9dragons

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hm, nem tudom, hogy miért így sikerült. Ha valaki elmondja, hogy hogyan kell normálisan, akkor újra felteszem.
Nem tudom, láttátok-e már. Szerintem eddig a legszebben sikerült saber.
"amcsi verzio, Yang server"

P0Th3aD
Jólvan, majd akkor lesz vmi.

Jó szórakozást igy elõre is!

Apokalipszis - BOT warrior

Ma olyan öt óráig tudok lenni, holnap meg délelõtt illetve fél9 után este...Ma este haverokkal mulatozunk kicsit, szóval nem igazán leszek elérhetõ este. 😄
Kami
P0Th3aD
Hát a semminél több!

Bár én most pont nem vagyok abban a grindelõs állapotomban.
Azért aki(k) nyomják hajrá, sok sikert az eventeken és sok szintlépést!

@Kami

Leszel ma? Tegnap is kerestelek de már AFK voltál, ha vagy ma ird már meg mikor, mert lenne itt számodra vmi, persze csak ha érdekel 😄

skrimer
only 2X EVENT!
Start:12/10.Szombat-21:00
Finish:12/11.Vasárnap-21:00

Only skill xp Event
12/11.Vasásnap 2100 - 12/12.Hetfo 2100

GC Tao:-Klea- HM\" (Healer) [Bardofriends League\'s Master] GC Yang:YunkChi GL\" (ck Hyb) [-] Play9D: Orange[HUN] HM\" (Nuker) [Afterlife Hero League]

én úgy értem hogy valami új skill dolog...lehet hogy így nemnagy szám de mindig orulni kell valami újnak 😊 kíváncsi leszek hogy melyik cég rakja már be az új charaktereket,de az új skillnek is már orulnék szoval csak legyenek 😊

Aquaman IS hyb,DrunkenGod IS nuker,ThePhoenix IS warrior,Lawless HI nuker

hát szerintem nem nagy cucc. engem nem fogott meg.

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

kosz...jol néznek ki foleg a nuker,hyb 😊 végre valami nekemvaló 😄 de HM,LM,H úgyhogy bele kell húznom hogy megtanulhassam oket 😄

gondolom ez az...
http://forum.gamescampus.eu/archive/index.php/t-8667.html?s=bbaead5bbbf589f9ed1e346aa4dcdf26

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

iderakhatnád a linket mert a hyb most elég gyenge amiota vannak a taappok healernek 😊

Én már láttam a listát koreai oldalon szóval gondolom majd valamikor itt is lesz új skillek a wariknak nuekreknek healereknek hibeknek szóval mindenkinek azt hozzáteszem nézegettem ki mit kap a wari meg hib hát hûha.Dde gondolom még 1 év mire lesz csak azért jó lenne tudni valamit én beggar skill listát láttam, ízlítõnek lesz 15% weapon dmg ksill warinak több mint 10kdmg skill azaz hogy lesz e nem tudom a listán volt ilyen a hibnke lesz stun lövése stb stb..
ezekre* <#wow1>

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

HP+VE absorb,crit,dmg ezekere mindenképpen. Utána majd a resist-ek.

skrimer
valaki tudna segíteni a Healernél,hogy a mastery potjaim mire rakjam role után.a leachra biztos kell.. Nem akarok hülyeségre rakni mert nem nagyon lehet változtatni.köszömöm

GC Tao:-Klea- HM\" (Healer) [Bardofriends League\'s Master] GC Yang:YunkChi GL\" (ck Hyb) [-] Play9D: Orange[HUN] HM\" (Nuker) [Afterlife Hero League]

én körülbelül 1 óra mulva fent leszek . 😊)) futok tibetbe és irok majd vagy hefeibe. 😊

Msn jó már szerencsére. 😊 Én már tudtam ma írogatni pm-ben is. 😄
Sajnos számomra nincs jó idõpontban az event... 😞 Azért mindenkinek jó szórakozást!
Kami
P0Th3aD
Na akkor otthon lehet egy kicsit grindülni...
Többi mint a semmi!

A pm illetve a wisper továbbra sem funkciónál, szóval oan 5 órát mondanék ismételten hefei piacán és akkor megpróbállak bevenni Feenochiiz.

Kellemes napot all!

skrimer
2X EVENT!

magyar idõ szerint dec 1. 15-21:00ig!
(evvel kérnek elnézést a leállásokért)
jó játékot mindenkinek! 😊
-skr-

P0Th3aD
Nyugalom! A hosszú élet ritka!

RetekRudi
nemhiszem el bazdmeg !
minden nap délután nincs szerver
mi a faszt müvel már ez a retkes GC?
fusson ki szeme az összes GM-nek!....

DrunkenFool Yang / CS1 Shao Nuker / Unicum Hero League

Hát mégsem leszek bent mert nem csatlakozik az update serverhez a launcher 😞(((

rendben köszi szépen. 😊 5órakor pontosan hefeiben írok ! nekem hála istennek egész héten nincs semmi dolgom végre szoval tudok kicsit játszani is 😛 😊

P0Th3aD
Természetesen beveszünk!

Én ma oan 5-6között fent leszek biztosan, ha be tudsz lépni megoldjuk!
Ha nem lenne jó a mai nap a holnapin semmi dolgom, uh 5-6tól leszek oan 9-10ig max.

Azt hogy hogyan fogsz rám írni még nem tudom, mert tegnap óta nem jó se a pm se a wisper! -.-
Azért megoldjuk, Hefeiben szoktam piacozni többnyire, uh map chatre irsz és észre fogom venni.

Sziasztok !!!
Sikerült szereznem egy template warit yang-on magamnak. ha valaki esetleg invelne FS-be megköszönném.

Köszönöm elõre is. 😊

P0Th3aD
Lehet én vagyok lemaradva, de mien uj skillek? o.O

Sziasztok valaki nem tudja kbmikorra várhatóak az új skillek?
Én már megtettem 1-2 hete ezt. 😊
Max thai szeróra felmegyek egy picit és ennyi. Találtam is mást és bekerültem a bétára Warhammer online Wrath of Heroes, szerintem jó kis játék lesz. 😊

Sziasztok. Elhagyom a 9D világát.....Nem tudom meddig,de nem szándékozom játszani tovább. Amíg nem lesz valami nagyobb változás addig én nem leszek ingame..... Nektek további jókat. / - off - /

Sziasztok csináltam ilyen internetes cibbankos folyószámlát de foggalmam sincs hogy kell használni coinkat szeretnék venni valaki tud segíteni?😄
Blood Raven
na megint behalt a game remélem most nem maradok le 3x röl<#taps>

Hollo

Blood Raven
Tao ligát az aláirásomban találod fekete oldalon csak ez az 1 van fehéreket nemismerem de ott is van magyar liga.

Hollo

Nagyon köszönöm 😊 Én most jelentkezem be, és szerintem jó darabig fent leszek!
Hat fél órát sikerult belole elcsipnem. Két jómadar a ligánkból meg végiggrindelt 2:30tól 9ig. ") Hule kockák

Yang: Skandi- senior shao wari

Na igen...Tökéletes idõpontban volt a tripla. 😊 Legalább az amcsik örülhettek. 😄
De nem baj, hétvégén ismét dupla...remélhetõleg kevesebb szerver halállal, mint tegnap. 😊
Kami
P0Th3aD
Csak remélni tudom hogy mindenki eszméletlen sokat tudott játszani
és a kihagyás miatt kapott 3x annyira jó idõben van hogy csak na...
Maximális kihasználtság, óóó igen uram!

Anu én ma leszek elméletileg játékban, uh majd rádírok este tájt!
Amennyiben Brotherhood of Thief lettél be is foglak tudni venni, ha nem akkor majd megkérünk valakit a másik klánokbol.

Ejnye...Nem müködik a játék...Ez szomorú. 😄
skrimer
Tao ligákat bandokat tudtok mondani?

Köszönöm!

-Anu- a karakter neve. Általában esténként vagyok ingame.
P0Th3aD
Természetesen lehet.

Ird le az in-game karakter neved és felvesszük veled a kapcsolatot.
Ha megvagy a játékban és már vmeik klán tagja is lettél fekete oldalon,
be is veszünk!

További szép napot

Sziasztok!

Új vagyok Yang szerveren, és az a kérdésem lenne, lehet-e csatlakozni fekete oldalon magyar ligához.

Köszönöm a választ!
Blood Raven
Killer of Ghost
köszönöm az egész leaguénak anyukámnak és apukámnak és legyen világbéke😄

Hollo

Miomoto ne búsulj én acclaimnál jártam így kicsit szar az eleje de biztos sok ember segítene amivel csak tud meg szerintem a játéknak az eleje jó csak grindban uána már csak szenvedés én személy szerint pvp miatt grindolok😊 sok sikert😊
Bombi grat DB-hez, nagyon ügyes vagy. 😄
Kami
EGY NAGY NAGY GZ-t a DB1-hez 😊)))

nem látni a kepet 😞

Yang: Skandi- senior shao wari

Ez mit jelentene ?
Köszönöm az infót!Akkor sajnos igy jártam!<#falbav>Nem tudtam hogy mi a szitu igy jól le is maradtam!Mikor lehetett menteni a karaktereket?Adusztus 15 töl?

Yang:InuYasha (Warrior)[Unicum Hero League] Tao:Miamoto (Nuker)

már nem nagyon játszom 😄DDD

Pedig rl6 az kb 4-5 óra játék 😄 5-6x-os xp van mint yangon az alap, szóval nem kicsit gyors. 😄