21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
#12927 Csak a 4.-hez szólnék hozzá: Az a tied volt valószínűleg. -
#12926 1. nem én kezdtem
2. Lehet nem kelle tvolna belevegyelek titeket is
de a végén úgy is beleszóltatok volna :)
3.Nem kell hogy szeressenek elég ha tudják azt hogy én nem utálom őket
ők utáljanak :)
4.Milyen megnyílvánlás? :)(láttam itt már rosszabat is )
5. Viszláát ! :) -
szabi34 #12925 Ne foglalkozzatok már ezzel a balfasszal. Azt írogat amit akar, le kell szarni... -
#12924 Ők is biztos szeretnek az ilyen megnyilvánulásaid után. -
#12923 Azért írtam úgy hogy a gyengék is értsék =/
A ligáról annyit hogy télleg gyűlölöm :)
No persze van kivétel ezt már elmondtam ezerszer:)
Gabi,Hugi,Oki,Tusy Körülbelül ők azok akiket "bírok" :) -
#12922 Na de most kajak, miattad megint beletiport a lelki világomba, és ennek tetejébe szidta a ligát is.
A pszichológusom már heti 5x fogad, most már menjek szombaton is, emiatt a maki miatt? -.- -
#12921 Megdobáltam banánnal, és most mérges mert csak sütnivaló afrikait kapott... :D -
#12920 Írtam, hogy meddig stimmelt a mondandója, csak miért megint az FS-t szidja.
Aztán meg rám is szép szavakat illet, holott most tényleg nem érdemeltem meg. Egy szóval se mondtam, hogy nem okkal szólt dózra, de a többinek mi értelme? :) -
#12919 eszerint csak bennem vetődött fel a kérdés hogy minek kellett beszólni neki, amikor nem is írt ide már napok óta... -
unusual #12918 Sajnálom,hogy otthon nem kapsz elég törődést,és jössz ide írogatni,hogy kiéld magad. Orvos mit mond erre? -
#12917 Na húzzál any... a francba innen. Tudod kit nevezz te "Fasz-szopó"-nak. Ismersz valakit egyáltalán innen úgy, hogy jogosan írhatsz ilyet? Nem hiszem. Szóval tartsd meg magadnak a hülye beszólásaidat, meg minden egyéb faszságodat. Senki nem kíváncsi rád, inkább menj aztán játssz magadban addig sem írsz hülyeségeket. -
#12916 Én csak rászóltam kulturáltan, hogy miért az egész ligát szidja dóz helyett. Erre rám is szép szavakat írt, hát most ezek után senki ne mondja, hogy nem próbáltam értelmesen beszélni vele.
De ezek szerint egy majommal nem lehet értelmesen beszélgetni.
-
#12915 örülök, hogy segíthettem eme hatalmas probléma megoldásában, most már folytathatjátok -
#12914 Akkor ez ilyen "Egészségügy" szó. Hihetetlen, kösz.
Maki sajnálom, hogy kijavítottalak, de rosszul tettem.
Nincs harag remélem.
Puszi a hasadra, meg egy arasszal lejjebb is :) -
#12913 ahogy ő írta csak kötőjel nélkül -
#12912 Hát, hogy? :) -
#12911 egybe, de nem így -
#12910 A fasszopót pedig egybe írják. -
#12909 Az oké, hogy nem te kezdted, de nem is Fekete-solymok liga szólt be te okos.
Neked tuti valami bajod van. -
#12908 Nem én kezdtem megint kussolj te fasz-szopó köcsög.
mi a fasznak kötekedik az a kis fasz-szopó?
Kussoljon el és kész
Na sziasztok Homokgyíkok !
-
#12907 Ezt nem értem.
Dóz beszól neked, erre az egész ligát szidod, mi bajod van neked?
"megint töröljétek ezt a postot is" odáig rendbe volt a mondandód, erre az egész ligát szidod.
Aztán csodálod, hogy beszólnak neked. -
#12906 Gondoltam békén hagylak titeket de ha egy ekkora
Fasz-szopó,Hányadék vagy akkor nem is hagylak titeket.
Szopd ki dózer a Faszomat nyugodtan...(megint töröljétek ezt a postot is.)
Másrészről A Fasszopó Ligáddal kitörölheted a seggedet ! :)
van egy-két ember akire kivételként tekintek de te nem vagy az :)
-
#12905 5 napja nem írt... Elfogyott a banánja, vagy öngyilkos lett súlyos agyhiány miatt? :D -
#12904 Emulált rendszerrel simán megoldható a dolog, ha másképp nem is lehet esetleg. -
unusual #12903 Írtam neked pm-et. -
#12902 Írtam pmet, rem megkaptad?!
-
#12901 "Nincs semmi, amíg nem hallgatni cigányok, mint Manele Manea hallani .. Csak azt akarom, hogy a tér és lőni AK 47-es, aki látja"
Ugyanaz a szekció, ez nagyon lol!
Ajánlom mindenkinek, google translate és érdekes dolgokat megtudni :D -
#12900 "Nem értem, hogy mi is büszke, nem szégyellem, hogy én is bánom a regény és reagálnak elég csúnya, ha a címkézés cigányok, tolvaj, koldus, csak azért, mert az én jelentés szerint "a román születésű," nem a személy koncentrált, hogy tudjam nekem személyesen, de nekem nem kell szégyenkeznie, és büszke volt rám ez egy hosszú út. Amit én büszke? Van egy ország, tele szamár * s, tolvajok és írástudatlan? Ez az igazság, aki nevezünk "rotards" más módon nem csinál semmit, adnak elég ok, hogy hívjon minket így. Mikor lesz valami, amire büszkék vagyunk, és akkor kapok egy "büszke arra, hogy román, addig fogom magam korlátozni kívánja bemutatni, akik érintkezésbe az összes románok nem idióták."
Egy románul írott szöveg a romén szekcióba 9d fórumon.
Végre egy értelmes román? :)
(Ha valaki nem értené, az így járt.) -
unusual #12899 Ez nagyon L O L !!!!! :-) Sok idióta! -
#12898 Egy kis terv a hülyegyerekeknek a nyárra... :D -
SecretLife #12897 Az a WoW ...
De az nem sorolható MMORPG-k közé ;) -
#12896 GG patch előtt volt multilog, most nem hiszem.
WoW valamivel egyszerűbb, leteszem tálcára, elindítom megint és voálá buffolhatom 8 karival a másikon lévőt, lol :) -
#12895 Nos elvileg van vmi progi amivel klónozhatod a gém klienst!
De én ehhez nem értek sajnos...
Viszont van 2 gépem uh én igy oldom meg:D -
szabi34 #12894 Jah tudom hogy milyen ban:)
De külön accon vannak a karik úgy értettem:D -
#12893 meg lehet oldani, több géppel... -
#12892 nem lehet megoldani valahogy hogy több példányban induljon el a játék?:D -
#12891 ELADÓ:
¤ FC7 Staff +10 1/1 hardness incr. possible (slot nélküli, régi fajta)
¤ GL7 Gloves +9 0/0 hardness incr. impossible (2slotos /500phys/, régi)
¤ FC2 Gloves +9 1/1 hardness incr. possible (2slot /crit+250phys/,régi)
PM itt vagy in-game. -
#12890 Ez nem olyan ban :)
Nem 9dzel amíg banolva vagy. -
szabi34 #12889 Az belefér akkor addig játszom a hyb-el vagy warival a másikon:) -
#12888 Pár nap ban.