9dragons

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ToshiBá
Nem tudod, mert le fog olvadni a merevlemezed, és az alaplapod is el fog folyósodni. Ráadásul a monitorod a kábelénél fogva fogja felakasztani magát a csillárra.

Persze hogy lehet. Ez nem fegyó, amit ha refinelsz már nincs JS lehetõség.

Live: DoZeR 982

Csani22
Lenne egy kérdésem: Ha egy slottos decoa rakok ornamenteket utána még tudom tovább slotozni? Tehát például egy 2 slottos decoba rakok 2 ornamentet utána késõbb még meg tudom csinálni 4 slotosnak?
Nem vagyok benne biztos és tutira szeretnék menni 😛

Üdv! A nukerek kemények? Az mondja ezt akinek nincs pvp építése. Egy nukernek kell def, és persze van neki ck def. Más role-oknak is kell def, de csak pvphez kell ck def. Aki nem áldoz rá, az ne menjen pvp mapre! Jöhet a sírás, hogy a harcosnak 2 pont 1 ess. És? A nukernek 2 pont 1 str. Nincs ck dodge-od csak normál? Építs és máris jobb a helyzet!Régen ment a sírás, hogy a hyb parája milyen kemény. Az is volt. Elvették. Most megy, hogy a nuker milyen kemény. Erre csökkentenék a dmg-ét? pfff Utána mi lenne? Warrior uralom? Késõbb azt a rolet is megnyomorítanák. A pvp szint, építés, felszerelés, és BUFF kérdése. Ha valamelyik hiányzik, már nagyon nehéz.
Nem szidni a nukereket, hanem okosan harcolni ellenük! Nem megy? Kerüld BPt!
Lehet vitatkozni, én csak tényeket írtam!
ToshiBá
Menjél Puncsolni Shi Zangba... Jah. Hófehérke vagy. Akkor a Ti kis mapotokra.

És most M&D legnagyobb vicce!!! :

Majd leestem a székrõl a röhögéstõl.

A tanítvány választ téged.
Hogy õ hogyan csinálja, arról fingom sincs. 😄
Ha már a fejed felett van a "Master" felirat, akkor már választhatnak mesternek.

\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"

gamehunter
A tanítványodnak kell megkérnie h legyél a mestere.
Rádkattint, char menu és a legalsó.

gamehunter - Crimson Snake - Senior Luohan Monk

9D Hermit
9D Hermit

9D Admin

Posted: 30 Dec 2009 19:14

Warriors,

We have learned much from this "Illusion" and steps will be taken to make it a balanced "reality" eventually, following Tibet.

Hermit válasza a tegnapi napra... Hát igazán kedves ez még így 1-2 év nuker rémuralmat jelent.. 😊

hogy lehet valaki a tanitvanyom hol vehetem otet fel vagy mit kell csinalni es hol...shao warr vagyok es akarnak 1 kis tanitvanyt magamnak...hova menjek,hol tudom felvenni...ennyi

Aquaman IS hyb,DrunkenGod IS nuker,ThePhoenix IS warrior,Lawless HI nuker

LordTusy
Nem írtam,hogy BOT nuker kell,azt írtam hogy én az vagyok. ^^
(Amellett warri és hyb is,de ez annyira nem számít...)

t3fun/Aika Online/Lenaria: Ryuuya (warlock) /készül?ben/ http://myanimelist.net/profile/Tusy

ToshiBá
Szia Mindenki!

Csak 1x fogom leírni. Utána nem érdekel majd a dolog.

Fekete Mesternek Fekete Tanítvány. Fehérnek Fehér. ENNYI! Nincs Klánbontás! Rolebontás meg PLÁNE nincs.
Nekem igaz 2 HD van, de abból 1ik warrior. (Nem furi? Dóz hyb...)

HD nak lehet SF, Botnak lehet HD... Csak Black side legyen.

Na Sziasztok!

És akivel nem Találkoznék, annak elõre is B.Ú.É.K. !!!!

Detoxot és sötét utcákat kerüljétek... Mindkettõ sokba kerül. =)

LordTusy
látom zajlik az élet...
Aki quillin's mirrort vesz az pls szóljon,hogy tudjak kit köpködni hyb-el! ^^
Masterek küldijéhez van már npc?
Ck dmg bugot örülök,hogy javították...és ha belegondoltok a legtöbb coint a nukerek veszik szóval nem meglepõ a gyors javítás.
Jut eszembe...BOT nukernek keresek tanítványt!Minnél kissebb annál jobb,mert hosszútávra tervezek."Szívesen továbbadnám a tudásomat az új generációnak."Picit konkrétabban segítenék a játék megismerésében,karakterfejlesztésben (nem,nem power lvl,hanem elméleti segítség),küldetésekben,stb.Ha valakit érdekelne a dolog írjon nekem PMkét és majd megbeszéljük.(Japán/anime fanok elõnyben.)

t3fun/Aika Online/Lenaria: Ryuuya (warlock) /készül?ben/ http://myanimelist.net/profile/Tusy

na megint 1 csodás bug LD-ben eltunt az az npc akinél GC pazz-t lehetett csinálni
sziasztok volna 1 kerdesem valami mar master lett ? aki tudja mirol van szo irjon nekem mert en is akarok valakit felvenni tanitvanynak

Aquaman IS hyb,DrunkenGod IS nuker,ThePhoenix IS warrior,Lawless HI nuker

Igen, kijavították a pvp-t. Azért wei-t még levertem beloggoláskor 😊
ReszegKoldus
CC-t kijavítani vagy egy hét volt, ezt meg egy nap alatt megcsinálták...vajon miért nem megy minden javítás ilyen gyorsan <#whatever>

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

MadeInHell
rohadjon meg acclaim 2x dc ztem ki boss alatt és le ks elték.A nukereket meg kijavították megint a régi gz asslaim.

TAO BoT Warr

MadeInHell
Ez igaz!Én sem értek vele egyet.Jó legyen a nukereknek nagy dmg je mert õ a nyilas<#nevetes1> de 2500-3000 defje azért ne legyen mert az rohadtúl nem frankó.

TAO BoT Warr

Na az arabok meg az afgánok elhúztak hállelúújaaaa!😊
Peter55
Egyébként nem értem miért sír mindenki, hogy "jaj nem lövök 5K-t PS emberbe GL-en" meg, hogy így nem jó.... Kérdezem én az jobb amikor nem lehet semmit csinálni BP-n mert 3 nuker írt mindenkit?! Mert szerintem az sem jobb, de lehet, hogy csak velem van a baj és hülye vagyok, hogy nem istenítem a nukereket.😊

Yang/Peter55-HUN - FC10 HD Healer Yang/Peter55[HUN] - PS2 HD Hybrid

és ez magától elmúlik?
mert ha nem akkor letörlöm a 9D-t és nézek vmi olyat amibe nincs terrorista...vagy afgán menekült aki mindenáron fel akar robbanni...:@
terrorkód van, biztos most javítják ki a pvp bugot
Hellosztok, lenne egy idegesítõ problémám...lehet h lejjebb már vki megírta a választ de amár mátrixban látom a szöveget annyit olvastam a hiba után...
ezt írja ki a 9D-nekem miután beírtam a felhasználómat és a jelszavamat:
an unknown error has occurred. error code=-1

A vicc ebben az h tesómnak ugyanezt megcsinálta tegnap vagy tegnap elõtt erre csinált 1 új felhasználót az oldalon és ma meg engem kidobott dc-vel a játék és nem engedett vissza...hanem nekiállt ezt írogatni nekem:@
Valaki tud segíteni?
Ha te sem kaptál bant, mások miért kapnának?
New Itemek ---> #11156 hsz.
Igen mirrorokból jönnek ezek a dolgok,és 200k coin lol! Az eredti ára meg 500coin szoval arra is ráfognak menni.

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

9d forumon írják, hogy PS-eknek valamiféle xp bug van. Akkor akik ezt kihasználták biztos bant kapnak!?!?! 400 -as wb és 7/1k hp leech stb itemek eredete még mindig titok marad. Nekem még mindig gyanús, hogy quillin mirrorból esik azoknak akik korábban eventen kiváltották és nem nyitották ki csak most.
Mondjuk 2k-t sebzett a nuker BP-n valakibe,az most olyan max 500.

De mennyire buggos? Régen a nukerok 3-4k Dmget nyomtak 1 hit el a Warrimra, ez mennyire csökkent?

Ezt kötelező meghallgatni minden nap!!! Rammstein - Mein Herz Brennt

Csani22
Senkinek nincs pontos infoja, hogy ez most bug vagy direkt van így. Pedig nagyon jó lenne tudni mi lesz. Mondjuk szinte mindenki szerint csak egy bug és a patch-nél sincs írva, hogy ilyesmit csináltak volna. De furcsa, hogy pont a nukerek dmg-a buggolt be bp-be.
Úgyhogy ha valaki tud valami pontosat szóljon gyorsan.

MadeInHell
az a fúrcsa vgm gm nem nyilatkozik mi ez,vagy csak én nem láttam.

TAO BoT Warr

Kíváncsi vagyok meddig tart ez a kánaán a warrior-oknak!?! :-)

hehehe van benne valami 😛 😊)

ToshiBá
@: lolka. Jogos lol! nincs. 😉
@: Lory. Ne tedd mert aztán 3 hónapig azt fogjuok olvasni, hogy a gyúrás meg a póker jobb mint 9D. lol! 😉

Miaz most a warriorok nyekeregtetik a nukerokat? 😄 hehe jovolna látni lehet letöltöm megint a 9D-t 😊

Csani22
Remélem tényleg csak bugg és nem rontották el a nukikat. Engem nem zavarna ha kb ugyanolyan erõsek lennének a kasztok bp-be, nekem nem kell nuker uralom de ne legyenek már gyengébbek mint a többiek, mert most tényleg nagyon szarok. És akkor talán nem is szidnák mindig õket. És nem is olyan könnyû grindelni nukival 😛 Például és most épeen szívok cc-be a kis gyors nagy dmg-ú meg lövõs mobokkal amik mindenhol ott vannak <#duhos2>
De legalább cc jó meg az ornaments master heifeibe. HURRÁ

Ja én is erre gondoltam, most már ki is vehetik ezt a role-t. Logikára visszatérve, mától van CC, az új cumók meg legalább 2 napja. Van máshol is black market, nem csak CC-ben? Valamiröl nem tudok? <#eplus2>
ToshiBá
Már bocs... De ez egy harcmûvészetes játék nem? Egyáltalán minek bele az a role? Archer jobban passzolna... Na mindegy. Most be lehat találni, hogy akkor a Helaer/Hybrid-nek sincs létjogosultsága buf/heal szempontból. De ez a kettõ legalább küzd. Nem csak 1-2-3 hit és 10 mob halott.

A kérdés most, hogy nuker mire jó? Se PVP-ben, sem PVE-ben nem jó, szemben a többi kaszttal.
ToshiBá
A nukerek "nerfelése" pedig szerintem sokunk számára a kéjes elégtétel reményével teli pillanatokat fogja elhozni. Ha valóban bug. Ha nem, akkor javasolnám a többi role folytatását, mert sírás lesz de nagyon. =)

ToshiBá
Gondolom sokan hallottátok, hogy vannak új cumók. 7/1k HP absorb, 25% speed cipõ, 400dmg wb, stb-stb. Nos. Tegnap este nálunk is téma volt, és felmerült hogy esetleg CC Black Marketes cuccok. Mivel Master's mind ezért logikusnak tûnt. De nem. Quilin's Mirror rewardok.

Itt a LINK, amin megleshetitek a cuccokat. Enjoy!! =)

LordTusy
Nem értem szarklémeseket...p98/99 után most még1 buggos patchet csináltak.
Ezek még a leghûségesebb kockák kedvét is el akarják venni 9Dtõl.
Igazán tanulhatnának már a saját hibáikból,nem szabad félkész patchet kidobni.

Hát srácok, ez a pvp balance még ha bug is, de el lett találva... Mondanám hogy sajnálom a nukerokat, de nem lenne igaz... 😊)
MadeInHell
nukerek sírnak mert baj van a dmg vel :-)

TAO BoT Warr

MadeInHell
hurra patch!

TAO BoT Warr

Mikor csinálják már meg CC-t?<#szomoru1>

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

Loooool A SF klán bázison az NPCk Shao tekercseket árulnak
MadeInHell
Bocs nem direkt köszöntem 4x csak behalt az sg

TAO BoT Warr

MadeInHell
Köszi

TAO BoT Warr

MadeInHell
kösz

TAO BoT Warr

MadeInHell
kösz