21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
unusual #12286 Today's Flash Sale - 50% off Spirit Siphon Panacea (50) -- was 1,140 coins, now just 570 coins for 12 hours! -
unusual #12285 Today's Flash Sale -- Ornament Detachment Tool (5) - 40% off. Now just 780 coins. -
Szid #12284 koszi mindkettotoknek -
unusual #12283 Mobok ellen csak dodge kell! Azért,mert lőnek rád nem ck-s a sebzésük. -
#12282 Inkább többet. -
Szid #12281 Lenne egy kérdésem (ugyis nagy a csend):
ha ck dodgeos decot veszek magamra a GC boss ellen, akkor kevesebb ew-t kapok? -
szabi34 #12280 Szerintem ez az orosz verzió kb ugyanaz mint us/eu.
Bár még nemsokat játszottam vele eddig... majd kiderül később változott e valami :) -
#12279 nekem jó -
Szid #12278 Patch 114 Notes:
1) Fixed mob XP for Tibetan mobs (dark blue mobs give proper XP)
2) Fixed repeatable FC quests (FC PQ still being worked on).
-
#12277 nincs vmi magyar fórum vagy vmi? :D -
#12276 "Valaki más próbálta már? "
Minek? Nemsokára lesz Project 9, nyárra várható a megjelenés.
videók: http://mmoculture.blogspot.com/2010/02/project-9-new-trailers.html
Szaros Acclaimnak nem lesz köze hozzá szerencsére, gPotato eu fogja kiadni EU-ban. Amit lehet tudni: Nem grindelésre fog épülni, mobok nem fognak pénzt dobni, küldetésekkel/munkákkal lehet pénzt szerezni, 8 klán lesz (Shaolin, Wudang, Beggar, Er Mei stb.), ha kilépsz a játékból akkor a karaktered NPC-vé változik és mászkál, szép grafika, játékosok is készíthetnek questeket.
Aki ezután is 9dragonozni akar, annak... no comment. -
#12275 Én a regisztrációnál elakadtam az 5. lépésnél.Beírom az e-mail címem, a kódot. Elfogadom a 'feltételeket', de a "Regisztráció" gomb, még mindig szürke marad, és nem tudok rákattintani...
Valaki más próbálta már? -
Ez is vicces ám ;) bocsi a dupláért.. -
#12273 és ez hogy működik ? :D
-
Lawless #12272 ma milyen event lesz ? sima 2x? -
#12271 Megjelent az orosz verzióó..
9dragons- Russia
Ha bár ki még nem próbáltam és szerintem orosz az egész játék ha valaki akarja akkor HAve fun;) -
#12270 Tanuja voltam a "balesetnek" és át tudom érezni hogy mien is ez!
2x is volt ien hogy +8ra törés nélkül és utána kegyetlen mód szanaszéjjel törtem, de ez van. Csak ienkor az a bosszantó, legalább is számomra, hogy amiért küzdöttél mondjuk több hetes akár hónapos SrS vagy más loot miatt, az kárba vész!
De csüggedni nem szabad, hiszen a kóbor kutya seggét is éri néha napsütés, és oankor nagyon szép és vidám ez az amúgy borús és barátságtalan világ! :D
Jóéccakát, pápá -
#12269 Törés után próóbálkozzunk meg egy kis pihiveel. és nem veszíted el a vagyonod :D
Bár úgy is szerzel másnapra még ennyit:) -
#12268 Ez van akkor, ha a sima játék már nem jelent vmi nagy szórakozást az embernek...Az a baj, hogy velem kb 2 hetente történik ez.
Dehát ez van :D -
unusual #12267 lol Látom nincs hiány hülyékben! -
#12266 Könnyen jött, könnyen megy:D
(5/5 +7 4slotos PS kard-1.8kkk,120 BE, több mint 700 milla)
+8ra felment egyből, gondoltam:hohohóóóóó, ebből még +10/11 is kisülhet :D
De azért most őszintén, nem szánalmas, hogy 6szor tört a +9be?...
És basszus, nem is az zavar, hogy véglegesen betörött, hát nesze neked te gyökér, így refizz scale nélkül.Na de HATSZOR 1más után a +9be?...
Ez egy tökéletes példa: az hogy van egy +8 5/5ös fegyód, nem azt jelenti hogy felmegy egyáltalán +9re...
a refiner ribancal meg vigyázzatok ma este!
További szép estét!
-
#12265 Én jobban örülnék egy új szervernek...! -
#12264 itt a lehetőség a sok bp függő safe zone pk-zónak, hogy átmásoltassa a kariját Asurára, ahol elkenhetik a szájukat a hozzájuk hasonló majmok -
Szid #12263 Na mar megint 1 ujabb h.....
You guys voted overwhelmingly in favor of Server Copy. So we're going to give it to you.
Server Copy is a manual, labor-intensive process in which GMs copy one of your characters over from one server to the next. This is not automated; all of your info has to be manually recreated. Here's how the process will work.
1. On the same account as the character you will be copying, create a new character on the new server. Make it the same gender as the character you're copying. Pick a name you like because that will be the new character's name. And make him/her look the way you want, because that's what s/he'll end up looking like.
2. You purchase server copy like a name change. You're given instructions and a a transaction code. You send that code and the info requested (userID, character you want copied, server/character you want it copied onto) to a special email address. Within two weeks, a GM will copy your character and email you it's been copied.
3. What will copy over:
A) First and second role (if any)
B) Karma
C) Epis
D) Skills will be copied to the last completed level (e.g. Gigantic Blue Sword of Constant Flow Cheng 10 99% and Gigantic Blue Sword of Constant Flow Cheng 10 1% would be copied at Cheng 10 0%)
D) Mastery points will copy for you to distribute as you see fit (free mastery reset)
E) Chi points will copy over for you to distribute as you see fit (free attribute reset)
F) Levels and XP
G) Clan
4. What will not copy over:
A) Quests (we can't copy them). You can, however, continue any quests you get from your current level on.
B) Gear -- no in-game or premium items will copy over
C) Gold
5. Your character will arrive in his/her underwear on the new server.
6. You can gift a Server Copy if you follow the directions. What this means is that you can buy your friend a Server Copy of one of his characters on his same account. You cannot gift/trade/sell your characters with this process. Like name change, if you don't follow directions, you won't get your Server Copy.
We cannot/will not copy any items from your old character to your new character.
You may post questions here if they're related to the process. Things like why can't you copy my quests, why aren't I getting my gear, etc. will be ignored. This was what was determined to be fair.
Pricing will be announced when the service goes live.
So just to reiterate/sum up -- Server Copy is a manual service to copy one of your characters on the same account from one server to another. You will need to follow the directions with the item (like Name Change) and only the above items will be copied -- quests, gear, and money will not be copied. -
lolkaésbolka #12262 Az is quillin mirroros? Akkor vegyen aki nem sajnálja a pénzt spermamentest! Én inkább veszek a pénzemből egy vekni kenyeret meg egy szelet szalonnát, enni is kell -
unusual #12261 Van a deco-ból permanens is szóval nc. -
lolkaésbolka #12260 113-as patch: http://phpbb.acclaim.com/9dragons/viewtopic.php?t=133942
Aki nem sajnálja a pénzt az vegyen quillin mirrort és kap 1 hónapra 4 slotos csúnyadecot haha. Egyáltalán nem szükséges a grindhez, eddig sem kellett. PvP-ben meg még mindig az nyer akinek a legtöbb kg-ja van.
Arról nem írnak sehol, hogy tegnapi tibeti event elmaradását mivel kompenzálják. De ahogy látom senkit nem érdekel, mert mindenki a decoval foglalkozik. Ezt hívják az "emberek" hülyítésének hahahaha. -
#12259 Alapból értelmetlen a scale-t és a törést egy mondatban említeni,mivel scale-el nem törhet a fegyó.Lehet hogy tényleg kisebb esély van a sikerre scale-el,de se be-m se fegyóm,se türelmem,hogy utánna nézzek.
Am állítólag azoknak a narancs fegyóknak jobb a refi rate-jük,nemtom igaz-e vagy csak kitalálták...
Gz Sun,de én nem kockáztatnék. -
unusual #12258 113-mas patch..... -
#12257 LoL!
GZ és maxi RESPECT! Butafiúúúú...
De ha nem kockáztatunk! És amugy ienkor gondolkodik el az ember h ha scalet használok nem törik könyebben a fegyóm?! Ugye?! =))
Még1x GZ és hajrá az ugyaniet csak 4 slottal XD -
unusual #12256 pffffff.....no comment vagy most már te is!!!!! -
-
megjegyzem +9-re is úgy ment fel, hiogy már 0/0 volt, csak elfelejtettem SS-t csinálni(+8ba 2szer tört, +9be 3szor) -
zsele1000 #12253 @ MadeInHell - Köszi nekem nincs szükségem ilyesmire! Van ingame vagyonom, nem is kevés. A másik meg h eszt a decot nem lehet megvenni ingame goldért!
@ Dózi - A crit dodge-tól nem kapsz ennyi ewt. A block rate miatt kevesebb negatív efektet kapsz, mind pvp, mind pveben.
Gondolom a 200 def/ck defet nem kell leírnom, hogy miért hasznos bármelyik rolenak.
Egy kis info: 60 tükörből 2 db 30 napos deco esett egyik ismerősnek. Bugos a cucc, mert nem lehet bele ornit tenni. -
#12252 Látszik, hogy nem jársz BPre (habár már én se).
A critic dodge nagyon is hasznos, PvPre ajánlatos, a block rate főleg PvE, elvileg (tesztelték 500-as plateval) csökkenti annak az esélyét, hogy EW-t, meg ilyen szarokat kapsz mob/bosstól.
A def meg magáért beszél, na meg 0/4 possible+pernament.
Aki teheti újítson be egyet, szerintem megéri.
Nyílván nem veszek, úgyse használnám. -
#12251 a fantasztikus 100 block ratet elfelejtettem említeni. azt se tudom mit csinál az a rate... na mindegy. 1 okkal kevesebb, hogy QM-et vegyek. ;)
és sry for the double post. =) -
#12250 15% critic dodge, és 4% phy/ck dmg reflect... nagyon hasznos..... Hol is? Mit is ér? a 200 def ér valamit. A többi kuka. -
#12249 www.bux.to aztán www.rmt4game.com 9.9$=1kkk tesség. -
zsele1000 #12248 Ha még eddig nem tettétek, nézzetek rá a hivatalos forumra, és nézzétek meg az új decokat! Majd hányjatok egy jót! Ez gusztustalan. Ez nekik F2P?
Kezd elegem lenni! Inkább lenne havidíjjas a game, de legyen mindenkinek ugyanannyi esélye! -
#12247 H]U[N, újra játszol?