9dragons

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

coin nelkul nemtudok jatszani vagy mi a fvck?

Aquaman IS hyb,DrunkenGod IS nuker,ThePhoenix IS warrior,Lawless HI nuker

hát ha nincs coin od ne Reménykedj xD

http://1234sdsdsdsd123.mybrute.com

skrimer
Ti is?😄

GC Tao:-Klea- HM\" (Healer) [Bardofriends League\'s Master] GC Yang:YunkChi GL\" (ck Hyb) [-] Play9D: Orange[HUN] HM\" (Nuker) [Afterlife Hero League]

Én is küzdök de engem se enged fel 😞
sziasztok...nemtudom tik hogy vagytok vele de nekem nemakar menni a game azt irja ki h nemtudja frissitenni a servert...hat ez vicces...pont mikor lesz a 3 oras 4x de hat mi mast varok szarklemtol

dozi ha feltoltesz kepet magadrol legalabb ird oda h élõ mert így mindenki azt hiszi majd h jatekbeli 😊 amúgy ilyen képpel szerepelhettel volna a Gyûrûk Urában is az a kis szörny szerepében 😄😄😄 ! pá

ToshiBá

Fõ a jókedv... =)

Live: DoZeR 982

Valaki megtudja nekem mondani mikor lessz Exp event?
Bocs a tripla postért, de...
Name Change In Item Mall
Mostantól mindenkinek mindent lehet, következmények nem lesznek, csak egy gyors névváltás és el is felejti mindenki, hogy ki mit tett...
Ez sokaknak fog "kellemetlenséget" okozni, abban biztos vagyok...

\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"

Na, megint "megcsinálták":
Boss bug fix, ehh? -.-
Majd legközelebb... 😄

Ahha... Párszor már mondták, hogy ez a dungeon boss "fixed", de a tapasztalatok mást mutattak...
Ha viszont 2 év alatt végre sikerült kijavítaniuk, akkor big gz nekik! 😄
Nekem is van pár SrS passom eladó, kb. 250-300 drb minden színbõl. >_>

P0Th3aD
UI. : van pár SrS pazzom, értékesítési célra!
Szám szerint : 50 lila
50 zöld
40 piros

Ha vkit érdekel ma bent vagyok egész nap írjon rám, Hugi
feltéve ha még meglesz 😄

Szép napot

Apokalipszis - BOT warrior

P0Th3aD
Hi,

Patch 93 and 94 update

1. Dungeon Boss disappearing in Second and Third form Bug - Fixed
2. Black and White War Timings - Fixed
3. Halloween Event - Removed Completely

Cheers
Acid

Jújjj na neee! Akkor ma vki WT? 😊)))

fenvaok Hunalchemist tel
MadeInHell
se wisperbe se friendbe nem tudlak felvenni! talán bekéne lépned a játékba.

TAO BoT Warr

Köszönöm😊 az eggyik karim neve KisaragiSemo a másiknak pedig Hunalchemist és a 2.-tól kellene átadni az elsõnek.
MadeInHell
látom itt vagy mond mi a karid neve és felveszlek játékba friendbe. segítek neked

TAO BoT Warr

Sajnos én még naon új vagyok :S szal nem iesmirõl van szó:S😄 és a nukernek mi az optimális pont elosztása?
MadeInHell
csak akkór segítek ha def trinketet vagy 600 def set et kell átpakólni<#nevetes1>szerintem valami haverod kérd meg de mamárt az se bisztos.

TAO BoT Warr

és majd ha valaki ráér akkor tudna segíteni ? csak annyiba kellene h 2 accom is van és az eggyik acctol a másiknak átkéne adni pár cuccot ha nem lenne gon valaki segít?
ZzoleE
Na ez szép és jó, de aztán ne legyen olyan, hogy "énnemakarommegmutatnimagamaziwiwen". 😛P

ui. én most nem pont úgy nézek ki,mint a képeken. ;-)
ui2. aki rájön, hogy vajon mi az igazi nevem az kap vmit xD

...9D,BoI,WoT,BFP4F,NFSW,WF...

köszönöm😊
1 accon 3kari lehet. És van storage amit mind a 3 kari tud használni. Tehát a válasz,igen lehet átadni. 😊

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

Lehet hülyének meg noobnak fogok látszani de oat nem tudok csinálni h 1 Accon belül 1ik karitól a másiknak adni a cuccokat?
ToshiBá
Ravennek Fontos!

Küldj mailt megint, mert eltûntek a képeid! Meg a címed is... És légyszi ne 5mp.eu-s linket küldj! Nem mükszik az oldaluk...

ToshiBá
Sziasztok!

Csak hogy tiszta legyen.

iwiw : FS Hero League

Így lehet majd megtalálni.

Pápá!

skrimer
Nukeron gondolkodtam de kicsit félek hogy nehéz vele bánni..
egy nukernál nem csinálhatom azt amit hibridnél,hogy egy kicsit balszok még üti a mobot.
pont tegnap jártam így nirvánán hogy öltem a bosst és kicsit megszunyasztottam kb 30secre,egyböl fele hp elvitte😄
Beggar csaj után melyiknek van még olcso rucja?

GC Tao:-Klea- HM\" (Healer) [Bardofriends League\'s Master] GC Yang:YunkChi GL\" (ck Hyb) [-] Play9D: Orange[HUN] HM\" (Nuker) [Afterlife Hero League]

Szeva Yunk....hát most a Nuker a meno sztem meg egy ideig tuti...mindent visz a Nuker egyszoval nincs ellenfele! ja es faj hááát ki mi mellet dont ez rólad szóll! egy biztos a Beggar csajra lehet kapni a legolcsobban a ruhákat meg mindent...! majd irj pm-et vagy valamit ha úgy dontennél h visszajosz Nirvanara...Janival ott toljuk eleg szépen haladgatunk 😊...csa

skrimer
Kicsit lemaradtam az elmúlt egy évben.:S
Most milyen faj és kaszttal lenne érdemes karit kezdeniés miért?

ToshiBá
Na ez is elérkezett!!^^ Fent vagyunk! Képeket még nem volt idõm feltölteni, de gondolom ez jelen helyzetben érthetõ... Köcce Pot!

ToshiBá
Meglesz Tesó!!! Gondolom megjött végre!! ^^ Csak most épp PéCé újraélesztés van folyamatban. A tegnapi bibim sajna rendszerhelyreállító lemez behelyezésével végzõdött... Most programbeszerzés, és egyéb finomságok folynak épp.

P0Th3aD
Dózi majd csekkold le a mail címet!!! <#nyes>

Kenpachi, neked meg annyit hogy a legjobb ha bejössz ingame és ott szólítasz le vkit aki magyar, tuti segítenek, persze vannak degeneráltak is de azokat ki lehet szûrni!
Egy részt könnyebb is bent instrukciókkal szolgálni meg az a legegyszerûbb...

Szép napot ALL

Hali😊

Egy kis segítséget szeretnék kérni..😛 elég új vagyok a 9dragon viéágába és sajna még nemnaon kenem a dolgokat benne ha valaki tudna rám egy kis idõt szánni akkor azt nagyon megköszönném😊😊
Jó kis event...
Kár, hogy az überbuffok miatt nem gondoltam egy ideig a hybemet nyomni...
De ez elég nagy kísértés. o.O
Szóval ha valaki szeretne valamit, az esetleg egy másik karimon megtalálhat eventek idején.

PS.: Igen Dóz, igyekszek képet küldeni. 😛

ToshiBá
Kicsit beszoptam. Valamiért nem csinál semmit a gépem amikor végez map betöltésével. Már rebootoltam a gépet. Most reinstall. Francba!

ZzoleE
Éljen soká a server restart... xD

http://kep.ivpicture.hu/222830.N.jpg

...9D,BoI,WoT,BFP4F,NFSW,WF...

ToshiBá
Most olvastam, hogy permanens lesz ez a dolog. Ez feltûnhetett volna az "every Sunday"-bõl... Ez van. XP kártyákat elõ! =)

ToshiBá
Jövõ héten lesz egy kollektes szerverquest. 2 hullámban lehet majd leadni a cuccokat. Elsõ hullám. : Vasárnaptól Keddig. Második hullám.: Szerdától Péntekig. Minden item-bõl 1000 db fog kelleni.
Ha sikerül 100% ban teljesíteni akkor 5 órás 4x lesz a jövõ hét végén.

------------------------------------------------------------------------

The Collection time will starts every Sunday and will finish next Friday at 00:00 hours (GMT in Bardo and PST in Asura and Nirvana) and it will be held in 2 sessions:
Sunday – Tuesday: First List
Wednesday – Friday: Second List

HOW TO JOIN
All players from each server can participate in collecting the items and giving them to any of the VGMs online.

During the week, there will be VGM the next hours:
Asura: 8 am to 4 am PST
Bardo: 5 am to 8 pm GMT
Nirvana: 6-8 pm - 1 am GMT

Out of that time you can give the collected items to any on line VGM.

The VGMs will collect 1000 of each item in the lists. From Wednesday, only the second list of items will be accepted.

At the end of the event (on Friday), the total number of Items given to the VGM (from both list) will be considered.

VGMs will initiate the trades. Wait your turn. If a player initiates trade requests with the VGMs multiple times, they will be disconnected and temporarily banned.

REWARD
The normal 2X EXP that the Warriors Of The Land typically enjoy during weekends for each server shall now be boosted in relation to the the amount of valid items that each server has collected:
- 30% valid items: The experience rate will be boosted x3 for 3 hours.
- 50% valid items: The experience rate will be boosted x3 for 5 hours.
- 75% valid items: The experience rate will be boosted x4 for 3 hours.
- 100% valid items: The experience rate will be boosted x4 for 5 hours.

THE FIRST ITEM LIST
Will be posted when the Collection time starts.

------------------------------------------------------------------------

Forrás itt

Most már Tears mellett warda is Lore Master lett.

Tegnap is volt Ice map szintû scavenger hunt. Olyan buffokat kapott, aki részt vett rajta hogy hubazd.

ToshiBá
Az e-mail cím újra. : [email protected] Azt hiszem nem túl nehéz a cím sem.

ToshiBá
Na srácok! Már kõkemény 5 ember küldött képet... Kicsit aktívabbak is lehetnétek. Genya meg Free nameg King is igazán küldhetne! Ti is tagok vagytok bármerre is vagytok éppen.

Igaz, hogy iwiw-es meghívóra még mindig várunk. De nem kellene megvárni az elindulást a képekkel. Olyan nehéz csinálni egy screenshotot?

Itt a BEST OF Raventõl!!!!

Lehet tré lesz és nem fogja mutatni. Akkor kimásol, és megnéz. De mindenképp megéri megnézni!

Biztos valami nagyon érdekes topic lehetett, ha már törölték. 😄

Blood Raven
spam

Hollo

P0Th3aD
All I can say is: SPOOKY!<#zavart2>

The topic or post you requested does not exist

<#confused>

http://phpbb.acclaim.com/9dragons/viewtopic.php?t=118395
erre a topicra gondolok
hát tiszta rendes tölletek hogy törödtök velem de hogy még 9d forumon is rám szóltok le lehetne szállni róllam ha én nem zaklatlak titeket ti is koccoljatok le róllam
köszönöm
Köszi szépen

Yang: Skandi- senior shao wari

P0Th3aD
Ez szokványos dolognak mondható 😊))

Nos vannak suppley-ok amik segíthetnek, mint pl Blue Stone Mushroom (BSM), ezzel többnyire maxol az elixír, de itt is mehet mínuszba, van a lotus vagy bamboo leaf ezeket olyankor érdemes inni ha mínuszban vagy ezekkel 125 ill. 150% hogy pluszba fog nõni a bevett elixír.

Van még Soup is ami meggátolja hogy sokkal menj mínuszba, de sztem ez felesleges bár nem kerül sokba.

Uh sztem ha legközelebb veszel iet be akkor egy BSM elötte és többnyire sikerrel fogsz járni, minuszból pedig a Bamboo leaf...

Szép napot, sok sikert <#eljen>

Sziasztok,

kellene 1 kis segítség:
megittam 1 lv4es elixirt és -8at adott a constra. El lehet ezt valahogy tuntetni?
Mit kellett volna használnom, h. ez ne forduljon elö.
Melóból írok, itt le van tiltva minden gammás oldal.
Elöre is kosz a segítséget 😊

Yang: Skandi- senior shao wari

Már müködik. 😊