9dragons

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ToshiBá
Neked télleg kibillent egy kereked. =) Persze ez nem baj. Csakhogy pont az, amelyik a többit hajtotta.<#nevetes1>

Live: DoZeR 982

ReszegKoldus
Nem szarhatod le, mert

"telik
az idõ
drága barátom"
<#nyes>

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

ToshiBá
Igazából leszarom kinek mit kell adnia ahoz, hogy ide lehessen kirakni valamit ami érdekel másokat. Páran kíváncsiak voltunk rá. Ennyi az egész.

Kicsit Acclaim hülyeségeire vissza. Hát beröhögtem mit találtam az éjjel. Multiple accountokról van szó. Lényeg : lehet több accountod, de ugye nem játszhatsz a velük 1 idõben. És most jön a vicc! Hiába Tied mindkét account (vagy 3-4) NEM adhatsz át semmit mondjuk a trader accountodra... Na ez a lol vaze.

ReszegKoldus
Fórumon már régebben írogatták meg játékban is azt hiszem, hogy áá az acclaim úgyis csak a fizetõ játékosokkal foglalkozik fölösleges a supportnak írni, lehet innen vették az ötletet, vagy ez eddig is így volt csak most már meg se próbálják titkolni 😊
Egyébként meg mindig ki kell kérni a tanácstól a zengedélyt mielõtt ide raktok ilyen képet, mert különben mi lesz...jujuj <#idiota>

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

ToshiBá
Acclaim Maestro

Site Admin

Posted: 07 Oct 2009 22:04

Dear Players,

We realize that some of you are concerned about our recent changes to our terms of service; however this will directly improve the level of attention it allows our technical team to refocus their attention on maintaining our operating systems to prevent issues from occurring in the first place for the majority of players.

-- The most common support issues are already answered in our forums, global problems will still be resolved, and anyone who has ever purchased, will purchase, or has earned a single Acclaim Coin will remain entirely unaffected. Again, this allows our support team to focus on more critical issues that will ensure more bug-free play time for all. Thank you for your understanding.
-- Effective October 8th PST onwards, the e-mail support for all games will be limited to those who have purchased or earned at least one Acclaim coin for the User ID that requests support.
-- Players who have issues with coin purchases, registrations, etc will be able to contact e-Commerce support at [email protected].
-- The list of the coin buyers will be updated regularly and any new coin buyers will automatically be added to the list.
-- Emails sent to support after October 8th by non qualifying players will not be answered directly.

The full Terms of Service is available here: http://phpbb.acclaim.com/acclaim/viewtopic.php?t=6

Thanks,

Acclaim Staff

--------------------------------------------------------------

Nem túl bonyolult levél de nagyjából átfordítom könnyen emészthetõvé. :

Ha a büdös életben sosem volt az accountodon 1 Acclaim Coin sem, akkor ne is próbálj meg kontaktolni supporttal. Mert mint írják : az egész közösséget érintõ problémákat orvosolják, és infót lehet róluk szerezni Fórumon. És a [email protected] os e-mail cím Október 8.-tól CSAK és KIZÁRÓLAG a coinhasználóknak van fenntartva. Ebbe beleérthetõ az is, ha valamilyen úton szereztél Acclaim Coinokat. pl.: fordítás, invite friends (régen 300 coint adtak érte), vagy mittomén. Aki valaha is szerzett Acclaim Coint az felkerül egy listára, amin nyomon lehet követni. Nem kell rendszeresen vásárolni. Elég ha csak egyszer az életben szereztél Coint. Aki pedig most tervezi, az is felkerül a listára, amint megtette. (lehet nem azonnal, hiszen tudjuk Acclaimról van szó <#nevetes1> )

Ez nem túl kedves gesztus. De engem spec nem érint, mert elég aktív "vásárló"-nak tartom magam.^^

Aki pedig még sosem birtokolt 1 Coint sem, és nem is tervezi a Coinvásárlást az a leírtakhoz tartsa magát. Acclaim le fogja kaksilni a fejét.

Béke!

ToshiBá
Na most már tényleg elég lesz Lego! Ahogy már írtam Neked eventen is : SEMMI KÖZÖD AHOZ, HOGY MIT CSINÁLNAK A LIGATAGOK, ÉS NYUGODTAN LESZÁLLHATSZ RÓLUNK!

PvE szerveren max "verbálisan" tudsz "ártani" nekünk. És azt se felejtsd el, hogy sokunk régi játékos jó "kapcsolatokkal" .

És mint az a képekrõl is tisztán leolvasható,simán félreértettél valamit.

Abban meg igazad van, hogy kutya vagyok!
Csak azt felejted el, hogy egy zuglói kutya vagyok!
És ugye ismered a számot?
" Egy zuglói kuttya bééébi. Na gyere megmutatom, hogy kell ééélni! "

Véleményem még mindig ugyanaz Veled kapcsolatban. : Jó arc vagy, csak néha borul az agyad és nem figyelsz semmire. Ezért haragudni nem tudok, és nem is fogok rád.

De légyszíves ne piszkáld a ligatagjaimat/cyberpajtijaimat!

Ui.: Ez még mindig csak egy KIBASZOTT játék. Alig mellékesen többek között én kértem Sixet, hogy postolja a képeket, mert tudni szerettem volna, hogy mi a fenén akadtál ki megint.

Béke!

ROFL!
Nem tudom mióta kell bármihez is az engedélyed...
Ahogy "kérted" HP fórumon nincs fenn, és így legalább ott "nem fogod elszégyellni magad", ahogy azt írtad...
Köszönöm a jelzõket! Jól esett röhögni megint egy jót! 😄

És ezt üzenem neked (a kedvenc együttesemtõl) :
Sorry - Walk Away

Feliratozva, hogy megértsd...
BB!

\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"

de egy buzi fasz vagy te Sixtail
megengedtem hogy bármit is postolj?
te hülye fasz!!
ToshiBá
Már megint az én seggem a célpont...^^ De azért PvE szerveren nagy mutatvány szétrúgni bárkinek is a hátsóját. =) Üdv a Bardóról a Nirvánásoknak! GOGO PS ALL!!!! Magyarok FTW!

valaki verje mar meg dozert is 😄 mindenkit kritizall az irasa miatt 😄
Udv dozi Nirvanarol 😊 gyere oda szetutom a segged 😄
viccbol irtam....
Ja megporbaltam elolvasni azt a hosszu szoveget de a negyedében beleuntam de az a Night nagy homi lehet 😄😄😄

Aquaman IS hyb,DrunkenGod IS nuker,ThePhoenix IS warrior,Lawless HI nuker

na végre meg van a baltához meg a hoszu fegyo hoz is a szkilek
😄
ReszegKoldus
Beszélgessünk róla 😊
Elég fura. Inkább ne adjon kölcsön semmit, ha utána így reagál, de ha már kölcsön adott akkor várja ki, míg megadják azt kész, nem kell cirkuszolni.

telik
az idõ
<#unalmas>

Hát, akkor közkívánatra, tessék:
Közkívánatra

Az idõrendi sorrend : oszlopok balról jobbra.

U.I.:
Igen, valaki megkért, hogy ne rakjam fel õket HP fórumra.
1. Miért tenném? Nekik aztán végképp semmi közük hozzá.
2. Sokan kérték, és mondták, hogy tegyem ide fel, hát tessék.
3. Ez nem HP fórum, szóval ahogy írtam, oda nem is akartam/akarom feltenni. És amikor azt írtam, hogy nem fogom oda feltenni, akkor nem írtam, hogy ide nem fogom. Ide sem akartam, de túl sokan szerették volna, úgyhogy megtettem.

Nekem ehhez már semmi hozzáfûzni valóm nincs, de ti csak nyugodtan beszélgessetek róla. (Habár szerintem egyesek csak jókat röhögnek majd rajta a gép elõtt)

Jó szórakozást!

THe hourse Guardians of Sacred Flower na jot vetem fel ha igen akor mit kel ölni?
ReszegKoldus
Amikor elkezdted választani kellett 6 map közül, amiken a 6 klán fõhadiszállása van Sacred Flower (Zixia Dong), Brotherhood of Thieves (Tai Shan), Heavenly Demon (Mount Yanmo), Shaolin (Song Shan), Wu Tang (Wu Tang Shan), League of Beggars (Tianjin). Bármelyiket választottad, azon a térképen questeket kell csinálni, hogy abba a klánba beléphess, tehát ha pl. Shaolin akarsz lenni akkor elmész Song Shanba és ott csinálod a questeket, azt hiszem kb Losing Self 6 kell, hogy Shaolinba bevegyenek.

na 3 napja jácok evel a játékal na most mijen qvesztröl beszélsz 😄 vegyn fel
ReszegKoldus
A 6 klán alatt a Sacred Flower, Brotherhood Of Thieves, Heavenly Demon, Shaolin, Wu Tang, League Of Beggarst értem függetlenül attól melyik mapon kezdted a karaktert, a lényeg hogy ahova csatlakozni akarsz azon kell megcsinálni azt a questet, ami a belépéshez szükséges.

ty akor valapi pm klán
ReszegKoldus
*GC1-tõl

ReszegKoldus
Be kell lépni valamelyik klánba a 6 közül és ahova belépsz, annak a fõhadiszállásán lehet skilleket tanulni OC1-tõl (13-as szint).

hát Oc 1 leszel és kapsz role-t majd utána tudsz tanulni

http://1234sdsdsdsd123.mybrute.com

na akor magyarul mostmát van másik bilentyüm és azt szeretném kérdezni hogy ami az elsö 2 szkil van meg meg +még a másik fegyohoz a 2 szkil na ezek meg vanak és akor hogy lehet ujakat szerezni igy már értitek
???
Ezt adja az új epi..warrioroknak a legjobb!!

Conqueror of North Sea
8% physical/CK dmg reflect
4/1000 life absorb
10% critical rate
7% dmg increase on critical hit
Lehet arra gondoltál, hogy tudnád használni a skill eket? ha nem én is csatlakozom az elõttem "írókhoz"

ToshiBá
GYÍÍÍÍÍÍK VAAAAGY!!!!

Helyesbítések : (mert Lawless nem tud írni (angolosan) 😛 meg másolni sem (magyarul)... XD )

bulitka for DOZER--

Ezért a CSÁ ért még egyszer elpicsázok majd valakit... <#nevetes1>

bulitka from Dozer-HUN

Szia
köcsög
Peace!

ui: én se értem mirõl ír a kis mókus 😄😄😄 csak gondoltam belepofázok h legyen valami humor 😄😄😄!
CSá

Aquaman IS hyb,DrunkenGod IS nuker,ThePhoenix IS warrior,Lawless HI nuker

ToshiBá
Elsõ körben:

Neked is szia!

Második körben :

Az általad leírtak felét nem tudtam értelmezni. Esetleg kissé tagoltabban, kevesebb hibával menne?

Lehet (sõt tuti), hogy megint kapni fogok ezért. De ha én is vagyok a legköcsögebb beképzelt buzi, akkor sem értem hogy mi a frászt írtál.
Szóval légyszi segíts, hogy segíthessünk!

Béke!<#wink>

sziasztok egy kérdés meg vanak a legelssö szkilek utána ijen f betü jön e nem és ot az ki gyüjtötem és hol lehet meg csinálnom meg ijenek segicsetekléci thx
If you´ve been playing 9Dragons, you´ve seen some tremendous improvements lately! If you haven´t played for awhile, come back and see what´s new! We´ve seen the triumphant return of the Hermit and we have new Quests coming in October. This Holiday Season: A Master & Disciple system giving our Veteran players rewards for helping new characters. Plus a new Map filled with Ancient Wisdom and Deadly Wonder! We still have our on-going Black and White Wars, Storm Vs. Storm too!

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

Az gémer aki megcsinálta a TGW-t 😛 vele grindeltem többször is vagy 8 honappal ezelött 😊

Ezt kötelező meghallgatni minden nap!!! Rammstein - Mein Herz Brennt

nem tudom, hogy ez a név mire jó: ----]-- mert vagy 8 gamer t tudok aki evvel a névvel játszik. nem tudom h acclaim ügyeskedik vagy valami de elég fura 😄

ZzoleE
Én 11 körül léptem,de látom nem sok dolgom lett volna tgw-nél a meghaláson kívül 😊

...9D,BoI,WoT,BFP4F,NFSW,WF...

Ha a kard alatt "----]--"-ot érted, akkor igen, övé lett. 😄
Éppen vele grindelek, meséli az élményeket. 😄

ShaoNuker
TGW a 'kardé' lett?<#vigyor4>

ShaoNuker/fc Nuker(Shao) Leilas_Back/fc Hibryd(Bot) DSun/gb Nuker(Bot)

Hát ez JOOO 😄 http://www.youtube.com/watch?v=uv_mh8Fd3P8&feature=related
LINK

Ezt kötelező meghallgatni minden nap!!! Rammstein - Mein Herz Brennt

Itt van pár kép, meg
még egy adag.
Nem tudom, mikor léptél le, de én majdnem 1-ig ott csücsültem, és keltegettem a TGW-nél bámészkodókat, meg fórumokat olvasgattam közben. <#ejnye1>
Shen Mo és Blueface után úgyse volt semmi dolgom, kisebb/nagyobb bossokhoz úgyse tudtam nagyon hozzászólni...

És azzal a légyszellentésnyi HP-val egyszer se haltam meg! <#eplus2>

Zseblampa, Remeteleelek, Ervenytelen stb. stb. http://holtpont.rulz.hu

ZzoleE
Na voltam a tegnapi Vaga eventen, nem volt rossz, de sajnos a karim kicsi volt, és nem tudtam maradni a végéig. Zseb, vagy vki aki még maradt írja le hogy mi volt, köszi 😊
Hermit mondott jó dolgokat, új csak Vaga skill, ilyesmik.. 😊

Itt van pár kép:

http://www.postimage.org/image.php?v=Ts21mGbr
http://www.postimage.org/image.php?v=Ts21mIGA
http://www.postimage.org/image.php?v=Ts21mLaJ
http://www.postimage.org/image.php?v=Ts21mNFS
http://www.postimage.org/image.php?v=Ts21mQa0
http://www.postimage.org/image.php?v=Ts21mSF9

...9D,BoI,WoT,BFP4F,NFSW,WF...

Ma nincs kedvem kötekedni.Ki tudja ........holnap ? Neem,nem,holnap sem mert holnap határkodnom kell,már a szalvétát is beszereztem.Majd lerajzolom nektek.
Kösz!

ToshiBá
Mellesleg én elhatárolódom az elhatárolódóktól is (kiv ligatársak mert ott ugye korlátoltság rulez!) XD

ToshiBá
Kötözködés helyett kis érdekesség.

zmaster szerint 9D Hermit = Steven Elliott Altman. Ha ez igaz, akkor a továbbiakban én nem kételkedem abban, hogy 9D újra régi fényében fog ragyogni!

ReszegKoldus
Neked nem adok választ, már elhatárolódtam tõled is amint látod.

ReszegKoldus
Még kiegészítem a különféle raj egyedekkel és én is elhatárolódom mindtõl 😊

Bocs valamiért nem értem a célzást...
De persze te majd erre is adsz választ, ugye? ...
Határolódj el tõlem, mert nem vagyok kíváncsi rád, kösz!

ToshiBá
Én elhatárolódok minden féle böszmeségtõl, és a Gyurcsányitól... XD

Meg a MASZOP a Szabad Nagyorrúak és a Narancsevõk országos szövetkezeteitõl. Jah meg a Fórumosoktól is... 😉

ReszegKoldus
Melyik év végén? <#ravasz1>
Six te meg határolódj el, nézd meg a ligatársaid(?) miket irkálnak szebb jövõt, kitartás, bísztós rászísták!! <#boxer>

ToshiBá
9D Hermit

9D Admin

Posted: 03 Oct 2009 06:47

Greetings Warriors of The Land,

Yes, I have returned. But what does this mean for The Land? For those that do not remember me, I am he who offered the words that spill from your Trainer's lips... I am the Lore Master, he who knows the secrets of The War and how it ended, and the whereabouts of many of the surviving lost Dragons.

I am truly happy to be back after my long sojourn to Tibet. Ahhh, let me indulge my nostalgia a moment...

Which among you recall this old post, eh?

<<Greetings, young Vagabonds, and welcome to The Land! This is a very special time in which you have arrived. The stars are aligned well in your favor to make you all great clan warriors some day. As you must already know, this is The Ming Dynasty, during the time called Open Beta. A time for learning together in preparation for a coming age we call The Great Release. Your assistance is greatly appreciated. Feel free to visit our message boards with any questions or comments you have and there you will surely find more experienced disciples to assist you.

<<It has been 10 years of relative peace since The War of Nine Dragons raged, and the great schools of Kung Fu sealed their gates to new disciples... But rumors now are flying through the villages that 6 of the Major Clans are once again accepting students. I must assume that is why you have come, and the rumors are true! I fear this does not bode well for the common folk of The Land (war rarely does) and something dark is brewing in the air... can you feel it?

<<Many grand adventures await you within, and I strongly suggest each of you toughen up those hands, buy yourselves the best weapon you can, and find masters to teach you some strong Kung Fu!

<<Ha! I am sure that by the next time we meet you will all be boasting to your friends that you are true martial artists! Well, good luck, have fun, and may the seeds of The Dragon within you forever thrive!

Well, time has passed, and I have seen that many of you whom I first met as noobs have become fine warriors! This is good.

Now I have returned, and my purpose is to work with those on high to generate new adventures for The Land.

And so, I sip from my bottle of Baby Girl Liquor, and I shall whisper some of my plans...

New quests should be arriving by month's end.

And by year's end I shall reveal a new map filled with wisdom and danger...

Something soon to make your weapon's sing!

And I think Ambassador and Warlord Posts for each clan are in order.

Events, you've seen proof enough of my intentions.

These are but a few of my plans.

But remember, I am but a simple Hermit. One man alone cannot a game make. So let us make a coven here and now. I shall do my best to bend those on high to my will.

And get what we need to fill The Land with the adventure we all remember!

And you shall be helpful, and patient, and lend your assistance when called upon. Together, we shall grow the seed of the Dragon within the game till it does blossom.

This time something light is brewing in the air... can you feel it?

Sincerely yours...

"Judge not the sword by the mere scabbard's rust."

Sok-sok rizsa, meg egyebek. A lényeg: Hónap végén új quest(ek), év végén pedig jön az új map. Örüljetek!

ToshiBá
Kitartás! Szebb jövõt! ^^ ^^ ^^ 😊

Dózi !

cseréld le azt az útbaigazitó táblát mert értelmezhetõ.

Szebb jövõt ))))))
Tehát mindketten ugyanazt mondtuk-irtuk csupán engem tévesztett meg az a lvl reduces mese.2 szlottos fegyóhoz még 2 db. jade separator szükséges hogy 4 szlottos legyen szint csökkentés nélkül.Ha szintet is szeretnénk csökkenteni akkor kell az általad leirt dolog is.

Köszi még egyszer,szevasztok jó storakozást.

PS. még tartogatom a koinszokat 50% os akcióra.Addig csak nézegetem a 2 szlottos fegyómat.Külömben ha egy szép fegyót akartok látni,kérdezzétek Imit HUN-IMREX