9dragons

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ShaoNuker
"beteg de javul az állapota"
Hát ez LOOOOOOOOL
xDDDDD

ShaoNuker/fc Nuker(Shao) Leilas_Back/fc Hibryd(Bot) DSun/gb Nuker(Bot)

MadeInHell
véleményem az hogy rio123 beteg de javul az állapota. Ittos pedig egy nagy bunkó akit vagy agyon kéne hogy verjek vagy nem tudom hogy mit kéne vele csinálni hogy elpusztuljon a közvéleménybõl.

TAO BoT Warr

ShaoNuker
Sziasztok!
A következõ manualokra lenne szükségem:
Shao, Cho Kung Artist:
-Diamond Art of White Deva c10,11
-Diamond art of the Soul C10,11
-Diamond art of Blue Jade C10,11
-Diamond art of Western Kings C11
-Diamond Art of Jade Deva C11

Az elsõ 4 lenne fontosabb!😊
Ha valakinek van valamelyik eladó ezek közül, az légyszi írjon itt, vagy PM is jó!

Elvileg igen szed le ezt vagy ha megvan akkor álítsd be.

jtk379en

http://1234sdsdsdsd123.mybrute.com

ToshiBá
Szia mindenki! Kérdésem volna.

Pénteken veszek egy Belkin gamepadot. Az volna a kérdés, hogy ugye tudom majd használni buffhúzásra? ^^ Esetleges tanácsokat PM-ben szívesen fogadnám! Csoki all!

Live: DoZeR 982

ShaoNuker
Wáááááá!
Ez emkkora:
http://www.youtube.com/watch?v=AE9Zrcsb0lw
<#nevetes1><#nevetes1>

Tudtommal azt az U.I.-t, amit Csaba átmásolt, azt -Tequila- aka Liu-Shenlong írta HP fórumra...
Az okokat nem tudom, az maradjon kettejük között.
A lényeg, hogy már nem Ittosról van szó.

\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"

most se nagyobb asszem Gb4-5

Lol, kösz Csaba, igyekszek. 😄

Mért mekkora azaz Ittos hogy sosem érted volna utol? 😊 Én amikor utoljára láttam SM Wari volt 😛

Ezt kötelező meghallgatni minden nap!!! Rammstein - Mein Herz Brennt

"ui.: Láttam magam a szégyen falon. Csaba azért akart KOS listára tenni, mert annyit írtam, h "sosem érsz utol" és "hahaha"?! Szánalmas... >_>"
ugylatom a rajongok gondolnak ram nyugdijam utan is XDD, komolyan... azert... inkabb kussolok, gg bb, idesem nezek mar fel, unicumrol is tavozom, es a hp forumot sem nezem mar meg , jobb ha nem tudom mit mondanak a hatam mogott... 😊 six gogo GL 😛
ugyvan, es most teljes titokban toroltuk ezt a szar game-t de valahonnan megtudta, es most olyan nagy a szaja
Mert amikor Whiskey kint volt BP n akkor mindig jó pofáskodott

Miért lenne kétszínû? o.o

Pff Ittos nem gondoltam volna, hogy kétszínû is vagy...

hihi csaba vok, ezt HPnak szanom, pls valaki tovabbitsa nekik mert a forumukrol ki vagyok tiltva, csak olvasni tudok, ezert nehez veluk barmit is kozolni.
nem tudom Tee mikori az ss, de azt tudom hogy whiskey es mi mar reg nem jatszunk, az accainkat is toroltuk... Six pls ezt tovabbitsd a HPnak, köszi
Geeforce
Pontosan, én megpróbáltam azt csinálni amit mondtak. De csak a water herb fogyott ezerrel.
Beszéltem egy gyerekkel, az kapott all attributes pilleket meg ilyesmit.
Egyik necróbol szerencsésen kaptam 3BE-t, másik semmit nem droppolt a magas nuker miatt, a harmadik helyen meg mondták, hogy ks listára tesznek mert letámadtam a bosst XD Hefeiben 😄
Egy biztos, nem érte meg fennmaradni.

Hát ez tényleg trutyi volt...
Sztem õk sem így tervezték...
Egy kalap sz*rt se kaptam, csak ettem a WHt az idióta necrók meg soil demonok miatt. Kinyírtam 2 necrót, drop annyira átlátszó volt, hogy nem is volt...
Rohadtul megérte... ><
Még screenshotot sem tudtam csinálni a szellemekrõl, mert minden noob 2 mp alatt leölte õket. -.-

Geeforce
Még1 ilyen szar eventet! XD

Elvileg mindenhol.
Mindjárt meglátjuk. :-)

Geeforce
Köszi Six a fordítást!
Lehet tudni pontosan hol lesz ez? Megint Hefeibe vagy mindenhol?!

Jo kis eventnek tûnik 😊
Ilyen még szentem nem volt
Kiváncsivagyok mit ad a szellem cserébe hogy megetetted

Ezt kötelező meghallgatni minden nap!!! Rammstein - Mein Herz Brennt

Részletes leírás a ma éjjel bekövetkezõ eventrõl:

Az event éjjel fél 2-kor kezdõdik.
Ekkor szétszórva a térképeken megjelennek bizonyos sírkövek, hullák és szellemek. Szóval egy kisebb temetõ, amin át lehet menni, szóval nem akadályoz semmiben.
1. szabály:
Ezeket a temetõket (hullák, sírkövek, szellemek) nem szabad megtámadni, még csak becélozni sem, különben eltûnnek. Szóval ne kattingassatok rá!
Ha megölöd/szétvered bármelyik sírkövet illetve hullát, ott helyben meghalsz te is! Szóval óvatosan velük.
2. szabály:
Ha mégis van sok hülye, aki megtámadná, megölné ezeket a hullákat, sírköveket, az event sikertelen lesz, és megszakad.
A temetõk körül meg szoktak jelenni kígyók, egerek és pókok. Ezeket el kell pusztítani, szóval, ha láttok valahol, öljétek õket le.
Ha minden jól megy, és az event sikeres, a szellemek kíváncsiak lesznek és körülvesznek. Sokszor paralizálnak, de ne törõdj vele, hagyd magad.
Ha nyugodt maradsz és nem félsz tõlük, melletted maradnak. Ilyenkor kell "megetetni" õket. Az item, ami kell nekik, az a Lucky Golden Coin. Ha "kérnek" tõled, egyszerre 10 darabot kell adnod nekük.
Ekkor kaphatsz jutalmat tõlük (nem mindig). Ha a szellemek megkapták, amit akartak, továbblépnek a túlvilágra és eltûnnek.
Amikor ezek a "jó" szellemek eltûnnek, nagy esély van rá, hogy a kisebb "gonosz" szellemek megjelennek. Ezek a szellemek világítanak, így bírod felismerni õket. Ezeket a világító szellemeket kell elpusztítani.
Tehát minden egyes világító szellemet el kell pusztítani!
Amikor megfelelõ mennyiségû "jó" szellem lett "megetetve", és parancsot kapunk rá, el kell pusztítani az összes sírkövet és hullát. Csak ha parancsot kapunk rá, nem elõtte!
Néha, amikor felszabadítod a "jó" szellemeket, Mara, a Pokoli Világ Ura elküldi szolgálóit, hogy elpusztítson téged, ezzel tartva ott a szabadulni vágyó "jó" szellemeket. (Szerintem ezek bossok lesznek)
Ennyit kell tudni az eventrõl.

Röviden összefoglalva:
Ne bántsd a temetõket, amíg nem jelzik, hogy itt az idõ elpusztítani õket!
Minden pókot, kígyót, egeret és világító "gonosz" szellemet meg kell ölni!
A "jó" szellemek 10 golden coint kérnek a jutalomért cserébe!
Néha bossok is elõjöhetnek, úgyhogy óvatosan a temetõk körül!

Remélem most mindent elmagyaráztam rendesen.
Ha valamit nem értetek, kérdezzetek itt!

Ez éppen egy event alatt volt. :-)
De persze a 200 nuker elkezdte az AoEt és 1 darab macit sem lehetett látni full HPvel. -.-

Az az event érdekesnek tûnik. Tegnap összegyûjtöttem pár coint rá. 😊

És mi az hogy a max skill száma 60?!
Nem bírom megtanulni az AoE nukomat, mert tele a skill listám. -.-
Most azt kérik, hogy töröljek le pár skillt (mármint küldjem el a skillek nevét, amelyeket nélkülözhetek és suppurt kitörli) és akkor megtanulhatom. De nekem mindegyik skill kell! ><
Repül a basic madi/step. 😄

Geeforce
Ez lool! Valamelyik GM szórakozott egy kicsit 😄
El tudnám viselni egy event alatt 😊

Geeforce
Én tegnap olvastam róla félálomban és ami megamaradt az az, hogy kell adni a szellemeknek 10 Lucky Gold Coint, mert arra van szükségük, hogy feltámasszanak valami nagy fõmuftit (esélyes, hogy TGW). Azt ne kérdezd, hogy hogyan, meg kapsz-e valamit érte, mert nem tudom. És elvileg ha odaadtad neki akkor átváltozik valami világító izévé és azt már meg lehet ölni?!
Meg írtak valamit róla, hogy lesznek sírkövek meg hullák amiket ha idõ elõtt elpusztítasz meghalsz és véget ér az event 😮

Valami hülye biztos lesz aki rögtön megy és üti.
Szóval ez nem egy olyan szaladj és darálj event lesz.

Ha valaki jobban átlátja a helyzetet javítson ki 😊

Nova910
Sziasztok. Tud vki vmit a ma esti Carnival of Souls eventrõl? Igaz, h acclaim fórumon fent van, de tegnap éjszaka már nem volt kedvem kibogarászni h pontosan mi meg merre.

_El_Diablo_, Blod Demon, Bardo, Dark_Rebirth_of_Hungary league\'s master

Maci Invázió Galéria o.O

Ennyi macit még sosem láttam egy helyen. o.O

MadeInHell
ez érdekes aki ismeri a mesét és talán be is jött neki az most boldog lehet.Minden esetre lehet kipróbálom.

TAO BoT Warr

ShaoNuker
Ehh
Eléggé 'szürke' lett a fórum...
Valaki mondjon valami értelmeset/érdekeset<#nevetes1>
Vagy néhány jó kis SS-t rakjon be..akármirõl<#wink>
<#dumcsi>

David9317
bocsi a sok helyesírási hibáért, most pont órán vagyok és a tanár járkál xD

*furcsa, képernyõn, játsszani, tippet

volt egy pár xD

David9317
hali

Rájöttem h sajna a vidikátyámmal van gond.(megadta mágat :@)
Játsszani és filmet nézni se tudok mert elsötétül a kép néhány mp-re és furcsak szín lesz a képernyõm :S.
Tehát egy ideig nem tok jássztani majd :S
De azé köszi a tipper Ryo
sziasztok

Lehet valami lefoglalja a virtuális memodat..

David9317
Pfffff....
Valami nagy gubanc lehet nálam.
Minden játék laggol :S ( és nem csak a netes)
(sry a dupla post-ért)

David9317
Hali!
A segítségeteket kérném.
Délelõtt játszottam minden rendben volt. Jött a GG frissítés.. kiléptem...visszaléptem eddig minden rendben.
De most nem tudok belépni mert a kari választó "helynél" olyan laggot kapok h az már nekem is fáj.Szinte semmit nem lehet csinálni annyira szaggat.

Pls help
Elõre is köszi!
Darkness

Ezt csináltam elöször,és ugy sem müködik. 😞

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

Ellenõrizd le, hogy a Launcherban a Download Method az elsõ opción van e. (WinINet Downloader 1)

De egyszerûbb otthonról elvinni a játékot, mint megint végigvárni az egész updatet. Írd ki egy DVDre a már frissített játékot, vidd el a melóhelyedre és másold át oda.
Én is mindig így csinálom és mûködik.

*dolgokat

Nekem ugy van.hogy rákilik,és bal felsõ sarokban letölti a GG-hez a goldokat telepités után,és utána nem updatel. Tüzfalat kikapcsoltam,de ugysem megy.

Ha melóhelyen vagy, akkor nézd meg a tûzfalakat.
Gondolom ott szokott olyan lenni. Kapcsold ki amíg játszol.

De az hogy lehet, hogy GG-t frissíti, és aztán írja ki, hogy "failed...blabla..."?
Ilyet csak a launcher ír ki, nem? GG meg csak akkor indul el, ha megnyomod a "Start" gombot a launcherban... Legalábbis nálam így van.

Kéne nekem help,hogy melóhelyröl miként tudnék gamelni. GameGuard-ot frissiti,és utána ezt irja " failed to connect to an upgrade infromation server " . 😞 Ötletek esetleg?

Hát igen BP n is volt reggel 2 belõle de aztán kiröhögtük a GM-eket hogy ez semmit nem sebez ezért elkezdtek bossokoat spawnloni 😊 majd holnap rakok ki képeket jó volt 😛

Haha, nem is tudtam hogy azok csapdák. o.O
Mindenesetre érdekes. 😊

ZzoleE
Egy jó kérdés csak Nektek:
Mit keres egy cc csapda LD-ben? 😛

http://www.postimage.org/image.php?v=aVKV53S
http://www.postimage.org/image.php?v=aVKW9pJ

...9D,BoI,WoT,BFP4F,NFSW,WF...

Ja, japcsi szérón nem lehet nehéz bossokat ölni, epit szerezni, mivel több boss van, mint játékos. 😛

ShaoNuker
LOL!!!
Elmegyek 2.5 órára, és te már is Shen epit szerzel?<#vigyor2>
Hát ez beszarás<#ijedt>
Gratulaaaaaa!!!!<#eljen><#worship>

nálam nem látszik<#falbav> inkább így:
Shen Mo
Voh killer

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

Sikerült még 2 epi rc5-ön😊 Shen Mo és Voh killer.

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

Simán lenyomtuk😄 jó volt😊

ShaoNuker
Ma megtörtént pályafutásom elsõ bossolása JP 9Dben!Ittvan néhány fotó:

A Merard karakterrel játszó úriember pedig Waszabi<#wink>

Itt pedig egy kép arról, amikor az embert megpróbálja beszippantani a Mátrix medizés közben<#nevetes1>:

És ha nem sikerül neki 1. alkalommal, akkor tovább próbálkozik, és nem kíméli az ember barátját sem<#vigyor>: