21072
  • ToshiBá
    Ezt megkaptad te kurva! :D
    Am majd esetleg ha időd engedi egy DS epire benyalnék a warrimnak. ;)
  • evoo
    Szerintem figyelmeztetni kéne az embereket, BP csak erős idegzetűeknek

http://a.imageshack.us/img840/4594/45883632.jpg
  • lolkaésbolka
    igen, ezt sejtettem.
  • ToshiBá
    Stanyi már egy ideje románkézen van. Ha ezt eddig nem tudtad, akkor most ledöbbenhetsz.

Merw... Kezelhetetlen. Nem tudok vele mit kezdeni. A PvP része a játéknak kb FS 95%át hidegen hagyja. Tehát aki tud álljon rajta bosszút.
  • lolkaésbolka
    miért, már többször hallottam, hogy merw leölt kis magyar fehéreket, az én karimat is elkapta már, pedig még a nevére se mondhatnám, hogy nem magyaros. szóval sztem nem igazán van már etika. stanyzlava is sunyin öldös, de a játék már csak ilyen. szabad akarat, szabad döntések. "nem vagyok droid" :D
  • BarackHUN
    Folyton ez a feszkó, ajj már :P
  • szabi34
    Hát azért csak megéri nekik ez a game...
    Bár kitudja.
    Ha megszűnne akkor restart az orosz verzióban.
  • LordTusy
    1.Ha lenne frankó fegyverem lehet játszanék

2.Kukkants bele néha a naptáradba...AUGUSZTUS VAN!Pont leszarom mi lesz Októberben.
  • ToshiBá
    Ne nagyon akarj semmit.

1: mert nem játszol.

2: mert nincs semmi infó, hogy lesz-e Dizni 9D Októberben...
    Szeptemberben lejár a licensz, és semmi hivatalos infó nincs arról, hogy lesz-e folytatás.
  • LordTusy
    Egy ilyet kérek én is ec/fc-re!Na jó...elég,ha +10 0/0
  • unusual
    lol 4/4.....Bár lehet törik neki mind a +11-be.
  • ReszegKoldus
    korrekt :)
  • evoo
    http://a.imageshack.us/img688/2394/2010august04085940.jpg

Na jól van, én abbahagyom a játékot...
  • ToshiBá
    Miafaszaseggbe?!?

Lebannoltak mindenkit, aki 13 év alatt volt mikor regelt. Tökmindegy hogy most már 16-17 éves. A lényeg hogy mikor kezdte 13 alatt volt. lolmárna. Annyi van, hogy visszaadják a premis cuccokat. De elmehetnek a faszba. Legközelebb minden nem zsidót bannolnak vagy mi a tetű?
  • zsele1000
    Ha nem akartok lépten-nyomon viet hackerekbe botlani, ne játszatok! pl.: Tegnap lent voltam cc-ben. 3-4 smash egy mob. Ráküldök 3mat, a viet jön üt 1et és övé a drop. Egy kicsit kiakadtam. Utána jön a ligatársa, nem kicsit gyorsan! Én nem utálok egy népet sem, de ezek húzzanak vissza a fenébe!
    Az a +11 spear nagyon kemény! Az árához csak annyit, hogy anexnek elvileg van egy PS hermit 4 slotos +9 staffja, xp-drop card nem érdekli, gold sem kell, árnak annyit mondott 2 BBoE+! Mivel a Tibet bossokat páran kisajátították maguknak, elég nehéz hozzájutni zöld PS fegyóhoz. :( A sima BD-t meg nem igazán akarják behozni. (epi sem lesz ha nem puncsolsz!)
  • LordTusy
    pff...Zakkant hebrencs kölök!Csinálj magadnak végre egy fegyvert és aztán fél évig ne halljam,hogy be-t pazarolsz!
  • P0Th3aD
    Oké, sztem élek vele!
    Uh majd ingame vagy itt mondasz egy okos árat és akkor megvásárolom ; ))
  • evoo
    LOL! Még van ha esetleg akarsz még próbálkozni.
  • P0Th3aD
    Mondjuk a 4kkk-t nem nézem mert a pénz kb szart sem ér már, de akkor is drága volt, viszont így h még mázlista is volt és felment +11re, hm...

Sztem bőven megérte neki h ennyit kellett érte fizetni, ha nagy számot akarok mondani akkor ien 100kkk-t ér simán az a spear, neked meg azért nincs mert nekem nincs +10! ^.^

Ja és ma refiztem a speart amit töled vettem, beleraktam IPn az IS-t elkezdem tolni +6ig nem is törött és akkor gondolokdom, h B+ a 2JS meg ott figyel az inventoryban...

FAIL!!!!! xD
  • evoo
    Hollandia, Amsterdamtól valami 10km talán. :p

Mindegy, ha elmondom mennyit fizetett a sima ps hermitért...
    255 be, 4kkk meg 40xp card ha jól emlékszek :D
    Örülök neki valamilyen szinten, mégiscsak ismerem már több mint egy éve, de miért nem az enyééééééééééém????
  • P0Th3aD
    Ja végülis akkor csak annyi mintha ütnéd a mobot a +10eddel és közben még egy sima alap spearrel is csapkodná neked vki...de kaksi!!:P:P:P

Na majd ki kell deríteni hol is lakik és meglátogatjuk! ;))

De amugy 1 hete jött vissza a srác? És erre tessék 4-5napi spamolta roart h neki kell ien spear lett és tádáámm +12 sem lehetetlen, persze ott figyel 2nd slotba a +10es lm gagyi spear is ! xP
  • evoo
    Hát :D
    Az enyém se valami gyenge fegyver, de ennek 968-1668-al nagyobb a sebzése.
    Kicsit irigy vagyok. :D
    Nem baj, majd egyszer nekem is lesz.
  • P0Th3aD
    Á sírok mindjárt annyira szép ez a spear!!!

Kb kseld már lécivesz jó? Kb ez a legjobb most a szerón, az is fix!!!

Nem vagyok irigy ember, de...Rohadjon meg! XD
  • P0Th3aD
    Bokán fosom magam!!!!

ez a ViFity is elmehet a francba!!!
  • evoo
    http://img832.imageshack.us/i/2010august02090055.jpg/
  • ReszegKoldus
    hehe, tényleg merwet se árt megemlíteni :)
  • Peter55
    Így van, így is kell. Nehogy már egy ideig nyugodt legyen mindenki. De nem érdekel. Azért egy tanács, ne nagyon érjetek hozzá a Videokártya ventilátorához, miközben megy.:D
  • unusual
    lelle a neve ? Ennyit láttam,de engem sem érdekel azok után amit írtál.....És,hogy ki öl kit azt lehet kérdezni merw-től,és black-chi-től,és a többi maszkos próbálkozásról stb stb stb.....Csak azt nem írjuk ide ugye?!? De lehet nekem állni! :) doz neked inkább nem írok semmit,mert te tudod miért.....pffff
  • BrightSky
    Epic fail.
    Kár volt annyi smiley-t pazarolni...
  • ToshiBá
    szerk.: Látom már bent sincs a karid. Szal nem kell kickelni...
  • ToshiBá
    Grat unu! Bebizonyítottad mekkora FS-es is vagy. Ez részemről ban a bandból...
  • szabi34
    Doz: igen a nukerrel
    amúgy meg 1 másik fehér próbált leölni csak nemnagyon sikerült neki aztán láttam h jön még valaki utána láttam csak h te és akkor lett végem. Azt nem hiszem el h nem láttad a liga nevét...de mindegy én már leszarom.
  • ToshiBá
    Szabi FS-es karival voltál bent vagy nem?
  • unusual
    Mentem feka safe-be.....Látom 2-3feka öl 1másik fekát akin bünti van,lőttem 1-et meghalt.....Ennyi történt. És elég szépeket írt ezután,és még én vagyok a szemét?!? Ám legyen.....
  • szabi34
    nem mondtam h te vagy. csak legalább azokat ne ölnéd le akiket ismersz...
  • Sixtail
    +1.

Booo!
  • unusual
    Jah,én vagyok a " ludas " .....Pfff.....
  • LordTusy
    Ejnye-bejnye Unu...
  • szabi34
    Csak tudod mi volt szar? Láttad hogy ki akarok menni bp-ről mert mentem az ajtó felé és próbáltam gyors átmenni hefeibe mert kb 1 percel előtte lett meg 103 bk mondom jólvan akkor kimegyek erre bazzeg jössz és nemhagysz kimenni hanem megölsz... és ennyi volt a 100 bk ezért szenvedtem vele a sok nagy nuker között.
    Szóval faszom...
  • unusual
    Simán ölik egymást.....Ez van sajnos......BP egy ilyen dolog.