21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
#13927 Én mindenesetre a Capture mappát átraktam máshova, és uninstalloltam acclame verziót. -
#13926 Tegnapelőtt... ;) -
#13925 Mikór lesz megint 9d? Hólnap vagy csütörtökön? Vagy csak igérgrtnek és lehet 2 hét. -
#13924 Ugyanez volt a scale illetve teareknél.. =)
Én vettem 70-100 scalet meg vagy 50teart és semmit nem adtam vissza mégsem bannoltak és nyugodtan elhasználtam őket.. =))
Persze ezt nem büszkeségből mondom .. Viszont acclaim "munkásai" a sok ezer playerből akik vettek scalet meg teart banoltak 97 accot abból 70 volt új acc 20 accon nem volt gb-snél nagyobb kari és 7acc volt amit értékelni lehet.. =) -
#13923 Ez még semmi, acconként csak 1x tudtál venni, de ha ügyes voltál ment 1000x is, és még giftre is jutott, kérdezz a ligából pár embert :D
Kár hogy vissza kellett adni. -
#13922 azt hiszem meghackelték az item mallt és 0 coin volt az xp kártya, aztán rengeteget kivettek különböző accokra holott 5 darabot "lett volna szabad", legalábbis annyit akartak acclaimék engedni, a többit visszakérték -
#13921 hogy müködött a bug? -
#13920 *Felejthető
*szét ingyen -
#13919 Én inkább azt mondom, hogy hagyjuk ezt a témát, és nosztalgiázzunk pl régi és/vagy vicces 9dragonsok pillanatokat felidézve.
Pl: A soha el nem felejthező XP karis "bug", amit én nem kicsit ki tudtam használni (kb 1800 xp karit szereztem/osztottam szép ingyen)
Xp kari
Arról nem beszélve, hogy ezek még a tradelhetők voltak (azt hiszem) -
#13918 akkor meg végképp nem értem miért zavar bárkit, hogyha a "bunkó amerikaiak" lenéznek, hiszen bunkók, mit tudhatják ők...nem? :D
persze más kérdés, hogy itt már talán akkor se volt minden rendben amikor amerikát még fel se fedezték... -
bomb1111 #13917 Úgy van makiii DDDDD Csak nézzünk magunkra meg a 9d s sztorinkra. -
bomb1111 #13916 Igazad van Bari,optimizmus....A pesszimista csak annyiban tér el az optimistától hogy jobban van értesűlve ))))Na nehogy félreértsetek,nem magamra értem a "jól értesültet" Én is csak amit a forumokon látok.Viszont volt dolgom amcsikkal meg sok másokkal a valós életben és tudom miért mondom hogy valami benszülötteknek nézik az összes volt kommunista ország lakóit.A legédesebbek a japók voltak)))) űgy fényképeztek-filmeztek mindent mintha a kőkorszakba letek volna időutazáson. @ReszegKoldus: Pontosan,csak esetleg a pénzünkre van szükségük de ránk nem.Talán nem jártál eddig kűlföldön ? Nem láttad hogy fintorognak ha meglátják az utleveledet-személyidet ? Viszont a zsetonra nem fintorognak.Aztán majd legközelebb én is irok egy sztorit a hírhedt amcsi bunkóságról.De kb ott áll ahogyan Dózi mondja-írja ))
Szevasztok -
#13915 Tanulság: Mindenhol vannak hülyék. =) -
#13914 2006 augusztus 20-án volt az a nagy "viharunk", utána volt a neten egy kép, amin fölfedezni vélték a felhők közt kirajzolódó Nagy-Magyarországot, és égi jel meg blablabla, emiatt leírni minden magyart pont akkora butaság lenne szerintem :D -
#13913 Szerintem tok mindegy, hogy ki mennyire hulyenek latja az amerikaikat, illetve, hogy azok-e es milyen mertekben.
De G1 sem hulye, nekik is kell a penz csak talan szebben oldjak meg a dolgot mint Acclame csinalta, es ha így lesz akkor mar jo a jatek. Ha csak kevessel kapunk tobb dolgot mint Acclamenal akkor mar megeri, hogy naluk van a jatek. -
#13912 Mégvalami...
Joshua "Hong" ... (Founder and CEO of G1)
Tipikus amcsi név. ;) -
#13911 Amcsikra visszatérve... LA környékén pár (vagy jópár) éve volt éjjel egy földrengés. Kialudtak a fények, tök sötétség borult a környékre. Az éjszaka folyamán számtalan hívás érkezett a helyi csillagászati szervekhez, hogy furcsa fények vannak az égbolton. A csillagászoknak kicsit később leesett, hogy az emberek a csillagokat látták furcsa fényeknek.
Akartok még valamit az amerikaiakról? -
#13910 "
In addition to the solid foundation of existing PvE and PvP gameplay, the changing of hands will also include several new key features over the next quarter, including:
• Dedicated tutorial map for easing new players into the 9Dragons experience
• New high level dungeon encounter “Vault of the Ice Dragon”
• Updated “Tibet” map
• Brand new Kung Fu patterns to master
• ‘Most Wanted’ list – useful in avoiding—or becoming—one of the most dangerous and skilled players in PvP " -
#13909 Jade Dynastyhoz anyit hozzáfüznék hogy NAGYON BRUTÁL mindenki csak saját felelösségére probálja ki mert még a végén elfelejt 9d be visszamenni:) -
#13908 félig-meddig egyetértek, de talán nem szükségesek ilyen dolgok, ahhoz hogy leszarhassunk más országokat :D -
szabi34 #13907 Ebben teljesen egyetértek. Ilyen helyzetben nem foglalkoznék velük én se... -
#13906 Hát, gondoljatok bele, ha amerikaiak lennétek, azon belül is USA, egy középszerű családban élnél, lenne jogsid, fasza életszínvonal, az iskolai elvárások kb a sportokra vonatkoznának, őszintén, ti nem szarnátok le magasról Magyarországot meg az azt környező összes országot, beleértve akár egész Európát? Én olyan szinten leszarnám, hogy csak na.
Nah kb így érezhet jó pár amerikai állampolgár.
Nem hibáztatom őket ezért :)
De ez eléggé radikális nézet, de ismétlem: optimizmus, optimizmus, optimizmus.
Bíró úr, a védelem befejezte a beszédet. -
szabi34 #13905 románokat mondjuk én jobban elviselném mint a sok ks-er hacker viet majmot^^ -
#13904 nem
de te is válaszolhatsz rá akár -
#13903 Te kis butus, ezt nem nekem szántad ugye? -
#13902 ezt nem igazán értem hogy jön ide, szóval britekre, spanyolokra, franciákra, olaszokra, németekre, svájciakra, esetleg osztrákokra szükségük van, de magyarokra és románokra nem? -
#13901 G1-esek nem amcsik csak ott dolgoznak, legalábbis Radul meg ilyen nevekkel inkább India és környékére tippelnél :P
De bomb ne gyártsd már az összeesküvés elméleteket, majd eldől mi lesz, nem kell a világvége hangulat senkinek, legyünk optimisták és jobb lesz mindenkinek. -
bomb1111 #13900 Ne legyen igazam de G1 is csak a pénzünket akarja.Azt hiszitek hogy szükségük van visító magyarokra meg tolvaj románokra ?.....Na szóval nem is számitok Gamers first filozófiára hanem csak egy pénzöszpontositott verzióra.Ne feledjétek hogy az amcsik annyit tudnak europárol hogy united kingdom,france,germany,italy,spain,swiss meg estleg austria. -
szabi34 #13899 Hát igen végülis ebben igazad van... -
bomb1111 #13898 Egyet értek veled de ne feledjük hogy a pénz brszél meg a kutya ugat.Ki venne JS t ha nincs nagy szintü fegyója(meg persze a vele járó tears meg a scales) Ha meg nincs elég BE hiába van 4 szlottos fegyód full tears meg scales szal......Na szóval meglátjuk majd. -
szabi34 #13897 Szerintem meg új szerverre úgy lenne jó ha nem is lehetne áthozni karit...de majd meglátjuk mi lesz. -
bomb1111 #13896 Ahogy mondjátok fiuk-lányok.Várjuk csak meg az indítást.Ami szept.1 én meglessz.Aztán hogy ki merre indúl(bardo-nrvana-asura ex néven) az a saját döntése.Ha én lennék G1 döntője,1 szerveren hagynám az összes visszaszerzett accokat(persze beosztva PvP meg PvE)aztán meg kezdenék egy új szerót ahová csak pénzért lehetne átvinni régi acclaimos accokat.Elnézést ha pesszimistának tartanátok de egy dolgot eddig megtanúltam: A pénz beszél meg a kutya ugat.Nehogy azt gondoljátok hogy G1 nek fáj valahól ki mit vesztett az eddigi 9dragonsba.A céljuk sz hogy pénzt csaljanak ki minél több játékostól.Ez rendben is lenne amíg szebben-jobban viselkednek mint acclaimék.Na szóval,szép szavakkal tele a padlás,lássuk a tetteket. -
#13895 Wow mit találtam
régen játszottam már Jade Dynasty val de most ugynézem teljesen megváltozott uja karik meg ijenek szoval ajánlom mindenkinek csalodni senki nem fog mert anno is már jo game volt azota meg mégjobb:)
http://jd.perfectworld.com/gameinfo/story -
bomb1111 #13894 Tudod,a helyzet az hogy sajna senkiben nem bízok meg.Legyen az G1 vagy bármejik online gamers publisher.Miután az ember megégette magát levessel,még a joghúrtba is belefúj.A beszédük szép,szívhezszoló de lássuk a tetteket is. -
szabi34 #13893 [-Balaton-] bocsi rosszul írtam:S -
szabi34 #13892 [-Baalton-] :) de ma már nem leszek fent. -
Ryzox #13891 okés, mi a neved amúgy?:P -
szabi34 #13890 csak a tutorial mapon nem jó mert azok a questek nincsenek benne az angolban. Menj át clan basera és csinálhatod a questeket:D -
Ryzox #13889 meglestem ezt a thai 9d-t, jó-jó csak beraktam az angol nyelvi fájlt és questeknél semmit se ír ki, így elég nehéz kitalálni, hogy mit is kéne csinálni, és igy a kaszt váltás is elég nehéz :) -
#13888 szerintem az lesz hogy a régi karikat berakják 1 szerverre és megy tovább azal a szar gazdaságával ami volt és inditanak másik szerokat ahol lehet majd normális gazdaságot hoznak össze pl goldselerek ha nemlennének már megis volna oldva a dolog
nekem is van néhány nagy karim de az tuti hogy majd uj szerverre fogok menni (na persze nem a társaság miatt) de ami bardon is ment pl bpre ha kimentél egyböl headshotot kaptál 1 nukertöl nameg aki ismer az tudja amugy is szeretek karit kezdeni