9dragons

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát érdekes volt a tegnapi boss event BPn. Föleg hogy teleszórták a teruletet LV195+os majmokkal, akik paralizaltak. Finom volt közöttük halászni az Icys Bossokra. Perse a véletlenül kiesett jewelleket meg lopták a románok 😞. No és a végén megjelentek a NMercis parasztok és ütöttek, gangoltak mindenkit. DB és IMes karikkal. Na ezért nem PVPzek.
De azért jó kis event volt.
Ja és egesz hétvégén 2x. 9órától

Yang: Skandi- senior shao wari

Sziasztok kérnék egy nagy helpet valakinek nincs olyan acja amit nem használ és van rajta ec-6fc10 ig karija? kölcsön kéne a bos eventre...
skrimer
nem, mert +9órával odébb vagyunk és így reggel 9tõl volt reggel 9ig

GC Tao:-Klea- HM\" (Healer) [Bardofriends League\'s Master] GC Yang:YunkChi GL\" (ck Hyb) [-] Play9D: Orange[HUN] HM\" (Nuker) [Afterlife Hero League]

Egy kicsit elcseszték a 3x event idejének kiírását. 😞
skrimer
nembaj! évezzétek az esemény akkor is ha nem patchel,mert 3x lesz holnaptól! haha XDDD

GC Tao:-Klea- HM\" (Healer) [Bardofriends League\'s Master] GC Yang:YunkChi GL\" (ck Hyb) [-] Play9D: Orange[HUN] HM\" (Nuker) [Afterlife Hero League]

ReszegKoldus
ilyet találtam többek között, de ez szerintem kamu és/vagy nem mûködik

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

skrimer
Ez több mint valószínû, hogy így van😊
csak nekem furcsa hogy mindenhez van törés private serverek lásd:kani.hu
és ehhez meg semmi.gondolom mert a béka segge alatt lehet a színvonal😄

ReszegKoldus
az oké hogy tudnál szervert futtatni, de ha egyszer nincs mit futtatni, mert gondolom nincs, neten én csak kamu oldalakat találtam, max valami vietnami vagy egyéb szart, de szerintem semmilyen szerver program nincs sehol, ami hozzáférhetõ lenne a "nagy nyilvánosság" számára

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

skrimer
szerverrel nem lenne gond😊

ReszegKoldus
ha van szerver programod és futtatni is tudod, akkor nem gond 😊

skrimer
nekem is igy csinal! De nem erdekel mert feljottem thaira ameddig pocsolnek xD
Amugy meg a legjobb az lenne ha lenne egy magyar tort szerver! Nem hiszem h ez gondot jelentene nekunk magyaroknak hogy kivitelezzuk! Vagy szerintetek?

Blood Raven
nekem egész mult héten nem indult eleinte azt irta failed to login to the update server aztán mér semmit nemirt ki és startra se lehet kattintani ugy 3-4 napja

Hollo

Semmit, ment magatol

Erre én is kíváncsi lennék....
skrimer
és mit csináltál vele ,hogy jó lett?😊

A hétvégén mûködött gond nélkül. Elég sokan voltunk fent és még a loginseroval sem volt most gond nálam.

skrimer
arra, hogy már vagy 3napja nem lehet elindítani a gémet mert nem patchel

Mire gondolsz????

skrimer
ennyi volt a 9d pályafutása vagy mi a szösz?😄
tud valaki valamit?

ess bracerhez,wis soha nem elég 😉 con amennyit gondolsz. str+dex cuc függõ.

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

Valkinek a segitseget kerem h kel a ck hyb nek a pontjait rakni h jo legyen lvl 40 es vagyk kerem irjaon valaki
Valaki kuldene nekem 1 bufftrainert?? ami jo??
Érdekes, hogy 1-2 dc-t kapott, de utána simán be tudott lépni. Nekem már 2szer patchelt, neki egyszer sem. o_O
Neki nincs errorcode 380.
Én 2 napja nem tudok bejutni, õ meg simán játszik. Most is ez a helyzet. A szerver most is 18%os, én meg nem tudok belépni.
Sziasztok valakinek van ötlete mit csináljak hogy leszedje a pachot a játék elején? vagy senkinek sem jó?
skrimer
Játszik még a tesód?😄DDDDDDD

RetekRudi
az agondhogy elmegy a log in szerver,azutána patch a gond,nembirsz csatlakozni, ha mégis,akkor error kód 380,
mintha bekéne törni ahhoz hogy játszhass baszus <#nevetes1>
mindenki fújjolta acclaimot,de má sztem mindenkibe van egy pici olyan dolog ,hogyde jó is volt anno acclaimnál...
amugy,észre vettem valamit,amikor pont oda jutok hogy végre izmos a kari,
van item,vagy valami, akkor szarik be a game <#szomoru1>
szóval,ha ez most megjavul,és megint nagyon jól fogok haladni,szólok,mert lehet akkorlesz egy kis gond a 9D-vel <#falbav>
de amíg várunk a csodára, addig mással is le lehet foglalni magunkat😊
jó 9D mentes idõt kívánok mindnekinek addigis <#wave>

(Bombi,remélem Oki eljutatta hozzád a BE árát,amit még anno G1-nél adtál nekem kölcsön,nemfelejtettem el,csak nemvolt lóvé!utólag is elnézést a késésért!)

DrunkenFool Yang / CS1 Shao Nuker / Unicum Hero League

Persze,hogy nem vagy egyedül!Ha öszinték akarunk lenni akkor elmondhatjuk azt,hogy az acclaim tudott valamit amit az utánuk következö gazdák nem!!!Nyujtott valami biztosat köztük a 2 órás duplák heti négy alkalommal,hogy ne ismételjem magamat + Bardo szerver ami a mi idözónánkhoz volt beállitva + néha kis extra xp.Habár igaz kicsit alacsony volt a ráta, de bár volt 5x is!Meg hát mindenben lehet hibát keresni.Na de mi van most?
Most az van, hogy nem kell keresnünk a hibát mert majdnem kinyomja a szemünket!Elmet az acclaim és elvitte magával a játék jó kis feelingjét is!Maradt a bámulom a szerver státuszt mikor tudok belépni 2 vagy 3 x alatt. BORZALOM!<#csodalk>
Bizzunk azért benne,hogy legalább tényleg dolgoznak azon,hogy kezdjenek valamit a problémával és nem csak a szájuk jár GC-éknak...!
Peace!!!<#hawaii>

Yang:InuYasha (Warrior)[Unicum Hero League] Tao:Miamoto (Nuker)

P0Th3aD
Miért?

Acclaimot most is szidhatod egész nyugodtan...

Apokalipszis - BOT warrior

mi van a 9D vel nem lehet be loggolni nem negedi aszt irja mar bent vagyok de nem😞 mi a fa....z?
BarackHUN
Emlékszem mikor mindenki, köztük én is szidta az acclaimot. Hát visszasírom azt az idõszakot, és szerintem nem vagyok egyedül 😄

I S A e o e m o w s m !

...igen ez igaz,de itt már az is kérdés, hogy be tudsz-e lépni vagy sem sajnos!Lassan, de biztosan leáldozik a 9d csillaga....<#gonosz3>

ReszegKoldus
az xp régen is borzasztó volt és gondolom sokat azóta se változott, bár lehet, hogy most már némelyik szintért 30 óra helyett elég 25-öt szenvedni... 😊

Hát reméljük, hogy az majd tényleg a várva várt csoda lessz!Mert azért a 9D sem volt mindig ilyen shit.Személyes vélemény:mikor az acclaim volt a góré akkor voltak a 2 órás duplák minden héten szerdán,pénteken,szombaton(+war),vasárnap és tudtál játszani!Ha pedig több napos,mondjuk 5x volt akkor nem volt kérdés, hogy be tudsz-e logolni vagy sem!Dehát ez a multé...
akkor nézzük azt az Age of Wulint hátha tényleg megszületik a csoda!!! A 9d-t pedig sajnálni fogom....<#rinya>

A csoda az Age of Wulin lesz, csak kezdõdjön már el a closed beta.

Hmmm... én már csak a csodára várok, hogy egyszer minden rendben menjen a 9d házatálya körül!De úgy néz ki, hogy arra várhatok még egy darabig....<#nemtudom><#nemtudom>

egyenlore ismet mindenkit banoltak 😊 megint nem lehet belepni a játékba.

skrimer
Dear Dragons,

Please update your account profile and be sure to update your account password for security reasons.

Remember that when you created your account you agreed to provide accurate information and that you would update it whenever the information changes. The following information will be required to provide you with specific information on your account:

-User ID
-Nickname
-First Name
-Last Name
-Password
-Security Q1
-Answer to Q1
-Country
-Address Line 1
-Address Line 2
-City
-State/Province
-Zip/Postal Code
-Phone Number

Note
Once this information is provided and if it is accurate, we will provide detailed support on your account problem. However, if any of the information is incorrect we will not provide support and we will assume that the account is not owned by the poster.

Bear in mind that false claims will not be tolerated. Asking for information for an account which is not yours will be followed by a permanent account ban on all accounts associated with your domain/IP.

Sincerely,

9Dragrons Team

:Vicces mert szerintem elsõnek a játékot kéne helyrepofozni mielõtt belefolyna az account problémába és a fenyegetõzésbe a GC.
hogy bannolnak ha nem a tied az account😄

Szerintem komoly bajok vannak a GC US login szerón.
skrimer
múltkor is ez volt velem is , hogy bent voltunk 3x -en holott a szervereket halottnak mutatta a fenti linken.azt várod, hogy a szerver stat is jól mûködjön?😄

Ha tudnám, én is bent lennék. ^^
Hogy létezik hogy az öcséd halott szerverek mellet is tud játszani?
Mond el a titkot légyszi pls....<#vigyor5>
Egyébként ényleg durva amit ezek müvelnek az utóbbi napokban!!!<#falbav><#violent>

Ki is vagyok akadva, mert az öcsém régóta bent van és játszik. Ráadásul megy a 2x event.
Milyen patch?
skrimer
új patch->elb@szás->maintenance->2x->elb@szás->maintenance->új patch XD

Hugi, ment egy privi.
Szép napot nektek!
Aki tudja, élvezze ki a 3x eventet!
Blood Raven
hy all lebannolták a vindictusos accom és gondoltam viszajövök 9d be de mij meglepö 9d nemindul😄
másnak is van ijen gondja vagy nálam a hiba?

Hollo

P0Th3aD
Nem tudok mondani sajnos pontos idõt!
Ha sikerül bejelentkeznem majd szólok, de ugyis szoktál játszani hétvégente, ha van rá idõm és módom belépek és leboltoljuk.

Köszi szépen,megkaptam.Már csak az maradt hogy odaadjam a te itemedet.Pontos idõt kérek.
Sajnos nekem is ez van...GM-ek meg nem is reagálnak... 😊 Jellemzõ...
Kami
Következõ a problémám. Tegnap simán megy a játék. Ma reggel indítom error code 380. A gameguard nem tud updatelni. GG mappa tartalma töröl, nem kezdi el leszedni újra. 9D reinstal. Most viszont magát a játékot sem kezdi patchelni.
Van-e valakinek használható ötlete?
P0Th3aD
Semmi gond!

Drága fiadnak adtam oda a BE-ket, remélem igy megfelel.
Biztos többet van fönt mint én, illetve nektek igy könyebb a dolog, és még családban is marad! : ))