21072
  • Peter55
    Quest itemeket nem tudsz eldobni,csak a support tudja leszedni. Szóval most Dóz írta jól.

Unatkoztam picit aztán csináltam valamit.: http://noob.hu/2010/06/08/9d.png Igen tudom, mindenki tud ilyet, mindenki belinkelhetné amit csinált meg minden de nem érdekel.:)
  • unusual
    Én próbáltam ezt,de nekem nem működik a dolog.
  • Sixtail
    Slap Dóz! :P

@Law:
    Kövesd a lépéseket:
    1. Egy jelentéktelen cuccot húzz a kukába.
    2. Ilyenkor megjelenik a kérdés, hogy tényleg törölni akarod vagy sem.
    3. Ne kattints sem a "Yes"-re, sem a "No"-ra.
    4. Most cseréld ki ezt a jelentéktelen itemet a tatyódban arra a cuccra, amit igazán törölni szeretnél.
    5. Ezek után kattints a "Yes"-re.
    6. Hmmm... *Handclap!* :D

Én így szabadultam meg tőlük, tán neked is beválik.
  • ToshiBá
    duplapost FTW!!!

screeneld le a cuccokat, és könyörögj. ennyi kb
  • ToshiBá
    [email protected]
  • unusual
    Ez engem is érdekelne. :)
  • Lawless #12480
    csatok megint en zavarlak benneteket...most azt szeretnem megkerdezni hogy hogy lehet eltunetni azokat a cuccokat amik meg regtol maradtak nalam valamilyen questek utan amit nem teljesitettem de az itemet megkaptam es most se kitorolni se kidobni nemtom...eleg zavaro hogy 8-9 helyet ezek foglalnak el az igy is keves 3 bagomban :(...koszi a segitseget
  • Peter55
    Azért, hogy téged idegesítsünk. :)
  • BarackHUN
    Az is esélytelen, hogy 9D valaha is jobb lesz, minek játszotok ti egyáltalán? :D
  • Peter55
    Nah, ez igen csak nem 9D...:) Egyébként szerintem a legtöbb ilyen kamu, lehet hogy egy plüssállatot kiküldenek esetleg, de nagyobb értékű dolog esetében már nem biztos, hogy megteszik. Na meg ez az "első aki rákattint" meg szinte esélytelen...
  • BarackHUN
    Az oldal lényege, hogy pontokat gyűjthetsz többféle módon, melyeket bizonyos "vásár"-okon elkölthetsz.
    A pontgyűjtés teljesen ingyenes és többféleképpen lehetséges: Meghívsz barátokat akik regisztrálnak, hirdetéseket nézel meg, tippelsz stb.
    Pl: Sony PSP 1700 pontpa kerül, amelyre ha megvan a pontod, és tudod, hogy ma este 8-kor vásár lesz, belépsz és HA te vagy az 1. aki rákattint akkor kipostázzák neked 2 napon belül. Ha nem te vagy az 1. aki rákattint akkor sajnos várnod kell a legközelebbi vásárig.
    Én a következő vásáron fogom kipróbálni, hogy tényleg kipostázzák-e a dolgokat, veszek egy 20 pontos plüssállatot :D
    Szerintem nem veszthetsz vele, max megunod és nem gyűjtöd a pontokat.
  • ShaoNuker
    Hát, a regisztráció oldalán midneről van szó, csak arról nem, hogy mi a bú-bánat ez az egész!
    Ha egy kis infót tudnál adni a dologról annak örülnék:P
    Fölöslegesen nem akarom kiadni az adataim...

További szép napot!
  • BarackHUN
    http://pontpark.eu/b_regisztracio/3db1a365d1eec7d06bfbbedb824595db
    Aki akar regisztráljon, ingyenes, nem átverés, csak türelem kell hozzá és jó cuccokat szerezhetsz.
  • unusual
    Kb majd ha lesz jobb elfoglaltságuk! És ha lesz uj patch amiben van új dungi + adnak epit a boss-ok,de ha adnak majd epit a boss-ok akkor kb még többen lesznek ott.
  • lolkaésbolka
    És mikor tudunk hozzászólni a bossokhoz, mert mostanság UF, Destiny és csatlósaik ölik le az összes tibeti bosst és guardot 7/24, lvl200-on.
  • unusual
    Shortly?!?
  • LordTusy
    "soon"
  • unusual
    Fegyók jól néznek ki! :) Boss-ok is elég jól meglettek csinálva. Kíváncsi leszek mikor lesz ez Bardo-n. 115-ös patch sincs sehol se.....
  • ToshiBá

Csakhogy csöpögjetek kicsit... =)

Most adták ki Koreában őket. És náluk most nyitották meg Tibet második részét.

Nesztek pár új boss is. =)

• unusual
    A DMG mindig megmarad!
  • Lawless #12466
    csatok...ha vettem H6 hermit fegyot es ha akarok tenni bele JS-t h 4 slotos legyen ugye nemviszi le a lvl-jet? mert igy eleg faxa dmg-t ad.
    koszi a segitseget
  • unusual
    Akkor naiv vagyok,de nekem így jó. :-) Én még hiszek! :)
  • BarackHUN
    Én elhiszem, hiszen acclaimot szeressük
  • Sixtail
    Igen, volt olyan.
    Miért? Hogy lássunk rá egy példát.
    Úgy reklámozták annó, hogy randomra sorsolnak nyerteseket.
    Aki elhiszi, hogy ez tényleg véletlenszerű sorsolás volt, az kissé naív. :D
  • unusual
    Volt már rá példa.....Annó volt aki 5coin elköltésével nyert.
  • Peter55
    Persze, 1 coin elköltése is elég... Emlékeztetnék mindenkit, hogy ez még mindig acclame, majd pont 1 coinért adnak bármit is...:D
  • unusual
    Egyébként igen azt írja banner :) 15%HP + 15% DODGE + All +3. Ezt adja. :)
  • Lawless #12459
    jaja arra kosz
  • unusual
    :-) 1coin elköltése is elég ahhoz,hogy bekerülj a sorsolásba,és hátha lesz szerencséd. :) Phoenix flag-re gondolsz nem?
  • BarackHUN
    Unusual, megérkezett a privi amiben a bracereket küldtem?
    Mert nincs válasz :D
  • Lawless #12456
    csatok valaki lenne olyan szives es segitene pontossan leforditani h mi ez a phonix banner meg mivan azzal az 1 coinal? koszi es legyszi neirjatok azt h translator meg google atforditja mert abbol kb semmit nemertek meg :D ! aki segít annak koszonom a fáradozást a hulye kommenteket meg mindenki tartsa meg magának! thx elore is...csatook
  • LordTusy
    No igen...az nem árt,ha az ember változtat a szokásain,ha anonim akar maradni...
  • Sixtail
    Nem csak fórumon van újra...
    Elég volt pár mondat tőle a bandacseten és már tudtam, hogy ki az. :D
    (3 szó--->*enter*, még 3 szó--->*enter* :P)
  • LordTusy
    Sry a dupla postért!Aktívkodtam picit új fórumon,akinek van ideje/kedve az nézze meg a magyar részleget
  • LordTusy
    Ha már reklámolunk...wts hermit2 4 slotted +8 brcer
  • BarackHUN
    Ide is leírom:
    Vennék GB WD bracert, lehetőleg nagy refivel,adok érte más bracert vagy kifizetem, érdeklődni itt.
  • BarackHUN
    Bazd, az én vagyok, épp toltam a kis hybridem, ittam kicsit és félrenyeltem -.-
  • makiii
    Hát erre akadtam ma >.>
    http://www.youtube.com/watch?v=ps0vF2ZQJuM&feature=related
    Ki tudja mi / ki van a monitor mögött >.<
  • BarackHUN
    Talán azért nincs mert senki se nézi SG-t rajtad kívül háromnegyed 2-kor?
    Esetleg még dóz, ő szokott 3-4 körül posztolgatni, de más nem nagyon.
  • LordTusy
    1,5 órája nincs új hsz...ha acclame minden héten csinálna egy ilyen 20 órás leállást rávennék a játékosokat,hogy minden játékban tölthető percet kihasználjanak...(ne figyeljetek rám...fáradt vagyok és alapból defektes az agyam)