9dragons

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MadeInHell
a +24lvl az jó!Csak leszakad a gatyám.

TAO BoT Warr

P0Th3aD
Made vagy az igen amit irtak 24lvl nagyobb leöl, vagy guard öl le, akkor 2bk és 12 gk-t vesztesz.

Csani a 10k fölötti vásárlásért járó bonuszok majd csak január elsején leszenek postolva. Remélehtõleg.
Mert hogy a premi után járokkkal szarakodás van az fix...

Kitartás mindenkinek, sziasztok

Apokalipszis - BOT warrior

ReszegKoldus
Ölesd le magad több mint 24 szinttel nagyobb emberekkel.

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

MadeInHell
mi a legjobb módja hogy bk t veszítsek? GK szeretnék lenni és valahogy úgy kéne megoldani hogy kevés gk t bukjak.kösz

TAO BoT Warr

Csani22
Tényleg nagyon idegesítõ, hálát adok az égnek, hogy már tudok fejlõdni ip-be. Továbbra sem jó cc, buggos minden és még mindig nincs semmi.
Remélem most már legalább a bónusz cuccokat odaadják a 10k coins után. Elvileg holnaptól kezdik el osztogatni, ha jól tudom. Mondjuk kész csoda lenne ha nem lenne vele valami gond. (Bízom benne, hogy van 12 szabad hely a karimnál ami cc-be be van szorulva és nem tudom megnézni) <#falbav>

minnel jobbat,tobbet akarnak annal rosszabb LD mar par honapja event alatt hasznalhatatlan sajnalom szegeny embereket akik ott vannak es ott kell grindelniuk vagyis nemkell mert Acclaim elkuldi oket alukalni event kezdetekor vagy 5 percel event utan

Aquaman IS hyb,DrunkenGod IS nuker,ThePhoenix IS warrior,Lawless HI nuker

MadeInHell
Aha!Jól berúgtam látom a connection fejsze alatt.Most benézek! De ha nem lesz jó a megfejelem magam.

TAO BoT Warr

LordTusy
Ez most komoly?"Fail to connect to urgrade information server"?
Még terrorcode-ig se visz el?
Tippeket kérek most milyen nyalievent lesz kárpótlásul.Aki legközelebb áll a valósághoz,kap "I <#szeret> Acclaim!" kitûzõt és egy "Indy21 rulez!" pólót.

t3fun/Aika Online/Lenaria: Ryuuya (warlock) /készül?ben/ http://myanimelist.net/profile/Tusy

Nyilván 40%-os terhelésnél nem aról van szó...
berohantunk mint a hülyék oda...
aki ott az kigyilok
és lekapcs valami

baromira utálom már az egészet eszküszöm fizetek egy rohadt játákét...
csak játhassam...
bár az itt a gond, ezért is fizetek...
megy a villany PC egyre nagyobb kell, nem beszélve a sávszáleségrõl..
és bármikor azt mondhatják ja bocs
restart
azt mehet elõröl minden.

tudom nagy betû a mondat eleje 😊
csak elmélkedek, miért kellene ezt befejezni

imádok minden Magyar játékost még azt is aki nem tudja ki vagyok...
és ez így is marad.

de lehet lesz egy kis szünetem, erõsen gondolkodom rajta.
lemegyek BP-re és tuti nem jövök 2 hónapig 😊

Üdv: Gábor, mindenkitõl bocs de kurvára ki vagyok akadva
ToshiBá
Buktad >.<!!!! Én elköszöntem szépen, és kilogoltam. Jóval azután, hogy LD rõl mindenki repült (FL kb kiürült).

Pedig majdnem átmentem én is, csak beszélgettem kicsit.^^

Live: DoZeR 982

ToshiBá
Szoptad... >.<!!! Én elköszöntem, és kilogoltam!! =)

Aki LD ben volt az kapott meghívót terrorkód partira. :S

Én abban nem hiszek, hogy "túlterhelés" miatt szállna el mindig LD.
Az igazság az, hogy fingjuk sincs miért, ennyi.
Errorcode meg ugyanígy. Bénák, ez van.
És csak a kiválasztottak maradtak benn, mint Peti, Moy meg én. 😄

\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"

Peter55
Én azóta is grindelgetek^^

Yang/Peter55-HUN - FC10 HD Healer Yang/Peter55[HUN] - PS2 HD Hybrid

van egy fogadásom
10:00-id mi nem lépünk be.... na ki fogad?
Tusy
ne idekeskedj
rájöttem mi a játék
priviben majd bent elmondom
bocsi, hogy nem osztom meg mindenkivel de nekem ez már 200kk ba került
LordTusy
Remek...ledobott ez a xar,most meg terrorcode van
Idevezetett szarklém "soon"-ozása.Nincs olyan event,amin ld ne halna be.
Vagy zárják be SRS-t a francba vagy rakják új map-re.Semmi bajom h4++ emberekkel,de miattuk ec/fc/cs-ek se tudnak normálisan fejlõdni,akik bármilyen meglepõ többen vannak >.<"

t3fun/Aika Online/Lenaria: Ryuuya (warlock) /készül?ben/ http://myanimelist.net/profile/Tusy

3 órás LD off-ért cserébe 2 órás LD on és megint off. <#vigyor1>
P0Th3aD
Háháhá!

Terrorcode! Persze mikor buffot trénelnék, hogy kapják be...

Nova910
Hát, kitöltöttem. Remélem kikerülök cc-bõl. De hogy hova fog tenni...

_El_Diablo_, Blod Demon, Bardo, Dark_Rebirth_of_Hungary league\'s master

P0Th3aD
Warriors,

As you know, patching was a mess, and oulr lead GM went into the hospital, but we did the best we could with what we had, and none of us left for Christmas, and all of us were happy to stay and try and fix things, including Indy. When it seemed there would be no Xmas, we gave out free Item Mall Items and bumped XP and gave Buffs. Now we have Xmas and M&D, though it's still not complete, but the GMs managed to keep the game on with the bugged patch Indy sent, which is a miracle in itself.

We will endeavor to make all things good again.

However, the patch has caused other issues. For one, we have temporarily lost a few GM tools, specifically the one that allows us to complete handing out the Blood & Tears rewards, or replace lost Items. A major bug list has been delivered to Indy; including some long overdue overhaul issues, but they are not working over the weekend.

And so, on Monday when they return, we shall begin to put everything right.

New Years Weekend, when The Land is hopefully stable, I shall revisit all that has happened and compensate accordingly.

Until then, play as you can, have fun ingame and in TRW, and try to report your bugs in a helpful way so that we can come out of this with a stronger game.

Peace to The Land.

Ezt elõször, elvileg béke és nyugalom (persze ez nálam sincs meg) és 7fõtöl javítgatnak

CC bugosok

Ezt meg azoknak akik a ccben ragadtak!

Rem segít.

Mi változott, hogy PS1-rõl valaki már PS3-ra fejlõdött? Ezt hogyan?
Csani22
Jelenleg cc-t be sem tölti ugyebár, így elég nehéz magam megöletni <#fejvakaras>

Csani de ha megöleted magad akkor nemtudsz visszateleportálni a kezdõfaludba?

Ezt kötelező meghallgatni minden nap!!! Rammstein - Mein Herz Brennt

CC-vel sem csinálnak semmit(napok óta) és aki premit vett azoknak nagy része sem kapta meg a promósün cuccokat. Bármit csinálnak, mindent elrontanak. Sok helyen ennek töredékéért is kirúgnak embereket a munkahelyükrõl.
Azt hiszem tegnap 2-2,5 órán át nem volt LD, cserébe 1,5 órás kompenzáció volt. De szerintem nem volt teljes 1,5 óra.
Csani22
Nem rossz, 3 óra 4x. Csak az a problémám van vele HOGY BE VAGYOK SZORULVA CC-BE! <#boxer><#boxer><#boxer>

P0Th3aD
Hi Players,

We are sorry for the inconveince and issues caused by this new patch and roll back, as a compensation there will be a 4x event for 3 hours from 5 pm to 8 pm on Sunday 27th December 2009.

Vagyis ma 6-9 event 4x, több mint a semmi^^

P0Th3aD
Nos nem tom kinek hogy mi merre hányméter, nekem az az infom hogy 2 slotos ba lehet 3. 4. slot rakni csak elöbb le kell vinni a szintjét.
Én tegnap tettem egy hermit sabbert 4 slotossá és kellett az npcnek adni egy cuttert is meg a JS-t ugye.

Eddig csak JS kellett neki a lvl reduce meg kovácsnál mûködött, ugynéz ki most ez egybe olvadt. Ha benne van a lvl reduce és az elsõ JS 3. slotnéál akkor elvileg a 4.hez már nem kell!

Ez azomban nem saját tapasztalat, csak mondták bár logikusnak tûnik, legalábbis eléggé szar lenne ha még1x le kéne vinni a szintet egy 4. slothoz, fõleg ha elsõre 12vel vitted le o.O

Sok jó fegyót, szép naPOT 😊

Csani22
Éljen soké acclaim!!! <#violent>
De legalább nem nálam van a baj és majd meg tudom csinálni.

Iron sep. se mûködik, szóval minden bugos :-D

Zseblampa, Remeteleelek, Ervenytelen stb. stb. http://holtpont.rulz.hu

Csani22
Amíg nem vittem le a fegyver szintjét nem engedte berakni :S
Levittem így beengedi rakni de nem csinálja, szóval lehet tényleg bug.
De a fegyóm alapból 2 slottos volt.

Ok, új info: Bronze separator használata után NEM tehetsz a fegyóba Jade separatort-t. Gyanítom, hogy bug, tessék várni, és reménykedni, vagy levélben panaszkodni Acclaimnál :-) (Na jó, az utóbbi felejtõs, és értelmetlen.)
Vagy... vehetsz iron separator-t jó pénzért.
Vagy nem viszed le a 2 slotos fegyó szintjét, és úgy teszel bele JS-t.

Csani22
Igen elég pénz volt nálam és a szintjét már levittem, nem enged cuttert berakni.

(Elég) pénz volt nálad?

LordTusy
Oda groove cutter kell,az viszi le a fegyver szintjét.
(De nem vagyok biztos benne,hogy azt is hefeiben kell csinálni,de ez nem 100%,szal nem mondtam semmit.)

Csani22
<#help>
A fegyver:
-new bd
-nem refis
-szintet levittem
-2 slottos (alapból az volt)

Elmegyek heifeibe az npc-hez berakom a fegyvert meg egy jade seperatort.
Ha confirmolok nem csinálja meg.
A 3. helyre pedig nem enged semmit berakni, se másik seperatort, se nugetet, se cuttert, semmit.

Valaki segítsen léci

gamehunter
Skrimer, nemtudom mi, a kiskarimnak is van accem. De még nem próbáltam 😊
Ha valaki tudott szintet lépni ebben a M&D rendszerben pls postolja hogy hogyan... Vagy írjon pm-et.

gamehunter - Crimson Snake - Senior Luohan Monk

Csani22
Berakok heifeibe az npc-hez egy new bd 2slottos fegyót szintet levittem nem refinos berakom a jade seperatort de nem rakja bele a 3-slottot. Ha tud valaki akkor segítsen! Lehet kéne mégvalami a 3. üres helyre de nem tudom mi.

skrimer
nemtudjátok,hogy ez mire jó?

GC Tao:-Klea- HM\" (Healer) [Bardofriends League\'s Master] GC Yang:YunkChi GL\" (ck Hyb) [-] Play9D: Orange[HUN] HM\" (Nuker) [Afterlife Hero League]

Csani22
Szóval felmegyek 10k fölé, aztán egybõl megveszem amit akarok és majd kapom a cuccokat? Ezt tudják folyamatosan ellenõrizni és megjegyezni?

gamehunter
Szintet se lehet lépni MD-ben
A küldi Bugos.
CC be ne menjen le senki mert beragadt, és úgy csinálnak wart h CC rossz, a végén meg a Whiteokat leküldi CCbe

ZzoleE
Megint jó az event, sok mindenki beragadt vmelyik mapra, én nem tok belépni 1 órája... gz accláma megint...

...9D,BoI,WoT,BFP4F,NFSW,WF...

skrimer
köszi... a gond viszont az,hogy beragadt a karakterem Nc -be....
nemtudok belépni ara a mapra,de szerintem sokan mások se.
A hibán nem lepõdtem, meg de már igazán kijavíthatnák-.-

GC Tao:-Klea- HM\" (Healer) [Bardofriends League\'s Master] GC Yang:YunkChi GL\" (ck Hyb) [-] Play9D: Orange[HUN] HM\" (Nuker) [Afterlife Hero League]

gamehunter
Van egy küldi amit 1k pont után kapsz, az bugos és szerintem az növeli h menyi tanítványod lehet. Vagy a szintet. Katt a Pupilra és ott görgesd lejjebb ahol írja h Master.. és ott írja h Level:

skrimer
a mester lvlt hogy növelhetem?és hol mutatja?

Rofl, Dóz, 04:57... 😄
Jól bírtad. 😄

Law, nem hogy nem szabad, hanem határozottan kötelezõ 50% offon elköltened! 😊

\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"

ToshiBá
* A kártyás vásárlások esetére érvényes bónusz coinok 1általán nem számítanak bele a 10k coinba.

ToshiBá
Tesszék Vászárolni! Tesszék Vászárolni! VÁSZÁROLNI! (Ne légy barom I.része)

Persze, hogy elköltheted. Itt az a lényeg, hogy a promo ideje alatt megvedd a szükséges összegû coint.

most olvastam ezt skacok valaki tudna segiteni es leforditanna nekem rendessen mert en is tudok angolul de nem profin,tehat aki dec15tol jan1ig vesz 10,000coint az kapja a sok cuccot igaz? de ezt nemszabad elkolteni jan1ig vagy elszabad most az 50%offsalenal? vagy jan1nel tobbnek kell lennie mind 10rongy csak akkor kapja a cuccot? ja azt h kap meg 2500azt ertem meg valamit irnak arrol is h nemervenyes a dupla bonus pontra?

Aquaman IS hyb,DrunkenGod IS nuker,ThePhoenix IS warrior,Lawless HI nuker

Remélem ma megcsinálják CC-t,mert 2karim is ott van. :-(

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

ToshiBá
CC kerülendõ az elkövetkezõ pár napban. =)

Nekem egész jól összejött ez a ma este. HM11 rõl LM2 re léptem 3-4 óra alatt kb.

Karcsifát balakon kivágósos monitor szélére hányós 9Drgaonsosat játszós BOLCSI KARCSI UTCSI NAPCSIT MINDENKINEK!!!

Ecsém... Ideje lenne lefeküdni.

CBF Powah! (CukorBorsóFõzelék)