21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
#13807 Szerintem még az üvegben van... =/ (már ha értitek )
www.arenacomp.hu
innen olcsón betudsz szerezni videókártyát.. =) -
#13806 Na, én vissza tértem az el távomból. Jó sok minden történt.:D Majd kiderül mi lesz, bár azért annak nem nagyon örülnék, ha el veszne a karakterem illetve kárba veszne a belefektetett idő/pénz.
Jah még valami, el b@szodott a videó kártyám. Szóval, vagy lesz új a közel jövőben, vagy nem játszok akár akarok, akár nem. És nyugodtan kezdhetsz beszólni Barack.:)
-
#13805 Szerintem nem ártana ha kicsit elraknád magad kompót formájában.. -
#13804 Akkor mostantól reteknek hívlak.
Nem akartam csúnyábbat, elvégre társaságban vagyunk. -
#13803 Azt majd én eldöntöm hogy minek hívlak.. =)
Másrészről nem szeretne senki sem pokemon onlineozni? -
szabi34 #13802 nem kezdem újra csak szórakozom kicsit még nem lesz g1 9D^^ -
#13801 Te nem hívhatsz barinak.
Az meg hogy mi való nekem majd eldöntöm. -
#13800 Pedig az neked való.. -
#13799 Mert nem wowozok már egyáltalán. -
#13798 bari hogy-hogy nem WoW - ozol ilyenkor? =) -
#13797 OMG hányszor írjam le.
TŐLEM NYUGATRA VAN PEST BASSZÁTOK MEG lol.
Ezt írtam.
Tőlem NYUGATRA van 252 kilóméterre.
Hát ettől konkrétabban már nem bírom megfogalmazni ezt...
Lol. -
#13796 Utóbbi. -
#13795 Hát nem sok embernek van kedve újból kezdeni .. főleg olyan helyen ahol alig - alig beszélik az angolt...
Remélem most kitudják hozni ebből a játékból a maximumot hiszen ebben a játékban nagy pénzkeresési lehetőség van ha normális emeberek / elvek alapján működne.. =) De most nagyon bizakodó lettem acclaim bukása hallatán..
(Csak ahogy bomb111 is leírta: A nagy cégek eléggé "falánkok" -
#13794 épp ezért csodálom, hogy nyugatra datálod... Keleten vagy töki. Észak-Kelet. :D -
szabi34 #13793 azt nemtudom én oc-ig jutottam de aztán visszamentek acclaimba mert kevesen voltak de lehet most játszogatok majd mert nem találok normális free mmo-t -
#13792 Vannak ott olyanok akik HZ-t már kinőtték? =) -
szabi34 #13791 Orosz arra jó hogy belépj picit grindelni mert amúgy tényleg kevesen vannak... bár akikkel beszéltem 7-8 ember azt mondták hogy este többen vannak.
Ha valakinek kell help angolosításban vagy ilyesmi írjon nyugodtan.
Ja még annyit hogy ott hz az utolsó map szóval...:D -
#13790 nem is volt ilyen irányzatú kérdés hogy hol lakik.. =)
csak egy rossz tipp volt.. összekevertem bari-t tusy-val.. =) -
#13789 sárospatak/sátoraljaújhely :)
amúgy nem vette sehonnan, csak a kérdést le lehetett volna annyival rendezni, hogy azt mondjátok az vagy -
#13788 Tusy, honnan vetted hogy én pösti bunkó vagyok?
Sose utaltam ilyesmire. Sőt már a városomat is leírtam ligának sokszor, meg hogy melyik országgal határos.
-
#13787 Kassa? az már 350 kilóméter.
Miskolcot mint irányt mondtam, az tőlem 82 kilóméterre van.
Többet már nem segítek, még a végén megtalálnak :( -
#13786 szerintem miskolc nincs 252 km-re, de még nyíregyháza meg debrecen se, talán vámospércsen együtt nyomod csabáékkal :D
vagy kassa :D -
#13785 Látom nem értitek.
Pest tőlem van 252 kilóméterre, NYUGATRA tehát rossz városokat soroltok fel, nagyon :). Inkább Miskolc környékén keresgéljetek a térképen. -
#13784 na aszem ezt is törlöm a game már egész jo viszont hatalmas a lagg és nem én laggolok mindig 2 mp mire reagél a kari -
#13783 Valaki pokemon online? :O -
#13782 Alt + F4 jó hosszan.. =) -
#13781 Akármi lehet.. =) Én azt soroltam ahol voltam.. =) -
#13780 valami gáz van elkezdett sétálni a karim és akármit nyomok nem gyorsul be help plz:( -
Exxtazy #13779 Vagy netán Kőszeg.
Vagy az ezen a vidéken lévő települések:)
Én magam is vasmegyei vagyok. -
ProType #13778 Battle of the immortals joh csak kb felvittem 93reh egy hét laat miden küldikész emg midenn dehmeguntam xD -
#13777 kezdtem énis devát bár többi szimpatikusabb volt:) a nevem H0llo majd pm -
#13776 Bari te nagyon gyümölcs...egy "pesti suttyó"-val elintéztük volna az egészet,nem igényelt komoly választ a kérdés.
Kami mázlim van akkor,mert én is azon a szerveren vagyok.Gondolom,ha healert írtál clericed/preasted/bishopod van,ami deva oldalon van.Kezdek egy deva karit,majd ingame összefutunk.
Raven,ha te is Rappelz-el játszol pls majd írj nevet ilyesmit! -
Norbi300 #13775 Hát igen játékos az tényleg nincs valami sok a legtöbb amivel találkoztam az volt kemény 3db gamer hefei-be ,azoktól is kérdeztem hogy beszélnek-e angolul vagy vmi .azt ennyi volt a válasz rá..another hacker... azért mert nem oroszul írtam nekik -
Sixtail #13774 Hogy be van zsongva mindenki. :D
Bari btw én sem logoltam be 9dbe már jóideje szerintem, és nem volt rossz élmény. :P
Kezdődik a suli, nemhogy inkább arra készülnétek. :P -
#13773 Akkor sopron , szombathely , Szentgorrhárd.. =) -
#13772 ne félj van elég 9dfüggő itt nálunk aki odamegy erre a 2hétre.. =) -
Kexii #13771 Norbi én úgy értettem hogy azért nincs hacker mert játékos sincs xD -
kalidor #13770 Kiprobálom ezt az orosz verziót...Valaki megtudná mondani pontosan mit és hova kell másolni? :D -
kalidor #13769 Bamahuton játszok, Exkali néven ööö hogy melyik oldalon vagyok fogalmam nincs. :D Ha tudjátok hogy lehet megnézni, akkor leírom azt is. xd -
Norbi300 #13768 nincs a fenét nincs hacker még game guard sincs nézd csak meg a ruszki honlapon hogy mennyi ember account-ját bannolták hack miatt...