21072
  • ToshiBá
    Köszi a gratot epihez!

Petya! MSN híján...

http://img688.imageshack.us/img688/2402/enkore.jpg

A szövegelrendezés a képen és a szöveg nC logo alatt az enyim... :)
    Nem kicsit vagyok büszke magamra!! :D
  • SecretLife
    Nem neked írtam ! :)
  • Peter55
    Persze, csak olyan cuccaim vannak.:)
    Proci:AMD Athlon 64 X2 Dual Core 6000+
    Memória:4GB Ram 1066MHz
    Videó kártya:ATI Radeon HD 4870
  • SecretLife
    Huupsz el felejtettem :$
    Grat az Epihez :))
  • SecretLife
    Akinek 700MHz procija, 64mb ramja és 8mb-os videókártyája van az ne is csodálkozzon :)
  • Peter55
    Hát nálam ez így nézett ki:

http://noob.hu/2010/07/05/2010July05_18-39-10.jpg
  • ToshiBá
    Nem PM-ben... MSN en. :D

na egy kis in game fun...

A kép címe: "Übermesch" xD
  • Peter55
    Szerintem simán megérdemli a 10 pontot. Rohadt jól van megcsinálva. Tetszik, bár nem találtam a fejléc topikban szóval gondolom PM-ben kaptad.
  • szabi34
    szerintem nagyon jól néz ki.:)
  • SecretLife
    1-10 es skálán
    Erős 9 :)
  • ToshiBá
    nCore megint.:

pár perce megkaptam új háttértervet. Mivel nemtom kinek mi az MSN je, és hogy ki van fent ezért ide kérek tetszésindexet. Én dícsértem a srácot aki csinálta. Sztem nagyon fasza! :)

• ToshiBá
    szerk.: "csökevény"

3 post FTW! =)
  • ToshiBá
    Lemaradt.:

Azt azért megjegyezném, hogy már nem csak engem szekál, hanem egész FS-t.
    De csak egyszer jöjjön hozzánk valaki GL++ karakterrel epiért, vagy bármiért. Tudni fogjuk ki az. :)
  • ToshiBá
    Kedves LordHusy!

Az én agysejtjeim nem egy ilyen kis csökevén majomparádé miatt szoktak pusztulni. Én jókat nevetek a hülyegyerek feszülésein. És néha adok neki egy kevés banánt, hogy továbbpörögjön. Ez bűn volna? Nem hinném. Ő elvan. A többség szórakozik. De tudja hogy amint megtudnánk a nyamvadék kis szarja nevét még a normál mapokon is csak anti PK buffal grindelne. :D

Tisztelettel.

Adolf "Dózer" H.

• SecretLife
    Legalább Híresek leszünk :P :) >,<
    Ez végleges csak ien jó féle átirányító linekt kerestem de az a rulz-es nem megy :P
    Pedig az nekem teccetős :)
  • Peter55
    Nem feltétlen kell ingyen tárhelyzeni. Ha van igény akkor megoldható rendes domainnel is. 3000 HUF körül van 2 évre a .HU domain. Egy 100MB-s tárhely, amin minden elérhető, és van normális mysql database hely is. Az kb 5000 HUF/év. Szóval annyira nem vészes az egész. De ennek is csak akkor van értelme, ha tényleg van igény rá.
  • LordTusy
    Koreaiba nem lehet bejutni...az orosz meg,hát na.
    Makira ne pazaroljatok több agysejtet,majd kinövi...vagy nem.
    Ha jólesik,hogy FS-t fikázod csináld!Kb lexarom.Senkinek se változik a véleménye rólunk.
    Régi hsz,de azért reagálok.Poti ügye félrerakattad a többiekkel,ami nekem járna?Attól hogy inaktív vagyok még szedhetitek a nekem is a lóvét.Jah és hiányzik már egy kiadós seggnyalás,szóval ma szerintem be is loggolok patchelés után.

Koi biztosra akarsz menni,hogy minden lehetséges ingyendomain-es helyen miénk lesz a Fekete Solymok vagy mi?Majd,ha megragadsz egy végleges oldalnál küld a linket és regisztrálok.Jah,nemtom miért kerestél,de ha még aktuális írj PM-et vagy profilomban megtalálod MSN-em.
  • szabi34
    Orosz verzióban akárki játszhat szerintem, legalábbis engem még nem bannoltak ki pedig játszom egy ideje már:)
  • BarackHUN
    Six, 4kor tali in-game?
    Azaz 1 óra 40 perc múlva, mondjuk hol?
  • ReszegKoldus
    akkor eltűnne a sok dél-amerikai meg ázsiai IM user és az szörnyű veszteség lenne :D
  • Sixtail
    Mert a többieknél van IP ban (ha nem KR vagy Ruski vagy), legalábbis ezt mondják. Ide sem ártana egy ilyen IP ban cucc. Aki nem USA vagy EU-ból játszik, annak shu-shu-shuuuu innen. :D
  • Peter55
    Jah, bocsi. Azt hittem kijelzi valami formában:D
  • SecretLife
    De miért pont hozzánk jönnek a vietnámiak?
    Sokkal jobb lenne nekik a kóreai,orosz verzió =/
  • SecretLife
    Már 2-t küldtem ma :))
  • Peter55
    Ai,

Dobj PM-ben valami elérhetőséget. Esetleg MSN-t, amin le tudjuk dumálni.
  • BarackHUN
    Kösz.
  • unusual
    Őőőőő nem akartam belogolni,de neked megteszem ;)
  • BarackHUN
    Unu ha már itt vagy nézd már meg a bracereket majd pls :)
  • BarackHUN
    Ez inkább szomorú mint vicces, mert a kis torznak az az élete, hogy ide írogat ^^
  • unusual
    :-D Ezen nagyon nagyon röhögtem! :-)
  • SecretLife
    De nem érdemes vele foglalkozni .
    Csak feldühíted magadat. Pedig nem erről szól az egész :)
  • BarackHUN
    De én valóban szarrá verném, ellenben vele.
  • Peter55
    Hihetetlenek vagytok,

1, Azért folyik a csapból is az nCore mert, hirtelen ahogy vissza jött 20GB/s-nél is nagyobbat ugrott a hazai internet forgalom, fura mi? Unu: Én megértem, hogy most pl. miért nem nyitják meg a meghívást. Gondolj bele, milyen terhelést kapnak. Még a blogon is írták, hogy nagyobbat kaptak, mint amire számítottak.

2, Francnak kell foglalkozni vele, szerinted miért mondja? Pontosan azért, hogy vitát szítson, ha nem foglalkozol vele előbb-utóbb megunja.

3, "név nélkül keménykedik az interneten (micsoda bátorság)" - Azért ez nem csak itt jelentkezik nála. De te is ugyan ezt csinálod, vagy nem te akarod el törni a nyakát mikor ír SG-re?

4, Azt hiszem ennyit akartam csak.
  • BarackHUN
    Maki egy 12 éves kisgyerek aki nyilván nem kap elég figyelmet otthon ezért ide irkál nekünk mindenféle baromságot, ami a kutyát nem érdekel, de ő azért folytatja.
    Úgy ismered fel, hogy bármi ami FS-el kapcsolatos lefikázza, mondatai értelmetlenek, IQ-ja számokkal nem kifejezhető, kölcsönkért karikkal tolja amióta tudunk róla, név nélkül keménykedik az interneten (micsoda bátorság), valami különleges kapcsolata lehet Dózerral, mert bár állítása szerint utálja, mindig ír neki, és keresi a figyelmét.
    Én meg csak egy barack vagyok a jövőből.
    -=Egoist Walking Fruit=- from Dózer's mouth.
  • SecretLife
    Szerintem nem fogják kockára tenni ezt a játékot innen van a legtöbb bevételük :)
    De amien hülyék...
  • unusual
    Nagyon jól írtad " HA " !!!!!
  • SecretLife
    Ha GameGuardot hetente patchelik nem lesz idejük sosem megcsinálni a hackeket ez nem vietnámi verzió ahol még rendes védelemre se futja :)
  • BarackHUN
    Kerestem neked a topicot, de fugen már törölte.
    Ott leírja, hogy amikor mondták, hogy bezár a VN szerver, rá pár napra már több ezer hackert bannoltak a mi 9d-nkből mert az úgynevezett Viet hacking tool-t használták.
    Jöttek a viet GM-ek és itt GMkedtek maguknak meg ilyenek.
    Ezekkel is ez lesz most, jönnek, hackelni akarnak, majd távoznak :)
  • unusual
    De most tömegben jönnek majd.....
  • BarackHUN
    Már jelen vannak, lol :)