21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
#20432 Én is refiznék, ha lenne valami értelmesebb fegyver, LM-nél magasabb szintű fegyverek vannak egyáltalán? Mondjuk én azt se tudom azok a scrollok mire jók meg hogy kell használni és ugyanez igaz a tender stonera is, bár azt úgy nézem simán csak be kell nyomni, mint bármilyen pillt.
Ja meg láttam valami blood stained epiket az gondolom valami tibeti dungeonból van, nekem még az is kimaradt :D
Viszont tegnap barátkozni próbált velem valaki :)
-
#20431 Persze!
Hiszen mindenki refizni akar, talán 4-5 fegyót láttam már +10 körül.
Véleményem szerint felesleges HM alatt refizni, sőt talán azt is érdemes lenne megvárni hogy kiszedjék a bugokat.
Bár ha kell fegyó akkor kel, én csak magam nevében tudom mondani hogy sok pénzt nem fogok beleölni, majd csak nagyobb szinten. Nem lenne értelme 2-3 naponta uj fegyót gyártani.
Drop cardot is kijavíthatnák mert igy semmi haszna. Mondjuk a drop rate-ről csak annyit hogy nekem FDtől GB végéig nem esett csupán 3, ez mind CCben. Biztosan van összefüggés hogy nem órákat kockul az ember egyhelyen, bár szerintem ez még akkor is nagyon gyenge. -
#20430 Úgy látom nem csak a szintbeli fejlődés gyors.
Már 1 milla felett van a BE, amihez régen több hónap/év kellett itt elég 2 hét :D -
#20429 A szerver 70%-a CK Hyb, unodrítóan fejlődik.
Tegnaptól vannak IM cuccok, természetesen azért nincs kolbászból a kerítés, megkérik a cuccok árát.
Tenderstone és társai némileg bugosak.
Csak sima BD fegyókba lehet +1 +2 scrollt tenni, de ingyen volt, ingyen még a "szar" is jó!
-
#20428 Az szép... Annó 5x-ös eventen xp karival jónak számított ha a 2 óra alatt léptél másfél szintet nukerreal, AoE-zéssel.. :D
Szóval ne panaszkodjatok ennyire :D -
#20427 pff...én kérek elnézést! >_< -
#20426 énis kezdek kiakadni HM felé már majdnem 1 ora grind 1 szint:D -
#20425 Az beteg, aki évek után is ugyanolyan lelkesedéssel grindel, én jó másfél év után raktam ezt fel, de már itt is kiakadtam, hogy kb EC-n már 1%-ot se ad egy mob :D -
#20424 Értem én amit mondasz, de akkor is sok és a kevés xp nem motivál.
Amugy a cuccok közül max a tender stone amit el tudtál érni grinddel a többit csak vehetted.
A többi cuccért itt is meg kell küzdeni, csak hamarabb eléred a célod.
Van aki 2-3 év után is ugyan olyan lelkesedéssel grindel, nos én nem tartozom ezek közé, szóval nekem és a hozzám hasonlóknak tökéletes ez a szerver, már ameddig van rá mód! -
#20423 És mondjuk JS-t az IS helyett? :D -
#20422 Nem akarok telhetetlennek tűnni, de berakhattak volna 255 teleportot is igazán :D -
kalidor #20421 Jah, ezekben a cuccokban az volt a jó, hogy kemény munkával lehet megszerezni őket. Ki lehet tűzni magadnak célokat, meglépni szinteket, megvenni bizonyos tárgyakat...Jelenleg a célod leredulálódott arra, hogy...hm...hát ezt te tudod. :D
Én tartom a véleményemet, hogy voltaképp létrehoztak egy viet szerót, csak nyugodtabb lehet a lelkiismereted, mert nem hackel éred el most ugyanazokat a dolgokat, amiket eddig a vietek hackel elértek. Akinek ez elég...Nekem mindegy. :)
Kami -
#20420 ;escape -
#20419 Valaki emlékszik mit kell beírni general chatre, ha beragadtam a falba? :( -
#20418 Én értelek Kami, de amugy nem hiszem hogy megunnád.
Ami a vicc, hogy 20x xp van tehát 2000% és irták fórumon, hogy nem működik az xp kártya, sőt van hogy még kevesebb xp-t is kapsz ha használod, amit lehet is tapasztalni.
Lehet nekem egy örök szerelem ez a 9D, de a sok grind és az hogy egész héten és hétvégén is ott kell hogy kockulj a gép elött azért hogy meglegyen egy szint 181röl 182re, számomra fárasztóvá teszi a játékot.
Itt viszont nem kell szenvedni, elgrindelgetsz szépen jön az xp, most ezekkel a cuccokkal kb életed végéig elvagy, vagy legalább is a szerver végéig tuti.
Mikor lesz az eredetiben neked mondjuk 1-1 pakk +1 +2 scrollod? :DD
Itt legalább ki lehet próbálni a dolgokat, még simán el tudom képzelni hogy megyünk a nagyobb Dungikba, az uj mapra, lesz H4 settem hasonlók.
Ja és ami a vicces hogy nem acconként adnak ennyi cuccot hanem karinként :DDD A fülünkön is tenderstone meg scroll fog jönni, nem beszélve a drop kártyákrol :D
-
#20417 lehet hogy fél év mulva megszünik de ha igy is lenne addig legalább 2 maxos szintü karid lehet +14 es fegyoval nemkell 2 évet grindelni érte:) -
kalidor #20416 Most komolyan...ennek van bármi értelme? :) 1 hónap max és megunod...Illetve hamarabb... :D
Ugyanez volt viet szerón is, csak ott hackel érték el ugyanezt. Ez a szeró pont ugyanúgy fog járni csak idő kérdése.
Kami -
#20415 pssszt! : )) -
#20414 aki még nem kezdett el play 9d vel játszani itt az ideje:)
lvl 13 on mindenki kap 1 ajándékcsomagot:
- Item Bonus Card (255)
- Refinement Scroll + 1 (255)
- Refinement Scroll + 2 (255)
- Iron Separator (255)
- Tender Stone (255)
- Secret Shadows Leader Costume (M)
- Secret Shadows Leader Costume (F)
+pernmanent carni buff 6 orás minden relognál ujul -
unusual #20413 A lényeg,hogy DB8+ már. ;) -
#20412 vagy nem, valami nagyon elcseszett helyen nézem a szinteket úgy látom eggyel el van csúszva -
#20411 Immortal már, 197-es :D -
Lawless #20410 aki már DB -
#20409 Aki már PS -
Lawless #20408 a jo oldalra húz a szivem :)
-
#20407 Már van legalább 1 Hermit kari...kemény -
Feenochiiz #20406 Privátszerveren a magyar BoT-ok irjanak rám itt vagy ingame -Siick- vagy -Tahoo- néven vagyok.. kéne a magyar ligához még egy BoT band ha bárki van léccives jelezze nekem ... és itt az ideje hogy elkezdjen játszani az aki nem kapta vissza a régi kariát.. 1-2hónap alatt lvl cap... -
unusual #20405 Csak mást..... -
roli9dragons1 #20404 értem köszi:)
DE akkor magamat nem tudom feltámasztani vele? -
#20403 Ha jól látom akkor ez a feltámasztó skill.
Ha meghalt vki a környezetedben, ezzel fel tudod őt támasztani anélkül hogy vmeik városba vissza kellene mennie. -
roli9dragons1 #20402 [IMG][/IMG]
Sziasztok ha valaki segítene hogy hogy tudom használni ezt a buffot azt meg köszönném.
Hyb buff SM7 nél lehet megszerezni -
Arantion #20401 hopp megvan win95 mód :DD
Srry a sok postért :) -
Arantion #20400 Na...játék leszedve telepítve,dee nem indul!:S
play9D ikont tett az asztalra (NDlauncher.exe-ra)hivatkozik.kattolás után 2 masodperc homokóra és nem történik semmi!!:S
Ötletet segítséget kérhetnék?
Köszönöm -
#20399 Azt hiszem tegnap még 300-at írtak a GM-ek, ma már 500-650-et.
Bossokért ugyanúgy kell küzdeni már elég sokan vannak 2nd role felett.
A piac elég gyorsan változik, tegnap még 80k-ért láttam BE-t, ma már 200-ért akarta eladni valaki. Legkelendőbbek a lightfood, medi, steps, ezek még sok EC-FC++-nek sincsenek szerintem.
Afterlife a hero league neve és egyben a beggar bandé is. -
Arantion #20398 Nagyon szépen köszönöm a választ!Ha valakinek lenne még hozzáfűznivalója szívesen látok minden infót!
500+...hmm akkor elég gyenge meg a player eloszlás a mapokon...sebaj nem kell annyit küzdeni deff bossért és S.Mo-ért :)
Piac alatt inkább targyak értékére gondoltam mintsem hogy mennyien ülnek hefeiben...tehát mondjuk deff trinyot nem osztogatnak 100k-ért....
Fehér oldal ez pozitív...úgyis beggar hybet kezdek majd...reméljük müködik a ck oldala is!
Még egy óhaj....egy liga vagy beggar band nevet kérhetnek(magyar) lécci lécci lécci lécci..... ;) -
#20397 1. 500+
2. Csak fehér oldalról tudok nyilatkozni, és arról is csak kb. 2 napnyi info alapján, ott összegyűlt értelmes magyar társaság, de ugye kinek mi az értelmes :)
3. Amennyire én láttam eddig, egyelőre inkább cserélgetés megy, mert pénze nem nagyon van senkinek :D -
Arantion #20396 Sziasztok!Valaki segítségét szeretném kérni a play9D privat szerver ügyében!Meló miatt sajnos nincs idöm eredetin farmolni,így kipróbálnám a fun szerót.Következő kérdések merültek fel:
1:Mekkora a népesség már?
2:Gyűlt e már össze értelmes magyar társaság ha igen fekete vagy fehér?
3:Mekkora jelentősége van a goldnak játékban,tehát hogy müködik a piac?(mivel hogy rövid idön belül nagy szinteket el lehet érni!
A válaszokat előre is köszönöm!! -
#20395 mért nem feka lettél? -
zsele1000 #20394 Azt hallottam, hogy a privát szerveren játszik valaki Kicsi névvel. Nem gond, csak tudjátok, hogy nem én vagyok. A gond az, hogy úgy adja elő magát mintha én lennék!
Figyeljetek oda. -
szabi34 #20393 jó sok magyar van már :)