21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
#13127 Én sosem csináltam másolatot róla. És lekopogom. Ilyen bajom még nem is volt. ;) -
Kaliki #13126 Sztetek miz csináljak ha se azaccnevemet se a kódomatés még az emailemet sem tudom amivel regiztráltam?:S -
#13125 Na pontosan ezért csinálok minden új patch után egy biztonsági másolatot az "ndreg.xrg" fájlról meg talán a launchert is érdemes nem tudom. De ha újra le akarja szedni őket fogom. vissza másolom őket, és már jó is.:) -
szabi34 #13124 Ahj nemigaz h mindig van valami...
Este el indítottam a launchert és elkezdte újra leszedni a patcheket, de 110-nél megállt és hiába indítom újra, semmit nem csinál.
Ezen csak reinstall segít? -
#13123 Pontosan csak vonal, 3 vonal.:D:D -
#13122 Mi lenne?
Barit visszaédesgetem magamhoz. Nehogy Zoli agyonvhányjon, amiért kicsinálom a bariját.
A háromszög meg csak vonal. *,..,* -
unusual #13121 Hogy idézek tőled " tépj sorszámot " ! -
#13120 Persze Petya,de előbb tépj sorszámot!
(Jah és üdv itthon!)
A Bari&Dózi&Unu szerelmi háromszögnek nem tudom mi lesz a vége,de már nagyon várom. -
Kaliki #13119 amúgy viszatértem , aki ismer nyugodtan irhat,márcsak megkéne tudnom az acc nevemet a kódomat és az emailemet:D -
Kaliki #13118 énmár 3 éve járok errea fórumra és már kb azóta vivatkozik itt mindenki:D -
#13117 B*sszátok meg, nyalhatok én is? XD -
#13116 Lehet nem haragból írtad, csak nem tudom minek ekkora faszságokat írni az ember háta mögött? Mindketten tudjuk, hogy te többet "nyaltál" egy bizonyos epiért, már ha ez a te szemedbe nyalás amit én csináltam, akkor te bizony igencsak nyaltál ugyanúgy... -
szabi34 #13115 Bocs h közbeszólok...
Van valakinek eladó régi RC-FD GK Wis, Ess, Cons relicje?
Hefeiben nem nagyon találni. -
unusual #13114 Én ha jól emlékszem felvettem! -
#13113 Majd beszélünk. De nem idegből. 20 próba nekem idegnek tűnik. Pláne azok után, ahogy 1 hete letetted a telefont. -
unusual #13112 Mindenek tudod a hátterét nem ? Akkor meg? Kiragadsz részeket amik számodra elegek,és hozzászólsz..... -
#13111 Igen valami ilyesmit írtam. Nem tagadom. Viszont nem haragból írtam.
Nem leszek jobb.
Napokig basztatsz, hogy regisztráljak valamire csakhogy neked jobb legyen. Aztán ugye az az ügy az SF warriddal (akkor is önző voltam ugye?) . Utána a Dünnyögés a trinket miatt, amit csak végignéztem de az agyam elszállt tőle.
Ilyen a jó ember?
Mint már sokszor írtam: nekem nem az in game szaroktól lesz nagyobb a farkam. Más mentalitás, más vélemények.
És most már tényleg lezizzenhetsz rólam. Nem vagyok kíváncsi rád. -
#13110 Nem vagytok semmik, hogy állandóan sikerül valamit csináltatok. "Itt hagyom a világot egy párnapra és tessék, már is kitör a káosz":D. De a viccet félretéve, szerintem eddig is egész nap cseszegettettek egymást. Szóval nehezemre esik el hinni, hogy most pár neked nem tetsző mondatért ezt kellene csinálni. Bár - már megint - fogalmam sincs, hogy mi a vita tárgya. -
unusual #13109 Te egy isten vagy!!!!! Pffffffff.....Én kérek elnézést.....Itt nyomhatod a sódert,meg miegymás.....De ettől még nem leszel jobb!!!!! -
#13108 Ha lenne kapcsolatunk akkor amit láttam ligachaten a szemembe (képletesen) mondod nem pedig a hátam mögött leírod.
Amikor múltkor eventen összevesztünk és kikapcsoltam a ligachatet mert ideges voltam, majd bekapcsoltam olyat olvastam, megpróbálom szó szerint leírni (habár nem ma volt), hogy most mérges vagyok, de majd ha lenyugszom mindenki seggét kinyalom, hogy vigyenek SrSbe, stb stb.
Hát ha ezt gondolod rólam akkor bekaphatod a faszom.
Röviden ennyi. -
#13107 Akkor ha megtennéd, hogy lazán vázolod egy laza PM keretein belül. Nem tudom mit szívtál ennyire mellre. De érdekel. És tartomannyira jónak a kapcsolatunkat, hogy meg tudjuk beszélni. Vagy neked sincs szükséged "ilyen emberekre" ? -
#13106 És mégvalami. Sehol nem voltál mikor mi már szívtuk egymás vérét. Most mégis komolyan vett valamit.
De egyet ne feledj! A liga javarészt miattam van még a mai napig is. Ha meg nem tetszik a jelenlétem, akkor ajtó nyitva. Nem foglak visszatartani. -
#13105 Amiért haragszom rád annak semmi köze a WoWhoz. Gondoltam tisztázom. -
#13104 juuj.. Örihari ésatöbbi ésatöbbi. Nagyívben... Barit nemtom. De mártírkodni nem kell.
És csak mert a véleményed szubjektív attól még leszarhatom. Ahogy te is az enyémet nem? Szal abbafejezheted a kötözködést nyugodtan. Céltalan pukkantgatás koholt indokkal.
Bari pici lelkivilágát összetiportam a wow szidalmazással. Neked azzal ártottam, hogy nem bólogattam mint az autóskutya.
Örülnék ha lezizzennél rólam. Ez a te utad sehova sem vezet. És mint mondtad neked "nincs szükséged ilyen emberekre". Hát tartsd hozzá magad! Kösz -
unusual #13103 Nálad semmi nem az.....Szerinted..... -
#13102 Lehet, hogy ez nem is olyan vicces. De rohadt nagyot nevettem rajta valamiért.:D:D:D -
#13101 Valaki mondja meg dózernak, hogy vele nem beszélek. -
#13100 Baszod... 112őt hívtam gondoltam átkapcsolnak. Ez gáz?
-
#13099 Ma vagy holnapra kéne egy vállalkozó 3 táskányi hellyel egy 5 perces pakoláshoz, bizalom alapján szelektálom a jelentkezőket (már ha egyáltalán lesz, lol), a szerencsés nyertes kap egy BE-t (az 12kk a piacon most, legalsó áron).
Jelentkezni itt, vagy PM-be, vagy telefonon a 105-ös telefonszámon. -
unusual #13098 Igen,igaz. :) -
#13097 Igaz még 18-20ig van event? -
#13096 Ha tetszésre mész, akkor azt tanácsolom, hogy ne ezzel a gémmel próbálkozz. -
unusual #13095 Válasz olyat amivel sokáig szeretnél játszani,vagy amikor játszol élvezd a game-t. Sok sikert! :) -
#13094 Ha tetszésre mész ajánlom a Brotherhood of Thiefes klánt, habár eléggé egyén függő kinek mi tetszik. -
#13093 hát van egy Heavenly Demon-om is de valahogy nem nyerte el a teccésem, bár még azzal z elején járok.... -
#13092 BE = 15kk
Ligák! Kinek a pap kinek a paplan! Nem érdemes különbséget tenni mi sem látunk bele az övékébe ők sem a miénkbe!
Az a lényeg, hogy jót relaxálj vagy kikapcsolj, vagy akármi de vélhetően szórakoztató szándékkal jössz ebbe a virtuális világba!
Biztosra veszem, hogy bármeik oldal szivesen lát!
Szép napot!
Béka -
#13091 így már világos, én nem magyar viszonylatban értettem, csak nem rég jóval több nagy black volt...a ligákról nem igazán tudok semmit mostanában, de tuti a miénk a legjobb még mindig :D -
#13090 Tudod mire gondolok Lin... A fehér oldali magyar ligák elég gyenge eresztésűek mostanában. :D
Nem a kockaság, hanem az élet hiányzik belőlük. ;) Nem magam találomki, hanem mások mondják. :P -
#13089 Milyen árba van most egy BE? -
#13088 milyen halott fehér oldal?
bár ha onnan nézzük, hogy a feketék nagyobb kockák, akkor lehet igaz