja? én is le akarom ölni 😊
Szóval valaki lelötte az altját maskban és csak én lehettem. Akkor ö volt az, aki whisperezett nekem. Épp dungeonban voltam, nagyon örültem neki.
ReszegKoldus
Ez nagyon nem ide tartozik egyébként, de amennyire én tudom te ölted le múlt héten cc1-ben az FD healer altját maszkban, ami egyébként Trinkfestes, ja és úgy van elõadva, hogy Unicumos pk-zott, pedig te nem ott vagy elvileg és akkor se ott voltál.
Ami meg a legfontosabb, GL-en (vagy már HM-en) nem túl nagy kunszt cc1-ben pk-zni <#szomoru2>, ráadásul maszkban? ne viccelj, még karmát se kapsz érte, biztos poén látni hogy egy lövéstõl megfekszik valaki, de a nuker az egyébként is elég erõs, de igaz, lehet hogy valakibe lehet, hogy 2-3 lövés is kell <#nyes>

Egyedül voltam lent védeni, vagy támadni wei-t. Haha. Nem, nem én nyertem <#nyes>
SU tagok már pk-zzák egymást cc-ben is. Shadowz CC-ben betámadott, van SS. Bár nem tudom, hogy még számít-e valamit.
Geeforce
Sziasztok!

Aki volt vasárnap ezen a ládavadászatos valamin leírná lenne olyan kedves, mi is történt, hogy zajlott, meg hasonlovak.

Thx

ZzoleE
sziasztok! tegnapi szuper eventen találtam 1 gk platet, ami 2% dmg reflect-et ad. Mennyit érhet szerintetek? (gondolom nem sokat) 😊
elõre is köszi

ReszegKoldus
Az még hagyján, hogy bejelentik, de gondolom nem mondja senki hogy kussmá, hanem mindenki GZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ-ik egy percen keresztül ilyen fantasztikus eseményeknél...nekem ugyebár errõl a véleményem "ismert" engem az se érdekel, ha valaki gbecfccsglstb-n szintet lép, a drop meg aztán..jajj 😊
Viszont mintha most ebbõl is lehetett volna tapasztalatot szerezni, hogy elolvastam, eddig se vágytam a np-be és ezzel se változott semmi 😄
Egyetlen pozitívum a sok aktív játékos, a többi mind negatívum, kezdve a..igen azzal, és folytatva a többivel 😊
A blackekrõl meg csak EZ jut eszembe <#vigyor1>

ezt a safe dolgot szerintem ne erõltessük......

nem egyszer öltek le black safe ben white nukerek (nem 2 éve volt..)

az NP rõl meg annyit semmivel sem alkotják különb emberek, mint bármely black ligát, volt szerencsém megtapasztalni....

na gf, hf, hg, jt, er, tk, np, nm, ld, kl, tökömtudja.........

Egyébként elég sok tapasztalatot lehet szerezni ha az ember 1-2 hetet legalább eltölt ilyen ligákban. NP-ben pl. nagyon sok a romániai játékos, néha románul kommunikáltak és bejelentenek lvl uppokat RC-n és BE dropot is beírják. Sok aktív játékos van, így folyamatosan gratulálnak valamiért 😊 és spamelnek folyamatosan. Wei-nél ki kellett lépnem a partyból, hogy a tisztán NP-sekbõl álló partyba lépjek. Szóval sok tapasztalatot lehet szerezni. Black soha nem leszek, inkább írtom öket. Már bocsánat a jelenlévõ feketéktöl... <#eplus2>
Jó, akkor reagálok erre is <#hamm>. Lin inkább te gyere SvS-re olyan ligába, amelyik beregisztrált. Nekem az a lényeg, hogy ne a blackek nyerjenek, mert ha valaki beáll white safeba akkor megtapasztalhatja a feketék arcoskodását. Minek a safety? Bejönnek hermit nukerek, hermit hybrid nukerek, PS warriorok és mindenkit leölnek. Föleg az ott ácsorgó FD karikat <#buck> . Utána meg mapchatelnek, hogy ök a legnagyobbak valamiben... Csak ez általában nem jön ki. Lehet, cheatelnek is, vagy kg-znek, hogy 2 órán át ölnek és nem halnak meg, ezért kellene testüregmotozás BP bejáratnál <#boxer> A poén kedvéért nem hagyhattam ki... Jah, azt szoktam nézni, hogy black safe elött 30 fekete, white safe elött és benne 15-20 fekete <#hehe> . White oldalról meg 10 kari van bent. Szóval én próbálom az egojukat kicsit lerombolni kisebb-nagyobb sikerekkel. Ez legalább szórakoztat, ha már más nem a játékban.
Nagyobb karakterek nem jelentek meg az akkori SvS-en az NP-bõl. Tegnap már nem is indultak. Elitesben sikerült megtapasztalnom az SvS gyõzelmét. Ezt is kipipálhatom. Dropot odaadtam a masterüknek. Érdekes, hogy hetedik lettem az SvS listán, úgy, hogy föleg magamat védtem (meg totát) 😊. 7% xp jól jött. Nameg az öröm, hogy piknik-et megöltem. A PvP balance-rõl annyit, hogy 500 soul van a braceremben, de pikniket, aki ugyanakkora mint én, elég nehezen ölöm meg és misselek is rá rendesen. BP-n volt, hogy csak azért nem tudott megölni, mert valaki besegített. Tehét a warriorok ne lógassák az orrrukat! Mivel a grind nem okoz örömet, ilyenekben kell keresnem a játék örömeit.
ToshiBá
Rendesen elvagy Lin... XD

Leg: Grat a GB WD +9 hez!<#taps>

ReszegKoldus
Dehogynem épp itt az ideje, most menj a UF-be vagy BlackUnite <#nezze><#nevetes1>

noki, remélem nem akarsz black alt karit csinálni
ReszegKoldus
Ne is törõdj vele, azért büszke vagyok rá, hogy el is vesztette a NP a fortresst aznap mikor beléptél oda <#vigyor1>

ReszegKoldus
Európai embereknek nem feltétlenül fekszenek az ottani event idõk például, asurára meg szerintem aki nem mazochista, vagy egyéb érdekes felfogású ember, az nem megy oda.

"Igaz oda annyira nem is ajánlatos" Ezt fejsd ki bõvebben légyszíves.
Köszi
NP-ben már azt mondják SU-nak vége, mert kb. 3 napja nem sikerül megvédeni. Én pont erre akartam figyelmeztetni a nagyobb szinû tagokat, hogy ez fog bekövetkezni, De támadásnak vették az építõ jellegû kritikát. Vigyázat ismét támadok <#gun>
A legviccesebb, hogy amikor unicumban voltam és majd minden nap lementem védeni, unicum nem kapott napot. (nem is kell, szóval nem mintha baj lenne) Amikor meg belépek NP-be, úgy szabotálnak, hogy szpájnak kiáltanak ki és letiltanak a forumról engem, aki a legjobban írtja a blackeket BP-n, ahol érem õket. Szerintem legalább annyira odatettem magam, mint más, ha nem is érdekel a drop, inkáb a PvP móka kedvéért.
ReszegKoldus
Ez egy jóóó kérdés. Másik szerverekre se tudsz belépni? Igaz oda annyira nem is ajánlatos, a Bardo az európai. Az is lehet, hogy csak próbálkozni kell párszor és beenged.

ReszegKoldus
Alt kari vagy no comment 😊
Más meg azt fogja mondani, hogy nem jelenik meg neki a kép.

ShaoNuker

Erre nem tudok mit mondani<#wilting><#bdead><#lama>

Hallo!
Letöltöttem a játékot és szeretnék belépni a játékba de a login ablaknál egy hibát kapok!
A honlapon be tudok lépni szóval nem az accounttal van a probléma
Ha valaki tudja a megoldást az szóljon plshiba

Hallo!

ZzoleE
Örülök hogy maradsz! Nem kell aggódni, 5-10 éven belül jön a pvp balance peccs xD
Majd szólj, és visszaveszünk.

Hali Srácok ma úgy volt hogy lépek játékból mert elegem lett hogy holmi kis jött ment fc-cs nukerek elvernek duelba sõt még warrik is de miután egy pozítiv meglepetés ért..ugy döntöttem mégse hagylak el titeket sikerült egy fasza kis gb wd+9-es bracer csinálni igy nem lépek majd jelentkezek a mai nap folyamán..😊
Jah és gogo FS😊<#wink><#wink><#wink>
lol
Lehet, hogy ö is így készült ;

http://1234sdsdsdsd123.mybrute.com

Te persze nyilván kis angyalokra gondoltál miközben belinkelted... 😄

\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"

Ez lol. 😊

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

ReszegKoldus
Rossz az, aki rosszra gondol <#ejnye1><#ravasz1>

ToshiBá
Ez kicsit kemény fricska volt... XD XD XD

ReszegKoldus
Egy kissé OFF,de <#nyes><#hehe><#kuss>

Ez a menina ott volt akkor is, mikor Freenek csináltak epit (Doki segített neki meg persze Tusy).
Már akkor is gyanús volt. 😄
Remélem elrendezitek...mármint békésen. :-)
Én sem leszek hétfõig játékban sajnos.
Tusy, ne siess annyira! Free, te siethetsz! 😄

\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"

ReszegKoldus
Ja az a nyomorult amelyik mindig ott van az összesnél és dropért segít...de jó hogy nekem nem volt hozzá szerencsém, csak külsõ szemlélõként 😊

ToshiBá
Köszi az infót!

Azt elfelejtettem írni, hogy debilmobil netem van. Fórum meg MSN játszik. Remélem Petya tudja majd oldani a dolgokat. Bár nekem gyanús, hogy itt ice epi lesz a háttérben... XD

Szevasztok !
A tegnap menina_jesus leszólitott hogy ki a FS leader,mert talán Péter átverte valamivel.Mondtam neki hogy keresse Dózert,de csak egy hét mólva mert most csajozik és nem játszik egy pár napig(persze nem mondtam hogy lenyúlták pár napra a valós Dózit DD)
Csak azért tartottam érdemesnek ez ügyben itt hozzászólni mert egy adott pillanatban menina megkérdõjelezte a FS tagok komólyságát.Persze ez ellen hevesen tiltakoztam,megjegyezve hogy a FS nem ragaszkodik a komólytalan tagokhoz és ezért nincs komolytalan egyed a FS ben.

Na de gondolom Péter elrendezed a dolgokat meninával.Jaa és mégvalami,SEMMI KÖZÖM hogy valaki miként viselkedik a 9d ben,bárki legyen is az,épp úgy ahogy senkinek semmi köze a viselkedésemhez a 9d ben.Én tudok magamra vigyázni,ahogy feltételezem hogy ti is tudtok magatokra vigyázni.Meg az FS liga becsületére.

Köszönöm a fegyó-deko szlottozási útbaigazitásokat.

Ahogy Army szokta mondani : LEGYETEK JÓK és jó játékot meg nemjátékot mindenkinek.Noha ma augusztus 20,a hsz met nem fogom a szózattal bezárni......