21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
#13207 Itt lehet megvenni LoTR Onlinet.
Olcsóbb, mint egy 90 napos premi. Elgondolkodtató. -
#13206 Nem lesz meg a 4x ma. Hacsak nem nyúlnak hozzá Infernóék, akkor 3x lesz. -
unusual #13205 Ehhh....Az meg nem olcsó.... -
#13204 Én nézegettem már. Hangulatos, jó grafika. És már 2 kiegészítő is van hozzá. A gáz az hogy megvenni ugyanúgy meg kell... :( -
szabi34 #13203 Erre én is gondoltam már... -
unusual #13202 Arra én is ránéznék! :) -
bomb1111 #13201 És még a csapat kirakás sem jelent semmit mert az indy21 et még nem vette meg a disney.És nem hiszem hogy meg is fogja venni valaha. -
#13200 Ősztől Free 2 Play lesz a LoTR online. Lehet átmegyek oda. -
#13199 Én már ott tartok a reményeimmel, hogy tegnap be akartam adni Tajlánynak a glovesomat refizésre. Pont leszarom az egészet úgy ahogy van. Disney megvette? Nagyszerű. Semmit nem jelent. Amíg nem rakják ki a jelenlegi "csapat" nagy részét addig itt szar se lesz. -
unusual #13198 Reménykedem csak..... -
#13197 igen, ahogy a cikkben külön ki is van emelve, a Disney a 9d-t akarja erőteljesen fejleszteni -
unusual #13196 Csak remélni tudom,hogy végre történik valami jó is evvel a game-el! -
#13195 Disney
Aki nem tudná Playdom a tulaja Acclaimnak is... -
bomb1111 #13194 Csak a szokásos errorcode -1
Egy kellemes napot mindenkinek -
#13193 Collection event lesz. A plafon 4x. Lehet gyurmázni. ;) -
#13192 Sokat kockulok... Erről a ligában kéne érdeklődni. :D Jah hogy nem tudsz mert AI megint románul beszél? piffneki. ;) -
SecretLife #13191 Menj ki focizni a barátaiddal vagy menjél el kocsmázni még a pia is kevesebbet árt az "agyadnak" (nem beszólásból..csak aki ennyit kockul) mint ez a játék =)
Jó másnapos game-t ha hallgatsz rám =)
PááPáá !
-
#13190 Ezaz! Ne függj ennyit 9D-vel, olyan sok jó játék van még... És néha mozdulj ki egy kis energiaitalért! :D
-
#13189 Minek fürdeni úgyis koszos leszek?
Mondjuk te tudod de az atom zombulat nem tesz jót a pici szürkeállományodnak! Néha meg mozdulj ki és akkor nem kell ien faszságokon pörögni, hogy behalt a szeró stb stb...xD
Szép Napot
Béka -
szabi34 #13188 Ez mekkora:D -
#13187 minek aludjak? úgy is fel kell kelni. Am a játékélményemet aklame ma sikeresen elbaszta. Szal inkább ilyeneken röhögök. Anyáztam nekik eleget. -
#13186 Inkább aludj és ne erre izgasd magad! : ))
-
#13185 Best of Nicktoons! ( Hatásokk) :D
Vazeeeee! Nem tom nem 100x megnézni! :D -
#13184 ja értem, hát ha arra összpontosítottál, legalább látszik amit írtam hogy sajnos nem mindegyik van tel avivban, bár ez eddig is nyilvánvaló volt, mivel, ha mind ott lenne valószínűleg kb nem is tudnánk róluk :) -
Exxtazy #13183 Neeee!
Kikapcsoltam a laptopot, es utana jottem ra, hogy az utolso hozzaszolasom volt egy nagy fail..Bocs, tenyleg nagyon nagy hoseg van.
a 13180. hozzaszolasom az ervenyes!:D
Szoval en a vallasra osszpontositottam!:D -
Exxtazy #13182 Jezusom...Pedig meg vissza is olvastam!Bocs. Latszik, hogy milen kib.....ul meleg van.Mar meghulyultem.
Termeszetesen az elozo mondatomnban a vallasi, es a foldrajzi szot felcsereltem:D -
#13181 Amerika... Zsidók által leginkább infected ország a világon. ;) -
Exxtazy #13180 Igen, en inkabb a mondatod vallasi oldalara osszpontositottam, nem pedig a foldrajzira!:D -
#13179 ez talán inkább Brooklyn, mint tel aviv nem? :D
-
Exxtazy #13178 Deruhellem a kepbeszurast><
selfmade pic -
Exxtazy #13177 -
Exxtazy #13176
Ezek viszont mind azok.(selfmade kep) -
#13175 csak sajnos nem mindegyik van tel avivban, ahhoz hogy igaz lehessen a videó címe, illetve nem valószínű az sem, hogy aki ott van az mind zsidó -
SecretLife #13174 Vietnámiak kibérelték a szervert hackelésre gondolom =) -
#13173 Remek!
Sehova nem tudok belogolni. Kivág login screenre. HZ LD Datong Hefei... Mind fekszik. Van valaki online?
-
#13172 Nem pM, de ezután én is befejezem.
Az általad ajánlott autó közúti használatra alkalmatlan.
Miért?
Olvasd el mivel megy. Nem 118(!!) as oktánszmámú benzin, hanem etanol-hidrogén. Majd ha tudsz ilyet tankolni csörögj rám. Addig gyere kockulni. :D -
#13171 Látom nem vagy tunying fan :)
Nem fogom űberelni, sajnos a gyáramban csak olyan verdát csinálunk ami 399 km/h-t megy, sry :S
Nem fárasztalak a tunyingverdákkal, de ezt azért megmutatom:
http://www.vezess.hu/hirek/2500_loeros_kocsi_michael_schumachernek/18737/ ez épp nem józsisport, hanem bélatuning, de azért rajkígyó :))
(egyebet nem tudok elmondani, kérem kapcsolja ki)
OFF vége, pm-ben szólj be a továbbiakban xD -
#13170 http://www.youtube.com/watch?v=KbigUTuDRNg&feature=player_embedded -
#13169 am Zozó. Te kis buta... az 1016 lóerős Köenigsegg CCXR negyedennyibe kerül, és egy plaketten annyi áll hogy garantáltan 400km/h + a végsebessége. Azt vedd számításba hogy ez az Exelero olyan nehéz majdnem mint egy Hummer H2. O.o És így produkált 351km/h csúcsot. ;)
Ezt übereld. Jah és tuning nélkül. A tuningolt józsisport művek általában szét is hullanak. -
#13168 és 700 lóerős... xD