9dragons

Oldal 1 / 422Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

new world-el játszik valaki?

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

jól nez ki csak mar az mmorpgk mar nemtudnak lekotni sajnos, nincs kedvem millio mobot grindelni 😄 lehet a 9d kiegetett 😄

Aquaman IS hyb,DrunkenGod IS nuker,ThePhoenix IS warrior,Lawless HI nuker

Blood Raven
Biztos vagyok benne hogy p2w lesz de a 9d már a megjelenése napjan is az volt a prémium rengeteg elönyt adott
Viszont a privát szero is indul valoszinüleg a jövö honapban az nem lesz anyira p2w es rengeteg ujdonsag lesz benne
Ajálom figyelmetekbe a sword of legends mmot a nyáron indul valamikor és rohatt jol néz ki b2p lesz es semmi elönytado nem lesz shopban

Hollo

de szeeeep is lenne, csak hát ha még p2w se lenne és benne lenne minden ami amostaniban akkor az brutális lenne. nemlennének előnyben a köcsög vn gecik akinek csak ez az élete, hogy felhúzza maxosra a karikat és mindenbe meglegyen 2x 😄 . de ahogy ismerem ezen a gamen mindenki csak meggazdagodni akart az összes cég azért van benne a sok treasure box meg a sok szarság, rosszabb mint a nyerőautomaták Las Vegaszban 😄. ennek a gamenek még abban az időben amikor én kezdtem 10-en x éve még volt varázsa, mára már csak szánalom maradt a felsoroltak miatt sajnos. pedig nagyon szerettem . utolsó gondolat ha nemlennek p2w akkor akkor a szerver nemtudná magát fenntartanni, de ez csak az én nézetem. szép napot (kifogom próbállni és majd aztán mondom a véleményt 😄 mert esélyt mindenkinek adunk 😄 )

Blood Raven
indul 1 uj hivatalos szerver állitolag europai nem kell várni fél másodpercet hogy felfogja a kattintást
május 6. án indul
https://www.papayaplay.com/ndevent/event.do

Hollo

nyugi most beszeltem valakivel es hogy üressek a szerók mert ez csak beta volt és nemsokára indul a rendes és majd aztán, addig nem is érdemes vele foglalkozni

nálam is ez van, meg vírusnak érzékeli a virusirtóm...

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

na belepett a gamebe megcsinaltam a karaktert, tölti be a mapot és kilép 😄 probaltam kikapcsoli azt a DEP cuccot, de nemlehet berakni a launcher EXE ket
Utoljára szerkesztette: Lawless, 2021.01.29. 17:45:26

Blood Raven
https://discord.gg/54zv9shM

Hollo

nekem ez azóta sem indul el...

tedd mar ide legyszi a discord szervert mert kiléptem pár hónapja, mert semerre se haladtak és most meg nem talállom. köszi

Blood Raven
A new down még mindig discordon szoktak irogatni miket csinalnak uj ruhaszettek uj kinézettel meg kb az egesz jatekot atalakitjak csak rohatt lassan haladnak

Hollo

na hol Raven? milyen szeróon?

Blood Raven
alakul a dolog
https://prnt.sc/wkc99w
Utoljára szerkesztette: Blood Raven, 2021.01.10. 22:56:10

Hollo

Ez így egy fos!

nekme be se tölti csak kijon a launcher Play es ennyi

Nekem sem sikerül ez a portos cucc... nem értem hol kell
Betölti a map-ot és kilép azonnal.

én már annak is örülnék ha megtudnam oldanni a portos dolgot 😄 üdv

Blood Raven
Akkor már értem hogy miért nem tudtam többször elinditani a 2.kliensem pont ezt csinalta hogy karaktergeneralas utan csak fekete kepernyo valoszinüleg neked valami más használja azt a portot
Elég érdekes ez a béta ösze visza alligatnak benne mindent legutobb lecsökentették a sebzest ld és ici mapon 1 rémálom fejlodni tuti lesz valami cucc vagy kraftolhato dolog amitol ezekre a mapokra mar sokkal erosebb leszel csak még nem rakták be
Kijavitottak 1 bugot is kunlun templomba grindeltünk a nukerek 60k kat lottek mobokra most 20k korül aszt nézem 1 healer meg 4 hiteli a mobot amikor többi class 2 percig üti szoval lesz még dolguk böven szerintem ebböl az idén semmi nem lesz

Hollo

ezt a port dolgot én sem értem, csináltam egy karaktert, de ahogy betölti a map-ot azonnal kilép mindig... minden mást megcsináltam.

New Dawn Installation Guide

Before unzipping the game client make sure you have performed the following steps:

The game needs to listen on port 27015. Run command prompt as an admin and run "netstat -a -b" and make sure no other program is listening to that port

Disabled Windows Defender (or add folder to exceptions)

Disabled personal antivirus (or add folder to exceptions)

Microsoft Visual C++

https://aka.ms/vs/16/release/vc_redist.x86.exe

Microsoft .Net Framework 4.7.2 Runtime

https://dotnet.microsoft.com/download/dotnet-framework/net472

annyi mindent kell hozzá csinálni mintha hackerkednél 😄
a defenderhez hozzáaadtam a launchert
frissítettem a c++
frissítettem a frameworkot az alábbi linkekröl, de hogy mi az a port amiről írnak és azt hogy kell megcsinállni csak a jóisten tudja 😄 . aki tudna segítenni az írjon privátba, nagyon megköszönném. szép estét 9dragonszok 😄

olyan mint amikor indulni akar, kijön az a luncheros ablak, egy hang és ennyi. lehet nemakarják hogy a bétában szerepeljek :d

Blood Raven
Nekem megy irtak discordon nemtudom honlapon fent van e win10 et frissiteni kell a legujabb verziora visual c++ kell és net framework gondolom legujabb verzio mindböl

Hollo

megy valakinek? en probaltam es semmi

Blood Raven
elindult a béta teszt aki akar mehet
weboldal http://newdawn9d.fun/News/3
telepitö https://mega.nz/file/B85g1LDa#4-TpjhNKjuuMtnhIOAZAKcIsV2rTZSb78dnqj0eMWdo
regisztrálni itt lehet https://mega.nz/file/B85g1LDa#4-TpjhNKjuuMtnhIOAZAKcIsV2rTZSb78dnqj0eMWdo
discordon zajlik az élet de azt nemtudom hogy kell belinkelni
Utoljára szerkesztette: Blood Raven, 2020.09.27. 15:52:42

Hollo

bocsi Ryzox, kicsit eltüntem mert nemértem rá mostanság így a karaktert is lenulláztam, mert úgy volt hogy nemfogom már játszanni a 9d-t, de mindig visszahúz, úgyhogy ha lenne egy új szero abban benne lennék ha lenne egy kis csapat igaz Tao-s voltam mindig régen meg Nirvanas de játszottam itt kb mindenkivel 😊 tud valaki valamit az új szeróról?

hm az jó hír, akkor majd figyelem. Van valami honlapjuk már?

Blood Raven
1-2 héten belül indul a bétája mindenki részt vehet 1 hétig tart aztán 1-2 hét mulva indul élesben

Hollo

Nem nagyon lett semmi ebből az új szerverből nem?

Sziasztok! Van e esetleg valakinek Acclaim 2009 és vagy GC 2013-2016 cliense ? Megköszönném.
Lawless írtam discordon privátban!

tudok adni kóstolót kl mapból 😄 meg potala epi-t akit érdekel a mostani szerón, 1 dolog miatt nemvárom a szervert azpedig, hogy az így is kevés embert még széthúzza és az lesz a vége, hogy megszünik a game! az elejétől játszom az összes szerón voltam ami official és azt vettem észre, hogy minnél kevesebb az ember! ez lesz a 9d vége, majd figyeljétek én szóltam!
addig is fehér oldalon bátran keressetek van 3 darab IS karim amivel tudok segítenni bármiben 😄 és igen az xp meg a lvl up egyszerű, az itemeket nehéz megszerezni, de ha nemérdekel a pvp(ami alig van már mert nincs player se nagyon és akik meg pvpznek azoknak megvan mindenük kb) csak szórakoznál meg bossoznál, bátran keressetek meg

BarackHUN
Én szerintem HD warriort kezdek, de majd kiderül. Hirtelen azt se tudom milyen contentel indulnak stb. Utoljára én még a Play9d-n toltam, kunlun map meg ilyenek nekem homály😄

I S A e o e m o w s m !

Egy próbát megér mindenképpen, ha meg nem progresszíven dedikált playerként akarod nyomni (hardcoreba) akkor igazából teljesen mindegy. Részemről vagy ck hyb vagy warri role lesz, {elérhető itemezicáió) fog dönteni a side még kétséges. Plusz ha sikerül mükődésre bírnom a vmwaret akkor pocket healerrel.

Blood Raven
Hali énis ránézek majd rég 9d-ztem már kezd hiányozni addig jo lenne kitalálni mejik oldalra megyünk

Hollo

BarackHUN
Pedig pont erre esküsznek, hogy nem lesz korrupció, meg átlátható lesz minden, meg IM itemek pont ezért fognak droppolni mobokból stb. Egy esélyt adok neki, aztán majd kiderül 😄
Úgyis csak meló utánra kell valami hülyülni, mondjuk ha lenne valami kis társaság akivel lehetne discordon baromkodni, azt se bánnám.
De sajnos a régiek elkoptak, köztük én is😄

I S A e o e m o w s m !

9dawaken középgearig elég egyszerű, utána nagyon p2w. Xpzni egyszerű, de a skill xp nagyon veszélyes..
Ha valakit érdekel eladó taon hm2 bot warr 15 hg spearrel és hasonló finomságokkal 😊 vagy csere eclipse itemekre

9declipsen ha valaki játszik vagy kedvet kap hozzá black siden játszom néven hd ck hyb.

Az új szervert személyszerint én annyira nem várom, elég húzamos ideig pvpztem egy leagueba meg dumáltunk tsen közbe, pár staff taggal vagy akár bogdyval aki a dev. Jó arcok csak kicsit "korrupt" banda és kapásból tudok pár leendő playert mondani akiknél potyogni fog a táskába az item staff részéről. Meg a modolt scrbase.

BarackHUN
Azt én is, adok neki egy esélyt 😄

I S A e o e m o w s m !

ezt az új szervert várom már.

belinkelem akit esetleg még érdekelne:
List of current and upcoming 9D servers
9D awaken- official: (don't recommend)!!

https://www.playredfox.com/nine_dragons

Eclipse

9Ds

Upcoming:

new dawn 9d

https://discord.gg/n4ypwCz
ez még csak discord de marcius 27-28ikan indul ez az új szerver akit érdekelne
üdv

Sziasztok,

Az Eclipse9D-t szeretném letölteni, de az oldalon levő 3 link közül egyik sem működik...
Valaki találkozott már hasonló problémával? Esetleg valamilyen alternatív letöltési megoldás létezik?

Előre is köszi!

DaXiongMao - WT hybrid

hat igen mar a game p2w

valaki nem tud ajánlani valami jó mmo-t? ez az új rendszer 9d-ben nem jön be már nekem...

aki visszatérne írjon rám email.ben! [email protected]

Jatszik 😄 itt ott

David9317
Sziasztok!

Valaki még játszik eme régi gyöngyszemmel?

Hát az szomorú... De ha mégis van akkor lehet szólni 😊
P0Th3aD
Hali! Szerintem aktív fehér nincs. Fekete oldal is eléggé haldoklik, de ketten még vagyunk!

Apokalipszis - BOT warrior

Helló! Játszik még valaki? Van tao-n fehér oldalon magyar liga?
Grat <#worship>
GJ

Oldal 1 / 422Következő →