9dragons

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ToshiBá
Acclaim Acid

9D Admin

Posted: 03 Oct 2009 16:15

We regret the delay for the 1 Day Premium Pill being available in the Item Mall.

Since we are facing some issues to ensure that players will be able to purchase the Item only once, and not multiple times through various techniques, the Free Item Event has been postponed.

The details of the availability will be updated later.

For your patience, we will be conducting a 3x event today (instead of the normal 2x) with a special buff to all players. Be on time to receive the buff

Acid

Csak hogy ne tûnjön kamunak... 😉

Live: DoZeR 982

ToshiBá
Az 1napos premi pill késése miatt ma 3x lesz 2x helyett speciális buffal. Jó szórakozást!

ShaoNuker
Sziasztok!!
Itt egy érdekes link, amit ma találtam fórumon!!
http://www.9dragons.acclaim.com/store/store.jsp

Van akinek nagyon hasznos lehet, ilyen vagyok én is, mert nekem valami miatt játékban amikor IM-be akarok menni, sosem hozza be, mindig egy fehér folt van IM helyén, stb.!!
Ezzel a linkel simán tudsz böngészõ által is keresgélni/venni itemeket játékba!!

Szép napot mindenkinek!

ShaoNuker/fc Nuker(Shao) Leilas_Back/fc Hibryd(Bot) DSun/gb Nuker(Bot)

hát én azt írtam le, amit én csináltam a 2slotos fegyómmal
elmentem clan basere, blacksmith, combine, fegyó be, bronze separator be, triple groove cutter be, ok, fegyó lmból hm lett
át hefei, npc, fegyó be, jade separator be, 2slotból 3slot lett
npc megint, fegyó be, jade separator be, 3slotból 4slot lett
Köszi cucu00 a választ.De ahogy te leirtad(bocsi de nincs hosszú i m mert egy erössen vacak windowsot telepitettem és lusta vagyok újratelepiteni)abbol nem lessz 4 szlottos fegyó.Azért kértem valakit aki már megpróbálta hogy ne olvassam végig az egéssz 9d fórumot.Na de most csak az lett a vége.
Tehát :
- A bronze separator(dropp cucc) 1 szlottot ad a szlotmentes fegyóhoz
- Az iron separator (item mail cucc)2 szlottosá teszi ay 1 szlottos vagy szlotnélküli fegyót
- A 3. meg a 4. szlottokhoz sajnos jade separator (item mail cucc) szükséges.1+1 db.

Saját kérdésemre válaszólva (nem,nem diliztem be hogy magamba beszélek)))) remélve hogy valami hasznos infot osztok meg veletek:
A 2 szlottos fegyóhoz 2 db.jade separatort kell hozzáadni hogy 4 szlottos legyen.A Hermit(3 szlottos) fegyót 1 db.jade separator hozzáadásával tesszük 4 szlottossá.Mindez müveletek csupán New-New BD meg Hermit UNREFINED fegyókkal végezhetõek.
Ami a dekót illeti ahogy már leirta Dózi(szevasz öreg fiu és kösz az eddigi infókat) 2 lehetõség áll rendelkezésünkre :
1 - Clan deco- (szlottmentes,clan bázisban vásárolható gold ért)és sajna csupán 4 jade separator hozzáadásával tesszük 4 szlottossá.Noha drágább igy,de TRADABLE tehát akár el is adhatjuk.
2 - item mail permanent deco-(item mail cucc 2 szlottos) erre csupán 2 jade szeparatort kell áldozni hogy 4 szlottos legyen de ezt nem lehet eladni,tehát csak az accounton belûl használható.

Mára ennyi és ha majd a 2 szlottos fegyóból 4 szlottost készitettem,a képeket is közlöm.A groove cutterre most nem tértem ki mert hosszú mese és magyarázatot ad arra hogy MINEK A BRONZE separator

Szevasztok jó éjt
narrow / double / triple groove cutter (attól függ mennyivel akarod csökkenteni a szintjét) + bronze separator
ezek akármelyik smithnél, klán térkép vagy hz, vagy akárhol. combine gombra nyomj a blacksmithnél.
Utána hefei, fegyó + jade separator a refiner melletti npcnél.
Szevasztok !

1 - Ha valaki tudja pontosan mit kell a 2 szlottos fegyverhez hozzáadni hogy 4 szlottos legyen,megkérem szépen irja meg.
2 - Valami ujdonságot tudtok e a következõ modositásokról ?
(uj térkép,fegyók,szinthatár stb.)

Köszönöm és egázséget mindenkinek
lmao de szar
mindegy nem bannoltak, nem is fognak, csak néhány gyökér akarja
Nekem nem jön be. ><

\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"

ha rákattintasz bejön
ToshiBá
Epic Fail... <#nevetes1> http://imagerz.com

2009. okt. 1:

kielégítõ válasz?
Látom még mindig toljátok ezt a játékot<#nyes>
Gondoltam rá hogy én is visszatérek, de inkább nem mert nagyon lekockulnék <#hehe>

Ezt kötelező meghallgatni minden nap!!! Rammstein - Mein Herz Brennt

Na mi lett az eventtel? Vagy tart még? 😊

ToshiBá
Bardo halott. 3 órás 2x és szarverhalál. Ennél Luckybb nem is lehetne lol!

ne reménykedj xD ha valami elmegy megy az egész 😊😊😊

http://1234sdsdsdsd123.mybrute.com

MadeInHell
egész

TAO BoT Warr

Blood Raven
csak anyit kérdeznék hogy LD szált csak el vagy egész szerver?😄

Hollo

MadeInHell
Hát ez elég bonyolúltan hangzok de azért köszi. No meg fasza ez a mai event, kapják be!

TAO BoT Warr

Ha jól tudom akkor minden ornament ad sima és ck dmget is. A yin és yang ornamentek kb. 1,5 szeres sebzést adnak. A body és soul kb 2szeres sebzés. A nukernek csak yang pajzsa van. Tehát a yin jó mindenki ellen. 'csak' nem 2szeres. Megjegyzés: ezek a sebzések átütnek a nuker pajzsokon. Kivéve a yang a yang pajzson. ^^ Ha grindre akarod használni, akkor felér egy komoly refivel. Persze a harcosnak hp absorb is kell a fegyóba. Ha tévednék, cáfoljatok!
Yin Yang már szartsemér kb mármint nukerek ellen.. mert van shild ellene Soul ellen meg van healer buff most a Psihical a nyerõ

MadeInHell
Sziasztok! valaki elmagyarázhatná nekem a ying yang és stb ornamentek jelentõségét és warrior ként melyiket használjam mint pvp mint pvp be mert remélem nincs különbség benne gondolom warinak a psyhical ornament a jó. jah méd valami dmg re gyúrnék arra kéne nem ck def re nukerek ellen vagy stb.Kössz!Azért volna még egy kérdésem mi a különbség a sima dmg ornament és a psyhical ornament között.

TAO BoT Warr

ShaoNuker
Sziasztok!

Evo, lenne egy kérdésem!
Téged most bannoltak account sharing-ért, vagy nem?

tudom-tudom, de hát olyan ritkán írok ide 😊 egyébként köszi a válaszokat<#puszi>

ToshiBá
kb este hatkor lol... 😉
És ezt MSN en is megkérdezhetted volna... XD

Magyar idõ szerint 6-ra van kiírva, ami pontosan azt jelenti, hogy nem mondtak semmi újat. :-) A post alapján az is lehet, hogy kapunk egy meglepetés 2x-et. <#falbav>

GM-ekrõl annyit, hogy mindegyik lelkes az elején, a játékosok nagyon örülnek, aztán lecseng az egész és visszakerülünk a "szürke hétköznapokba". A jelentõsebb bugokra meg mindenki magasról tesz.
Egyelõre ez az event hullám elég jónak néz ki, remélem nem merülnek ki hamar. :-)

Zseblampa, Remeteleelek, Ervenytelen stb. stb. http://holtpont.rulz.hu

a szerdai event hánykor fog kezdõdni pontosan? helyi idõ szerint...
mindig belekeveredek a számolgatásba 😊

ToshiBá
Még valami! Ma olvastam, hogy BF koccolt Acclaimtól... Én ennek személy szerint baromira örülök!!! Remélem a változások nem fognak újra negatív irányba mozdulni.

ToshiBá
Sziasztok!

Én nem fûzök ehez a témához semmi extrát, mert a dolog anyagi része nem tartozik rám. Csak néhány dolgot szeretnék megemlíteni.

1: Kösz a sok segítséget Leg! Minden amit a ligáért tettél nagyon hasznos volt!

2: Nem tudom mi vezetett téged el odáig, hogy ekkora balhét rendezz. Nem is igazán érdekel. De azt azért szeretném kérni, hogy úgy játszd ezt a kibaszott játékot, hogy mások kedvét ne vedd el tõle! Azt az egész liga "kos" dolgot szeretném, ha inkább nem erõltetnéd. A ligában úgysincs sok PvP függõ tudtommal. Mindent le lehet rendezni értelmes emberek módjára is.

3: Mivel nem ez volt az elsõ eset, hogy a ligát kezdted ki valami miatt ezért szeretném, ha miután lenyugodtál sem kopogsz vissza az ajtón. A lehetõség számodra is adott, hogy startolj egy saját bandot/ligát ha már mindenképp magyarok között szeretnél lenni amit a saját szájízlésed szerint alakíthatsz.

Mégegyszer kösz mindent amit a ligáért tettél! Béke!

A Szerdai eventet meg kíváncsian várom majd. Jó lenne kapni 70% xp-t ajándékba. <#nevetes1>

Ha mindegy, ki fizet, akkor fizess te magadnak, és probléma megoldva. <#idiota>

ShaoNuker
LoL!
Hát hallod, csak gratulálni tudok neked!
Hihetetlenül primitívnek tûnsz kommentjeid alapján!

nekem nem számit hogy ki fizet zseblama vagy te de fizessen valaki!!
Mi lehet? 😄 VGM pk event bp-n? vagy boss spawn? kíváncsi vok 😄

This Wednesday the Lucky Cricket will visit Bardo at 4 PM GMT, then being tired from the journey will not come to bounce in to the other servers until 4 PM PST.

Who knows what the Cricket will bring, just be online and ready for it to happen.

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

MadeInHell
Sites Mex vagy esetleg valamilyen formában a gameba mert én is újra kezdtem és kiváncsi vagyok mi veled a helyzet.Úgy gondolom abbahagytad de az lehetetlen mert nagy kocka vagy.Ha esetleg 1 FS tag észleli a jelenlétét mondjátok neki pls írjon nekem privit ide.

TAO BoT Warr

ShaoNuker
Hát ez lol!<#wow1><#circling><#nyes>

<#pias><#banplz><#banplz>

Zaklatott? Lol! Azt akarta, hogy fizessem ki a tartozásod... <#eplus2><#eplus2><#eplus2>
Utoljára akkor nevettem ekkorát, mikor Ittos megfenyegetett.

Utólag megtudtam, hogy még Holtpont ligát is zaklattad...
Õket is hagyd ki ebbõl, semmi közük hozzád vagy az én tartozásomhoz!
Engem zaklathatsz, küldd a PMeket ezerrel, bannoltass, vagy akármilyen beteg ötleted van, engem nyaggass vele és ne mást!
Viszont jobb ha tudod, hogy ettõl még nem fog pénz teremni a zsebembe...

Mondd, beléd mi a ménkû ütött?
Idézni tudom mit mondtál, és hogy én erre mit mondtam:

Te: "elég sokan tartoznak már nekem, úgyhogy felírtalak téged is"
Te: "xy személy (valaki a sok közül, nem tudom ki) azt mondta, hogy következõ hónapra meglesz neki"
Te: "neked mennyi idõ kell?"
Én: "hát sztem annyi nekem is bõven elég lesz"
Én: "mihelyt magasabb GL leszek és tudom használni az új fejszém, eladom a régit"
Én: "az kb 250kk lesz, marad még 120, azt is igyekszek minél elõbb megadni"
Te: "szóval akkor az egy hónapos határidõ elég neked is?"
Én: "sztem igen"
Te: "ok"

Nem tudom volt e erre más tanú is, de én ellentétben egyesekkel, nem szoktam részegen gép elé ülni, tudom mit láttam, tudom mit írtam.

Többször is kértem/kaptam kölcsön pénzt másoktól ingame, mindenkinek megadtam, és ez továbbra is így lesz. Arról nem tehetek, hogy egy cseppnyi bizalmat sem élvezek nálad.

Eddig tényleg azt hittem barátok vagyunk, de be kell látnom, hogy nagyot tévedtem, talán ekkorát még soha...

Még mindig nem tudom, hogy min akadtál ki akkor péntek este.
Egyik pillanatban beköszönsz, szépen elvagyunk, erre te elkezdesz elég "szépeket" írogatni rólunk, ok nélkül.
Ha már ennyire kiakadtál ránk (Peachre és rám), legalább annyi becsület legyen benned, hogy leírod, hogy mégis mi a rossz sebet csináltunk, hogy ezt érdemeljük?
Zsidóztalak én téged bármikor is? Esetleg pöcsnek, köcsögnek és f*szcibáló kis bunkónak?
Szerintem nem, és aki ismer, az tudja, hogy ilyet még a legrosszabb ellenségeimre sem mondok.

Továbbá FS többi tagját hagyd ki ebbõl, semmi közük nincs hozzá, és nem is lesz!
Ha így akarod levezetni a feszültséget, akkor tessék csak, de az okot ne próbáld erre a "kis" ügyre terelni.
Gondolom magányos kis estéken jó volt néha dumálgatni valakivel a bandachaten?
Gondolom jól esett, mikor szóltunk, hogy valami gyanús személy "lenyúlta" a karidat?
Gondolom jó volt csak úgy egy társaságba tartozni, barátokat szerezni bandán belül?
Nagyon szép tõled, hogy ezt most mind csak úgy elfelejted, és mindenkit ész nélkül PKzgatni akarsz.
Tényleg kulturált "megoldás"... Ha te ebben élvezel valamit, elég beteg elveid lehetnek... ha egyeltalán vannak...

Részemrõl ennyi.
Ne aggódj, megkapod a pénzed, soha egy pillanatra sem jutott eszembe, hogy eltûnök, lenyúlom és röhögök a markomba...

hello mindenki
Nos elég szomorú vagyok!! ígyhát kiléptem a Fekete Solymók nevü ligából
mert hogy többszöri felszólitásra se kaptam vissza amit akartam
az illetötöl pedig pár percel ezelött söt 1 órával ezelött is írtam rá
és ahogy mondta"ezen a héten megadom" szóval ennek nem hiszek többet
tudja az illetö kiröl van szó és sûrgössen kérem vissza azt a pénzt
(hozzá teszem hogy ez volt az elsö meg utolsó hogy ilyen komoly pénzt bárkinek kölcsön adok) és persze ezentúl minden FS tag kos listán bp-n
enjoy 😊
MadeInHell
köszi

TAO BoT Warr

A 2 PM PST pedig 23 óra magyar idõ szerint
Event Timings

Bardo - 2 PM GMT to 9 PM GMT
Nirvana - 2 PM PST to 9 PM PST
Asura - 2 PM PST - 9 PM PST

6x will start for 30 minutes at 3 PM and for 60 minutes at 6 PM on each server. It will be announced in-game while starting.
Be prepared. 2x will continue after the 6x ends.

2 pm gmt = 16.00 magyar idõ szerint
MadeInHell
Úgy gondolom szombaton lesz ez a 2 event de vagy nincs nélunk okosabb vagy csak nem néz be,de engem is érdekelne hogy mikór kezdõdnek az eventek mert nem szeretnék lemaradni.Ha valaki esetleg érti mirõl van szó az légyszives ossza meg velem.kösz!

TAO BoT Warr

*rovidítve ....mert ugyebár láttunk itt már helyesírásra utazó embörkéket 😄

Aquaman IS hyb,DrunkenGod IS nuker,ThePhoenix IS warrior,Lawless HI nuker

Sziasztok
valaki leírná rovidítva h pontossan mirol is van szó de emberi nyelven !!!
én Nirvanán játszom tehát a sima 6órás 2x event 01:00 - 07:00 ig lesz és utánna jon a 90perc 6x event vagy hogy van ez?
a segítséget koszi elore is!
ja és a VGM-eknek az a dolguk h minnél tobb játékost gyilkoljanak le?
thx

Aquaman IS hyb,DrunkenGod IS nuker,ThePhoenix IS warrior,Lawless HI nuker

MadeInHell
mikór kezdõdik a 2X és a 6x event?

TAO BoT Warr

WTF? 6x xp?
Szereznem kell xp cardot! o.O