21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
unusual #12366 Reggel 7óta nem megy,azaz én akkor próbáltam,és semmi sem. -
kalidor #12365 Valaki tudja mi történt, nem igazán enged bejelentkezni de ahogy nézem mást se, és még a fórum se igazán müködik. :) -
#12364 Jah igen, a ck hybemmel meg neked hoztam pontot :) -
#12363 Köszcsy. -
unusual #12362 Nekem is jött azért 1-2pont! :) -
#12361 Igen, és még mindig awesome(ószom) vagy :)
Ui: Tusy nem kocka,csak egy kicsit tusy... :) -
#12360 UI:Tusy kocka :D -
#12359 Z és mesélhetne erről, 2 órás 2x vagy 3x alatt összehoztam neki valami 20k pontot az akkori SM hybridemmel, hát igen, akkor is awesome voltam :) -
bomb1111 #12358 Volt már tanitványom(disciple) de komóly mint Tusy még soha.Csak azért említem nektek hogy ha van(lessz) alkalmatok hogy Tusy megtiszteljen Master avagy Disciple bizalmával,köszönjétek meg nagyon szépen.És nem azért mert sokat van (lenne)onn,hanem azért mert szavát álló ember.Manapság ez a szavát állo ember tipus egyre ritkább.Hát tiszteljük őket. Arigatto gozajmas,Tusy san . -
#12357 Most már tudom. -
unusual #12356 18:00-tól 20:00-ig lucky van tudod!?! -
#12355 Köszi, ma is tervezek legalább 2x ennyit!
Ha ügyes vagyok még eventre is benézek.
Feltéve ha leírjátok mikor van -.- -
unusual #12354 GéZé! :) -
#12353 Erre nem nekem kéne emlékeznem, hanem annak, aki lemásolta egy az egyben a régi fórumot, kihagyva a konkrét fordítós topicokat, csak gondolom látták, hogy azok az elmúlt egy évben is aktívak voltak többnyire így meghagyták. -
#12352 Az csak a fordítás miatt lett berakva. Erre emlékezhetnél. -
#12351 Ma beléptem és grindeltem 2%-ot a warrimmal, taps? -
Sixtail #12350 Így van.
Habár oda csak én írtam válaszokat/segítségeket... -
#12349 a régi a fórumon is volt... -
#12348 Új fórumon van külön magyaroknak fenntartott szekció is. Az nem olyan nyílt, mint sg, és sztem ésszerűbb azt használni a jövőben. ^^ -
#12347 Új 9D Fórum
Ez a link vezet az új 9D fórumhoz. A régit lezárták. Ott már ne keressetek infókat. Err viszont be kell regisztrálni. Nem a 9D-s accok alapján mükszik. -
#12346 Napi 2 óra WoW meg is látszik. -
#12345 unu : Köszi! =)
Six : kabbe! :D
Hamvaska : wowoljál. az legalább meglátszik rajtad. ;) -
unusual #12344 A rossz dumád! -
#12343 Terveztem, hogy visszatérek de így mégse, sry guys o.O -
Sixtail #12342 Jajj ne! :P -
unusual #12341 Juppijé! :) -
#12340 Egy kis életjelmagamról. Ma meglett az új gépem. Szal nemsokára kocc in game is.^^ -
KremPeti #12339 Wu-tangnál hanyason lehet bemenni a Training Groundra? OC 1-en? -
unusual #12338 http://phpbb.acclaim.com/9dragons/viewtopic.php?t=135741&sid=675f94727081d23fd920852a0e7d1ea9
Zászló + Collection event. -
#12337 Nincs patch...mért nem lepődöm meg?Mind1...inkább csússzon,minthogy bukjunk fél napot miatta... -
unusual #12336 "Survivers of Bardo" Ez tetszik! -
szabi34 #12335 hehe
Akkor majd várlak titeket
Ja amúgy 1 jó dolgot nem írtam le. azt hogy itt nincs GameGuard. Én ennek örülök a legjobban. -
#12334 Szabi, akkor ha acclame végképp kifingatja a mi verziónkat átszökdöshetünk oda és csinálhatunk egy allyt "Survivers of Bardo" néven vagy ilyesmi... -
szabi34 #12333 Hát orosz verzió kb ugyanaz mint régen az us/eu szóval mintha egy új szerver nyílt volna itt a régi dolgokkal. De nincs tele spammerrel meg nincs bent ez sok "szar" új dolog. Nekem jobban tetszik.
Amúgy meg a térkép feliratokon kívül minden angol szóval megértem mit írnak az npc-k. -
#12332 Ha az új karakter kezdésekor felajánlott tutorial-ra gondolsz,akkor az első kérdésre a válasz "No" a másodikra "Yes"
Senki se írt még patch 115-ről...még nem patchelték a játékot vagy csak ti nem szedtétek le?(Igazából mindegy,mert percek múlva megnyitom launcher-t és megkapom a választ...)
Egyébként mi értelme orosz verzióval játszani?Én tuti nem mennék át...itt legalább legtöbbször értem mit írnak a többiek és az npc-k. -
Sixtail #12331 "Esc"-el átugorhatod szerintem, habár olyat régóta nem láttam, lehet változtattak.
Felbontást meg nekem sem szokta előszörre átállítani, hiába próbálkozom.
Legutóbb 20-30szor is kellett próbálkoznom mire átrakta.
Megoldást még nem találtam rá, csak azt hogy addig próbáld addig, amíg jó nem lesz végre. :D -
Systema #12330 Felbontás miért marad mindig alapon?Hiába állítom át mindig visszateszi kicsire. -
Systema #12329 Azt a tutorial-t omg,hogy lehet átugrani?lol -
bomb1111 #12328 Fölvettem a mellényemet,fölnyergeltem a fehér paripámat és elmondom nektek hogy ........elegem van a tücskökből,a metéltekből meg a köpenyegforgatókból.Mi köze a 9d hez ? Háááát sok.
Szebb jövőt és ne feledjétek hogy a székely varrotas ing meg a harisnya(aki nem tudja mi a harisnya,szoljon,elmagyarázom noha gondolom tudjátok hogy nem mindenki a hortobágyon nőtt föl ahol nem volt harisnya) mai napig is vértől pirosslik amit az arielek arielje sem tisztít ki.Avagy Biopont volt az ? Na aludjatok jól és álmodjatok.... hasznosat.
Elnézést,csupán vasárnap esti elmélkedés részlete volt. -
KremPeti #12327 Loginnál mértnem látom az Asura szerót? plz help