9dragons

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MadeInHell
nehogy csinálj másik szerverre karaktert mert 1-2 nap mulva autómatikusan törlõdik bardo n a karaktereid és nem adják vissza egyszer én is így jártam ,hiába leveleztem acclaimnak.

TAO BoT Warr

Peter55
"Meg aki már olyan nagy h ott bossol annak is jó mert ha újra van ld akkor az összes boss is 😊"

- Általában pár perccel a leállás elõtti backupot rakják vissza. -

"Néha jobban járunk ha bugos.. néha nem.."

- Ezt mond egy SrS-ezõ embernek. De Én Pl.: most nem nyerek/vesztek rajta semmit. 😊 -

Yang/Peter55-HUN - FC10 HD Healer Yang/Peter55[HUN] - PS2 HD Hybrid

gamehunter
Ha csinálok Asurára egy másik karit akkor nem törlõdnek a mostani Bardosaim? 😊
Mert akkor én is csinálok egy shao healert^^

gamehunter - Crimson Snake - Senior Luohan Monk

Sites Mex
Hali !!
Én meg megijedni hogy az én gépem a bugos <#boxer>
Ne baj csinált a PK szeri egy kart <#violent>

&#964;&#959; &#960;&#945;&#953;&#967;&#957;&#943;&#948;&#953; &#964;&#949;&#955;&#949;&#943;&#969;&#963;&#949;

gamehunter
Én egyrész LD bugjának kicsit örülök is.. meg nem is..
Néha jól sül el, pl tegnap kb 40-kor lett bugos és addig (mivel csak ec3 voltam) át tudtam menni nanba és fejlõdni egy kicsit.. és ez nekem +15% volt.. meg az is h a végére adtak 30 perc eventet.. Tegnap végülis nyertem ezzel a dologgal de csak ec1-6ig max 😊
Ha nem akkor ami van skill azt fejlesztem
Meg aki már olyan nagy h ott bossol annak is jó mert ha újra van ld akkor az összes boss is 😊
Ja és a kicsik mef átjönnek a végén arra 30percre buffot fejleszteni 😄
Néha jobban járunk ha bugos.. néha nem..
De nekem a dropp nagyon tetszik 😊 2red srs, 1lila srs, 2lila gc pazz 😊

Peter55
"Tényleg, lehet h éppen az eventünkön dolgoznak"
Na persze, Én meg PS vagyok...😊) Szokásos semmit tevés, a szerveren semmi nem fog változni... LD továbbra is bugos lesz stb...😊

gamehunter
Tényleg, lehet h éppen az eventünkön dolgoznak.. de elõbb kellett volna megcsinálni és csak felrakni aztán jön a kövi peccs... 😄
Remélem h kárõótolnak minket.. Pl Péntekre egy 5x, vagy szombatra is jó 😊)
Én is megvagyok, de így sokkal uncsibb.. ha jó a Bardo pls szóljatok

LordTusy
nyugikaaa-lazasááág...ez szarklém...már megszoktuk az ilyen "bakikat".
estig rendbevágják és talán lesz valami nyalievent vagy a hétvégit tunningolják...

t3fun/Aika Online/Lenaria: Ryuuya (warlock) /készül?ben/ http://myanimelist.net/profile/Tusy

Duhh, látom megint dolgozik acclaim. 😄
Gogo mindenki, lvl up meg miegymás!
Én elvagyok egy ideig 9D nélkül, de ha kellek, itt meg lehet találni. 😊

PS. Pot! o.O
Hugival ennyire belehúztál? O_O
Grat GL10hez! ^^

\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"

MadeInHell
szerintem mikulás eventre készûlnek vagy nemtudom de bardo világgá ment.

TAO BoT Warr

Peter55
Wááááááááááááá,ebbõl látszik a szakértelmük, 12 óra alatt nem sikerült megcsinálniuk...😞

gamehunter
LOL, 😞( Remélem valamikor azért lesz 😄
Ma pont bossozni akartam egyik haverommal.. Este meg árultam szal semmit nem adtam el és a bossozás is kilõve 😞
Na, LD behal eventkor, tudjuk, de event nélkül is? 😄 de nem csak ld, hanem egy szerver 😄

Ugyan...Még csak kicsivel több mint 12 órája halt meg. 😄
Mai kedvenc hozzászólásom ez volt amit találtam:

adrienne84

Initiate

Posted: 03 Dec 2009 10:54

Ok, listen up people, fresh info from a GM:

A group of terrorists have taken the bardo server hostage and are asking for ransom. They are being very unreasonable. For security's sake, I will not mention the terrorists' names here

I vote that they keep the server and fix it themselves, I wouldn't pay a nickle to ransom buggy LD.
P0Th3aD
...Ma már nem lesz Bardo...

\o/ Fakklame \o/

Apokalipszis - BOT warrior

fizetõs vagy lehet ingyér is kipróbálni ?

ToshiBá
@ Petya : Ez durvajóóóóóó!!! =)

@ Pot : Szard le! Mellesleg ha item mallos a passod azt visszaadják, de csak ha van 1 tonna screened. Fel a fejjel!

@ Lory : Grat! De ez baromira nem tartozik ide... És kicsit képzavaros is vagy. A szerencsejáték az szerencsejáték. 9D meg MMORPG, vagyis JÁTÉK amiben lehet KOCKULNI. A Póker nem a kockaságot, hanem a pénzvesztést segíti elõ. És a végére egy kijavítás is. NEM ROYAL FLASH , hanem ROYAL FLUSH.

Na písz!

Live: DoZeR 982

Sziasztok

Rég irtam ide de ezzel muszáj dicsekedjek 😄 mert Ez bizony ROYAL FLASH

Na és igen! Kocka voltam, kocka vagyok, most Pokerrel kockulok, MERT KOCKÁNAK LENNI JÓ
hehe<#vigyor3><#vigyor2><#vigyor><#crazya><#eplus2><#nyes><#wave><#nevetes1><#pias>
Itt a pokerben is most karácsonyi Eventek vannak ugy mint 9Dragonsban 😄 ,nem 5x XP van hanem 1500x több pénzt lehet nyerni 😊) (ingyé benevezéssel)

Ezt kötelező meghallgatni minden nap!!! Rammstein - Mein Herz Brennt

P0Th3aD
ÓÓÓ Mászter, meghajlok nagy és dicsõ fényed elött! 😄D

Próbálok nyomodba érni, lehagyni tán le tudlak de mindig is te leszel a legnagyobb^^

Na most kicsit feketeleves; már 3-4 alkalommal dobtam ki fölöslegbe Pass-t GC be mert vmeik miniboss nem jelenik meg és igy a Bossok sem hajlandóak jönni!

Uh egy pindurit ideges lettem! Ezért azt tudom tanácsolni h akinek ez aktuális az inkább tegyen le róla mert Szarkalim ugyse adja vissza, mert leszarják ki vel mivan, csak add a pénz a coinra...

További kellemes magömlést mindenkinek!

Peter55
Úgyan nem 9D, de találtam a neten 😄 :

"Kockának lenni jó dolog volt, jó dolog most is és jó dolog lesz. Én mindig kocka voltam. Kockának születtem, kockaként nõttem fel és most kockaként létezem. Ha egyszer sírba szállok azt kockaként teszem, mert szeretek kocka lenni. Kockaként kocka dolgokról beszélhetek kockákkal."

- Mert kockának lenni jó 😊) -

További szép estét, kockulást, luppolást!

gamehunter
amm az van ki írva h
"Mindörökké Zsófi és Izike !!! :o)))"
ok

ha az aláírásból még nem jöttél rá, akkor van 1 EC9-es wari monkom.

Ja..... 😄

ugye...

Yang: Skandi- senior shao wari

gamehunter
jaa 😊
amm ismerlek? XD

Grat mindenkinek.

GH vasárnap meg 2en csinálták meg a küldiket a "Ligádból" 😊
Ha segitség kell csak üzenj 😊

gamehunter
Grat Dozer 😉
Jani neked meg hajrá 😉
És Szid, köszi de elég könnyûek a többihez képest, ec3-on már 2-t meg lehet csinálni. 😊
Azok megvannak, és éppen tegnap csinálta a ligából egy shao szóval tudja 😄
Meg amikor még neten fent volt elolvasgattam én is tudok beõle egy kicsit^^ A többi küldihez képest egyszerû, inkább a szint hátráltat.. 😊
De azért köszi 😉
És Grat mindenkinek, nem tudni mikor lesz ilyen kivételes event? pl 4-es.. 😄

HISZEM HA LATOM janikam 😊

Aquaman IS hyb,DrunkenGod IS nuker,ThePhoenix IS warrior,Lawless HI nuker

Ja és GRAT mindenkinek
Én most hétvégén leszek majd Hermit 😊))
ToshiBá
Grat Mindenkinek mindenért! Nekem Humble Master lett meg. =)

GH eleg ha csak a küldi szoveget követed. Ha kell segíttek 😊
Csak szólj😊

gamehunter
LOL, error code -1 😞
T_T

gamehunter
hát gz, nekem csak az ec3^^
De a role küldiket elkezdtem.. de amiért nincs neten guide nem nagyon haladok XD

Na a tegnapi örult event utan végre megvan a EC8 és a Role 2 😊

MadeInHell
No para nekem is ezt írja ki várj 1 picit és jó lesz valamit asslaim csinálgat

TAO BoT Warr

nah a tegnap ejjel sikerult valamit csinalni az useremmel weboldalon es mukodott a jatek, de ma ujbol valami errort ir ki :

An unknown error has occured. errorcode = 1

GA-EP43-DS3L | Intel Dual Core E5200 | 2x2 GB Ram 800Mhz | Shapire HD 4830 http://lokerz.try.hu/ Ha ingyen akarsz dolgokat szerezni!

ToshiBá
Nekem ezt akkor írta, amikor csináltam vagy 6 accountot 1más után. Próbálj meg loginolni elõbb acclaim.com-on. Ne 9D homen, hanem acclaimon.

Win7 van nekem is. A lényeg hogy rendszergazdaként indítsd a játékot, de ha úgy sem lenne jó akkor valami más gond van.[#schmoll2

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

gamehunter
Lehet h a gépigény nem megfelelõ.. vagy a Win7 miatt nem megy, nekem elõször nem ment kb 1 hétig.. aztán sikerült..

MadeInHell
válaszd a bardo t servernek

TAO BoT Warr

Vagy mit csinaljak hogy menyen?:S valamit irjatok pls.

GA-EP43-DS3L | Intel Dual Core E5200 | 2x2 GB Ram 800Mhz | Shapire HD 4830 http://lokerz.try.hu/ Ha ingyen akarsz dolgokat szerezni!

Mar probaltam a tuzfalat is kikapcsolni de ugyan ugy nem lep be a szeverre:|

gamehunter
Nekem is Win7-em van, és megy..

Nektek megy ? Windows7-em van az lehet gond?

Ma letoltottem a jatekot , updateltem de valamier nem enged fel a szerverekre:| Kep:

ha valaki tudja mi van pls segitsen

ToshiBá
Csakhogy ezt tegnap csinálta. És én sem értem miért anyázással kezdett. De ledöbbent mikor megmondtam, hogy ki van a karakter mögött. Én úgy éreztem ezt megérdemli. És ezt fenntartom a jövõben is. Mert lehet hogy Neked ugat mástól meg segítséget kér... Minden kariját fel fogom fedni a jövõben, ha ezt a szarakodást folytatja velem/velünk szemben.

P0Th3aD
Remek! Ennek mi értelme volt van?!

Kit érdekel ez a dolog már de komolyan? Dózi most az 1x ugyvélem felesleges itt a köpködés, ami volt elmúlt nem kell itt háborgatni a népet, azzal hogy ki mit mikor hol merre meddig...

Nem kedvelitek egymást és pont. Õ már nem banda tag elvan éli kis virtuális életét, mi is! Ez az egymás uszítása meg anyázás teljesen felesleges...

ToshiBá
Hoppá! A technika ördöge...

Bocs a duplapostért.

ToshiBá
Legenda szerintem tipikusan az az ember, akit ha ismersz is letagadod inkább... 😉

Mai szösszenetek tõle. =)

Nekem nem célom lejáratni senkit. De jó ha tudjátok, hogy melyik nick mögött ki van. Van még WarLord, aki Rebirth-ös. Na az a WarLord nem ez a ... . Inkább nem alacsonyodok le a szögedi harcsazabáló szintjére, és nem kezdek el káromkodni. Az tuti, ha én is Szegeden laknék inkább elköltöznék. Mert jóérzésû ember 1 megyében sem szívesen tartózkodik ilyen alakokkal. Nemhogy 1 városban.

MadeInHell
És holnap milyen event lesz?Marad az 5 órás 4x es vagy 2x lesz? A drop cardról meg az a véleményem hogy nem ér semmit.

TAO BoT Warr

Az még hagyján hogy vasárnap,de ráadásul szólnak hogy ovakodjunk az event alatti srs-zéstõl hogy liaodong ne maradjon mob nélkül.Úgyhogy a H4+ osoknak bugyborék.
Megnéztem megint a napi ajándékokat...
Quilins Mirror? o.O Abból elméletileg bármi lehet, ugye? Mondjuk azért már megéri pár statiszta accountot csinálni. (Megjegyzés: kár, hogy a premi nem tradelhetõ -.-)
Uhh uhh, kollektív fényképezkedésen nem tudom, hogy ott leszek e, de igyekszek odaérni idõben. 😊

\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"