9dragons

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lehet lekéstem a tegnap,mert vendégeim voltak és csak utána játszottam egy picit de csak Oki meg Cica volt fönt.És az igazat megvallva,csak most néztem meg az SGt,úgyhogy elnézést ha a tegnap voltál az általad megjelölt idõben és én nem voltam.Általában naponta vagyok késõ délutánonként úgyhogy csak összehozzuk.

Üdv és köszi
P0Th3aD
Természetesen!

Ha neked mai napon megfelel ilyen 7óra tájt, magyar idõ szerint akkor belépek és odaadom!

Üdv

Apokalipszis - BOT warrior

Hugi ! Remélem nem veszed rossz néven.Jan 16 ig vagy a BEk vagy semmi BE és ami a te tulajdonod és nálam van,nálam marad.Csak mert nem mindegy......persze a dátum.
Tender stone-nak hívják. Akkor eshet a dobozból ha 3mat nyitsz.
Szia nem hiszem hogy ez lenne a probléma mert emiatt nem is banolhatnak, mit írt ki amikor nem engedett be?próbáld meg késõbb is lehet a játékkal volt valami
sziasztok!segitség kelene!egyik barátomal együt játszuk a 9D!eljöt hozám és az én gépemröl beléptünk a játékba az ö felhasználojával!mikor kiléptünk a játékbol,én be akartam jelentkezni az én felhasználomal és nem engedi hogy bejelentkezek!mi történhetet?engem banolhatnak ezért?kérlek segitsetek!elöre is köszönöm!
Sziasztok segítségre lenne szükgségem😊 valaki tudnak nekem 600 def malet válltani ? majd üzizen köszi szépen(itt üzizen😊)
P0Th3aD
HM...

Ez nagyon nagyon érdekes!
Akkor ebbe érdemes lesz MAJD! pénzt feccölni, de gondolom vagy csak a +1es vagy a +2es mehet bele a fegyóba 1x, ugye?!
Azért eléggé oltás lehet ha már vkinek +13as fegyója van, bár nekem a +12is elég volna 😄
Mondjuk kétlem hogy ez most fog bekövetkezni, viszont az fix, hogy a 2x refirate lötty vagy mi az, nem éri meg a pénzét...

A ref sikerességet duplázó itemnek az ára jelenleg 3kkk. 😊

Ezek hol, vagy mibõl esnek? Ezek is a dobozokból esnek?

Kami
Ez a zsákbamacska dolog azért nem olcsó! 2 részre vannak osztva a kapható itemek. Ha csak 1 dobozt nyitsz, akkor a 2. csomagból kapod a droppot. Amik eléggé hanyagolhatóak (bsm, be, ginseng root, panaceák). Ha viszont 3 dobozt nyitsz akkor kaphatod a jó cuccokat.
Hugi: A +1 +2-es cuccok igazak. Pl: neked van egy +11 speared és esik egy +1es cucc, akkor az +12 lesz!
Biztos láttatok olyan képeket ahol a refi +15+2 volt. Na ezzel a cuccal lehet megcsinálni.
De annak az esélye hogy ilyen ref dolgot kapsz elég kicsi. pl: egyik emberke 15k coint költött erre és a legjobb drop 3 scale volt. 😊
A próbálkozóknak sok szerencsét!
A ref sikerességet duplázó itemnek az ára jelenleg 3kkk. 😊

Tetszenek az új bannerek (flag-ek). Csak éppen vagy sikerül megcsinálni vagy nem. 15 nagy gt 15 nagy flowstone meg a többi elég sok, pláne ha nem sikerül. Az esély very low! Eddig HM karma relik próbálkozás 1bõl 0. 😊
Az új dungi vicces. Lila kulcs - ps10es mobok, boss, az IM7-es harcos betérdel, a PS12es hyb betérdel. Az epik nagyon jók, de csak pvpre, vagy ck építésnek grindre. (nukerrel lazán 2,8-3k def) Viszont farmolni az ES-t meg a KJSB-et érdemes ott. 2-3 ES a bossdroppban! Csak az a piacon most 50kk /db. ( a kulcs 250k /db)
Hugi, ha azt a scrollt használod, nem kell menned a refis nénihez se. Nem kell hozzá be, semmi. A játékban már jópár embernek volt szerencséje, így van már pár +12,13-as fegyó is. Minden fegyónál egyszer lehet használni ezt a scroolt, és ha jól tudom, utána nem is lehet már refizni.
Tehát ha lenne egy ilyened, és használnád a fegyódon, biztosan kapnál belõle egy +12 vagy +13-as fegyót ( attól függõen melyik scrollod van ).
Kami
P0Th3aD
100% mi? 😄
Tehát ha lenne egy ienem és ellövöm akkor a +11nek +12re fel kell mennie. És ha betörik mert mondjuk a 100% mégsem 100%?

Majd akkor hiszem ha látom, mondjuk ha tényleg igy van akkor nem csak 7x lehetne törni a fegyókat, na mind1 majd kiforrja magát a dolog.

Ja az elsõ kiegészítõ, lefelejtettem a következõ statokat adja:

all+5, weapon damage +20%, és crites damage +20%...

Kami
HUgi, van mostmár olyan cucc, ami 100%-os valószínûséggel felviszi 1 vagy 2 szintel a fegyód refijét. Az egyetlen gond vele, hogy szerencse játék a dolog. Veszel ezt a dobozt, kinyitod, és a sok féle ajándék közül az egyik lehet ez. 😊 Alapvetõen a legtöbb ajándék se rossz azért, de természetesen a legjobb ez a refi scroll. MOndjuk nem olcsó játék, hiszen 39 probálkozás jelenleg 7500 coin. Majd ha lesz leértékelés, jobban megfogja érni szerintem. 😊
A dobozokból ezek eshetnek:

Blue Dragon's Treasure Box
The Blue Dragon's Treasure Box Contains All Of The Following Items

Blue Dragon Banner (Accessory)
Extreme Refinement Scroll + 2
Extreme Refinement Scroll + 1
Dragon Scales (3)
Removing Extreme Refinement Scroll
Tender Stone
Voucher For Wardrobe (15 Days)
Voucher For Hat (15 Days)
Elixir 7th
Purple Bamboo Leaf
Blue Stone Mushroom
Ticket For 9D Premium Package (1 Day)
Ginseng Roots (3
Voucher For Trigram (7 Days)
Ethereal Mushroom's Stalk (3)
Blood Essence (1)
Blood Siphon Panaceas (3)
Spirit Siphon Panaceas (3)
Voucher For Jade (7 Days)

Azért ha 3 scale esik ki valakinek az elsõbõl, az se fog reklamálni azt hiszem. 😊)

Kami
P0Th3aD
Kicsit skeptikus vagyok ezekkel a "refi segítõ" löttyökkel kapcsolatban.
Véleményem szerint ha +10ig lehet felvinni a fegyót akkor a fejed tetejére is állhatsz akkor sem lesz +11 +12, annyira nem nagy cucc hogy a 3% refi succes ratet megduplázhatod...
De mind1 parasztvakításnak jó lesz! Lehet majd énis veszek, bár jelenleg nincs szándékomban a játékra költeni!
Viszont abban még mindig tartom az álláspontomat, hogy jó irányba megy a játék ami a szolgáltatót érinti. Ugyhogy maximálisan jót tett ez a váltás 9d-nek.

7500 coinért 39 darab dobozt kapsz, természetesen lehet ennél kisebb tételben is venni õket. Szerintem ez a probálkozásuk sikeresebb lesz, mint amilyen a mirrorok voltak, mert nagyon sok embernek megfogja érni, hogy nagyobb refis fegyót kaphassanak...
Venus írta, hogy idén tervezik a 3. role bevezetését...Ez azért nem olyan rossz hír, a végén még 1-2 év és lesznek adv klánok is. 😊 De persze várjuk ki a végét...
Kami
hátigen ez a 7500 coin enyhén túlzás kipróbálni a szrencsédxDmeg nagyobb rfine lesz de ref rate pillek ide vagy oda már a +6 is ntszes scalenélkül eg slottos fegyóba most akkor pl+15 ig?😄..nem baj költsünk minnél többetxDhát legalább remélhtõleg bejönnek az új skillek meg az új epik is durvákat adnak én csak az epimiatt fogok nõni😄
ooo minden nap majdnem jo...én,merw 2en is megoldjuk de jobb lenne egy healer 😊 is a csapatba

Aquaman IS hyb,DrunkenGod IS nuker,ThePhoenix IS warrior,Lawless HI nuker

Blood Raven
Még annyit hogy wt-zni viszamennék szivesen ha irtok idöpontot hogy mikor lenne jo nektek.

Hollo

Blood Raven
irj privet hogy mi a gond😊 meg hogy mikor vagytok online

Hollo

MadeInHell
csak 7500coin és ha szerencséd van lesz benne. A jo ..... édes ...... nekik!

TAO BoT Warr

skrimer
Hello Dragons,

We have just released some new content for everyone to enjoy. Please take the time to review all the information below to understand the new content that is now here!

New Dungeons
Black Monk Dungeon
King Jin's Dungeon
Both New Dungeons Can Be Found In Tibet. Key Pass can be bought from the 3rd Village Chief in Tibet

New Items

Blue Dragon's Treasure Box
The Blue Dragon's Treasure Box Contains All Of The Following Items

Blue Dragon Banner (Accessory)
Extreme Refinement Scroll + 2
Extreme Refinement Scroll + 1
Dragon Scales (3)
Removing Extreme Refinement Scroll
Tender Stone
Voucher For Hat (15 Days)
Elixir 7th
Purple Bamboo Leaf
Blue Stone Mushroom
Ticket For 9D Premium Package (1 Day)
Ginseng Roots (3
Voucher For Trigram (7 Days)
Ethereal Mushroom's Stalk (3)
Blood Essence (1)
Blood Siphon Panaceas (3)
Spirit Siphon Panaceas (3)
Voucher For Jade (7 Days)

Blue Dragon's Treasure Box Can Be Found In The Item Mall Under The Misc Tab

GC Tao:-Klea- HM\" (Healer) [Bardofriends League\'s Master] GC Yang:YunkChi GL\" (ck Hyb) [-] Play9D: Orange[HUN] HM\" (Nuker) [Afterlife Hero League]

helloleo
A karaktereim eladóak. H6-os Beggar male nuker full PVE settel és egy CS7-es beggar male warrior szintén full PVE settel. Mindkét kari a Yang szerveren van, külön account-on. Ha érdekel valakit írjon privit.

Egyél sokat, mossál fogat, kola, ropi, jó hangulat!

MadeInHell
Ez a venus ott majomkodik minthogy elmagyarázná rendesen.Ha szerzek olyan pillt npc töl akkór pl 100% succes rate lest 30 sec ig?Van olyan érzésem hogy ez nem lesz ilyen egyszerü.

TAO BoT Warr

Hm...egy kép ami szép élénk zöld refis fegyót jelez...Vajon ez a +13,14 vagy 15 lesz? 😊
Kami
http://forum.gamescampus.com/viewtopic.php?f=590&t=100441&sid=cb7f3c4b70201ed58bcc5a7af4575525

Hoppá, refi rate esély *2 pill... Érdekes dolgok lehetnek ezektõl az új npc-tõl. 😊

Kami

Raven gyere vissza egy kicsit mert van kis gond :/

ReszegKoldus
annyira durván nem követem nyomon a játékot, így ezeket eddig nem tudtam:

aowfan: no lvl in this game
aowfan: its a sandbox style
david: you don't have to kill the same mob over and over again to gain progress

<#eljen><#szeret>

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Blood Raven
<#eljen><#eljen>

Hollo

Age of Wulin Closed Beta 2 live stream minden nap kb. 18:00-tól:
http://www.livestream.com/aowfan

sikerült használni a képességet köszönöm akkor majd még próbálkozok a fegyverrel
ReszegKoldus
azért tûnt el, mert nem sikerült el a refine, olyankor kapsz vissza BE-t, +6-ra meg úgy tudod fejleszteni ha tovább próbálkozol

purity art of sutra leírásban nincs olyan, hogy calmness kell hozzá? mert akkor venned kell npctõl olyan cuccot amivel ezeket a skilleket használni lehet, ez ha minden igaz többek közt a shao bázison is kapható, különbözõ ideig hatásosak 15-30-45-60-120 percig vagy valahogy így, és azért írtam le ilyen hosszan, mert fogalmam sincs mi a neve 😄
wu tangnél ugyanilyen a füstölõ, beggaroknál meg a pia amit így lehet használni

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Buék mindenkinek!!!!
Az a kérdésem hogy shaolin Diamond monks vagyok de nem tudok használni a Purity Art of Sutra nevû képességet amit OC7 -töl lehet elérni.
Amikor fejlesztetem a fegyverem +6-os ra eltünt és csak két blood esencet kaptam vissza és ezt már 3x történt + velem ez miért lehetséges és hogy tudnám +6-ra fejleszteni a fegyverem?
skrimer
mit lehet tudni errõl a new years eventrõl?
egyébként meg:
chuc mung nam moi! 😊

GC Tao:-Klea- HM\" (Healer) [Bardofriends League\'s Master] GC Yang:YunkChi GL\" (ck Hyb) [-] Play9D: Orange[HUN] HM\" (Nuker) [Afterlife Hero League]

BUEK 😊

BarackHUN
Na hát akkor Boldogat Mindenkinek! 😊

I S A e o e m o w s m !

Bort,Búzát,Békességet
ToshiBá
Köszi! Viszont.
Nekem ennél sokkal szebb már nem jöhet. Hisz tudod. 😊 Én megjártam amerikát is az idén... 😊 (vagyis tavaly.)

Live: DoZeR 982

Szebbet,jobbat,és minden jót ebben az évben<#felkialtas><#pias>

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

Üdvözlet!!Azt szeretném kérdezni,illetve segitséget kérnék.Hogyan kell épiteni a Warrior-t?? Mire mennyit kell pakolni?? Elõre is köszönöm annak aki segit!!! 😊 😊
ToshiBá
Tudom, hogy X360 van a háttérben , de egy próbát megért. 😉
(Mikinek)
HNY4ALL!

Live: DoZeR 982

RetekRudi
nekem 100k enyhén sok 😄
na mindegy
am,azé nemvenném meg a karit mert nem én csináltam
ez kissé bonyolult
de ha nemén viszek fel 1 karit arra a szintre amin van,akkor nem érzem az enyémnek!
meghát névvel is igy vagyok 😊
szóval 😄

DrunkenFool Yang / CS1 Shao Nuker / Unicum Hero League

P0Th3aD
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!

@Bomb

Persze, elhiszem ez csak természetes hogy halott lenne!
De mint mondottam ez csak egy opcionális dolog, kétlem hogy bárki is szánna ennyi pénzt egy account-ra amin igaz megvannak a cuccok ahhoz hogy mindennel elboldoguljon.
Szerintem nem fog összejönni ez az eladás dolog, pusztán arrol van szó hogy kicsit rossz ez a sok sikertelenség...tudom már már egy +9nél is a seggét csapkodja a földhöz, de ha egyszer bejönnek a nagyobb refik az ember többet és többet akar!
Ha meg is untam a játékot, akkor csak egyszerûen felfüggesztem a játékot és eltûnök pár hónapra mint szoktam volt!
Ti viszont mindig is a kedvenc, hõn szeretett magyar ligám lesztek és sosem köpködnék senkire sem, mivel nincs rá okom, a legjobbak vagytok akármilyen szempontból is nézem, bár lehet elfogult vagyok, de leszarom 😄

Természetesen értem a Te verziódat is Bomb, nehogy azt hidd hogy nem, de nekem személy szerint nincsenek akkora elveim mint neked! Ne érts félre ezzel nem degradálni akarlak, sõt!
Nem becsülök senkit sem ennyire mint Téged a kitartásod miatt, nekem ez az a gyenge pontom amibõl nincsen elég! Hamar feladom és nincs elég kitartásom. Gondolom ezért vannak ezek az ingadozások hogy 1x maxon pörgök a játék iránt 1x pedig full ráunok. Na mind1...

Majd lesz vhogy, mindig van vhogy, további minden jó és kellemes ünnepeket még1x : ))

kellemes unnepeket srácok 😊

Kellemesen Boldog Békés Ünnepeket Kívánok Mindenkinek!!!!! 😉

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

Áldott Békés Boldog Karácsonyt mindenkinek !
Igazad van Hugi.Természetesen mindenki azt tesz amit óhajt,elvégre a saját ideje,munkája meg esetleg pénze is.Azon túl hogy it's a free land, még talán Lenin is azt mondta hogy ami nem megy,nem szabad erõltetni.És még egyszer igazad van,mert nem mindenki gondolkodik úgy ahogy én,azazhogy az esetleges kiadott pénzt se sajnálom ha valamiben elég szorakozást,kikapcsolodást találtam.Tudod,ez valahogy úgy van ahogy a felnött ember,talán élete végéig megtartja a gyerekkori kabaláját,kedvenc tárgyát,legyen az egy rongybaba vagy egy ékszer.Én személyesen,nem tudnám elviselni azt a gondolatot hogy a Bomb1111 el vagy BombikaBOT al más játszodjon,miután én ráuntam.Na mindegy mert már kezdek túl patétikus lenni.....elnézést )
Esetleg arra szeretnélek kérni hogy ha netalán eladod,legalább egy magyarnak add el,de ha erre sor kerûl,számomra úgy is halott lessz a 9dés Hugi.....
P0Th3aD
Ez egy opcionális dolog, én igen, komolyan elgondolkoztam ezen hogy pénzé teszem a 4 éves munkámat.
Nem haragszom én rád, nincs miért. Bajom természetesen nem az FS-sel van egyszerûen meguntam, és nincs mi szórakoztatna benne, leszámítva a refit, de mivel ehhez pénz kell, inkább hanyagolnám.
A GL dmg alsó maradhat, még nem megyek sehová, hiszen egyrészt tartozásom van amit rendezni kell elõtte. Viszont aközött hogy el akarom adni, és eladtam; Óriási a különbség...
Nem hiszem, hogy lenne rá bármilyen mód is hogy pénzé tegyem az accom.
Itthon senki sem fog ilyenekre költeni, én pedig (már elnézést) "szarért-hugyért" nem fogok megválni tõle!

Azt, hogy csalódást okoznék, nos természetesen nem esne jól, mert általában meg akarok felelni mindenkinek, ilyen a természetem. De ugyanakkor nekem fontos a pénz is, ha kapok egy jó ajánlatot én elkezdek agyalni és kombinálni mi érne meg mennyit...mi az a pénz amennyiért beáldozom a 4évet, mondjunk legyen csak 3 az aktiv évekkel számolva. Lehet ez csalódást okoz, de ilyen vagyok és ezt fel is vállalom természetesen.
Az viszont, hogy emiatt nem az FS-ben lenne a helyed kétlem!
Miattam nem kell mártírkodni, vagy lehet nem is ez az igazán jó szó erre de a lényeg, hogy ne egy ember miatt boruljon egy egész közösség.
Attól még hogy alap tag voltam/vagyok (ha kilépek természetesen nem leszek) és esetlegesen eltünnék 9D virágából ,nem értem miért lenne jobb ha Te is elhagynád a bandot?
Minden menne ugyanúgy tovább a maga kis medrében, hiszen az élet nem áll meg. Ha vége kell legyen, akkor vége is lesz. Ilyenek a korszakok, egyszer minden véget ér!

Na de errõl akkor kezdjünk el komolyabban filozofálni ha már itt van a küszöbön. Felesleges azelõtt félni a hídon való átkeléstõl, hogy oda nem érnénk.
Ez lehet 1-2 hónap de ugyanúgy eltelhet még 3-4 év is!

Mára búcsúzom, még1x Békés és Boldog Karácsonyt mindenkinek!

Ja és elfelejtettem.Én biztosan nem leszek az esetleges vásárlok között.