9dragons

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Biztos megakadt az elsõ questnél.<#nyes> Meg nem lett 2 percen belül wari vagy valami.<#nevetes1> Szerintem nem a bugokkal volt neked bajod, csak nem tudsz játszani...hamar feladod.<#ejnye1>

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

ShaoNuker
Lol, angyal bogaram...
Mégis milyen bugokat találtál?<#fejvakaras>

ShaoNuker/fc Nuker(Shao) Leilas_Back/fc Hibryd(Bot) DSun/gb Nuker(Bot)

ToshiBá
Imádom az ilyen "szakembereket"... Mennyé mecsbokszolni, ha nem tetszik. De tisztelhetnéd azokat, akik évek óta nyúzzák hogy nem kiabálsz mindent 2 perc után.

Köszi!

Live: DoZeR 982

Hát te nemtudom 2 perc alatt mikre jöttél rá😄 De szerintem ennyire nem rossz játék, de mindegy, te tudod...<#wink>

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

na nagy szenvedésen árán felinstalátam, 2 perc után töröltem is
iszonyat bugos és erre a 2 perc alatt rá lehet jönni

May the force serve you well!

ez az utálat sokkal régebbre nyúl vissza
nem is gondoltam hogy ideadod
érted egy próbát megér veszteni nem vesztek semmit
csak te érdemled a büntetést öt csak véletlen sikerült levadászni na de mind1 😊
ReszegKoldus
cucu: anyázás alatt a mindenféle káromkodást érti nem feltétlenül konkrét anyázásról van szó, persze lehet, hogy te is tudod és káromkodni se szoktál nekik, jól teszed leköpésre se érdemesek <#vigyor1>

Dns5000:
Hogy milyen a jó leírás azt nem tudom, mindenesetre ilyenek vannak
http://9dragons.mmosite.com/
http://phpbb.acclaim.com/9dragons/viewtopic.php?t=112192
Egyébként igen, az hogy hova lépsz be meghatározza, hogy mit lehet tanulni.

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Chris pár hete hm3 volt, amúgy az õ jelenlétét nem foghatod rám, biztos farmolni volt ott. <#nemtudom>

"én nem szoktam anyázni"
tudom ^^

Megjegyzés: Justin elbeszélése alapján az egész Holtpontot akarod büntetni, érdekes, hogy itt meg adod az ártatlant...

Megjegyzés 2: Érdekes, hogy az a tény, hogy nem fizettem ki Six tartozását, illetve az ezzel kapcsolatos véleményem ennyire megviselt. Ha az eddig itt leírtak alapján nem derült ki, hogy nálad valami nem stimmel, akkor valami ellentmondás van a tér-idõ kontinuumban.
(Hû, ez de arrogánsra sikeredett, de mindegy, legalább van hivatkozási alapotok. <#nevetes2> )

Zseblampa, Remeteleelek, Ervenytelen stb. stb. http://holtpont.rulz.hu

na jó szoktam, de nem titeket
chris gl-hm
és én nem szoktam anyázni :p
van a kasztokról valami jó leírás?
az hogy melyik clanba lépek be meghatározza, hogy milyen kung fut lehet tanulni vagy hogy van ez?

May the force serve you well!

most enyire teli va na szero vagy csak engem nem akar be engednI??
ToshiBá
Chris h3as nuker. Csak hogy tiszta legyen.

kaptam chat ban-t is érdekes nem húztam fel magam egyáltalán
nekem semmi bajom a többi holtpontos barátoddal
mint irtam az arroganciád nagyon felmérgesít
és lm+gl nuker..ha jól tudom Rhai barátod palace-ba grindel már amihez minimum lm9-10 kell és ha nem tévedek ott volt chris is ö pedig hm++
(pontossan nem tudom)és ha jól láttam volt még ott még egy nuker
igen megettelek volna de szerencséd volt nos legközelebb majd meglátjuk kinek lesz szerencséje
egyszer azt várom hogy Zsemlampa nevü karaktereddel gyere
ReszegKoldus
Nahát LM nuker leöl valakit? Bámulatos <#rolleyes>

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Én se panaszkodtam, mikor Evo a segítségedre sietett, csak futottam ^^ Errõl szól a játék, most ilyen a pvp...

Mekkora is vagy? LM? H? És szint alapú pvp-ben csodálkozol, hogy egy FC nuker gyenge? Hmmm...

Egyébiránt:
- max 3 perc *
- LM+ és GL+ nuker *
- jelenlegi pvp körülmények között szerintem ne elemezzük, hogy ki milyen erõs... meg kellett volna enned reggelire, ehelyett 10% hp-mat szedted le azalatt a max 3 perc alatt

Miért lenne ennek a jóembernek az egész Holtponttal baja? Nem is ismer minket.
Látom nagyon megviselt, hogy Rhai tegnap kifektetett <#violent> (Vagy Acclaim mégis rászánta magát, hogy adjon neked egy pár percnyi chat ban-t, és ezen húztad fel magad?) Lehet, hogy miattam nem az egész Holtpontot kellett volna cseszegetni! <#ejnye1>

Én továbbra is jól mulatok, csak így tovább...

Mindenesetre azt megjegyezném, hogy ez csak egy játék; miért húzod fel magad rajta? Szaglássz körül, vannak olyan ellenfeleim is, akik tudnak anyázás nélkül is harcolni velem (magyarok között sajnos elég kevés ilyen van).

Az mindig zajlik! 😉 Akármit is csinálunk az megy tovább.....

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

Várhattok összecsapást persze de ugy látom neki szüksége van segítségre
mert egyedül elég gynegének mutatkozott
igaz nem zseblámpa nevü karakterével jelent meg
de igy is egy lm+ egy hm meg még egy nuker segitségére volt szüksége
ígyis 5 prcbe telt mire megöltek nem rossz egy hybridtöl ugye?😊)
ToshiBá
De legalább zajlik az élet. 😉

Hm.....Ez elég off.....Mert a játékhoz kb nem sok köze van. 😊<#vigyor2>

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

ToshiBá
Hát Six akármerrõl is nézem buta vagy. Amiket most írsz azokból 1 az 1ben lejön, hogy síkideg vagy. Hiba. Ha valamit írni akarsz a továbbiakban a témával kapcsolatban szerintem írd le egy papírra.
Ha felbaszod az agyad, akkor csak azt éred el hogy akinek szándékában áll az idegeiddel szórakozni eléri a célját.

Igyál meg egy sört vagy nem tudom.<#papakacsint>

Természetesen velük vagyok, õk a barátaim.
Errõl meg ennyit!
Azt a "Drága barátom" jelzõt lehagyhatod nyugodtan.
A "fasz", "pöcs", "buzi", stb. jelzõk után már nagyon nem illik oda.
Kösz!

\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"

ToshiBá
Akkor mostanában várhatunk 1 Zseb vs Lego örökrangadót?^^

Nájsz! Fogadni nálam lehet! 10 BE/tét!

Én elhatárolódom a fogadástól...^^

Drága Barátom!

az a rész hogy"akinek semmi köze hozzá ne szóljon be..."rész terád is
ugyanugy vonatkozik nekem egyedül a drága barátoddal van problémám
akinek az arroganciája messzemenöleg felidegesít hogy úgy mondjam
felbasz de nagyon is ugyhogy ha megkérhetlek te csak maradj nyugodtan
és élvezd a játékot nem háborgatlak nem is tettem
de ha velük vagy
akkor kapd be te is
erröl ennyit!!
Szerinted a "tõlem vagy bárki mástól" mit takar?
Hogy csak rólam szól?

Én megbecsülöm a barátaim, nem úgy, mint te.
És ha bajban vannak, szívesen segítek rajtuk, ha tudok, még akkor is, ha tudom, hogy abból nekem semmi hasznom nem lesz.
Tudom, ezt az olyan gondolkozású embereknek, mint te, nehéz megérteni... Ez van...

Egyeltalán nem furcsa, akit én a barátomnak tekintek, az az is marad.
Viszont ha az illetõ barát nem így gondolja, elveszti a bizalmát a barátja iránt, illetve betesz neki szépen valamivel, akkor egyértelmûen elõbb utóbb ellenségként fogja kezelni, vagy legalábbis nem tartja barátnak többé.
Ez volt a te esetedben is. Okokat még mindig nem tudok, szerintem te sem. Ha mégis van, akkor legyél szíves azokat leírni, az igazi okokat, nem pedig a tartozásom részleteit, mert annak nyilvánvalóan semmi köze nem volt a te bepörgésedhez.

Lehet, hogy vannak olyanok, akik úgy gondolják, hogy minden magyar szidja a másikat.
Olyanok is biztos vannak, akik minden magyart egy kalap alá tesznek (illetve bármilyen másik nemzetet), legtöbb esetben egyetlen, illetve pár egyed miatt.
Mindenki tudja, hogy én ezeket az embereket mélyen megvetem, általánosítani semmilyen esetben sem lehet.

"Mi" is ezt csináljuk?
Végignézted te azt a szép kis esti beszélgetést?!
Ki szidott ott kit? Ki kezdte ezt az egész értelmetlen veszekedést?!
Nem emlékszem egyetlen esetre sem, ahol én kezdtem volna valakit szidni, rágalmazni, stb.
Szóval tévedsz-e? Huhh, ezt aztán igazán nem kellett volna...

És így van, az a "gondolkozzatok" rész majdnem jó volt.
Egyetlen hibája, hogy te nyilvánvalóan nem csinálod.
És ha valaki nem csinálja azt, amit mondott/leírt, akkor semmi joga másokat kérni arra.

És részemrõl ennyi volt, így is sok idõt pocsékoltam rád, mostantól "ugathatsz" magadban.

Elnézést kérek a többiektõl, ha megzavartam volna a nyugodt kis fórumot ezzel a sok spammal...

ToshiBá
Ne általánosíts! Én spec annyira kívül állok mostanában, hogy ennél kiljebb már csak az áll aki nem is tolja.

Gondolkozzatok el egy picit utánna lehet beugatni
de olyanok akiknek semmi köze
ehhez kérem szépen maradjanak nyugton és
ne szóljanak bele 😊

Köszöntem!!
Drága Sixtail barátom itt a dolog nagyon rég óta nem róllad szól már...
egy picit túl értékeled magad. és még valami
Hát nem furcsa hogy milyen gyorsan lesznek a barátokból ellenségek😊
ti pocskondiáztok minden Magyar hogy milyen a mentalitásuk
(ez alatt azt értem hogy folyton egymást szídkozodják)
holott ti is ugyanezt csináljátok😊)
vagy tévedek??
ToshiBá
Na most kezdjen már berregni mindenki légyszi! Pont erre megy ki Lego játéka. Mindenkit felbosszantani. De engem nem tud. =) Én túlságosan beleszarok ahoz az egészbe. 😉

Most már tényleg shu shu innen, törõdj a magad dolgával...
Unalmasabb vagy, mint a 2 éves unokaöcsém. -.-

Nézd át a fórumot tüzetesen, itt, 9D hivatalos fórumot, HP fórumot, és ha csak egy olyan üzenetet találsz tõlem vagy bárki mástól, ahol segítettünk valakinek, akkor szépen el lehet távolodni tõlünk, békén lehet hagyni minket, szépen röviden és rövidítve :

G.T.F.O.!

Ennél nyíltabban nem tudom megfogalmazni...

Lehet, hogy eddig nem jöttetek rá, de csak azokat szoktam jelenteni, akik nekem vagy a ligámnak próbálnak ártani - Acclaim szabályai szerint - nem a játékba illõ módszerekkel. Utálhattok érte, nem nagyon érdekel.

Ez kész vicc 😊)
egyböl jöttök segiteni meg minden
közbe le se szarjátok csak azért hogy ne nekem
legyen igazam 😊)))
ToshiBá
Jelenleg videókat konvertálok... Egész éjjel ezzel szórakoztam. De ha nem lehetne feljutni, akkor igencsak sok lenne a post a fórumon.

értem na de nektek jo vagy nem?
Bulitka, remélem értesz angolul.
Itt egy link az összes questhez:

9D Questek

Az elsõ 6 link, amit látsz majd, azok lesznek a klánbajutásos questek.
Válassz egyet és csináld meg mindet (vagy ami még hiányzik).
Ennél többet igazán nem tudok segíteni...
Remélem ez is megteszi.
Sok sikert, jó gamet! ^^

plz nézd má meg
ToshiBá
Mivel nem vagyok játékingeres hangulatban nemtom... =)

b+ most csak nekem nem idul vagy nektek se idul a játék
ToshiBá
Ezt most feltétlenül muszáj volt igaz? A fenének kell beleverni az ideget rögtön a játéka elején? Bõven rájön majd idõvel, hogy mi hogy merre, de nem kéne szétsokkolni.

bulitka. Nem vagyonk online perpill. és max HD/SF ben tudok segíteni. De nem kell mást tenned, mint ÉRTHETÕEN leírod mi a nyûg. Mert régen volt már tegnap (Szombat) hajnali 3, mikor keltem. És nagyon nincs kedvem értelmezgetni, hogy mit is szeretnél.

Bulitka ne írjál ezek olyat hogy megosztod az accountod
mert képessek és bannoltatnak érte
mivel nincs jobb dolguk..igaz Zseblampa?
na jo migyá fel viszem a karit és meiknél kel majd fel veni aqvesztet ami jo lezs akor azt mond meg inkáb
ToshiBá
Uhumm... Itt nem a Te bizalmadról van szó, hanem arról hogy ha már az elején nem mennek a questek késõbb meg fogsz halni. Alig mellékesen account megosztást bannal szokták jutalmazni. (mondjuk lvl molyfingon gondolom még nincs mit vesztened nagyon)

mánmeg nem akar indulni a játék b+
az vagyok de néha zsarkaszk még most is ez a kibaszot sazr= bilenytyü an valaki segitene és akibe meg bizhatok skyape on vegyn fel Vona Kunmadaras ty
Geeforce
Hamár most az elején ezek sem mennek egyedül, mi lesz késõbb? XD
Amúgy te honnan valósi vagy, mert elég háát õõ érdekes a nyelvezeted 😊

na keres egy ojan gyereket akis nek oda athatom az acomat és meg csinálja nekem a küldit amikor gulidost kel 13 fel viszem a karit és akor valakibe bizhatok??
ToshiBá
Nem csak az uzsorást, hanem a keményet is... =) Ráadásul mint már oly sokszor írtam.: PvE szerveren mit lehet tenni? Elémáll mikor grindelek vagy mi?^^

ReszegKoldus
Áh, én csak viccesnek találom, hogy valaki egy szaros játékban próbálja játszani az uzsorást <#alien>