9dragons

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ToshiBá
Nade Made... 😉

Six: Van tökéletes élet. És tartozik hozzá egy amolyan "mondás" is.
"A lényeg hogy egészség legyen. A többit majd megvesszük." <#nevetes1>

Live: DoZeR 982

Ha te ezért játszol, akkor elég nagy gondjaid lehetnek...

Made, ha szerinted a piával jobban töltöd az idõdet, semmi beleszólásom.
De az én szabadidõmet engedd meg, hogy azzal töltsem, amivel akarom.
Tökéletes élet pedig nincs...
Jó éjt!

\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"

ShaoNuker
Ja, amúgy szerintem legtöbben tudják, hogy áttértem, pontosabban Acclame áttérített a sötét oldalról a jókhoz..😄
Ugyhogy, hogy a szegény kis accommal történteket elfelejtsem minél hamarabb, csináltam is egy új SG accot<#nevetes1>
Szóval ezentúl, ha valaki szeretne üzenni nem ingame, az itt tegye😛
Lehet vannak olyanok, akik nem tudják a nevem, azok kedvéért elárulom, hogy D-Sun,DSun, és Leilas_Back vagyok!
köszönjön szépen el mindenki DSUN-tól!! BB DSUN<#crazya>
Tehát ezentól itt vagyok elérhetõ<#wink>

Szép estét midenkinek!

ShaoNuker/fc Nuker(Shao) Leilas_Back/fc Hibryd(Bot) DSun/gb Nuker(Bot)

ShaoNuker
Mennyire hiányzik valakinek a játék😊

ShaoNuker/fc Nuker(Shao) Leilas_Back/fc Hibryd(Bot) DSun/gb Nuker(Bot)

MadeInHell
OMG ti még minjdig mmo ztok???? de gagyi!!!! a felesleges idõtöket inkábbb arra fordídsátok hogy legyen esemény, nem pedig játszni. go go piáázni csajozni!!! aki meg azt rizsázzza hogy neki tökéletes élete van meg boldog házas az rizsázik.Ember ezt a játékot csak 10+ meg tört személyiségek nek találták ki.a kikapcsolódás!!! 1 játék nem helyettesíti az életed!!! a kikapcsolódás az mikór boldog vagy és ha te attól vagy boldog ha van WD d szégyeld magad ha nem szégyeled magad való életbe szégyel majd mindenki körülötted.

TAO BoT Warr

ToshiBá
Ezt egy romántól olvasni valóságos orgazmus a lelkemnek... <#taps>

ReszegKoldus
Naaa ezért már megérte ennyit játszani. <#worship><#nezze><#nevetes1>

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

ahogy ígértem.......

bot rtd quest

sok sikert!

Rolly
persze hogy amikor ideírom játékban megmondja vki XD már nemkell

Laa shay\'a waqi\'un moutlaq bale kouloun moumkine.

Rolly
Red dust and love küldiben (Wu-tang). Csak úgy adhatom le a küldit ha beírok 1 nevet. Honnan tudjam mitkell odaírni? thx

Nem több mob,hanem gyorsabb spawn. 😊 De ha müködni fog akkor jó. 😊 Amugy még akkor is ott van az ami mostanság elõfordul,hogy egyátalán nincs mob. 😉

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

Woot, az a kettes pont, éppen idõben jött!
Remélem tényleg több mob lesz.

Hi all,

Patch 86 Notes:

1. Blacksmith NPC Ornament (New) HorseHair Thread fixed
2. Liao Dong Mob Spawn rate increased
3. Bug which showed refinement level as wrong -> Fixed.

Thanks,
Acid

ZzoleE
Igen, ha nyomsz egy U-t akkor ki tudod jelölni magad.

...9D,BoI,WoT,BFP4F,NFSW,WF...

Rolly
a buffokat ugye majd saját magamra is tehetem? nemcsak másokra

5file-t frissitett ma a GG.

ReszegKoldus
9Dragons igényesebb mint az átlag? <#ticking><#fejvakaras>
Tulajdonképpen, ha azt nézzük, hogy a botozás szerintem semennyire nem elterjedt benne, akkor lehet, hogy igényesebb.

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Régen mikor kijött a játék akkor játszottam,csak el akadtam az egyik fõ küldinél,hogy heavenly dragons-os(remélem jól írtam) legyek.Most gondolkodok hogy játszani kéne egy mmorpg-vel,ami igényedsebb is mint az átlag,és erre gondoltam,de elõtte informálódni szeretnék.Hogy itt mennyire lett elterjedt a botozás,és hogy sokan botoznak-e?
(Remélem nem ,mert akkor szívesebben jönnék,ha sokan botoznak inkbáb hagyom 😞 )
ZzoleE
hermit fegyót refizz, az +6ig 100%os siker 😛

...9D,BoI,WoT,BFP4F,NFSW,WF...

ToshiBá
hahahahaha!!!

Tényleg jó a Japó verzió????

^^

@Rolly Lövésem sincs mi okozhatja a problémádat. XKernel programok mmiatt szokott szenvedni. Esetleg drivereket frissítsd. Más nem jut eszembe.

Rolly
Sziasztok.Igen megint én😄. A játéknak most az a baja hogy 1 csomó XKelner hibával vág ki és csak 4. vagy 5. alkalommal tudok belépni a játékba.Ez normális? (gondolom nem) (és már hiába tettem újra nemhazsnált 😞) ötlet vki? thx

Rolly
köszi mindenkinek akkor megfogadom hallgatok a nagyobbakra 😄

healernek hybridnek wisdom / essencet csak akkor raknak ha pvpzni akarnak, ha csak grindelni akarsz akkor felejtsd el a tavolsagi skilleket, vagy csinalj nukert, de EC6ig healer/hybel sztem csak str-dexez
Rolly
Én 1 white tigert szeretnék kezdeni... elegem lett a blue dragonból.Ugye az a hybrid de ahogy látom annak vannak távolsági támadásai is szóval ezekszerint nemcsak a nukernek kell, hanem a híbridnek is (wisdom) nem?

Távolsági támadások = nuke (chi kung támadások)
Neked olyan nem kell, hacsak nem vagy nuker.
Minden más rolenak str+dex kell (harcosnak con is, ízlés szerint :-) ).
Ha még nem vagy FD1, akkor újra bírod osztani a pontjaidat a klánbázisban.

Jaja Dóz, mostantól én is inkább oda pakolok. Habár eddig semmi bajom nem volt Imageshackkal.
Ha majd lesz elég BEm, én is megyek tovább vele, min +11 kell!
Utálom a "pinket". ><

ToshiBá
gogo rózaszínbõ cépkéééék!!! ^^ Gratulka!! Majd ha lesz BEm meg mittoménmég mondjuk sok szerencsém akkor én is folytatom...^^ amúgy meg felejtsétek már el azt a rohadt imageshackot...

www.imagerz.com (magyar)

láma kérdés nincs, csak láma... wisdom akkor fog kelleni ha te is noob nukert akarsz. minden más esteben felejtõs (ck hyb/ck healer nem volt téma).

Rolly
1 láma kérdést tennék fel 😄 elolvastam a faq-ban hogy a wisdom az a távolsági támadásokhoz kell. De a játékban azvan odaírva hogy chi-kung damage.Én azthittem hogy erre kell rakni hogyha a pusztakezes harcot akarom erõsíteni.Szóval ígyis úgyis a strenght-re kell raknom? thx

Acclaim Acid wrote:
This Sunday (August 9th), there shall be a 4 hour boosted XP event for all servers!

Normally XP boost events are 2X normal XP for 2 hours... but this time it will be 3X for 4 hours.

When and where you ask?
Bardo: 4 PM to 8 PM GMT
Nirvana and Asura: 4 PM to 8 PM PST

This event is being held to celebrate the return of The Hermit to both the game and the development team.

He wanted us to know that he is extremely happy to be back. As some players have already learned, he has already arrived in The Land to test the clan loyalty of many of you.

But that's not all...
If 50 loyal disciples post war cries that are appropriate for their clans, The Hermit will appear in The Land in Bloody Plain during the event and provide a special random Buff to all Players on all Servers!

So sayeth The Hermit, and may the seeds of the Dragon within you thrive!
Nagyon szép!<#eljen><#wink>
gogo legalább +11<#nevetes1>

Rolly
thx a lot

Itt egy link az összes skillhez (majdnem az összeshez) :
Skill Lista

Na puff, egyik sem látszódik 😄
Mind1, majd rákattintatok. 😛

Ne neked Dózi, most már nekem is van büszkeségem! 😄
(Nem tudom melyik link kell, úgyh mind2t berakom)

Rolly
meg régen volt vmi jókis weboldal ahol az összes skill levan írva azt betudná linkelni vki? thx

Rolly
hi all már rég játszottam és elfelejtettem. A lightfootokat mennyiért adjam? thx

ToshiBá
íráshiba FTW! no szerkesztési lehetõség TOO!!!

ToshiBá
Köcce!

(ezt is meg azt is...^^)

És mint mindannyian észrevetteük patrát nem hekkelték az életben... =)
(engem meg a játékban sem...)

Woooot

SG FTW

Ez de szép:

(Asurán csinálták)

Hát nekem sajna jobb ötletem nincs.
Habár van egy elég extrém tippem...
Próbáld ki a szelektív indítási módszert.
Csak a szükséges programokat indítsd windows startupnál, minden mást kapcsolj ki. (ezzel akár meg is találhatod, mi zavarja a játékot)
Ha nem tudod hogy kell, írj és lefirkálom azt is. Most nagyon lusta vagyok hozzá. :-)

Rolly
mind2-t kikapcsoltam és még ígysem akar kapcsolódni 😞

Vírusírtó és tûzfal nélkül is próbáltad?

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

Rolly
Az nd launcehhrel indítom ahogy kell.Végigmentem az összes letöltési formán egyikkel se tudott kapcsolódni.Minden kivan kapcsolva és nincs ötletem miért nem tud upgradeelni 😞 . Egyéb ötlet?

Looooool Dózi ))))))
A legutobbi égszakadáskor csak jégesõ esett nálatok avagy valami kevésbé szilárdabb csapadék is volt ??? Gratula te mázlista.

Okos Teknõs ! Szives elnézésedet-elnézéseteket kérem de a Reunited FS bõl nem azért álltam ki mert nem tetszett a gárda avagy más csapatba szerettem volna beállni.Csupán azért mert a "paranojás" túltengésem, (megjegyzés annak aki megvádólt már "real life account" lenyúlási üldözöttségi mániával.Akkor nem akartam erre válaszólni mert szerintem senkinek semmi köze ahoz ahogy gondolkodom és cselekszem a 9d virtuális világban,de ahogy a téma megismétlõdött,itt és most replikázok,félretéve minden szemrehányást,nehogy a címzett azt gondolja hogy a tantusz nem esett még akkor.Téma lezárva aval a megjegyzéssel hogy a paranójás tünetek nem paranoikus formákat öltenek.)tehát a személyes paranójám miatt,(ami inkább rokkantság mintsem paramója)nem tartom magam érdemesnek-értékesnek egy közösségben.Avagy inkább már nincs türelmem mindenkinek megmagyarázni hogy miért nem látom-figyelem mindig a banda társalgást.És mintsem hogy azt gondóljátok-gondolják hogy fõlvágós avagy önzõ vagyok,inkább banda nélküli vagyok.

A legõszintébb tiszteletem irántatok és ha netalán valakinek segíthetek valamiben,csak bátran "wisp mee"avagy ingame messanger aki megtisztelt aval hogy a FL jébe fölvett.

Szevasztok
Most nincs semmi patchelés.
Valami baj lehet a launcheroddal.
Nézd meg, hogy a launcherban a Download Method az elsõ opción van e (WinINet Downloader 1).
Ha azon van és még mindig nem megy, akkor lehet, a tûzfalad blokkolja, illetve netes beállítás gondok.
Sok sikert!
Huhh ez már copy/paste szintû válasz. :-D

Rolly
hi all letöltöttem a játékot de nemtudtam belépni kiírja hogy nemlehet upgradeelni.Akkor csak patchet csinálnak vagy mi? thx elõre is

nekem pillanatnyilag c6 os és asszem 1050-dmg t vesz le akkor Ve ben meg 2100- at ami elég durva 😛

http://1234sdsdsdsd123.mybrute.com

aham tényleg nem stimmel, régen nehezebb volt.......

Na jolvan😊
Kicsit tudatlanságban voltam nuker skillekkel kapcsolatban😄
Ki lettem okosítva!<#mf1>
Ugyhogy a sírást be is fejezem<#vigyor>

C2-õn 5*5 manuallal kapok 0.03-0.04et!
fél óra=40%
Valami tényleg nem stimmel...