9dragons
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
TAO BoT Warr
Jön kifele végre tibet...Hát nem ártott, bár szokás szerint valamivel szarakodnak. Hát csak olyan acclaimos. 😊
GM] Fugen
Site Admin
Posted: 15 Apr 2010 06:19
ratonulbloom wrote:
Not enough... give us all the info. Like new lvl cap, how much xp rate was increased and for what lvls (if it was), possible drops from new map..Do a complete job if u wanna do it. You tested the map before, so u know all those things.
The new level cap is DB8 (200).
XP rate remains the same.
Drops are similar to the last map -- mobs drop gold, some drop GT and FS, some drop tomes and leveled weapons as well and some BEs.
A kérdés így szól.:
Miért nem iszunk Burn-t este 11 kor?
Off over! 😛
Van új "játék" fórumon.
Aki összeállít egy életképes hétvégi promóciót, és Acclaim kiválasztja az ötletét az ajándékot kap.
You make the promo.
Live: DoZeR 982
És nem azt kértem, hogy ne nyalják a seggét. Azt kértem hogy húzzák ki a nyelveiket a seggébõl. =) Háddemost na... Annyi nyelv egyszerre már tuti fáj. xD
Te kis seggnyaló 😄
I S A e o e m o w s m !
--------------------------------------------------------
Site Admin
Posted: 14 Apr 2010 00:02
Quote------------------------------------------------------
mazoras wrote:
Acclaim is a Liar
You wrote something and made somthing else Liars
I got 1 Hp Orament not as much as i spend or as much application I made
And for you VGM OR GM OR MODS DONT GIVE ME THOSE EMAILS [email protected].
[email protected]
They dont help me 1 bit
------------------------------------------------------------
Dear Angry Player,
We had a big response to this promotion.
We are going through our list.
Odds are that your items were not all grouped together. Lots of people can access a Google Spreadsheet form at the same time. So if you entered your item and then a hundred people entered it between your first and second entries, your second entry will appear in the spreadsheet after those 100 people.
You will get all your ornaments. They're digital items; we have no reason not to deliver them.
And there's no reason to be rude about it. I find that in life, I tend to receive better treatment/customer service/whatever when I'm polite. But that's just me.
-------------------------------Lényeg kékkel kiemelve.----------
Na az én okom, hogy a mai naptól egy rossz szót se tudjak Fugenre mondani. :
Mikor feliratkoztam spreadsheetre benéztem a feliratkozási szabályokat.
A lényeg hogy az elsõ, és a második feliratkozásom között nagyjából 1 hét telt el.
Mikor feltettem a "szállítással" kapcsolatos kérdésemet Fugennek PM ben fórumon, akkor azt írta nekem is hogy igen 2 részben fogom kapni.
Megköszöntem a válaszát, és lezártam a témát.
Ma délelõtt néztem, hogy még mindig megy a hiszti fórumon.
Belogoltam in game, és mindkét orna a tasimban volt a toolokkal együtt.
Tuti vagyok benne, hogy Fugen keze van a dologban. 😊
Összegzés. :
Egyéniben jók a srácok. Csak együtt lámák kissé. 😉
---------------------------------------------------------
Ui.: Server side GG update volt ma (jó tegnap lol) mindhárom szerveren. Szóval tényleg próbálják megcsinálni.
Gogo all! 😊
\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"
Akkor odaveszne a 120% vakító non-stop AoEzésem. >_>
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
30%om van. Vagyis olyan 21-33% de ha kevesebb lesz mérges leszek.
Nekem mind1 hogy oldják meg, csak rollback ne legyen. *-*
Addig is, szívok egy kis friss levegõt. o.O
Akkor vacsi. 😊
Éjen...
Apokalipszis - BOT warrior
Ja és ma is 4 óra 5x du.5 órától pesti idõ szerint,du.6 a székelyvásárhelyi toronyóra szerint.
Maki[HuN] Projected Soul 8(!) Senior Strategist Bandit Makiii Hermit 1 Senior Armored Bandit TheWarr(HUN) Floral Crown 5 Senior Warrior Bandit
Minek kell felzaklatni szerencsétlen hozzám hasonló nyugdíjasokat???
Leesett,hogy nagyjából vége a vitának,de azért ez nagyon felpiszkálta az agyamat.FS=Dóz seggnyalói?maki Te gondolkodsz is mielõtt akármit leírsz?Allyból szerintem max 5-6-an figyelik SG-t,a többiek mit ártottak neked?(Na nem mintha SG-n minden FS tag neked esett volna...)
Dóz Te zakkant k*ki...azért mert egy kölyök anyázni kezd neked is azonos stílusban kell válaszolni?#12002-ra visszatérve beugrattál Te dög,ennek semmi köze animékhez,de attól mókás,kössz a linket!
Politikát,ha lehet mellõzzük!Nem érdekel ki melyik pártra szavaz és melyiket utálja.
maki ha elfogadsz egy jótanácsot legközelebb gyûjts kis infót mielõtt belépsz egy allyba.(Úgy késõbb nem köthetnek beléd.)
Annó talpnyalók,most seggnyalók...mi lesz a következõ?<#shakehead>#shakehead>
t3fun/Aika Online/Lenaria: Ryuuya (warlock) /készül?ben/ http://myanimelist.net/profile/Tusy
Igen a Tree a dmg reduce a Sun meg a Crit buff warrinak. 😛
Light art of Tree és a Sun-os c11 completed könyveim vannak. Majd megbeszéljük in game. 😛
Mi a nukerod neve? xD
De mint ahogyan azt az esti kavalkád közepén postoltam...
Hermit tegnap írta, hogy napokon belül kiadják Tibetet. Elsõ pár napban valszeg rengeteg bug lesz szerinte. De arra kér mindenkit, hogy legyenek türelmesek. Sok patch lesz szerintem az elkövetkezõ pár héten. És akkor választ fogunk kapni jónéhány kérdésünkre.
És csak bejött a szõröstalpú románok álta jósolt nyomás...
Am ma tudtam meg hogy
Jó szavazást minden jogosultnak! És csak okosan! 😉
Dead...
Mi a nukered neve? O.o
TAO BoT Warr
Maki[HuN] Projected Soul 8(!) Senior Strategist Bandit Makiii Hermit 1 Senior Armored Bandit TheWarr(HUN) Floral Crown 5 Senior Warrior Bandit
én nukerem neve?:o
Dózi tudja..
ÁÁÁ...
Menni kell aludni, hogy ma tudjak szavazni a segélyezõs pártomra... Ja hogy a Jobbik nem oszt segélyt? ehh
Szebb Jövõt!
Én ezt in game kérdeztem tõle.. Rögtön miután közölte, hogy kezd baszottul elege lenni belõlem...
De am télleg...
Mi a nukered neve? O.o
Nah mostmár téll Jó8 mindenkinek..
UI: WTS 300 DEF SET MALE
PM here & ingame
Hajrá!
Btw, azt, hogy valakit nem bírsz, nem csak úgy lehet jelezni, ahogy (éppen) ti 2en teszitek...
Miért nem lehet simán leírni, hogy nem bírod és kész?
Áhh az túl egyszerû, inkább behozzátok az egész familiát az idióta és gyerekes vitátokba, aztán belekevertek egy kis politikát, no meg persze mindenki mindenhol általánosít, a ráadás meg ugye a "szép változatos káromkodás", ahogy éppen Dózi írta ma bandacseten.
Bocs de ilyen viselkedéssel számomra mindketten lecsökkentetek tengerszint alattira.
Ideje lenne kultúráltan viselkedni, vagy legalábbis megpróbálni...
De persze csak az idõmet pocsékolom ezzel is.
Azért ha még tehetek ilyet, megkérlek titeket, hogy kettesben PMben beszéljétek meg. Elõre is köszi! (remélem)
Ennyi off után:
Keresem ezeket a könyveket:
Greater healing of the universe ch12re
Conquerors art of a giant/taishan ch11re
Xuanxu art of a tree ch12re
Light art of the sun ch11/12re
Fortitude art of the soul ch11/12re
Ha valakinek véletlenül van, jelezze, megfizetem busásan. 😄
szóval nem hiszem h hû de nagy javítás lett volna 😊 :S
A mesterséges inteligencia nem ellenfele a természetes hülyeségnek.
De legyél olykedevs olvass vissza és nézd meg ki kezdte oké?😊
köszi szépen Jó8 ALL!
Ismerem annyira Dózt, hogy ha közlöd hogy sok a jóból, akkor leáll.
Az hogy anyázol nem hinném hogy bármin is segítene, és nem értem miért hitted ezt másképp.
Aki háborút kezd, először ásson két sírt.
igazából is mernék anyázni, nem vagyok SzájberRaj mint egyesek
azután az határtalan bunkóság..
Ez zsír, anno akár a 9d-s jelmondatom is lehetett volna 😄
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Nem értem egyesek miért nem veszik észre a vicc, és a határtalan bunkóság közti különbséget.
De mindig az a kutya ugat, amelyik nem harap.
Való életben nem hiszem hogy mernél így anyázni, de azt se értem itt miért teszed. Ettõl nagyobb vagy?
Az meg hogy emiatt bárki is Dóz seggnyalója...hát nagyon nem. Egyszerûen csak bárki megmondhatja józan paraszti ésszel, hogy más anyját ne szidd.
Te érzed magad sértve, mikor te viselkedsz úgy ahogy.
És igen, tudom mi következik ez után. Szidva leszek én is, mint mindenki.
Hát bátran, te kis paraszt. Ha ettõl neked jobb...
Aki háborút kezd, először ásson két sírt.
De nem baj az éretlen ifjúságnak elnézem de csak azért mert ma jó napom van.. de azért bazd föl magad genyó !!
<#boxer>#boxer><#boxer>#boxer><#boxer>#boxer><#boxer>#boxer><#mf2>#mf2><#mf2>#mf2><#mf2>#mf2><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1>
Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer