9dragons
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sensei_san (Shaolin Luohan monk) Franc tudja hanyas!
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"
Yang/Peter55-HUN - FC10 HD Healer Yang/Peter55[HUN] - PS2 HD Hybrid
Jó eventet!
Legalább van idõ bekészíteni egy kis kaját. 😊
TAO BoT Warr
Acclaim-szarkláim ?
Ha arra gondolok hogy az 56 osok mennyire várták az amcsikat.......Szerencsére nem érkeztek meg.
U.I: Bardo megjelent a szerver listában.
Szép egy ideig ráhagytam a 9d-t kölcsön adtam valakinek a accomat erre kitörölte a karim hát basszus.
Biztos igyekeznek minél stabilabbá tenni LDt.
Azért remélem event kezdetére minden jó lesz.
23 perc van addig. 😊
Mondjuk ennyi idõ után sem lehet csalódni szarklémba...<#levele>#levele>
Apokalipszis - BOT warrior
Nem hinném, hogy a holtponttal ilyet csinálnának.
"De ha valakit folytonosan cseszegetnek a játékban, trágár kifejezéseket írogatnak neki roarban, PMben, akárhol"
Ezt viszont elképzelhetõnek tartom, meg azt is, hogy oka van 😊
Magától értetõdõ, hogy hozzátok képest kispályás vagyok és eltörpülök, de valahogy engem "sose" cseszegettek, nem káromkodtak nekem roarban, pm-ben, de az is lehet, hogy csak azért mert nem adtam rá okot. Most fel lehet hozni, hogy nem pk-znak mert nem megyek bp-re, így van, de bp-n kívül se volt semmi ilyen káromkodás meg hasonló szörnyûségek. Tudom, hogy ti nem kedveltek, sose törekedtem és nem is törekszem rá, hogy bárki megkedveljen a játék során, aki mégis megtette az keresse fel kezelõorvosát vagy gyógyszerészét, mert biztos van olyan, aki komolyan kétségbe vonná az illetõ szellemi képességeit.
Egyébként teljesen igaz, hogy mindenki azt jelenti, ami õt zavarja, de a módszerek...szóval nem mindegy, hogy x azért jelentgeti y-t mert nem kedveli, esetlegesen még ki is provokál dolgokat, hogy legyen mit jelentenie, persze akinek nem inge...
Viszont ha ettõl eltekintünk, akkor meg elég furák az emberek. Pl. érthetõ, ha az ilyen külsõ dolgok, pk, ks, ellen szeretne tenni, de valaki csúnyákat ír? És? Írjon amíg el nem kopnak az ujjai <#hehe>#hehe>
Ok nélkül amúgy se nagyon szokott szerintem ilyesmi elõfordulni én meg nem adok rá okot.
Six: örülök, hogy írtál, mert érdekel a véleményed, nem tudom honnan vetted, hogy nem.
BrightSky: a tiéd is érdekel, kösz jól vagyok <#wink>#wink>
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Mindenki azt jelenti, ami õt zavarja, ez egyértelmû.
Hány olyan esetrõl hallottál, ahol valaki teljesen spontán esetet jelentett volna (bármilyen téren)?
És igen, mindenki szórakozni jár ide (gondolom). De ha valakit folytonosan cseszegetnek a játékban, trágár kifejezéseket írogatnak neki roarban, PMben, akárhol, esetleg megállás nélkül PKzzák a másikat, KSelik, és szopatják minden lehetséges módon, akkor szerintem az a valaki nem nagyon élvezheti a játékot.
Ilyenkor 2 lehetõség van:
Szó nélkül hagyni, tûrni és szenvedésnek tekinteni a játékot, ami szórakozás kéne hogy legyen, esetleg kiszállni.
A második pedig : tenni ellene valamit és reménykedni, hogy majd egyszer el is érünk valamit az illetékes ellen.
Ennyi.
Amúgy tudom, hogy te magasról leszarod mások véleményét, ezért nem is nagyon ragoznám tovább ezt a témát.
De jó látni, hogy valami téged is zavar... legalábbis nagyon úgy tûnik.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
De mindegy én nemakarok beleszólni itt a dolgokba.<#vigyor3>#vigyor3>
További Jó Játékot Mindenkinek.<#wave>#wave>
Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer
Igazából nekem semmi bajom nem lenne a szólás-, és egyéb szabadságokkal, ha a kedves játékostársakat a szüleik (annak idején) megtanították volna normálisan viselkedni.
Zseblampa, Remeteleelek, Ervenytelen stb. stb. http://holtpont.rulz.hu
Ebben tényleg, mi a gyûlölet? Akárki mást is be lehetne helyettesíteni az "õk" helyére, aki beleszól, hogy xy mit írhat a chatbe és mit nem, azt leszámítva, hogy nem mindenki akar ebbe beleszólni. Ha ennyire tájékozott vagy tudhatnád, hogy elõzmény nélkül sehova nem megyek "szórni az igét" <#alien>#alien>
De legyen igazad, gyûlölök mindenkit <#vigyor1>#vigyor1>
A többi mapon csak a skill xp lesz x3.
Szóval, aki nukolgatni vagy buffolgatni akar, az bárhol megteheti.
TAO BoT Warr
Mucsi Zoltán: 1 , 2
Ezekben meg már átestek a ló túloldalára, szerintem 1-2 jól elhelyezett "szókimondás" még lehet vicces, de ezekben már túl sok van <#miaz>#miaz>
Azok akik csak így tudják "nevetségessé" tenni a felvételt, azok nagyon gyatrák.
Persze ez csak az én véleményem.
Monthy Python vagy Mucsi Zoltán? Egyiket sem ismerem. 😛
Ott melyikben nyomják a szép beszédet? 😄
PS: Ez offtopic? 😄
Nem akartalak bosszantani a videóval, valóban amikor láttam a filmet eszembe jutott egy kínai mmo-ból való karakter <#buck>#buck>
Itt nincs semmi gyûlölet kampány, se ellentmondás, mert ha nem tûnt volna fel én alapból semmit nem írtam a holtpontról, amíg itt meg nem jelent megint ez az egymásnak beszólogatás, meg én hoztam 8 nukert, te 5-öt, x ekkora szintû y akkora, elmenekültél, miért nem öltél le 2 perc alatt...
"Legalább annyi lenne benned, hogy belépsz a játékba és BP-n próbálsz alkotni valamit a HP ellen, mint a többi valamirevaló ellenfelünk. Ehelyett csak ugatsz a fórumon..."
Szerintem teljesen nyilvánvaló volt eddig is és most is számodra, hogy cseppet sem vonz a játék pvp része különösen a chi kungot használók miatt, persze lehet, hogy ezen mostanában javítottak valamit és lehetne venni minden földi jót az item mallban, de én inkább rábízom másokra, hogy tömködjék az Acclaim Zseb-ét 😊
Szóval legalább annyi lenne bennem...de épp ez az, hogy most attól mi dõl el, ha leöltök BP-n? Neked nem lesz jobban igazad tõle és nekem se lesz kevésbé igazam. Meg aztán arra nektek esélyt se hagynék, hogy pk-zzatok, felélesszetek aztán újra, és ugye arra sincs esélyetek, hogy kiszedjetek belõlem bármi olyat, ami chat bant érdemelne, mint a többi szerencsétlen, akire rászálltok.
Vissza olvashatsz nyugodtan itt, hogy én abszolút nem veletek foglalkoztam, amíg:
"Lehet, hogy eddig nem jöttetek rá, de csak azokat szoktam jelenteni, akik nekem vagy a ligámnak próbálnak ártani - Acclaim szabályai szerint - nem a játékba illõ módszerekkel. Utálhattok érte, nem nagyon érdekel."
Nos az tök jó, hogy ezt leírtad, kár hogy ettõl még nem nõtt gerinced.
Egyáltalán mi a jó fenével lehet ártani bárkinek vagy egy ligának a chaten? Még ha KoS-re rakja folyamatosan mindenki, azzal talán -de még lehet, hogy azzal sem, mert lehet menni más mapra- na de chaten? Csúnyákat ír a ligáról, akkor jelenteni kell?
Láttam valamikor rászóltatok valakire, hogy hagyja abba a káromkodást (map chaten) Mégis milyen alapon? Még liga chaten csak-csak érthetõ, de map chaten...
Egy szó, mint száz #10313-as hozzászólás, innen indult egy nagy hõbörgés 😊
és úgy látom egyesek már itt is meg akarják szabni mit lehet és mit nem, errõl nem lehet véleményt mondani, arról se lehet, akkor mirõl lehet? Tessék ma ingyen egy napos premium pill van az item mallban:
http://phpbb.acclaim.com/9dragons/viewtopic.php?t=116683
Kívülrõl teljesen úgy néz ki számomra, hogy a holtpont az a magyar liga, aki a legtöbbet ártott a magyaroknak (attól függetlenül, hogy tett is a tagjaiért), de biztos rosszul látom. Mindenesetre nem túl meggyõzõ, hogy bárki bárkit ok nélkül utálna.
Megjegyzés (@minden tudatlannak, aki bebizonyította mennyire fogalma nincs dolgokról): én nem utálom a holtpontot, nem vagyok egy nagy rajongójuk és nem szeretem, ha sztárolják magukat (szerénység kell, hogy legyen a legnagyobb mesterekben is<#papakacsint>#papakacsint>), de nem utálom egy tagjukat se. Ez szerintem egyáltalán nem felfoghatatlan <#vigyor1>#vigyor1>
Six: senki nem állította, hogy csak olyan lehet vicces aminek a 95%-a káromkodásból áll? pl. inkább nézek Monty Pythont, mint Mucsi Zoltános videókat <#worship>#worship>
http://1234sdsdsdsd123.mybrute.com
(Lényeg: Lin, szerintem szánalmas vagy, de ha ez neked örömet okoz, akkor hajrá, én már rajtad és a gyûlöletkampányodon is csak nevetni tudok.)
Megjegyzés (@Lin): Te egy élõ ellentmondás vagy. A múltkor még azt írtad, hogy leköpésre sem vagyok/vagyunk érdemesek, most meg itt vergõdsz. Legalább annyi lenne benned, hogy belépsz a játékba és BP-n próbálsz alkotni valamit a HP ellen, mint a többi valamirevaló ellenfelünk. Ehelyett csak ugatsz a fórumon...
Megjegyzés (@videó): eddig is tudtuk, hogy azok nem normálisak, akik a Zseblámpát b*szogatják. <#kocsog>#kocsog>
Ahogy látom te is ezt teszed. Az a link nagyon dedós.
Érdekes ha magyar "paródiákat" látok youtube-on vagy bárhol, annak a 95% csak káromkodásból áll. Hú de vicces! zzzzzzz...
Az utolsó rész, amit írtál az rád is igaz, szóval röviden azt írtad, hogy 1=1.
Na, hogy írjak a játékról is valamit (megint csak egy event, ez van):
10/17/09 This Saturday it’s a BLESSED LAND VGM QUEST (4X EXP EVENT)
Event will be a 2X EXP Event, running as follows:
(Bardo) 2XP Event from 2 PM GMT to 9 PM GMT
(Asura /Nirvana) 2XP from 2 PM PST to 9 PM PST
During normal 2X EXP Times, there will be 4X EXP conducted. That’s where the most fun shall be!
(Bardo) 4 PM GMT to 6 PM GMT
(Asura/Nirvana) 4 PM PST to 6 PM PST
2X EXP will resume after 4X EXP concludes.
Az event alatt állítólag VGMek járják majd a világot és buffolgatják a népet.
Akit érdekelnek a magyar idõk, azok adjanak hozzá +2-õt a sima GMThez.
(hihetetlen hányan kérdezik, hogy 4 PM GMT az hány óra nálunk o.O)
Szerintem vissza lehet olvasni mennyi szó esik az utóbbi idõben a játékról azon kívül, hogy néha belinkelik 1-1 event leírását, utána meg event alatt ide írogatnak, hogy már megint error code van, megint leállt a szerver stb. és mennyi az ilyen egymással való problémázás. Magáról a játékról nem nagyon van mit beszélni ki kell próbálni és játszani vagy letörölni, de attól még ebbe a topicba fognak írni és nem feltétlenül csak azt, hogy egy alapból szépen felvezetett event a megvalósításakor mekkora szar lett.
Ja és senkinek ne legyen baja a holtponttal és senki ne merje kritizálni, mert annak lerajzolom a kariját és széttépem, mert hogy jön bárki ahhoz, hogy baja legyen velük, nem is ismeri õket. Az persze elképzelhetetlen, hogy valaki ismeri õket, tudja milyenek és pont azért van baja velük, neem, dehogy, õk tökéletesek, mindenki más irigy és buta, hogy ezt nem veszi észre <#whatever>#whatever>
Gyertek a nyolckerbe lesz itt nektek élet 😄
Éljen a holtpötty és a vezetõje!!! deep bow 😉
http://1234sdsdsdsd123.mybrute.com
Én milyen kérdést írtam?xDD
"Mégis milyen bugokat találtál?"<#mf1>#mf1>
ShaoNuker/fc Nuker(Shao) Leilas_Back/fc Hibryd(Bot) DSun/gb Nuker(Bot)
Viszont így, hogy ide csak dicsérni lehet jönni, érthetõ ha kihalt a topic, csak néha dobja fel kicsit, amikor "egymásnak esnek" az emberek, de legalább lehet olvasni a makulátlan, feddhetetlen, hõs holtpöttyrõl és vezetõjérõl, akik mindig jót cselekszenek <#szomoru2>#szomoru2>
egyböl ki kell lõni csóri srácot mert beugat 😊))
Szóval esetleg bakancstalppal végrehajtható mûvelet...
Helyesen így szólna: mégis milyen bugokat találtál két perc alatt?
<#miaz>#miaz>
Azt tuti nem lehet ráfogni erre a játékra, hogy bugmentes és ehhez nem kell éveket játszani vele. Nem hiszem, hogy csak magasztalni lehetne.