9dragons
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Üdv és köszi
Ha neked mai napon megfelel ilyen 7óra tájt, magyar idõ szerint akkor belépek és odaadom!
Üdv
Apokalipszis - BOT warrior
Ez nagyon nagyon érdekes!
Akkor ebbe érdemes lesz MAJD! pénzt feccölni, de gondolom vagy csak a +1es vagy a +2es mehet bele a fegyóba 1x, ugye?!
Azért eléggé oltás lehet ha már vkinek +13as fegyója van, bár nekem a +12is elég volna 😄
Mondjuk kétlem hogy ez most fog bekövetkezni, viszont az fix, hogy a 2x refirate lötty vagy mi az, nem éri meg a pénzét...
Ezek hol, vagy mibõl esnek? Ezek is a dobozokból esnek?
Kami
Hugi: A +1 +2-es cuccok igazak. Pl: neked van egy +11 speared és esik egy +1es cucc, akkor az +12 lesz!
Biztos láttatok olyan képeket ahol a refi +15+2 volt. Na ezzel a cuccal lehet megcsinálni.
De annak az esélye hogy ilyen ref dolgot kapsz elég kicsi. pl: egyik emberke 15k coint költött erre és a legjobb drop 3 scale volt. 😊
A próbálkozóknak sok szerencsét!
A ref sikerességet duplázó itemnek az ára jelenleg 3kkk. 😊
Tetszenek az új bannerek (flag-ek). Csak éppen vagy sikerül megcsinálni vagy nem. 15 nagy gt 15 nagy flowstone meg a többi elég sok, pláne ha nem sikerül. Az esély very low! Eddig HM karma relik próbálkozás 1bõl 0. 😊
Az új dungi vicces. Lila kulcs - ps10es mobok, boss, az IM7-es harcos betérdel, a PS12es hyb betérdel. Az epik nagyon jók, de csak pvpre, vagy ck építésnek grindre. (nukerrel lazán 2,8-3k def) Viszont farmolni az ES-t meg a KJSB-et érdemes ott. 2-3 ES a bossdroppban! Csak az a piacon most 50kk /db. ( a kulcs 250k /db)
Tehát ha lenne egy ilyened, és használnád a fegyódon, biztosan kapnál belõle egy +12 vagy +13-as fegyót ( attól függõen melyik scrollod van ).
Kami
Tehát ha lenne egy ienem és ellövöm akkor a +11nek +12re fel kell mennie. És ha betörik mert mondjuk a 100% mégsem 100%?
Majd akkor hiszem ha látom, mondjuk ha tényleg igy van akkor nem csak 7x lehetne törni a fegyókat, na mind1 majd kiforrja magát a dolog.
all+5, weapon damage +20%, és crites damage +20%...
Kami
A dobozokból ezek eshetnek:
Blue Dragon's Treasure Box
The Blue Dragon's Treasure Box Contains All Of The Following Items
Blue Dragon Banner (Accessory)
Extreme Refinement Scroll + 2
Extreme Refinement Scroll + 1
Dragon Scales (3)
Removing Extreme Refinement Scroll
Tender Stone
Voucher For Wardrobe (15 Days)
Voucher For Hat (15 Days)
Elixir 7th
Purple Bamboo Leaf
Blue Stone Mushroom
Ticket For 9D Premium Package (1 Day)
Ginseng Roots (3
Voucher For Trigram (7 Days)
Ethereal Mushroom's Stalk (3)
Blood Essence (1)
Blood Siphon Panaceas (3)
Spirit Siphon Panaceas (3)
Voucher For Jade (7 Days)
Azért ha 3 scale esik ki valakinek az elsõbõl, az se fog reklamálni azt hiszem. 😊)
Kami
Véleményem szerint ha +10ig lehet felvinni a fegyót akkor a fejed tetejére is állhatsz akkor sem lesz +11 +12, annyira nem nagy cucc hogy a 3% refi succes ratet megduplázhatod...
De mind1 parasztvakításnak jó lesz! Lehet majd énis veszek, bár jelenleg nincs szándékomban a játékra költeni!
Viszont abban még mindig tartom az álláspontomat, hogy jó irányba megy a játék ami a szolgáltatót érinti. Ugyhogy maximálisan jót tett ez a váltás 9d-nek.
Venus írta, hogy idén tervezik a 3. role bevezetését...Ez azért nem olyan rossz hír, a végén még 1-2 év és lesznek adv klánok is. 😊 De persze várjuk ki a végét...
Kami
Aquaman IS hyb,DrunkenGod IS nuker,ThePhoenix IS warrior,Lawless HI nuker
Hollo
We have just released some new content for everyone to enjoy. Please take the time to review all the information below to understand the new content that is now here!
New Dungeons
Black Monk Dungeon
King Jin's Dungeon
Both New Dungeons Can Be Found In Tibet. Key Pass can be bought from the 3rd Village Chief in Tibet
New Items
Blue Dragon's Treasure Box
The Blue Dragon's Treasure Box Contains All Of The Following Items
Blue Dragon Banner (Accessory)
Extreme Refinement Scroll + 2
Extreme Refinement Scroll + 1
Dragon Scales (3)
Removing Extreme Refinement Scroll
Tender Stone
Voucher For Hat (15 Days)
Elixir 7th
Purple Bamboo Leaf
Blue Stone Mushroom
Ticket For 9D Premium Package (1 Day)
Ginseng Roots (3
Voucher For Trigram (7 Days)
Ethereal Mushroom's Stalk (3)
Blood Essence (1)
Blood Siphon Panaceas (3)
Spirit Siphon Panaceas (3)
Voucher For Jade (7 Days)
Blue Dragon's Treasure Box Can Be Found In The Item Mall Under The Misc Tab
GC Tao:-Klea- HM\" (Healer) [Bardofriends League\'s Master] GC Yang:YunkChi GL\" (ck Hyb) [-] Play9D: Orange[HUN] HM\" (Nuker) [Afterlife Hero League]
Egyél sokat, mossál fogat, kola, ropi, jó hangulat!
TAO BoT Warr
Kami
Hoppá, refi rate esély *2 pill... Érdekes dolgok lehetnek ezektõl az új npc-tõl. 😊
Kami
aowfan: no lvl in this game
aowfan: its a sandbox style
david: you don't have to kill the same mob over and over again to gain progress
<#eljen>#eljen><#szeret>#szeret>
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
http://www.livestream.com/aowfan
purity art of sutra leírásban nincs olyan, hogy calmness kell hozzá? mert akkor venned kell npctõl olyan cuccot amivel ezeket a skilleket használni lehet, ez ha minden igaz többek közt a shao bázison is kapható, különbözõ ideig hatásosak 15-30-45-60-120 percig vagy valahogy így, és azért írtam le ilyen hosszan, mert fogalmam sincs mi a neve 😄
wu tangnél ugyanilyen a füstölõ, beggaroknál meg a pia amit így lehet használni
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Az a kérdésem hogy shaolin Diamond monks vagyok de nem tudok használni a Purity Art of Sutra nevû képességet amit OC7 -töl lehet elérni.
Amikor fejlesztetem a fegyverem +6-os ra eltünt és csak két blood esencet kaptam vissza és ezt már 3x történt + velem ez miért lehetséges és hogy tudnám +6-ra fejleszteni a fegyverem?
egyébként meg:
chuc mung nam moi! 😊
GC Tao:-Klea- HM\" (Healer) [Bardofriends League\'s Master] GC Yang:YunkChi GL\" (ck Hyb) [-] Play9D: Orange[HUN] HM\" (Nuker) [Afterlife Hero League]
Nekem ennél sokkal szebb már nem jöhet. Hisz tudod. 😊 Én megjártam amerikát is az idén... 😊 (vagyis tavaly.)
Live: DoZeR 982
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
na mindegy
am,azé nemvenném meg a karit mert nem én csináltam
ez kissé bonyolult
de ha nemén viszek fel 1 karit arra a szintre amin van,akkor nem érzem az enyémnek!
meghát névvel is igy vagyok 😊
szóval 😄
DrunkenFool Yang / CS1 Shao Nuker / Unicum Hero League
@Bomb
Persze, elhiszem ez csak természetes hogy halott lenne!
De mint mondottam ez csak egy opcionális dolog, kétlem hogy bárki is szánna ennyi pénzt egy account-ra amin igaz megvannak a cuccok ahhoz hogy mindennel elboldoguljon.
Szerintem nem fog összejönni ez az eladás dolog, pusztán arrol van szó hogy kicsit rossz ez a sok sikertelenség...tudom már már egy +9nél is a seggét csapkodja a földhöz, de ha egyszer bejönnek a nagyobb refik az ember többet és többet akar!
Ha meg is untam a játékot, akkor csak egyszerûen felfüggesztem a játékot és eltûnök pár hónapra mint szoktam volt!
Ti viszont mindig is a kedvenc, hõn szeretett magyar ligám lesztek és sosem köpködnék senkire sem, mivel nincs rá okom, a legjobbak vagytok akármilyen szempontból is nézem, bár lehet elfogult vagyok, de leszarom 😄
Természetesen értem a Te verziódat is Bomb, nehogy azt hidd hogy nem, de nekem személy szerint nincsenek akkora elveim mint neked! Ne érts félre ezzel nem degradálni akarlak, sõt!
Nem becsülök senkit sem ennyire mint Téged a kitartásod miatt, nekem ez az a gyenge pontom amibõl nincsen elég! Hamar feladom és nincs elég kitartásom. Gondolom ezért vannak ezek az ingadozások hogy 1x maxon pörgök a játék iránt 1x pedig full ráunok. Na mind1...
Majd lesz vhogy, mindig van vhogy, további minden jó és kellemes ünnepeket még1x : ))
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
Esetleg arra szeretnélek kérni hogy ha netalán eladod,legalább egy magyarnak add el,de ha erre sor kerûl,számomra úgy is halott lessz a 9dés Hugi.....
Nem haragszom én rád, nincs miért. Bajom természetesen nem az FS-sel van egyszerûen meguntam, és nincs mi szórakoztatna benne, leszámítva a refit, de mivel ehhez pénz kell, inkább hanyagolnám.
A GL dmg alsó maradhat, még nem megyek sehová, hiszen egyrészt tartozásom van amit rendezni kell elõtte. Viszont aközött hogy el akarom adni, és eladtam; Óriási a különbség...
Nem hiszem, hogy lenne rá bármilyen mód is hogy pénzé tegyem az accom.
Itthon senki sem fog ilyenekre költeni, én pedig (már elnézést) "szarért-hugyért" nem fogok megválni tõle!
Azt, hogy csalódást okoznék, nos természetesen nem esne jól, mert általában meg akarok felelni mindenkinek, ilyen a természetem. De ugyanakkor nekem fontos a pénz is, ha kapok egy jó ajánlatot én elkezdek agyalni és kombinálni mi érne meg mennyit...mi az a pénz amennyiért beáldozom a 4évet, mondjunk legyen csak 3 az aktiv évekkel számolva. Lehet ez csalódást okoz, de ilyen vagyok és ezt fel is vállalom természetesen.
Az viszont, hogy emiatt nem az FS-ben lenne a helyed kétlem!
Miattam nem kell mártírkodni, vagy lehet nem is ez az igazán jó szó erre de a lényeg, hogy ne egy ember miatt boruljon egy egész közösség.
Attól még hogy alap tag voltam/vagyok (ha kilépek természetesen nem leszek) és esetlegesen eltünnék 9D virágából ,nem értem miért lenne jobb ha Te is elhagynád a bandot?
Minden menne ugyanúgy tovább a maga kis medrében, hiszen az élet nem áll meg. Ha vége kell legyen, akkor vége is lesz. Ilyenek a korszakok, egyszer minden véget ér!
Na de errõl akkor kezdjünk el komolyabban filozofálni ha már itt van a küszöbön. Felesleges azelõtt félni a hídon való átkeléstõl, hogy oda nem érnénk.
Ez lehet 1-2 hónap de ugyanúgy eltelhet még 3-4 év is!
Mára búcsúzom, még1x Békés és Boldog Karácsonyt mindenkinek!