21072
  • Lawless #20392
    9d reincarnációban leszek: Lawless név alatt :) shao hyb :)
  • Feenochiiz
    www.play9d.com és ott keress olyat oldalt h download na ott le lehet tölteni.. sm6 -ig sikerült eljutnom ma meg segitettem egyik srácnak megcsinálni a shen mo epit.. most cofozgatunk meg fegyvereket cserélgetünk :D:D:D:D
  • Blood Raven
    megvan 1 fekete noname kockára kell kattintani
  • Blood Raven
    london 7. taho 15. jol nyomjátok :) btv hol lehet letölteni?-_-"
  • szabi34
    jah már jó, először esc-el sem ment aztán gép restart és így megy :D
    Én Balaton néven vagyok, gc8 eddig, de most pár órás karbantartás. :(
  • ZzoleE
    Nyomj ESC-et, ha bejön a fekete kép.

Btw, én is beléptem... ls3-ig bírtam xD
  • szabi34
    le is jött, de betölti a map-ot 1 mp-re bejön a kép és elsötétedik az egész. próbáltam windows mod-ban is de semmi. valami ötlet?
  • Feenochiiz
    megéri.. 2és fél óra játék és fd 4 vagyok most..... -Tahoo- néven avgyok 10.-edik msot rankingon :PPP
  • szabi34
    hát ez mire lejön... 80-100kb a max :/ remélem este ki tudom próbálni már :)
  • David9317
    server online:)
  • David9317
    még nincs vége a napnak...már csak fel kell lőniük a szervert és mehet az aprítás:D
  • Feenochiiz
    Hmm.. nem a legjobb kezdés a 'Few days' emlékeztet a "Soon"-ra :DDDD pedig már kezdtem beleélni magam hogy ma játszok már.. de látjátok nem szabad senkinek sem hinni már..
  • Blood Raven
    hát ez érdekes lesz tuti kiprobálom:)
  • David9317
    akiket érdekel...:)

http://www.play9d.com/forum/showthread.php?72-LIVE-Play9D-The-first-international-9-Dragons-private-server-launching!
  • Feenochiiz
    Hát én megvárom a holnapot mielött azt mondom hogy jó vagy akármi.. :)) viszont 20szoros xp rate-l már hnap sm-gb :ddd
  • djatiati
    Hollehet beszelni a GM el????

• Blood Raven
    ahogy néztem 20x xp rate lesz nemsemmi:D
  • David9317
    sztem én is befogok nézni ide...nevet még nem tudok mondani:)
  • Feenochiiz
    én nem kaptam keyloggert semmi ilyesmit.. mindenem megvan.. sztem máshonnan szerezhetted be vagy vkinek emgadhattad a jelszavad mert innen én nem kaptam. ! tuti jo lesz.. olcso IM sőt lesznek free cuccok is bőven... azt irták hogy nekik a pénz a szerver fenntartására és a mdoerátorok fizetésére kell csak szoval nem lesznek kapzsik.. Ha így is marad én itt fogom folytatni hiába szenvedtem el itt ennyi mindent .. a kis nuekrem nem akar haladni nagyon rossz igy cuccok nélkül (sok reifzés. -. - ) aki majd itt játszik az irjon nekem itt pm-et h mien néven lesz meg stb és csinálni kéne egy ligát is.

UI: PERSZE HA LESZ VALAMI IS BELŐLE ! :DDD
  • szabi34
    Nah erre kíváncsi leszek, nagyobb xp rate lesz az tuti. Ki kell próbálni majd :)
  • unusual
    Sajnálom!
  • zsele1000
    Gondolod, hogy a legtöbbet érő itememet nem vitték el? Kicsinek a +8 kardját is vitték. Ugyhogy még nem tudom, hogy mivel fogok pénzt szerezni, grindelni.
  • P0Th3aD
    Ez kellemetlen...
    Én magam ezt egy gyors törléssel megelőztem! : ))
    Azért ez gázos, hogy csak igy feltörnek. Én örülök neki hogy sosem szenvedtem el hasonló fajta incindenst.
    Staffod megmaradt azért???
  • zsele1000
    Remélem, hogy nem erről a privát szerveres oldalról kaptam keyloggert! Vagy bármi más hacket! Ugyanis más ismeretlen oldalon nem jártam!
    Feltörtek! Vittek sok mindent. Most nincstelenné váltam.
    Nem elég, hogy így is szarban vagyok, de valaki még a fejemre is lépett!

Minden jót nektek!
  • Feenochiiz
    hmmm....ÉRDEKES .....
  • skrimer
    Egyébként valaki el tudja nekem mondani, hogy a healernél ez az extra dmgs skill mikor is működik?vagy mire való
    Thx
  • skrimer
    abban hiba nem lesz :D
  • P0Th3aD
    Csapassátok neki! : ))
  • skrimer
    EVENT DETAILS

March 23, 2012
    DOUBLE EXP
    12:00:00 ~ 23:59:00
    (12:00 PM ~ 11:59 PM)

March 24, 2012
    DOUBLE EXP + DOUBLE SKILL EXP
    00:00:00 ~ 23:59:00
    (12:00 AM ~ 11:59 PM)
    Spring Buff @ Random Time

March 25, 2012
    TRIPLE EXP
    00:00:00 ~ 23:59:00
    (12:00 AM ~ 11:59 PM)
    Spring Buff @ Random Time

azaz:
    holnaptól azaz 23dikán este 9től 2x egészen 25dike reggel 9ig
    (ami már vasárnap) és onnantól (reggel9) lesz 24órán át 3x
    világos mint a nap!!:)
  • LordTusy
    Sziasztok!
    Itt is írom,hogy ne csak FB-sek tudjanak róla...
    "Tegnap már ligachaten felvetettem az ötletet, de itt talán mindenkihez eljut...
    Szeretnék tartani egy FS találkozót először a Pest környékiekkel, majd nyáron egy nagyobb talit mindenkivel,akivel lehet!
    Az elsőt áprilisra tervezném valahol Pesten egy pubban/bárban/romkocsmában...ami nektek jó és kényelmes!
    A második taliig még van idő, de ha már most elkezdjük szervezni,akkor biztosan megoldunk minden adódó problémát.Hely és idő terén is teljesen rugalmas vagyok,a lényeg,hogy minél többen el tudjanak jönni!
    A szervezésben és lebonyolításban mindkét alkalomhoz szükségem lenne a segítségetekre! Írjatok ötleteket a helyhez! Ha van biztos időpont,amikor jó lenne a dolog vagy olyan dátum,ami semmiképp se jó, azt is írjátok, pls!"

Ezt annyival egészíteném ki,hogy mindenkit szívesen látunk, aki szeretne találkozni velünk!Kivéve akit nem...(Igen Kami,rád gondoltam!)
    Ha nincs igény a találkozókra azt is jelezzétek és nem erőltetem a dolgot tovább!
  • LordTusy
    Nem Six...Te nem értettél meg. Tessék 9D-zni! Ha nincsenek meg a régi karik kezdj egy újat, lehetőleg feketét, és akkor jöhetsz szépen FS-be mókázni! ^_^

Itt is szeretném megköszönni a DS epit Bombnak,Kaminak és Virinek!
  • Sixtail
    A "nem ezt" alatt, azt értettem, hogy másik játékot játszom. :D
  • LordTusy
    Karakternevet és klánt/role-t kérek!!! O_O
  • Sixtail
    Én már játszok (megint)! :D

Csak nem ezt, ugye... :P
  • ToshiBá
    Ugye milyen kreatív? :D
  • LordTusy
    Six,gyere Te is játszani!
  • Sixtail
    Jó név, tetszik! :D
  • LordTusy
    Régen nem volt ilyen. Tegnap pl egész nap 2 DC-m volt, ahhoz képest ma az elmúlt 1 órában ELTE nettel volt 2 crash és 3 DC. Most írtam supportnak, remélem tudnak mondani valamit...
  • Blood Raven
    gyere taora ott nincs dc :P
  • P0Th3aD
    Neked mindig is ilyen DC problémáid voltak, ha jól emlékszem?!
    Tuti nem lehet hogy nálad van a bibi? Néha 1-1 DC még okés de az hogy DC hullám, meg ha nem dob ki egy órán belül akkor egymásután 5-6x, nem nagyon jó!