9dragons
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aquaman IS hyb,DrunkenGod IS nuker,ThePhoenix IS warrior,Lawless HI nuker
Live: DoZeR 982
Mellesleg a Magyar káromkodás sokkal változatosabb mint a Román.De azért az anyázás nem szép dolog se magyarul se románul.Ha mégis szitkozódási viszketegség ütne ki valakin,adok egy univerzális célpontot : acclaimék Õket lehet szidni akármilyen nyelven mert megérdemlik.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Ha az én anyámat szidják nap mint nap egy JÁTÉKBAN, akkor sem fogok ROMÁNUL káromkodni. Sõt! Továbbemgyek. Megpróbálom a lehetõ leghiggadtabban bebizonyítani az illetõnk, hogy magát jártatja le.
De szégyellném magad a helyedben... Legyél büszke magadra, amiért tudsz románul káromkodni. Ezek után lécci menj el egy Kárpátia koncertre, és lépj be a Gárdába... (nem szeretem a Nemzeti Rockot, Gárdára meg nincs idõm.)
Hülye Takonyeke vagy...
Dóz out.
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
Am meg nem úgy értettem, csak hogy sztem te se hagynád annyiban, ha szidják mutterodat meg olyanokat terjesztenének rólad, ami nem igaz... >_>
Liu-Shenlong www.9dragonsmania.lapunk.hu
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Erre fel kaptam egy kis listát román trágárkodásról és vissza szóltam nekik."
Röviden: igazolva lett az elsõ állítás...
Én nem látom át mi értelme magyarnak magyart románul szidni, de biztos megvan a maga hangulata. Mindenesetre kissé érdekes egy sorban említeni a "magyar összetartást" és aztán románul káromkodni 😄
Pl. én tudtam az elõzményeket, mivel már tavaly valamikor nyár környékén is láttam a román káromkodásokat, aztán volt egy liga fórumon külön szekció is ilyen tanító szándékkal stb, de úgy látszik ez teljesen normális dolog <#szomoru2>#szomoru2>
A lényeg,hogy az egész egy kalap szart nem ér,ne vitázzatok rajta.
Six,ne csak SG-zz,tünés játszani!Egy ilyen kedvcsináló után alap hogy rohansz és bejelentkezel. <#hehe>#hehe>
t3fun/Aika Online/Lenaria: Ryuuya (warlock) /készül?ben/ http://myanimelist.net/profile/Tusy
Azért vegyétek lazára, "take it easy", ahogy mondani szokták. 😊
\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"
Hûha, elég érdekes dolgokat olvastam itt magamról. Néhányra szeretnék is reagálni:
1. Miska a szégyen falon:
Ha jobban elolvasnátok én is kisírtam, hogy nem gondoltam volna róla, hogy ilyen, de megtette és ezért tettem ki.
2. "Feltöröm az accountokat":
Erre annyit tudok írni, hogy nevetséges. Minden bizonyíték nélkül rágalmazni. Honnan tudnám kitalálni valaki nevét + jelszavát? És miért pont Kexii-t törném fel? Azt se tudom ki az.
3. Románul káromkodtam:
Így igaz. Elvállalom, de nem értem, hogy ezzel mi olyan nagy bûnt követtem el. Egyébként tudni kellene az elõzményeket is, íme:
Nyáron meguntam a pangást a PF-ben és odébbáltam pár taggal, majd beléptünk a Nameless Pathba. Fogalmam sem volt róla, hogy román liga. Tetszett a nevük, meg tudtam h erõsek + nem vagyok rasszista sem.
Erre a jöttek a különféle rágalmazások a PF részérõl, pontosabban, Geri, Szõke, Csaba részérõl: "román c*gány Tequila"; "lopod a pénzt anyádtól a játékra Tequila"; "k*rva anyád Tequila" és még sorolhatnám.
Erre fel kaptam egy kis listát román trágárkodásról és vissza szóltam nekik.
Tulajdonképen, nekem nem is a Pia-Fiakkal magával van bajom, csak ezzel a 3 kis kotonszökevénnyel, akik utának mindenkit, aki jobb náluk. Elõttem a Holtpontra voltak rászálva, most jöttem én. Ennyi erõvel, akinek jó cuccai vannak a játékban az mind account feltörõ? Erõsen kétlem. (Lefogadom, hogy ez a Kexii is valamelyik a 3 kedvencem közül a PF-bõl.)
Mellesleg Kexii, azt se tudom, hogy honnan szedted, hogy kihasználtam az NP-t. Semmit nem is kértem és nem is kaptam tõlük.
Jah és ha már az account feltöréseknél járunk:
Az Alkonyzóna forum/szégyen fal/Az igazság és ami... topicban van egy kép, amin Death-Monk (alias "szõke") bevallja, hogy "megtalálta" az elveszett holmijait HUN_Kobra accountján, vagyis feltörte és kirabolta Kobrát.
Nos ennyit szerettem volna, kösz a figyelmet! ^_^
U.i.: Nem azért váltottam nevet, mert szégyellném az elõzõt, hanem mert azzal úgy éreztem mint ha közöm lenne "drága barátomhoz" alkoholmentes Whiskeyhez.
SZõR
😄 Amúgy valahogy így van..
Egyik reggel (hajnal) BP-n a black safe-ban a legnagyobb is gb volt 😄 gondoltam adok a pofájukra.. azt élveztem.. fél óra mulva jöttek a cs-gl-hm-lm-ps ek
gamehunter - Crimson Snake - Senior Luohan Monk
Mindenhol csak gang van meg persze nukerek.
Tegnapi statisztika 5 óra BP után:
Átlagosan 85% nuker, õk PKznak megállás nélkül, 10% másik kaszt tradelget (persze csak ha bír), a maradék 4% meg a többi warrior/hybrid, akik be-be próbálkoznak a nukerek ellen.
Ja van még 1%, õk a healerek...
Röviden leírva a véleményemet a manapság zajló BP világról...
Duhh, elég lenne egy szó ide, "sz"-el kezdõdik és "r"-el végzõdik...
\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"
TAO BoT Warr
Egyfolytában megy a gangelés illetve a blokád...
Ez van kg-t én sem fogok ienekre pazarolni max meghalok nagy ügy...
Karmák jönnek mennek, ez van 😄
Apokalipszis - BOT warrior
Elvileg a tanítvány sm1-ig ad pontot, kap buffot.
Az a lényeg h ls1 tól lehet tanítványod, õ kap buffot, amit a szintlépések folyamán fejlesztõdik, te meg kapsz pontokat (contribution pontok) amiket levásárolhatsz.
Na most vannak szintek amik adnak questeket, most jelenleg 3rd Master a legjobb, 5th rõl kezd mindenki és 4th-hoz 1k pont kell, 3rd-höz 40k...
Többihez meg nem tudom...Sok jo dologra lehet költeni, vannak fegyók, különféle pillek...illetve platekm ugy mint BBoE vagy HP trinket, Hp plate...
Ezeket lehet venni pár naposnak illetve permanens-nek is. de az eléggé sok pont kell!
Viszont jó mert be lehet rakni a már meglévõ mellé, igy tehát lehet 2 hp plate ill tirnket pl csak zsebekben, ami azért nem rossz.
Tömören ennyi, ja és sm1tõl lehetsz te is mester, de nem muszáj, pl az én tanítványom sm6 de szerzi a pontokat még mindig! Ha jol tudok akkor viszont egy karitol csak 50k pontot lehet legombolni maximum.
Ezt kötelező meghallgatni minden nap!!! Rammstein - Mein Herz Brennt
Jupppííííí, és már megy vmi bigyó körbe körbe a Master felirat körül^^
Rem 1en majd csillivilli lesz XD
Due to a looming power outage in the India Office.
We shall be releasing Patch 103 at approximately 8PM PST. It should take about 30 Minutes.
The new patch will (hopefully) include a bug-free Master & Disciple system and non-tradeable XP Cards in the Mall.
VoH : gb 9-es boss
Mansion - Wild Tower Fc Boss
Golden coin - Beast Tower : gl boss, 130+ mobok
SRS: 170+ mobok, ps bossok
GC Tao:-Klea- HM\" (Healer) [Bardofriends League\'s Master] GC Yang:YunkChi GL\" (ck Hyb) [-] Play9D: Orange[HUN] HM\" (Nuker) [Afterlife Hero League]
TAO BoT Warr
Time to nut up or shut up
Viszont szégyellje magát, amiért nem az anyanyelvén írta le amit írt...
Csak, hogy legyen (szerencsére) nem tipikus magyar mentalitás is.
Rem van aki érti...Amugy én anno grindeltem vele együtt nem voltunk nagy spanok, de okot nem adott nekem arra h bármi nézet eltérés legyen közöttünk!
A másik dolog meg az hogy én nem is a drop rate-re irtam hogy azért csökkent le, mert nem azért már rég óta igy van, hanem h az ára amiatt ment fel mert már nem csak WD-s def sethez kellhet!
Idõvel akár még FS is felmehet, bár most is vannak bátrak akik 1kk/db áron rakják ki hefeire.
Szép napot
és kérlek aki tudja ölje le vagy amit akar.Ellopta az accomat és nem 1x nem 2x románul káromkodott a régi klántársaira(magyarokra)elõre is köszi.
HAJRÁ S-MiskA gogo PS😊😊😊
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
... how do they test these new items and who does the testing?
I will try to make an small compilation:
Once Indy has the request for balancing and what is necessary, they create the items and test them, when they think all will be ok then they send the patch to Acclaim who test it in their test server, checking the corrected things, the bugs, etc.
Then a full report is sent to Indy who works in fixing all.
This process is repeated until all is working correctly, then the patch is released. And then, in the live server the items may have a different behavior or a new bug may come.
Note that I have omitted the translation time that it is very important when the patch includes more than few new items.
Warda irta a forumon vagyis kb itemekkel lesz pvp balance, de mire az is kijön...ááá
Ingy megalkotja letesztelei majd ha oks akkor elküldi Acclaimnak aki szintén leteszteli és ha minde ok akkor visszaküldik és jöhet a pecs...
Csak az a baj h sok a ha meg a de és vagy netán tán, habár azon által hogy mind amelett....
Remélem érzékelhetõ volt a mondanivalóm!
Békés jo8 mindenkinek.
Aszem minél több Attack Ratinged van annál több a betalálat és a critical.
Ezt kötelező meghallgatni minden nap!!! Rammstein - Mein Herz Brennt