21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
#13167 Jaja, lehet, de én nem várnék rá 56 hónapot.. xD -
#13166 igaz, lehet, hogy a csaj 2660 kg :D -
Lawless #13165 fogadjunk h Dozer a csajra gondolt tik meg egybol az autót nézitek :D:D:D...olyan izék vagytok...a "merjunk nagyot álmodni" erre utal
csákány....:) for fun Dozi -
#13164 Teljesítményben, vagy árban kell űberelni?
(fél millából csinálsz egy űbertunyingjapánzsírgépet ami 1000+ hp-s :) )
De tudom, ez egy ritka ekszklúzív cucc...ami csak engem nem érdekel :D -
#13163 Egy kis off.
Merjünk nagyot álmodni. :D
Maybach Exelero. 2660 kg, 700 lóerő, 351.45km/h csúcssebesség, 56 hónapos várólista. Jah az ár... 8 millió dollár.
Überelné valaki?
-
#13162 Igazad van, nem fogunk megijedni, végül is csak egy hulla az. Egyébként jó nyaralást! -
#13161 Jó nyaralást Pícs! többiekenek meg jó gémet!
( és Z leginkább semmit nem csinál amúgy...de azt viszont nagyon :S O.o ) -
#13160 Nah korán kelek, elkezdem a 10 napos eltávomat, bb all, jó játékot, írtam ligachatre is, hogy ha a napokban a hírekben olyasmit hallotok, hogy vízihullát találtak a Balatonba, ne ijedjetek meg, valszeg csak többet ittam mint kellett volna.
Ha mégis hazatérek, nem kell megjátszani, hogy örültök nekem, tudom hogy most mindenki pezsgőt bont otthon (vagy bontott, vagy esetleg bontani fog ^,.,^) Na tényleg jó játékot (meg sixnek, tusynak, Z-nek is jót amit épp csinál 9d helyett) Pá. -
Sixtail #13159 Nahh, kösz, de nem kell.
Amíg nincs premim vagy saját (LM++) fejszém, addig úgysem gémelek. Szóval fölöslegesen nem kérem el, de azért köszi. :)
Jiao_cn nevű játékost ismer valaki? Kaptam tőle F8-at, hogy eladna 90es premit, de nem kockáztatom meg, amíg valaki nem biztosít a megbízhatóságáról. Meg szerintem 2kkk kicsit sok érte (annyit kér).
Szóval, aki tud infót róla, az jelentse please.
Pícs, shoo shoo vakációra már! :P -
unusual #13158 Kellemes 10napot neked Bari! -
#13157 Köszi ^^. -
#13156 Grat neked!
Igy legalább megvan az öröm, és egyedül!
Jó pihit még1x!
A békülést pedig lájkolom!xP -
#13155 majd holnap kompenzálják :) -
#13154 "I will report this to our IT team, I will try and make sure it's resolved quickly before Bardo's event. If it is not fixed by then, I will make sure Bardo receives the appropriate compensation."
Inferno írta.
Ha késnek a megjavításával kompenzáció lesz.
Ne késsenek mert korán kelek -.- -
#13153 Köszi, de HM++ig le vagyok rendezve fegyver ügyileg.
Még egy GB-EC-CS szintre kéne egy majd, de ráér majd ha odaérek.
Mellesleg error code van, legalábbis nem enged be engem. -
#13152 Nálam error code van :S:S:S
Veletek mi a helyzet? -
#13151 Nem a baltán van a hangsúly, hanem magamat akartam végre megmutatni.
Nincs semmi baj azzal a karival szerintem :P -
#13150 Gz a baltához,ha szóltál volna adok gl10-est hasonló dmg-el 4 slottal.
Üdv újra itt Six!(Ha megfelel kölcsönadhatom LM baltám...) -
#13149 Ezzel a képpel csak annyi a baj, hogy a te karaktered is rajta van.:D -
#13148 +9 4/4en vettem jutányos áron.
Az ornák már benne voltak, nyílván nem tennék bele ilyet. -
Sixtail #13147 Jól nézhet ki, én is ilyet keresek csak LM kiadásban és 4slottal. :P
Mivel megkértél, nem kötök bele a típusába, de miért azokat a trutyi ornamenteket tetted bele? :D
U.I. +12-n olyan erős lesz mint az én mostanim +10en. :P
Feltéve, ha eljut odáig. o.O
Na beugrok, lecsekkelem a mostani árakat. >_> -
#13146 Kicsim
Ornamentet ne nézzétek, az ki lesz szedve.
Az arra vonatkozó fikázásokat, hogy régi az axe (old) meg tartsátok meg, +10 és az enyém ^^.
Így jobb lesz elmenni nyaralni, hogy ez a picike vár itthon :P -
#13145 Nagyon sürgősen vennék olyan 30-40 BE-t aki árul írjon rám, úgy kb ma estig kéne. -
#13144 Kösz. -
Sixtail #13143 Booo!
Látom távollétem alatt megint csak a szokásos történt. -.-
Azért jó volt olvasgatni. :)
Biznisz:
Még mindig keresek premi árus, lehetőleg nem scammer emberkéket. 90es adagokban venném őket.
Valamint még mindig érdekelne egy favágó fejsze piros vagy pink csillogással, kis mester szinttől bármi jöhet, és persze négy, lehetőleg üres lyukkal kéne, az lesz a markolat. :P
Bár gondolom az utóbbi már 20 kkk körüli árban mozog, azért infókat még várok róla. :)
Jó 9d mentes napokat Pícs! o.o
Csírsz! -
#13142 Valójában most már elmondhatom, csak azért békültünk ki, hogy te ne örülj, lebuktam. -
#13141 A fene, pedig már épp kezdtem élvezni a dolgot...:D:D -
#13140 Köszi. -
#13139 Helyes.A szerelmes ércelődéseitek amúgyis sokkal mókásabbak.
Kellemes 9D-mentes 10 napot! -
#13138 Én is téged. -
#13137 kár, pedig jó volt a vita :) -
#13136 Na mivel sokakat érdekel (legalábbis a visszajelzésekből ez derült ki számomra), dózzal "leültünk" és megbeszéltük a dolgokat.
Mostantól nem várható vita meg ilyesmi, nyugodtság van, akinek aggódott a lelke miattunk, az is megnyugodhat. Mielőtt végleg eltűnök 10 napra leírom hogy vennék 90 napos premit, csak scammertől és előre fizetek, pm me. -
#13135 WTS: Gl12 BD +7 spear 2 slot 2x3/1k hp leech 0/2 hardness increase possible.
Érdeklődni ugyanitt. -
unusual #13134 Ez se nem tudja! :) -
unusual #13133 A világát nem tudja az arc! -
#13132 Ha még nem, akkor most láttál egy bogyótúladagolás közeli szénnégyorsult min 3 napja fentlevő embert, aki mellesleg valszeg Icával is táncolt. Látszik hogy aludna már, de a zene ébren tartja. :D -
#13131 ilyen zajt csak így lehet elviselni, kár hogy kivették a youtube videói alól a vuvuzela gombot, most használtam volna :D -
#13130 Bocsi a dupláért de... Te Dózer ez vattafák akar lenni? -
#13129 Vagy gondolkodj rajta picit még, vagy új acc. Mert ezeknek az adatoknak a hiányában nem igen tudnak veled mit kezdeni. Sajnos ez a helyzet. -
#13128 Egy ok , hogy miért maradj otthon és kockulj. Az érzés jó a srácnál. De az utóhatások tudnak rosszak lenni. :)