9dragons
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TAO BoT Warr
- Általában pár perccel a leállás elõtti backupot rakják vissza. -
"Néha jobban járunk ha bugos.. néha nem.."
- Ezt mond egy SrS-ezõ embernek. De Én Pl.: most nem nyerek/vesztek rajta semmit. 😊 -
Yang/Peter55-HUN - FC10 HD Healer Yang/Peter55[HUN] - PS2 HD Hybrid
Mert akkor én is csinálok egy shao healert^^
gamehunter - Crimson Snake - Senior Luohan Monk
Én meg megijedni hogy az én gépem a bugos <#boxer>#boxer>
Ne baj csinált a PK szeri egy kart <#violent>#violent>
το παιχνίδι τελείωσε
Néha jól sül el, pl tegnap kb 40-kor lett bugos és addig (mivel csak ec3 voltam) át tudtam menni nanba és fejlõdni egy kicsit.. és ez nekem +15% volt.. meg az is h a végére adtak 30 perc eventet.. Tegnap végülis nyertem ezzel a dologgal de csak ec1-6ig max 😊
Ha nem akkor ami van skill azt fejlesztem
Meg aki már olyan nagy h ott bossol annak is jó mert ha újra van ld akkor az összes boss is 😊
Ja és a kicsik mef átjönnek a végén arra 30percre buffot fejleszteni 😄
Néha jobban járunk ha bugos.. néha nem..
De nekem a dropp nagyon tetszik 😊 2red srs, 1lila srs, 2lila gc pazz 😊
Na persze, Én meg PS vagyok...😊) Szokásos semmit tevés, a szerveren semmi nem fog változni... LD továbbra is bugos lesz stb...😊
Remélem h kárõótolnak minket.. Pl Péntekre egy 5x, vagy szombatra is jó 😊)
Én is megvagyok, de így sokkal uncsibb.. ha jó a Bardo pls szóljatok
estig rendbevágják és talán lesz valami nyalievent vagy a hétvégit tunningolják...
t3fun/Aika Online/Lenaria: Ryuuya (warlock) /készül?ben/ http://myanimelist.net/profile/Tusy
Gogo mindenki, lvl up meg miegymás!
Én elvagyok egy ideig 9D nélkül, de ha kellek, itt meg lehet találni. 😊
PS. Pot! o.O
Hugival ennyire belehúztál? O_O
Grat GL10hez! ^^
\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"
Ma pont bossozni akartam egyik haverommal.. Este meg árultam szal semmit nem adtam el és a bossozás is kilõve 😞
Na, LD behal eventkor, tudjuk, de event nélkül is? 😄 de nem csak ld, hanem egy szerver 😄
Mai kedvenc hozzászólásom ez volt amit találtam:
adrienne84
Initiate
Posted: 03 Dec 2009 10:54
Ok, listen up people, fresh info from a GM:
A group of terrorists have taken the bardo server hostage and are asking for ransom. They are being very unreasonable. For security's sake, I will not mention the terrorists' names here
I vote that they keep the server and fix it themselves, I wouldn't pay a nickle to ransom buggy LD.
@ Pot : Szard le! Mellesleg ha item mallos a passod azt visszaadják, de csak ha van 1 tonna screened. Fel a fejjel!
@ Lory : Grat! De ez baromira nem tartozik ide... És kicsit képzavaros is vagy. A szerencsejáték az szerencsejáték. 9D meg MMORPG, vagyis JÁTÉK amiben lehet KOCKULNI. A Póker nem a kockaságot, hanem a pénzvesztést segíti elõ. És a végére egy kijavítás is. NEM ROYAL FLASH , hanem ROYAL FLUSH.
Na písz!
Live: DoZeR 982
Rég irtam ide de ezzel muszáj dicsekedjek 😄 mert Ez bizony ROYAL FLASH
Na és igen! Kocka voltam, kocka vagyok, most Pokerrel kockulok, MERT KOCKÁNAK LENNI JÓ
hehe<#vigyor3>#vigyor3><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor>#vigyor><#crazya>#crazya><#eplus2>#eplus2><#nyes>#nyes><#wave>#wave><#nevetes1>#nevetes1><#pias>#pias>
Itt a pokerben is most karácsonyi Eventek vannak ugy mint 9Dragonsban 😄 ,nem 5x XP van hanem 1500x több pénzt lehet nyerni 😊) (ingyé benevezéssel)
Ezt kötelező meghallgatni minden nap!!! Rammstein - Mein Herz Brennt
Próbálok nyomodba érni, lehagyni tán le tudlak de mindig is te leszel a legnagyobb^^
Na most kicsit feketeleves; már 3-4 alkalommal dobtam ki fölöslegbe Pass-t GC be mert vmeik miniboss nem jelenik meg és igy a Bossok sem hajlandóak jönni!
Uh egy pindurit ideges lettem! Ezért azt tudom tanácsolni h akinek ez aktuális az inkább tegyen le róla mert Szarkalim ugyse adja vissza, mert leszarják ki vel mivan, csak add a pénz a coinra...
További kellemes magömlést mindenkinek!
Pá
Apokalipszis - BOT warrior
"Kockának lenni jó dolog volt, jó dolog most is és jó dolog lesz. Én mindig kocka voltam. Kockának születtem, kockaként nõttem fel és most kockaként létezem. Ha egyszer sírba szállok azt kockaként teszem, mert szeretek kocka lenni. Kockaként kocka dolgokról beszélhetek kockákkal."
- Mert kockának lenni jó 😊) -
További szép estét, kockulást, luppolást!
"Mindörökké Zsófi és Izike !!! :o)))"
ok
Ja..... 😄
ugye...
Yang: Skandi- senior shao wari
GH vasárnap meg 2en csinálták meg a küldiket a "Ligádból" 😊
Ha segitség kell csak üzenj 😊
Jani neked meg hajrá 😉
És Szid, köszi de elég könnyûek a többihez képest, ec3-on már 2-t meg lehet csinálni. 😊
Azok megvannak, és éppen tegnap csinálta a ligából egy shao szóval tudja 😄
Meg amikor még neten fent volt elolvasgattam én is tudok beõle egy kicsit^^ A többi küldihez képest egyszerû, inkább a szint hátráltat.. 😊
De azért köszi 😉
És Grat mindenkinek, nem tudni mikor lesz ilyen kivételes event? pl 4-es.. 😄
Aquaman IS hyb,DrunkenGod IS nuker,ThePhoenix IS warrior,Lawless HI nuker
Csak szólj😊
De a role küldiket elkezdtem.. de amiért nincs neten guide nem nagyon haladok XD
An unknown error has occured. errorcode = 1
GA-EP43-DS3L | Intel Dual Core E5200 | 2x2 GB Ram 800Mhz | Shapire HD 4830 http://lokerz.try.hu/ Ha ingyen akarsz dolgokat szerezni!
Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer
GA-EP43-DS3L | Intel Dual Core E5200 | 2x2 GB Ram 800Mhz | Shapire HD 4830 http://lokerz.try.hu/ Ha ingyen akarsz dolgokat szerezni!
ha valaki tudja mi van pls segitsen
Kit érdekel ez a dolog már de komolyan? Dózi most az 1x ugyvélem felesleges itt a köpködés, ami volt elmúlt nem kell itt háborgatni a népet, azzal hogy ki mit mikor hol merre meddig...
Nem kedvelitek egymást és pont. Õ már nem banda tag elvan éli kis virtuális életét, mi is! Ez az egymás uszítása meg anyázás teljesen felesleges...
Apokalipszis - BOT warrior
Mai szösszenetek tõle. =)
Nekem nem célom lejáratni senkit. De jó ha tudjátok, hogy melyik nick mögött ki van. Van még WarLord, aki Rebirth-ös. Na az a WarLord nem ez a ... . Inkább nem alacsonyodok le a szögedi harcsazabáló szintjére, és nem kezdek el káromkodni. Az tuti, ha én is Szegeden laknék inkább elköltöznék. Mert jóérzésû ember 1 megyében sem szívesen tartózkodik ilyen alakokkal. Nemhogy 1 városban.
TAO BoT Warr
Quilins Mirror? o.O Abból elméletileg bármi lehet, ugye? Mondjuk azért már megéri pár statiszta accountot csinálni. (Megjegyzés: kár, hogy a premi nem tradelhetõ -.-)
Uhh uhh, kollektív fényképezkedésen nem tudom, hogy ott leszek e, de igyekszek odaérni idõben. 😊
\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"