9dragons
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kami
Bár én most pont nem vagyok abban a grindelõs állapotomban.
Azért aki(k) nyomják hajrá, sok sikert az eventeken és sok szintlépést!
@Kami
Leszel ma? Tegnap is kerestelek de már AFK voltál, ha vagy ma ird már meg mikor, mert lenne itt számodra vmi, persze csak ha érdekel 😄
Apokalipszis - BOT warrior
Start:12/10.Szombat-21:00
Finish:12/11.Vasárnap-21:00
Only skill xp Event
12/11.Vasásnap 2100 - 12/12.Hetfo 2100
GC Tao:-Klea- HM\" (Healer) [Bardofriends League\'s Master] GC Yang:YunkChi GL\" (ck Hyb) [-] Play9D: Orange[HUN] HM\" (Nuker) [Afterlife Hero League]
Aquaman IS hyb,DrunkenGod IS nuker,ThePhoenix IS warrior,Lawless HI nuker
Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer
http://forum.gamescampus.eu/archive/index.php/t-8667.html?s=bbaead5bbbf589f9ed1e346aa4dcdf26
Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
GC Tao:-Klea- HM\" (Healer) [Bardofriends League\'s Master] GC Yang:YunkChi GL\" (ck Hyb) [-] Play9D: Orange[HUN] HM\" (Nuker) [Afterlife Hero League]
Sajnos számomra nincs jó idõpontban az event... 😞 Azért mindenkinek jó szórakozást!
Kami
Többi mint a semmi!
A pm illetve a wisper továbbra sem funkciónál, szóval oan 5 órát mondanék ismételten hefei piacán és akkor megpróbállak bevenni Feenochiiz.
Kellemes napot all!
magyar idõ szerint dec 1. 15-21:00ig!
(evvel kérnek elnézést a leállásokért)
jó játékot mindenkinek! 😊
-skr-
minden nap délután nincs szerver
mi a faszt müvel már ez a retkes GC?
fusson ki szeme az összes GM-nek!....
DrunkenFool Yang / CS1 Shao Nuker / Unicum Hero League
Én ma oan 5-6között fent leszek biztosan, ha be tudsz lépni megoldjuk!
Ha nem lenne jó a mai nap a holnapin semmi dolgom, uh 5-6tól leszek oan 9-10ig max.
Azt hogy hogyan fogsz rám írni még nem tudom, mert tegnap óta nem jó se a pm se a wisper! -.-
Azért megoldjuk, Hefeiben szoktam piacozni többnyire, uh map chatre irsz és észre fogom venni.
Sikerült szereznem egy template warit yang-on magamnak. ha valaki esetleg invelne FS-be megköszönném.
Köszönöm elõre is. 😊
Max thai szeróra felmegyek egy picit és ennyi. Találtam is mást és bekerültem a bétára Warhammer online Wrath of Heroes, szerintem jó kis játék lesz. 😊
Hollo
Yang: Skandi- senior shao wari
De nem baj, hétvégén ismét dupla...remélhetõleg kevesebb szerver halállal, mint tegnap. 😊
Kami
és a kihagyás miatt kapott 3x annyira jó idõben van hogy csak na...
Maximális kihasználtság, óóó igen uram!
Anu én ma leszek elméletileg játékban, uh majd rádírok este tájt!
Amennyiben Brotherhood of Thief lettél be is foglak tudni venni, ha nem akkor majd megkérünk valakit a másik klánokbol.
-Anu- a karakter neve. Általában esténként vagyok ingame.
Ird le az in-game karakter neved és felvesszük veled a kapcsolatot.
Ha megvagy a játékban és már vmeik klán tagja is lettél fekete oldalon,
be is veszünk!
További szép napot
Új vagyok Yang szerveren, és az a kérdésem lenne, lehet-e csatlakozni fekete oldalon magyar ligához.
Köszönöm a választ!
Kami
Yang: Skandi- senior shao wari
Ez mit jelentene ?
Yang:InuYasha (Warrior)[Unicum Hero League] Tao:Miamoto (Nuker)