21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
Lawless #20392 9d reincarnációban leszek: Lawless név alatt :) shao hyb :) -
Feenochiiz #20391 www.play9d.com és ott keress olyat oldalt h download na ott le lehet tölteni.. sm6 -ig sikerült eljutnom ma meg segitettem egyik srácnak megcsinálni a shen mo epit.. most cofozgatunk meg fegyvereket cserélgetünk :D:D:D:D -
#20390 megvan 1 fekete noname kockára kell kattintani -
#20389 london 7. taho 15. jol nyomjátok :) btv hol lehet letölteni?-_-" -
szabi34 #20388 jah már jó, először esc-el sem ment aztán gép restart és így megy :D
Én Balaton néven vagyok, gc8 eddig, de most pár órás karbantartás. :( -
#20387 Nyomj ESC-et, ha bejön a fekete kép.
Btw, én is beléptem... ls3-ig bírtam xD -
szabi34 #20386 le is jött, de betölti a map-ot 1 mp-re bejön a kép és elsötétedik az egész. próbáltam windows mod-ban is de semmi. valami ötlet? -
Feenochiiz #20385 megéri.. 2és fél óra játék és fd 4 vagyok most..... -Tahoo- néven avgyok 10.-edik msot rankingon :PPP -
szabi34 #20384 hát ez mire lejön... 80-100kb a max :/ remélem este ki tudom próbálni már :) -
#20383 server online:) -
#20382 még nincs vége a napnak...már csak fel kell lőniük a szervert és mehet az aprítás:D -
Feenochiiz #20381 Hmm.. nem a legjobb kezdés a 'Few days' emlékeztet a "Soon"-ra :DDDD pedig már kezdtem beleélni magam hogy ma játszok már.. de látjátok nem szabad senkinek sem hinni már.. -
#20380 hát ez érdekes lesz tuti kiprobálom:) -
#20379 akiket érdekel...:)
http://www.play9d.com/forum/showthread.php?72-LIVE-Play9D-The-first-international-9-Dragons-private-server-launching! -
Feenochiiz #20378 Hát én megvárom a holnapot mielött azt mondom hogy jó vagy akármi.. :)) viszont 20szoros xp rate-l már hnap sm-gb :ddd -
djatiati #20377 Hollehet beszelni a GM el????
-
#20376 ahogy néztem 20x xp rate lesz nemsemmi:D -
#20375 sztem én is befogok nézni ide...nevet még nem tudok mondani:) -
Feenochiiz #20374 én nem kaptam keyloggert semmi ilyesmit.. mindenem megvan.. sztem máshonnan szerezhetted be vagy vkinek emgadhattad a jelszavad mert innen én nem kaptam. ! tuti jo lesz.. olcso IM sőt lesznek free cuccok is bőven... azt irták hogy nekik a pénz a szerver fenntartására és a mdoerátorok fizetésére kell csak szoval nem lesznek kapzsik.. Ha így is marad én itt fogom folytatni hiába szenvedtem el itt ennyi mindent .. a kis nuekrem nem akar haladni nagyon rossz igy cuccok nélkül (sok reifzés. -. - ) aki majd itt játszik az irjon nekem itt pm-et h mien néven lesz meg stb és csinálni kéne egy ligát is.
UI: PERSZE HA LESZ VALAMI IS BELŐLE ! :DDD -
szabi34 #20373 Nah erre kíváncsi leszek, nagyobb xp rate lesz az tuti. Ki kell próbálni majd :) -
unusual #20372 Sajnálom! -
zsele1000 #20371 Gondolod, hogy a legtöbbet érő itememet nem vitték el? Kicsinek a +8 kardját is vitték. Ugyhogy még nem tudom, hogy mivel fogok pénzt szerezni, grindelni. -
#20370 Ez kellemetlen...
Én magam ezt egy gyors törléssel megelőztem! : ))
Azért ez gázos, hogy csak igy feltörnek. Én örülök neki hogy sosem szenvedtem el hasonló fajta incindenst.
Staffod megmaradt azért??? -
zsele1000 #20369 Remélem, hogy nem erről a privát szerveres oldalról kaptam keyloggert! Vagy bármi más hacket! Ugyanis más ismeretlen oldalon nem jártam!
Feltörtek! Vittek sok mindent. Most nincstelenné váltam.
Nem elég, hogy így is szarban vagyok, de valaki még a fejemre is lépett!
Minden jót nektek! -
Feenochiiz #20368 hmmm....ÉRDEKES ..... -
#20367 Egyébként valaki el tudja nekem mondani, hogy a healernél ez az extra dmgs skill mikor is működik?vagy mire való
Thx -
#20366 abban hiba nem lesz :D
-
#20365 Csapassátok neki! : )) -
#20364 EVENT DETAILS
March 23, 2012
DOUBLE EXP
12:00:00 ~ 23:59:00
(12:00 PM ~ 11:59 PM)
March 24, 2012
DOUBLE EXP + DOUBLE SKILL EXP
00:00:00 ~ 23:59:00
(12:00 AM ~ 11:59 PM)
Spring Buff @ Random Time
March 25, 2012
TRIPLE EXP
00:00:00 ~ 23:59:00
(12:00 AM ~ 11:59 PM)
Spring Buff @ Random Time
azaz:
holnaptól azaz 23dikán este 9től 2x egészen 25dike reggel 9ig
(ami már vasárnap) és onnantól (reggel9) lesz 24órán át 3x
világos mint a nap!!:) -
#20363 Sziasztok!
Itt is írom,hogy ne csak FB-sek tudjanak róla...
"Tegnap már ligachaten felvetettem az ötletet, de itt talán mindenkihez eljut...
Szeretnék tartani egy FS találkozót először a Pest környékiekkel, majd nyáron egy nagyobb talit mindenkivel,akivel lehet!
Az elsőt áprilisra tervezném valahol Pesten egy pubban/bárban/romkocsmában...ami nektek jó és kényelmes!
A második taliig még van idő, de ha már most elkezdjük szervezni,akkor biztosan megoldunk minden adódó problémát.Hely és idő terén is teljesen rugalmas vagyok,a lényeg,hogy minél többen el tudjanak jönni!
A szervezésben és lebonyolításban mindkét alkalomhoz szükségem lenne a segítségetekre! Írjatok ötleteket a helyhez! Ha van biztos időpont,amikor jó lenne a dolog vagy olyan dátum,ami semmiképp se jó, azt is írjátok, pls!"
Ezt annyival egészíteném ki,hogy mindenkit szívesen látunk, aki szeretne találkozni velünk!Kivéve akit nem...(Igen Kami,rád gondoltam!)
Ha nincs igény a találkozókra azt is jelezzétek és nem erőltetem a dolgot tovább! -
#20362 Nem Six...Te nem értettél meg. Tessék 9D-zni! Ha nincsenek meg a régi karik kezdj egy újat, lehetőleg feketét, és akkor jöhetsz szépen FS-be mókázni! ^_^
Itt is szeretném megköszönni a DS epit Bombnak,Kaminak és Virinek! -
Sixtail #20361 A "nem ezt" alatt, azt értettem, hogy másik játékot játszom. :D -
#20360 Karakternevet és klánt/role-t kérek!!! O_O -
Sixtail #20359 Én már játszok (megint)! :D
Csak nem ezt, ugye... :P -
#20358 Ugye milyen kreatív? :D -
#20357 Six,gyere Te is játszani! -
Sixtail #20356 Jó név, tetszik! :D -
#20355 Régen nem volt ilyen. Tegnap pl egész nap 2 DC-m volt, ahhoz képest ma az elmúlt 1 órában ELTE nettel volt 2 crash és 3 DC. Most írtam supportnak, remélem tudnak mondani valamit... -
#20354 gyere taora ott nincs dc :P -
#20353 Neked mindig is ilyen DC problémáid voltak, ha jól emlékszem?!
Tuti nem lehet hogy nálad van a bibi? Néha 1-1 DC még okés de az hogy DC hullám, meg ha nem dob ki egy órán belül akkor egymásután 5-6x, nem nagyon jó!