21072
  • ToshiBá
    Azért Quake-ben sem volt semmi találkozni :D
  • ToshiBá
    ODABASZ!! Hát lol! Sztem ilyet még senki sose.. O.o

mongo : a célzást pont arra értettem.
  • mongo2
    SDK a haverom xD
  • mongo2
    Most megint a mi a Picsa van xD

• BarackHUN
    Köptetek már vért a 9dragonsba?
    Én igen: kép1 kép2
    Na erre varrjatok gombot-.-
  • ToshiBá
    aham.. A haverodé mi? mongo már akkor EC volt mikor az első karimmal rc voltam, és baromira nem beszélt magyarul. Az ahogy írsz az kb ilyen SDK meg mittomén talán ryo szintjére "emel" téged. Szal gondold újra ezt a haver dolgot.
  • mongo2
    xD joh volt a kari és még akkor nem volt a enyém hanm a haveromé volt scak rám bizta most Deh Jogos amit irtál Peach
  • ToshiBá
    ingyenzúzda levezetésnek.
  • BarackHUN
    Csak az első sor vonatkozik rád Six, többi Mongo2-re, bocsi :D
  • BarackHUN
    Nem azért linkeltem, mert szar volt a kari (ami igaz), hanem hogy 1 éve az a valaki elég hülye volt.
    Na 2 lehetőség van: az vagy te voltál, és ezáltal te is hülye vagy, vagy kaptad (jobb esetben), esetleg vetted (erre nem mondok semmit) a karit.
    De majd összehívok egy sajtótájékoztatót, és bejelentheted a nagy hírt.
    Habár én pont leszarom, csak unatkozok így hétfőn -.-
  • unusual
    Köszi! :)
  • Sixtail
    Ez 2009-ben készült videó. o.O
    3 golyóbist élt csak túl mongo2, ha jól számolom. Max 4-et, uhh 5 perce néztem, de már elfelejtettem. -.-
    Mindenesetre nem tűnt nagy falatnak, persze azóta 1 év eltelt már, lehet, hogy fejlődött...

És hajrá makiiiiiiiiiiiii, már ideje volt túladnod ezen a karin is! :D
    Ha vennél egy ugyanolyan accot, mint amilyet árulsz, csak felturbózott és nagyobb karikkal, csak szólj, neked csak 777 EU, akciós áron! :D

Csak azért írtam, mert unatkoztam és még mindig unatkozom...
    Duhh, ez nem jött be, megyek is, csírsz! -.-
  • BarackHUN
    Videó
    2:55-től van a lényeg.
  • unusual
    Megnézném. :)
  • unusual
    Állok elébe!
  • BarackHUN
    Te az a Mongo2 vagy aki régen SR-be volt, és fent van egy videón ahol _Dimebag_ FC6oson leöl, te meg CS4 vagy, 5 lövésből leszed úgy, hogy HPja nem fogy, és elkezded hackerezni őt?
    Ha igen, te vagy a hülye nem más.
    Ha meg nem, nyílván vetted/kaptad a karit :)
    Linkelem a videót kérésre, ha valaki megcáfolná a szavamat.
  • BarackHUN
    Mongo2? Fent vagy egy videón ahol Dimebag (FC LoB nuker) megölt 3 lövésből és elkezded hackerezni.
    2009es videó, vagy vetted/kaptad az accot, vagy te tényleg hülye vagy :)
    Ha gondolod postolom a videót, meg is mondom hova tekerd :P
  • makiii
    WTS GL 4 BoT healer =)
    more than 100 BE'S
    GL BD axe 4 slotted 40%crit +9
    cs dmg set
    ec old relics
    this acc have another ec6 shao warr with 500def set ec wd pole +7

PS: I'm paypal friendly..Starting price is : 130euro. =)

TEssék anyázzatok ;)
  • mongo2
    te hülye vagy xd mert vélet kiniyrtalak majdnem -_- az mmég neem jelenti azt hogy magyarokat ölök véletlenüll se ölök teis ahogy mondtad abba hagytam és te emg mit akasz a Tigris[HUN] xd élve lenyelelem haakarom

• mongo2
    a-a doz nekem nukerem van xD

• unusual
    Mongo2 Beggar " nagyszájú " nuker. Aki szívesen öl kiskarikat " is ".
  • zsele1000
    Miért lenne öngól? Egyébként játszok még, de ez az online töltött idő meg sem közelíti a kb. 1 éve játékra fordított időmet. Régen amennyire szerettem ezt a játékot, most nem kapnék szívrohamot ha bezárnák. A hackereken kívül nagyon sokminden van, ami nem tetszik. Sokáig vártam a pozitív irányú változást, de sajnos ez a játék egyre rosszabb lesz. :(
  • ToshiBá
    mongo2... ugye nem te vagy a Beggar Healer mongo, aki ma buffolt engem? Mert ha igen, akkor grat a karivásárláshoz.
  • lolkaésbolka
    ezek szerint, te már nem játszol? :) öngól :)
  • Lawless #13303
    amugy LawLess nem Lawness de nembaj megértem!
    1. nemfizetos Nirvana
    2. illegális igen...mert gondolom ha már leírtad akkor nem ingame pénzért fogja árulni hanem valósért!
    habár nemvagyok Hugi... :D
  • P0Th3aD
    Bár nem vagyok Law...

Nem fizetősek az amcsi szerók, karakter árulás nem illegális ha ingame pénzért adod el! Én így tudom.
  • mongo2
    Meg mégegy xD a karakter árulás illegális mert haverom árulja csak kérdem -_-
  • mongo2
    Lawness egy kérdésem van az Amerikai szerverek azok fizetősek ??
  • Lawless #13299
    épp ezért akinek van esze és lát egy igen jó akciót amit ész éppel nemhinne el a szarklém csapatátol neugorjon bele és nenagyon rakjatok bele lóvét mert nincs kedvem aztán 1 évig azt olvasni h én ennyi milliot koltottem a gamere és csak így végeztek :D ...aki meg támogatni akarja acclaimet hajrá :)
  • ReszegKoldus
    csinálnak egy nagy item mall kiárusítást, aztán bezárják :D
  • ToshiBá
    semmi infó
  • mongo2
    sziasztok akkor van már info mi lesz a 9Dragonsal- Szeptemberbe ?
  • mongo2
    fa
  • Exxtazy
    Idosebb voltam 13-nal mikor regeltem. Azt meg ketlem, hogy kesobbi datumot adtam meg:D Esetleg az lehetseges, hogy korabbit..de akor meg nem errol van szo.
  • BarackHUN
    Amikor regisztráltál a játékba, 13+ éves voltál? És ha nem, az igazi születési éved adtad meg? Mert ha 13-nál kisebb voltál amikor regeltél kb most bannoltak.
  • Exxtazy
    Sziasztok!

Amikor beakarok lepni azt irja ki, hogy status not active(forumon van ez). Egyenlore meg nem vagyok otthon, ugyhogy jatekban nem tudom megnezni, hogy hogy mukodik.
    Mindenesetre valakinek van valami otlete, hogy mi lehet a baj?(egy ideje mar nem jatszottam, lehet az a baj?)De mar tobbszor volt ilyen, sot hosszabb ideig is tartottam szunetet, akkor nem volt ilyen..Nem ertem.
    Otleteket pls.
    Koszi
  • Sixtail
    Wow, Shorya alt karija? :D
    (Nincs vele semmi bajom, csak eddig csak őt ismertem, aki ennyire kiakad azon, hogy leölik. oO)

Dóz, aszittem már egyedül is végigtolod SrS-t. :P
  • ToshiBá
    Ugye tudod, hogy ez szar volt... :D
    Carni lesz ma is, meg holnap is. :D
  • evoo
    Kell vagy 2 hyb meg 1 healer is, mert gyorsan törik a fegyóm. De majd tudok menni valamikor miután lejárt a carnim. :D
  • ToshiBá
    Oktatójáték... :D