9dragons

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

110-es patch! 😉

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

MadeInHell
Nem ismerlek Barack de nem is akarlak,pusztán csak régóta agyamra mész és gondoltam beírok.Szerintem akkór állj le veszekedni Dozerrel ha fele annyit tudsz legalább errõl a szaros játékról mint õ.Idegel hogy benézek mi a helyzet és a te hülyeségeidet kell olvasnom, tehát vagy próbálj valami értelmeset írni vagy akazd fel magad.Jah és ezzel részemrõl levan zárva.<#action>

TAO BoT Warr

Sziasztok!

Jön kifele végre tibet...Hát nem ártott, bár szokás szerint valamivel szarakodnak. Hát csak olyan acclaimos. 😊

GM] Fugen

Site Admin

Posted: 15 Apr 2010 06:19

ratonulbloom wrote:
Not enough... give us all the info. Like new lvl cap, how much xp rate was increased and for what lvls (if it was), possible drops from new map..Do a complete job if u wanna do it. You tested the map before, so u know all those things.

The new level cap is DB8 (200).

XP rate remains the same.

Drops are similar to the last map -- mobs drop gold, some drop GT and FS, some drop tomes and leveled weapons as well and some BEs.
ToshiBá
Majd egyszer ... Amúgy meg ha fent lennél nekem MSN en, akkor látnád a kérdést amit 3:45 perckor írtam ki.

A kérdés így szól.:

Miért nem iszunk Burn-t este 11 kor?

Off over! 😛

Van új "játék" fórumon.

Aki összeállít egy életképes hétvégi promóciót, és Acclaim kiválasztja az ötletét az ajándékot kap.
You make the promo.

Live: DoZeR 982

ToshiBá
Elküldjem a kérdésemet amit küldtem nek PM ben? =)

És nem azt kértem, hogy ne nyalják a seggét. Azt kértem hogy húzzák ki a nyelveiket a seggébõl. =) Háddemost na... Annyi nyelv egyszerre már tuti fáj. xD

BarackHUN
Mellesleg feküdj már le idõben o.O

I S A e o e m o w s m !

BarackHUN
Ehhez képest te írtad fórumon, hogy ne nyalják a seggét.
Te kis seggnyaló 😄

I S A e o e m o w s m !

ToshiBá
Ez elsõre lehet kicsit érthetetlen lesz majd. De elég ellentmondásos Fugen postja, és az én esetem. Nem akarom kijátszani 9D fórumon, mert velem normális volt.
--------------------------------------------------------
Fugen

Site Admin

Posted: 14 Apr 2010 00:02
Quote------------------------------------------------------
mazoras wrote:
Acclaim is a Liar
You wrote something and made somthing else Liars

I got 1 Hp Orament not as much as i spend or as much application I made

And for you VGM OR GM OR MODS DONT GIVE ME THOSE EMAILS [email protected].
[email protected]

They dont help me 1 bit

------------------------------------------------------------

Dear Angry Player,

We had a big response to this promotion.

We are going through our list.

Odds are that your items were not all grouped together. Lots of people can access a Google Spreadsheet form at the same time. So if you entered your item and then a hundred people entered it between your first and second entries, your second entry will appear in the spreadsheet after those 100 people.

You will get all your ornaments. They're digital items; we have no reason not to deliver them.

And there's no reason to be rude about it. I find that in life, I tend to receive better treatment/customer service/whatever when I'm polite. But that's just me.

-------------------------------Lényeg kékkel kiemelve.----------

Na az én okom, hogy a mai naptól egy rossz szót se tudjak Fugenre mondani. :

Mikor feliratkoztam spreadsheetre benéztem a feliratkozási szabályokat.
A lényeg hogy az elsõ, és a második feliratkozásom között nagyjából 1 hét telt el.
Mikor feltettem a "szállítással" kapcsolatos kérdésemet Fugennek PM ben fórumon, akkor azt írta nekem is hogy igen 2 részben fogom kapni.
Megköszöntem a válaszát, és lezártam a témát.
Ma délelõtt néztem, hogy még mindig megy a hiszti fórumon.
Belogoltam in game, és mindkét orna a tasimban volt a toolokkal együtt.
Tuti vagyok benne, hogy Fugen keze van a dologban. 😊

Összegzés. :

Egyéniben jók a srácok. Csak együtt lámák kissé. 😉

---------------------------------------------------------
Ui.: Server side GG update volt ma (jó tegnap lol) mindhárom szerveren. Szóval tényleg próbálják megcsinálni.

ToshiBá
Majdnem este 11 ig. =)

Meddig volt event?

P0Th3aD
á bukó...

5kor kelés FTW, hajrá akik még bent tolják!

Jó8 pápá

Apokalipszis - BOT warrior

Benn vagyok! o.o
Gogo all! 😊

\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"

A kis gonosz! O_O
Akkor odaveszne a 120% vakító non-stop AoEzésem. >_>

Roppant mód tudnám díjazni! <#wow1><#ejnye1>

ReszegKoldus
gyerünk rollback valami 3-4 héttel ezelõtti backupot nyomjanak be 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

ToshiBá
*31-33% elnézést... xD

ToshiBá
Akkor leverem az arcukat...

30%om van. Vagyis olyan 21-33% de ha kevesebb lesz mérges leszek.

Hát nem zárnám ki azt se...
Nekem mind1 hogy oldják meg, csak rollback ne legyen. *-*

Addig is, szívok egy kis friss levegõt. o.O

Jah ez lesz az új trend IceMap down! 😉 LD helyett persze! 😉

Icy down, elvileg.
Akkor vacsi. 😊

P0Th3aD
Egy kis kifagyás majd relog majd can not find a game server!

Éjen...

Apokalipszis - BOT warrior

Már azt hittem hogy valami politikai értekezletre tévedtem be,úgy folyt itt az "orrba-szájba" de utána esett le a tantusz hogy a szo.tatási verseny eredményei csak este fele lesznek hivatalosak.Csak így tovább.Elvégre azt szokták mondani hogy tanúlj tinó mert ökõr lessz belõled nem de ?

Ja és ma is 4 óra 5x du.5 órától pesti idõ szerint,du.6 a székelyvásárhelyi toronyóra szerint.
makiii
Tusy :#12040

Maki[HuN] Projected Soul 8(!) Senior Strategist Bandit Makiii Hermit 1 Senior Armored Bandit TheWarr(HUN) Floral Crown 5 Senior Warrior Bandit

ToshiBá
tenten=20 xD

LordTusy
Gratulálok...büszkék lehettek magatokra...vissza az oviba:"õ kezdte...õ folytatta"
Minek kell felzaklatni szerencsétlen hozzám hasonló nyugdíjasokat???
Leesett,hogy nagyjából vége a vitának,de azért ez nagyon felpiszkálta az agyamat.FS=Dóz seggnyalói?maki Te gondolkodsz is mielõtt akármit leírsz?Allyból szerintem max 5-6-an figyelik SG-t,a többiek mit ártottak neked?(Na nem mintha SG-n minden FS tag neked esett volna...)
Dóz Te zakkant k*ki...azért mert egy kölyök anyázni kezd neked is azonos stílusban kell válaszolni?#12002-ra visszatérve beugrattál Te dög,ennek semmi köze animékhez,de attól mókás,kössz a linket!
Politikát,ha lehet mellõzzük!Nem érdekel ki melyik pártra szavaz és melyiket utálja.
maki ha elfogadsz egy jótanácsot legközelebb gyûjts kis infót mielõtt belépsz egy allyba.(Úgy késõbb nem köthetnek beléd.)
Annó talpnyalók,most seggnyalók...mi lesz a következõ?<#shakehead>

t3fun/Aika Online/Lenaria: Ryuuya (warlock) /készül?ben/ http://myanimelist.net/profile/Tusy

ToshiBá
Mielõtt megkérded...
Igen a Tree a dmg reduce a Sun meg a Crit buff warrinak. 😛

ToshiBá
Dead!

Light art of Tree és a Sun-os c11 completed könyveim vannak. Majd megbeszéljük in game. 😛

Mi a nukerod neve? xD

ToshiBá
Nem tudom Made.

De mint ahogyan azt az esti kavalkád közepén postoltam...

Hermit tegnap írta, hogy napokon belül kiadják Tibetet. Elsõ pár napban valszeg rengeteg bug lesz szerinte. De arra kér mindenkit, hogy legyenek türelmesek. Sok patch lesz szerintem az elkövetkezõ pár héten. És akkor választ fogunk kapni jónéhány kérdésünkre.

És csak bejött a szõröstalpú románok álta jósolt nyomás...
Am ma tudtam meg hogy Kami = LOL!!!

Jó szavazást minden jogosultnak! És csak okosan! 😉

Dead...

Mi a nukered neve? O.o

MadeInHell
Sziasztok! Mi ez a step5 ös akármi stone? mire lehet használni, esetleg hól lehet beváltani?kösz<#worship>

TAO BoT Warr

makiii
jah bocs reggel van . xD

Maki[HuN] Projected Soul 8(!) Senior Strategist Bandit Makiii Hermit 1 Senior Armored Bandit TheWarr(HUN) Floral Crown 5 Senior Warrior Bandit

makiii
erre majd mondok valamit de nem itt..

én nukerem neve?:o

Dózi tudja..

ToshiBá
már megint ennyi az idõ??

ÁÁÁ...
Menni kell aludni, hogy ma tudjak szavazni a segélyezõs pártomra... Ja hogy a Jobbik nem oszt segélyt? ehh

Szebb Jövõt!

ToshiBá
ÁÁÁ

Én ezt in game kérdeztem tõle.. Rögtön miután közölte, hogy kezd baszottul elege lenni belõlem...

De am télleg...
Mi a nukered neve? O.o

BarackHUN
Mi a nukered neve?

I S A e o e m o w s m !

makiii
Sixx.. igaz.. és bocsi mindenkitõl akit megbántottam..
Nah mostmár téll Jó8 mindenkinek..

UI: WTS 300 DEF SET MALE
PM here & ingame

Látom megy a téma...
Hajrá!
Btw, azt, hogy valakit nem bírsz, nem csak úgy lehet jelezni, ahogy (éppen) ti 2en teszitek...
Miért nem lehet simán leírni, hogy nem bírod és kész?
Áhh az túl egyszerû, inkább behozzátok az egész familiát az idióta és gyerekes vitátokba, aztán belekevertek egy kis politikát, no meg persze mindenki mindenhol általánosít, a ráadás meg ugye a "szép változatos káromkodás", ahogy éppen Dózi írta ma bandacseten.

Bocs de ilyen viselkedéssel számomra mindketten lecsökkentetek tengerszint alattira.
Ideje lenne kultúráltan viselkedni, vagy legalábbis megpróbálni...
De persze csak az idõmet pocsékolom ezzel is.

Azért ha még tehetek ilyet, megkérlek titeket, hogy kettesben PMben beszéljétek meg. Elõre is köszi! (remélem)

Ennyi off után:
Keresem ezeket a könyveket:
Greater healing of the universe ch12re
Conquerors art of a giant/taishan ch11re
Xuanxu art of a tree ch12re
Light art of the sun ch11/12re
Fortitude art of the soul ch11/12re

Ha valakinek véletlenül van, jelezze, megfizetem busásan. 😄

makiii
hát nekem nem nagyon akar elmúlni :S
szóval nem hiszem h hû de nagy javítás lett volna 😊 :S

Mazarex
hali multkor volt vmi dc bug, ha jól emlékszem, azóta nem néztem fel, majd vki küldene pm-et, hogy elmult-e? köszi!

A mesterséges inteligencia nem ellenfele a természetes hülyeségnek.

makiii
Kis paraszt vagyok igen lehet..
De legyél olykedevs olvass vissza és nézd meg ki kezdte oké?😊
köszi szépen Jó8 ALL!

ScullyH
Tudod lehet ezt úgy is, hogy "figyi ez már sok, légyszi ne írogasd már".
Ismerem annyira Dózt, hogy ha közlöd hogy sok a jóból, akkor leáll.

Az hogy anyázol nem hinném hogy bármin is segítene, és nem értem miért hitted ezt másképp.

Aki háborút kezd, először ásson két sírt.

makiii
és kéépzeld pont nem fogok megijedni egy kockafasztól..
igazából is mernék anyázni, nem vagyok SzájberRaj mint egyesek

makiii
elsõre vinek foogtam fel dóóz Románbérenezéseét de h minden postja után amit nekem ír odaírja.. -.-"
azután az határtalan bunkóság..

ReszegKoldus
"Nem értem egyesek miért nem veszik észre a vicc, és a határtalan bunkóság közti különbséget."

Ez zsír, anno akár a 9d-s jelmondatom is lehetett volna 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

ScullyH
Hurrá, megint idekeveredett az aminek nem kéne...
Nem értem egyesek miért nem veszik észre a vicc, és a határtalan bunkóság közti különbséget.
De mindig az a kutya ugat, amelyik nem harap.
Való életben nem hiszem hogy mernél így anyázni, de azt se értem itt miért teszed. Ettõl nagyobb vagy?
Az meg hogy emiatt bárki is Dóz seggnyalója...hát nagyon nem. Egyszerûen csak bárki megmondhatja józan paraszti ésszel, hogy más anyját ne szidd.
Te érzed magad sértve, mikor te viselkedsz úgy ahogy.

És igen, tudom mi következik ez után. Szidva leszek én is, mint mindenki.
Hát bátran, te kis paraszt. Ha ettõl neked jobb...

Aki háborút kezd, először ásson két sírt.

makiii
jah és amúgy is ha szét offolom arra ott van a moderátor vagy mi a csuda szólj neki 😉)

makiii
Hát kis szaros.. hmm.. errõl beszélgethetnénk 18éven aluli barátom😊)
De nem baj az éretlen ifjúságnak elnézem de csak azért mert ma jó napom van.. de azért bazd föl magad genyó !!
<#boxer><#boxer><#boxer><#boxer><#mf2><#mf2><#mf2><#mf1><#mf1><#mf1>

makiii
hát engem nem annyira de ugye a segélyek az adó fizetõ polgárok pénzébõl van azaz egy seggfej kariját pénzelem..-.-"

Te meg egy kis szaros vagy akinek a fórunom nagy a pofája és azt hiszi h mindent megtehet. abba hagyhatnád már, nemkell szétoffolni az egész fórumot te hülye gyerek. Azt vedd észre h mindenki csak téged néz hülyének de van is rá okuk. ja és az ilyen emberek miatt tartunk it...<#boxer><#banplz><#gun>

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

makiii
Ázkéne menni white oldalra ott mégis csak megvilágosodás van... -.-"

ReszegKoldus
de kit érdekel mibõl szerzi? 😄