9dragons

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Geeforce
Csak nekem nem tud patchelni?

pff egyáltalán nem kellenek ezek a szarok lehet valaki jó pvp s csak jó build kell. Meg buffok Yang,Yin,Soul,Pshi, és kész 18k hp warrinak,10k hp nukernak többinek is 10k++ hp és kész

http://1234sdsdsdsd123.mybrute.com

MadeInHell
Haha "Mert ugye ha nincs akkor ugy basszák szét a fejem ahogy kell" <#nevetes1>jogos feltevés

TAO BoT Warr

Vannak akik 10k forintot is költenek rá 😛 és még keveset is mondtam
Hogy egy karakter versenyképes legyen a BloodyPlainban található õrültek ellen kell kb 30-40k Forint de lehet hogy több <#vigyor3>
Mert ugye ha nincs Prémiumod + Tiagram 800hp/500+Tiagram 500/300 vagy mien,+100kkk KG akkor ugy basszák szét a fejem ahogy kell <#pardon1>

Ezt kötelező meghallgatni minden nap!!! Rammstein - Mein Herz Brennt

Milyen pénzt? Én nem öltem bele eg fillért se. Soha nem is fogok ilyesmibe. 😊
Um, az lesz. Írok nekik, mert én oda nem adtam senkinek... Habár most már van egy új karim, Deva Monk, és elég jól nyomom vele 😊 A régit úgyis elcsesztem, most így visszaemlékezve, mert... Rosszul osztottam ki a pontokat. 😊
ToshiBá
Elfelejted, hogy az US&EU verziót több ezren játsszák. A Japó verziót játszották pár tucatnyian.

Live: DoZeR 982

Egyszer az Acclaimost is lezárják 😛 és a sok idõt meg pénzt amit belevert az ember semmivé válik<#circling>

Ajj de kár érte😞 Nem volt olyan rossz szerver leszámítva a laggot. Kár hogy bezárják...

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

ToshiBá
Akinek van Japó 9D je az még játsszon 1 kicsit vele. November 30.-án lelövi a Gameleon. R.I.P.

ToshiBá
^^ You Simply The Best!^^

P0Th3aD
Ehhe Ehhe!!!

Én csak egy hetet hallottam 😄 !! Amúgy igen, már igénylés alatt az a takony...
Remélem minél hamarabb lesz és elkezdõdhet a családosítás...<#taps>

Majd ha sikerült elküldeni a meghívót akkor küldök én majd csak képet!

Szép napot...

Apokalipszis - BOT warrior

ToshiBá
Nagy Gratula ThePred-nek! Õ volt az elsõ (idáig az egyetlen) aki küldött képet. Na szedjétek össze magatokat szépen! Mondjuk ma megtudtam, hogy egy iwiw meghívó igénylése akár 2 hét is lehet... De mindegy. Reményeim szerint 2en már igényeltek. Nem akarok játékon (ligán) kívülieket belevonni. Ez olyan "családi" dolog. ^^ =) 😛

ToshiBá
@ Lawless : De kell bele még két jade separator...

@ Lory : Aki kimegy PvP zónába, és nem ck dodge ornamentes a decoja/ruhája az õrült...^^

Te joo ég akkor a deco ba már Dodget is lehet pakolni és 440+ dodge összesen? Ezzel is a nukerok járnak a legjobban hisz igy a Warriorok mégkissebbet tudnak sebezni rajtuk lol

MadeInHell
jaah faxa ezek a forever cuccok

TAO BoT Warr

az fasza akkor nemkell bele 2 jade separatort venni fejenkent 385 coin-ert es a ruha meg 600ba kerul es az enyem marad orokre.

Aquaman IS hyb,DrunkenGod IS nuker,ThePhoenix IS warrior,Lawless HI nuker

MadeInHell
alapból 2 slot van benne és még rakhatsz bele 2 õt =4

TAO BoT Warr

ja még annyi h most néztem az item store-t és már lehet venni deco-t amit nemkell visszaadni és mi az a leírás benne? abba lehet tenni 4slotot vagy 2be nem...valaki nézze meg nekem pls..thx

thx a gyors választ 😊

MadeInHell
én szerintem 110 dodge ornamentet rakj bele mert dodge=elkerülés, magyarán misselnek rajtad a mob ok pve és pvp be jó kivéve nukerek ellen de neked pve re kell.

TAO BoT Warr

P0Th3aD
Hali!

Nekem is van egy warim és 4 slotos deco. én 4 darab 110es dodge ornamentet pakoltam bele, ami a kitérést jelenti! Vagyi az adott mob többet fog rád misselni, kb ennyi! Ha van slotos sapi és cipõ egyébb dolog akkor érdemes azokba is pakolgatni, bár van dodge cap is de hátha javítják elöbb utobb!

Szép estét<#worship>

Csátok skacok...lenne pár kérdésem és gondoltam a pro-k segíthetnének kicsit 😊! Kérdések a kovetkezok:
1. ha van 4slotos decom mit érdemes bele rakni? (shao warrior vagyok) és persze a mobokra szeretném nem PVP-re!
2. a dodge az mire van,mire jó és mit kell róla tudni!
Kb ennyi...vagyis egyenlore majd még lesznek további kérdéseim de most ennek is orulnék ha még ma megválaszolná valaki ezekre h mi a szitu!
thx elore is és bocsi a hosszú posztért! csa all

Joo kép Dozer 😊
Na én megyek grindelni <#email> nem 9D, hanem Póker 😄

MadeInHell
Ha kölcsön adtad akkór azért.Ha nem akkór meg írj acclaimnak adják vissza

TAO BoT Warr

Sziasztok. Olyan gondom lenne, hogy adott volt egy Shao karakterem, elég magas szinten. És régen nem jelentkeztem már be a játékba, s egyik nap igen, gondoltam játszok tovább. Erre azt láttam, hogy a Shao karakterem helyett, egy gyökér Wu-tang karakterem van. Ez mitõl lehet? 😞
ToshiBá
Köszike! Kicsit bekockultam... Múlt héten még csak nûb GL3 voltam. =)
Most viszont betáraztam egy kevés xp kártyát.^^

Peter55
Ahh, köszi!
És GéZé a GL7-hez 😊

Yang/Peter55-HUN - FC10 HD Healer Yang/Peter55[HUN] - PS2 HD Hybrid

ToshiBá
Ha már meg leszek hívva és elkezdem végre rendezgetni akkor majd ilyen csoportképeket is fogunk csinálni.

(bocs a triple postért)

ToshiBá
Háziállat ftw!!^^

ToshiBá
Ha lehet elsõ körben csak a karakteredet vágd körbe. kb így.

Peter55
Dóz!
Mekkora kép méret kell? Illetve valami egyéb tudnivaló van a "szerkesztett" képrõl? 😊
És, majd ha megjön a kedvem, megyek vissza! 😊

Yang/Peter55-HUN - FC10 HD Healer Yang/Peter55[HUN] - PS2 HD Hybrid

ZzoleE
Na, erre már én is gondoltam sokszor. Majd küldök is vmit 😊

...9D,BoI,WoT,BFP4F,NFSW,WF...

ToshiBá
Minden FS tag figyelmébe! (fõleg az igazoltan/igazolatlanul távol levõkébe)

Készülõben az iwiwes FS adatlap. Szerkesztett karakterképeket az [email protected] címre küldhettek. Neveket hagyjátok a karakterek fölött légyszi! És tárgyba is azt adjátok meg!

Köszi!

P0Th3aD
Jááááj hogy rágjam ki a zácskódát testvírem!!!

Ez nagyon jó, aki nem látta még annak ajánlom, amúgy BP TV-ben néztem is egy párszor és nagyon halálos a pali!! Vagyis csauk volt mert már nincs BP TV, ezek miatt sajnálom, mert szeretek jókat röhögni! 😄

Szép napot ALL.

IGEN csak nálad van az és én tudom hogytudod megcsinálni hogy múkodjon<#nyes> de ha nem pontosan követed az elmondottakat akkor nemfog múkodni 😛
kiMÚKODJ
tecccik érteni? Egyebet nemtudok mondani kérem kapcsolják

csak nálam van error code -1 ? 😄

http://1234sdsdsdsd123.mybrute.com

ToshiBá
jóféle

De a lusták kedvéért linket is rakok... =)

ToshiBá
http://www.gametrailers.com/video/japanese-bounce-ninja-gaiden/56119?type=flv

Ezt übereljétek gyíkok! =)

Gubberx
hjah 😄 lehet nemártana egy új 😄

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

ToshiBá
A FAQ emlékeztet még 9D gyermeki korára... 😉

Gubberx
np 😄 unatkoztam melóban 😄

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

ToshiBá
Köszi az új képet, mega mûködõ FAQ-t... =) (Ez az új kép jobb... )

ToshiBá
Egyetlen adat megadva az infóban. Szombathely. CDavid... Sun-t Dávidnak hívják. És egyszerûen kiakadt az egyik kereke. Ami nem probléma, de ez volt az összes többi meghajtókereke......<#nevetes1><#email><#banplz>

MadeInHell
veled mivan?

TAO BoT Warr

MadeInHell
köszi

TAO BoT Warr

BEre Hafeiben a Refis csajszinál

Yang: Skandi- senior shao wari

MadeInHell
ezt a lucky gold coint hól lehet beváltani és mire?

TAO BoT Warr