9dragons

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Anthraxus
amúgy visszatérve h odaadtam valakinek az accom nem gondoltam volna 2 évvel ezelõtt(akkor kezdtem játszani a 9d vel amikor megjelent maga a játék) és a fene gondolta volna h újra folytatni akarnám.

Sensei_san (Shaolin Luohan monk) Franc tudja hanyas!

Kivácsni leszek a kompenzáciora 😊

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

Hehe, akkor lehet enni nyugodtan. 😄

\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"

Peter55
Hát el mennek most már a fenébe. Hihetetlen, hogy mindig ez van....

Yang/Peter55-HUN - FC10 HD Healer Yang/Peter55[HUN] - PS2 HD Hybrid

Anthraxus
bardo redown amúgy írtam levelet h szeretném a karim visszakapni majd kiderül milesz egy fd4-es luohan monk volt

MadeInHell
megint trágya

TAO BoT Warr

Anthraxus
Én nemtudok belépni.

Vagy mégsem, Bardo mûködik.
Jó eventet!

Remek, server megint lekapcsolva. 😄
Legalább van idõ bekészíteni egy kis kaját. 😊

Peter55
Már jó a szerver!😊

MadeInHell
kurva error code-1

TAO BoT Warr

MadeInHell
Írsz 1 levelet supportnak hogy visszaszeretnél kapni 1 törõlt karaktert megadod a servert az id-d a törõlt karaktered nevét.Az sem baj ha 1-2 infórmációt még megadsz az accodról.Én vagy 3 karaktert igényeltem így vissza és kb 1 nap alatt vissza is kaptam.

TAO BoT Warr

Hogy is van az gyerekek ?

Acclaim-szarkláim ?

Ha arra gondolok hogy az 56 osok mennyire várták az amcsikat.......Szerencsére nem érkeztek meg.
Peter55
Ezért ne add meg senkinek az accod, ha csak Te tudod abból sosincs baj.
U.I: Bardo megjelent a szerver listában.

Anthraxus
Nah hi all.

Szép egy ideig ráhagytam a 9d-t kölcsön adtam valakinek a accomat erre kitörölte a karim hát basszus.

Peter55
Azért így jókor csinálnak karbantartást, de végülis tényleg csak hozzák a formájukat. Azért remélem nem csúszik (sokat) az event.

"Bardo closed for maintenance"
Biztos igyekeznek minél stabilabbá tenni LDt.
Azért remélem event kezdetére minden jó lesz.
23 perc van addig. 😊

P0Th3aD
Bemennék, megnézném mi újság a rég nem látott ally társakkal, erre nincs Bardo?! Vagy csak nálam egyedüli a jelenség?! USA szerók jók voltak...
Mondjuk ennyi idõ után sem lehet csalódni szarklémba...<#levele>

Apokalipszis - BOT warrior

ReszegKoldus
"esetleg megállás nélkül PKzzák a másikat, KSelik, és szopatják minden lehetséges módon, akkor szerintem az a valaki nem nagyon élvezheti a játékot"
Nem hinném, hogy a holtponttal ilyet csinálnának.
"De ha valakit folytonosan cseszegetnek a játékban, trágár kifejezéseket írogatnak neki roarban, PMben, akárhol"
Ezt viszont elképzelhetõnek tartom, meg azt is, hogy oka van 😊

Magától értetõdõ, hogy hozzátok képest kispályás vagyok és eltörpülök, de valahogy engem "sose" cseszegettek, nem káromkodtak nekem roarban, pm-ben, de az is lehet, hogy csak azért mert nem adtam rá okot. Most fel lehet hozni, hogy nem pk-znak mert nem megyek bp-re, így van, de bp-n kívül se volt semmi ilyen káromkodás meg hasonló szörnyûségek. Tudom, hogy ti nem kedveltek, sose törekedtem és nem is törekszem rá, hogy bárki megkedveljen a játék során, aki mégis megtette az keresse fel kezelõorvosát vagy gyógyszerészét, mert biztos van olyan, aki komolyan kétségbe vonná az illetõ szellemi képességeit.
Egyébként teljesen igaz, hogy mindenki azt jelenti, ami õt zavarja, de a módszerek...szóval nem mindegy, hogy x azért jelentgeti y-t mert nem kedveli, esetlegesen még ki is provokál dolgokat, hogy legyen mit jelentenie, persze akinek nem inge...
Viszont ha ettõl eltekintünk, akkor meg elég furák az emberek. Pl. érthetõ, ha az ilyen külsõ dolgok, pk, ks, ellen szeretne tenni, de valaki csúnyákat ír? És? Írjon amíg el nem kopnak az ujjai <#hehe>
Ok nélkül amúgy se nagyon szokott szerintem ilyesmi elõfordulni én meg nem adok rá okot.

Six: örülök, hogy írtál, mert érdekel a véleményed, nem tudom honnan vetted, hogy nem.
BrightSky: a tiéd is érdekel, kösz jól vagyok <#wink>

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Hát ha így nézzük, akkor elég sok "anya" lehet ebben a játékban.
Mindenki azt jelenti, ami õt zavarja, ez egyértelmû.
Hány olyan esetrõl hallottál, ahol valaki teljesen spontán esetet jelentett volna (bármilyen téren)?
És igen, mindenki szórakozni jár ide (gondolom). De ha valakit folytonosan cseszegetnek a játékban, trágár kifejezéseket írogatnak neki roarban, PMben, akárhol, esetleg megállás nélkül PKzzák a másikat, KSelik, és szopatják minden lehetséges módon, akkor szerintem az a valaki nem nagyon élvezheti a játékot.
Ilyenkor 2 lehetõség van:
Szó nélkül hagyni, tûrni és szenvedésnek tekinteni a játékot, ami szórakozás kéne hogy legyen, esetleg kiszállni.
A második pedig : tenni ellene valamit és reménykedni, hogy majd egyszer el is érünk valamit az illetékes ellen.
Ennyi.
Amúgy tudom, hogy te magasról leszarod mások véleményét, ezért nem is nagyon ragoznám tovább ezt a témát.
De jó látni, hogy valami téged is zavar... legalábbis nagyon úgy tûnik.

Jobbulást!
ReszegKoldus
Ezzel nagyjából egyet is értenék (bár az elõadási stílussal nem), de én azt hittem egy játékkal általában az emberek szórakozási célból játszanak és nem azért, mert óvónéniskedni akarnak, legalábbis én tuti nem pazarolnám a játékbeli drága, fantasztikusan változatos grindelésre fordítható idõt ilyen fegyelmezésekre 😄 Aki meg anyja helyett anyja akar lenni a többi játékosnak, szerintem rossz helyen van. Ahogy a kedves safe zoneban pk-zóknak se lehet "felróni" amit csinálnak, mert úgy láttam, aki ezt megtette, azt válaszolták, hogy menjen másik mapra, így aztán eszerint nyilvánvalóan mindenki azt csinálhat, amit akar. Most vagy legyen mindenki úgymond fegyelmezve, vagy hagyjanak békén mindenkit, de az mire jó, hogy ha én most elkezdem jelentgetni a káromkodó magyarokat? Semmire. Ha minden káromkodót egyformán jelentgetne mindenki, pl elcsíp egy sugi pulát roarban és már küldi is a képet és nem azt nézi, hogy "ezt írta oké, de nem nekem vagy a ligámnak, akkor nem küldöm be", és szerintem azok vannak többségben, akik baromira csak játszani akarnak és nem azzal foglalkozni, hogy most ki mit írogat. Nyilván csak én látom így, de én nem fogok rosszul aludni attól, hogy xy csúnyákat írt nekem chaten. Persze tudom, hogy már ha a többezer(????) 9dragons játékosból egyet is zavar valami, akkor egybõl szankciók szükségesek, legalábbis némelyek szerint. Szerintem a többség határozza meg ezeknek a dolgoknak a menetét. Még szerencsére..különben jöhetett volna valaki, hogy a karácsonyi eventnél miért csak fir tree seedlinget lehetett dropolni, dreidelt miért nem <#kuss><#nevetes1>

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Ezt úgy mondod mint ha mindenki ilyen lenne rajtad kívül...<#ejnye1>
De mindegy én nemakarok beleszólni itt a dolgokba.<#vigyor3>
További Jó Játékot Mindenkinek.<#wave>

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

Vannak (lennének) a 9d-nek írott szabályai, de nem baj, ezeket ne vegyük figyelembe, mert itt a szólásszabadság a fontos, és aki véletlenül szót mer emelni az olyan sértõ vagy zavaró megnyilvánulások ellen (mértéktelen és trágár "anyázás", rasszizmus stb.), amelyek ezen szabályok alapján (is) kerülendõek (lennének), azokat gyorsan le kell ugatni, mert beleszólnak mások létezésébe.
Igazából nekem semmi bajom nem lenne a szólás-, és egyéb szabadságokkal, ha a kedves játékostársakat a szüleik (annak idején) megtanították volna normálisan viselkedni.

Zseblampa, Remeteleelek, Ervenytelen stb. stb. http://holtpont.rulz.hu

ReszegKoldus
Így van, ahogy mondod, de akkor már légy oly kedves nem csak kiragadni egy részt, hanem idézd be szépen az egész témát, ahova ezt írtam 1:1-ben, mert elképzelhetõnek tartom, hogy pl ama "néhai liga" tagjai által felkerült oda 1-2 screenshot esetleg olyanról, amikor a holtpont meg akarta mondani nekik miket írhatnak a map chatbe/roarba és miket nem vagy ehhez hasonló.
Ebben tényleg, mi a gyûlölet? Akárki mást is be lehetne helyettesíteni az "õk" helyére, aki beleszól, hogy xy mit írhat a chatbe és mit nem, azt leszámítva, hogy nem mindenki akar ebbe beleszólni. Ha ennyire tájékozott vagy tudhatnád, hogy elõzmény nélkül sehova nem megyek "szórni az igét" <#alien>
De legyen igazad, gyûlölök mindenkit <#vigyor1>

Egyszer egy Spangli nevû spammer a következõket írta egy néhai liga honlapjára: nem kell velük beszélgetni, csak lõjétek le õket <õk hp="hp">. Gyûlölet? Ugyan. Rossz az, aki rosszra gondol.
Újabb sikeres event után, ma is 3x lesz LDben. (kb 30 percig, mert aztán úgyis megint leáll 😄 )
A többi mapon csak a skill xp lesz x3.
Szóval, aki nukolgatni vagy buffolgatni akar, az bárhol megteheti.

EwR warrior nuker
ReszegKoldus
Van két hasonló nevû EwR egyik nuker a másik warrior csak az egyik neve gondolom -EwR- a másiké meg simán EwR vagy --EwR-- vagy akármi, a lényeg, hogy két különbözõ kari.

MadeInHell
hali, talán lehet magasabb szinten is kasztot váltani? mert én régebben EwR el fc PQ ztam és akkór BoT wari volt most meg nuker.

TAO BoT Warr

Ezek jók! 😉 Mucsi meg lol! ;-)

ReszegKoldus
Monty Python: pl. Gyalog Galopp, Brian élete címû filmek, minimális káromkodás akad bennük, de jók
Mucsi Zoltán: 1 , 2
Ezekben meg már átestek a ló túloldalára, szerintem 1-2 jól elhelyezett "szókimondás" még lehet vicces, de ezekben már túl sok van <#miaz>

Láttam én már sokkal jobb videókat trágár szavak nélkül is.
Azok akik csak így tudják "nevetségessé" tenni a felvételt, azok nagyon gyatrák.
Persze ez csak az én véleményem.
Monthy Python vagy Mucsi Zoltán? Egyiket sem ismerem. 😛
Ott melyikben nyomják a szép beszédet? 😄

PS: Ez offtopic? 😄

ReszegKoldus
Panem et circenses!
Nem akartalak bosszantani a videóval, valóban amikor láttam a filmet eszembe jutott egy kínai mmo-ból való karakter <#buck>
Itt nincs semmi gyûlölet kampány, se ellentmondás, mert ha nem tûnt volna fel én alapból semmit nem írtam a holtpontról, amíg itt meg nem jelent megint ez az egymásnak beszólogatás, meg én hoztam 8 nukert, te 5-öt, x ekkora szintû y akkora, elmenekültél, miért nem öltél le 2 perc alatt...

"Legalább annyi lenne benned, hogy belépsz a játékba és BP-n próbálsz alkotni valamit a HP ellen, mint a többi valamirevaló ellenfelünk. Ehelyett csak ugatsz a fórumon..."
Szerintem teljesen nyilvánvaló volt eddig is és most is számodra, hogy cseppet sem vonz a játék pvp része különösen a chi kungot használók miatt, persze lehet, hogy ezen mostanában javítottak valamit és lehetne venni minden földi jót az item mallban, de én inkább rábízom másokra, hogy tömködjék az Acclaim Zseb-ét 😊
Szóval legalább annyi lenne bennem...de épp ez az, hogy most attól mi dõl el, ha leöltök BP-n? Neked nem lesz jobban igazad tõle és nekem se lesz kevésbé igazam. Meg aztán arra nektek esélyt se hagynék, hogy pk-zzatok, felélesszetek aztán újra, és ugye arra sincs esélyetek, hogy kiszedjetek belõlem bármi olyat, ami chat bant érdemelne, mint a többi szerencsétlen, akire rászálltok.

Vissza olvashatsz nyugodtan itt, hogy én abszolút nem veletek foglalkoztam, amíg:
"Lehet, hogy eddig nem jöttetek rá, de csak azokat szoktam jelenteni, akik nekem vagy a ligámnak próbálnak ártani - Acclaim szabályai szerint - nem a játékba illõ módszerekkel. Utálhattok érte, nem nagyon érdekel."
Nos az tök jó, hogy ezt leírtad, kár hogy ettõl még nem nõtt gerinced.
Egyáltalán mi a jó fenével lehet ártani bárkinek vagy egy ligának a chaten? Még ha KoS-re rakja folyamatosan mindenki, azzal talán -de még lehet, hogy azzal sem, mert lehet menni más mapra- na de chaten? Csúnyákat ír a ligáról, akkor jelenteni kell?
Láttam valamikor rászóltatok valakire, hogy hagyja abba a káromkodást (map chaten) Mégis milyen alapon? Még liga chaten csak-csak érthetõ, de map chaten...
Egy szó, mint száz #10313-as hozzászólás, innen indult egy nagy hõbörgés 😊
és úgy látom egyesek már itt is meg akarják szabni mit lehet és mit nem, errõl nem lehet véleményt mondani, arról se lehet, akkor mirõl lehet? Tessék ma ingyen egy napos premium pill van az item mallban:
http://phpbb.acclaim.com/9dragons/viewtopic.php?t=116683

Kívülrõl teljesen úgy néz ki számomra, hogy a holtpont az a magyar liga, aki a legtöbbet ártott a magyaroknak (attól függetlenül, hogy tett is a tagjaiért), de biztos rosszul látom. Mindenesetre nem túl meggyõzõ, hogy bárki bárkit ok nélkül utálna.

Megjegyzés (@minden tudatlannak, aki bebizonyította mennyire fogalma nincs dolgokról): én nem utálom a holtpontot, nem vagyok egy nagy rajongójuk és nem szeretem, ha sztárolják magukat (szerénység kell, hogy legyen a legnagyobb mesterekben is<#papakacsint>), de nem utálom egy tagjukat se. Ez szerintem egyáltalán nem felfoghatatlan <#vigyor1>

Six: senki nem állította, hogy csak olyan lehet vicces aminek a 95%-a káromkodásból áll? pl. inkább nézek Monty Pythont, mint Mucsi Zoltános videókat <#worship>

oda járok suliba blahán 😉 elárulom semmi nincs ott semmi élet.

http://1234sdsdsdsd123.mybrute.com

Te elélvezel ezen a videón, hogy másodszor postolod? Ja nem, várj, le akarsz járatni... nem... bosszantani akarsz. <#eljen> Jó módszer, tükrözi a színvonaladat.
(Lényeg: Lin, szerintem szánalmas vagy, de ha ez neked örömet okoz, akkor hajrá, én már rajtad és a gyûlöletkampányodon is csak nevetni tudok.)

Megjegyzés (@Lin): Te egy élõ ellentmondás vagy. A múltkor még azt írtad, hogy leköpésre sem vagyok/vagyunk érdemesek, most meg itt vergõdsz. Legalább annyi lenne benned, hogy belépsz a játékba és BP-n próbálsz alkotni valamit a HP ellen, mint a többi valamirevaló ellenfelünk. Ehelyett csak ugatsz a fórumon...

Megjegyzés (@videó): eddig is tudtuk, hogy azok nem normálisak, akik a Zseblámpát b*szogatják. <#kocsog>

Jah, unalmas a játékról írni, valamivel fel kell dobni, nem?
Ahogy látom te is ezt teszed. Az a link nagyon dedós.
Érdekes ha magyar "paródiákat" látok youtube-on vagy bárhol, annak a 95% csak káromkodásból áll. Hú de vicces! zzzzzzz...
Az utolsó rész, amit írtál az rád is igaz, szóval röviden azt írtad, hogy 1=1.

Na, hogy írjak a játékról is valamit (megint csak egy event, ez van):

10/17/09 This Saturday it’s a BLESSED LAND VGM QUEST (4X EXP EVENT)

Event will be a 2X EXP Event, running as follows:

(Bardo) 2XP Event from 2 PM GMT to 9 PM GMT
(Asura /Nirvana) 2XP from 2 PM PST to 9 PM PST

During normal 2X EXP Times, there will be 4X EXP conducted. That’s where the most fun shall be!
(Bardo) 4 PM GMT to 6 PM GMT
(Asura/Nirvana) 4 PM PST to 6 PM PST
2X EXP will resume after 4X EXP concludes.

Az event alatt állítólag VGMek járják majd a világot és buffolgatják a népet.
Akit érdekelnek a magyar idõk, azok adjanak hozzá +2-õt a sima GMThez.
(hihetetlen hányan kérdezik, hogy 4 PM GMT az hány óra nálunk o.O)

ReszegKoldus
Éljen!<#nyes>
Szerintem vissza lehet olvasni mennyi szó esik az utóbbi idõben a játékról azon kívül, hogy néha belinkelik 1-1 event leírását, utána meg event alatt ide írogatnak, hogy már megint error code van, megint leállt a szerver stb. és mennyi az ilyen egymással való problémázás. Magáról a játékról nem nagyon van mit beszélni ki kell próbálni és játszani vagy letörölni, de attól még ebbe a topicba fognak írni és nem feltétlenül csak azt, hogy egy alapból szépen felvezetett event a megvalósításakor mekkora szar lett.
Ja és senkinek ne legyen baja a holtponttal és senki ne merje kritizálni, mert annak lerajzolom a kariját és széttépem, mert hogy jön bárki ahhoz, hogy baja legyen velük, nem is ismeri õket. Az persze elképzelhetetlen, hogy valaki ismeri õket, tudja milyenek és pont azért van baja velük, neem, dehogy, õk tökéletesek, mindenki más irigy és buta, hogy ezt nem veszi észre <#whatever>

Geeforce
Sok beteg akinek az az élet, ha mások veszekednek 😊
Gyertek a nyolckerbe lesz itt nektek élet 😄
Éljen a holtpötty és a vezetõje!!! deep bow 😉

chris az Magas GL low HM .. lol H... am látom zajlik végre az élet 😊

http://1234sdsdsdsd123.mybrute.com

Csak egy csöppet! 😉

ReszegKoldus
A hangsúly azon lett volna, hogy két perc alatt milyen bugokat talált, mert az nem kérdés szerintem, hogy találhat bugot, de talán a két perc még kevés ahhoz. 😊

ShaoNuker
Hát ez lol😄

Én milyen kérdést írtam?xDD

"Mégis milyen bugokat találtál?"<#mf1>

ShaoNuker/fc Nuker(Shao) Leilas_Back/fc Hibryd(Bot) DSun/gb Nuker(Bot)

ReszegKoldus
Nyárson sütve <#ravasz1>
Viszont így, hogy ide csak dicsérni lehet jönni, érthetõ ha kihalt a topic, csak néha dobja fel kicsit, amikor "egymásnak esnek" az emberek, de legalább lehet olvasni a makulátlan, feddhetetlen, hõs holtpöttyrõl és vezetõjérõl, akik mindig jót cselekszenek <#szomoru2>

ToshiBá
muhahaha! Vadasan szereted?^^

Live: DoZeR 982

Szóval érted bulitka erre gondoltam 😊))
egyböl ki kell lõni csóri srácot mert beugat 😊))
ReszegKoldus
Attól, hogy nem foglalkozol vele, még van benne bug.
Szóval esetleg bakancstalppal végrehajtható mûvelet...

Mégis mit csináltam én "régebben", amiért úgy megutáltál, megélj már nekem egy keveset legyél szíves...

ToshiBá
Én évek óta szarok a legtöbb bugra. Szóval megnyalhatod a zacsim...^^

Live: DoZeR 982

ReszegKoldus
Nem jó a kérdés...
Helyesen így szólna: mégis milyen bugokat találtál két perc alatt?
<#miaz>
Azt tuti nem lehet ráfogni erre a játékra, hogy bugmentes és ehhez nem kell éveket játszani vele. Nem hiszem, hogy csak magasztalni lehetne.