21072
  • unusual
    off :

warrior/rugo párosítás ahogy írtad éppen elég zuzás! ;)
  • BarackHUN
    Hát nem szaroztam, de így lehet nekiugrok trainerrel, és kipróbálom a többi kasztot kimaxolva vagy valami, de majd csak ha ráérek :D
  • Blood Raven
    én sose játszottam mással csak 9d vel
    am én 14 es vagyok és én még a pája legelején vagyok lehet a legkönyebb modban tolod azért végeztél ojan gyorsan
  • Neila
    Sziasztok!

Szeretnék pár fegyver képet megosztani.
  • kalidor
    A link az jelenleg az EU gc-re vonatkozik, nem ránk, legalábbis egyenlőre... :) Az EU verziót már felpatchelték, szóval azon az úton már nem feltörhetőek, remélem hogy az usa verzióval (a mienkel) is megteszik, mielőtt hasonlóan ellopnák a 3 szerver jelszó/email cím párosát...
    Kami
  • P0Th3aD
    Én nem láttam mert egy ideje be sem léptem.
    Majd otthon lecsekkolom mi a helyzet, ha kifosztottak az extra nagy szopacs, de mit tudok tenni kb semmit.

Kicsit a fellángolásról és arról hogy mien játékok lettek postolva, ez alapvetően egy offline rpg játék és nagyon élvezhető. El tudod vele ütni az időt legalább egy hónapra szerény véleményem szerint. Ha teheted próbáld ki, nem rossz : ))
  • kalidor
    http://forum.gamescampus.eu/showthread.php?12124-Important-Our-player-database-has-been-accessed-by-Hackers

Ezt bár gondolom látták azok, akik az eu verzióval játszanak, de sose lehet tudni... Elég szégyen, hogy valakik ilyenre vetemednek, de sajnos egyik online játék sincs biztonságban ettől.
    Kami
  • kalidor
    Szerencsére az FS tagok közül nem sokan nézik sg-t... :P Meg ahány fellángolás volt itt már 1-2 játékkal kapcsolatban, elsősorban Ravennek köszönhetően...Szerintem már nem is feltünő. :)
    Kami
  • P0Th3aD
    De ennyi, buta Bari rohan, ha köll ha nem! :DDD
    Én lvl 33 vagyok a warriorral de még csak most értem Alabastromhoz, vagy hogyan kell irni.
    Közben kezdtem még egy Rough-t is, az most lvl 13.
    Viszont nagyon jó skilljei vannak, uh azon gondolkodtam, lehet átstatolom a warimat might/finessre. Van Critical és Poison hands Roughnál ami eléggé jóljönne a Frenzy hez még :D
    Csak egy mágus shield kellene még és kb besírnának a mobok :D
    Bár igy sem panaszkodom, eléggé jó gearje lett a kis szőrös talpúnak!

ui.: Remélem az itt lévő 9Dsek közül senki sem veszi zokon hogy itt irogatunk abszolúte ide nem illő témáról, de annyira inaktív mindenki, hogy sztem nem zavaró, ugye?! : )))
  • unusual
    Off :

O.o O-O Ejnye! Nem kell rohanni.....Nagyon sok mindent kihagytál akkor szerintem.....
  • P0Th3aD
    Nem ártott volna csinálni mellette a sok kis questet, hova ez a rohanás?
    Elrontod a játékélményt : )
  • BarackHUN
    Off: kingdoms of amalur főküldi kitolva 22es szinten, azthittem hosszabb lesz :S :D
  • P0Th3aD
    9D mindig is húz, hozott és húzni fog! Ami nem mindegy, az az irány!
  • Lawless #20299
    aha páran átmentunk :) !!! de most valahogy a 9d nemnagyon húz :)
  • skrimer
    mert játszott valaki német 9d-n?
  • ReszegKoldus
    Lassan az lesz a jobb kérdés, játszik-e egyáltalán még valaki 9d-t :)
    Bár lehet, hogy csak ide nem nagyon írnak.
  • Blood Raven
    játszik még valaki a német 9dn?
  • Sixtail
    o.o

Még nem is hallottam erről a játékról, de egész jól néz ki.
    Végre lesz mivel elütnöm az időt, lakáson még nincs net. >.>

Le is csupálom valahonnan, dankje! :D
  • BarackHUN
    Lejött megy faszán, köszpusz :)
  • BarackHUN
    Hát mostanság semmi időm és nem kezdtem el letölteni, de most elindítom, jó hogy szóltál. Remélem estig lejön.
  • P0Th3aD
    Na?
  • BarackHUN
    Ma elkezdem letölteni, hátha jó lesz már, de köszi azért :D
  • P0Th3aD
    Ha kell fel tudok esetleg áldozni egy Bithumenes meghívót a számodra!

De ennyi küzdés után csak összejön a dolog, szerintem érdemes vele bajlódnod és leszedni mihamarabb : ))
  • Szid
    Egy kis off. :))
    Ma valentinnapi 2x Event lesz, marha még érdekel valakit :)
  • BarackHUN
    Köszi, meglesem.
  • Blood Raven
    http://de.limetorrents.com/Kingdoms-of-Amalur-Reckoning-SKIDROW-torrent-999467.html
    ez valoszinü jo:)
  • BarackHUN
    Ne basszatok már, valaki küldje el a torrent linket ami faszán működik a [email protected] :D De ne ncoreos beléptető kapun menjek már át mert nekem az nincs, csak a torrent fájl kéne :D
  • unusual
    Igen elég durva tud lenni a rugo+warrior egyben. ;)
  • sherlock1
    9Dragons, már a böngésződből is indíthatod (Korea)
    Jujj, de csuda jó...
  • P0Th3aD
    Amekkora élet van itt mostanság, szerintem teljesen mindegy!

Bár ha zavar valakit, hogy ide írunk, és nem tudja nyugodtan visszaolvasni a régebbi postokat, nos...
    Ezekszerint Rough casttal szenvedsz vagy vmi hasonló, rough/warrior.
    Nekem lassan maxos lesz a warrior skill tab uh elkezdek majd pakolászni a mage cuccokra, jó fajtának tűnik a battle mage : ))

Én személy szerint örülök neki hogy végre kijött ez a játék, eszméletlenül vártam és végre van ami leköt!
  • unusual
    Off.....Ij,és LongSword. Bár most tör-el tolom. ;) És olyan cucokat hordok amiben + XP van ;) De valahol máshol dumáljuk meg. ;-)
  • P0Th3aD
    Én személy szerint Box-on játszok vele, uh ebben nem tudok segíteni.

@Uni

És mien role lettél? Én sima mezei warrior vagyok, de ha végig játszom lehet tolok egy varázslósat is, bár néztem a war/mágus-t is.
    Most leszek lvl 25 de baromi nagy a térkép! O.O
  • BarackHUN
    Off: Demot kijátszottam a lezárt területig, teljesverziót meg nem tudom hogy kell elindítani mert windows onlineos ez a fos, ha valaki tud benne segíteni megköszönném. Annyira nem is foglalkoztam vele mondjuk, lusta voltam :D
  • unusual
    Off:

Én is ezt tolom. ;)
  • P0Th3aD
    Pici off!

http://www.youtube.com/watch?v=6lhzDkaKi1w

Kellemes szórakozást nyujt, legalább is nekem nagyon bejön.

Üdv
  • roli9dragons1
    Köszönöm :) sikerült
  • ReszegKoldus
    mindenhol van Inn (fogadó) ott kell becsekkolni és utána, ha meghalsz akkor kerül ki a gomb amivel ott tudsz feléledni
    célszerű a grind helyhez közel, főleg kis szinten amikor még nem tudnak feléleszteni a többiek
  • roli9dragons1
    Nem igazán értem hogy lehet bejelentkezni a városba?
    Mert amikor megölnek csak shaoba tudok menni.
  • P0Th3aD
    Biztosan be volt jelentkezve (Check in) a másik karaktered abban a városban vagy ahhoz közelebb haltál meg.
  • roli9dragons1
    sziasztok az a kérdésem lenne hogy amikor jinanban megölnek mért nem tudok a kövi faluba menni ?
    am RL7 vagyok de amikor volt másik karim azt egyből a következő faluba ment
    de ezt nem engedi .
    pls segítsetek!