21072
  • makiii
    SG Fórum - VIP fórumozók

Kik a VIP fórumozók?

Azok a fontos emberek, akik az SG Fórum törzsközönségét alkotják. A VIP jog megvásárlásával a fórumban a nem VIP forumozókhoz képest extra jogokat kaphatsz, és egyúttal támogatod az SG.hu Fórum üzemeltetését is.

A VIP fórumozók jogai

* 50 MByte tárterület a Galériában
    * 200 Kbyte maximálisan feltölthető képméret
    * Saját üzenet törlésének lehetősége bármely témában a hozzászólástól 4 percig
    * Saját üzenet szerkesztésének lehetősége bármely témában a hozzászólástól 4 percig
    * Választható megkülönböztetett üzenet fejléc szín
    * Választható 150x25 pixel nagyságú logo
    * 20 Kbyte maximum logo méret
    * Csillagokkal jelölt VIP státusz az üzenet fejlécében
  • Kexii
    xD sg prémium
    mi van benne?
    korlátlan spam lehetőség
    plusz 50 karakter gépelés
    plusz 10 szmájli
    pirvát topicok megjelenítése
    most lett bevezetve és acclaimos coinnal is működik
  • makiii
    VEgyél SG PRÉMIUMOT ! :P
  • LordTusy
    Dóóóóóóózi
    SG volt,van és lesz...nem bízhatunk fosklémben...jó ez itt nekünk.
    (Igaz nem lehet szerkeszteni és ettől néha falra másznék,na de mindegy...lényeg,hogy mindig elérhető.)
  • makiii
    Igaz!
  • Kexii
    ööö ki is mondta h mostmár felesleges is az sg fórum és használjuk inkább az acclaimosat?:D hát...sok sikert
  • makiii
    Sztem is inkább PST azaz amerikai idő szerint 6 ,7 , 8 órával előbb mint nálunk... azaz körülbelül hnap 11,12 ,13 órára lesz game : /
  • Sixtail
    Én ott PSD-t nem találtam. o.O
    Vagy az PST akart lenni?
    Szóval mikorra ígérik a készenléti állapotot itteni idő szerint? Sima válasz megtenné, nincs kedvem 200 linken átverekedni magam, hogy megtudjam. -.-
  • makiii
    Köszönöm Szépen :)
  • LordTusy
    Wiki a barátnőd
  • unusual
    We can't estimate because it's Playdom doing it. It's our first time working together, but once the domains are switched Acclaim's GMs will have control again and we'll try to hurry them along as best we can.
  • unusual
    Well, good news is there's no problems or rollbacks... everything is fine, we just can't access anything until the domains resolve.
  • unusual
    And we can experience twice the life in the next country because we are loaded down with double xp cards.
  • Sixtail
    Ez honnan van? o.o
  • makiii
    am mien időzóna a PSD?:O
  • makiii
    Ezaz . -.-"
  • unusual
    Greetings Players, we were as taken by surprise as you were. Acclaim is switching all domains over to Playdom's domains and everything is likely to be down until the morning hours (PSD). No rollbacks, just an unfortunate interruption that seems to be taking down the forums, and mall, etc. Please spread the word to friends who play as best you can and I'm sure we can make up for lost time with some raised XP.
  • makiii
    Mai kedvenc beszólásom :P

"maybe they didnt pay the host.."
  • Sixtail
    o.O
    Hát megint megcsinálták! Gratz nekik!
    Írok Fugennek facebookon.
  • LordTusy
    De az a 20 óra ihazából 40-nek felel meg a non-stop xp kártyázás miatt
  • lolkaésbolka
    Nem sokat tévedsz. 20 órát szoktak grindelni egy nap és most is azt lesik, mikor tudnak beloggolni, hogy 1 másodperccel se maradjanak le :D
  • makiii
    öö..
    Sztem most télleg megy az oldal :))
    betudtam menni My accountra .. ^^
    eddig ez sem ment:D
  • unusual
    5x nyalieventel legyen igazad! :) A többi meg nem tudom miért van,de én max 5naponta restartolnám a szervert ha nem bírja.
  • unusual
    Azaz 3,sorry.
  • LordTusy
    I <3 acclame!
    Tegnap már megint 2x előtt 40 percel indult DC eventem.A 2. DC után behalt 9D csak GG nem halt vele szóval újra kellett volna indítanom gépet is...Na hát ezt szarklémnek,a franc fog naponta 6x újraindítani,hogy működjön a játék.Többen is jelezték,hogy hasonló problémájuk volt,tehát nem csak az én fejem fől miatta...
    Erre a mai csodás húzásukra mit írjak?Gondolom lesz egy hosszabb 5x-es nyalievent,hogy kérpótoljanak minket.(Amit persze hétvégére tesznek,szóval én azt is bukom.)Lehet tényleg nagy gáz van acclame-nél,majd meglátjuk.Merész feltételezés ugyan,de lehet p115-el kapjuk vissza a játékot...
    Bomb köszönöm a bizalmat,de én gagyi vagyok.Hülye fejjel 2 karaktert húzok és így alig-alig kapsz tőlem contrit.
  • unusual
    Mert nem vagyok olyan jó angolból / sem / :)
  • makiii
    Mért nem vesznek fel téged ? :P
  • unusual
    Vagy bénáznak mint mindig,mert nem bírnak egy normális szervergépet összerakni se!
  • unusual
    2 lvl cap-es van a lista szerint,de a többi kockára igaz. :)
  • BarackHUN
    Előre sajnálom a napi 12 órát vagy többet kockuló lvl capos nyomikat, most ki kell menniük a szabadba egy picit -.-
  • makiii
    öö..
    sorry csak elvolt mentve az oldal és így azt hittem de mostmár látom
    h nem mert nem logol be -.-"
  • bomb1111
    Nem tudom hogy mondjátok hogy a weboldaluk működik ha egyszer nem működik.Amúgy ez vagy egy komoly hack vagy GAME OWER.
  • unusual
    Pfff ;-) De rossz! :)
  • makiii
    De a game továbbra sem :/
  • makiii
    Oldal megy !!
    Sztem game is elindult..
  • BarackHUN
    A WoW elindult, jah bocs az Blizzard -.-
  • unusual
    Az,de lol! :) Biznisznek mennie kell!
  • Peter55
    Jellemző, semmi nem megy. Az összes acclames játék áll. De természetesen coint venni most is lehet.xD
  • Xilyanah
    Hajnali 4-kor kezdődött. :(
    Nekem ezt írja: "Failed to get host name" :(
    Fórum nálam absolute nincs... még a mentett oldalakat sem hozza be.

Acclaim bácsi megszűnt létezni. ;)
  • szabi34
    Akkor megnyugodtam. Azt hittem nálam van valami baj...