9dragons
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Katt a listára és megnyílik egy google doc, ez folyamatosan frissül, ha adnak le collt. Aki tud, az adjon le cuccot, mert az mindenkinek jó. 😉
Esetleg ha lesz valami új, majd visszanézek. Addig meg elvagyok Divinity 2-vel. 😄
Hallom 22én M&S system... na azt is megnézem majd, vajon mennyi bug lesz benne...
Új map természetesen késik, talán 2010 nyarán meglesz. >_>
Csak a fórumokat lesem mindennap, hogy informáljam magam az érdekességekrõl 9D világában. 😊
Cheers! ^_^
\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"
Live: DoZeR 982
TAO BoT Warr
De ettõl még tényleg egy rakás köpet!
Ui.: Six te játszol vagy már egyáltalán nem?! Vagy csak én rohantam elõre? 😛
Apokalipszis - BOT warrior
Nekem minden ok, ráadásul a fórum gyorsabb mint valaha. Persze megint voltak mellékhatások, sok User IDt töröltek a fórumról és mintha egy 2 hetes roll back lett volna. 😄
Nagyon értik a dolgukat, hajrá Accccccblabla lolz.
Ez van, sh*t happens. <#nyes>#nyes>
TAO BoT Warr
Mad: ha nem tud peccselni, próbáld meg, hogy átállítod a Download method-ot. (Nekem általában az elsõ 2 közül vmelyik mûködik.)
...9D,BoI,WoT,BFP4F,NFSW,WF...
Aquaman IS hyb,DrunkenGod IS nuker,ThePhoenix IS warrior,Lawless HI nuker
TAO BoT Warr
TAO BoT Warr
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Ha egy normál erõs gb akar lenni akkor alap egy +12-es fegyó, meg 600def a rucikba.
Kültséges, nincsen 2nd role, alap skillek, ezért kevésbé erõs..
Amm láttam ezt a gyereket bp-n... Bealázta a népet ... 😄
gamehunter - Crimson Snake - Senior Luohan Monk
C12 Shao lightfootról nincs képem. De piszok gyors. Alig láttam a srácot. =)
TAO BoT Warr
Pl kapsz egy mobért 0.04-et és 2x event van akkor 0.08-at, egy xp carddal 0.12-t fogsz kapni és nem 0.16ot.
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
Ha 5x event van és valaki benyom egy xp cardot akkor neki 6x lesz. Enyi.
Vicces lenne 6x eventnél.. 12x <#wilting>#wilting>
Ezt kötelező meghallgatni minden nap!!! Rammstein - Mein Herz Brennt
Bocsi nem vettem meg nem tudtam annyit adsz e érte...
Rem még ott lesz!
Jo8
Köcce!
Yang/Peter55-HUN - FC10 HD Healer Yang/Peter55[HUN] - PS2 HD Hybrid
Nekem konkrétan semmi személyes problémám nem volt és most sincs veled kapcsolatban.Szerintem amíg FS tag voltál,mindig gratuláltunk az elért eredményeidhez és bátorítottunk a folytatásra.
Igazad van,szépen fejlõdtél és most van egy jó karaktered,csak tudod ha valaki követeli magának az elismerést az nem igazán frankó.Az úgy a tuti,ha a haverokkal együtt örültök a sikernek.
Na de ennyi elég is lesz,mert szerintem így is túlságosan elnyújtottam a hsz-t.Ha nem alkoholos befolyásoltság alatt írtál tegnap,akkor bocsánatot kérek a roarom miatt.
Grat minden magyarnak,aki tegnap szétkockulta az agyát!<#taps>#taps>
Ui.😛ot,ha ilyen bizniszben is utazol,akkor én FS-pólót és kitûzõt kérek!<#worship>#worship>
t3fun/Aika Online/Lenaria: Ryuuya (warlock) /készül?ben/ http://myanimelist.net/profile/Tusy
GZ itt is Pé nagyon nagyon NAGY KOCKA vagy! Mint mindenki más! 😊
Más...
Legenda! Tegnapi megnyilvánulásod megint mi volt? Én nem ismerlek de te sem engem de ez az ömlengés Te vagy a legnagyobb meg igy meg úgy, öszintén szólva eléggé szánalmasnak hatott!
Kit érdekel, hogy minek minek kiáltod ki magad és hogy vered a nyálad hogy mi mindent elértél?!
Én személyszerint a társaság és a szórakozás miatt járok fel, van mikor elhagy a gém varázsa de akkor még mindig ott van a társaság ami sztem remek! Lehet hogy nem egy év alatt lettem H+++ de ki a francot érdekel, még LM karim sincs és?! Legalább elmondhatom hogy egy remek csapat tagjait erõsítem és sztem szólhatok bármely magyar nevében mert mind1ik liga nagyon is jó, csak nem mind1ikbe van belátásom...
És te meg csak azt tudod felmutatni hogy mekkor indézem... "King vagy"
hát eléggé szánalmas, emelett annyit tudsz felmutatni hogy az 1 év alatt vagy nem tom mennyi alatt több ligád volt mint másnak cipõje...
Azért ez sejtet valamit nem?! Vagy lehet neked van igazad és rajtad kívül mindenki defektes és te vagy a trenden kívüli...
De ha ez igy van, mi a francnak kell itt ömlengeni, én személyszerint nem vagyok rá vevõ de ahogy láttam tegnap sokan pártolták ezt az álláspontot...
Vagy mi van a csajszival, inkább vele tõrödj!!! Vagy ez megint vmi kamu?! Esetleg nosztalgiábol feljöttél utoljára hogy még megmutasd ki a Jani?!
Sztem el kéne gondolkoznod kicsit, nem is kicsit nagyon!
Ui.: A zoknit és a kitûzõt még mindig neked adom ha kell, mert te vagy a King! 😛PPPPP
Én ec4 rõl ec7re mentem fel, megvan a role, megy a pq, minden szép és jó <3
GZ mindenkinek, és grindeljetek még, hiszen az eventnek nincs vége 😉
További szép estét, és jó kockulást aki játszik!
Yang/Peter55-HUN - FC10 HD Healer Yang/Peter55[HUN] - PS2 HD Hybrid
De azért remélem ti haladtatok szépen 😄
Aki háborút kezd, először ásson két sírt.
mostantól egyik barátom játszik vele...nagy ritkán a vega Legend
ha bárki jelentené shared account néven akkor jelentse akkor eloszor intimate és sorrynstyle alkuját ami ugyenilyen csak ö pénzért adta át velem ellentétben a lényeg a lényeg megismerkedtem egy gyönyörû lánnyal és vele foglalkozok szómiszó sok szerencsét nektek és ezuton bocsánatok kérek mindenkitöl akivel haragba voltam és ne feledjétek -legend- viszi a karim ne rajta töltsétek ki haragotok..1 szó mint száz sok sikert 😊 legyetek boldogok 😊))