21072
  • unusual
    112-es patch.
  • MadeInHell
    VGM bp is bad i cant login my char errorcode: Xkerner error LoadTerrain [map_hyulsapyung.xtv] Not supported this version [0.88000]
  • MadeInHell
    bp re ne menjetek mert bentmarad a kari!Valami hibaüzenetet ír ki és nem lehet aztán rálogolni.
  • unusual
    111-es patch.
  • skrimer
    Nirvana and Asura current time:
    http://wwp.greenwichmeantime.com/time-zone/usa/pacific-time/

érdemes elmenteni könyvjelzőben mert még jól jöhet^^

• BarackHUN
    Hát amikor először postolták, hogy meghackelték IMet gyanakodtam, mert én is mondhatom ezt bármikor.
    De szerintem ez már nem véletlen, 4x ilyen rövid időn belül ekkora baklövés még acclaimtól is sok...
    De tudjátok mit? Huzzák is le az egész redvás céget, mert csak kizsákmányol mindenkit.
    És a kedvenc idézetem: "Also if he can hack 9 dragons whats that mean for the rest of your games?
    Basicly this guy is going to cost you guys alot of money"
  • LordTusy
    Ha jól értem egy hacker csinált 1 coinos cumókat?A scale/tear buli után,aki visszaadott valamennyit,arról leszáltak.Ezek szerint,ha megint lenne ilyen 1 coinos cumó és visszaadnám a lopott cucc felét engem se piszkálnának és lenne egy raklap pl Mirrorom.Lehet el kéne kezdeni figyelni IM-et...
  • unusual
    Értem,vagy nem! :) Örülök,hogy megtaláltál! :)
  • makiii
    érdekelt :))
    Mert ez csak egy játék és a sok buzi hacker bezáratja ezt a verziót is..
    Lásd: 9dragons vietnam
  • BarackHUN
    Sry a dupláért.
    Azért kérted a fórumot, mert nem hitted el amit írok vagy csak érdekelt a fórum neve?
  • BarackHUN
    Április 21.
    Most
    Enjoy.
  • makiii
    Akkor mutasd már meg azt a fórumot ;)
  • BrightSky
    Írjanak amit jól esik. Ez egy fórum.
    Esetedben ha már tartalom nincs, legalább forma lenne. De ahogy jónak látod...
  • unusual
    Én kérek elnézést. Egyéb észrevétel? Mert csak ebbe tudsz belekötni,és nem veszed észre mit írnak. De ahogy jónak látod.....
  • BarackHUN
    Item mall
    Szopatják acclaimot, méghozzá egy hacker.
    Először xp card, refi package, scale/tear, most JS.
    Enjoy!
    UI: Ezek ki vannak postolva egy másik oldalra is, csak ott a hacker szemszögéből ^^
    UI2: Egy idézet fórumról:"Also if he can hack 9 dragons whats that mean for the rest of your games?

Basicly this guy is going to cost you guys alot of money"
    ÁMEN.
  • Lawless #12231
    skacok Nirvanan hanytol van ez a 8h 4x xp? engem ez a PST az bolondokhazaba kerget...irjak rendessen eu-s ora szerint :D:D:D...kerem a nagyerdemu kozosseget h valaki irja le nekem...thx.
  • zsele1000
    Valahogy nem a helyesírásra gondoltam.
  • ToshiBá
  • BrightSky
    A "mennyek" és "bár mennyire" után ki tudja hol van az alsó határ.
  • zsele1000
    Tudtok még ennél lejjebb is süllyedni?
  • unusual
    Ez nem 1 game forum? Csak kérdezem.....Bár tudom ha zavar akkor ne olvassam el,és mennyek melegebb éghajlatra.....De nem teszem bár mennyire is fáj.
  • bomb1111
    Looool ! Én is erdélyi magyar vagyok aki megtartotta magyar mivoltát és gyerekemet is ebben a szellemben neveltem.Lehetne Magyar állampolgárságom mert édesapám,édesanyám.nagyapám.nagyanyám,dédapám.dédanyám,űkapám.űkanyám MAGYAR állampolgár volt.Őseim vérüket adták nagymagyarórszágért és ezért én is megszenvedtem a csaucseszku korszakban.Miért nem kértem a jogos magyarállampolgárságot ? Mert nem vagyok kóldus. És ti,magyarok akik lerománoztok ha kell ha nem,kéne tanuljatok tőlünk,akik a székelyekhez méltóan még ma is tartjuk a magyarság várait ott ahól az anyaórszág már feladta a harcot.

Elnézést,akinek nem inge,ne vegye magára
  • BarackHUN
    Iróniát érzed? :)
  • P0Th3aD
    Remélem sokat fejlődött mindeki ma!
    És holnapra is csudi jó eventet mindenkinek, akinek meg kell a lvl annak hajrá!!!

Kell a sok H+++ és PS+ kari FS-nek^.^

Gogo ALL

jó8
  • bomb1111
    Tudod,valahol nem is bánnám ha romániába atom bomba robbanna.De magyarórszágba is el kellene egy hasonló dolog ott slégen szembe a Battyányi térrel,a Duna tulpartján.Ja és ne atom,hanem neutron bomba legyen )).Errefele egy mondás járja,Nicolae Iorga,Román őshonos nagyokos mondta még a két világháboru között: Románia nagyon szép oszág,csak kár hogy lakott terület.(fordításban "kár hogy emberek lakják ") De annyit elmondhatok nektek hogy a Kárpátok keleti túloldala nagyon síralmas terület.Jártam ott eleget és hogy megértsétek a hasonlatot: Magyarórszág keleti területe-Németórszág északnyugati területe.Annyi kivétellel hogy a németeknél nincs annyi kolostór.És hogy Románia SZÉP része miért romániáé ? ..............befogtam a számat mert nem akarom őseink vezéreit ócsárólni.

Szebb jövőt,noha nem szeretem a szélsőségeseket.
  • MadeInHell
    azokra is meg remélem téged is elér
  • bomb1111
    Bari !

SOHA NE BIZZ egy románba.Persze ingame.Ha megszívattak a te hibád.És acclaim is azt fogja mondani hogy te vagy a balek.

Lawless : édi )))))) annyi külömbséggel hogy ott a sok lúd disznót győzött de a 9d be mindig a disznók győznek.......sajna
  • BarackHUN
    Nyilván a Romániában élő magyarokra is dobj atomot, meg az x millió lakosra aki szarik 9d-re.
  • MadeInHell
    Atomot Romániára!!! Ebbe a játékba mindent kikell standolni!Megint berántottak.
  • ToshiBá
    de izmos post volt... -.-"
    mintha nem tudnám. de NEM MINDENT akarnak emelni...
  • Lawless #12216
    je megtalaltam mit csinall velunk Acclaim...minden pihentagyú figyelmebe ajananlom
    http://www.youtube.com/watch?v=bsfznO9r3wU&feature=related
    en jot szorakoztam ezen,tovabbi jo szorakozast mindenkinek aki eventezik :) azert este diszko :)
    csatok
  • makiii
    9D Hermit
    9D Admin

Post Posted: Sun Feb 28, 2010 11:51 am Reply with quote

Warriors,

This is fair notice that once Tibet has been implemented (and certain Items meant to re-balance the game, which shall be available as in-game drops as well as Item Mall purchases) certain Items in the mall will have their prices permanently raised. For example, Korean Ginseng will likely undergo a price raise, as well as Experience Bonus Cards. These and other Items were initially incorrectly priced; however Acclaim left the mis-priced Items as they were, and we did not feel it fare to raise them whilst we kept you waiting for Tibet. Fair warning in case you wish to stock up before the price hike in March.

ennyi...
  • ScullyH
    Hajrá mindenki aki részt vesz a hétvégi nagy eventeken
    Mindent bele!
  • unusual
    Fakk laim már régen árat akar emelni szóval ez nem oszt nem szoroz,max előbb behozták. Bár én úgy halottam anno,hogy ahogy bejön Tibet emelnek.
  • MadeInHell
    100kk ért vettem 3scalet+2teart lehet hogy lemaradtam a hackelésről de így is jól jártam
  • unusual
    Biztos igazad van!Én kérek elnézést!
  • ToshiBá
    Hajnal 3 kor fekszel, és nem tudsz magadról? Ejj... Kispályás vagy majmóca. ;)

Én szívem szerint MINDEN barmot bannolnék, aki 1nél többször "vásárolt" . Acclaim így is pénzéhes. Ha felabassza a sok degenerált agyú barom őket akkor csak rosszabb lesz. Több mint 2 éve vagyok premi user, és baromira le tudnám verni annak az arcát, aki miatt Acclaim úgy dönt hogy árat emel.
  • BarackHUN
    De acclaim látja, hogy vettél x scalet és beletettél fegyóba x scalet és nem tudsz visszaadni x scalet=ban.
    Nem azt nézik mikor tetted bele, hanem hogy azt az adott scalet amit vettél nyomon követve megnézik hol landolt és kitől, tehát ne érezd magad biztonságban szerintem :)
  • BloOoDDragoOoN
    volt ez a scale-s akció..
    nah már most
    a scalezett fegyókat nem veszik el mert nem tudják mikor tetted bel a scale-t azaz ha most mindenkitől elveszik baszott nagy felháborodás lenne ezért nem is veszik el én ma adtam el 500kk értékben scale-t és semmi nem történt pedig volt ben gm és vgm is hefeiben 5perc alaatt csak 200szor írtam general -ba
    szal ne fossatok :)
  • unusual
    Majd kiderül mi lesz! Amugy meg 03:00-kor feküdtem le,és kb semmit se aludtam szóval nézd el ezt nekem. Thx