21072
  • unusual
    Amúgy ki ez a maki? Minek foglalkoztok vele? Kb ilyen Ryo style.....
  • unusual
    9DVN officially closes it's servers on the
    9th, July 2010

Akkor ezek most jönnek majd át hozzánk hackelni?????
  • BarackHUN
    Dobj egy lakcímet, előbb utóbb odaérek.
    Habár romániába nem szívesen teszem be a lábam, de érted még oda is.
  • makiii
    Hagyjad már magad :)
    Kevés vagy te ahhoz :)

@SecretLife kussoltasd a jó édes anyádat !
  • SecretLife
    Kuss ! :)

UI: Petya , Tusy ha vagytok dobjatok rám egy pm-et plííz :)
  • BarackHUN
    Úgyis el lesz törve a nyakad, ébresztő.
  • makiii
    Szerintem egy nagy kalap szar mert FS-hez kötődik..
    Ébresztő :)
  • SecretLife
    ajj :(

nah akkor próba ezt : www.feketesolymok.try.hu

feltéve ha érdekel :)
  • unusual
    A(z) feketesolymok.rulz.hu domain még nincs regisztrálva a rendszerünkben. Ha szükséged van rá, ne habozz, csapj le rá!
    Amennyiben regisztrált felhasználónk vagy, lépj be, ha viszont még nem vagy az, regisztráld magad most!

Nem vágod, hogy mi az ábra? Kattints ide!

Ezt írja nekem,és ott van a jobb felső sarokban 1 fej. Na az amit vág hát az a LOL ;)
  • SecretLife
    Nem teccik ? :(
  • ReszegKoldus
    Nagy jóstehetségek csinálták a videót, nekem inkább a lottószámokat mondják meg, ty
  • bomb1111
    Hitlernek,azaz a náci pártideológiának semmi különösebb osztanivalója nem volt az arabokkal.Az elfoglalt muszlimföld is csak elenyésző német-muszlim konfliktusokat okozott.A náci párt 1000 évesre tervezett Drittes Reich etnikai elve alapján létezett a herrenrasse és a többiek.A többiek közűl is a zsidókat,cigányokat és a szlávokat irtogatták rendszeres terv szerint,mert ezeket az etnikumokat rabszolga,alsóbbrendü fajoknak tartották és nem akarták hogy a tiszta német vér megfertöződjön ezen fajokkal való kereszteződés útján.Ezt csak SecretLife 12790 es hsz kijavítása érdekében vázoltam.Ami a filmet illeti,a film 50.másodpercében megtaláltok minden magyarázatot arra hogy ki ? miért? készitette.Szép és jó de egy 20 éves elővetítés annyira biztos lehet mint a sakkban az első lépés alapján kiszámolt hatszázhatvanhatodik lépés.Az iszlám meg a dzsihad eredeti értelmének való eltorzítása vezetett erre az úgynevezett "szentháboru" útjára.Azt hogy ki kezdte,ne kérdezzétek mert szerintem senki sem tudja pontosan de a lényeg az hogy ez egy vallási háboru.Azt hogy a vallás palástja vagy kaftánja alól kikandikál a gazdasági érdek,mindannyian tudjuk.És itt elértünk arra a közös nevezőre ami összeköti a filmet,a nácizmust meg a "dzsihad" ot.A gazdaság és különösképpen a mai világgazdasági állapot.Ez ami nagyon ijesztő és egy olyan világméretü konfliktushoz fog vezetni hogy kő kövön nem marad. Miért ? Majd legközelebb,így is túl hosszura sikeredett ez.

Szevasztok
  • unusual
    Ez a fej ami ezen az oldalon bejön LOL ;)
  • unusual
    Akkor hiába van meghívója az embernek akkor sem tudja elküldeni????? De rossz!
  • ToshiBá
    Akkor remélem tudod kikre kell szavazni 4 év múlva... ;)
  • ToshiBá
    Ai
    Dobjatok össze valamit Petyával. :)
    Ti vagytok a kreatív zsenik. Én csak a dózer. :D
  • SecretLife
    Mármint ez tőlem elég furán hangzik de a zsidókat , cigányokat utálom !
  • SecretLife
    Nem ide való :)

De azért lenne hozzá egy-két szavam :
    Zsidók,Arabok ha anno hitler és társai nem végzik ki őket akkor nem élne bennük a bosszúvágy.. habár ismerjük őket nagyorrú,pénzeszsákok de ha mondhatom így Hitler "Szar " Munkát végzett !
  • ToshiBá
    Nesztek egy kis jövőkép... Szomorú lettem tőle, mert igaza van. Én nem akarom ezt, és ha eljön az ideje tudom mit kell majd tennem! Faszt nektek dzsihád KÖCSÖGÖK!!
  • SecretLife
    Pedig nekem megy :O :O

Akooor próóba ezt : www.gportal.hu/outlawz

Ma kezdtem el nem fikázni :P
    A Design sztem 1-10 es skálán egy erős 8-as :))

• ToshiBá

A(z) feketesolymok.rulz.hu domain még nincs regisztrálva a rendszerünkben. Ha szükséged van rá, ne habozz, csapj le rá!
    Amennyiben regisztrált felhasználónk vagy, lépj be, ha viszont még nem vagy az, regisztráld magad most!

AI... Ez epic :D

• BarackHUN
    Komolyan mondom, még az ország közlekedése is leállt amikor megszűntek a torrent oldalak.
    Azóta mindenki erről pofázik, kit érdekel az ncore meg ez a sok szar lol.
    A csapból is ez folyik már.
  • ToshiBá
    Ez van unu...
  • SecretLife
    www.feketesolymok.rulz.hu
  • unusual
    Tegnap,és ma 2óra 3x volt buff-al. Ma ha minden igaz 1órával több volt az event.
  • Lawless #12782
    csatok...ma milyen event lesz Nirvanan valaki tudja? es hanytol...vagy ha nem akor mi volt Bardon es hanytol? koszi elore is...csovi
  • SecretLife
    JAvítás *
    * " DOZER--[HUN] " - nál
  • SecretLife
    Szia Neked is ! :)
    Bardo szerveren van a Fekete Solymok Hero league ha:
    1.Aktív vagy !
    2.Elhagyod a "csá" "hy all " és ezekhez hasonló "köszönéseket" mert ott van nekünk a drága magyar nyelvünk szóval próbáld meg:Szia,Sziasztok :)
    3.öö engem általában megtalálsz in-game : Ai-Reborn de ezen kívül még próbálkozhatsz DOZER[HUN] -nál :)
    További Sok Sikert és Jó Játékot illetve Eventet mindenkinek !
    Holnaptól én is aktívabb leszek csak ma elveszett az összes frissítés :S =/

UI: Tusy, Mikor jössz vissza? :)
  • w34p0nz
    Csá mindenkinek,
    Bardo szerveren keresnék Demon klánt, nem rég kezdtem játszani (másfél hete), jelenleg FD3-as vagyok, nem sok vizet zavarok, csak egyedül unalmas már...
    ja és írjátok le, hogy kire PM-elhetek, előre is kösz
  • unusual
    Még 1 kis off! :-)

Regeljetek please! :)
  • Peter55
    Megy az off rendesen.:D

"Sajnáljuk, de a meghívás jelenleg nem engedélyezett az oldalra!

(Ha rendelkezel meghívóval az természetesen nem veszik el!)"
  • unusual
    Kicsit off : Megy az ncore.....Nekem meg kéne meghívó! :-)
  • ToshiBá
    nCore 10 perc ON!!!!!!
  • ToshiBá
    Pár napja Scully mondta nekem is, hogy a bátyja ezt hallottta. Mondtam neki, hogy nem hiszem el mert nincs leírva a blogon. De ő hiszi, mert a bátyja, stb, stb. Na mindegy. Én kezdettől tudtam, hogy Core nem áll össze azzal a buzi BH-val.
  • BarackHUN
    De ne vigyék el, adok érte 2.5öt és csá. Már vettem vagy 50et.
  • Peter55
    Simán el viszik 3kk/db-ért is Hefeiben...:)

/off

"Egyébként itt cáfolnánk azokat a pletykákat, reményeket, miszerint bH és az nCore egyesülve térne vissza."

Via asva.info

/off
  • BarackHUN
    UI: WTB Minden GT 2.5kk low áron.
    Tehát Low GT 2.5kk/darab
    Middle 12.5kk/darab
    High 62.5kk/darab
    Írjatok ide privit vagy in-game _-[Huncut]-_ vagy [Peach] pigeongram vagy whisper vagy akármi.
  • BarackHUN
    Okosteknős, ha olvasod a fórumot dobj egy privit nekem, valamit akarok kérdezni pls ^^
  • unusual
    ÁMEN!!!!!
  • ToshiBá
    Off!!

Holnap??