21072
  • unusual
    Reggel 7óta nem megy,azaz én akkor próbáltam,és semmi sem.
  • kalidor
    Valaki tudja mi történt, nem igazán enged bejelentkezni de ahogy nézem mást se, és még a fórum se igazán müködik. :)
  • BarackHUN
    Jah igen, a ck hybemmel meg neked hoztam pontot :)
  • BarackHUN
    Köszcsy.
  • unusual
    Nekem is jött azért 1-2pont! :)
  • ZzoleE
    Igen, és még mindig awesome(ószom) vagy :)
    Ui: Tusy nem kocka,csak egy kicsit tusy... :)
  • BarackHUN
    UI:Tusy kocka :D
  • BarackHUN
    Z és mesélhetne erről, 2 órás 2x vagy 3x alatt összehoztam neki valami 20k pontot az akkori SM hybridemmel, hát igen, akkor is awesome voltam :)
  • bomb1111
    Volt már tanitványom(disciple) de komóly mint Tusy még soha.Csak azért említem nektek hogy ha van(lessz) alkalmatok hogy Tusy megtiszteljen Master avagy Disciple bizalmával,köszönjétek meg nagyon szépen.És nem azért mert sokat van (lenne)onn,hanem azért mert szavát álló ember.Manapság ez a szavát állo ember tipus egyre ritkább.Hát tiszteljük őket. Arigatto gozajmas,Tusy san .
  • BarackHUN
    Most már tudom.
  • unusual
    18:00-tól 20:00-ig lucky van tudod!?!
  • BarackHUN
    Köszi, ma is tervezek legalább 2x ennyit!
    Ha ügyes vagyok még eventre is benézek.
    Feltéve ha leírjátok mikor van -.-
  • unusual
    GéZé! :)
  • ReszegKoldus
    Erre nem nekem kéne emlékeznem, hanem annak, aki lemásolta egy az egyben a régi fórumot, kihagyva a konkrét fordítós topicokat, csak gondolom látták, hogy azok az elmúlt egy évben is aktívak voltak többnyire így meghagyták.
  • ToshiBá
    Az csak a fordítás miatt lett berakva. Erre emlékezhetnél.
  • BarackHUN
    Ma beléptem és grindeltem 2%-ot a warrimmal, taps?
  • Sixtail
    Így van.
    Habár oda csak én írtam válaszokat/segítségeket...
  • ReszegKoldus
    a régi a fórumon is volt...
  • ToshiBá
    Új fórumon van külön magyaroknak fenntartott szekció is. Az nem olyan nyílt, mint sg, és sztem ésszerűbb azt használni a jövőben. ^^
  • ToshiBá
    Új 9D Fórum

Ez a link vezet az új 9D fórumhoz. A régit lezárták. Ott már ne keressetek infókat. Err viszont be kell regisztrálni. Nem a 9D-s accok alapján mükszik.
  • BarackHUN
    Napi 2 óra WoW meg is látszik.
  • ToshiBá
    unu : Köszi! =)

Six : kabbe! :D

Hamvaska : wowoljál. az legalább meglátszik rajtad. ;)
  • unusual
    A rossz dumád!
  • BarackHUN
    Terveztem, hogy visszatérek de így mégse, sry guys o.O
  • Sixtail
    Jajj ne! :P
  • unusual
    Juppijé! :)
  • ToshiBá
    Egy kis életjelmagamról. Ma meglett az új gépem. Szal nemsokára kocc in game is.^^
  • KremPeti
    Wu-tangnál hanyason lehet bemenni a Training Groundra? OC 1-en?
  • unusual
    http://phpbb.acclaim.com/9dragons/viewtopic.php?t=135741&sid=675f94727081d23fd920852a0e7d1ea9

Zászló + Collection event.
  • LordTusy
    Nincs patch...mért nem lepődöm meg?Mind1...inkább csússzon,minthogy bukjunk fél napot miatta...
  • unusual
    "Survivers of Bardo" Ez tetszik!
  • szabi34
    hehe
    Akkor majd várlak titeket
    Ja amúgy 1 jó dolgot nem írtam le. azt hogy itt nincs GameGuard. Én ennek örülök a legjobban.
  • LordTusy
    Szabi, akkor ha acclame végképp kifingatja a mi verziónkat átszökdöshetünk oda és csinálhatunk egy allyt "Survivers of Bardo" néven vagy ilyesmi...
  • szabi34
    Hát orosz verzió kb ugyanaz mint régen az us/eu szóval mintha egy új szerver nyílt volna itt a régi dolgokkal. De nincs tele spammerrel meg nincs bent ez sok "szar" új dolog. Nekem jobban tetszik.
    Amúgy meg a térkép feliratokon kívül minden angol szóval megértem mit írnak az npc-k.
  • LordTusy
    Ha az új karakter kezdésekor felajánlott tutorial-ra gondolsz,akkor az első kérdésre a válasz "No" a másodikra "Yes"

Senki se írt még patch 115-ről...még nem patchelték a játékot vagy csak ti nem szedtétek le?(Igazából mindegy,mert percek múlva megnyitom launcher-t és megkapom a választ...)

Egyébként mi értelme orosz verzióval játszani?Én tuti nem mennék át...itt legalább legtöbbször értem mit írnak a többiek és az npc-k.
  • Sixtail
    "Esc"-el átugorhatod szerintem, habár olyat régóta nem láttam, lehet változtattak.

Felbontást meg nekem sem szokta előszörre átállítani, hiába próbálkozom.
    Legutóbb 20-30szor is kellett próbálkoznom mire átrakta.
    Megoldást még nem találtam rá, csak azt hogy addig próbáld addig, amíg jó nem lesz végre. :D
  • Systema
    Felbontás miért marad mindig alapon?Hiába állítom át mindig visszateszi kicsire.
  • Systema
    Azt a tutorial-t omg,hogy lehet átugrani?lol
  • bomb1111
    Fölvettem a mellényemet,fölnyergeltem a fehér paripámat és elmondom nektek hogy ........elegem van a tücskökből,a metéltekből meg a köpenyegforgatókból.Mi köze a 9d hez ? Háááát sok.

Szebb jövőt és ne feledjétek hogy a székely varrotas ing meg a harisnya(aki nem tudja mi a harisnya,szoljon,elmagyarázom noha gondolom tudjátok hogy nem mindenki a hortobágyon nőtt föl ahol nem volt harisnya) mai napig is vértől pirosslik amit az arielek arielje sem tisztít ki.Avagy Biopont volt az ? Na aludjatok jól és álmodjatok.... hasznosat.

Elnézést,csupán vasárnap esti elmélkedés részlete volt.
  • KremPeti
    Loginnál mértnem látom az Asura szerót? plz help