21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
Xilyanah #12647 errorcode= -1 -
Sixtail #12646 Maki got owned by Petty! :D -
#12645 Ezt elk**tad :) -
#12644 makiii, feltételezem neked a pap...:D
-
#12643 És akkor Stevie Wonder megszólal a koncert közepén:
"NEM LÁTOM A KEZEKET"
Yeaaah -
#12642 Kinek a pap, kinek a paplan. =/
-
#12641 Aludj. -
Sixtail #12640 És ez sok?
Akkor mennyi lenne a kevés? -1 a köbön? :D -
#12639 Szombat és Vasárnap :D -
Lawless #12638 ez pentek,szombat,vasarnap van vagy csak szombat? -
unusual #12637 http://spreadsheets.google.com/ccc?key=0Au5Yr22JiTvqdExVTEwycW9RYlltUHowRUp6UklwV0E&hl=en#gid=0
4óra 5x -
#12636 Mootje meg Chrisp0wer meg asurán vagy 4 ember, és nirvánán is páran.
In game olyan slapot kapsz majd hogy csak na. -
Sixtail #12635 Ha kihívást keresett volna, akkor a healerével csinálta volna meg a 100k GKt...
Amúgy OCn is simán össze lehet szedni 1k GKt, nem kell sok tehetség hozzá, csak pár mask...
Sokan Hero of the Land epivel? Valahogy még nem "sokat" láttam belőlük...
Slaps! o.O -
unusual #12634 Hát persze! Akinek van szeme az észreveszi amúgy is..... -
#12633 Senki nem mondta, hogy könnyű, de Chrisp0wer mégis megcsinálta a 100k GKt az epivel együtt.
Meg sokan mások is csináltak Hero of The Landot is amihez 70k GK kell és BK meg 5000 vagy 7000 alatt.
Ezt is vehetjük egy kihívásnak, és sokak a kihívást keresik nem a könnyebb utat :) -
#12632 a legkönnyebb módja ha haverodat levered 19x gind+ questek és 2nd role questek után megvan a title. -
#12631 t* -
#12630 Számolgadtam egy kis leírás gks oknak! kb 60 blood count 1 gk rtd rte quest ad mondjuk 500gk t.kb 3 mob egy blood count szóval 90000 mob és ha 1 mobot fél perc alatt nyírsz ki akkór 750 óra alatt megvan az 500gk grindből ami 31 nap és ha naponta 5 órát játszól és azt végig grindeled az 150 nap +questek és megvan a Brave Heart.Egy trade 30gk/5bk 1000gk=100bk ha esetleg 1001 gkd van és 102 bk d akkór dark heart titled lesz.Ha megkivánod a noble soult az 10000gk.Vagy grindelsz 1500nap/5órát vagy lemész egy ps nukerrel és pk-zól folyamat 334 pk 10000gk 1670bk és ha 1000gk=100bk akkór 1001 bk nál ignoble soul titled lesz.Lényege ps ig ne halj meg se grind sem pedig bp n és questek+grindel+317pk meglehet a noble soul.A leírtak alabján mindenki döntse el gk vagy bk a könnyebb.Aki szeretné tovább számolni hajrá. -
#12629 Én éjjel nappal ezt csinálom.
Kövezzetek meg -
#12628 Remélem van olyan jó képességű aki bemegy játszani és direkt figyeli ki csal és közben szétveti az ideg -
unusual #12627 Bosszantanak,nem tehetek róla. És van akinek nagy a bőr a képén......stb stb stb stb stb..... -
#12626 öhm...ismételjük meg viet szerver okosságait?sokra mentek,oszlatják a népet...
btw személyes sértésnek veszem,hogy egyik alkesz se említette meg Mexikó csodás adományát
Tequila ftw!
@maki ha szeretnénk bárkit megtalálhatnánk,nemcsak a karaktereid nevét,de az accountod,jelszavad,IP címed,neved,lakcímed vagy azt hogy milyenek lettek az év végi jegyek a bizidben
(Dehát ügye ez illegális dolog és mi ilyet sose tennénk...) -
#12625 akkor játssz és ne foglalkozz a csalókkal... -
unusual #12624 Már akinek az élet.....Mindenki más,és másképpen látja a dolgokat. Én " játszani " szeretek,és nem csalni! -
lolkaésbolka #12623 Az élet ugyan ilyen. Akkor a játék miért lenne más? -
#12622 A lehetőség adott volt :D -
unusual #12621 Jah,és miért nem használta ki mindenki az FC PQ-t meg a többi dolgot nem? Ha így nézzük akkor az nem játék,hanem ki tud többet összecsalni verseny..... -
#12619 brummog a nadrágom...
Most hogy is van ez?:O
annó úgy hiszem ugyanezt csináltad te is szóval nem értem a problémádat ..de az elmezavar már csak ilyen... -
lolkaésbolka #12618 Szerintem OC9-en elég egyszerű 969 gk-t összeszedni, HA NEM TÉVEDEK. Kell hozzá 2 számítógép, pár akkonton elgrindel a karikkal OC-ig, elmegy velük BP-re és leöli őket.
Nem sok esély van, azaz közel 0%, hogy Gél GM lesz valaha is, szóval, hogy unusualt idézzem, "no comment"... inkább csíteljen mindenki és akkor mindenki egy szinten lesz, legalábbis jó lenne
Amúgy meg kit érdekel, nem kell játszani, ha nem tetszik :D -
unusual #12617 GM-Zselé Hm....Nem rossz ötlet! -
Exxtazy #12616 Támogatom ezt az ötletet!=) -
zsele1000 #12615 Ezt a játékot már eléggé elszúrták. De nem csak Aclame a hibás. A játékosok akik hackelnek, cheatelnek, bugokat használnak ugyanolyan hibásak! Biztos h nem lesz ilyen, de valaki mentse meg a játékosokat attól, h én GM legyek :). Fugen gyerek kutyaf@sza ahhoz képest, mint amit én művelnék!
Valaki nem akar véletlenül indítani egy új szervert? Nem tudom, h mi kell hozzá, mert nem értek ezekhez a dolgokhoz, de amit tudnék, segítenék! -
unusual #12614 Szerintem van rá esély az tuti!!!!! De ahogy érzed! -
#12613 Figyelj majmóca...
Első körben.:
Ne kóstolgass, mert még finom vagyok, és elnézem gyermeki hülyeséged. (már nem sokáig)
Második.:
Csak lássam meg valaha is, hogy valami nem kóser valamelyik hulladék karid körül! Én magam foglak reportolni. Érthető? Magyarokkal nem szeretek kitolni. De veled szívesen teszek kivételt. -
#12612 Biztos h bannolnak :)
Am h is működik ez a bug ?:) -
#12611 Szerintem nincs 1 millió GKd még a küldivel se, de ha Brave heart-re gondoltál akkor nem, nem bannolnak, csak ha reportolnak és lebuksz. -
#12610 A sörrel sincs baj :D
De van aki az ablakmosó folyadékot issza, szóval tényleg ízlés kérdése :) -
#12609 szerinted oc n Seeker of Atonement gk logoval bannolnak? -
unusual #12608 Éljen a WT küldi bug? :) -
unusual #12607 Inkább bor mint sör....Szerintem.....De ízlés kérdése amúgy. Kicsit 9D.....WTB WT 1slot VE sapi+cipő női+férfi. Pm me please. Thx. ;)