21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
Szid #20272 Hát érdekes volt a tegnapi boss event BPn. Föleg hogy teleszórták a teruletet LV195+os majmokkal, akik paralizaltak. Finom volt közöttük halászni az Icys Bossokra. Perse a véletlenül kiesett jewelleket meg lopták a románok :(. No és a végén megjelentek a NMercis parasztok és ütöttek, gangoltak mindenkit. DB és IMes karikkal. Na ezért nem PVPzek.
De azért jó kis event volt.
Ja és egesz hétvégén 2x. 9órától -
Udead #20271 Sziasztok kérnék egy nagy helpet valakinek nincs olyan acja amit nem használ és van rajta ec-6fc10 ig karija? kölcsön kéne a bos eventre... -
#20270 nem, mert +9órával odébb vagyunk és így reggel 9től volt reggel 9ig -
zsele1000 #20269 Egy kicsit elcseszték a 3x event idejének kiírását. :( -
#20268 nembaj! évezzétek az esemény akkor is ha nem patchel,mert 3x lesz holnaptól! haha XDDD -
#20267 ilyet találtam többek között, de ez szerintem kamu és/vagy nem működik
-
#20266 Ez több mint valószínű, hogy így van:)
csak nekem furcsa hogy mindenhez van törés private serverek lásd:kani.hu
és ehhez meg semmi.gondolom mert a béka segge alatt lehet a színvonal:D
-
#20265 az oké hogy tudnál szervert futtatni, de ha egyszer nincs mit futtatni, mert gondolom nincs, neten én csak kamu oldalakat találtam, max valami vietnami vagy egyéb szart, de szerintem semmilyen szerver program nincs sehol, ami hozzáférhető lenne a "nagy nyilvánosság" számára -
#20264 szerverrel nem lenne gond:) -
#20263 ha van szerver programod és futtatni is tudod, akkor nem gond :) -
#20262 nekem is igy csinal! De nem erdekel mert feljottem thaira ameddig pocsolnek xD
Amugy meg a legjobb az lenne ha lenne egy magyar tort szerver! Nem hiszem h ez gondot jelentene nekunk magyaroknak hogy kivitelezzuk! Vagy szerintetek? -
#20261 nekem egész mult héten nem indult eleinte azt irta failed to login to the update server aztán mér semmit nemirt ki és startra se lehet kattintani ugy 3-4 napja -
Szid #20260 Semmit, ment magatol -
kalidor #20259 Erre én is kíváncsi lennék.... -
#20258 és mit csináltál vele ,hogy jó lett?:) -
Szid #20257 A hétvégén működött gond nélkül. Elég sokan voltunk fent és még a loginseroval sem volt most gond nálam. -
#20256 arra, hogy már vagy 3napja nem lehet elindítani a gémet mert nem patchel -
Szid #20255 Mire gondolsz????
-
#20254 ennyi volt a 9d pályafutása vagy mi a szösz?:D
tud valaki valamit? -
unusual #20253 ess bracerhez,wis soha nem elég ;) con amennyit gondolsz. str+dex cuc függő. -
djatiati #20252 Valkinek a segitseget kerem h kel a ck hyb nek a pontjait rakni h jo legyen lvl 40 es vagyk kerem irjaon valaki -
djatiati #20251 Valaki kuldene nekem 1 bufftrainert?? ami jo?? -
zsele1000 #20250 Érdekes, hogy 1-2 dc-t kapott, de utána simán be tudott lépni. Nekem már 2szer patchelt, neki egyszer sem. o_O
Neki nincs errorcode 380.
Én 2 napja nem tudok bejutni, ő meg simán játszik. Most is ez a helyzet. A szerver most is 18%os, én meg nem tudok belépni. -
Udead #20249 Sziasztok valakinek van ötlete mit csináljak hogy leszedje a pachot a játék elején? vagy senkinek sem jó? -
#20248 Játszik még a tesód?:DDDDDDDD -
#20247 az agondhogy elmegy a log in szerver,azutána patch a gond,nembirsz csatlakozni, ha mégis,akkor error kód 380,
mintha bekéne törni ahhoz hogy játszhass baszus
mindenki fújjolta acclaimot,de má sztem mindenkibe van egy pici olyan dolog ,hogyde jó is volt anno acclaimnál...
amugy,észre vettem valamit,amikor pont oda jutok hogy végre izmos a kari,
van item,vagy valami, akkor szarik be a game
szóval,ha ez most megjavul,és megint nagyon jól fogok haladni,szólok,mert lehet akkorlesz egy kis gond a 9D-vel
de amíg várunk a csodára, addig mással is le lehet foglalni magunkat:)
jó 9D mentes időt kívánok mindnekinek addigis
(Bombi,remélem Oki eljutatta hozzád a BE árát,amit még anno G1-nél adtál nekem kölcsön,nemfelejtettem el,csak nemvolt lóvé!utólag is elnézést a késésért!)
-
miamoto #20246 Persze,hogy nem vagy egyedül!Ha öszinték akarunk lenni akkor elmondhatjuk azt,hogy az acclaim tudott valamit amit az utánuk következö gazdák nem!!!Nyujtott valami biztosat köztük a 2 órás duplák heti négy alkalommal,hogy ne ismételjem magamat + Bardo szerver ami a mi idözónánkhoz volt beállitva + néha kis extra xp.Habár igaz kicsit alacsony volt a ráta, de bár volt 5x is!Meg hát mindenben lehet hibát keresni.Na de mi van most?
Most az van, hogy nem kell keresnünk a hibát mert majdnem kinyomja a szemünket!Elmet az acclaim és elvitte magával a játék jó kis feelingjét is!Maradt a bámulom a szerver státuszt mikor tudok belépni 2 vagy 3 x alatt. BORZALOM!
Bizzunk azért benne,hogy legalább tényleg dolgoznak azon,hogy kezdjenek valamit a problémával és nem csak a szájuk jár GC-éknak...!
Peace!!!
-
#20245 Miért?
Acclaimot most is szidhatod egész nyugodtan... -
djatiati #20244 mi van a 9D vel nem lehet be loggolni nem negedi aszt irja mar bent vagyok de nem:( mi a fa....z? -
#20243 Emlékszem mikor mindenki, köztük én is szidta az acclaimot. Hát visszasírom azt az időszakot, és szerintem nem vagyok egyedül :D -
miamoto #20242 ...igen ez igaz,de itt már az is kérdés, hogy be tudsz-e lépni vagy sem sajnos!Lassan, de biztosan leáldozik a 9d csillaga.... -
#20241 az xp régen is borzasztó volt és gondolom sokat azóta se változott, bár lehet, hogy most már némelyik szintért 30 óra helyett elég 25-öt szenvedni... :) -
miamoto #20240 Hát reméljük, hogy az majd tényleg a várva várt csoda lessz!Mert azért a 9D sem volt mindig ilyen shit.Személyes vélemény:mikor az acclaim volt a góré akkor voltak a 2 órás duplák minden héten szerdán,pénteken,szombaton(+war),vasárnap és tudtál játszani!Ha pedig több napos,mondjuk 5x volt akkor nem volt kérdés, hogy be tudsz-e logolni vagy sem!Dehát ez a multé...
akkor nézzük azt az Age of Wulint hátha tényleg megszületik a csoda!!! A 9d-t pedig sajnálni fogom.... -
morzsi555 #20239 A csoda az Age of Wulin lesz, csak kezdődjön már el a closed beta. -
miamoto #20238 Hmmm... én már csak a csodára várok, hogy egyszer minden rendben menjen a 9d házatálya körül!De úgy néz ki, hogy arra várhatok még egy darabig.... -
Szid #20237 egyenlore ismet mindenkit banoltak :) megint nem lehet belepni a játékba. -
#20236 Dear Dragons,
Please update your account profile and be sure to update your account password for security reasons.
Remember that when you created your account you agreed to provide accurate information and that you would update it whenever the information changes. The following information will be required to provide you with specific information on your account:
-User ID
-Nickname
-First Name
-Last Name
-Password
-Security Q1
-Answer to Q1
-Country
-Address Line 1
-Address Line 2
-City
-State/Province
-Zip/Postal Code
-Phone Number
Note
Once this information is provided and if it is accurate, we will provide detailed support on your account problem. However, if any of the information is incorrect we will not provide support and we will assume that the account is not owned by the poster.
Bear in mind that false claims will not be tolerated. Asking for information for an account which is not yours will be followed by a permanent account ban on all accounts associated with your domain/IP.
Sincerely,
9Dragrons Team
:Vicces mert szerintem elsőnek a játékot kéne helyrepofozni mielőtt belefolyna az account problémába és a fenyegetőzésbe a GC.
hogy bannolnak ha nem a tied az account:D -
bomb1111 #20235 Szerintem komoly bajok vannak a GC US login szerón. -
#20234 múltkor is ez volt velem is , hogy bent voltunk 3x -en holott a szervereket halottnak mutatta a fenti linken.azt várod, hogy a szerver stat is jól működjön?:D -
zsele1000 #20233 Ha tudnám, én is bent lennék. ^^