21072
  • KremPeti
    Hali. Asura szerón tolom xXxSHUNxXx Vegyetek fel:D
  • Kexii
    köszi a segítséget mostmár minden jól megy :)
  • MadeInHell
    IM be nem tudok belépni s.o.s
  • szabi34
    Én csináltam neki egy mappát simán és a telepítésnél annak a helyét adtam meg.
    Próbáld meg úgy.
  • Kexii
    áhh feladom...sikerült regelni erre mi a baj?nem tudom felrakni...nem tud mappát csinálni vagy mifene.láma vagyok.
  • szabi34
    9D Russia
    Itt bal oldaon ahol be kell jelentkezni az alatt menj rá a sárga szövegre.
    És itt a google fordítós link is de ezen keresztül nem működik a regi.Link
  • Kexii
    kicsit off(annyira nem is):valaki regisztrált már erre az orosz 9D-re ha igen írja már meg hol kell mert az istenért nem találom meg :D
  • BarackHUN
    Aztán szétosztom a dropot az árvák közt.
  • BarackHUN
    Lehet majd belogolok és KSelem az összes def-hp bosst...
  • ReszegKoldus
    a warok is érdekesek lehetnek ha majd senkit nem lehet támadni a buff miatt...weiről nem is beszélve
  • LordTusy
    Remélem nem lesz igazam,de szerintem nem sokáig lesz benn non-pvp buff a játékban...PK allyk non-stop hisztizni fognak roarban meg oltani mindenkit,hogy mért használják.Aztán jön majd a fórumos rinyálás,hogy vegyék ki a buffot mert így semmi értelme a pvp területeknek stb.Igazából csak azért sírnak majd mert nem lesz mire recskázni...
  • unusual
    Also on our giant 40% off sale -- Double Bonus Coins this weekend as well! Huzzah!
  • bomb1111
    De legalább a jóindulat jele kezdett halványan pislákólni.
  • ReszegKoldus
    már csak az a kérdés, hogyan lehet felvenni a buffot, ha már ütnek mire betölt a kép és utána se lehet felkelni anélkül, hogy ne támadnának egyből :D
    igaz ilyen nem tudom még van-e...
  • Kexii
    ez a buff hiányzott eddig is...bár ahogy ismerem acclaimot tuti bugos lesz.
  • unusual
    40% Off almost everything in the Item Mall (Tibetan Decos, namechange, even server copy) and Refine Packs are back!
  • bomb1111
    [GM] Fugen

Site Admin

Posted: Thu May 13, 2010 9:05 pm

Please note, because patches sometimes have unintended effects, we are going to wait until Monday to patch. We wanted to have an uneventful weekend.

Patch Notes for Patch 115

-Added epithet quests for Tibet; new higher-level quests

-Map for Cave of the Conqueror(!)

-Non-PK buffs sold by the Hermits in Bloody Plain Safe Zone and the Hermit in CC3. This buff costs 5,000 gold and prevents you from attacking players or being attacked by players for two hours in BP and CC. If you leave BP/CC, the buff goes away. You can renew the buff as often as you'd like/have money. You can't get the buff if you're in combat mode, if you have a major or minor penalty, or if you've won a PvP battle in the past 60 minutes.
  • Sixtail
    Tudom, de azt miért ott kell megnézni?
    Hivatalos fórum is tele van ezzel.
  • zsele1000
    Egy bug használatával duplázták az itemeket. Ezért rollbacket csináltak. Még jó, hogy erre legalább reagáltak! Ha ezt meg tudnák csinálni progival (nagyon remélem, hogy nem) nem lenne semmi értelme a játéknak! Így is túl sokmindent meg tudnak csinálni különböző csalásokkal.
  • Sixtail
    És ott mit is olvashatunk, ami oly érdekes lenne? o.o
  • makiii
    És íme: Asura
  • unusual
    Today's Flash Sale -- 40% Off Jade Separator (was 770 coins, now just 462 coins).
  • bomb1111
    Hát igen.......vannak emberek akik néhány pixelért képesek egy rakás pénzt kidobni.
  • Kexii
    jaaj de jó újabb pénztárcaszaggató event a 9 legtöbbet költekező kap egy +12es fegyót...hmmmm megéri több száz $-árt költeni!!!hajrá hajrá
  • unusual
    Today's Flash Sale - 70% Off Wisdom Elixir Package. Was 1,100 coins, now 330 coins!
  • MadeInHell
    elég ha csak a böngésződet rakod újra.
  • unusual
    Rakd újra a géped. :)
  • szabi34
    ahj tölthetem le újra a játékot.
    Fel akartam rakni újra de valamiért nem patcheli fel.
    Acclaim...már nem hiszem el.
    Ha most sem lesz jó akkor maradok az orosznál aztán kész. Nem szenvedek tovább ezzel a szarral már...
  • unusual
    Today's Flash Sale - 60% off Experience Bonus Card (50) - was 5,500 coins, now just 2,200!!!
  • BarackHUN
    Ezzel megoldottad minden problémámat, köszi.
  • unusual
    Nekem tegnap volt estefele -1-es
  • ToshiBá
    P114 van... szal ennyi =)
  • BarackHUN
    Egyszer akartam belépni a héten, megnézni mi a helyzet, de 113-mas patchnál megáll, azt írja készen van de a Start el van szürkülve.
    Annyira nem izgat, de ötlet?
  • ToshiBá
    Fixed
  • Sixtail
    Jah, most próbálok fórumozni...
    15 perc egy oldal megnyitására... duhh... -.-
  • ToshiBá
    9D fórum be van lassulva nekem... Baszott jók már megint.
  • ToshiBá
    nálam is...
    nem tudok belogolni
  • Sixtail
    WTF? Terrorcode? o.O
  • ToshiBá
    Olyan rég írtam ide...
    =)

Na most írtam...

xD
  • lolkaésbolka
    Felvásároltam mindet! Kérj elnézést!